Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neptunus askendentilla : 25.01.2014 21:25:36
Vastaus Luonnonoikulle! Hei!! Kiitos kauheasti kun katselit kuvioitani!

Pakko kuitenkin korjata sen verran, että minulla ei ole kuu ravussa vaan kaksosissa oppositiossa ascendentille jousimiehessä, ja tekee myös neliötä auringolle ja merkuriukselle neitsyessä. Ja MArs kun on skorpionissa niin siinä on 2 asteen orbilla keskitaivas.

2.huoneen kärkeni on vesimiehessä Grin helpottaako :DDD Mutta härässä on ainoastaan kheiron Wink Onneks saturnus on aurinkomerkissä ja löyhässä kolmiossa kuuhun niin ehkpäpä se on se mun omatunto, joka yleensä jää vaan osattoman rooliin :DDD

Elämäni on kuin laiska iso alus merellä ja sen kapteeni kattelee taivaanrantaa ja muistaa kääntää ruorista aina viimehetkellä mennäkseen oikeeseen suuntaan Wink

Kun itte oon enemmän tai vähemmän päässyt etenemään astron opiskeluissani, niin on kivaa kun joku toisella tavalla viisaampi katselee. Kiitos Smiley!
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neptunus askendentilla : 01.01.2014 21:36:08
Hehe, tekee mieli vastata. Aattelin pitkästä aikaa ottaa selvää, että olisiko nepellä tekemistä tämänhetkisen olemisen ongelmani kanssa, ja löysin tämän viestiketjun ja siihen onkin sopiva lisätä neppe ascilla piirteitä :) esim tänään olin koko päivän sisällä koneella vaikka piti lähteä ulos yms. Pyörittelin vain maksimissaan 10 eri asiaa päässäni, pääasiassa yhtä tai kolmea. Eikä oikeastaan mitään tulosta. Pystyn olemaan tuntikausia tekemään jotain mutta en oikeastaan mitään. Ja näitä tällaisia päiviä on ollut viime aikoina enemmän.

Mulla on se neppe yhtymässä asciin jouskarissa 1.huoneessa ja tekee neliötä noi molemmat merkuriukselle, jupiterille ja auringolle neitsyessä, sekstiiliä plutolle vaa-assa, sekä oppositiota kuulle kaksosissa.

Matkustaessani olen onnellisin. Jonkinlainen vahva vaisto mulla tuntuu olevan, mutta siitäkään ei ota selvää onko se juuri tämän ansiota. No saatan tietää vuosi etukäteen vaistomaisesti millaiset kankaat on seuraavan kesän muotikuosit. Osaan hahmottaa kollektiivin toimintaa hyvin... mutta olen todella hukassa ainaki just täl hetkellä, et mikä on mun tehtävä, missä on mun paikka. Olen hyvin taiteellinen, kirjoitan luonnollisesti paljon, mut viime vuosina olen enemmän vaan mietiskellyt ja tutkinut psykologiaa yms. ja näitä pahe addiktioita mulla on ainaki syöminen toisinaan, mut vielä pahempaa on just todellisuuspako, missä viihdynkin näköjään mainiosti :)! Ja saatan luoda kuvitelmia asioista päässäni ja uskoa niihin vaikka ne ei todellakaan pitäisi paikkansa. Myöhemmin tänä vuonna on tulossa neptunus neliö kuu aspekti eikä kestä kauaa kun neppe alkaa transitoida aurinkoani oppositiossa, oikein hhhhHHHausckaa...

Jos lisäisi viel sen verran, että usein tuntuu et aistin niin paljon että meinaa tosiaan tulla sairaaks ku kadottaa ittensä siihen sekamelskaan. Mulla on usein korvatulpat mukana, olen tosi ääniherkkä. Ja teen päätökseni melko voimakkaasti intuitiolla ja tunteella. Mulla on stelliumi 8. huoneessa mikä lisää ehkä näkökykyä, niin toi neppe ascilla kyllä tuntuu sitten ehkä tehostavan vielä.

Ehkä isoin haave on saada kirjoittaa psykologisia jännäreitä, ehkä se on millä saisin parhaiten ilmaistua ja käsiteltyä asioita jotka kiinnostaa, mutta voimakkaat neliöaspektit neppeasc-yhtymästä aurinko, jupiter, merkurius -yhtymälle ei tuo toimintaa vaan haavetta sekin.

Pitääki alkaa kysellä tutuilta et saaks musta mitään selvää :)
3  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Kiinalaiset merkit. : 31.07.2013 11:30:02
Moi merja Smiley

Mites on mennyt, kiinnostaa kovin, kuukausi sitten kyselit, että miten käärme ja sika, leijona, skorpioni sopivat. Kuinkas nämä menee, että onko leijona-jänis vaiko käärme? Sehän on totta, että ihmisillä on hirveästi erilaisia syitä miksi aletaan olemaan yhdessä. Eihän sitä ensimmäisenä ehkä kirjoissa hehkuteta käärmettä ja sikaa. Mutta monesti kiinalaiset merkit ja länsimainen astrologia tuntuu olevan hieman riidoissaan, että kun löydät jonkin, joka sopisi täydellisesti kiinalaisittain niin länsimaisittain kartta näyttää liian haasteelliselle!
Leijona ja skorpioni, eikös siinäkin voi tulla valtataistelua? ellei skorpionilla ole paljon jousimiestä tai vaakaa ja leijonalla rapua tai neitstyttä?... tai jos kuut on sijoittunu jotenkin hyvin. Ja mitä muuta sitten voisi huomioida, koska en itse osaa asteroidien merkityksiä tulkita kovinkaan hyvin.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tyttären stellium 8. huoneessa : 24.04.2012 07:26:32
En tiä nyt näkyykö tosta, mutta mulla on kans vahva 8. huone, stellium  aurinko merkurius saturnus jupiter ja lisäksi noita asteroideja ja noususolmu. Mulla on mars sitten vielä skorparissa. Kuu taas on mulla pinnallisessa kaksosessa, että en joudu kärsimään skorpionin vaikutuksesta kuulle.

Pidän 8. huoneen hyvänä puolena sen, että kouliintuu niin vahvaksi ihmiseksi, ettei järkyty juuri mistään. Ymmärtää miksi asiat tapahtuu ja ei ole tilanteiden tai asioiden heiteltävänä. Pystyy katselemaan asioita sivusta ja on valtaa tavalla tai toisella.

Sun tyttärellä on kyl vahva aur-mars ja satr.-kuu yhtymät, Kuu oinaassa varsinkin 8. huoneessa voi olla vahva puhumattakaan aur-mars -yhtymästä, joka varmaan antaa luonteelle hyvää potkua. Varmaan mielenkiintoinen ja ihastuttava tytsy! Wink Uskon, että hän voi olla sen verran älykäs, että löytää itse ilman isompaa ohjausta sen mitä haluaa. Varmaan älykäs ja hieman riitaisa tai haasteellinen, mutta siitähän se draivi sitten lähteekin... ja luulisi luovuutta löytyvän?

Minä en ole kuin amatööri, mutta tää 8. huoneen teema kiinnostaa ja mulla voi olla jotain annettavaa kun olen sitä ittessäni aika paljon tutkinu.


 

5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Elämäni yksi kamalin vuosi (2001) ja sen ap-kartta : 08.01.2012 22:51:43
Moi Amber, minä nyt innostuin juttelemaan tällä palstalla tänään. Mietin vaan, että jos sulla on ollut useamminkin itsearvostuksen/itsetunnon kanssa outoja oloja suhteessa muihin ihmisiin niin missä määrin se johtui siitä pluton ohituksesta. Tarkoitan, että voisiko löytyä jotain muutakin... Mutta on muuten aika monia ihmisiä, jotka tietää tunteesi, että yksin et ole Wink

Tosin kyllähän pluton ohitus asc:lle voi tehdä ihmisestä tosi oudon Smiley (itsekin olen kokenut sen) Ehkä se olitkin sinä, joka halusit mennä eteenpäin etkä oikeastaan halunnut enää niitä samoja ihmisiä??? Ehkä muut oli kateellisia sulle kun vahvistuit ja pääsit eteenpäin???  Smiley Sorry nää mun spequloinnit  idiot2

Löysin kerran mielestäni hyvän kirjan jossa oli kiinnostavia kuvauksia transiiteista ikävaiheittain ym. Tämä kirja ei korostanut liikaa henkeviä asioita (mistä en pidä) vaan ihan asiaa oli paljonkin.

Sven Stenberg – Erkki Lehtiranta:
Astrologiset syklit
ja elämänhallinta

– elämän tähtihetket syklien valossa

6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Elämäni yksi kamalin vuosi (2001) ja sen ap-kartta : 08.01.2012 22:00:37
Lilli! Ihan kamalalle kuulostaa kokemuksesi, minkä kerrot, pitää näin jälkeen päin vielä vähän lähettää lohdutusta sinulle. Ei ole ollenkaan mistään kotoisin taistella päihteissä olevien öykkärien kanssa ja vielä "ulosheittäjänä". Tosin taitaa olla aika peruskamaa suomessa, että aika moni nainen joutuu katselemaan tuollaista silloin kun olisi parempaakin tekemistä, esim. nauttia naiseudestaan  smitten
7  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Onko muita keltaisia sotureita täällä? : 24.12.2011 17:07:17
Ave^^ meillä on ihan samat Wink

Keltainen Kristalli Soturi
Keltainen Soturi

Pääsi on kuin partaveitsi. Jos joudut taisteluun, et tarvitse muita aseita. Olethan Keltainen Soturi, Älykkyyden voima. Soturina olet oppimassa pelottomuutta ja siksi sinua on karaistu jo pienestä pitäen. Tunnet eläväsi oikeasti silloin, kun elämällä on tarjottavanaan kunnon pähkinöitä purtavaksi. Sinulla on korkeat odotukset elämän suhteen, ja olet realistisuudessasi hyvin syvällinen, vakava ja viisas huumoriakaan unohtamatta.
Kristalli

Sinua ohjaava numero kaksitoista on yhteistyön kristalli sointu, joka tarkoittaa monimuotoisuutta, hyvin monimutkaisen vakauden ylläpitämistä. Tämä sointu vahvistaa mahdollisuuksiasi ja taitojasi yhteistyön tekemiseen muiden kanssa, kuitenkin muistaen, että samalla sinulle on tärkeää säilyttää oma riippumattomuutesi. Mayojen kaksitoista on pyöreän pöydän kokous, jossa aikaisempien numeroiden yhdestä yhteentoista kokemukset kerätään yhteen ja yhdistetään.


On helvetillisen totta, että mun kanssa ei kannata alkaa vääntämään väittelyä mistään, koska olen voittanut sen jo ennen ku koko väittelyä on edes käyty Wink Mitenkäs tämä itserakkauspuoli hehe Smiley




8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 19.12.2011 23:30:39
Syntymäkartallani on  neptunus aspect_con askendentti  jouskarissa ja alle parikymppisenä pluto meni ohi (tr pluto aspect_con (askendentti aspect_con neptunus)) vaikuttaen muutaman vuoden tehokkaasti ja seuraukset oli todella megalomaaniset: Lähdin/ erosin lapsuudenuskonnostani, mihin minut kasvatettiin, lähdin kaupungista maalle ja korpeen alkeellisiin olosuhteisiin Wink Prosessi oli todella mieleenjäävä - Tuntui, että valaistuin, ihan mielettömiä olotiloja ja myös painajaisia unissa ja valveilla, ihan suunnattomia sisäisiä kuole tai pakene-reaktioita!
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mustasukkaisuus kartalla : 08.09.2011 23:04:12
Olen ollut mustasukkaisin sellaista kumppania kohtaan, jota kohtaan tuntui olevan eniten tunteita. Tunteita oli oikein todella roimasti. Muut joille en ollut mustasukkainen, en ottanut kauhean tosissaan edes niitä. Montaa kumppania ei ole ollut. Yksi oikein tosissaan. Juuri tämä mihin tunteitakin. Ihastuksia oli paljon nuorempana.

Minulla lienee jokseenkin huono itsearvostus. Lisäksi  aurinko merkurius  jupiter saturnus mm. nämä 8. huoneessa (neitsyessä).  venus aspect_squ pluto ja  mars skorparissa ja minullakin  venus rapu. Uskon, että näillä on jotain tekemistä mustasukkaisuuden kanssa, varsinkin venus neliö pluto kiinnostaa. Ja myös ihmiset, joilla se on.

Oman itsen yläpuolelle toki voi yrittää nousta joo. Mutta siinä vaiheessa tunteet on tainnu lähes jo hävitä Wink

Voin täysin myöntää olevani sekaisin rakkaudesta - hmm tai niin - tunteista!
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluto oppositio Mars : 12.03.2011 23:11:43
 mars aspect_opp pluto kiinnotti huomioni, koska exälläni oli tuo aspekti. Hänellä pluto teki opposition  aurinko mars merkurius yhtymälle! Ja väkivaltaa tämä mies osasi käyttää. Hänellä merkuriuksen ja marsin yhtymä aiheutti sen, että häntä ei voinut voittaa väittelyssä. Tosi skorpionimainen oli.

Mars opp pluto sulla varmaan tuo sulle luonnetta juuri silläkin tavalla mitä kuvasit mutta en osaa sen enempää tulkita kuvion yhteyksiä. Vaikuttaa kuitenkin sille, että se ei ole sulle ylivoimainen kuvio. Kaikella on aina hyvätkin puolensa Wink Olet syntynyt kiinalaisen horoskoopin koiran vuonna, ja koirat tunnetaan teräväkielisyydestä Wink Olen jonkin verran tutkinut kiinalaisen ja länsimaalaisen astrologian yhtenevyyksiä ja jostain kumman syystä sullaki pitää olla toi aspekti tuolla, silläkin jokin tarkoitus Wink

11  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Marco Bjuuström : 27.02.2011 17:12:20
klo aika...?
12  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Jyväskylän Kesäinen-miitti : 31.08.2010 21:26:05
Ihanaa, kiitos Emelia kaikesta vaivannäöstä ylipäätään! Minä olen tasoltani luullakseni sellainen, että on hyvät itseopitut perusteet, mutta siitä pitäisi päästä vielä paaaaaljon syvemmälle. Esim. auringonpaluukartankin ymmärrän vaan jotenkuten idealta. Ei se haittaa jos sen suhteen en oikeen pysy teidän matkassa, koska viime kertaisia on ehkä turha toistaa minulle, vaikka mulle sekin kävisi. Kyllä siinä sitten oppii matkatessa mukana. Yritän ottaa kuitenkin asioista viel enemmän selvää ennen miittiä. Ku on muutenki ollu useamman vuoden tauko näiden asioiden harrastamisessa. Kiinnostustani en voi vähätellä Wink
13  Astro special / Kiinalainen astrologia / Kukko ja apina, miten teillä? : 25.08.2010 21:25:50
Laittakaas huvikseen parisuhteessa elävät tai hyviä ystäviä omaavat, että mikä olet itse kiinalaiselta ja mikä on puolisosi tai ystäväsi ja pieni tulkinta, että kuinka sujuu ja pitääkö kiinalaiset tulkinnat paikkansa.

Meillä minä siis neitsyt-apina, mies härkä-kukko. Kyllä huomaan oman apinan ja hänen kukon luonteen. Sanotaan, että kukolla menee hermot apinaan pitkän päälle. Mutta meillä näyttää kyllä olevan vähän toiste päin. Ollaan me omalla tavallamme komea yhdistelmä, mutta aika paljon joutuu tasapainoilemaan. Minä olen tuhannen nopea ja poukkoileva ja nautin olla ilkikurinen ja härnäävä, kukko ei oikein jaksa huumoriani. Minä taas kyllästynyt kukon häpeilemättömään huomionhakuun. Viemme ehkä hieman tilaa toisiltamme. Mutta arvostan kukon täsmällisyyttä ja tiedon onginnan taitoja. Mutta en siedä jämähtämistä perinteisiin kaavoihin. Osittain olemme välillä tappaneet toistemme luovuuden. Mitkä näistä nyt laittaa kiinalaisen piikkiin mitkä länsimaisen Wink

Meillä oli vastikään luokkakokous ja apinat viihtyy niin hyvin toistensa seurassa, ainakin sen yhden illan. Meillä oli todella terapeuttisen suoraa ja avointa ja ihanaa olla yhdessä monen vuoden jälkeen Wink Kukaan ei häpeillyt puhua epäonnistumisistaan tai kehua itseään Wink

Annetaan muillekin nyt vuoro kertoa!  smitten
14  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Jyväskylän Kesäinen-miitti : 25.08.2010 21:10:28
Hei! Odotan työvuorolistaa vielä, mutta pystyn lupaamaan itseni ainakin klo 18 paikalle. Jos mul ei ole silloin töitä niin pääsen jo aiemmin. Kai sitä otetaan sitten kaikki omat kartat mukaan!!! Odotan kovasti Smiley

15  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Jyväskylän Kesäinen-miitti : 17.08.2010 21:18:45
 Smiley Minä yritän nyt päästä mukaan. Näillä näkymin aikataulut joustavat, joten pitää katsoa lähempänä kuinka sitten sattuu. 25.9 la vapaa. Innolla mukana  coolsmiley
Sivuja: [1] 2