Sivuja: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 272
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kerroppas unesi tänne.  (Luettu 2106646 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
Indium
Vieras
« Vastaus #2640 : 23.04.2012 21:05:29 »

Kerronpas minäkin uneni Smiley

Ensi alkuun kerrottakoon, ettemme ole missään väleissä naapurimme kanssa, emme edes tervehdi, siksipä uneni olikin niin kummallinen Shocked

Näin unta, että menin naapuriin, naapurin rouva tuli ulos ja ehdotin hänelle, että emmekö voisi yrittää olla edes hiukan väleissä, parempi laiha sopu, kuin lihava riita. Hän oli täysin samaa mieltä Shocked ja hetken juteltuamme, sovimme muistaakseni, että lähdemme yhdessä jonnekin. Unessa oli hyvä, rauhallinen ilmapiiri ja olin jopa iloinen asiasta, että saimme naapureiden kanssa välit edes jonkinlaiseen kuntoon. Mitä kummaa tämä oikeati tarkoittaa? Todellisuudessa välimme ovat ehkä jopa huonommat, mitä ennen Undecided, siksi uni jäikin ehkä niin hyvin mieleen...

 Tarkoittaako tämä nyt aivan vastakkaista, että välimme ei koskaan voi tulla kuntoon, tai toivonko alitajunnassani, että saisimme jonkinlaisen sovun aikaan?

No ihan hatusta vedän että jospa sua yksinkertaisesti harmittaa että teidän välit on niin vaikeat, ja toivot että sovinto olis tehtävissä. Unessa lähdette yhdessä jonnekin eli vanha jää taakse? Miksei sellaista nyt toivoisikin jos on riitaisaa ollut.
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #2641 : 25.04.2012 14:31:15 »

Olen nähnyt paljon vesiaiheisia unia. Viimeisimmässä en uskaltanut ylittää golden gatea muistuttavaa siltaa alhaalla olevan veden (meri?) yli.

Tunteita olisi siis tiedossa.... uskallus puuttuu?  Huh
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Mountain Lion
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 77



Profiili
« Vastaus #2642 : 25.04.2012 22:33:02 »

 Näin kyllä mielestäni huvittavan unen,
jossa asunnossani oli valtavan iso kyykäärme (musta/harmaa uros) jota yritin pyydystää muovipussilla  Huh kun en halunnut tappaa sitä, mutta aina se löysi jonkun sopen mennä piiloon (vaikka oli niin julmetun iso). En nähnyt sitä sitten vähään aikaan ja aloin etsimään sitä. Löysin sen sitten kylpyhuoneen ammeesta ja jouduin paniikkiin kun kissa oli siellä samaisessa ammeessa. Yritin yhä ottaa sitä käärmettä sillä muovipussilla mutta kissa oli sitä mieltä, että käärme pitää tappaa joten kissapa puri pään irti siltä käärmeeltä. Shocked
 
Minun kävi niin sääliksi sitä käärmettä kun kissa tappoi sen ja mun piti viedä se kuolleena ulos, en olis millään halunnut satuttaa sitä kun ei sekään agressiivinen mulle ollut. Tokihan sitä vähän pelkäsin että pureeko, mutta kuitenkin.
Pidän käärmeistä valve-elämässakin.

Että sellaista käärmejahtia. Smiley

 
tallennettu

"Sielu jää ilman sateenkaarta, jos silmät jäävät ilman kyyneliä."
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 268



Profiili
« Vastaus #2643 : 27.04.2012 12:51:13 »

Wow, johan alkaa meikäläisen tulevalla Perunmatkalla fiilistely käydä lennokkaaksi.
Näin viimeyönä unta että olin jonkun inkajohtajan poika. Juhlistimme jotakin sotasaavutustani sellaisen kivisen temppeli-pyramidin päällä. Isäni oli asettamassa päähäni jonkinlaista korkeaa hienoa päähinettä joka oli merkki että kohosin arvoasteikossa ylemmäs. Muistan että isä oli minua lyhyempi, vanha, sellainen intiaanin näköinen mustat pitkät hiukset ja korkea päähine. Punaista kaapua tai jotain vastaavaa päällä. Yleisön  edessämme hiljeni yhtäkkiä. Näin että vasemmalta polkua pitkin oli löntystämässä vihollisheimo. Johtaja kantoi kädessään päänahkanippua, pitkistä mustista hiuksista roikottaen. Olivat hyökänneet kylään.
Sitten alkoi jokin piiloutuminen ja uni meni sekavaksi missä nykyisyys ja inkamaailma sekoittuivat. Googletin aamulla kuvahakua sanalla "inca king" ja kyllä vaan oli isäukon näköä!  Shocked
En ole siis aiemmin perehtynyt inkakulttuuriin, tarkoitus kyllä olisi ennen reissua.
tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2644 : 30.04.2012 05:57:26 »

Tein eteistä tuon miehen kanssa, joka ei taho millään jättää mua rauhaan. Tai oltiin myymässä sitä eteistä, ja sitten mietittiin, täytyykö sille tehdä jotain, kun on perustettu niin huonosti? Lattian alla oli styroksipalasia ja ties mitä  idiot2
Sitten se mies, joka sitä eteistä oli ostamassa kysyi ihan vakavavasti multa, että no, pitääkö tää oikeesti purkaa ja tehdä uudestaan, ja minä vastasin rehellisesti että kyllä.

Muuten aika selkeä, mutta miksi juuri eteinen?
Mitään uutta ei pääse kun vanha eteinen on niin huonokuntoinen? idiot2
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #2645 : 30.04.2012 18:57:53 »

Kuuhilda
niinpä, eteinen on sisäänkäynti,
"käyntikortti" taloon, ensivaikutelma.
Voithan myös leikkiä sanoilla ja tehdä eteisestä "etiäisen", josko unella olisikin sitten toisenlainen viesti?
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2646 : 30.04.2012 19:24:07 »

 Grin Grin
Jännä yhteensattuma oli taasen, kun avasin tämän ketjun, ja luin tuon uneni ja sen mitä soma ja nikki olitte vastanneetkin...sit soi puhelin ja tämä - josta en pääse eroon - soitti, ja kyseli että kai me nyt vappu yhdessä vietetään...niin sen sijaan että olisin vain kohteliaasti kierrellyt ja kaarrellut kuten yleensä, olin terävä ja suorasanainen ja tyly.
Josko sitä pääsis remontin alkuun... Undecided
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #2647 : 01.05.2012 03:18:42 »

Jätin muuttovalmistelut sikseen ja aloin valmistautua astromiittiin: olin vähän kysellyt Turun astromiittaajilta miten mun kannattaisi pukeutua, kun olin muka ollut Turussa miitissä. Indiumin mielestä oli ihan ok jos pistin susipaitani päälle vaikka se näyttäiskin vähän hassulta ja Aquilan mielestä tarvitsin enemmän meikkiä. Muistan miten rajasin silmäni vahvan mustaksi kajalilla. Mun silmät oli ISOT.
Sinne miittiin matkaaminen oli seikkailu erikseen, sekoilin vähän mafian kanssa ja yksi ihminen taisi saada surmansakin siinä tohelluksessa. Miittasin samalla matkalla erään toisen foorumin väkeä ja yksi nainen oli niin ihana elämäniloinen ihminen, että mua vieläkin hymyilyttää! Hän halasi mua kun olin vielä autossa turvavöissä ja vakuutti, että me nähtäisiin vielä uudelleen.

Astromiitti oli jollain kasinolla ja mun mafiaystävät tulivat sinne mukaan. Vanha mafioso kertoi miten niissä piireissä kaikki tuntee toisensa ja tarjoilija sattui kuulemaan sen - sen ei tosiaan ois pitänyt huutaa julki kuulemaansa - ja näin uni päättyi siihen, miten mafioso hakkasi tarjottimella ja pelimerkeillä sitä keski-ikäistä tarjoilijamiestä, joka oli kristitty ja teki myös töitä Lidlin kassalla.

Vai näin... 2funny
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2648 : 03.05.2012 12:10:34 »

Okei, nää mun unet on aika hyviä  :Smiley
Viime yönä tanssin ensin jossain menneisyydessäni...olin tosi laiha ja mulla oli kivaa Cheesy

Sitten jouduin jostain syystä menemään yöksi exälleni...siis toiselle kuin tälle aiemmalle eteistyypille. Se oli unessa exän  luona, mutta oli kuitenkin saman näköistä kuin minun kotonani oikeasti.
Hän nukkui sängyssä erään ystävänsä kanssa, siis miespuolisen, ja minä tulin ja heitin sen exän sieltä sängystä lattialle Cheesy  Sitten kävin näin vapautuneelle paikalle maate...hiukan häiritsi se kaveri siinä, mutta annoin olla. Ex jäi vähän hölmistyneenä sinne lattialle.

Aamulla kävin hakemassa pyykkini narulta, ja jätin sinne vain jotain exän epämääräisiä suikaleita roikkumaan...ne eivät olleet vaatteita, pikemminkin jotain tarkoituksellisia köydenpätkiä  idiot2 Naru oli vedetty tuohon meidän takapihan metsäpuskaan polun yli.
Ja sitten lähdin, ja exä jäi sinne vähän hölmistyneenä. Siis tämäkin oli exän luona, mutta maisemat olivat minun oikeat kotimaisemani.
En tiedä, miten niitä mun pyykkejä sielä oli, kun olin keskellä yötä tullut, mutta niin.

Mä luulen että tällä on tässä joku merkityksellinen sanoma, että olin hänen luonaan joka kuitenkin oli minun luonani  Huh

Mutta ainakin taidan tehdä näillä unilla itselleni selväksi tätä irtipäästämistä nyt sitten Cheesy
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #2649 : 03.05.2012 12:28:03 »

Nii Kuuhilda, että pyykki... jälkipyykki on roikkunu jo tarpeeks ja hoidat sen pois kun aamu eli uusi aika koittaa, exän köydenpätkät (köysillähän sidotaan asioita tai pahimmillaan hirtetään ihmisiä) ei tuu mukaan.

Olisko sitten että toi asuntojen sekoittuminen kuvaa sitä, että tämä exän sängystä alas nakkaaminen ja pyykinkäsittely tosiaan tapahtuu nimenomaan sinussa? Smiley

Mutta hyvältä kuulostaa joka tapauksessa  Cheesy
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2650 : 03.05.2012 12:41:00 »

No just niinhän se on ! Jälkipyykki ja köydenpätkät! Ja kun kyseessä narsistinen tyyppi, niin niillä köydenpätkillä on vielä isompi merkitys Smiley

Joo, ja minun koti, minun sänky, minun metsä, hus pois sinä exä!  Cheesy Grin
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2651 : 03.05.2012 19:00:02 »

Voihan exät sentään, kyllä niitä nyt vilisee  Grin
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2652 : 03.05.2012 19:50:42 »

Joo ja muuten se, että se pyykkinaru meni polun yli. Esteenähän se.
tallennettu
Kyllikki6
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #2653 : 03.05.2012 20:31:15 »

Mitähän tahtoo sanoa, kun ihastukseni otti tekarit suustaan ja niissä oli jonkinlaiset "lerpakkeet", jotka sai käännettyä suojaksi ja lopputulos oli jotakuinkin rahapussimainen? Siis tietääkseni kyllä ihan omissa leegoissa herra on, toistaiseksi  uglystupid2

Wink Kyllikki
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #2654 : 04.05.2012 19:27:53 »

Joku oli vääntänyt oikein ison "tortun" mun auton takapenkille. En saanut sitä siivottua pois.

Rahaahan se tiesi.  Smiley
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Sivuja: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 272
  Tulostusversio  
 
Siirry: