Sivuja: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 707920 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #495 : 22.01.2009 22:21:19 »

Elämänilo, käsittääkseni Auringonpaluukartoilta EI pysty määrittelemään suoraan mitään ajankohtaa milloin joku tietty aspekti on "voimassa", koska AP-kartta kuvastaa koko vuotta ja sen tarkoituksena on näyttää sen vuoden tärkeimpiä ja syvällisimpiä teemoja. Yksittäisiä tapahtumia sitten tarkemmin saa transiittien etc. avulla esille.

Heitit hyvän pointin, Ebenia! Jäin kylläkin miettimään ihan sitä peruskysymystä, miksi sitä juuri katsotaan vuosittain juuri syntymäpäivänä. Se varmaan on jossain täällä Emelian teksteissä. Täytynee lukea. Itselläni on vielä 'tutkimuksen' alla nuo 12 syntymäpäivän jälkeistä päivää ja sitä miten ne heijastaa tiettyyn kuukauteen. Vuosissa en ala tätä 'tutkimusta' enää jatkamaan...öh. Mutta mielenkiintoista näinkin.

Ainakin siinä joutuu taas syventymään noihin muuttuviin aspekteihin, joita ei kovin monta olekaan yleensä.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #496 : 22.01.2009 22:23:17 »

Voi niin, en lukenutkaan vielä Emelian vastausta. Kiitos. Siis auringon aspektit ovat tärkeät. Entä kuu, joka sekin hitaasti muuttaa kuvioita päivä päivältä, juuri progressiossaan`?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #497 : 23.01.2009 16:38:25 »

Lainaus
Elämänilo, käsittääkseni Auringonpaluukartoilta EI pysty määrittelemään suoraan mitään ajankohtaa milloin joku tietty aspekti on "voimassa"

Solar vuoden aikana on yksi kuukausi, jolloin Lunar returnissa on sama Asc & MC kuin on solarissakin. Tuon kuukauden aikana solarin "lupausten" pitäisi toteutua. Itse en ole vielä ehtinyt tarkkailla pitääkö tuo paikkansa.

Jännää. Katselin juuri noita ja ainakaan tämän vuoden aikana minulla ei ole lunar returnissa kertaakaan samaa ASC+MC:tä kuin Solarissa...tarkoittaako tämä sitten sitä, että lupaukset jäävät toteutumatta? Cheesy
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #498 : 24.01.2009 19:29:42 »

Tästä ketjusta on jälleen poistettu aiheeseen liittymätön viesti.
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #499 : 24.01.2009 19:35:07 »

Kuun Paluun käyttäminen yhdessä Auringon Paluun kanssa (s. 131->)

Jotta eriteltäisiin kiertoja ja vielä tarkemmin ajoitettaisiin tapahtumia, Kuun Paluuta voidaan myös käyttää yhdessä Auringon Paluun kanssa. Käytettäessä Auringon ja Kuun Paluita yhdessä on paljon tehokkaampaa ennustamistarkoituksissa kuin niiden käyttö vain yksistään. Auringon Paluulta löytyy 13 Kuun kiertoa, jokainen ennustaa seuraavia 4 viikkoa. Käytettäessä AP –karttaa perustana, yhteydet sen ja vallitsevan Kuun Paluun välillä osoittavat tapahtumien trendin jokaiselle Kuun kierron periodille.

Kuun Paluu, joka lähimmin täsmää AP –kartan kanssa huoneiden kärkien ja/ tai taivaankappaleiden välisten kuvioiden osalta yleensä osuu yhteen vuoden tapahtumarikkaimman ajan jakson kanssa. AP –kartan ilmentämät tärkeät tapahtumat ja asiat yleensä huipentuvat tämän Kuun Paluun aikana.

Silloin tällöin, useampi kuin yksi Kuun Paluu täyttää nämä kriteerit vuoden aikana, ilmentäen useita huipentumia.

Silloin tällöin Kuun Paluu, joka sopii yhteen seuraavan AP –kartan kanssa heijastaa tärkeää kehitystä kohti henkilökohtaisen kehityksen seuraavaa vaihetta. Tärkeät angulaarit siteet AP ja KP karttojen välillä tulisi huomioida kriittisten aikojen viestintuojana. Esimerkiksi AP –kartan  keskitaivas :n sijoittuminen Kuun Paluun  askendentti:lle tai päinvastoin.

Toinen huippu voidaan huomata kun AP –Akselit muodostavat yhteyden Kuun Paluu  aurinko n. Kuun Paluun Auringon yhtymä AP- Akselille ilmentää erityisen tapahtumarikasta 4 viikkoa. Samalla tavalla, kun Kuun Paluu  aurinko on asteella joka aktivoi tärkeän kuvion AP –kartalla, tämän kuvion ilmentämät vuoden tärkeät tapahtumat tapahtuvat silloin.
 
Sen sijaan että kiinnitettäisiin vain huomiota  aurinko liikkeeseen AP –kartalla, erityishuomio tulisikin antaa asteelle, joka sillä on Kuun Paluulla. Tämä on jaksoittainen piste ja tarkka taivaankappaleiden sijoittuminen paluu kartoilla heijastaa erityisiä tapahtumia enemmän kuin pelkät transiitit.

Kuun ja Auringon Paluun –karttojen ja yhdistämistekniikka täydentää Kuun Paluun tulkintaa. Yksityiskohtaiset tiedot, jotka muuten jäisi huomaamatta, tulevat esiin näiden kahden kartan tarkkojen yhteyksien kautta ja ajoitukset saadaan tarkemmiksi. Esimerkiksi jos häät näkyvät AP –kartalla, todennäköisesti tuo tapahtuu kun Kuun Paluu  aurinko on AP –kartan 7. Huoneen rajojen sisällä.  venus ja  mars yhdessä Vaa’assa tai sijaitsevat molemmat 7. Tai 10. Kuun Paluun huoneessa, voi myös olla sopiva tuollaisen tapahtuman ilmentäjä. Häät voivat olla yksilön omat tai jonkun toisen ja noita yksityiskohtia ilmentävät kartan muut tekijät.

Samoin yksilön uran nouseminen valokeilaan tapahtuu todennäköisemmin Kuun Paluulla, jolloin Kuun Paluu Auringolla on tärkeitä yhteyksiä AP- kartan 10. Huoneeseen. Tapahtumat näillä linjoilla voivat olla melko huomattavia jos Aurinko löytyy Kuun Paluulla AP –kartan 10. Huoneen kärjeltä.

Kaikkein tärkeimmät toiminnan päivät Kuun Paluun aikana yleensä vastaavat Kuun transiitteja KP –kartan Akseleiden ylitse.

Tässäpä oli nyt tämä kaikki Kuun Paluusta...

(http://friendsforever.foren-city.de/images/smiles/a084.gif)

Tässä tämä osio tuolta jostain ketjun puolestavälistä, jossa tuosta Kuun Paluusta ja Auringon Paluusta on..
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #500 : 24.01.2009 19:44:35 »

Elämänilo, käsittääkseni Auringonpaluukartoilta EI pysty määrittelemään suoraan mitään ajankohtaa milloin joku tietty aspekti on "voimassa", koska AP-kartta kuvastaa koko vuotta ja sen tarkoituksena on näyttää sen vuoden tärkeimpiä ja syvällisimpiä teemoja. Yksittäisiä tapahtumia sitten tarkemmin saa transiittien etc. avulla esille.

Aivan ja tässä siirrytäänkin sitten transiittien tulkinnan puolelle.. eli kun katsotaan AP -karttaa ja sen taivaankappaleiden aspekteja toisiinsa, nuo aspektit ovat itseasiassa AP -vuoden aikana tapahtuvia transiitteja.. siis jossain vaiheessa vuotta nuo AP -kartalla toisiaan aspektoivat taivaankappaleet muodostavat nuo transiitit toisiinsa ja silloin tuon aspektin edustamat asiat voivat tapahtua tai saada ainakin alkunsa.

Tässä onkin siis tärkeää muistaa että AP -kartta on voimassa jo 3 kuukautta ennen varsinaista syntymäpäivää tai Auringon Paluun päivää, sillä joskus kaikkein läheisimpien aspektien transiitit joita vaikkapa Auringolle muodostuu voivat olla tapahtuneet tai ovat päällä jo AP -hetken aikaan.

Omalla kohdallani oli juuri näin nyt kuluvan AP :n aikaan -  saturnusaurinko transiitit olivat meneillään jo ennen varsinaista AP -päivää.

Ai niin.. ihan meinas unehtua.. anteeksi.. AP -kartta on 'henkilökohtainen kartta' kuten on myös radix -karttakin, eli se kuvaa minän mahdollisuuksia, kokemuksia, edistystä ja kasvua jne. vuoden aikana joten  aurinko transitoidessaan ja kulkiessaan vuoden aikana koko kartan halki takaisin samalle paikalleen josta lähti, palaten siis paluun asteeseen/ radixin asteeseen koskettaa kulkiessaan tavalla tai toisella kaikkia kartan aspekteja laukaisten ne toimimaan.
Saman voi tehdä myös joku muu transitoiva taivaankappale, jos molemmat AP -kartalla aspektissa olevista taivaankappaleista aspektoivat toisiaan tai ovat osana jotain aspektia/ kuiviota radixilla, näin vapautuu tuo radixin aspektin potentiaali.
 Esmiralda, myös  kuu osana tunnepuolta on tietenkin tärkeä ja sen transiitit merkitsevät tunteiden vaihteluita myös AP -kartalla.. erityisesti kun transiitin kohteena ovat taivaankappaleet, joita molemma valot eli lunaarit aspektoivat AP -kartalla.   kuu on AP -kartalla myös aspektien kohde kuvaten "tunneilmastoa" johon kohdistuvat aspektit ja noiden aspektoivien taivaankappaleiden transiitit nostavat tuon ilmaston asioita esiin kussakin vaiheessa kuluvaa vuotta.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2009 19:57:47 kirjoittanut Emelia » tallennettu

noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #501 : 28.01.2009 10:03:41 »

Nousu Neitsyt AP vuosi oli kiva. Valmistuin ja olin jotenkin tosi järkevä enkä sekoillut pahemmin. Jos oikein muistan...  idiot2
Tervehdys,
viime vuonna jo kalastelin kokemuksianne nousu neitsyt AP vuodesta (ks. pari sivua taaksepäin) ja Saturnalia kommentoikin ystävällisesti  Smiley. Laitan nyt AP-karttani liitteeseen, jos joku haluaisi kurkata. Tosiaankin tuo nousu neitsyt on tuonut "järkevyyttä" tähänkin päähän, ja  saturnus  (ilmeisesti?) jämäköittänyt tekemisiä. Ihan uusi pontevuus saada valmista aikaan. Toisaalta rakkausrintamalla on tapahtunut "jännittäviä", säästän teitä yksityiskohdilta  Cool Mitä ajatuksia teissä herättää tuo  uranus DC:n tuntumassa ja  mars aurinko IC:n tuntumassa?
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #502 : 28.01.2009 17:38:49 »

Fia,  aurinko mars IC:llä : Riitoja äidin kanssa, oman psykologisen "pohjan" tutkailua, kotona tulee touhuttua paljon kaikenlaista, ehkä uudelleen sisustamista, remontoimista (Pluto 4:sessa), muuttoa...

 uranus DC:llä : Uusi ystäväpiiri, eroamisia poikaystävistä tai kavereista ylipäätänsä, omien mielikuvien muuttumisesta suhteessa muihin ihmisiin, yllättäviä käänteitä muiden ihmisten kanssa, shokeeraavia tapahtumia parisuhteissa, liikkuvuutta, vapautumisen tunnetta ja vaatimista suhteissa.

Saatat toimia tänä vuonna yllättävästi, jopa niin että ihmettelet itsekin jälkeenpäin käytöstäsi. Sponttaaneja asioita tiedossa (aurinko ja merkurius neliö uranus), voit saada jänniä yllättäviä päähänpistoja tänä vuonna.

Jännittävää kartallasi on se, että vaikka sinulla on voimakkaita uranuksen vapautta vaativia kuvioita ja aspekteja, niin samalla myös saturnuksen vastuullinen ja lamauttavakin kosketus on mukana. Ehkä henkilökohtaiset tarpeesi ja vastuulliset tehtäväsi alkavat painaa niin paljon, että siitä syntyy ahdistavaa, purkautumatonta energiaa, joka purskahtelee ulos yllättävinä päätöksinä ja päähänpistoina ja ulosanteina uranusmaisella tavalla?

Tänä vuonna yksi tärkeimmistä planeetoistasi on Mars, johtuen sen tekemistä aspekteista ja sen voimakkaasta asemasta IC:llä ja useiden neliöiden kärkenä.

Näyttäisi siltä, että tämä voisi olla sinulle sellainen uudistumisen vuosi. Kuukin kun on tuolla 8.huoneessa ja tuo Marsin kohtaaminen IC:llä voisi kuvastaa myös sellaista oman sisäisen maailman tutkailua, joka johtanee positiivisiin sisäisiin muutoksiin. Yksi tärkeimmistä aspekteistasi on tänä vuonna Kuun ja Merkuriuksen tarkka trini, joka auttaa sinua puhumaan tunteistasi ja helpottaa sisäisen maailmasi käsittelyä. Myös Chironin haavojen käsittely ja mahdollisesti niiden eheyttäminen on tänä vuonna mahdollista, sillä Chiron tekee tarkan sekstiilin Aurinkoosi IC:llä. Ehkä vanhat sisäiset kaunat tai ahdistuksen aiheet saavat tänä vuonna pisteen! Muistathan kuitenkin, että sekstiili kuvastaa mahdollisuutta ja mikään haava ei parane itsestään, ellei tee töitä sen eteen ja ole valmis kohtaamaan omaa heikkouttaan ja omia pelkojaan.

Tsemppiä sinulle! Varmasti opettavainen vuosi tiedossa!
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #503 : 28.01.2009 19:12:46 »

Iso kiitos Ebenia tulkinnasta!  Smiley

Katson useimmiten AP-karttaa radixin kanssa yhdessä, mutta näin yksikseen sen kuviot avautuvat jo visuaalisesti niin eri tavalla, että tuntuu ikään kuin vuoden teemat olisivat helpommin luettavissa. Tosin en itse näin perusteelliseen tulkintaan omilla taidoillani vielä pystyisi ollenkaan!

Tämä vuosi onkin tuntunut jo tähän mennessä uudistumisen vuodelta. Saturnuksen vaikutus näkyy työssäni vastuullisempana otteena, ja uusina tehtävinä. Totista ja tosikkomaista meininkiä, mutta tietyllä tavalla tervetullutta. Tunnerintamalla olen vihdoin onnistunut käsittelemään pari vuotta taakkana harteilla kulkenutta kipeää suhdeasiaa. (  chiron aspect_sex aurinko) Helpotus olisi, jos sen saisin käsiteltyä loppuun tänä vuonna, etenemistä on tapahtunut jo  Smiley Heh, muutin vasta 5 kk sitten, ja edellinen muutto oli pari vuotta sitten keväällä...vähän itsekin tuota 4. huonetta kauhistuneena katselin, että ei kai taas  Shocked Palataan asiaan syksyllä  Wink

Mutta huh, täytyypä sanoa, että on aika hurjaa, miten paljon ja tarkkaan kartasta osaava silmä näkee asioita! Noista muistakin mainitsemistasi olen saanut ja maistiaisia,  uranus DC:llä on tosiaan vaikuttanut jo ainakin ystäväpiirin vaihtumiseen, osa on mennyt ja uusia tullut roppakaupalla. Mutta jännittävää nähdä, mitä kaikkea vuosi vielä tuokaan tullessaan  Cool Kiitos vielä kerran Ebenia!
« Viimeksi muokattu: 28.01.2009 19:31:16 kirjoittanut *fia* » tallennettu
linjalla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #504 : 28.01.2009 22:29:35 »

Hei fia!

Suurin haaste sinun AP-kartassasi lienee kuitenkin  kuu 8. huoneessa = transformaatiota tunne-elämässä, kotielämässä, juurissa.

Itselläni tuo kostellaatio toi mukanaan suvun vanhimman naisen kuoleman myötä pohdintaa siitä, minne mielestäni kuulun (olen asunut puolet elämästäni ulkomailla), mitä Suomi (maana) ja "kotimaa" itselleni merkitsee, missä kotini oikeasti on ja mikä sitoo minut tänä päivänä Suomeen. Myös perheeni ja sukuni merkitys oli tavallaan suurennuslasin alla. Koin tunne-elämässäni tietynlaisen mullistuksen, turvallisuuden tarve ja mikä minulle turvallisuuden tunteen tuo tuli arvioitua uudelleen.

Kaikki henkilökohtaiset planeetat AP-kartan 8. huoneessa vaikuttavat todella voimakkaasti elämään. Vaikka AP-kartta muuten & sen hetkiset transiitit vaikuttaisivatkin helpoilta, nuo konstellaatiot tekee vuodesta haastavan.
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #505 : 28.01.2009 22:54:12 »

Mulla on ihan samanlainen ap-kartta ku *fialla*  Grin että kiitos vain tulkinnasta minunkin puolestani.  Smiley

Kuu on 2.huoneessa, mutta  skorpioni
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #506 : 29.01.2009 00:08:51 »

Hei fia!

Suurin haaste sinun AP-kartassasi lienee kuitenkin  kuu 8. huoneessa = transformaatiota tunne-elämässä, kotielämässä, juurissa.

Itselläni tuo kostellaatio toi mukanaan suvun vanhimman naisen kuoleman myötä pohdintaa siitä, minne mielestäni kuulun (olen asunut puolet elämästäni ulkomailla), mitä Suomi (maana) ja "kotimaa" itselleni merkitsee, missä kotini oikeasti on ja mikä sitoo minut tänä päivänä Suomeen. Myös perheeni ja sukuni merkitys oli tavallaan suurennuslasin alla. Koin tunne-elämässäni tietynlaisen mullistuksen, turvallisuuden tarve ja mikä minulle turvallisuuden tunteen tuo tuli arvioitua uudelleen.

Kaikki henkilökohtaiset planeetat AP-kartan 8. huoneessa vaikuttavat todella voimakkaasti elämään. Vaikka AP-kartta muuten & sen hetkiset transiitit vaikuttaisivatkin helpoilta, nuo konstellaatiot tekee vuodesta haastavan.

Hei Linjalla!

Kiitos paljon tästä huomiosta ja oman kokemuksesi jakamisesta! Olen tuota kuun sijaintia 8. huoneessa pähkäillyt kovastikin ja yrittänyt kerätä siitä tietoa eri lähteistä, joten tämä viestisi tuli kuin "kuu taivaalta" vastauksena pohdintoihini.  Smiley

Turvallisuuteen ja juuriin liittyvät asiat ovat itseasiassa olleet mielessä viime aikoina. Turvallista "pesää" olen rakentanut lapsilleni nyt pari vuotta yksin, ja isona tukena vaikeimpina hetkinä on ollut oma äitini. Nyt ollaan ns. voiton puolella taloudellisesti ja henkisesti, mutta tietynlaista "heikoilla jäillä" luisteluahan tämä elämänkulku näyttää olevan.

Emelia muistaakseni tähän ketjuun on laittanut muistiinpanojaan AP kuusta, täytyypä selata sivuja taaksepäin taas  Smiley

*fia*

PS. Lizzy, vertaistukea tarjolla siis, kun seilaamme tämän vuoden läpi samoilla teemoilla  Wink



« Viimeksi muokattu: 29.01.2009 00:13:30 kirjoittanut *fia* » tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #507 : 29.01.2009 05:18:38 »

Kuitenkin vielä korjattava tuota Fian karttaan liittyväää 8.huoneen asiaa, että kuitenkin Fian kartalla Kuu 8.huoneessa on erittäin hyvin aspektoitunut, ainoat huonommat aspektit ovat Kuun neliö Venukseen ja Jupiteriin, mitkä lähinnä muistuttavat meitä itsemme kuuntelemisesta ja siitä, ettei saa mennä liiallisuuksiin, esim. ruuan, juoman tai päätösten kanssa. Wink Muuten siis oikein hyvin aspektoitunut Kuu, joten en menisi mitään kovin dramaattista ennustelemaan Fialle välttämättä. Smiley Transformaatiota varmasti tiedossa, mutta tänä vuonna se on ehdottomasti helpotettua sellaista!
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
linjalla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #508 : 29.01.2009 12:23:13 »

Lainaus
Muuten siis oikein hyvin aspektoitunut Kuu, joten en menisi mitään kovin dramaattista ennustelemaan Fialle välttämättä.

Itselläni kyseisessä AP-kartassa ei ollut pahoja aspekteja  kuu n kanssa. Ja kun olen muidenkin AP-karttoja seurannut, niin henkilökohtaiset planeetat näiden karttojen 8. huoneessa tuovat aina kyseisten teemojen puitteilla tietynlaista transformaatiota mukanaan, mikä ei kenellekkään tuntemalleni kovin helppoa aikaa ole ollut. Itse aika siis, sen jälkeenhän minuus, tai osa siitä, on kuin uudelleen syntynyt, mikä yleensä koetaan tietynlaisena helpotuksena.

Mielestäni ei edes oma kokemukseni ollut missään nimessä dramaattista. Yli 100 vuotiaan vanhan naisen kuolema on kovin luonnollinen asia, joka liikutti minua suuresti ja sai minut pohtimaan elämän peruskysymyksiä ja juurieni merkitystä itselleni. Vakavamielistä aikaa toki, mutta ei se dramaattista ollut.
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #509 : 29.01.2009 12:59:52 »

Kiitos Ebenia ja Linjalla kommenteistanne! On tosi mukavaa saada täältä palautetta ja apua omiin harrastelijatason pohdintoihin.

Pakko tunnustaa, että kyllä tuo 8. huoneen  kuu on hiukan jännittänyt, vaikka pyrin kyllä elämään niin etteivät nämä tulkinnat vaikuttaisi itseään toteuttavalla tavalla. Ebenian kommentin liiallisuuksien välttämisestä pyrin muistamaan  Grin taipumusta nimittäin moiseen on muutenkin...Huojentavaa kuulla, ettette mitään suuria menetyksiä tai isompaa dramatiikkaa kuitenkaan ennustelisi.

Tähän AP  kuu 8h aiheeseen palaan viimeistään syksyllä omien kokemusteni kanssa, oletettavasti siis merkittävän transformaation läpikäyneenä...

Mutta keskustelu jatkukoon vilkkaana muiden kokemuksilla, tässäkin ketjussa!  Wink
tallennettu
Sivuja: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: