Sivuja: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 707865 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
rovatar
Astro-nauttija
****
Viestejä: 948


Keltainen Kosminen Aurinko


Profiili
« Vastaus #375 : 05.09.2008 18:58:38 »

Emelia on todellakin perehtynyt hyvin näihin paluukarttoihin.... smitten

siksipä kysyisinkin...

Mitä voisi tarkoittaa kun  aurinko :ni on 1.53 Kaurista ja nyt meneillään olevan Ap- karttani Mc on Neitsyt 1.53 ?

Radixilla Mc:ni on Vaaka 12 ja risat!  Smiley

Loppuvuodestahan minulla alkaa jo uusi Ap-kartta vaikuttaa...enkä osaa yhtään tulkita mitä tämä sama asteluku noiden kahden välillä voisi merkitä/tarkoittaa!

Tässä vaiheessa voisi sitten miettiä mikä tuo merkitys olisi mahdollisesti ollut! Onko se jotenkin näkynyt elämässäni?

Oon niin tumpelo näissä paluukarttojen tulkintajutuissa...
  Undecided
tallennettu

Aurinko Kauris, AC Skorppari,
Kuu Kaksonen.
Merkurius Jousimies.
Venus Kauris.
Sideerinen Jousimies.
Keltainen Kosminen  Aurinko.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #376 : 05.09.2008 19:35:45 »

En minäkään vielä ole ehtinyt paljoa tutustumaan siihen valtavaan ja hienoon aineistoon, mitä Emelia tänne loi.

Mutta kysyisin erästä seikkaa.

Minä olen ottanut AP-karttani Riikan leveysasteen mukaan, kun olin synttärimatkalla ja kokeilen siitä tuota progressiota synt.päivän jälkeisistä päivistä. Siis tutkailen vain noita 12 Ap-päivän karttoja. Mutta...jos katson tämän hetken Ap-karttoja, miten ne vaikuttaa?
« Viimeksi muokattu: 05.09.2008 23:13:05 kirjoittanut Esmiralda » tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #377 : 05.09.2008 20:08:45 »

Elämänilo!

AP -kartallasi on  kuu  aspect_opp  mars (väljällä orbilla) joten voimakkaat tuntee kyllä sopivat hyvin kun  mars on  rapu ja  kuu  kauris

Kuun aspekti Marsiin
Kuu- Mars vihjaa olemista tilanteessa, joka on tunnetasolla epämukava mutta palkitseva, ristiriitainen siunaus. Energiat, jotka ilmenevät, viittaavat työskentelyyn väärinkäsitysten parissa ja sinulla saattaa olla kaksijakoisia tunteita olosuhteistasi. Kuvaavana esimerkkinä sairaan lapsen lohduttaminen. Tiedät että lapsi on sairas eikä voi hyvin, joten yrität lohduttaa kaikin tavoin. Samaan aikaan turhaudut jos mikään mitä teet ei näytä saavan huutoa loppumaan. Tuossa tilanteessa stressi kilpailee huolen kanssa ja ristiriitaisia tunteita nousee
.

Marsin aspekti Kuuhun viittaa voimakkaasti vastakkaisiin tunteisiin. Kuu  kuu symboloi hoivaavia ominaisuuksiamme ja tunteellista luonnettamme. Mars mars toisaalta symboloi itsenäisyyttämme ja kunnianhimoamme, jämäkkyyttämme. Näiden kahden taivaankappaleen perustulkinta on niin erilainen että niitä pidetään erillisinä kuin öljyä ja vettä. Ne edustavat kolikon kahta puolta tai erilaisia näkökulmia yhteen tilanteeseen. Esimerkiksi tavallinen tilanne jossa on kaksijakoisia tunteita, on hyvän ystävän hyvästeleminen kun toinen teistä muuttaa. Jos olet jälkeen jäävä ihminen, voit tuntea iloa ystäväsi puolesta, mutta surua menetyksestä. Jos ole muuttava, voit olla innoissasi muutosta, kuitenkin surullinen lähdöstä. Näiden kaksijakoisten tunteiden tarkoitus on kiinnittää huomio omiin tunteellisiin tarpeisiisi (Kuu  kuu ) ja tarttua tarvittaviin toimiin (Mars  mars ). Äidin pitää ottaa 5 minuuttia etäisyyttä hermostuneeseen lapseen selvitäkseen stressistä. Muuttajan tarvitsee keskittyä pitämään ystävyyttä yllä muuton jälkeenkin.

Kuu-Mars aspekti viittaa että tunteelliset tilanteet eivät ole yksinkertaisia ja usein niihin liittyy omituinen yhdistelmä ristiriitaisia tunteita. Ne voivat myös ilmentyä siten että käyttäydyt tavalla joka halventaa omaa turvallisuuden tunnettasi ja hyvinvointia, aiheuttaen siten stressiä. Esimerkiksi voit olla osana avioliiton ulkopuolisessa suhteessa. Kuu –Mars yhdistelmä ei välttämättä ole hankala, tai liity henkilökohtaiseen elämääsi. Se voi koskettaa ammatillisia pyrkimyksiäsi tai sosiaalista toimintaa. Voit olla motivoitunut toimimaan koska se mitä näet vaikuttaa sinuun tunnetasolla. Jos järkytyt köyhän kaupunginosan olosuhteista, voit olla motivoitunut vapaaehtoisena palvelemaan paikallisessa soppakeittiössä. Epämiellyttävyys liittyy tarpeeseen katsoa ympäristöä tarkemmin ja työskentelyyn olosuhteiden parantamiseen tai kohentamiseen.
Kovat aspektit Marsiin
Kovat aspektit Marsiin voi tuoda tullessaan yhteenottoja ja emotionaalisen vihan tunteita. Tämä johtuu pääasiassa siitä että olet kaukana apaattisesta tunteiden tasolla tänä vuonna. Intohimosi kohoavat ja on vaikeaa astua taaksepäin ja tarkastella tilanteita. Voit olla emotionaalisesti impulsiivinen tämän elämän vaiheesi aikana ja uusien kokemusten nälkäsi voi paljastaa itsensä levottomuutena ja/tai kärsimättömyytenä.

kuu  aspect_sex  venus
Kuun aspekti Venukseen
Kuun aspekti Venukseen viittaa että tunteellinen turvallisuus ja kotiasiat ovat sidoksissa taloudellisiin asioihin. Taloudellinen tilanteeseesi voi vaikuttua positiivisesti tai negatiivisesti. Jos suunnittelet tavoittelevasi tunteiden tasolla tyydyttävää tavoitetta, sinun tulee huomioida taloudellinen tilanteesi ennen kuin teet mitään muutoksia. Olipa tavoitteesi toteutettavissa, tai ei, riippuu kuinka paljon pystyt laittamaan rahaa sivuun. Sinun täytynee vaarantaa nykyiset tulosi ja alentaa palkkaasi päästäksesi palkitsevammalle alueelle. Lopulta palkkasi kasvaa jos menestyt uusissa tavoitteissasi. Taloudelliseen vakauteen vaikuttavat myös kotiasiat. Muutto, raskaus, ja syntymä ovat tavallisia tapahtumia jotka vaikuttavat ansaitun ja käytetyn rahan määrään. Silloin tällöin tämä aspekti voi osoittaa ajan jolloin olet taloudellisesti riippuvainen toisten tuesta jostain edellä mainitusta syystä.

Hei "Emelia"


Tutkiskelimpa tuota aiemmin tekemääsi tulkintaa kartastani.
Kovasti on paikkansa pitävä monelta osin.


smitten Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 05.09.2008 22:31:10 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #378 : 05.09.2008 20:48:00 »

...
jos saan ottaa Elämänilon kartan käsittelyyn, kysyisin joltain viisaammalta mistä näkyi suhteen alku JA loppu?
....
Elämänilolla on vaikeita minusta lähinnä  mars  aspect_opp  kuu vitosessa ja  kuu aspect_squ aurinko, mutta ei kai ne muut sekstiilit ja konjunktiot voi mitään selittää?
...

Tämä tilannehan on edelleen aika uusi ja auki, joten mihinkään suuntaan ei kannata vetää vielä mitään johtopäätöksiä..  Undecided
Hänen AP -kartallaan näyttäisi kuitenkin olevan useamman tekijän summa. 1. huoneen  uranus r aspect_opp  venus aspect_con saturnus 7. huoneessa = nopeita ratkaisuja ja halua vakiintua, sekä siinä omana tekijänään  mars 4. huoneessa  rapu .
Tapahtumien laukaisija Elämänilon kohdalla voisi olla  aurinko transiitti  em. kuvioon.

Yleensä AP -kartalla ei välttämättä näy mitään tiettyä tekijää, joka kertoisi suhteen päättymisestä tai alkamisesta, vaan kartta antaa mahdollisuuden jompaan kumpaan suuntaan... Kannattaa ottaa aina huomioon radix taivaankappaleiden sijainnit AP -huoneissa, aspekteissa AP -taivaankappaleisiin ja erityisesti AP -huoneiden kärkiin ja päinvastoin. Kuin myös AP -taivaankappaleiden sijainnit radix huoneissa.

Koska se radix on kuitenkin se meissä sisällä oleva potentiaali, jonka AP -kartoilla näkyvät mahdollisuudet voivat nostaa pintaan ja esiin.
...
...
Emelia on kyllä aika haka näissä Ap-kartoissa. Taas tuli mielenkiintoista tietoa, ja viikonloppu sujuukin varmaan Ap-karttoja tutkien ja opiskellen  Cheesy  Aika hyvin tuo tulkinta kuvasi Elämänilon tilannetta, mitä olen hänen kirjoitteluaan tuosta suhteesta seurannut.


Hei "Emelia" ja muutkin rakkaat ystäväin


Kiitos kaikille tulkintaan osallistuneille.
Tilanne on selkiintynyt sen verran,
että rakkaani on ostanut tänään oman rivari asunnon
ja minä olen sinne tervetullut.
Omaa huonetta minulle ei sielllä tosin ole,
joten mietimpä asiaa tosi paljon.
Muutanko samaan kaupunkiin
hänen asuntoonsa
vai hankinko itselleni oman "pesäkodin".
Jos ja kun oma kotini on myyty,
ratkaisuja alkaa tulemaan itsestäänkin.

Lisäksi olen huolissani Timmy-kisuni kohtalosta
.

Timmy on nyt luonani,
koska on erittäin masentunut tyttäreni luona oloajastaan,
jolloin siellä kävi "hoitaja" 2 x vrk.:ssa.

Tyttäreni on juuri palannut Azorin 2-viikon lomaltaan.
Meni iltapäivällä vakiotyöhönsä ja yöksi baarityöhönsä.
Timmy ei saa enään olla yksin.

Timmy on nyt saanut masennukseensa
homeopaattista valmistetta
ja paljon huomiota ja hellyyttä.
Nukkui päiväunetkin vieressäni
ja liikkuu vilkkaasti huoneesta toiseen.

Timmy on piristänyt myös omaa mielialaani.

Auttaako transiitti-lista mitään?

 mars  aspect_opp  mars   25.8.2008
 mars aspect_opp merkurius   11.9.2008
 mars  aspect_kvi MC   19.9.2008
 mars  aspect_con  aurinko   26.9.2008
 uranus  aspect_sex MC   4.10.2008


smitten Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 05.09.2008 22:34:48 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #379 : 05.09.2008 23:20:39 »

Hei Elämänilo!

Minä kyllä laittaisin itselleni sellaisen 'kotopesän' (varapesän), mihin välillä on hyväkin tulla rauhoittumaan ja tekemään ihan mitä vain, ja missä omat tavarani ja tapani saisivat olla. Ja on se hätävara. Tai sitten sen voi vuokrata tietyin sopimuksin. Mutta että on sellainen oma pohja!

Ystäväni löysi itseään nuoremman miehen. Ja jo viisaana naisena on varautunut niin, että hänellä on oma huoneisto viereisessä kaupungissa, missä tytär opiskelee ja asuu siinä myös. Mutta välillä asuu kihlatun miehensä luona. Hän katsoo kaiken olevan hyvä näin omaksi turvakseen. Hän oli hyvin pettynyt edelliseen mieheensä ja otti opikseen.

Naisen ei ole enää hyvä olla 'avuton' ja elää vain toisen ehdoilla. Ja elämä on yllätyksellistä onnenkin keskellä.
Mutta ennen kaikkea, elää pitää se NYT-hetki niin täysillä kuin vain voi!

Onnea sinulle Elämänilo!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #380 : 05.09.2008 23:57:10 »

Hei Elämänilo!

Minä kyllä laittaisin itselleni sellaisen 'kotopesän' (varapesän), mihin välillä on hyväkin tulla rauhoittumaan ja tekemään ihan mitä vain, ja missä omat tavarani ja tapani saisivat olla. Ja on se hätävara.
....
Naisen ei ole enää hyvä olla 'avuton' ja elää vain toisen ehdoilla. Ja elämä on yllätyksellistä onnenkin keskellä.
Mutta ennen kaikkea, elää pitää se NYT-hetki niin täysillä kuin vain voi!

Onnea sinulle Elämänilo!


Hei "Esmiralda"

Oman "pesäkoloni" hankin,
koska tarvitsen ihan omaakin aikaa

Minulla on omat "kotkotukseni" ymv.
- meditointi, henkisen kasvun jutut jne.
- ompeluharrastukseni, tiffany-lasityöt,
feng shui karttojen tekoa ym. ym.,
astrologian saloihin perehtyminen
- korteilla ennustamiseen perehtymistä jne.
- omia ystäviä - toivottavasti
- omat lapseni
- äitini, sisarukseni  Undecided

Asioilla on tapana järjestyä
- niin ne järjestyvät nytkin



smitten Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 05.09.2008 23:59:19 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #381 : 06.09.2008 11:00:37 »

hmmm

voisinkohan minäkin saada joltain noin tarkan analyysin, kun tuntuu että tunnekehoa on puhdistettu niin

etten pysty enää kehenkään (mieheen) tuntemaan vetoa, ellei hän ole jotenkin huippuhenkinen.. siis kaikki

muut tuntuvat karkeilta.. no vaikea sanoa kun en tunne kaikkia maailman miehiä, mutta kuitenkin.


12-huoneessani ei pitäisi olla mitään. asiat painottuvat 3 4 5 11. (ja vanha ap päällä)


mutta en koe että romanssia tulisi, jos tulisi, laittaisin henkilön odottamaan ja todellakin, ei mitään

hynttyyt yhteen juttuja enää. minnekään en ole muuttamassa.


lapsen hippalot tänään ja tietyt asiat selittää ehkä Uranus 5. IRONISTA nyt kun olisi aikaa, ei ole ketään

kiinnostavaa. eli aika menee bisneksiin, joka on siis aina järkevintä. Mars 11 > Saturn 11. 5-huoneko se

edelleen järjestää paljon menoja laidasta laitaan, Ulkomin. bileistä firmajuhliin..


töissä menee putkeen, kai 6 huone selittää jotain, sittenhän se tyhjeneekin. kuvioita voisi laajentaa,

mutta jos ei tässä niin jossain toisessa firmassa ehkä 2 v kuluttua. Ja eräs projekti, katson vuoden ja

sitten päätän. En ole muita huonompi, niin että sitten on taas henkisistä läksyistä kyse kun katsellaan,

mitä tapahtuu. Siinä vaiheessa päätän hyppäänkö sittenkin ihan muihin projekteihin, joiden annan

odottaa ja odottaa.. (elämäntehtävä).

ajatuksia ja luovia ideoita virtaa jatkuvasti.


voi olla että ap karttatulkintakin tuntuisi taas rajoittamiselta johonkin. onnea vaan kaikille eri vaiheissaan,

EHKÄ niillä vaiheilla on tarkoitus.

lopultahan kaikki on valoenergiaa.. vaan.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2008 11:13:49 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #382 : 06.09.2008 11:35:03 »

hmmm

voisinkohan minäkin saada joltain noin tarkan analyysin, kun tuntuu että tunnekehoa on puhdistettu niin

etten pysty enää kehenkään (mieheen) tuntemaan vetoa, ellei hän ole jotenkin huippuhenkinen.. siis kaikki

muut tuntuvat karkeilta.. ...

voi olla että ap karttatulkintakin tuntuisi taas rajoittamiselta johonkin
. onnea vaan kaikille eri vaiheissaan,

Hei "^^^mīla sztár^^^"

Mielestäni sinä osaat itsekin tulkita AP-karttaasi.

Jospa yrität ajatella miehistä myös jotakin hyvää,
se auttaa varmasti elämäsi suuunnan muutokseen
ja suhtautumiseesi miehiin

Omat ajatuksemme ohjaavat elämämme suuntaa.



smitten Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
julyette
Vieras
« Vastaus #383 : 06.09.2008 15:34:25 »


Emelialta olisin kysynyt, että millä orbilla suurimmillaan katsotaan noita Ap-kartan planeettojen aspekteja Radixin planeettoihin?

Ja onko jotenkin merkittävää jos Ap-huoneen kärki on konjuktiossa Radixin huoneen kärkeen? Esim. Ap-karttani DC on konjuktiossa Radixin MC:hen, orbina 2 astetta. Ja Ap-n Ac on tietenkin vastaavasti samalla orbilla konjuktiossa Radixin IC:hen.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #384 : 08.09.2008 17:09:15 »

Onpas täällä ollut vilkasta...  Wink

hmmm

voisinkohan minäkin saada joltain noin tarkan analyysin,
En ole nähnyt karttaasi, joten en voi tässä asiassa auttaa.
En minäkään vielä ole ehtinyt paljoa tutustumaan siihen valtavaan ja hienoon aineistoon, mitä Emelia tänne loi.

Mutta kysyisin erästä seikkaa.

Minä olen ottanut AP-karttani Riikan leveysasteen mukaan, kun olin synttärimatkalla ja kokeilen siitä tuota progressiota synt.päivän jälkeisistä päivistä. Siis tutkailen vain noita 12 Ap-päivän karttoja. Mutta...jos katson tämän hetken Ap-karttoja, miten ne vaikuttaa?

Siis tarkoitatko nyt AP -karttaa, vai progressiivista karttaa? AP -karttahan on tuon Auringon Paluun hetken kartta ja sitten siihen osuvat transiitit laukaisevat tapahtumia tapahtumaan...

Emelia on todellakin perehtynyt hyvin näihin paluukarttoihin.... smitten

siksipä kysyisinkin...

Mitä voisi tarkoittaa kun  aurinko :ni on 1.53 Kaurista ja nyt meneillään olevan Ap- karttani Mc on Neitsyt 1.53 ?

Radixilla Mc:ni on Vaaka 12 ja risat!  Smiley

Loppuvuodestahan minulla alkaa jo uusi Ap-kartta vaikuttaa...enkä osaa yhtään tulkita mitä tämä sama asteluku noiden kahden välillä voisi merkitä/tarkoittaa!

Tässä vaiheessa voisi sitten miettiä mikä tuo merkitys olisi mahdollisesti ollut! Onko se jotenkin näkynyt elämässäni?

Oon niin tumpelo näissä paluukarttojen tulkintajutuissa...
  Undecided
Niin siis nuo aurinko ja  keskitaivas muodostavat yhdessä  aspect_tri ... Sehän on suotuisa aspekti ja voi vaikuttaa henkilökohtaiseen itseesi ja uraasi/ elämän päämääriin.  keskitaivas muuttuvassa ja  aurinko johtavassa maamerkissä.


Emelialta olisin kysynyt, että millä orbilla suurimmillaan katsotaan noita Ap-kartan planeettojen aspekteja Radixin planeettoihin?

Ja onko jotenkin merkittävää jos Ap-huoneen kärki on konjuktiossa Radixin huoneen kärkeen? Esim. Ap-karttani DC on konjuktiossa Radixin MC:hen, orbina 2 astetta. Ja Ap-n Ac on tietenkin vastaavasti samalla orbilla konjuktiossa Radixin IC:hen.

Minä käytän usein hyvinkin laajoja orbeja, mutta kuitenkin yleensä alle 10 astetta. 2 asteen orbi on siis hyvin tarkka. Lisäksi kun on kyse pääaspekteista, jotka ovat voimakkaita väljempikin orbi on aika tehokas. Proget onkin sitten jo toinen juttu...

Nuo Akselien yhtymät ovat hyvinkin merkityksellisiä; edustavathan nuo kärjet molempien karttojen kulmia! Tässä tapauksessa jotenkin siten että kuluvan vuoden Deskendentti toimii yhdessä radixin  keskitaivas :n kanssa (sinä/ päämäärät) ; esim. suhde voi olla vuoden tärkein juttu ja sitten taas toisaalta henkilökohtaisesti koet ehkä kaikkein parhaimmat jutut perhepiirissä ( askendentti / IC) -kannattaa katsoa huoneiden hallitsijoiden suhteet toisiinsa, niistä voi saada vinkkiä mihin suuntaan tulkita.

Jokohan nyt vastasin kaikkiin kysymyksiin.... ?
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #385 : 09.09.2008 15:39:23 »

Toki, mutta tällä hetkellä en lupaa ihan pikaista vastausta.

tallennettu

marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #386 : 17.09.2008 20:36:01 »

hmm.. jos osasin ottaa tän oikeen niin mitä sanoisitte?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #387 : 23.09.2008 07:05:53 »

Jonnekin tänne on arkistoitunut kokoelma lakkautetun Aquarius Ascending-sivuston tulkintoja, minneköhän ne ovat varastoituneet.

Toista peräkkäistä vuotta vesimerkki nousussa ja kuu 12.huoneessa, kuviot samat kuin 2004 ja 2006. Tässä on nyt selkeästi ajauduttu johonkin kieroon astrologiseen vorteksiin.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #388 : 25.09.2008 10:40:19 »

joo.o,, hurja yhdistelmä päällekkäin nyt, Pluto, Jupiter ja Uranus vitosessa, kaikki sekstiilissä Venukseen.. mitä se meinaa.. ehkä vältän kaikkea aktiviteettia k.o aiheessa, lopputulos arvaamaton.
vuoden kuluttua ehkä rauhoittuu kun Kuu vitosessa.

Yleensä Uranus nähdään muutoksen ilmentäjänä ja tämä pitää paikkansa AP –kartalla myös Olosuhteet liittyen Uranuksen huonesijaintiin todennäköisesti kehittyy merkittävästi vuoden aikana. Suuret muutokset tai lakkaamattomat vaihtelevuudet tulevat ilmi kuin ilmentymän malli riippuen kuinka yksilö selviää tilanteestaan ja tarpeistaan.

Muodonmuutokset voivat ilmetä nopeasti ja vaatia pitkän tähtäimen säätöä tai kehittyä hitaasti mahdollisesti tapahtuen myöhään AP –loppuvuodesta ja vain pitkän odottelun ja levottomuuden ajan jälkeen. Sääntönä useimmat muutokset ovat yksiön odottamia, ennustamia ja itse aloittamia. Monet ovat huolella suunniteltuja ja hyvin toteutettuja sisältäen vain vähän jännitteitä ja ahdistusta. Uranuksen luonteen kanssa positiivisesti toimittaessa avain on levottomuudessa.

*Tai Saturnus yhdessätoista, muut kolmiota, yksi neliö..

mitähän tällainen rimpsu teettää?

5: Uranus toisaalta sekstiilissä Kuu Venus Jupiter ja toisaalta neliössä Aur, Merk, Mars ja oppositio Saturn

AC ja MC molemmat neliössä tai oppositiossa Kuu Venus Jupiter?

kylläpä on ristiriitaisia aspekteja, kun yhtaikaa Jupiterin konj. Venukseen ja Kuuhun! ja Venus konj Kuu.

ja noususolmu sekstiili Aur, Merc, Mars

Pluto neliössä Saturnukseen, mutta huone on 3.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2008 11:06:32 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #389 : 25.09.2008 11:16:53 »

mutta, suhdepa alkoi viimeksi juuri kun  jupiter  aspect_sex  venus  ja   pluto  aspect_sex  venus ilmestyivät.. noissa luovuusjutuissa ei sinänsä ole mitään uutta.. lapsen asiat kyllä havaitsen.

joo, siis 7 huonehan se on se kestävämpi suhde, mutta kyllä vitonenkin on romanssi.. periaatteessa.. jos kiinnostaisi.. niin seiskassa on vielä se noususolmu keväälle..

laajenemista kaipaan ja harrastan, kunhan tästä tervehdyn. siitä ehkä johtuu se määrä tilaisuuksia mitkä ajattelin syksyllä kahlata.

elämällähän tämä selviää..

muuten Elwyn mitens tuo ketjusi, taisit vastata 1kk sitten viimeksi??   angel
« Viimeksi muokattu: 25.09.2008 11:22:47 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: