Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 701418 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #345 : 15.08.2008 10:39:01 »

sieltä se taas tuli, ylläri..  pluto 5

lapsen asiat edistyy > minulle vapaata, oliko Pluto Jup vai Uranus. samalla tuli ajatus että mikä vaan muukin ylläri vois tulla, ei vain raha-asioissa. Uranus tekee muistaakseni vain sekstiiliä  venus vitosessa (kohta), Pluto Jup sama.

tämä olikin jännittävä aamu, tosiaan sen yllätysmuutoksen kunniaksi shoppailemaan kauniita vaatteita kummallekin. kivaa. sport beauty. angel
« Viimeksi muokattu: 15.08.2008 11:27:49 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Adele
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308



Profiili
« Vastaus #346 : 20.08.2008 14:15:06 »

Heips.
Ohessa mun ap-karttani...
Mulla on tulossa todella suuri muutosten vuosi. Muutan kotia, paikkakuntaa, lasten asumisessa tapahtuu TODELLA ISO muutos, työkuvioni uusiutuvat, siis käytönnässä vähintäänkin puoli elämää  Tongue

Myöskin oon tehnyt sellasta henkistä työtä jo pitkään itseni kanssa ja opiskellut tuossa (valmistunutkin jo jee) ihan eri alaa missä olen tähän saakkaa työskennellyt ja rauhoittunut sen aikana ja ansiosta paljon, tullut sellaista sisäistä rauhaa mulle...joka todellakin tälle energiselle oinaalle on uutta  Grin

Odotan kovasti jännittyneenä ja innolla tulevaa, mutta myös hieman pelokkaasti. Tässä tulee olemaan vähän kuin välivuosi, saan ottaa rauhassa, taloudellisesti helpottaa, toiveissa olis matkustelu ja jospa vihdoinkin vaikka mieskin tarttuisi matkaan mukaan...öhöm..pysyvä sellainen.. Muttamutta eikös tuo  kuu vitosessa ennakoi siltikin noita lyhyitä romansseja vaan   Cry
Ja seiskassa  jupiter ?
 kuu aspect_opp venus ei vissiin sekään tiedä hyvää  Undecided
 kuu venus tekee molemmat  aspect_squ  mars jupiter
 Huh

tallennettu

Aurinko Oinas 10
Asc Leijona
Kuu Vesimies 8
Mars Kauris 6
Venus Kalat 10
Merkurius Oinas 10
Jupiter Jousimies 5
Neptunus Jousimies 5
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #347 : 20.08.2008 17:59:37 »

Hei Adele!
Muttamutta eikös tuo  kuu vitosessa ennakoi siltikin noita lyhyitä romansseja vaan   
kuu aspect_opp venus ei vissiin sekään tiedä hyvää  Undecided
 kuu venus tekee molemmat  aspect_squ  mars jupiter
 Huh
En sanoisi nyt ihan noinkaan; tässä tiivistetysti vähäsen...
Kuu AP –kartan 5. huoneessa
Sinun on vaikeaa kätkeä tunteitasi toisilta, eikä pitäisi edes yrittääkään. Sinun tulee olla oma itsesi nyt ja tuntea mitä todella olet. Suhteissa toisiin, tulet heijastamaan tunteita tavallista enemmän ja jos jotkut ihmiset eivät pidä tästä puolestasi, on tarpeen harkita ystävyyttäsi heihin.
   Rakkaussuhteissa tulet kokemaan tavallista suurempaa tunteiden syvyyttä ja siksi kokemuksesi rakastettusi kanssa ovat kiihkeitä ja hurjia. Vaarana  on  että  saatat muuttua liian omistavaksi ihmisten suhteen. Saatat myös olla niin solmussa tunteittesi kanssa, ettet ole tietoinen toisten tunteista.
   Ihmissuhteet naisiin yleisesti kehittyvät tänä aikana. Huolimatta sukupuolestasi, kokemuksesi naisten kanssa tuovat esiin positiiviset puolesi.
   Joskus tämä huonesijainti voi nostaa pintaan suojelevat ja hoivaavat vaistosi, ja tunnet voimakasta halua/ tarvetta hoitaa ja huolehtia jostakusta. Saatat olla tekemisissä lasten kanssa tavallista useammin, tai tämä vaikutus näkyy suhteessasi rakastettuusi. Voit olla varma ettei halusi suojella jotakuta liity mitenkään tämän yksilön vastuullisuuteen/ vastuuttomuuteen. Kuu voi olla ylisuojeleva.

Kuun aspketi Venukseen AP -kartalla
Kuun aspekti Venukseen viittaa että tunteellinen turvallisuus ja kotiasiat ovat sidoksissa taloudellisiin asioihin. Taloudellinen tilanteeseesi voi vaikuttua positiivisesti tai negatiivisesti. Jos suunnittelet tavoittelevasi tunteiden tasolla tyydyttävää tavoitetta, sinun tulee huomioida taloudellinen tilanteesi ennen kuin teet mitään muutoksia. Olipa tavoitteesi toteutettavissa, tai ei, riippuu kuinka paljon pystyt laittamaan rahaa sivuun. Sinun täytynee vaarantaa nykyiset tulosi ja alentaa palkkaasi päästäksesi palkitsevammalle alueelle. Lopulta palkkasi kasvaa jos menestyt uusissa tavoitteissasi. Taloudelliseen vakauteen vaikuttavat myös kotiasiat. Muutto, raskaus, ja syntymä ovat tavallisia tapahtumia jotka vaikuttavat ansaitun ja käytetyn rahan määrään. Silloin tällöin tämä aspekti voi osoittaa ajan jolloin olet taloudellisesti riippuvainen toisten tuesta jostain edellä mainitusta syystä.

Kuun aspekti Marsiin
Kuu- Mars vihjaa olemista tilanteessa, joka on tunnetasolla epämukava mutta palkitseva, ristiriitainen siunaus. Energiat, jotka ilmenevät, viittaavat työskentelyyn väärinkäsitysten parissa ja sinulla saattaa olla kaksijakoisia tunteita olosuhteistasi. Kuvaavana esimerkkinä sairaan lapsen lohduttaminen. Tiedät että lapsi on sairas eikä voi hyvin, joten yrität lohduttaa kaikin tavoin. Samaan aikaan turhaudut jos mikään mitä teet ei näytä saavan huutoa loppumaan. Tuossa tilanteessa stressi kilpailee huolen kanssa ja ristiriitaisia tunteita nousee.

Marsin aspekti Kuuhun viittaa voimakkaasti vastakkaisiin tunteisiin. Kuu symboloi hoivaavia ominaisuuksiamme ja tunteellista luonnettamme. Mars toisaalta symboloi itsenäisyyttämme ja kunnianhimoamme, jämäkkyyttämme. Näiden kahden taivaankappaleen perustulkinta on niin erilainen että niitä pidetään erillisinä kuin öljyä ja vettä. Ne edustavat kolikon kahta puolta tai erilaisia näkökulmia yhteen tilanteeseen. Esimerkiksi tavallinen tilanne jossa on kaksijakoisia tunteita, on hyvän ystävän hyvästeleminen kun toinen teistä muuttaa. Jos olet jälkeen jäävä ihminen, voit tuntea iloa ystäväsi puolesta, mutta surua menetyksestä. Jos ole muuttava, voit olla innoissasi muutosta, kuitenkin surullinen lähdöstä. Näiden kaksijakoisten tunteiden tarkoitus on kiinnittää huomio omiin tunteellisiin tarpeisiisi (Kuu) ja tarttua tarvittaviin toimiin (Mars). Äidin pitää ottaa 5 minuuttia etäisyyttä hermostuneeseen lapseen selvitäkseen stressistä. Muuttajan tarvitsee keskittyä pitämään ystävyyttä yllä muuton jälkeenkin.

Kuu-Mars aspekti viittaa että tunteelliset tilanteet eivät ole yksinkertaisia ja usein niihin liittyy omituinen yhdistelmä ristiriitaisia tunteita. Ne voivat myös ilmentyä siten että käyttäydyt tavalla joka halventaa omaa turvallisuuden tunnettasi ja hyvinvointia, aiheuttaen siten stressiä. Esimerkiksi voit olla osana avioliiton ulkopuolisessa suhteessa. Kuu –Mars yhdistelmä ei välttämättä ole hankala, tai liity henkilökohtaiseen elämääsi. Se voi koskettaa ammatillisia pyrkimyksiäsi tai sosiaalista toimintaa. Voit olla motivoitunut toimimaan koska se mitä näet vaikuttaa sinuun tunnetasolla. Jos järkytyt köyhän kaupunginosan olosuhteista, voit olla motivoitunut vapaaehtoisena palvelemaan paikallisessa soppakeittiössä. Epämiellyttävyys liittyy tarpeeseen katsoa ympäristöä tarkemmin ja työskentelyyn olosuhteiden parantamiseen tai kohentamiseen.

Kovat aspektit Marsiin
Kovat aspektit Marsiin voi tuoda tullessaan yhteenottoja ja emotionaalisen vihan tunteita. Tämä johtuu pääasiassa siitä että olet kaukana apaattisesta tunteiden tasolla tänä vuonna. Intohimosi kohoavat ja on vaikeaa astua taaksepäin ja tarkastella tilanteita. Voit olla emotionaalisesti impulsiivinen tämän elämän vaiheesi aikana ja uusien kokemusten nälkäsi voi paljastaa itsensä levottomuutena ja/tai kärsimättömyytenä.

Venuksen aspektit
Marsiin
Mars – Venus aspektit AP –kartalla vihjaavat toimiin jotka joko tukevat tai ovat vastaan ihmissuhteiden tarpeita. On tärkeää kumppaneille olla toistensa toimia tukevia ja arvostaa mitä on tehty. Esimerkiksi pariskunta yhdisti ponnistelunsa ja täysin uudelleen sisusti omistamansa sijoitusasunnon. Kumpikin osallistui omien lahjojen ja kykyjensä mukaan. Yksilölliset ponnistelunsa täydensivät toisiaan ja työ tuli tehdyksi.
Toimet voivat olla joko vastakkaisia tai toisiaan tukevia. Ihmissuhteet jotka ovat häilyviä alussa muuttuvat sotaisiksi suhteiksi, joissa osalliset painostavat itse tai yhteisin ponnistuksin  ja riitelevät rahasta. Seksuaalinen vetovoima ja tyytyväisyys ovat tärkeitä tekijöitä sekä uusissa että vakiintuneissa suhteissa ja tukee tai halventaa heidän menestystään tai menetystään. Taloudelliset leikkaukset ovat mahdollisia, mutta todennäköisemmin sinun täytyy ahkeroida rahasi eteen. Mitä enemmän työskentelet sitä enemmän ansaitset.
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #348 : 20.08.2008 18:53:50 »

minulle tulee kuu vitonen sitten uranus vitosen jälkeen, kaikki on ihan ok. uranuksella hyviä aspekteja venukseen ja en haluaiskaan ihan vakavaa, mutta ehkä sellaisen alkua.. miten ihminen kietoutuu toiseen, kun kaikki on koko ajan muutoksessa, itse ja toinen?

niin siis.. olisko tuo neptunus ja CHIRON kutosessa kun iski sellainen terveysintoilu päälle.


Kuu AP –kartan 5. huoneessa
Sinun on vaikeaa kätkeä tunteitasi toisilta, eikä pitäisi edes yrittääkään. Sinun tulee olla oma itsesi nyt ja tuntea mitä todella olet. Suhteissa toisiin, tulet heijastamaan tunteita tavallista enemmän ja jos jotkut ihmiset eivät pidä tästä puolestasi, on tarpeen harkita ystävyyttäsi heihin.
   Rakkaussuhteissa tulet kokemaan tavallista suurempaa tunteiden syvyyttä ja siksi kokemuksesi rakastettusi kanssa ovat kiihkeitä ja hurjia. Vaarana  on  että  saatat muuttua liian omistavaksi ihmisten suhteen. Saatat myös olla niin solmussa tunteittesi kanssa, ettet ole tietoinen toisten tunteista.
   Ihmissuhteet naisiin yleisesti kehittyvät tänä aikana. Huolimatta sukupuolestasi, kokemuksesi naisten kanssa tuovat esiin positiiviset puolesi.
   Joskus tämä huonesijainti voi nostaa pintaan suojelevat ja hoivaavat vaistosi, ja tunnet voimakasta halua/ tarvetta hoitaa ja huolehtia jostakusta. Saatat olla tekemisissä lasten kanssa tavallista useammin, tai tämä vaikutus näkyy suhteessasi rakastettuusi. Voit olla varma ettei halusi suojella jotakuta liity mitenkään tämän yksilön vastuullisuuteen/ vastuuttomuuteen. Kuu voi olla ylisuojeleva.
« Viimeksi muokattu: 20.08.2008 18:56:01 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #349 : 20.08.2008 19:30:06 »

En ihan ensimmäiseksi yhdistäisi kyllä Neptunusta ja terveyttä, enkä ole tuohon huonesijaintiin vielä ehtinyt perehtyä, mutta aivan varmasti tuo Chiron ( "haavoittunut parantaja") varmaankin voisi nostaa 6. huoneen terveysvaikutuksia hyvinkin positiivisesti.
tallennettu

Adele
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308



Profiili
« Vastaus #350 : 20.08.2008 20:50:52 »



Kiitos Sinulle Emelia todella paljon tuosta !  smitten
tallennettu

Aurinko Oinas 10
Asc Leijona
Kuu Vesimies 8
Mars Kauris 6
Venus Kalat 10
Merkurius Oinas 10
Jupiter Jousimies 5
Neptunus Jousimies 5
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #351 : 21.08.2008 08:59:56 »

luovaa työtähän tässä painetaan.. ahh, mieli menee taas pitkin maailman upeita kohteita, grr kotimaaretkiä tulossa pari ja sitten aurinkosaaret, sitten kenties Oslo, mutta nyt puhun kyllä Auringosta kolmosessa! sen vaikutuksen nelosessa huomasi kun neliöt suureni, kulut aleni, ilmainen netti, kalusteet laitettu (ja pikasuhteeni auttoi purkamaan muuttokamat) - -

mut siis menenkö Wieniin ens syksynä, voi olla! jos vielä kuitenkin tsekkaisi Keski-Euroopan (tapahtuma).. olen ollut Pohjola, Baltia, etelä-akselilla + Atlantti (no Kalifornia olisi ollut mahis, mutta nyt ei sellaista vetoa sinne?)

terveys on mitä mainioin ja ilokseni käsi tuntuu paranevan murtumasta!

 aurinko menee siis 4, 3, 1 ja 7 huoneisiin. Katsellaan!  coolsmiley 
« Viimeksi muokattu: 21.08.2008 09:01:40 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #352 : 22.08.2008 16:43:29 »

muistin taas että ap kartalla oli vuosi sitten MYÖS, kevääseen 2008 asti, seiskassa pluto ja venus, mm venus konjunktio aurinko ja kolmio kuu. kun sitten vuosi sitten alkoi  pluto   jupiter   aspect_sex   venus niin ei ihme että tapahtui.  venus  aspect_con  aurinko aikaan on kai pakko tulla suhde.

sitä ennenhän oli hiljaista 2005 (suhteen loppuun ajo) ja 2006 oli 5, 7 ihan tyhjiä (siis fyysistä vaan). saturnus 5 taisi olla 2007. ei nytkään mitkään hiljaiset kartat ole menossa todellakaan, mut kun en viitti lentää seinää päin.  uranus  aspect_squ  aurinko  merkurius  marsuranus     aspect_opp  saturnusuranus  aspect_sex   kuu   venus  jupiter  vitonen, pluton ja jup kanssa yhtaikaa ja vielä  kuunsolmu  aspect_squ  venus 7.


Korostunut 3. Huone tai Kaksosten

merkki suuntaa huomion muuttoliikkeeseen, kuljettamiseen ja yksilön suhteeseen lähiympäristöön. Painottaa kaikenlaista kommunikaatiota ja muodollisten sekä epämuodollisten sopimusten kehittelyä. Mahdollisuudet ja takapakit yksilön ideoiden ymmärtämisen  ja niiden muotoilemisen kautta.  Ilmaisee tapahtumia, joihin liittyvät sisarukset, sukulaiset ja naapurit. Vastaa keuhkoja ja hermojärjestelmää. Vaikuttaa terveyteen keuhkokuumeen, keuhkoputken sairauksien, keuhkopussin, astman, henkisen ahdistuksen ja kireyden tai hermostollisten häiriöiden kautta. Avain sana: ”Ajattelen.”

Korostunut 4. Huone tai Rapu

korostaa kotiympyröitä, perhettä ja vanhempia, kuin myös kykyä osata hakea aikaisempien kokemusten varastosta keinoja, joilla selviytyä nykyisistä olosuhteista. Koti on turvapaikka aineiston henkiselle sulattelulle. Mahdollisuudet ja menetykset liittyvät kotiasioihin tai naisiin ja heidän asioihinsa. Voi ilmentää tapahtumia, jotka liittyvät vanhempiin, muuttoon, tai kiinteistöjen perimiseen. Vastaa vatsaa, rintoja, palleaa, munasarjoja ja kohtua. Vaikuttaa terveyteen ruuansulatus häiriöiden kautta. Avainsana: ”Tunnen.”

Korostunut 5. Huone tai Leijonan merkki

keskittää huomion yksilöllisyyteen ja itseilmaisuun. Yksilöllä on mahdollisuus kouriintuntuvasti vaikuttaa perittyihin tai synnynnäisiin kykyihinsä ja itsen laajentamiseen. Mahdollisuudet ja takapakit voivat liittyä kaikkia mielihyvän muotoja, viihdettä, harrastuksia, romantiikkaa ja lapsia, näiden ollessa itseilmaisun halun eläviä ilmentymiä. Voi ilmoittaa lapsen syntymästä tai lapseen liittyvistä tapahtumista. Vastaa sydäntä ja selkäydintä. Vaikuttaa sydän vaivojen, anemian tai selkärankaan liittyvien vaivojen kautta. Avainsana: ”Haluan.”

*2009 korostuu kuu ja venus IC:lla.


Korostunut Kuu
Painottaa julkisuutta, henkilökohtaista suosiota, levottomuutta, tunteita, vaihtelevuutta ja muutoksia, vaistoja, herkkyyttä, hoivaavaa luonnetta, äitiä, vaimoa tai naisellista elementtiä, kotielämää ja kotia. Jos korostunut ja ahdistettu, vaikeudet henkilökohtaisissa ihmissuhteissa voivat olla seurausta sisään suunnatuista tunteista. On tarve suunnata sympatia ulospäin ja kohti toisia.

Venus korostuneena
Ilmentää rakkautta, avioliittoa, romanssia, mielihyvää, taloudellisia saavutuksia, harmonian etsinnän taipumusta, esteettistä herkkyyttä, sopeutumisen taitoa, nuorta naista ja vaimoa. Jos Venus on näkyvä ja ahdistettu, valtava tarve harmoniaan, hyväksyntään tai kiintymykseen johtaa tunnepuolen pettymykseen. Tuloksena tunteiden pettymyksestä suhteettomat vaikutukset. Ilmentää tarvetta hioa tasapuolisuutta ja järkeä hallita tunteellisia haluja ja tajuta ettei elämä aina mene mukavasti ja virheettömästi jos henkilökohtainen kasvu jatkuu.

18:20 22.8.2008 Pallonpuoliskojen tarkastelu

MC –IC akseli
vasen – oikea/ itä- länsi   (MC eli Keskitaivas pohjoisessa ja Imum Coeli eli Keskiyö etelässä)
Kun vasen / itäinen puolisko sisältää lähes kaikki taivaankappaleet yksilö voi tietoisesti tahtoen hallita tapahtumia, toimia aloitteellisesti ja ottaa tilanteet haltuun.
Kun valtaosa taivaankappaleista on oikealla/ läntisellä puoliskolla tapahtumat tulevat toisten aloitteesta, jolloin on erityinen huolehtiminen ja tarve liittyy yhteistyöhön.
(kukas tekis aloitteen??)  Smiley

Mikäli paluu kartalla Aurinko on kulmalla ja/tai tiukasti kuvioissa toisten taivaankappaleiden kanssa, on tulossa melko tapahtumarikas vuosi ja paluu periodi tullee alkamaan aktiivisen toiminnan purkauksella. Jos Aurinko on kulmahuoneessa, ensimmäinen kolmannes vuodesta ja Aurinkoon liittyvät asiat ovat korostuneet.
Jos Aurinko on maamerkkien huoneessa, periodin keskivaiheilla ilmenee lisääntyvää aktiivisuutta ja viimeisellä kolmanneksella kun Aurinko sijaitsee ilmamerkkien huoneessa.

Seuraavat johtolangat kannattaa pitää mielessä tarkasteltaessa Paluu karttaa itsessään.
Auringon raskaat aspektit Paluu kartalla ovat todennäköisesti starttina paineille ja stressille, kun Aurinko muodostaa apekteja kulkiessaan vuoden aikana koko kartan lävitse. Aurinko vaikuttaa kaikkiin taivaankappaleisiin, joita se kulkiessaan koskettaa, mutta yhteys jonka se muodostaa taivaankappaleeseen johon sillä on aspekti Paluu kartalla sisältää suuremman merkityksen. Myös syntymäkartan taivaankappaleisiin muodostuvat aspektit tulee ottaa huomioon, erityisesti jos ne voidaan yhdistää Paluu kartan taivaankappaleeseen yhtymän tai Paluu kartan Akselin kautta.

Hyvin aspektoitunut Aurinko Auringon Paluu –kartalla tarjoaa suuren helpotuksen tulevana vuonna tavoitteisiin pääsemisessä. Korkeissa asemissa oleviin henkilöihin muodostetut yhteydet voivat paljastaa heidän kykynsä toimia astinlautana suuriin saavutuksiin. Esimiehet osoittautuvat todennäköisesti suopeiksi ja tukea antaviksi. Haitalliset aspektit Aurinkoon selittää ihmisiä, jotka kyseenalaistavat ponnisteluja ja erilaisia vastaantulevia esteitä.

*Aurinko ollutkin neliössä kuu, saturnus ja uranus tänä vuonna eli raskaita tunteita ollut kesällä. Kevenee. Pian alkavalla kartalla Aurinko  aspect_con  merkurius ja  marsaspect_squ  uranus ja  aspect_sex  kuunsolmu .


Jupiter, Venus tai Aurinko mukavassa aspektissa kartalla Kulman kärjelle merkitsee yleisesti vuotta jolta voi odottaa erityisiä tapahtumia ja sattumia. Ellei kartalta löydy muita vastakkaisia suuria teemoja, nämä ilmentävät täyttymyksen ja onnellisuuden vuotta. Samoin kartan hallitsijan hyvä aspekti on onnekas.

*Elikäs jos olisi ollut vain Jupiter sext Venus vitosessa eikä Pluto, suhde ei olisi ehkä katkennutkaan. Kulmista, Aurinko on ollut nelosessa, sitten kolmoseen, ykköseen ja seiskaan. On tulossa kiinnostavat vuodet. Nelosessa sen jo huomasi ja odotan kohta kolmosta.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2008 17:31:23 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #353 : 22.08.2008 17:33:16 »

Kuule Star! Kun taas en ymmärrä.

Mutta mitä tuo 'korostunut' noissa AP-kartoissa tarkoittaa?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #354 : 22.08.2008 17:37:20 »

se oli tuolla aiemmin, että jos planeetta on akseleilla.

gosh, minulla todella on mm jupiterin konjunktio venukseen ja kuuhun, ja kuun konjunktio venukseen tulossa jne kolmiota ja sekstiiliä venukseen, näyttää ihan liisteriltä.  2funny



MC –IC akseli
vasen – oikea/ itä- länsi   (MC eli Keskitaivas pohjoisessa ja Imum Coeli eli Keskiyö etelässä)
Kun vasen / itäinen puolisko sisältää lähes kaikki taivaankappaleet yksilö voi tietoisesti tahtoen hallita tapahtumia, toimia aloitteellisesti ja ottaa tilanteet haltuun.
Kun valtaosa taivaankappaleista on oikealla/ läntisellä puoliskolla tapahtumat tulevat toisten aloitteesta, jolloin on erityinen huolehtiminen ja tarve liittyy yhteistyöhön.


Taivaankappale joka aspektoi sekä Aurinkoa että Kuuta on erityisen tärkeä sillä se koskettaa kahdella tärkeällä tasolla vaistomaisella tai henkilökohtaisella tasolla kuin myös olennaisella ja yksilöllisellä tasolla.

Viimeinen tr.  aurinko  aspect_squ , 3 kk ennen seuraavaa synttäriä -nykyinen vaihe päättyy ja toinen huippu saavutetaan. Tämä vastaa uutta tietoa ja/tai omaperäistä ajatusta, jota vaalitaan seuraavat 3 kuukautta. Mikäli olemme olleet menestyksekkäitä aikaisemmissa panostuksissamme, tässä vaiheessa meille esitellään täydentävät tavat soveltaa tätä tietoa tulevaisuudessa. Mikäli olemme olleet epäonnisia viime aikaisissa pyrkimyksissä, nyt on aika luoda silmäys uuteen suuntaan toimissa.

*Tuo voisi nyt liittyä noihin tunne/tunnelma-asioihin, siis juuri näinä aikoina pitää saada selkeät päätelmät, aika selkeät ne onkin jo.

Voimakkaimmat aspektit on  aspect_con ,  aspect_squ tai  aspect_opp tr.  aurinko :sta toiseen taivaankappaleeseen tai pisteeseen Paluu –kartalla, joka sijaitsee jollain noista asteista. On melko varmaa, että herätät jonkin verran huomiota juuri näinä aikoina. Ulkopuolista apua voidaan tarvita tai ammatillista asiantuntijaa konsultoidaan. Yksi asia on varmaa: mitä tahansa tapahtuu, sillä on suuri vaikutus ja tapahtuma iskostuu muistoihin.


Ryhmittele tarkat päivät, kun tr.  aurinko tekee suotuisia aspekteja taivaankappaleisiin, jollain näistä asteista, koska tämä antaa loistavan mahdollisuuden olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2008 18:00:20 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #355 : 22.08.2008 18:21:48 »

kyselin jo aiemmin miten eräällä vaikuttaisi nämä, molemmillahan oli sitä Uranuksen transiittia vitoseen. olipas minulla menoa viime loka, marras.. en tiedä näkyykö allaolevasta mitenkään katoaminen/välien poikkaisu kesken kaiken.

Mitä voisi tarkoittaa kun eräälle tulee vitoseen AP kartalla seuraavaa:

Jupiter oppositio Aurinko ja Merkkari
Jupiter konjunktio Kuu, kolmio Mars

5-huone pääosin Kauriin kohdalla tuona aikana (kevät 2008) (viileä temppu)


ja edelleen oletan että synt aikatieto on ok..

*Minulla olisi ollut noususolmukin seiskassa ja on vielä keväällä. Muistan kun sanoin ravulle, että haluaisin suhteen, sopisko.. sinä iltana päätettiin olla yhdessä.. kaksi muodostaa kieltämättä sellaisen energian.. joka on enemmän kuin yksi= Ellei ole täysin valaistunut?

Elämänilon ap kartta oli siinä mielessä erilainen kuin minulla, että tuossa "vakavamman" suhteen huoneessa on ne planeetat, eli 7 huoneessa. Silloin ehkä tulee pitkäaikaisempaa. Kuten itselläni 2002-2003 oli seiska aktiivi. Nytkin kyllä oli että kesti tuplasti pidempään kuin edellinen. Mutta se arvio meni pieleen että hän ei tekisi typeryyksiä. Seiskassa on minulla  kuunsolmu kevääseen ja seuraavaksi siis parin v kul Aur.

Rohana, mahtaa olla henkisiä ja mystisiä kokemuksia sinulla tulevana vuonna.  Smiley

Elwyn, jos sinulla on Mars, Venus ja Saturnus ihan hyvilläkin aspekteilla seiskassa, miten voi olla hiljaista? Ei kai ne voi kuvata vain työliittoja? Mutta sinulle oli nyt tapahtumassa jotain? Sat, Merc, Aur, Mars vitonen ja Jup seiska, pakko on!




Kuun aspekti Venukseen
Kuun aspekti Venukseen viittaa että tunteellinen turvallisuus ja kotiasiat ovat sidoksissa taloudellisiin asioihin. Taloudellinen tilanteeseesi voi vaikuttua positiivisesti tai negatiivisesti. Jos suunnittelet tavoittelevasi tunteiden tasolla tyydyttävää tavoitetta, sinun tulee huomioida taloudellinen tilanteesi ennen kuin teet mitään muutoksia. Olipa tavoitteesi toteutettavissa, tai ei, riippuu kuinka paljon pystyt laittamaan rahaa sivuun. Sinun täytynee vaarantaa nykyiset tulosi ja alentaa palkkaasi päästäksesi palkitsevammalle alueelle. Lopulta palkkasi kasvaa jos menestyt uusissa tavoitteissasi. Taloudelliseen vakauteen vaikuttavat myös kotiasiat. Muutto, raskaus, ja syntymä ovat tavallisia tapahtumia jotka vaikuttavat ansaitun ja käytetyn rahan määrään. Silloin tällöin tämä aspekti voi osoittaa ajan jolloin olet taloudellisesti riippuvainen toisten tuesta jostain edellä mainitusta syystä.
« Viimeksi muokattu: 23.08.2008 12:34:17 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #356 : 24.08.2008 09:06:05 »

Mutta mitä tuo 'korostunut' noissa AP-kartoissa tarkoittaa?

se oli tuolla aiemmin, että jos planeetta on akseleilla.

Taivaankappale joka aspektoi sekä Aurinkoa että Kuuta on erityisen tärkeä sillä se koskettaa kahdella tärkeällä tasolla vaistomaisella tai henkilökohtaisella tasolla kuin myös olennaisella ja yksilöllisellä tasolla.


Korostuneisuutta voi olla AP -kartalla monellakin eri lailla; nuo kaksi WS:n tuossa lainaamaa ovat kaksi keskeistä, mutta merkit, huoneet ja taivaankappaleet voivat korostua myös useilla muilla tavoilla kartalla.

1 )  aurinko merkki pysyy aina samana onhan kyse sen paluusta,  mutta sen huone ja tuon huoneen hallitsija ja tuon hallitsijan sijainti kannattaa katsoa kartalta.
2 ) AP -kartan  askendentti ja sen merkki, kuin myös 1. huoneen taivaankappaleet, koska AP -kartta on henkilökohtaisen kehityksen kartta ja 1. huone on minän huone. Tästä tulee tuon vuoden "trendi". -Missä radixin huoneessa  askendentti on antaa myös lisävaloa.
3 ) Akselien huoneet ja merkit ja niiden hallitsijat huoneissaan ja merkeissään.
4 ) Onko jossain tietyssä huoneessa ruuhkaa? Kun tietyssä huoneessa on useita taivaankappaleita ja nuo taivaankappaleet vielä kytköksissä toisiinsa (ehkä jopa yhtymässä toisiinsa eli 10 asteen sisällä) ne korostavat ensinnä tuon huoneen asioita ja sisältöä, huoneen hallitsijan asemaa kartalla ja sen lisäksi vielä nostavat esiin taivaankappaleet joihin tekevät aspektia ja niiden huoneiden sisältämät asiat. Esim. jos 9. huoneessa on paljon tavaraa eli useita taivaankappaleita , on vuoden aikana edessä vakaumusten ja uskomusten, myös uskon,henkisen ajattelun ja filosofian uudelleen arviointia ja uusien asioiden oppimista tuossa huoneessa olevien taivaankappaleiden luonteisesti; mihin sitten taivaankappaleet muodostavat aspektit ja niiden huoneet, luovat lisävaloa siitä mikä asia todella on kyseessä.
5 ) Taivaankappale joka aspektoi eniten kartalla, on keskeinen tekijä vuoden aikana ja sen huone ja merkki.
6 ) Ja sitten on vielä laatujen ja elementtien yhteen laskeminen, jolla saadaan selville mikä merkki hallitsee koko karttaa. (Itse käytän tässä laskennassa vain planeettoja (sis. pluto ) +  askendentti + keskitaivas eli en lisää solmuja, astreoideja, kääpiöplaneettoja ym. tai muita laskennallisia pisteitä.)

Ja onhan näitä muitakin tekijöitä, jotka voivat saada tietyt asiat korostumaan kartalla... Tämä on tälläistä sillisalaattia, josta vain pitäisi löytää jonkinlainen kokonaisuus hahmotettua, sen tarkemmin vain tiettyjä huoneita/ merkkejä tuijottelematta. Yksi korostunut tekijä voi kumota toisen tekijän täysin, tai sitten nämä kaksi yhdessä muodostavatkin jonkin aivan erilaisen kuvion, kuin olisi voinut kuvitella kun niitä katsoo erikseen.

 Shocked  Cheesy  Wink
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #357 : 24.08.2008 10:01:04 »

Laitanpa tähän vielä tämmöisen yksinkertaisen esimerkin tuosta korostuneisuudesta:

Ystävälläni on ensi lauantaina synttärit ja hänen tuleva AP -karttansa astuu voimaan todella jo perjantaina. Radixilla hänellä on  askendentti  ja  kuu jousimiesaurinko  neitsytkeskitaivas   skorpioni .
Tulevalla AP -kartalla hänellä on  askendentti  jousimieskeskitaivas  vaakapluto  jousimies  ja  jupiter  kauris 1. huoneessa,  aurinko aspect_con saturnus ja  kuu  leijona  8.huoneessa,  venus  neitsyt aspect_con merkurius  vaaka  aspect_con mars vaaka 9. huoneessa,  neptunus 2. huoneessa ( aspect_opp  kuu ) ja  uranus 3. huoneessa.

Hänen kartallaan siis todellakin selkeästi korostuu Jupiteriin, Jousimieheen ja 9. huoneeseen liitettävät asiat. Ai miten niin?
No, ensinnä  askendentti on samassa merkissä kuin radixilla, tosin radixin 12. huoneen puolella.  jupiter joka hallitsee  jousimies on 1. huoneessa, korostaen Jousimiehen merkkiä ja kun sieltä vielä löytyy  pluto on se jo aika hallitseva, vai mitä?
Kun lisäksi Jupiterin ja Jousimiehen hallitsemasta 9. huoneesta löytyy tuo kolmen taivaankappaleen muodostama ryhmä, jossa kaikki ovat 10 asteen sisällä toisistaan, se korostaa tuota huonetta ja sen edustamia asioita entisestään. Samoin korostuu myös 9. huoneen vastapäätä oleva 3. huone ja siellä lymyilevä  uranus  kalat .
1. huoneen  jousimies  pluto  aspect_squ  merkurius  venus  mars  uranus ja  aspect_tri  aurinko  kuu . Tuo molempiin valoihin eli luminaareihin kohdistuva aspekti nostaa myös Pluton esiin kartalla vielä enemmän, kuin myös sen sijainnin Jousimiehessä.

Toinen korostuva huone tällä ko. kartalla onkin siis 8. huone, sillä siellä ovat molemmat valot eli  aurinko ja  kuu . 8. huoneen hallitsija on  pluto ja sen merkki on  skorpioni . 8. huoneen  kuu  aspect_opp  chiron aspect_con kuunsolmu aspect_con neptunus korostaa puolestaan 2. huonetta ja  vesimies , jota hallitsee  uranus 3. huoneessa.

Näin näkyy selkeästi kartalla tämä korostuneisuus, jonka kautta saadaan suuntaa siitä mitkä asiat kartalla ovat päällimmäisinä ja selkeimpinä tulossa. 9. huone ja sen taivaankappleet aspect_opp 3. huone / 8. huone  aspect_opp 2. huone  ja näitä liittää yhteen 1. huone ja sen taivaankappaleet.

Karttaa hallitsee elementeissä Joustavuus (Mutable) 5 taivaankappaletta ja maa/ ilma yhteensä 4 taivaankappaletta molemmissa. Näin karttaa hallitsee Merkuriuksen hallitsemat Kaksoset ja Neitsyt. Tämä jälleen korostaa 9. huonetta, josta  merkurius löytyy,  aurinko  neitsyt:ä ja Deskendenttiä  kaksoset. Tässä tapauksessa olisi voinut ottaa vaikka  kuunsolmu yhdeksi laskennalliseksi lisäpisteeksi, jolloin MAA eli  neitsyt olisi selkeämmin korostunut .

Tutkimisen iloa vain kaikille!!! Cheesy
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #358 : 24.08.2008 10:09:14 »

Minulla on eniten aspektia Uranuksella vitosessa ja sen huomaa romantiikka/ lapsen suhteen. Partyt hieman väheni, otanko työt ja bisnekset vakavammin, toisaalta partya tulee bisnesten kautta, firmoilla aina juhlia ja niihin pääsee siis ulkomaille asti.. jos haluaa.. Uranuksella aspektia joka planeettaan, paitsi oliko Plutoon.. mm sekstiiliä Venukseen, Jupiteriin ja Kuuhun mutta muihin neliöitä.
« Viimeksi muokattu: 24.08.2008 10:11:35 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #359 : 24.08.2008 11:28:57 »

Huomasin että menen ruopasemaan jotakin, josta minulla ei ole vielä minkäänlaista hajuakaan.

Mutta kun on alalle situoutunut tutkimusmielessä  Wink ja noita kursseja valuu vain aina uutta ja uutta, niin aloin tutkailemaan. Kauniina sunnuntaiaamuna....paras juttu viettää näin!  :Smiley

Nämä pitkän sivut plerasin ja ajattelin, etten jaksa nyt lukea, vaan että kopioin tietopaketit yhteneväiseksi, joista minun on helpompi lukea. Vaikka juuri keskustelun onkin parasta tietoa, mutta niihinhän voi palata.

OLIPA VALTAVA PAKETTI!!! VALTAVAN TYÖN EMELIA TEHNYT!!! Shocked

Sillä, tavallisia sivuja tekstinkäsittelyyn löytyi 48! Emelia, olet tehnyt melkein kirjan tärkeää tietoa.

Nytpä sitten ihmettelinkin, että onko yleensä luvallista koota näitä tietopaketteja?
Onko luvallista printata niitä itsellensä opiksi?

Kun...tämä tuntui niin paljon arvoiselta!  Kiss
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: