Sivuja: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 706742 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #210 : 18.08.2007 11:53:23 »

siis 2007 ja 2008 ja 2009 sama Proge, mikä vaikuttaa hieman hassulta.  :Smiley

Sepäs olisikin mukavaa, että ottaisimme nopeasti opiksemme kaiken sen mitä opimme ja mitä meille opetetaan, sillä sitähän Progressiivinen kartta meille kertoo Smiley

Mutta muuttuuhan se kartta, tosin hitaasti... Akselit liikkuvat ja Huoneiden rajat liikkuvat ja Aurinko liikkuu kartalla eteenpäin vähintään 1-1,5 astetta / vuosi , joten muuttuvathan aspektitkin toisiinsa nähden.
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #211 : 20.08.2007 17:21:18 »

Muuten kun Venus seiskassa AP kartalla tekee konjunktiota Auringolle joka on kutosessa (niinkuin 3 muuta planeettaa), tarkoittaako se pikemminkin että työasiat, luovuus rullaa=on mielessä enemmän, inspaa, toimii, kehittyy  kuin että joku muu?

 merkurius venus mars aurinko juno

Kun Aurinko oli vitosessa aikoja sitten ja Venuksen konjunktio, se johti vuosien suhteeseen.  Kiss Tosin seiska on liittojen huone - työliiton?

Tapasin taas korkeassa asemassa olevan virkahenkilön ja voisin itse olla samassa asemassa. Harvemmin tunnen ketään itseäni paremmaksi. Eli kumma, miten uraan tuntuu voivan vaikuttaa kyllä.. useallakin eri suunnalla ja tavalla ja koulutuksella (6, 10, 11) mutta 5 huone aiheuttanut ihan turhaa päänvaivaa. TAI sitten vain olen pitänyt sitä päänvaivana. Olis kai vaan pitänyt hoitaa yksinäinen taistelu kiihtymättä. Lopputulos olisi sama?

 neptunus juno mars

Venus 3, alkaa vaikuttaa su, kai se on mentävä Pariisiin ens vuonna. 8 huone Uranus, tosiaan olen jo sopeutunut ajatukseen..

 venus uranus

Viimeksi kun olin kauan itsekseni ja halusinkin olla, ilman mitään, oli AP kartan seiska tyhjä kauan (ero alkoi niin että  saturnus ensin seiskassa, sitten vitosessa neliöi Merkkaria eli älysi erota), mutta vitosessa Mars, eräänä vuonna ikäänkuin ilman mitään aspekteja. Mitähän se merkkaa? Siis dienstissa ei merkitty yhtään aspektia Marsille vitosessa. Aktiviteetti oli taas silloin ihan muualla, henkisessä projektissa. Kuu Saturnus Jupiter olivat yhdessätoista. Sitten tuli Mars neliö Venus ja sehän ei välttämättä merkkaa mitään.. toimintaa asiassa. Kun jotain alkoi tapahtua, niin ensin 7-huoneen puolella, sitten vasta vitosessa, vuonna jossa kaksi suhdetta.

Eli Jupiter ja noususolmu vaikuttivat kyllä heti. Minulla on seiskassa 7v putkeen jotain, tulevana vuonna noususolmu. Kun taas 5:  jupiter .


« Viimeksi muokattu: 01.09.2007 19:48:15 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #212 : 01.09.2007 16:27:08 »

Olen tässä omia Auringon Paluu -karttoja tutkaillessa miettinyt miten mahtaa todella vaikuttaa tuo että näillä meidän leveys- ja pituusasteilla  aurinko ei siirrykään automaattisesti järjestyksessä huoneesta toiseen.. ei ainakaan siinä järjestyksessä kuin Mary Fortier Shea'n mukaan.

Esimerkiksi oma karttani:

Mary Fortier Shea'n mukaan tämän vuoden 8. huoneen  aurinko pääteemat ovat muutos, akuutti käsityskyky- psykologinen/intuitiivinen - ja valtakysymykset (moraali, raha,rakkaus).
Viime vuonna olisi pitänyt kyseenalaistaa sääntöjä ja pohtia tavoitteita ( aurinko 11. huoneessa), jotta muutos olisi mahdollinen ja tämän vuoden teemaan olisi tullut kerättyä pääomaa.

Kuitenkin viime vuonna  aurinko oli 10. huoneessa (sen aivan lopussa) ja teemat olivat uravalinnat ja menestys, maine, kohtalon polun valinnat, asiat liittyen viranomaisiin ja itsensä työllistäminen. Sen vuoden haaste oli M.F.S:n mukaan onnistuneet taktikoinnit työssä kohti yhteistyötä, kumppanuutta ja empatiaa. Ja ne olisikin ollut hyvät eväät, jos  aurinko olisi siirtynyt 7. huoneeseen.

Miten siis vaikuttaa, kun tänä vuonna AP  aurinko on 8. huoneessa ja on sinne siirtynytkin 10. huoneesta, eikä 11. huoneesta, kuten voisi olettaa?

Koko viime AP -vuoden olen astrologisesti kerännyt eväitä ja kokemuksia siirtyäkseni seuraavalle tasolle, mutta nuo eväät eivät olekaan niitä mitä tarvitsisin tämän vuoden aikana?
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #213 : 01.09.2007 19:34:31 »

Olen nyt kirjoitellut näitä paluu kartta -juttuja tuonne omaan blogiini, lähinnä 2007/2008 Auringon Paluutani. Siellä voi käydä vilkaisemassa, jos kiinnostaa.
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #214 : 02.09.2007 16:30:04 »

Venuksen tulkinta AP -kartalla
Avain ihmissuhteiden ja taloudellisen tilanteen ymmärtämiseen AP –vuonna. Monesti nämä kaksi aluetta kulkevat käsi kädessä; taloudellisella turvallisuudella on tapana olla yhdessä turvallisten ihmissuhteiden kanssa, kun taas taloudelliset hankaluudet ovat todennäköisempiä ihmissuhteiden ollessa kireitä. Vaikka tämä korrelaatio on yleinen, ei se ole sääntö, ja tulkinnat talouden ja ihmissuhteiden asioissa tulee aina tehdä erikseen. Tarkasteltaessa Venusta kartalla, arvioi Venus kahdesti, ensin huomioiden ihmissuhteiden tekijät kartalla ja sitten rahaan liittyvien tekijöiden valossa. Näin saat selville selkeän kuvan huomioitavista alueista.

Venus myös ilmentää tarvetta mielihyvään ja antaa tietoa mitä on ollut ennen sen nykyistä Huone sijaintia. Jos kuluvana vuonna Venus on Huoneessa joka edellisenä vuonna oli konfliktien alue, Venus ilmentää parempia oloja liittyen tähän Huoneeseen  ja voi viitata parantumisprosessia.

Esim. M. F. Shealla ensimmäisenä kirjoitus vuonna Saturnus, Mars, Uranus ja Neptunus luovuuden 5. huoneessa. Kirjoittaminen  oli työläs prosessi vaatien aikaa, vaivaa ja editointia. Kappaleiden valmistuminen kesti kuukausia. Mutta jatkoin kirjoittamista ja sain avuliaita neuvoja kustannustoimittajilta, kirjailijoilta ja ystäviltä. Seuraavana vuonna Venus ja Merkurius olivat yhtymässä AP –kartan 5. Huoneessa. Silloin koko kirjoitusprosessi oli paljon helpompaa, mutta vain edellisen vuoden raskaan työn ansiosta. Etuudet ja hyödyt yleensä seuraavat kovan työn jälkeen. Venuksen sijainti AP –kartalla ikävän aseman jälkeen voi ilmentää suurta palkkiota. Tietoisuutesi tästä voi rohkaista sinua työskentelemään ongelmallisemmilla alueilla kun voit nähdä palkkiot seuraavana vuonna.

Ihmissuhteet
Venus, sen huone, näyttää mitkä ihmissuhteet tulevat olemaan tärkeitä vuoden aikana. Esim. Venus 3. Huoneessa voi ilmentää suhteita naapureihin ja yhteisöön kuuluminen painottuu. 6. Huoneen Venus; miellyttäviä oloja toimistossa ja hyvät suhteet työtovereihin ovat tärkeitä. Mutta ihmissuhteiden tulkinta niin kuin ne näyttäytyvät AP –kartalla sisältää paljon muutakin kuin Venuksen Huonesijainnin ymmärtämistä. Katso 5. Ja 7. Huoneita, erityisesti jos olet kiinnostunut rakkaussuhteista. Mitä enemmän taivaankappaleita näissä huoneissa on , erityisesti 7. Huoneessa, sitä suurempi on tarve kahden väliseen yhteyteen. Yleisesti 5. Huone osoittaa seksuaaliset suhteet, kun 7. Huone ilmentää suurempaa sitoutumista (ei välttämättä avioliittoa). Neliöt 5. Ja 7. Huoneen välillä toistuvasti osoittavat suhdetta jossa kumppanukset eivät ole samaa mieltä avioitumisesta, tai ehkäpä toinen on jo sitoutunut. Luvattomat tai salaiset suhteet ovat todennäköisempiä kun Venus ja/tai Kuu on yhdessä Pluton kanssa 12. Huoneessa. Muut tekijät, jotka tulee ottaa huomioon  arvioidessasi ja tulkitessasi ihmissuhteita ovat: Venukseen kohdistuvat aspektit, mistä huoneista ne tulevat, AP –kartan taivaankappaleiden sijoittuminen itäiseen tai läntiseen kartan puoliskoon (viitaten itsenäisyyden tai yhteistyön tarpeeseen); Kuun Merkki ja sijainti; kaikki 4. Huoneeseen sijoittuvat taivaankappaleet (ilmentäen tunteellisia tarpeita); sekä Vaa’an huonesijainti ja kaikki taivaankappaleet Vaa’assa. Kaikki nämä tekijät tulee ottaa huomioon yhdessä Venuksen kanssa tulkittaessa ihmissuhteita AP –kartalla.
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #215 : 02.09.2007 19:31:15 »

Venus ja raha-asiat
 venus liittyy myös rahaan ja talouteen, ja sitä voidaan käyttää arvioitaessa näitä olosuhteita tulevana AP –vuonna. Venuksen Huonesijainti voi ilmentää kuinka tulet todennäköisesti hankkimaan tulosi. Tämä on joskus totta, muttei aina. 9. Huoneen Venus viittaa opettamisen palkkaan, mutta jos et opeta, painopiste on uskomuksissasi liittyen ihmissuhteisiin. Älä venytä taloudellista tulkintaa Venuksen Huonesijaintiin. Jos Huonesijainti soveltuu tulkintaa, tilanne on ilmeinen. Jos Huonesijainti ei tunnu soveltuvan talouteen erityisesti, Venus on liittyy ihmissuhteiden tilanteisiin vuoden aikana.

Taloudessa on luultavasti tärkeintä katsoa taivaankappaleiden sijoittuminen 2. ,6.,10. Ja 11. Huoneessa,. Erityisesti jos olet kiinnostunut kuinka paljon voit ansaita työtä tekemällä. 2. Huone on ensisijaisesti rahan huone, mutta myös antaa viitteitä kulutustottumuksista. Mikä tahansa taivaankappale 2. Huoneessa voi heijastaa palkkaasi ja/tai kulutustottumuksiasi ( riippumatta paljonko ansaitset); on aina mahdollista kuluttaa enemmän kuin tienaa tai tienata enemmän kuin kuluttaa.

 pluto tai  saturnus 2. Huoneessa näyttää osoittavat suurinta taloudellista muutosta. Pluto on joskus liitettytyöttömyyteen ja tulojen menetykseen. Se voidaan nähdä niiden ihmisten kartoilta, jotka vapaaehtoisesti lopettavat työnsä tai ottavat palkanalennuksen. Kulutustottumukset muuttuvat joko mukautuen tulojen menetykseen tai avaten säästötilin. Voit leikata tarpeettomat menot ja säätää budjettiasi tänä aikana. Tiukat budjetit ovat tavallisia kun Pluto tai Saturnus on 2. Huoneessa.

Ihmiset joilla on  saturnus 2. Huoneessa ovat yleensä alipalkattuja, mutta pitävät kiinni työpaikoistaan koska työ tuottaa heille epämaterialistista iloa ja tyydytystä. Perinnöistä, oikeudellisista päätöksistä ja avioeroista tulevat taloudelliset järjestelyt tulevat luultavasti viivästymään vuoden lopulle, ellei niiden arvo alene tai tr. Saturnus  siirry 2. Huoneesta pois. Tämä tapahtuu myös kun Saturnus on 8. Huoneessa myös. He joilla Saturnus on 2. Huoneessa AP –kartalla ovat tavallisesti säästäjiä. Usein he harkitsevat tekevänsä suuren hankinnan tulevaisuudessa, joten he budjetoivat tulonsa ja elävät vähemmällä jotta heillä olisi tarvittava määrä rahaa toteuttaa ostos.

 neptunus 2. Huoneessa rahallista epävarmuutta. Tilanne on enemminkin taloudellisen turvallisuuden puute, kuin rahan todellinen puute tai tarve. Voit olla itsesi työllistävä, työskennellä tulospalkkauksella tai odottaa ylennystä tai saada potkut vuoden aikana. Painotus on epävarmuus ja se kestää suurimman osan vuotta. Kädestä suuhun eläminen on yleistä. Muutoksia ei todennäköisesti tapahdu ennekuin uusi AP –kartta astuu voimaan.

 uranus 2. Huoneessa osoittaa epävakaita tuloja ja kulutustottumuksia. Heräteostokset voivat olla ongelma. On palkallisia huippuja ja ahdinkoja  tai suuria kuluja. Jälleen voit olla itsesi työllistävä tai työskennellä tulospalkkauksella. Jippo on kuinka säilöä rahaa pahan päivän varalle. Taloudellinen nousukausi on yhtä todennäköinen kuin taloudelliset ongelmat. Uranus on usein yhteydessä työnsuhteen katkeamiseen palkkauksen katkeamisena esim. äitiysloman ajaksi.

 mars 2. Huoneessa vihjaa että mitä enemmän touhuat, sitä enemmän ansaitset. Tämä on erityisen sopivaa niille, jotka työllistävät itse itsensä  tai työskentelevät tulospalkkauksella. Mitä enemmän energiaa sijoitat työhön, sitä korkeampi on palkka. Päinvastainen on myös mahdollista ja yleistä heillä, jotka ottavat palkanalennuksen, tai alkavat työskennellä osa-aikaisesti.

Eräs taloudellisten rajoitusten indikaattori, itsessään tai ei , on "sieppaus". (Esimerkiksi radix 5. Huoneen kärki on AP –kartan 1. Huoneessa ja radixin 6. Huoneen kärki AP –kartan 3. Huoneessa, jolloin AP –kartan 2. Huone on siepattu radixin 5. Huoneen sisälle.  Tai radixin huoneenkärjet osuvat AP –kartan huoneen sisälle; esim. radixin 8. Ja 9. Huoneen kärjet ovat AP –kartan 12. Huoneen sisällä.)
Sieppaus 2. Ja 8. Huoneessa ja/tai sieppaus Härässä missä tahansa AP –kartalla voi osoittaa puutetta tai varoja tai tiukkaa budjettia. Jos kartalla ovat 2./8. Huone ovat sieppauksen kohteina tai tekijöinä, radixilla tai AP –kartalla voi ilmetä myös rajoituksia taloudessa.

6. huone on työn huone ja heijastaa ihmissuhteita työssä ja päivittäisiä työolosuhteita ja –aikatauluja. Taivaankappaleet 6. Huoneessa jotka aspektoivat Venusta tai 2. Huoneen taivaankappaleita ilmentävät että tuloihisi voi vaikuttaa sairaus, työkaveruussuhteet, työympäristö tai tuoton jakaminen. Kaikkien työntekijöiden välinen sopu ja omistautuminen vetämään yhtä köyttä voi nostattaa taloudellista korvaustasi.

10. huone on uran huone ja läheisesti liittyy liikkeisiin uralla, liike-elämän maineeseen ja toimintaan viranomaisten kanssa. Taivaankappaleet tässä huoneessa voivat vihjata ylennyksiä ilman palkankorotusta, mitään ei taata. Taivaankappaleet 10. Huoneessa jotka aspektoivat Venusta tai 2. Huoneen taivaankappaleita voivat näyttää kaupallisia keinoja jotka joko kasvattavat energiaasi ansaita tai heikentävät tehokkuuttasi. Kykysi miellyttää ylempää henkilöstöä tai vastata yhtiön tavoitteisiin voi kasvattaa tai vähentää mahdollisuuksiasi taloudellisiin saavutuksiin. Yrittäjillä maine ja kyky miellyttää asiakkaita vaikuttaa tuloihin. Kaikenlaiset liikkeet uralla todennäköisesti aiheuttavat taloudellisia jälkimaininkeja.

11. Huone on ylennysten ja urasta ansaitun rahan huone (2. Huone 10. Huoneesta). Taivaankappale tässä huoneessa voi lisätä tai vähentää todennäköisyyttä ylennykseen tai palkannousuun. Tähän huoneeseen liittyvät tavoitteet, ja pitkän tähtäimen tavoitteet tukevat tai eivät tue nykyistä taloudellista asemaa.

Riippumatta Huonesijainnista lukuisat kovat aspektit Venukseen voivat vihjata monimutkaisia taloudellisia olosuhteita. Sinulla voi olla hankaluuksia saada rahaa tai suuret menot voivat viedä varat mennessään. Tiukat budjetit, joko todellisen varojen puutteen tai itse asetettujen rajoitusten vuoksi näkyvät yleisesti, Venus tekee neliöitä 2. Huoneen taivaankappaleisiin.

Monesti aspektoivan taivaankappaleen Huonesijainti on erittäin informatiivinen ja merkityksellinen , jotta taloudellista kuvaa ymmärrettäisiin. Esim. Saturnus 1. Huoneessa neliössä Venukseen 10. Huoneessa voi ilmentää että persoonallinen piirre (1. Huone) voi estää mahdollisuuden suurempaan menestykseen uralla (10. Huone ). Epävarmuus on yleistä tässä tilanteessa. Negatiivisesti yksilö voi haluta ylennystä, mutta raskaat ammatilliset velvollisuudet tekevät uralla menestymiseen keskittymisestä hyvin vaikeaa. Huolimatta sekavista tunteista liittyen tähän Venus- Saturnus sijaintiin, on aina mahdollista että yksilö voi oppia kehittämään tarvittavaa kurinalaisuutta ja organisointikykyä  tukeakseen ammatillista kunnianhimoa.

Esimerkki: Saturnus 2. Huoneessa neliössä 11. Huoneen Venukseen voi ilmentää palkan leikkauksia tai huonoa palkkaa. Yksilön  alhainen omanarvontunne voi mahdollistaa että ihminen hyväksyy tilanteen tällaisena. Henkilön tarvitsee tajuta lahjojensa ja palvelustensa arvo. Samainen AP –kartan sijainti voi ilmentää henkilöä joka budjetoi tulonsa hyvin tarkkaan, jotta sopeutetut säästöt voidaan käyttää pitkäaikaiseen kalliiseen tavoitteeseen. Molemmissa tapauksissa aspektoivan taivaankappaleen sijoittuminen on suoraan yhteydessä yksilön taloudellisen tilanteen tulkintaan.

Raskaan aspektin tyyppi, joka vaikuttaa Venukseen voi alleviivata taloudellisen jännitteen alkuperää. Oppositiot Venukseen osoittavat kahta tai useampaa erillistä ja erityistä rahallista tavoitetta. Sinulla voi olla enemmän kuin yksi tapa kuluttaa, eikä riittävästi rahaa liikutella. Monesti kiistelet toisen ihmisen kanssa kuinka rahoja tulisi käyttää, jakaa tai ansaita. Voit kiistellä puolisosi kanssa laskuista, mennä oikeuteen ex –puolisosi elatusmaksuista tai lääkärisi hoitovirheestä, kirjoittaa puolison lapset ulos testamentista tai julistautua konkurssiin ja jättää velat maksamatta. Nämä ovat äärimmäisiä esimerkkejä rahallisista konflikteista, mutta näkyvät joskus Venuksen oppositioiden  ja raskaan 2. / 8. Huoneen  akselin myötävaikutuksessa. Rakentavasti työskennelläksesi tämän aspektin kanssa neuvottele taloudellisia päätöksiä jotka tyydyttävät kaikkia asianosaisia ja kohtaa velvollisuutesi huolimatta keinojen rajallisuudesta.

Neliöt viittaavat jännitteisiin jotka vaikuttavat voimiisi ansaita. Voit olla kykenemätön tai haluton sovittamaan kulutustottumuksia käytössä oleviin varoihin. Yhtymät ilmentävät rajoituksia, jotka ovat itse asetettuja tai tulosta tekemistäsi toisista valinnoista. Esimerkiksi yksilöllä, jolla oli Venus-Saturnus yhtymä AP –kartalla kolmena erillisenä vuonna, oli kolme erillistä taloudellista ongelmaa liittyen hänen kykyynsä ansaita rahaa. Ensimmäisenä vuonna hän ei voinut työskennellä koska oli päätoimisesti työharjoittelussa, joka oli hänen opiskeluidensa vaatimuksena. Toisen vuoden aikana hän muutti vieraaseen maahan missä hän ei voinut työskennellä kielimuurin vuoksi. Kun hän lopulta palasi kotiin, hän aloitti työt mutta matalalla palkalla.

On tärkeää muistaa että tiedon kokonaisuus luo tulkinnan, eikä yksi yksittäinen tekijä yksinään. Saadaksesi lisää tietoa tulkitse koko AP –kartta ja yhdistä se nykyiseen taloudelliseen tilanteeseesi.
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #216 : 03.09.2007 13:00:31 »

Saturnuksen siirtyminen kakkoseen AP kartalla iskee heti kunnolla päin naamaa. Laskelmia laskelmien perään ja kuitenkin jonnekin katosi eräs rahasumma (sen jälkeen tilanne vakiintuu kohtuullisesti). No paiskottava töitä tää viikko, vaikka kotona ei firmassa. Sitten seur. vuosina  saturnus  menee 11, 9, 6, 4.. huoneisiin.. Talvella tosiaan pitänee maksaa eräs juttu, mutta keväästä rahat ovat omiani. Onneksi kuitenkin ympärillä on joustovaraa--No jos se näin selvästi tuntuu, sitten varmaan ne mukavammatkin planeetat huoneet 3 4 5 6 7 8 11.. ei kun lenkille!

**Esim. Venus 3. Huoneessa voi ilmentää suhteita naapureihin ja yhteisöön kuuluminen painottuu.


Noin, ja Pluto sekä Juppari vitosessa tekevät sekstiiliä Venukselle.. Venus on vanhalla AP kartalla vielä puoli vuotta seiskassa, mutta enpä ole huomannut mitään sen kummempaa, paitsi se yhtymä Aurinko / työliitto. Sen sijaan tajusin että on olemassa henkilöitä, joiden kanssa yhteiskartalla meillä olisi Venus conj Aurinko! hm! Sitä ei ole tainnut olla ennen.


Katso 5. Ja 7. Huoneita, erityisesti jos olet kiinnostunut rakkaussuhteista. Mitä enemmän taivaankappaleita näissä huoneissa on , erityisesti 7. Huoneessa
« Viimeksi muokattu: 03.09.2007 15:22:17 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
asboo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #217 : 04.09.2007 14:37:22 »

Jahas, tuo vuoden 2007-2008 kartta alkaa jo vaikuttaa, joten kävin tutkimaan sitä pintapuolisesti.
Edellisen vuoden ruuhka 2.huoneessa  aurinko kuu merkurius venus mars jupiter EI tuonut rahatilanteeseen mitään lisää. Liekö syynä, että 11.huoneen saturnus teki lähes näille kaikille neliötä. Sen sijaan suhde luontoon ja härkä-rakkaaseen syveni. Kaktustarhani kasvoi ja kukoisti kauniisti  Smiley

UUSI kartta näyttää jotenkin paremmalta, kun on planeetat heittäytyneet leveäksi kartalle, eikä yhteen huoneeseen tule kuin korkeintaan kaksi planeettaa.
 askendentti on  jousimies
Sen hallitsija jupiter on 1.huoneessa yhtymässä plutoon.
 aurinko  aspect_con  askendentti...
 aurinko huoneessa 12.

Ja Emelian kirjoituksen innostamana tutkailin myös venusta, joka on huoneessa 9 yhtymässä  keskitaivas hen! Joten jotenkin liittyy ammattiin kenties ja opettamiseen.
Natal karttani 6.huoneen venus+pluto yhtymä yhteiskartalla yhtyy  Grin tähän AP kartan venukseen.

Ja ensi vuoden alkuun on tulossa muutto ja työpaikan vaihto. Joukkari asc puoltaa tätä samoin kai venus mc:llä. "Muutto rakkauden perään" pakottaa työpaikan vaihtoon?
« Viimeksi muokattu: 07.09.2007 11:28:30 kirjoittanut asbolos » tallennettu

Aurinko Skorpioni, nouseva härkä, kuu kaksonen
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #218 : 03.10.2007 19:43:01 »

Lueskelin viikonloppuna Jeff Greenin opusta Pluto: Evolutionary Journey of the soul ja löysin sieltä muutaman mielenkiintoisen kohdan...

"
AP -kartta ja Pluto

AP -kartalla Pluton  pluto huonesijainti ja aspektit joita muut taivaankappaleet siihen tekevät vastaavat perustavanlaatuisia asioita ja kokemuksia joita yksilö joutuu käymään lävitse tuon vuoden aikana auttaakseen edistämään radixilla näkyviä kehityksellisiä ja karmaan liittyviä asioita.

Nodaali -Akseli eli Yläsolmu / Alasolmu AP -kartalla osoittaa toiminnan muodot jotka palvelevat kulkuneuvoina edistäen AP -Pluton huoneeseen liittyviä kehityksellisiä ja karmisia välttämättömyyksiä ja haluja.

Solmujen planetaariset hallitsijat helpottavat tätä prosessia. AP -Pluton huone ja Alasolmun huone ja sen hallitsija vastaavat menneitä kokemuksia, joita koetaan vuoden aikana. Jotkut näistä kokemuksista voivat sisältää karmisen palkkion tai koston elementin, jotkut karmisen toteutumisen elementin, ja jotkut perustuvat kaukaisiin edellisiin elämiin liittyviin syihin.

Mitä tahansa nämä asiat ja kokemukset ovat, ottaen huomioon AP -kartan ne liittyvät suoraan yksilön syntymäkartan kehityksellisiin ja karmallisiin olosuhteisiin ja kehitykselliseen tarkoitukseen tässä elämässä.

AP -kartalla Pluton vastapiste ja Yläsolmu  kuunsolmu ja sen hallitsija tarjoavat polun tai kulkuneuvon kehittää, ymmärtää, ratkaista ja muuttaa noita asioita ja kokemuksia. Näiden vastapisteiden opettamat opit ovat suoraan yhteydessä kehityksellisiin oppeihin ja aikeisiin tässä elämässä. Aspektit Plutoon ja Solmujen -Akseliin täytyy myös ottaa kartan analyysissä huomioon.

Solmujen Akselin kiertokulku

Solmujen Akselin liike yhdessä radixin kanssa on myös erityisen tärkeä yksilön meneillään olevalle kehitykselliselle ja karmalliselle kehitykselle.

Harvat astrologit ovat antaneet tälle liikkeelle paljonkaan huomiota. Akselit kulkevat 18 -vuoden kehän palatakseen radix -asemaansa. Tämä kierto, yhdessä toisten kiertokulkujen kanssa kuvaa omalla tavallaan yhden luvun päättymistä yksilön elämässä ja toisen alkua liittyen Akselin paluuseen radix asemaan.

Kun radix -solmujen Akselin huoneet ja merkit vastaavat toimien muotoja, jotka ovat aikaisempien menneiden elämien kehityksellisten halujen ja aikeiden (Alasolmu) ja tämän elämän haluja ja aikeita ( Yläsolmu  kuunsolmu ); tr. Solmujen Akselin huone ja merkki asemat kaikkina aikoina kuvaavat sisäisten ja ulkoisten olosuhteiden osallisuutta joka kuvaa tai on tukemassa muutosta menneen ja tulevaisuuden välillä.

Tr. Alasolmun huone ja merkki toimii kanavana jonka kautta sisäiset ja ulkoiset olosuhteet tai kokemukset elämässämme pakottavat meidät selvittämään vanhoja asenteita, lähestymistapoja ja toiminnan muotoja, joita kohtaamme ko. alueella jota Alasolmun huone ja merkki edustavat.

Vastakkaisella puolella Yläsolmu toimii kanavana jonka kautta sisäiset ja ulkoiset elämän olosuhteet rohkaisevat meitä kehittämään uusia lähestymistapoja, asenteita ja toiminnan muotoja; ei ainoastaan  kuunsolmu huoneeseen ja merkkiin liittyen, vaan myös palvellen tarvittavina uusina kokemuksina jotka voivat auttaa muuttamaan vanhoja lähestymistapoja, joita Alasolmu edustaa."
« Viimeksi muokattu: 06.10.2007 16:36:17 kirjoittanut Emelia » tallennettu

Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #219 : 06.10.2007 15:52:24 »

Emelia, KIITOS valtavasta tietomäärästä minultakin  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #220 : 12.10.2007 14:49:03 »

Joo-o,,

ensin huomasi kakkosen  saturnus sitten nelosen  aurinko merkurius ja heti perään vitosen  pluto jupiter aspect_sex venus sitten taas kutosen  chiron  neptunus ja kenties seiskan  kuunsolmu ja myös kasin  uranus ja yhdentoista  mars  .. hyvä.. tiedän myös 2009 vuoden painotukset, huoneet 3 ja 4 (5, 11) todella täynnä eli yhtaikaa sekä matkailu, serkut, kommunikointi että koti+love+bisnes.. jännää-  angel 


AP -kartalla Pluton vastapiste ja Yläsolmu   ja sen hallitsija tarjoavat polun tai kulkuneuvon kehittää, ymmärtää, ratkaista ja muuttaa noita asioita ja kokemuksia. Näiden vastapisteiden opettamat opit ovat suoraan yhteydessä kehityksellisiin oppeihin ja aikeisiin tässä elämässä. Aspektit Plutoon ja Solmujen -Akseliin täytyy myös ottaa kartan analyysissä huomioon.

*Romanttista. Vitosen Pluto sekstiili Venus ja kuunsolmu seiskassa, eikun hyvän karman suhdetta syventämään. Ainakin tuntuu ettei pahaa oliskaan tällä kertaa.. 

9 ja 12 aktivoituvat vasta 2009/2010 mutta löysin kuitenkin uusia henkisiä tahoja jne.. esim missä yhteismeditaatiota, opetusta lisää. Vähän eri painotuksella kuin ennen.. Wink


24.10-
If you are seeking romance, don't be surprised if it also comes looking for you, as you radiate a sense of warmth and optimism. With this very attractive vibration around you, you are very likely to meet someone who is equally as sunny as you.

October 24th, 2007 PST
Click here if today is your birthday.
Sagittarius Sign, Symbol

Sagittarius Horoscope
 (Nov 22 - Dec 21)

Today may feel lucky, for it's a day when you can have your cake and eat it too. You might be seeking a romantic connection, but it absolutely must be more than just fluff. You likely won't be satisfied with having a good time, but this isn't a problem. Deeper connections can be established by asking for them. Reach beyond the normal and you could be happily surprised with what you get.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2007 19:41:58 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #221 : 05.11.2007 14:49:52 »

Lueskelin taas mitä on tullut itse tänne kirjoiteltua joskus aikoinaan ja pompsahtipa tuo Kuun paluun yhteys Auringon Paluuseen tuolta taas esiin.. Omalla kohdallani tuo tarkka Kuun Paluu on ollut juuri äskettäin eli 30.10.07 - ts. karttani keskeiset asiat ovat tapetilla juuri nyt...?!? Shocked

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=9182.msg88506#msg88506
Nimittäin kun käy vuoden Kuun paluita lävitse (Lunar return), jossain vaiheessa vuotta Kuun Paluu -kartan Akselit ja/tai huoneiden kärjet ja/tai taivaankappaleet ovat samoissa merkeissä kuin Auringon paluu -kartalla - tämä on aikaa jolloin tapahtuu AP -kartalla "luvattuja asioita".
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #222 : 06.11.2007 20:43:19 »

Viime yönä töissä ehdin lukea taas vähän lisää AP -tulkintaa.. Aiheena oli Uranus AP -kartalla ja Uranus AP -kartan 2. huoneessa. Kirjoitin siitä jälleen tällä kertaa omaan blogiini. Sieltä voi käydä katsomassa myös muita minun AP -karttani tulkintoja.
tallennettu

keijulapsi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Where you stumble, there lies your treasure


Profiili
« Vastaus #223 : 06.11.2007 22:22:04 »

Hei Emelia,

Osaisitko neuvoa auringonpaluu karttani kanssa? Huomaan että 6. ja 12. huoneet ovat korostuneet selvästi verrattuna muihin mutta mitkä sitten ovat korostuneimmat planeetat? Entä mitä pluto tekee 7. huoneessa? ikävyyksiä ihmissuhteissa?
tallennettu

Aurinko: Härkä
Kuu: Leijona
Mars: Kaksonen
Venus: Rapu
Asc: Leijona
Punainen kosminen käärme
Hevoskastanja
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #224 : 07.11.2007 21:09:07 »

Heips Keijulapsi,

totta 6. ja 12. huone ovat jopa suhteettoman suuria ja siten korostuneita - ja 12. huone erityisen korostunut, kun siellä on runsaasti taivaankappaleita ja erityisesti  aurinko ja  kuu .
6. huoneen kärki on  leijona , korostaen luonnollisesti  aurinko , ja koska kyseessä on  Auringon Paluu, on  aurinko luonnollisesti korostunut itsestään, mutta tässä tapauksessa vielä enemmän.
12. huone alkaa Vesimiehestä, jonka hallitsija on  uranus ja tuo sijainti korostaa myös tätä. Toisaalta 12. huoneen hallitsija on neptunus , joka korostuu myös neptunus  aspect_opp  saturnus aspektissa, joka on voimakas aspekti ja lisäksi edellä mainitut molemmat aspektoivat luminaareja eli  aurinko ja  kuu korostuen siten.
 askendentti  kaksoset korostaa sen hallitsijaa merkurius , kuin myös  merkurius aspect_con kuu .
Vähätellä ei myöskään tule  pluto  aspect_opp  askendentti , kun  pluto aina edustaa muutosta. Kun 1. huoneen  pluto voi saada ihmisen karkottamaan tarpeettomiksi käyneet ja tyhjät ihmissuhteet elämästä ( askendentti minä,  pluto muutos ,  aspect_opp 7. huoneen ihmissuhteet), 7. huoneen  pluto :n luulisi toimivan päinvastoin... Saisitko karsittua itsestäsi pois jotain toisten avulla?
tallennettu

Sivuja: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: