Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 701319 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #165 : 11.03.2007 20:17:22 »

Tutkailin uudemman kerran tulevaa AP -karttaani ja hain siihen vähän lisää väriä ja sisältöä lisäämällä astroideja, joita Lunea mainitsi Rakkauden Rasteissa + muutaman muun ja johan alkoi kartta näyttää erilaiselta...

AP - aurinko aspect_con saturnus 8. huoneessa
AP - kuu  vesimies aspect_con chiron 2. huoneessa
AP - vesta 12. huone aspect_con askendentti  jousimies  aspect_con  jupiter 1. huone  aspect_opp  mars AP -7. huoneessa
mars aspect_con DC  aspect_con radix -Psyche radixin 5. huoneessa
AP - pluto  aspect_con radix - askendentti radix ja AP 1. huoneessa aspect_opp radix -DC  aspect_con Freia AP kartan 7. huoneessa
AP - ceres  aspect_con radix - juno aspect_con IC  aspect_con saturnus AP -kartan 5. huoneessa
( ceres  aspect_con radix- saturnus on 26 sekunnin erotuksella tarkka)
AP - juno aspect_con  keskitaivas  aspect_con radix - jupiter aspect_opp AP -Cupid  aspect_con AP -IC


Kartan huomattavimman taivaankappaleen tittelistä kilpailevat  juno ja Musta Kuu Lilith ,  juno etäisyys  keskitaivas 4 astetta  ja Musta Kuu Lilith 4 astetta, ero siis myös tässä sekunneissa.

Kaikki kartan Akselit ovat samoissa merkeissä kuin radix -kartalla, mutta eivät asteissa.
Lisäksi keskitaivas  skorpioni - IC  harka 0 astetta 20'
Myös 6. ja 12. huoneen kärjet ovat 0 astetta 39'.

Onko tämä nyt sitten vai sinkkunaisen toiveajattelua, vai voisiko seuraava vuosi todellakin tuoda tullessaan toivotun elämänmuutoksen?
 (pluto 1. huoneessa)
tallennettu

Freyja
Vieras
« Vastaus #166 : 11.03.2007 22:21:07 »


Onko tämä nyt sitten vai sinkkunaisen toiveajattelua, vai voisiko seuraava vuosi todellakin tuoda tullessaan toivotun elämänmuutoksen?
 (pluto 1. huoneessa)


pannaan peukut vielä pystyyn noiden lisäksi.  Cheesy

minulla myös kovat panokset AP-kartalla, tosin en osaa noita transiitteja niin lukea, kunhan seurailen huoneita ja planeettojen paikkoja.  Grin
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #167 : 12.03.2007 16:47:51 »

Hiukkasen kyllä alkoi hirvittää, kun muistin lukeneeni tuolta Julkkisketjusta, että Britney'llä on menossa myös tuo  kuu aspect_con chiron , tosin hänen  pluto on IC:n läheisyydessä.

« Viimeksi muokattu: 12.11.2007 14:57:45 kirjoittanut Emelia » tallennettu

maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #168 : 12.03.2007 21:03:11 »

Kheironia ei kannata pelätä niin kuin ei mitään muutakaan AP-kartalla tai transiittia tekemässä. Omalla AP-kartallani Kheiron on oppositiossa radixin Kuuhun ( orbi muistaakseni n. 5 minuuttia ). Pari päivää synttäreistä ja menin tutulle Rosen-terapeutille ja heti sekä muistin että tunsin vanhoja käsittelemättömiä tunteita ja tapauksia. Olo keveni smitten
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #169 : 13.03.2007 19:12:18 »

Tämä juuri on hankaluus, kun yrittää tulkita AP -karttaa transiitti -tulkintojen pohjalta; miten tulkita kun aspektin kesto on kokonainen vuosi?

Raimo A. Nikulan Planeettavoimat elämän rytmittäjinä annetaan kyllä  chironkuu (ei väliä kummin päin) kovasta aspektista, ja eikös  aspect_con sellainen ole, aika ikävä kuva.. Mutta pehmeä aspekti on taas parantava..

tallennettu

maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #170 : 13.03.2007 21:25:05 »

Kirjastossa on tullut selailtua tuota kirjaa ja  chiron tuntuu aika pelottavalta kirjan esimerkkien valossa. Varsinkin kovissa aspekteissa.  chiron aspect_opp kuu oli tarkka muistaakseni 2.3. Samana päivänä menin lääkäriin ja sain pari viikkoa sairaslomaa, kun edellisviikon yhteenotto mahdollisen narsistin kanssa alkoi ahdistaa niin etten yksinkertaisesti olisi pystynyt töihin menemäänkään. Mieleeni oikein tulvi keskenään ristiriitaisia tunteita ja mielikuvia sekä lapsuudesta että nykyhetkestä. Tunsin olevani sekä aikuinen mies että pikkupoika. Samalla oivalsin suuria salaisuuksia itsestäni Shocked
  Tunteiden voimasta kertoo jotain se, että vaikka olin jo saanut sairaslomaa pari viikkoa ja tiesin ettei minun tarvitse kohdata sitä hullua työmaalta niin siitä huolimatta nukuin pari eka yötä huonosti ja heräsin aamulla jalat ja kädet kylmässä hiessä. Lisäksi jouduin ravaamaan vessassa yhtenään, kuin joskus lapsena hammaslääkärin vastaanotolla. Tiedostin kyllä olevani peloissani, mutta vasta Rosen-terapeutin avulla muistin lapsuudestani asioita, jotka olivat samankaltaisia kuin yhteenotto hullun kanssa. Lapsena tunteet jäi käsittelemättä, mutta nyt ne purkautuivat sieltä kaikki kerrallaan.
  Vaikka tässä nyt tuli joristua vähän asian vierestäkin niin minusta jako hankaliin/helppoihin transiitteihin tai aspekteihin on jossain määrin keinotekoinen. Esimerkiksi  aspect_tri voi olla niin leppoisa, että ihminen vain lekottelee eikä esimerkiksi vahvista asemiaan. Sitten tulee ärhäkkä  aspect_opp tai  aspect_squ ja korttitalo menee nurin. Oliko tässä tapauksessa  aspect_tri hyvä vai huono aspekti/transiitti? Useinhan ihminen käyttää parhaita puoliaan tai vahvuuksiaan vasta, kun hän on vaikeuksissa. Eri ihmisiin vaikeudet vaikuttavat eri tavalla, toiset paljastavat itsestään parhaat puolensa toiset huonoimmat.
  Ainakin minun kohdallani tämä  chiron aspect_opp kuu on vaikuttanut parantavasti. Hoito on ollut kyllä rankkaa, mutta onpa ollut onni myös kohdata päteviä parantajia ( työterveyshoitaja, lääkäri, psykologi ja Rosen-terapeutti ). Ja tietenkin tässä mielessä minun on pakko muistaa lämpimästi myös sitä tod.näk. narsistia. Ilman häntä nämä tunteet olisivat edelleen tiedostamattomia ja olisin niiden armoilla.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #171 : 18.03.2007 12:34:58 »

Viime aikaisten  pluto - juttujen innoittamana päädyin jälleen katselemaan taaksepäin ja tiettyjen hankalien vuosien AP -karttoja..

Lähinnä siis lähtökohtana tuo mullistusten  pluto , sillä noina vuosina tuli koettua paljon muutoksia...

Vuonna 1996/1997
oli Akseleilla paljon liikettä
 aurinko 4. huoneessa lähellä IC:tä (ei yhtymässä)
 mars  aspect_con askendentti 1.huoneessa  rapu (orbi 3 astetta)
 venus aspect_con askendentti 12. huoneen puolella myös  rapu (orbi 0 astetta)
 kuu aspect_con neptunus  kauris 7. huoneessa
P.F  aspect_con keskitaivas
 pluto 0 astetta jousimies 24' aspect_con radix -  neptunus (orbi 2 astetta) 5. huoneen lopussa


Tuona vuonna isäni sairastui vakavasti ja se mullisti aika monen elämän...
Seuraavanlaisia ajatuksia nousi mieleeni karttaa katsellessa
 pluto 5. huoneen lopussa, muutos meidän kaikkien (aikuisten)lasten elämässä,  kuu  aspect_con neptunus 7. huoneessa = sekavia tunteita,  mars aspect_con askendentti vastustusta
 aurinko 4. huoneessa nosti kotiasiat tapetille

Vuonna 1997/1998
 askendentti aspect_con merkurius
 venus  aspect_con Pholus 2. huoneessa  aspect_con radix  uranus
 pluto aspect_con IC 4. huoneen puolella
 neptunusuranusjupiter 5. huoneessa
 chiron aspect_con radix - jupiter 3. huoneessa
7. huone ainoastaan aivan tyhjä
 aurinko 12. huoneessa

Vuosi jolloin isäni kuoli (ei tosin em. sairauteen, vaan sairaalassa sattuneen tapaturman hoidosta seuranneeseen keuhkokuumeeseen)...
 pluto  aspect_con IC on aivan selvä muutos kotona, muutin konkreettisesti puolen vuoden kuluessa hautajaisista lapsuudenkotiini,
 neptunusuranusjupiter viitannevat myllerryksiin meidän sisarusten kesken, kuin myös  chiron aspect_con r. jupiter 3. huoneessa...

tallennettu

Freyja
Vieras
« Vastaus #172 : 21.03.2007 22:08:58 »

Jos synttärisi on joulukuussa niin silloin meneillään oleva kartta on alkanut joulukuussa 2006 ja jatkuu 2007 joulukuuhun.
tallennettu
Saqirlat
Vieras
« Vastaus #173 : 22.03.2007 09:19:30 »

Ovatko muut tätä mieltä, kun tämä hiukan muuttaa ajatuksia.

Kyllä. Muistaakseni tästä oli kanssasi aiemminkin puhetta, oisko ollut peräti tämä samainen ketju, en ole varma..Vuoden loppupuoliskolla syntyneet tulevat tavallaan jäljessä paluukarttoineen..

Eli tarkastele 06/07 AP-karttaa..

07/08 alkaa vaikuttamaan vasta 3 kk ennen seuraavaa syntymäpäivääsi, oiskohan se sinun kohdallasi kutakuinkin syyskuun alku 2007?
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #174 : 22.03.2007 12:50:23 »

Sanokaas nyt virallinen mielipiteenne, olenko elänyt vuoden etuajassa jos laitan Astrodienstin ajankohdaksi TÄMÄN hetken eikä syntymähetkeä.

No ainakin omassa kartassani oli iso ero,
kun vaihtelin 2006 ja tämän hetken kanssa.

Tosin ilmeisesti vaikuttaa sekin, että asuinpaikkani
on muuttunut rajusti maantieteellisesti katsottuna
ja ilmeisesti sekin pitää ottaa huomioon AP-karttaa tehdessä,
vai..? idiot2
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #175 : 22.03.2007 16:12:56 »

Niin, siis www.astro.com laskee automaattisesti tämän vuoden AP -kartan, eli jos tieto valikossa on tämä päivä valittuna laskee ohjelma automaattisesti seuraavan AP -kartan, jos syntymäpäivä on ko. päivän jälkeen.

Kartat ovat päällekkäin voimassa 3 kk alusta/lopusta; uusi kartta alkaa vaikuttaa 3 kuukautta ennen uutta Auringon Paluuta ja vanha vaivaa vielä 3 kk. uuden alkamisen jälkeen.

AP -kartta lasketaan yleensä niille asteille, joilla ko. henkilö syntymäpäiväänsä tai siis Auringon Paluutaan viettää, mutta jos muutto on tuon 3 kk:n sisällä kartan alun/ lopun sisällä kannattaa kyllä tehdä uusi kartta myös uusille asteille.


Toiset tekevät kaksi eri karttaa, jos asuinpaikka on eri kuin paluu hetken kartta. Näin tulee vakituiselle asuinpaikalle oma kartta ja paluun hetkelle omansa.

On myös ihmisiä, jotka ovat osanneet tulkita omia AP -karttojaan siten että ovat tienneet koska on ollut suotuisa hetki muuttaa tietylle paikkakunnalle, kun on tehty karttoja useille paikoille.

Sitten ovat omalukunsa ihmiset, jotka matkustavat mahdollisimman suotuisiin paikkoihin AP -hetkeksi, saadakseen mahdollisimman hyvät lähtökohdat seuraavalle vuodelle. Esimerkiksi S.A.S :n piirissä on tätä harrastettu joskus; samoihin aikoihin syntyneet ovat yhdessä matkustaneet jonnekin suotuisaan paikkaan. Tuossa on kyllä voinut olla kyse myös vain halusta matkustaa samanhenkisten ihmisten kanssa....
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #176 : 22.03.2007 16:34:57 »

Onhan kaikilla joka vuosi syntymäpäivä.

Niin, siis www.astro.com laskee automaattisesti tämän vuoden AP  -kartan, eli jos tieto valikossa on tämä päivä valittuna laskee ohjelma automaattisesti seuraavan AP -kartan, jos syntymäpäivä on ko. päivän jälkeen.

*Jos oinaan synttäri tänä vuonna on tämän päivän jälkeen, niin hänen tämän vuoden kartassaan lukee mitä? 2006/2007? Siis jos se alkaa 3 kk aiemmin=Ja oinaan seuraava kartta alkaa ensi vuoden vaihteessa ja päättyy kesällä 2009?

Mutta jos leijonalla synttäri on "tän päivän jälkeen" hänen tän vuoden karttansa on 2007/2008 vai? Ja se alkaa keväällä 2007 ja loppuu kesän 2008 jälkeen?

Ja jousimiehelle tän vuoden kartta on 2006/2007 mikä alkaa viime syyskuusta ja seuraava 2007/2008 alkaa ens syyskuussa edellisen päälle?
« Viimeksi muokattu: 22.03.2007 16:54:30 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Freyja
Vieras
« Vastaus #177 : 22.03.2007 17:04:18 »

minulla alkaa huhtikuussa 2007/2008 kartta ja siihen asti vaikuttaa siis tuo viime vuonna alkanut 2006/2007 kartta kun ei ajatella noita 3kk ++ mukaan. Selvensikö?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #178 : 22.03.2007 17:31:31 »

Niin.

Alkuvuodesta syntyneillä on menossa jo 2007/2008 kartta, mutta esimerkiksi minä elän vielä 2006/2007 karttaa sillä seuraava (2007/2008) kartta alkaa vaikuttaa kesäkuun lopussa, Auringon Paluun hetki on vasta elokuun lopussa ja tuo kartta on voimassa sen 12+6 kuukautta tuon AP -hetken ympärillä.

Itse ainakin puhun ja kirjoitan aina tuon aikavälin (esim. 2006/2007), ettei vahingossa tule sotkettua näitä aikoja kalenteri vuosiin.


tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #179 : 22.03.2007 18:03:23 »

Noh, katsotaan nyt vaikuttaako tämä muutos mihinkään asiaan..  Cool

Suhteiden aikana on ollut aktiiveina 5 ja 7 huoneet.

Yhteisasumisen aikoina 4 5 6 7.

Eron aikoina Saturnus vitosessa tai Uranus seiskassa.

Yksin ollessa Saturnus vitosessa tai k.o huone tyhjä-

Työmenestyksen aikoina 6 huoneessa esim Jupiter, Chiron, Venus, Merkurius, Uranus, Neppis, Aurinko, Kuu tai Mars.. melkein kaikki planeetat käyty läpi.

Ekan mieheni tavatessani esim Pluto ja Aurinko vitosessa, samana vuonna työmenestys. Kun hän sanoi, suhteesta tulisi vaikea, en juuri epäröinyt - silloin Saturnus vitosessa. Ja myös Juno eli kihlat oli vaihdettu.

Kun vihdoin päästiin yhteen samaan maahan, nelonen ja vitonen aktiivina ja vitosessa Juno. Liiton huoneessa Saturnus. Suhteen loppuessa vanhoihin ongelmiin, Saturnus vitosessa, seuraavana vuonna.

Kun oli suhde, loppu ja alku 2004 niin taas Venus Merkurius ja Chiron vitosessa.

Nyt Saturnus, mutta seiska aktiivi ja syksystä sitten tilanne alkaa muuttua.. seiskassa on kumma kyllä ollut jotain melkein 5v putkeen. Liiton hakua ja luovutus.

Se Venus meneekin kolmoseen sitten vasta syksyllä. Matkoja minulle tulee työ ja vapaa-ajan jutuissa kesä heinäkuussa.

Kun asuin Lontoossa pariin otteeseen, oli Chiron kolmosessa, en nyt tsekannut ysiä. Kun visitoin usein Englantia, oli 2 v putkeen kolmonen aktiivi..no joka tapauksessa Jupiter ei ole aikoihin ollut vitosessa eli katsotaan sitä nyt sitten.

Edelleen vaikea uskoa että Saturnus olisi menossa kakkoseen?


(http://www.noaanews.noaa.gov/stories2005/images/sun-soho011905-1919z3.jpg)
« Viimeksi muokattu: 29.03.2007 18:41:06 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: