Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kristalliheilurin käyttö  (Luettu 88060 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
MetalLady
Vieras
« Vastaus #75 : 03.11.2006 03:16:33 »

Lainaus
Miulla oli jossain kirjassa kans jotain heilurista.
Pitää katsoo et onks siin mitää fiksuu ni voisin vaik tänne laittaa sen..  idiot2

Juu se olis ihan kiva juttu, niin sais lukasta, jos vaikka löytyis jotain uutta. Smiley
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #76 : 03.11.2006 14:04:40 »

Lainaus
Miulla oli jossain kirjassa kans jotain heilurista.
Pitää katsoo et onks siin mitää fiksuu ni voisin vaik tänne laittaa sen..  idiot2

Juu se olis ihan kiva juttu, niin sais lukasta, jos vaikka löytyis jotain uutta. Smiley

Juu, mie katosn sen kunhan kerkeen ja kirjailen sen sitten tänne...
Tänää voi tosin iltapäivästä olla hiukka kiiru, mut tossa illalla taas... Smiley
tallennettu
MetalLady
Vieras
« Vastaus #77 : 03.11.2006 14:10:03 »

Ei mitään kiirettä. Smiley
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #78 : 03.11.2006 21:58:01 »

Arvoituksellinen heiluri-ilmiö

Arvostettu brittiläinen arkeologi Tom Lethbridge oli merkittävimpiä mutta vähemmän tunnettuja yliaistillisten ilmiöiden tutkimisen uranuurtajia. Hän on sitä mieltä, että kaikkiin paranormaaliin ilmiöihin oli syytä suhtautua skeptisesti yhtä ilmiötä lukuun ottamatta: hän oli erittäin kiinnostunut taikavarvun käytöstä.
Lethbridgeä olivat kiinnostaneet aina Heinrich Schliemannin ja sir Arthur Evansin selonteot merkittävistä löydöistä, joiden perusteena he olivat päätyneet käsitykseen sisäisen kuudennen aistin olemassaolosta, ja hän alkoi epäillä taikavarpu (usein oksanhaarukka) voisi toimia arkeologin intuition jatkeena. Lethbridge itse oli osoittanut, että se voisi olla mahdollista ollessaan tutkimusmatkalla Lundyn saarella Englannista lounaaseen ja onnistunut löytämään syvältä maan uumenista vulkaanista kiviainesta sisältäviä suonia. Niinpä hän halusi jatkaa kokeita osoittaakseen, että heiluri oli taikavarpua tehokkaampi etsintäväline.

Heilurikokeita
Lethbridge otti sen riskin, että joutuisi kollegoidensa pilkan kohteeksi, ja omisti elämänsä loppuvuodet tutkimuksille, joiden avulla voisi osoittaa heilurin tehokkuuden etsintävälineenä. Tutkimusten edetessä tapahtuikin yllättävä käänne.
Lethbridge oli aloittanut kokeet asettamalla työhuoneensa lattialle hopeavadin ja vaihtamalla luotilangan pituutta, kunnes se oli 56 senttimetriä, jolloin heiluri alkoi pyöriä. Hän päätteli, että sen täytyi olla hopean »värähtelytaajuus», ja ryntäsi puutarhaan toivoen löytävänsä sieltä maahan kätkettyjä hopeakolikoita. Hän piti heiluria toisessa kädessä ja toista kättä ojossa kuin antennina ja tutki aluetta, kunnes heiluri osoitti, miltä suunnalta kätketyt hopeakolikot löytyisivät.
Lethbridge määritteli samalla tavalla toisen linjan saadakseen selville linjojen risteyskohdan, josta hän uskoi löytävänsä hopeaa. Hänen arvelunsa näyttivät osoittavan paikkaansa pitäviksi, kun heiluri alkoi pyöriä risteyskohdan päällä. Kaivettuaan melkoisen kuopan hän löysi vain ruukunpalan, joka oli peräisin Reininmaalta, mutta ei mitään arvokasta.
Kun Lethbridge tutki paikkaa toisen kerran, heiluri ei paljastanut mitään kiinnostavaa ja Lethbridge masentui, mutta juuri kun hän oli aloittamaisillaan kuopan täyttämisen, hän piti heiluria ruukunpalan päällä ja näki, miten heiluri alkoi pyöriä. Hän muisti silloin, että tietyn aikakauden saksalasten saviruukkujen pinta oli usein lasitettu hopeaa sisältävillä lyijysuoloilla.
Seuraavissa kokeissa Lethbridge sai selville, että hopealla ja lyijyllä oli sama »värähtelytaajuus», joka voitiin mitata, kun luotilanka oli sen pituinen, että heiluri reagoi. Sen perusteella, miten monta kertaa heiluri pyörähti, voitiin määritellä, kumpi metalli on kyseessä. Lyijyn »pyörähdys» luku oli 16 ja hopean 22.

Muita aineita tutkimuskohteena
Kun tietty värähtelytaajuus oli kerran selvinnyt, se pystyi jatkossa samana. Kerran Lethbridge löysi heilurin avulla harvinaisen, herneen kokoisen tryffeleihin kuuluvan sienen. Lontoon Tieteellisen museon tutkijat analysoivat löydön ja ilmoittivat, että kyseessä oli laji, joka oli alkanut käydä yhä harvinaisemmaksi.
Sitäkin kiinnostavampi oli Lethbridgen havainto, että ihmiset voivat »ladata» elottomina pidettyihin objekteihin omaa energiaansa, jonka värähtelytaajuus vaihtelee ihmisen tunnetilojen mukaan.

Erilaisia värähtelytaajuuksia
Lethbridge mittasi lukuisien rautakautisesta linnoituksesta löytämiensä, todennäköisesti lingoissa käytettyjen kivien värähtelytaajuuden. Heiluri reagoi niihin voimakkaasti luotilangan pituuden ollessa 61 ja 102 senttimetriä, ja Lethbridge sai sittemmin selville, että ne olivat maskuliinisen energian ja vihan taajuuksia.
Lethbridge sai nämä vastaavuudet selville hyvin omaperäisellä tavalla. Hän etsi läheiseltä hiekkarannalta kiviä ja nosti ne maasta pihdeillä, jotta ei vaikuttaisi niihin millään tavalla, ja sitten hän vaimonsa kanssa heitteli löytämänsä kivet kaikin voimin muuria vasten. Kun kivet oli kerätty, Lethbridge sai selville, että hänen heittämänsä kivet reagoivat heiluriin, jonka luotilangan pituus oli 61 senttimetriä, ja hänen vaimonsa heittämät kivet heiluriin, jonka luotilangan pituus oli 74 senttimetriä. Keskittyessään kivi kädessään erilaisiin abstrakteihin ideoihin ja tunteisiin hän pystyi mittaamaan tarkasti niiden värähtelytaajuuden käyttämällä välikappaleena kiveä. Suoritettuaan lukuisia kokeita, jotka kaikki todistettiin tunnollisen tarkasti tulosten yhtäläisyyden varmistamiseksi, Lethbridge päätteli, että monien tutkimuskohteiden värähtelytaajuus oli sama, vaikka normaalioloissa näytti siltä, ettei niitä ollut mitään keskinäistä yhteyttä. Esimerkiksi elämän taajuusluku oli 20 samoin kuin valkoisen, kun taas kuoleman samoin kuin mustan, vihan ja unen taajuusluku oli 40.
Näyttää siltä, että muinaisten alkemistien ja maagikkojen laatimissa vastaavuustaulukoissa on luonnon maailmaa koskevaa kadonnutta tietoa, jota vasta nyt on alettu löytämään uudestaan. Se selittää esimerkiksi nykyisen tavan »ladata» energiaa kristalleihin ja uskoa kivikehien luontaiseen voimaan.



(Lähde: Paul Roland: New Age -käsikirja)
« Viimeksi muokattu: 03.11.2006 22:08:14 kirjoittanut Jinx » tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #79 : 03.11.2006 22:07:17 »

Noniih, en tiedä onko tuosta edellisestä tekstistä mittään hyötyä mutta onpahan nyt siinä sitten.

Lisäyksesksi vielä, että toisen maailmansodan aikan englantilainen asianajaja Guy Underwood tutki taikavarvun avulla Britannian esihistoriallisia paikkoja.
The Old Straigt Track -kirjan kirjoittaja Alfred Watkinsin havainnoista (eli siis Watkins oli pannut merkille että eri puolilla maata sijaisevia pyhiäpaikkoja yhdistävät suorat linjat) kiinnostuneena Underwood alkoi epäillä että näillä linjoilla olisi suurempikin merkitys.

Jos kiinnostus heräsi voin kirjoittaa jossain vaiheessa tämänkin pätkän.  Wink
tallennettu
Julietta
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165


Profiili
« Vastaus #80 : 03.11.2006 22:35:31 »

Kirjoita ihmeessä!
tallennettu
MetalLady
Vieras
« Vastaus #81 : 03.11.2006 22:52:51 »

Herttilee sentään.... Shocked  Kiitos Jinx, tuo oli mahtavaa tietoa. Smiley
Kirjoita ihmeessä lisää, jos jaksat. Smiley

Pitääpä jossain vaiheessa käydä kirjakaupassa, jos vaikka löytyis jotain... Wink
tallennettu
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #82 : 03.11.2006 22:59:04 »

Oma kokemukseni heilurista on se,että epäilenkin niitä alitajuisia "voimia"heilurin ohjaajaksi.
Sillä kun kysyn jotakin heilurilta,minulla on aina se jompikumpi vastaus mieluisampi.Vaikka toivoisinkin kovasti esim.rakkausasiasta kysyessäni tiettyä vastausta,saatan silti mielessäni epäillä, ja silloin ainakin minulle heiluri vastasi epäilyni mukaisesti.

Sitten aloitin kokeilun,että saadessa heilurilta myönteisen vastauksen, aloin heti ajatella vastausta kielteiseksi, ja kas kummaa heiluri pysähtyi ja muutti suuntaa.
Samalla tunsin (jos pidin heiluria ilmassa vasemman kämmenen päällä)
niin vasemmassa kämmenessäni tunsin "kuplintaa".Ja heiluri muutti suuntaa. Huh

Kokeilin tätä useasti,eri kysymyksillä, ja myös siten,että tiesin selvän oikean vastauksen,mutta kysyttyäni heilurilta,ajattelin mielessäni juuri väärää vastausta,ja heiluri ilmoitti sen jota ajattelin, kunnes muutin oman ajatuksen oikeaksi,niin heiluri pysähtyi,ja muutti suuntaansa. Angry

Siksi en itse oikein luotakaan oman heilurini vastauksiin,koska tavallaan noin selkeästi sitä(heiluria) voi ohjailla. coolsmiley

(tuo Jinxin kertomus oli kiinnostava, ja varvun käyttöä itsekin olen kokeillut...ja nuo pyhäpaikat ovat tietyillä linjoilla, siitä kertoo Marko Pogacnik kirjassaan maan muutokset,ihmiskunnan kohtalo.)
« Viimeksi muokattu: 03.11.2006 23:08:57 kirjoittanut tuulispää » tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
Lari
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 489



Profiili
« Vastaus #83 : 03.11.2006 23:14:48 »

Oma heilurini on kaulakoru. Lähes vuosi sitten sitä kokeilin ja tuli kyllä oikeita vastauksia vaikka kuinka yritti sitä huiputtaa.

Sitten heiluri sanoi sopimuksensa irti ja alkoi puhumaan puutaheinää. Nyttemmin en olekkaan kokeillut haluaako se puhua  Smiley
tallennettu

Being the one is just like being in love. No one can tell you you’re in love. You just know it. Through and through. Balls to bones.
Jinx
Vieras
« Vastaus #84 : 07.11.2006 18:08:56 »

Lisäyksesksi vielä, että toisen maailmansodan aikan englantilainen asianajaja Guy Underwood tutki taikavarvun avulla Britannian esihistoriallisia paikkoja.
The Old Straigt Track -kirjan kirjoittaja Alfred Watkinsin havainnoista (eli siis Watkins oli pannut merkille että eri puolilla maata sijaisevia pyhiäpaikkoja yhdistävät suorat linjat) kiinnostuneena Underwood alkoi epäillä että näillä linjoilla olisi suurempikin merkitys.

Tässä seuraavana olis nyt sitten tämä teksti, jonka lupasin.
Olkaa hyvä!  Smiley
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #85 : 07.11.2006 18:10:44 »

Maanalaisia voimalinjoja

Toisen maailmansodan lopulla englantilainen Guy Underwood päätti eläkkeelle jäätyään omistaa loppuelämänsä Britannian esihistoriallisten paikkojen salaisuuksien tutkimiseen. Hän oli kiinnostunut niistä tutustuttuaan The Old Straight Track – kirjan kirjoittajan Alfred Watkinsin havaintoihin. Watkins oli pannut merkille, että eri puolilla maata sijaitsevia pyhiä paikkoja yhdistivät suorat linjat, mutta hän arveli, että ne olivat yksinkertaisesti vanhoja kauppareittejä.
Underwood epäili, että näillä linjoilla voisi olla suurempikin merkity, ja hän päätti ottaa siitä selvää tavallisen taikavarvun avulla.

Kaivonkatsomis – menetelmiä

Taikavarvun avulla Underwood sai vahvistuksen sille, että monessa paikassa syvällä maan uumenissa oli virtoja ja lähteitä, joiden sijainnin englantilaiset kaivonkatsojat Robert Boothby ja Reginald Smith olivat saaneet selville ennen häntä. Eräässä kokeessa Underwoodin taikavarpu taipui vasemmalle, mikä osoitti, että siinä paikassa oli vesisuonia, kuten hän oli otaksunut. Sitten varpu kääntyi oikealle. Nyt Underwood löysi mutkikkaampia geometrisia kuvioita, jotka viittasivat maanalaisen magneettikentän olemassaoloon.
Yhdensuuntainen maanalaisten vesisuonien välit oli 30 – 60 senttimetriä, ja vesisuonet paljastuivat veden energiakentän laajuuden. Toinen löytö viittasi siihen, että maan alla oli kahden yhdensuuntaisten linjojen rajaamia magneettikenttiä. Nämä linjat olivat aina pareittain kuin ratakiskot. Kävi ilmi, että toinen linja johti aina villieläinten saalistuspaikoille ja toinen osoitti eläinten paluutien. Tämän perusteella Underwood päätteli, että primitiiviset ihmiset olivat ehkä reagoineet herkästi tällaisiin näkymättömiin luonnonvoimiin ja rakentaneet pyhät monumenttinsa näihin paikkoihin, koska niissä ilmeisesti oli jumalallista geodeettista voimaa, jota Underwood nimitti »maaenergiaksi».

Kuuluisia pyhiä paikkoja

Underwood »kartoitti» perusteellisesti Stonehengen ja huomasi, että geodeettiset voimalinjat määräsivät pyhän paikan muodon ja erikoispiirteet. Esimerkiksi ulkovallit on miltei täydellinen ympyrä, paitsi että pohjoissuunnassa on kaksi silmukkaa Kantakiven ympärillä. näkymättömät voimalinjat ovat ilmeisesti määränneet myös liitukallioon kaiverretut kuuluisan Uffingtonin hevosen sekä Carne Abbasin ja Wandleburyn kuvioiden ääriviivat.
>> Vanhojen uskontojen filosofit ja papit ovat näköjään uskoneet – varsinkin silloin, kun kyseessä ovat spiraalimaiset kuviot – että niissä oli sitä (maavoimaa)… lisääntymiseen vaikuttavaa luonnonvoimaa, että se oli osa sitä mekanismia, jolla elämä syntyy. ´Suuri järjestäjä´ tasapainottaa sitä käyttövoimaa, joka pitää luonnon tasapainossa >>, Underwood päätteli.

Geodeettiset voimat

Underwood esitti teorian, jonka mukaan maan sisuksissa kehittyy geodeettista voimaa, joka säteilee ylöspäin aaltoina ja vaikuttaa vaikeasti määriteltävällä tavalla kaikkien elävien olioiden hermosoluihin. On mahdollista, että nämä aallot ovat aikojen kuluessa jättäneet jälkensä maankuoreen samoin kuin valtameret, joet ja virrat ovat muovanneet maapallonpintaa ja että nämä elämänvoiman varastot ovat ilmenneet energialinjoina, jotka yhä vaikuttavat ihmisen terveyteen.
Esimerkiksi ranskalainen kaivonkatsoja Barthelemy Bieton tuli pahoinvoivaksi aina tietyssä paikassa istuessaan ja sai sittemmin selville, että se johtui hänen taipumuksestaan reagoida herkästi voimakkaaseen maanalaiseen virtaan. Englantilainen kirjailija Colin Wilson oli puolestaan todistamassa, kun eräs cornwallilainen kaivonkatsoja löysi maanalaisia virtoja pitämällä sormensa ristissä. Virtojen kohdilla miehen kädet liikkuivat tahattomasti ylös alas niin kovaa, että hän oli lopulta hengästynyt ja hikinen.
Käsitys, että maan alla on näkymättömiä voimakenttiä joihin kaikki ihmiset reagoivat vaihtelevissa määrin, ei ole uusi. Muinaisten kiinalaisten mukaan maan alla on negatiivista voimaa, yiniä, ja positiivista voimaa, yangia, he näkivät paljon vaivaa pagodien paikkoja valitessaan, jotta pagodit voisivat toimia johtimina, jotka kanavoivat energiaa maan pinnalle. He sovelsivat samaa periaatetta akupunktuurissa, jossa ihmisruumiin energian virtausta edistetään pistelemällä neuloja akupisteisiin.
tallennettu
MetalLady
Vieras
« Vastaus #86 : 20.11.2006 23:29:44 »

Ensinnäkin mun ei tartte ohjelmoida mun heiluria vaan pistän heilurin alapolelle kartan niitä on 2 laisia. Oracel tarttee karttaa mutta tuo viisauden helmi ei.
Hyvin on toiminut monet vuoden omalla ohjeella. Smiley
tallennettu
Liljah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #87 : 13.01.2007 01:48:12 »

Melkeen voimat loppu,

Tuota heilurin käyttöö koitin taas uuestaan vuosien jälkeen, ei vastausta!Eipä suostu kertomaan, totaalinen seis! Ennustajat, maagigot,kartan-näkijät, jopa Oma mummonikin on aivan hiljaa, ku koitan kysyä tulevaisuudestani! Vastaus on: Hiljaisuus ja tiedät itse!Aika pelottavaa, jotenkin vai onko?! Tarkottaako tämä sitä, et tiiän ja se on jotenkin pelottavaa muittenkin, ku itteni mielestä? Onko mulla voimia ja tietämystä enemmän, ku pitäs olla? Aiva käsittämätöntä!

tallennettu
astraali
Vieras
« Vastaus #88 : 14.01.2007 22:21:51 »

Melkeen voimat loppu,

Tuota heilurin käyttöö koitin taas uuestaan vuosien jälkeen, ei vastausta!Eipä suostu kertomaan, totaalinen seis! Ennustajat, maagigot,kartan-näkijät, jopa Oma mummonikin on aivan hiljaa, ku koitan kysyä tulevaisuudestani! Vastaus on: Hiljaisuus ja tiedät itse!Aika pelottavaa, jotenkin vai onko?! Tarkottaako tämä sitä, et tiiän ja se on jotenkin pelottavaa muittenkin, ku itteni mielestä? Onko mulla voimia ja tietämystä enemmän, ku pitäs olla? Aiva käsittämätöntä!



Minusta tuo vastaus: "Tiedät itse" on vähän omituinen.
Muistathan, että heiluria saa käyttää vain silloin kuin itse olet rauhallinen, tasapainoinen ja vakaa? Vedät puoleesi juuri sitä energiaa, jota itse ko. hetkellä edustat. Jos olet hätäinen, pelokas jne. et  välttämättä saa yhteyttä niihin kehen olet tarkoittanut.
Puhdista itsesi, rauhoitu ja medioi vaikka ensin. Pyydä tilaisuuteen läsnäolevaksi omia enkeleitäsi ja oppaitasi. Koita heiluria vasta, kun sinulla itselläsi on hyvä olo. Hyväksy vain ne vastaukset, jotka tulevat kaikkein korkeimmasta valosta ja rakkaudesta -äläkä jatka kommunikointia, jos olet yhtään epävarma. Haasta aina kaikki vastaajat!

Joskus on myös niin, ettei ole lupa saada vastauksia sitä kautta. Joihinkin kysymyksiin ei saa edes antaa vastauksia jne.

Ei minullakaan heiluri toimi aina; silloin tiedän, ettei energiani ole ihan kohdallaan jotta voisin saada puhtaan yhteyden. Jätän asian siltä kerralta sikseen ja kokeilen toiste uudestaan.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #89 : 17.07.2007 16:18:57 »

Pitkästä aikaa;: katsonpa näyttääkö oma sormus erilaisen vastauksen kuin kiviriipus, jos oli omasta energiasta kyse. Jos tieto on alitajunnalta, se siis vastaa juuri tietyn yksilön kysymykseen (minun), eikä jonkun toisen tilanteeseen; kun nämä tilanteemme vaihtelevat. Minun energiani, minun vastaukseni.

***Jeps, samat vastaukset tuli. Hassua kun kysyy 10 kertaa samaa asiaa, jolla ei itselle ole niin TARKKAA merkitystä, vastaus on sama. TOSIN muistan kun pari v sitten kyselin, niin sain mieluisia vastauksia, ja eivät toteutuneet. Nyt tiedän miksi! Olisi ollut turha jäädä siihen tilanteeseen.

Kysyin myös aika kummia kysymyksiä, ja niihinkin aina sama vastaus. Välineellä ei siis niin väliä, putsasin sormuksen kyllä.. kokeillaanpa vielä niin, että suojautuu hyvin ja vastaus vaikka suojelusenkeliltä, sillä tämän olennon tiedän todelliseksi.

***Samat vastaukset tuli, ja heiluriksi käy vaikka mikä kapine..


(http://www.gay.hr/web/smilies/leviathan.gif)
« Viimeksi muokattu: 19.07.2007 11:15:15 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: