Äänestys
Kysymys: Missä merkissä mars sijaitsee kartallasi?
oinas - 30 (8.3%)
härkä - 19 (5.3%)
kaksonen - 37 (10.2%)
rapu - 32 (8.9%)
leijona - 43 (11.9%)
neitsyt - 28 (7.8%)
vaaka - 23 (6.4%)
skorpioni - 40 (11.1%)
jousimies - 19 (5.3%)
kauris - 31 (8.6%)
vesimies - 31 (8.6%)
kalat - 28 (7.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 308

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Missä merkissä mars luuhaa kartallasi?  (Luettu 83815 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sunflower
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 116



Profiili
« Vastaus #105 : 15.11.2006 07:38:05 »

"If a woman's Mars is in Cancer, she may prefer the "sensitive type" of man who is compassionate, sensitive, and protective. These women sometimes are attracted to temperamental sorts, finding moodiness in a man rather intriguing. They want men with "layers" (remember Shrek?). However, they are not into the type of "sensitive" men that Mars in Pisces women are most attracted to. In fact, they generally want men who are strong and traditionally masculine. Generally, these women prefer men who are physically strong or at least look that way--remember that they love to feel protected."

juu, ihanaa !! sellainen kun löytyisi  smitten
tallennettu

aurinko: oinas
kuu: kauris
AC: skorpioni
merkurius: kalat
venus: kalat
mars: rapu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #106 : 16.11.2006 13:33:38 »

If a woman's Mars is in Aquarius, she can be most impressed by men who are somewhat unconventional or kooky in their choice of clothes and overall style. She wants an interesting man. He can certainly be handsome, but boring? Hardly. A man with a brain is important, although she won't be attracted to a brainy type. Somebody who is perceptive, a little unconventional, and perhaps somewhat aloof is most attractive. Rigid or boring types simply won't do.

Allekirjoitan tämän kaiken aivan täysin. Grin Hyvin osuva kuvaus. Nimenomaan täytyy olla yhdistelmä omaperäisyyttä ja aivoja, "pelkkä nero" ei sinänsä kiinnosta. Perceptive, huomiokykyinen - sellainen, joka hoksaa asioita.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Ave^^
Vieras
« Vastaus #107 : 16.11.2006 21:33:51 »

Mutta miten teillä muilla vaikuttaa huonesijaintinne marsissa??? Oon utelias, kommentteja...


minulla on mars 7 huoneessa (ja plutoon yhtymässä) ja uskon sen (ainakin tähän mennessä) vaikuttaneen minuun tuoden hirveästi voimaa. se tuo myös sitä ainaista tarvetta kontrolloida muita, sen kanssa olen kiristellyt hampaita.
ennen kun sitä asemaa kauhistelin, nyt olen vakuuttunut sen olevan hyvä asia.

sellainen mitä olen lukenut, olisi että voisin kohdata elämäni aikana henkisesti taikka fyysisesti väkivaltaisia miehiä (taikka ehkä ystäviäkin?). mutta katsoo mitä elämä tuo vielä tullessaan.
tallennettu
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #108 : 22.11.2006 22:52:33 »


Mars kaksoseen sopii mielestäni aikuisiän ADHD -kuvaus hyvin Smiley.

Hansulin kommentti oli niin ihana, että piti lainata se tähän  Grin ... eli nouseva Mars kaksosissa XII huoneessa ilmoittautuu!!

Olen sellainen hetkessä eläjä ja innostuja... Energiaa ryöpsähtelee milloin mihinkin mielenkiintoiseen kohteeseen ja aivot käyvät välillä ylikierroksilla. Viime aikoina olen kyllä alkanut hakea tasapainoa tuolta XII huoneen puolelta, esim. joogaa - suosittelen lämpimästi muillekin Mars-kaksosille  Wink 

Jossakin astrologia-opuksessa todettiin: "Vesimiehen tärkein sukupuolielin on aivot..."  Cheesy ... Sama pätee mielestäni myös Mars-kaksosiin! Eli pelkkä fysiikka ei riitä, mielenkin on oltava mukana  smitten 

Ailahtelevat kaksos-miehet eivät kyllä saa tämän tytön sydäntä sykkimään... Ehkä sitä kaipaa oman "vuoristoratailunsa" vastapainoksi enemmän VAKAUTTA? Älykkyydestä ja sosiaalisuudesta tykkään kyllä!
tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #109 : 14.08.2007 00:59:20 »


Mars
Materia painaa henkeä, mutta toisaalta materia tarvitsee hengen työntämään itsensä liikkeelle. Kreikkalaisessa mytologiassa Marsia vastaa sodan jumala Ares, joka sodan syttyessä riensi taistelukentille aiheuttaakseen mahdollisimman paljon sekasortoa ja verenvuodatusta molemmille osapuolille. Tarunhohtoinen kuva menestyvästä sotasankarista saa mytologian kautta iskun vasten kasvoja. Tarina haluaa selvästi osoittaa, miten sota tai taistelu niin valtioiden kuin yksittäisten ihmistenkin välillä aina aiheuttaa turhaa verenvuodatusta ja tuskaa kaikille osallisille. Samalla tavoin haluaa hermeettinen filosofia osoittaa Marsin symbolilla, ettei minkään tekemisen motiivi (liikkeelle paneva voima) voi olla materiaalisen edun tavoittelu ja siitä taisteleminen. Kuitenkin juuri Mars edustaa konkreettista toimintaa, kykyä aloittaa asioita omassa elämässään ja puolustaa itseään. Miten tämä on mahdollista, ellei saa taistella oikeuksiensa puolesta? Luonneanalyysi valottaa Marsin vaikutusta sinun kartallasi asioiden aloittamisen ja itsesi puolustamisen näkökulmasta.

Skorpioni

Syksyn edetessä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen alkaa miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionin värittämässä planeetta vaikutuksessa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Tavanomaisuus ei jaksa kiinnostaa kunnon Skorppari-energiaa ja niinpä saatat paremman puutteessa tehdä kärpäsistä härkäsiä saadaksesi elämääsi jotain tongittavaa.

9 .huone

TOTUUDEN HUONE kertoo kyvystäsi suhteuttaa oma elämäsi suurempaan kokonaisuuteen hukkumatta filosofian tai uskontojen jätealtaisiin. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua joka ei koskaan lakkaa etsimästä paikkaansa maailmassa.
tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #110 : 14.08.2007 08:31:57 »

Minullakin on  mars  skorpioni ssa, mutta 8:ssa.  coolsmiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
blix
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41



Profiili
« Vastaus #111 : 15.08.2007 19:01:21 »

Minulla  mars on ravussa ja rapumiehet eivät kyllä jaksa kiinnostaa.
tallennettu

Punainen Sähköinen Maa
Tuli-Koira


Jos laivasi ei tule satamaan niin souda.
Duende
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5



Profiili
« Vastaus #112 : 17.08.2007 20:26:14 »

Mars Neitsyessä (ainut maamerkki kartallani) ja toisessa huoneessa, oppositiossa Venukseen, konjuktiossa Jupiteriin (tosin ei hirmu tarkassa), muitakin aspekteja on, tosin en osaa niistä mitään sanoa.

"Miten se näkyy sinussa?"

Enpä osaa sanoa.

"Intohimo ja seksuaalinen energia, toiminta, tempperamentti jne...
Miten toimii sinulla?"

En ole mitenkään erityisen temperamenttinen. Seksuaalienergiaa kyllä piisaa. Tartun asioihin joista innostun melko impulsiivisesti.

Karttani on tuossa alhaalla olevassa osoitteessa, jos joku kiinnostuu tekemään tulkintaa.

https://www.astro.fi/images/radix_web/29.01.1980_17:20_0_-02:00_61.523_-28.513_00.png
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #113 : 18.08.2007 13:27:33 »

Hei Ystäväin

mars 3* vaaka 32` Huone 3

Vaaássa vaaka yksilö kaipaa sosiaalista yhteisöä tuomaan Venus venus planeetan symboloimaa arvomaailmaa, että yksilö voisi paremmin hahmottaa oman itsesä.

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/planeetat/mars.htm

Venus on persoonallinen Planeetta, se on yhteytemme ja kykymme kaikkeen kauniiseen, arvomaailmamme ja perheemme symboli.
Venus liitetään voimakkaasti myös rakkauteen, naisellisuuteen ja sen symbolia käytetään naisen symbolina siinä, missä Marsin  symbolia miehen symbolina.
Venus ja Mars toimivatkin astrologisella kartalla parina niin, että ulkoistamme oman Venuksemme arvomaailman juuri Marsin kautta.
Tämä toimii sekä miehillä, että naisilla.
Marsin ja Venuksen suhde onkin siis tärkeä kuvaaja sille, miten tasapainossa olemme oman itsemme ja toimintamme suhteen.
Jos tässä on ristiriitoja, seuraa siitä ilman muuta vaikeuksia omaan henkiseen hyvinvointiin.

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/planeetat/venus.htm

III - IX huoneet
Kyky oppia ja opiskelu.
Rohkeus lähteä liikkeelle ja kyvyt uuden omaksumiseen.
Liikkuvuus, joustavuus ja hyväksyminen.
Uskallus tarttua hetkeen silloin kun se on edessä, eikä haaveilla sitä mikä on menetetty.
Älykkyys ja sen mielekäs jakaminen.

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/maat/huoneet.htm


 smittenElämänilo    smitten
« Viimeksi muokattu: 18.08.2007 13:38:06 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #114 : 02.09.2007 08:46:35 »

Mars
Materia painaa henkeä, mutta toisaalta materia tarvitsee hengen työntämään itsensä liikkeelle. Kreikkalaisessa mytologiassa Marsia vastaa sodan jumala Ares, joka sodan syttyessä riensi taistelukentille aiheuttaakseen mahdollisimman paljon sekasortoa ja verenvuodatusta molemmille osapuolille. Tarunhohtoinen kuva menestyvästä sotasankarista saa mytologian kautta iskun vasten kasvoja. Tarina haluaa selvästi osoittaa, miten sota tai taistelu niin valtioiden kuin yksittäisten ihmistenkin välillä aina aiheuttaa turhaa verenvuodatusta ja tuskaa kaikille osallisille. Samalla tavoin haluaa hermeettinen filosofia osoittaa Marsin symbolilla, ettei minkään tekemisen motiivi (liikkeelle paneva voima) voi olla materiaalisen edun tavoittelu ja siitä taisteleminen. Kuitenkin juuri Mars edustaa konkreettista toimintaa, kykyä aloittaa asioita omassa elämässään ja puolustaa itseään. Miten tämä on mahdollista, ellei saa taistella oikeuksiensa puolesta? Luonneanalyysi valottaa Marsin vaikutusta sinun kartallasi asioiden aloittamisen ja itsesi puolustamisen näkökulmasta.

Härkä
Luonnon rytmissä Härkä edustaa kukoistavaa kevättä, jolloin kasvit juurruttavat itsensä sulaneeseen ja elämää pursuavaan maahan. Härkä-energian kautta haluat juurruttaa tätä planeettavaikutusta mahdollisimman turvalliseen ja kiinteään kasvuympäristöön. Härkäenergia on usein jääräpäistä ja muille päänsärkyä aiheuttavaa, koska haluat aina tietää, mitä hyötyä jostakin asiasta voisi sinulle olla. Vasta oivallettuasi että kyseinen asia todella palvelee sinun elämääsi ja tulevaisuuttasi irrotat varovasti käsijarrun ja alat suunnitella ykkösvaihteen päälle laittamista. Kyllä siinä on joskus ystävillä ja tuttavilla itkussa pitelemistä kun he yrittävät saada sinut mukaansa vähänkään nopeammalle keikalle.

2 .huone
VOIMAVAROJEN HUONE kuvaa kykyäsi toimia omien voimavarojesi puitteissa ja silti elämästä nauttien. Raha liitetään tähän huoneeseen ehkä siksi, että sillä niin usein mitataan nautintoa johon ihminen on oikeutettu. 2. huoneen planeetat ovat se osa sinussa, jolta vaadit helposti enemmän kuin mihin voimasi ja valmiutesi riittävät.

Minun rakkaani on Härkä.
Aikaisemmin noin hieman yli vuosi sitten en tuntenut ainuttakaan Härkä miestä.
tallennettu

Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #115 : 02.09.2007 10:30:54 »

Minä en ole huomannut, että tuo  mars  skorpioni suoranaisesti mitään "räjähtävää voimaa" toisi....  Huh Mutta toisaalta ehkä hyvinhyvin syvää intensiivisyyttä tekemiseen... ja olemiseenkin...  Grin

Löysin tällaista myös:
MARS UPOKSISSA SKORPIONISSA
Astrologi Skorpioni-Marsista:
Jos joku saa sinut vihaiseksi, et räjähdä heti, vaan vihasi alkaa hitaasti kasvaa ... mutta tämä taipumus pidättää vihaasi voi kääntyä itseäsi vastaan, osin siksi että koska vihaa ei pureta, pysyt vihaisena. - Robert Hand Skorpioni-Marsista

Erityisesti Skorpioni-Mars dwadeina näyttää tietävän masennuksesta paljon. Skorpionihan on kiinteä ja keskittynyt merkki, jossa mielentilat eivät vaihtele ja mene ohi yhtä nopeasti kuin Ravussa tai hajaannu tuhanteen suuntaan kuten Kaloissa. Kun Skorpionissa masennus tai viha patoutuu, se jää syvyyksiin vaikuttamaan ja voi olla varsin intensiivistä ja kokonaisvaltaista. Mutta Skorpioni on myös voimakas merkki - Skorpioni voi elää syvän masennuksen läpi samalla intensiteetillä kuin kaiken muunkin - ja toipua entistä voimakkaampana. Esimerkkejä vihaisesta, turhautuneesta ja myös masentuneesta Skorpioni-Marsista löytyi mietelmien maailmasta pilvin pimein, moninkertaisesti enemmän kuin Marsista Ravussa tai Kaloissa (tai missään muussa merkissä):

http://koti.mbnet.fi/neptunia/essays/marsdw2.htm

Skorpionissa Mars on yhteydessä evolution Fenix lintuun joka palaa tuhkaksi ja syntyy uudelleen lentääkseen uusille tasoille. Tämä ulkoisen toiminnan uusiutuminen voi olla syviin intohimoihin uppoutumista ja niihin kyllästymistä, se voi olla kuolemanhakuista uhmakkuutta tai kuolemansairaiden auttamista. Elämän ja olemassaolon syvät kysymykset sisältyvät tähän automaattisesti, tavalla tai toisella.
IX Yhdeksännen huoneen Mars suuntaa energiansa löytöretkiin. Nautinnonhalu voi viedä kovinkin määrätietoiseen aseman saavuttamisen eteen ponnisteluun. Suhde auktoriteetteihin on kaksinainen, onhan tämän huoneen hallitsija Jupiter Marsin isä. Energiat voivat suuntautua ulospäin kuin maailmalle uhmakkaasti lähteneellä tuhlaajapojalla tai isän jälkiä seuraamalla.
http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/FOV2-000156C9/mars.htm?FCItemID=S0068BB48


Lieneekö itselläni vaikuttavan tuo  mars aspect_tri venus ?
Siis suuntaavan tuota jollain lailla....

Sekstiili ja kolmio persoonallisiin planeettoihin;
Aurinko; Ulospäinsuuntautuvassa toiminnassa on voimaa ja lämpöä.
Plaan Aulikki, meedio /
Kuu; Pelottomuus ja rohkeus , kyky hallita itsensä ja oma toimintansa.
Merkurius; Ilmaisutaito on hyvä.
Plaan Aulikki, meedio /
Venus; Toimintaa leimaa halu tehdä esteettisesti ja visuaalisesti kaunista.
Eino Leino, kirjailija /


Sepon pikatulkinnasta;
Mars Skorpionissa

Se mitä tehdään, tehdään tosissaan lienee sinun tunnuslauseesi. Ennen kuin olet valmis ryhtymään mihinkään täytyy sinun tietää mistä siinä on kysymys. Kun motiivi on kohdallaan paneudut tehtäviisi joskus liiankin perusteellisesti.
 
Tään kyllä voin allekirjoittaa ja kyllä tuossa Pääkkösen tulkinnasta löytyy ihan tuttua tietyllä tavalla..
Ite kyllä "tykkään mars :sta" tai siis koen sen hyvin positiivisesti ryhtiä ja voimaa tuovana....
« Viimeksi muokattu: 02.09.2007 10:34:57 kirjoittanut Tsuippaduippa » tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
blix
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41



Profiili
« Vastaus #116 : 02.09.2007 10:53:45 »

Toi että "Hyväksyminen ja anteeksiantaminen on sekä Ravussa että Kaloissa olevan Marsin aseman pääteemoja elämän haasteina" on ihan totta.

Kun vastassa on koko elämän ajan ollut Leijona nousuinen Oinas, kuu Skorpionissa ja Mars Kaksosissa ja itse olen Vaakanousuinen Vesimies, kuu Kaloissa ja Mars Ravussa, niin on ollut monta kertaa sellainen tunne, että olen jäänyt katujyrän alle.

No se on mennyttä elämää, mutta kirvelee vielä vähän ja ilmeisesti nyt on alkamassa se hyväksymisen ja anteeksiantamisen vaihe.  buck2 Itseasiassa aika mielenkiintoista katsoa pystynkö siihen. Olisi kyllä hyvä, että se onnistuisi, ihan vaan itseni kannalta. Helpottais elämistä.  Smiley
tallennettu

Punainen Sähköinen Maa
Tuli-Koira


Jos laivasi ei tule satamaan niin souda.
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #117 : 14.09.2007 00:18:20 »

Miten se näkyy sinussa? Intohimo ja seksuaalinen energia, toiminta, tempperamentti jne... Miten toimii sinulla?
Jotkut sanoo että sitä tuntisi naisena vetoa mahdollisesti miehiin joiden aurinko olisi sinun marsisi merkissä, oletko huomannut?


Oma Astrosta:
Lainaus
Sodan Jumala Mars on Oinaan hallitseva planeetta ja siksi Oinasenergia on helposti sotaista ja aggressiivista.

Oinaassa ja lieneekö ehkä sitten sieltä impulsiivisuus, vauhdikkuus ja - tuota - räjähdysalttius.
Joo, mutta näin keski-ikäisenä tuo viimeinen ei enää ole häiriöksi.
Elämä tasoittaa  Grin
Intohimo oli tärkeä, liikunta myös.
En taida montaa oinasmiestä edes tuntea  Huh

Niin ja se huone, seiskassa
Mars in the seventh house is in detriment as partnership tends to be dynamic but possibly rash and quarrelsome. One may form partnerships with men or with a bold and forceful person. Relationships may be impetuous and impulsive with strong desires for sex or to work together.
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
keijulapsi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Where you stumble, there lies your treasure


Profiili
« Vastaus #118 : 14.09.2007 19:00:32 »

If a woman's Mars is in Gemini,  intelligence ranks very high on her list of ideal qualities in a man. An athletic or tomboyish look, sometimes on the slim side, is often preferred. Wittiness is a huge turn-on for these women. Versatility, liveliness, and playfulness are qualities in men that these women find devastatingly attractive. They're not especially impressed with what they might consider "less evolved" types of men who display more typical, or traditional, masculine traits. Depressed or boring types won't do. These women want to be stimulated, and their brains are their biggest sexual organs.

Jep, puheliaat ja keskustelutaitoiset miehet nappaa ja vielä kun on sopivasti leikkisä ja huumorintajuinen niin avot!  Sijainniltaan 11. huoneessa joten kaipa se loppupeleissä ystävien keskuudesta löytyy jos on löytyäkseen :Smiley
tallennettu

Aurinko: Härkä
Kuu: Leijona
Mars: Kaksonen
Venus: Rapu
Asc: Leijona
Punainen kosminen käärme
Hevoskastanja
johannatuuli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #119 : 30.09.2007 17:53:09 »

Oho!! Shocked Marsini on kaksosissa ja Keijulapsen lainaus osui ja upposi. Totta joka sana. Ikävä kyllä. Miehessä minua innostaa suunnattomasti älykkyys, atleettisuus, leikkisyys, eläväisyys. Mutta löytyisikö jostain mainitunlainen mies, joka vielä lisäksi olisi parisuhde-orientoitunu? En ole vielä onnistunut.  Undecided
tallennettu

Aurinko Rapu
Nouseva Skorpioni
Kuu Leijona
Merkurius Leijona
Venus Kaksoset
Mars Kaksoset
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: