Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Deja vu  (Luettu 22436 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #30 : 26.12.2005 14:14:14 »

Mielenkiintoista. Itselläni kokemukset ovat todella lyhyitä aina, muutaman sekunnin pieniä välähdyksiä, jostain.

Mutta jos nyt oletetaan, että deja vu -kokemus liittyisi jotenkin sielunsuunnitelmaamme niin yleensähän ne ovat todella arkisia ja merkityksettömiä asioita mistä deja vu tulee. Eli itselleni herää kysymys kuinka yksityiskohtainen sielunsuunnitelmamme oikeen sitten on?
tallennettu
Freelancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 82



Profiili
« Vastaus #31 : 26.12.2005 15:19:02 »

Eli itselleni herää kysymys kuinka yksityiskohtainen sielunsuunnitelmamme oikeen sitten on?

Loisto kyssäri Alzbeta! Ajatuksena yksityiskohtainen sielunsuunnitelma aiheuttaa harmaita hiuksia  Shocked  kun samalla yrittää mieltää sitä että ihminen kokoajan alitajuisesti luo omaa todellisuuttaan asenteillaan, tuntemuksillaan, uskomuksillaan, peloillaan, toiveillaan yms. Jos sielunsuunnitelma olisi millintarkka ja jo lukkoonlyöty niin se ai antaisi ihmiselle sijaa oman todellisuutensa luomiseen, ja eikös tietoisen luomisen opetteleminen taas ole yksi idea maanpäällä taaplaamisessa?

Ehkä meidän pitäis erotella toisistaan sielunsuunnitelma ja sitten se fyysinen todellisuus ( kokemuskenttä ) joka hetkihetkeltä luotuu reaaliaikaisesti. Ehkä sielunsuunnitelmassa on määritelty elämälle vain tietty tavoite ( esim. valaistuminen ) ja sovittu ne henkilöt ja tapaamiset joiden kanssa tavoitteeseen yritään päästä, plus tärkeimmät pääkohdat, vanhemmat, koulutus jne.

Ehkä se on sitten tuo luonnissa oleva kokemuskenttä joka deja vussa välähtelee, koska eikös se kokemuskenttä ole jonkin matkaa tästä hetkestä eteenpäin suht lukkoon lyötyä todellisuutta? Eli jo tänään sisin olemus tietää mitä huomenna tapahtuu.
tallennettu

~~~ paras mitä voi rukoilla on, että tapahtuu mikä tapahtuu - sanoo eräs Kreikkalainen tietäjä ~~~~
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #32 : 27.12.2005 18:11:50 »

Jos sielunsuunnitelma menee suurien linjojen mukaan esimerkiksi vanhemmat niin eikö Sielu kuitenkin tiedä yksityiskohtaisesti millaisia valitsemamme vanhemmat ovat, eli näin ollen suuret linjat ja yksityiskohdat kuuluvat sielunsuunnitelmassa yhteen.  Shocked
« Viimeksi muokattu: 27.12.2005 18:14:04 kirjoittanut Alzbeta » tallennettu
Freelancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 82



Profiili
« Vastaus #33 : 27.12.2005 20:54:34 »

Uskoisin että valinta hetkellä sielu tuntee hyvinkin tarkaan vanhempien sen hetkiset (energiset)ominaisuudet, jonka avulla sielu laskee että on todennäköistä että näillä ominaisuuksilla varustetut vanhemmat tarjoaisivat ne tarvittavat opinpaikat ja lähtökohdat sielunsuunnitelman toteuttamiseksi.

Mutta eikös valinnasta eteenpäin, siis kun on synnytty, kaikki olekin periaatteessa avointa? Siis avointa vaikka onkin olemassa todennäköisyys. Kun ajatellaan vanhempien sen hetkistä energiaa kun sielu tekee valinnan, se on vain todennäköisyys sillä valinnan hetkellä, kukaanhan ei tod.näk pysty tietämään sitä miten se energia fyysisellä tasolla sitten lopulta ilmenee jatkossa, koska fyysisen tason persoonallinen aspekti joka tapauksessa vaikuttaa ennalta-arvaamattomasti tapahtumiin. Hmm.. meniköhän hankalaksi..  Smiley
tallennettu

~~~ paras mitä voi rukoilla on, että tapahtuu mikä tapahtuu - sanoo eräs Kreikkalainen tietäjä ~~~~
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #34 : 28.12.2005 20:09:35 »

Vielä ainakin pysyn mukana   Cheesy

Eli siis kun Sielu valitsee vanhempiaan hän näkee vain näiden energeettiset ominaisuudet, ei persoonallisuutta. Joka toden totta sitten voisikin olla se tekijä X kun sitä läksyä täällä oikeasti opetellaan. Aivan samalla tavalla Sielu tekee muutkin päätökset elämäntyön ja kumppanin suhteen, energeettisiin ominaisuuksiin pohjaten. Näin ollen sitä on sitten täällä vaikeampi tunnistaa kun on keho ja mieli sekoittamassa...

Nyt aloin miettimään, että tietääkö Sielu lopulta itsestäänkään millaisen persoonan saa kun tänne syntyy? Olisihan se jotenkin kummallista jos ei tietäisi. Näin ollen mietin miksi se ei sitten näkisi myös vanhempien persoonallisuutta? Tai miksi se ei muistakaan asioista tietäisi niiden konkreettista olemusta??

Toisaalta ihmisen mieli on niin rajoittunut, ettei sitten täällä ollessa enää muista kaikkea mitä tiesi.

Mutta siis palatakseni Deja vu ilmiöihin niin huomaan, että itselläni näitä kokemuksia on aina paljon sellaisina aikoina kun mietin paljon jotain tiettyä asiaa ja se askarruttaa. Olisiko se siis jonkinlainen hämärä muistikuva siitä, että sitä asiaa on Sielukin jo miettinyt aikaisemmin?
tallennettu
Freelancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 82



Profiili
« Vastaus #35 : 28.12.2005 23:24:00 »

Hyvä että pysyt mukana, vaik sun silmät pyöriikin jo vähän siihen malliin että..  Grin ..mut ei se mitään, niin pyörii täälläkin..  Cheesy

Uskoisin että sielu näkee tuon persoonallisuudenkin, mutta se ei vain voi täysin tietää miten se tulee käyttäytymään. Näkeehän sielu tulevaisuuteenkin, mutta se näkee vain sen todennäköisen toteuman mitä ihminen just nyt on luomassa, se mitä sielu nyt näkee vaikkapa vuoden päähän, voi olla taas huomenna "nähtynä" jotain ihan muuta. Jos esim ihminen saa jonkin suuren oivalluksen tai vapautuu jostain menneisyyden pelkotilasta tms niin se luonnissa oleva tulevaisuuskin voi siinä samassa oivalluksen rytäkässä muuttua dramaattisestikin.

Uskon että sielu tietää minkälaiset lähtökohdat se persoonana saa syntyessään, mutta ei voi yksyhteen tietää sitä minkälaiset voimat siihen persoonaan tulee elämän aikana vaikuttamaan, esim. vanhempien vaikutteet ovat aina voimakkaat ja muokkaavat lapsuuden aikana persoonaa voimakkaasti. Luulisi kyllä että sielu näkee kaikkien asioiden konkreettiset olemukset, eikös kuitenkin siinä vaiheessa kun sielu syntyy kehoon, kaikki eteneminen ole sen persoonan oman kehittymisen varassa? Vaikkakin kyllähän oman sisimmän ääni voimistuu maanpäällä taaplaamisen ja henkisen kehityksen myötä, ja pikkuhiljaa alkaa myös osallistumaan etenemiseen.

Hmm.. eikös muuten ihmispersoonalle ole annettu vapaa tahto ja päätöksentekokyky siksi jotta persoonasta itsestään lähtöisin oleva oppimisen aspekti voisi toteutua?

aaargh nyt joo kyllä rönsyilee ohi deja vuun..  Shocked

Voiskohan deja vu ilmiöt aktivoitua sulla siksikin että kun sulla on asia joka askarruttaa, niin sun keho ja mieli terästäytyy etsimään ratkaisua. Tällaisessa terästäytymisessä yhteys korkeimapaan minään avautuu voimakkaammaksi ja deja vu kokemuksetkin voivat lisääntyä?
tallennettu

~~~ paras mitä voi rukoilla on, että tapahtuu mikä tapahtuu - sanoo eräs Kreikkalainen tietäjä ~~~~
Karoliina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57



Profiili
« Vastaus #36 : 12.02.2006 23:51:20 »

Hei, nostanpas tämän, tässä näitä edellisiä mietteitä de ja vusta, jos joku kiinnostunut haluaisi lukea.
Siis siksi, kun oli tuolla toisessa osiossa tästä puhetta.

T: Karoliina  Smiley
« Viimeksi muokattu: 12.02.2006 23:59:38 kirjoittanut Karoliina » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: