Sivuja: 1 ... 18 19 [20]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Keskustelua seksuaalienergioista  (Luettu 127535 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 2008



Profiili
« Vastaus #285 : 01.07.2006 23:39:36 »

No joo.

Mutta onko niin että miesten tunne-ja seksielämä ovat aika erilaisia kuin naisen?


 :Smiley

   Embarrassed

     Cry

     Kylläpä se veikin näin pitkän ketjun muodostumiseen,

       jotta ihan oikeesti, tuli tuo perustavaa laatua

         oleva toteamus, jotta jotain eroa on!  Cry


            Haarttt  rokkk  hallelujaaaa..   knuppel2


                 2funny
tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Oikku67
Vieras
« Vastaus #286 : 01.07.2006 23:48:54 »

       jotta ihan oikeesti, tuli tuo perustavaa laatua

         oleva toteamus, jotta jotain eroa on!  Cry

               2funny

 2funny      smitten    2funny     smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #287 : 02.07.2006 17:26:55 »

No ihan biokemiallinen tutkimus todistaa, että parit, jotka rakastelevat keskenään, myös kiintyvät ja rakastuvat toisiinsa. Aivoissa erittyy hormoonia seksin jälkeen, joka saa parin pitämään toisistaan. Tällä evoluutio on pyrkinyt turvaamaan se, että nainen tulee raskaaksi ja pari pysyy yhdessä siihen asti, kunnes lapsi on ehtinyt kasvaa jo isommaksi (tyyliin 3-vuotiaaksi).

Tätä tutkimusta tekevä yliopiston professoritar kertoikin, että hän sanoo aina kurssinsa oppilaille, että älkää paritelko tuntemattomien kanssa, koska siinä mitä suuremmalla todennäköisyydella särkyy sydän, kun aivojen kemiatasapaino hyppelehtii tuollalailla.

Eli ainakin kemiallisesti ihminen rakastuu seksissä.
Mielenkiintoista  :Smiley coolsmiley mutta kuitenkin korvaisin sanan "ihminen" sanalla nainenEmbarrassed  Cry
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Rakkauden valo
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5905


Aurinko härkä, nousu neitsyt, kuu kaksonen.


Profiili WWW
« Vastaus #288 : 22.08.2006 12:05:12 »

Kiitos Sininen enkeli hyvästä linkistä.  Wink Oli aivan pakko laittaa tämä loistava Timo teiden artikkeli seksuaalisuudesta, seksuaalienergioista. Itse yhdyn hänen sanomaansa.  Grin

Näkyvä ja näkymätön kosketus

Linnunradan laitamilla, sinisellä planeetalla, elämän energiaa on tiivistyneenä muodoiksi. Universumin elämänmuodoissa Jumalallinen tietoisuus kehittyy. Näissä muodoissa, ihmisen muodot säteilevät ja loistavat elämän energiaa, kuin kvasaarit ja auringot. Ja kaikki ovat kosketuksissa toisiinsa. Planeetat, galaksit, ihmiset, kvantit. Enemmän ja vähemmän tietoisina yksikköinä, säteilemässä ja koskettelemassa, fyysisesti, magneettisesti ja transsendentaalisesti. Millaista universumin energiaa sinä säteilet, antajana ja ottajana?. Iloista säteilyä Alaston sinä ja minä, alastomien tähtien loisteessa, alastomina energian tiivistyminä. Hehkumme ja loistamme. Iloista ja seksikästä säteilyä, jonka hehku tavoittaa taivaat.

Seksuaalisuus on avain. Tiedostamalla seksuaalisuuden avaavan tai sulkevan transsendentaalisen voiman, luomme itsellemme mahdollisuuden vapautua. Sigmund Freud sanoi aikanaan, että seksuaalienergia on johdettavissa tieteen ja taiteen korkeimpiin saavutuksiin. Itse asiassa se on johdettavissa transsendentaalisen tieteen ja taiteen, ihmisenä olemisen, korkeimpiin saavutuksiin, olemiseen, minä olen. Seksuaalisuudella on siis todellista, taivaallista merkitystä, vailla teeskenneltyjä arvoja. Seksi on leikkiä, joka ei ole leikin asia. Iloista ja vakavaa. Sillä on seurauksensa, positiivisia tai negatiivisia. Fyysisiä ja henkisiä. Seksikokemuksen jäljet hohtavat energiakentässäsi. Kokemus on osa sinua. Ei siis ole olemassakaan merkityksetöntä yhden illan juttua. Sekin on merkityksellinen, sillä olet tuo kokemus ja tuo kokemus olet sinä. Tämän tiedostaen voimme valita kumppanimme paremmin. Tämän tiedostaen voimme kokea seksin herkemmin ja moniulotteisempana. Voimme tehdä tiedostavan ja iloisen valinnan, jossa molempien osapuolten energiat kohottavat toinen toisiaan. Seksi voi olla eläimellisen rajua, taikka enkelimäisen hentoa koskettelua. Avaava tai sulkeva, rakentava tai hajottava vaikutus on enemmänkin riippuvainen osapuolten henkisistä ja energeettisistä ominaisuuksista, aurojen kosketuksista.

Seksin fyysisiä seurauksia pyritään säätelemään. Psyykkisesti kokemuksen vaikutus sinuun on normaalisti suurelta osin itsestäsi riippuvainen. Energiallisesti vaikutus on läsnä joka tapauksessa. Oma suhtautuminen saattaa tietysti vahvistaa tahi heikentää, avaavaa tai sulkevaa, vaikutusta. Seksuaalisuus on konkreettisesti henkistä. Vaikka maailma painottaa ylitsepursuavaan tapaansa seksin fyysistä puolta, on henkinen tapahtuma merkittävämpi, todellisempi ja pysyvämpi. Keinotekoisten ulkoisten rajoitusten sijasta meidän tulee etsiä todellista haluamme. Meidän tulee itse asiassa pohtia ja tarkastella haluamme kuin ulkopuolisena. Etsikäämme halumme ja himomme syvempää olemusta. Rikastuttakaamme halumme ja himomme kokonaisvaltaiseen tunteeseen ja herkkyyteen. Tarkastelemalla itseämme ennen kokemusta, pääsemme askeleen lähemmäs seksin kokonaisvaltaisempaa kokemista.. Tämä on suuri lahja ja mahdollisuus. Onko hienompaa asiaa kuin havaita itsessään enemmän. Sillä sinäkin olet niin paljon enemmän kuin se sinä, jonka maailma sinuksi kertoi. Myös seksuaalisesti.

Vapaudesta valintoihin

Jos irtaudumme ulkoisista rajoituksista, ajaudumme kaoottiseen tilaan ellemme ole vielä kehittäneet kykyä riittävään itsekontrolliin ja itsetuntemukseen. Yhteiskunta elää tällaista orastavaa kaaosta todeksi maapallon niissä osissa, joissa perinteiset arvot ja uskontojen dogmit ovat katoamassa. Ihmiset ryntäilevät sinne tänne ja kokevat seksiä siellä sun täällä. Tämä on sinänsä luonnollista ja hauskaa, mutta se on sitä vasta silloin kun ihminen on vapautunut elämään todeksi rakkautta paljon enemmän kuin yleisesti tehdään. Ilon sijasta seksistä muodostuu helposti vallankäyttökeino tai siitä haetaan lyhytaikaista tyydytystä tyytymättömyyden tunteeseen.

Vapaus ei seksuaalisuudessakaan ole sitä että voi tehdä mitä haluaa, vaan vapaus on haluamisen vapautta ja lopulta vapautta haluista. Ihmisen kyvykkyys kokea seksuaalisen himon huumaava vaikutus on sekä rikkaus että haaste. Kenen kanssa virtapiirini yhdistän? Kehen sulaudun ja sukellan? Miksi? Miten valitsen? Koenko seksikokemuksen pyhänä ilona vai etsinkö siitä hyväksymistä itselleni? Itse asiassa, moni vapaamieliseksi itseään luuleva, toteuttaakin rajoittamattomalta vaikuttavaa seksuaalista kanssakäymistä vaihtuvien partnerien kera, aivan muusta syystä kuin rakkaudesta ja vapaudesta. Syyt voivat ulottua tämän elämän kokemuksista ja ympäröivästä arvomaailmasta aina sielullisen inkarnaation menneisiin elämiin.

Seksissä jos missä laatu ratkaisee, ei määrä. Laadun taas ratkaisee osapuoli itse. Sinä olet kokemuksen laatu. Olet myös valitsija. Valitset miten koet ja kenen kanssa koet. Samankaltaisen herkkyystason omaavat ihmiset saattavat kokea seksin antoisimpana toistensa kanssa. Seksuaalinen vetovoima saattaa olla myös merkki samalla aallonpituudella olemisesta laajemminkin. Itse asiassa, mitä selkeämmin ja herkemmin tiedostaa henkisen minänsä, sitä varmemmin seksuaaliset väreet liittyvät energiakentän näkymättömään mielihyvän välitykseen. Pelkkä tuntemattoman ihmisen ohittaminen saattaa tuottaa eroottista mielihyvää ihmisen herkistyessä. Ihmisen energiakenttien värähtely samankaltaisella taajuudella tuottaa johdannaisia tuntemuksia. Ellemme tiedosta syytä, vaan havaitsemme pelkän seurauksen, saatamme joutua melkoisiin moraalisiin ristiriitoihin ja hämmennykseen. Itsetuntemuksen ja tiedon merkitys korostuvat yhä enemmän vanhojen sielujen, indigoihmisten ja kosmisten tähteläisten aikakautena. Sielulliset ominaisuudet kutsuvat samankaltaisia luokseen. Voimakkaat energiset ominaisuudet, parapsyykkiset herkkyydet tai sielullisen taustan kosminen alkuperä, saattavat, ihmisen viettiperäisiin ominaisuuksiin sekoittuessaan, tuntua huumaavina seksuaalisina tuntemuksina, jotka tuottavat mielihyvää, mutta hallitsemattomina koettelevat elämänhallintaa.

Tyydytyksestä ja sulautumisesta

Jos seksikumppaneiden energiataso ja tietoisuuden taso kohtaavat toisensa kohottavasti stimuloiden, saattaa kokemuksesta muodostua eroottinen ilotulitus, joka huipentuu meditatiiviseen olemisen tilaan, jossa osapuolet kokevat sulautumisen toisiinsa. Sen tietää kun sen kokee. Sanat eivät voi antaa kuin kalpean teoreettisen pohjan ja tiedon siitä että se on mahdollista. Yllin kyllin on maailmassa jo tietoa siitä. Koko tantrisen seksin traditio idässä suuntautuu tähän. Jotkut ovat tuoneet tantraa länteen, mutta länsimainen henkisestä olemuksesta vieraantunut kulttuuri saattaa vääristää koko idean. Samalla tavalla kuin länsimaisen kulttuurin ihminen saattaa harhautua henkisen tien harjoituksissaan, luullessaan saavuttaneensa korkean meditatiivisen tilan tukahdutettuaan herkkyyttään ja tunteitaan. Hän saattaa irtautua sosiaalisista kontakteista, omasta seksuaalisuudestaan ja ylipäätään kokonaisvaltaisesta hallitusta herkkyydestään. Omasta mielestään hän on vapautunut noista ominaisuuksistaan, vaikka todellisuudessa hän on tukahduttanut ne. Tukahdutetut ominaisuudet on joskus elettävä todeksi, kun taas ominaisuuksista vapautuminen vapauttaa niiden todeksi elämisen tarpeesta.

Seksi on luonnoltaan vapaata, villiä ja iloista. Seksienergia virtaa maan ja kosmoksen välillä, elävöittäen koko luomakunnan. Jumalaiset olennot nimeltään ihmiset ovat tehneet seksistä sellaista mitä se ei ole luonnoltaan. Häpeällistä, tukahdutettua ja uskonnollisesti tuomittua. Kaiken tämän seurauksena ovat tähän todellisuuteen pystyneet ankkuroitumaan mitä erilaisemmat sukupuolitaudit. Vapaus seksissä ei ilmaise itseään kaupallisen seksin tai seksiteollisuuden luomuksissa, vaikka joskus näin väitetäänkin. Itse asiassa ne ilmentävät kollektiivista seksuaalitraumaa, joka on seurausta luonteeltaan vapaan ilmiön tukahduttamisesta. Maksullisten seksipalvelujen räjähdysmäinen lisääntyminen kertoo ennemminkin kulttuurin rappiosta kuin vapauden lisääntymisestä.

Vapautuneessa todellisuudessa ei seksin ympärille voi kasvaa kaupallista toimintaa. Sitä ei yksinkertaisesti tarvita eikä sillä ole voimaa. Myös seksuaalirikokset näyttävät vapautuneen seksuaalisuuden näkökulmasta mielettömiltä teoilta, epätoivoisilta yrityksiltä.

Vapautunutta ja yksinkertaista

Mitä enemmän oivallamme henkistä todellisuuttamme sitä enemmän oivallamme sen myös seksuaalisessa suhteessa. Tässä käy aivan samalla tavalla kuin suhteessamme elämän muihinkin osa-alueisiin. Seksi yksinkertaistuu ja vapautuu. Tämä on väistämätön ja vapauttava seuraus, prosessissa nimeltään, ihmisen henkinen evoluutio. Suuret totuudet ovat yksinkertaisia perusluonteeltaan. Monimutkaisia niistä tekee vain kyvyttömyys oivaltaa ja rakastaa.

Jos sinusta tuntuu ettet saa tyydytystä seksistä, mieti omaa herkkyyttäsi. Vaikka kumppanisi olisi kuinka taitava tahansa fyysisesti, mutta energiakehojenne värähtelyt eivät stimuloi toisiaan, saattaa tuntua tyhjältä seksin jälkeen. Kenties on jopa niin, että kumppanisi alemmat värähtelyt pyrkivät imemään sinun energioitasi. Tämä saattaa kyllä kohottaa kumppanisi energioita ja jopa tietoisuutta pitkällä aikavälillä, mutta todennäköisesti hän hukkaa kaiken saamansa kypsymättömään toimintaan. Erään kirjan nimessä esiintyivät sanat rakkaus ja seksi. Se on jonkinlainen seksiopas ja vielä lääkärin kirjoittama. Eikä sanaakaan seksuaalisuuden henkisestä olemuksesta. Ei edes teoriassa. Sitäkin enemmän kirja käsitteli mitä monimutkaisempia seksinharjoittamisen alalajeja. Mutta se tärkein puuttui. Seksuaalisuuden spirituaalinen ulottuvuus.

Seksin meditatiivisuus

Joissakin seksioppaissa sentään puhutaan henkisistäkin ulottuvuuksista. Seksuaalisuuden spirituaalinen ulottuvuus on kuitenkin jotakin aivan muuta ja paljon enemmän kuin se mihin useimmat opukset tyytyvät viittaamaan. Tähän lienee syynä se että seksi koetaan ensisijaisesti fyysisen nautinnon välineenä. On valtava askel kun seksuaalisuuden alkaa tiedostaa ja kokea moniulotteisena transsendentaalisena tapahtumana. Se on jotakin aivan valtavaa. Se on niin valtavaa, että monet ihmiset eivät usko sen olevan todellista ja mahdollista. Sillä seksuaalisuutta on mahdollista kokea, jopa aineellisen ja ei-aineellisen ulottuvuuden välillä. Tämä ei ole satua tai scifi-tarinaa. Tämä on todellisuutta. Tuollainen seksikokemus ylittää kirkkaasti pelkän fyysisen seksin. Etenkin jos toinen osapuoli on ei-fyysinen. Tällöin seksi ja meditaation kautta avautuva tila sulautuvat samankaltaiseksi olemisen tilaksi. Tämä on kaukana ylhäällä, erilaisilla seksivälineillä ja tempuilla saavutettavasta nautinnosta.

Halun vapaus

Nautinto ja seksin yksinkertainen meditatiivisuus tukevat toinen toisiaan. Nautintokielteisyys on ollut leimaavaa länsimaiselle kulttuurille, etenkin kristillisen vaikutuspiirin alueella. Varsinkaan seksistä ei ole ollut lupa nauttia ja pitihän työtäkin tehdä otsa hiessä (ja mieluummin vielä hampaat irvessä). Ristiriitaista ja sekoittavaa, etenkin kun erilaisia aineellisia nautintoja suorastaan tyrkytetään joka puolella. Seksistä nauttimiseen kuuluu myös vapaus olla kokematta. Vapaus olla kokematta, ja vapaus kokea juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä, ei ole mikään itsestään selvyys. Ihmisille pyritään kertomaan että haluttomuus on sairas tila. Siihen on ostettava kallista lääkettä tai rohtoa. Villieläimiä on tapettu sukupuuttoon seksirohtoihin tarvittavien jauheiden vuoksi ja lääketehtaat kehittävät kilvan seksitabletteja. Buddhalaisiin oppeihin, ja ylipäätään henkiseen kehitykseen, kuuluva haluista vapautuminen ei palvele kaupallisia tarkoitusperiä. Jos ongelma on seksuaalinen haluttomuus, kenen ongelma se on? Onko se lainkaan kyseisen ihmisyksilön ongelma? Ongelma syntyy kenties seurauksesta, jos tilanne vaikuttaa vaikkapa parisuhteeseen. Haluttomuus sinänsä ei ole ongelma. Kuinka ihmeessä ongelma voisi olla jokin, jota ihminen ei kaipaa. Ongelman siitä tekee, ulkoinen tekijä, joka itse haluaa tai joka saa ihmisen uskomaan, että hänen kuuluu haluta.

Värinää

Ihminen on niin voimakkaasti seksuaalinen olento että mikä tahansa energioiden virtaamista inspiroiva elämys saattaa tuntua eroottiselta. Voisimmekin kiinnittää näihin enemmän huomiota. Voisimme antaa itsellemme vapauden väristä ja huokua eroottista elämystä täydestä sydämestämme vaikkapa yksin luonnossa. Vailla pienintäkään syyllisyyttä. Luonnossa yksin, vaikkapa kotipihalla tai läheisessä puistossa, on niin helppoa tuntea kiihottava elämys pelkästä olemisesta ja kauneudesta. Taide ja musiikki ovat myöskin erityisen voimakkaasti eroottisesti stimuloivia, vaikka eivät suoranaisesti liittyisi seksuaalisuuteen.

Värit, äänet ja niiden moniulotteinen ja vastavuoroinen näkyvä ja näkymätön kosketus avaavat meitä sekä maahan että kosmokseen. Energioiden vaikutusten tarkastelu ja nautiskelu yksin antaa paremmat valmiudet kohdata ne myös ihmissuhteissa. Se vapauttaa meitä nauttimaan toinen toisistamme. Voimme kokea toisemme herkästi ja energisesti, vailla pakonomaista seksuaalisen kanssakäymisen velvoitetta. On runsaasti parisuhteita, joissa jokainen kosketus tulkitaan seksuaaliseksi kosiskeluksi. Etenkin yhdessä elävät ihmiset saattavat ajautua keskinäiseen stressiin, elleivät pysty koskettelemaan toisiaan ja nauttimaan toisistaan ilman, että sen aina odotetaan johtavat sukupuoliseen kanssakäymiseen. Tämä ei edes ole harvinainen tilanne. Lopulta tuollainen jännite saattaa johtaa siihen, ettei enää lainkaan tunne seksuaalista vetovoimaa, eikä ylipäätään pysty rentoutumaan elämänkumppaninsa seurassa.

Kokekaamme ja opetelkaamme kokemaan enemmän ja yksinkertaisemmin. Elämyksiä. Tämä on meidän rikkautemme ihmisinä. Voimme yhdistää seksuaalisen ominaisuutemme elämän luoviin rakkauden energioihin tietoisesti ja nauttia siitä vapautuneesti, vailla seksuaalisen kanssakäymisen pakkoa.

Olen käsitellyt seksuaalisuutta ja ihmisen herkkyyden lisäämistä molemmissa kirjoissani; Rakkaudella ja Hiljaisuuden mestari. Seksuaalisuuteen ja henkiseen ihmisyyteen liittyvää asiaa löytyy ainakin seuraavista suomenkielisistä teoksista; Elisabeth Heich: Seksuaalivoima ja jooga, Osho: Tantra, seksi ja spirituaalisuus, Peter Lauster: rakkauden myytit. Aiheeseen laajemmin liittyviä teoksia, jotka selkeästi käsittelevät näkymättömän todellisuutta ovat myös; C. W. Leadbeater: Astraalitaso, Kalevi Riikonen: Universaalista opetusta kosmoksesta, Sri Nisargadatta Maharaj :Valvetilasi on unta.

Timo Teide
tallennettu

TÄRKEINTÄ ON RAKKAUS

USKON JUMALAAN, EN USKONTOIHIN

poNpula
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 112


Nauti elämästä ja sen tarjoamista pienistä iloista


Profiili
« Vastaus #289 : 22.08.2006 13:13:12 »

Aikaisemmin oli ketjussa kysymys.. erottaako miehet seksin ja rakkauden. Kyllä mielestäni niitäkin tapauksia on.

Toinen oli se miehen ja naisen ero ko. asiassa. Kyllä niissä on huomattaviakin eroja naisten ja miesten välillä. Naiset ehken näyttävät enemmän tunteitaan ja osoittavat niitä myös tekojen kautta.

Voidaan pohtia niitä keinoja sen rakkauden näyttämiseen.. halailu, silittely, suutelu, pikkuinen kosketus ohimennessään. Naiset käyttävät noita vain enemmän Smiley
tallennettu

Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan
sarru81
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76


Runous syntyy kun kaksi sanaa kohtaa toisensa


Profiili
« Vastaus #290 : 22.08.2006 13:25:37 »

mulla on leijona mies joka on tositosi rakastunut minuun ja tuntuu että hän mua koskettelee, eli rakastaa hyvinkin näkyvästi paljon ja usein. Tahtoisin uskoa että hän erottaa rakkauden ja seksin, tietysti rakastuneena niitä ei tarvitsekkaan erottaa mutta kuitenkin  Cheesy
tallennettu

Nouseva : leijona
aurinko oinas
kuu: leijona
merkurius: oinas
venus: oinas
mars: oinas
poNpula
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 112


Nauti elämästä ja sen tarjoamista pienistä iloista


Profiili
« Vastaus #291 : 23.08.2006 11:37:15 »

Toivottavasti tosiaan ne miehet erottaa ne sen rakastumisen tunteen mentyä ohi. Rakastumisvaiheessa rakkaus ja seksi kuuluu jotenkin yhteen. Myöhemmin ne hieman joutuu erilleen ja ehkä hyvä niin.

Kyllä miehenikin osoittaa tunteitaa ja sitä että rakastaa, mutta monet miehet siihen ei pysty tai ei halua osoittaa.

tallennettu

Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 2008



Profiili
« Vastaus #292 : 23.08.2006 18:44:13 »

 Wink

   Eikös se vanha viisaus päde edelleenkin, kun rakastutaan

       ja mies sen jossain vaiheessa pukee jonkunlaiseen

          sanalliseen muotoon. Niin se riitääää,  kyllä

             mies sitten kertoo selvin sanoin, kun se,

               rakastuminen on loppu.


                    :Smiley   coolsmiley  crazy2
tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Sivuja: 1 ... 18 19 [20]
  Tulostusversio  
 
Siirry: