Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voin katsoa sinulle  (Luettu 148045 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #105 : 17.02.2016 20:51:51 »

Ei ole varmaan voimissaan tämä ketju enää?
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #106 : 28.02.2016 19:59:56 »

Hei,

Minullekin saisi katsoa..

1. työasiat
2. miltä muuten tulevaisuus näyttää

Kiitos jo etukäteen  smitten

terkuin
aava1

Hei ja anteeksi odotuksesi, ollut henkilökohtaisessa elämässä nyt kaikenlaisia muutoksia, jonka vuoksi en ole yksinkertaisesti jaksanut perehtyä näihin, mutta yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja jatkaa =)

Työasiat: Pentaakkelit 5
Kortti on hyvin valosia kortti, joka viittaisi, että työasioissa alkaisi mennä hyvin. Tulee tunne, että työasiasi eivät ole menneet aivan nappiin, mutta se tulee muuttumaan. Näen myös muutamia vaihtoehtoja, tekee mieli sanoa jopa projekteja, joista joko valitset itsellesi mieluisimman TAI jopa tulet osallistumaan jokaiseen projektiin jollain tavalla. Aikamäärettä en valitettavasti osaa antaa, mutta uskon että piakkoin, ehkä parin vuoden sisällä?

Tulevaisuus yleensä: Maljat 8
Tulevaisuutesi hohkaa lämpöä ja rakkautta. Monenlaisia saavutuksia tulet saamaan tai sitten tulet nauttimaan saavutustesi antamasta palkkiosta oikein roppakaupalla. Ihan kuin tiedossa olisi jokin yllätys, jota olet odottanut pitkään ja joka tulee ilahduttamaan sinua todella paljon.

Toivottavasti tämä auttaa sinua eteenpäin ja varmaan huomasit, olen muuttanut hiukan tulkinta mekaniikkaani itselleni sopivammaksi ja yritän tulkita kortteja suoraan asiaan liittyen.

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #107 : 28.02.2016 20:05:14 »

Jos jatkat niin minulle vois vilkaista työelämää (näkyiskö työpaikan vaihtoa) ja vaikka sellaista onko järkevää myydä talo ja muuttaa.

Olen palannut nyt piiitkästä aikaa älle foorumille korttien noston merkeissä, joten katsotaas, mitä kortit sinulle haluavat kertoa

Työelämä: Sauvat 8
Kortista tulee ensimmäisenä mieleen suuntaviivat, kun sitä katselen. MIetitkö mahdollisesti vaihtavasti alaa täysin toiseen? Vaikuttaisi, että jonkinlainen suunnan vaihto tulee olemaan sinulla edessä ja se tulee olemaan hyvin positiivinen muutos elämässäsi, joka ohjaa sinua oikeallalailla eteenpäin elämässäsi.

Talo: Pentaakkelit 6
Kortti vähän kuin antaisi ymmärtää, että talon myynti voisi olla mahdollinen vaihtoehto mutten osaa sanoa, onko se juuri nyt oikea ratkaisu. Näen kuitenkin toisen sijainnin kuin nykyisen asuinpaikkasi, tämä voi tarkoittaa uutta kaupunkia tai ihan vain uutta kaupunginosaa samassa kaupungissa. Intuitiolla sanoisin sinulle; kuuntele omaa vaistoasi ja tee niin kuin itsestäsi hyvältä tuntuu.

Toivottavasti osasin aukaista asiaa.

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #108 : 28.02.2016 20:15:26 »

auttaisitko minuakin seuraavissa;
*koti ja perhe
*rakkaus
*työ ja ura
*tulevaisuus / elämä yleensäkkin

Hei ja anteeksi, että olet joutunut odottamaan näin pitkään :/ katsotaas tilannettasi

Koti ja perhe: Miekat 3
hmm... näen kolme miekkaa ja melkee sanoisin, että tällä hetkellä perheessänne on kolme ihmistä? Kortti antaa kuvan hiukan surumaisen tunteen, onko perheessänne tapahtunut jotain hiljattain, joka olisi tuonut surullisuutta elämäänne? Kuitenkin näen myös, että elämä alkaa kukoistaa pian taas ja tämä surullisuus tulee ajan myötä jäämään menneisyyteen, vaikkette sitä välttämättä koskaan unohda.

Rakkaus: Miekat Ässä
Suunta on selvillä, sellainen viesti tästä nousee. Onkohan mahdollisesti tähtäimessäsi joku ihminen, jota ajattelet päivittäin ehkä jopa romanttisin aikein? Tai sitten kortti voi myös tarkoittaa, että joku ihminen on iskenyt silmänsä sinuun ja odottaa sopivaa hetkeä lähestyä sinua.

Työ ja ura: Pentaakkelit Ässä
Valoisa kortti ihan selvästi. Ihan kuin olisit löytämässä alan/ammatin, jonka tunnet olevan täydellinen sinulle ja suosittelen kortin perusteella seuraamaan tätä tunnetta ja nauttia siitä työstä, joka on sinulle se oma. Jos et ole sitä vielä oikein löytänyt, sanoisin, että ennen vuoden vaihdetta tulet havaitsemaan, mihin suuntaan haluat mennä ja sitä kautta selviää unelma työsikin,

Tulevaisuus/elämä yleensä: Miekat Lähetti
Olet selvästi etsimässä jotain. Jotain ihmistä tai/ja ammattia, joka tuntuu sinusta juuri oikealta. Tulee myös tunne, että halajat elämääsi ehkä hiukan jännitystä ja muutosta. Seuraa peloitta omia tuntemuksia, ne eivät tule sinua pettämään.

Toivottavasti osasin aukaista sinulle asioita

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #109 : 28.02.2016 20:21:47 »


Hei,

Tahtoisin minäki mieluusti katsausta, että miltä työelämäni näyttää syksyä kohden? Tiivimpää kuin aiemmin?
Entäs sitten, miltä näyttää eteneekö tämän sydämelläni olevan miehen kanssa pysyvä suhde?

Mukavaa olisi, jos katsastat tämänkin Shocked

Anteeksi, etten ole vastannut sinulle silloin kun kysymyksesi esitit. Oma elämäni ei antanut siihen silloin mahdollisuutta. Katson, mitä työelämäsi tulee näyttämään samoten kuin suhteesi, mihin saakka voisitte päästä.

Työelämä: Maljat 6
Hmmm... Oletko mahdollisesti jossain projekti työssä esim. toimistotyö? Näen nimittäin tiivistynyttä tahtia työn merkeissä ja niitä ympäröi positiivinen ilmapiiri. Tämä siis antaisi minulle vaikutelman, että tulisit nauttimaan näistä projekteista mutta näkisin myös vakituisemman työn, joka mahdollistaisi sinulle kunnon rahan tulon.

Suhdeasiasi: Sauvat 6
Ekana tulee mieleen sana: Onni. Taidat olla onnellinen tämän miehen kanssa? Näen talon ja sauvat ovat ympäröineet sen, kertoisiko se sinun sydämen haaveistasi? Sanoisin näin, että mahdollisuuksia on vaikka mihin, mutta etene miehen tahdilla älä ole liian tunkeileva.

Toivottavasti osasin auttaa sinua

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #110 : 28.02.2016 20:31:58 »

Kyselin tuolla alkupäässä siitä mökistä, mutta se nyt kariutui ja ehkä hyvä niin, maltti on valttia  smitten

Seuraaviin voisin kaivata selkeyttä; rakkaus, ura, minne tie vie (maalle vai kaupunkiin) ja henkinen mielentila.

Kiitos  smitten

Heippa, katsotaas.

Rakkaus: Pentaakkelit 8
Näen rennon miehen, joka on valmis kaikenlaisiin jännittäviin ja yllättäviinkin ehdotuksiin. Olisiko mahdollisesti miehesi? Hyvin valoisalta rakkauselämäsi kyllä näyttää ja paljon jännitystä on edessäsi.

Ura: Sauvat 4
Sinulla on jokin määränpää, jota kohti kuljet. Haluatkohan mahdollisesti joko parempaa työtä tai sitten haluat ns. kiivetä ylöspäin työmaailmassa esim. päästä joidenkin esimieheksi? Kuitenkin kortti neuvoo sinua pitämään määränpääsi ja seuraamaan tunnetta, jonka tunnet oikeaksi.

Minne tie vie: Maljat 7
Paljon mahdollisuuksia. Sanoisin, että kumpikin on auki eli kummassa haluat mielummin olla; maalla vai kaupungissa? Näen kuitenkin paljon positiivisia asioita ja mukavia ihmisiä oli suuntasi kumpi tahansa.

Henkinen mielentila: Miekat Kuningatar
Onkohan sisälläsi jokin asia, jonka haluat pitää itselläsi? Näen nimittäin jonkin salaisuuden, joka tavallaan syö sinua: haluaisit kertoa, mutta pelkäät mitä ihmiset asiasta ajattelee. Olet tästä huolimatta hyvin itsevarma ihminen ja mieluiten seuraat omia ajatuksiasi etkä taivu toisten mielipiteiden alle.

Toivottavasti sait tästä jotain irti

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #111 : 28.02.2016 20:37:01 »

Kiitos,kun katsoit mutta ensimmäinen ei pidä paikkaansa koska ei ole ollut ketään:(.
Tuleekohan kukaan elämääni,näkyisikö kenties miestä:).
Entä saanko asunnon myytyä? Kiitos jos vielä vastaisit näihin.

Okei, en tiedä, miksi nousi kortti joka viittaisi siihen. Voi olla, että kortti tarkoitti jotain rakastamaasi ihmistä (esim. perheenjäsen). Mutta katsotaas, mitä kortit noihin vastaavat

Mies asia: Miekat 7
Näkisin, että tulee miehiä elämääsi, mutta osa heistä eivät ole sinulle sopivia vaikka alkuun vaikuttaisikin siltä. Seuraa siis vaistoasi, koska jotkut heistä eivät hae muuta kuin hetken huumaa kanssasi ja sitten siirtyvät eteenpäin. Siellä on kuitenkin yksi mies, joka on erilainen kuin muut. Hän voi olla se mies, jota olet odottanut. Odota ihan rauhassa, kyllä se mies sieltä tulee.

Asunto: Pentaakkelit 6
Asunnon myyminen vaikuttaisi olevan hyvä asia. Sanoisin sinulle kuitenkin sen, että älä kiirehdi asian kanssa; siitä voi olla enemmän harmia kuin hyötyä. Sieltä on tulossa mahdollisesti pariskunta, joka on asunnostasi kiinnostunut. Ikähaarukkaa en osaa sanoa.

Toivottavasti saat tästä jotain irti

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #112 : 28.02.2016 20:43:28 »

Hei! Minun kysymykseni:

1. Paraneeko rahatilanteeni niin, että voin jäädä piakkoin eläkkeelle?
2. Tulenko enää löytämään mieskaveria?
3. Kannattaisiko minun ottaa kolmas kissa kahden nykyisen kissani kaveriksi? Smiley

Kiitos vastauksista jo etukäteen!

Katsotaas mitä kortit sanovat

1. Sauvat 3
Sanoisin, että rahatilanteesi ei välttämättä tule muuttumaan kovin radikaalisesti enää, mutten näe sitä esteenä ettetkö voisi jäädä piakkoin eläkkeelle. Kortissa on hyvin iloinen tunnelma, joka antaisi uskoa, että tulet pärjäämään hyvin eläkkeellä ja, että silloin voisi tapahtua sinulle jotain oikein mukavaa.

2. MIekat 10
Melkein tekee mieli sanoa sinulle, että joku mies menneisyydestä ottaisi sinuun yhteyttä. En tiedä, miksi tämä nousi ensimmäisenä mieleen, mutta jokin mies täällä kyllä näkyisi. En pysty sanomaan tarkemmin, millainen suhde teillä tulisi olemaan, mutta joku siellä näkyisi.

3. Pentaakkelit 7
Onkohan nämä kaksi kissaa mahdollisesti sisaruksia tai samasta paikasta aikanaan otettuja? Näen, että he ovat olleet yhdessä todella pitkään ja kolmas kissa saattaisi alkuun olla pieni shokki. Mutta näkisin myös, että tämä uusi tulokas voisi hyötyä näistä kahdesta kaverista. Neuvona annan, että valitse kissa, joka tulee toimeen toisten kanssa ja on ollut toisten kissojen kanssa.

Toivottavasti aukaisi jotain sinulle

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #113 : 28.02.2016 20:46:33 »

Hei,

Ajattelin tehdä täyskäännöksen eräässä henkilökohtaisessa ongelmassa, tai siis ymmärrän että ongelman syy on omassa toiminnassa. Mietin vain sitä että minua harmittaa kun olen mennyt niin toiseen suuntaan kuin olisin halunnut kykenemättä kuitenkaan tomimaan toisella tavalla. Pitäisikö minun nyt vain luottaa siihen että asia jotenkin järjestyy, vaikkakin se vaikuttaa nyt hieman epärealistiselta?

Kysytääs korteilta tilanteesi neuvoja

Sauvat 8 (Sanon suoraan; tämä kortti hyppäs pakasta, joten sillä on siis viesti sinulle)
Suuntasi taitaa olla hyvinkin oikea. Kortti näyttää minulle nousevan auringon, toivon merkin, ja sauvat ovat suoraan sitä kohti. Näkisin tilanteen kääntyvät parempaan suuntaan piakkoin, aikaa en valitettavasti osaa tässä tilanteessa sinulle antaa, mutta suunta on hyvä ja positiivinen. Luota omaan tuntemukseesi ja seuraa sitä.

Toivottavasti osasin auttaa sinua

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #114 : 28.02.2016 20:47:32 »

Hei, oletko saanut palautetta, onko nämä katsomuksesi pitäneet hyvin paikkansa?

Minulle katsoit jo aiemmin, sivulla 5. Vielä ei kaikki ole käynyt toteen. Mutta olen kohdannut yllättäen erään, joka kyllä kolahti. Aika näyttää mitä siitä kehittyy. Toivottavasti jotain ihanaa.

En ole kovin monelta saanut palautetta, kiitos palautteestasi, se on kultaakin kalliimpaa =)
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #115 : 28.02.2016 20:52:20 »

Syyshei!
Eläke pian koittaa. Miten tulen selviämään taloudellisesti?
Onko muutto pian edessä?
Onko iloa edessä päin?

Terveisin Riia



Hei ja anteeksi, että olet joutunut odottamaan.

Taloudellinen tilanne: Miekat Kuningatar
Näen ihmisen, joka osaa hoitaa talouttaan hyvin ja sujuvasti. Tämän vuoksi sanoisin, että tulet selviämään taloudellisesti, kun pääset eläkkeelle. Muista kuitenki olla tarkkana, ettet tulhaa yli varojesi.

Muutto: Miekat 2
Kortti sanoo: "Jos muutto tuntuu sinusta tarpeelliselta, muuta. Jos ei, älä muuta". Muuta en oikein saa irti.

Iloa edessäpäin: Miekat 7
Vaikeuksien kautta voittoon. Eli vaikeuksia tulee valitettavasti olemaan, mutta korti myös antaa ymmärtää, että vaikeuksien jälkeen aurinko paistaa elämääsi ja sen jälkeen iloa on tulossa.

Toivottavasti sait tästä jotain irti

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #116 : 28.02.2016 21:05:45 »

Heippa!
Mua kiinnostaisi seuraavat asiat:

1. työelämä, kuinka pitkään jatkuu töitä
2. terveys
3. näkyykö meille lapsia

Hei ja anteeksi odotus

1. Maljat Lähetti
Sanoisin, että kolmisen vuotta jatkuisi ja sen jälkeen on työn laatu joko muuttuu toisenlaiseksi tai sitten alat tekemään toisenlaista työtä. En osaa tarkemmin sanoa, millaista työtä tai millä tavalla se muuttuisi. Kuitenkin numero 3 tulee tästä kortista mieleen ja se voi tarkoittaa 3 vuotta mutta se voi tapahtua nopeamminkin.

2. Maljat Ässä
En näe mitään isompia sairauksia tulevassa sinulle. Terveytesi näyttäytyy hyvänä, mitä nyt jotain pientä flunssaa ym voi esiintyä, mutten näe mitään suurempia sairauksia tulevaisuudessa sinulle.

3. Pentaakkelit Kuningatar
Sanoisin, että lapset ovat hyvin mahdollisia sinulla tulevaisuudessa. Kovin tarkaan en valitettavasti osaa sanoa, milloin ja ovatko ne adoptoituja vai omia lapsia. Kuitenkin lapsia tulee sinulla olemaan jotain kautta elämässäsi.

Toivottavasti osasin aukaista sinulle asioita

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #117 : 28.02.2016 21:15:22 »

Hei, ihanaa tämä mahdollisuus saada opastusta.

1. Mihin suuntaan minun pitäisi elämässäni mennä?
2. Mikä olisi oikea ala minulle jota lähtisin opiskelemaan?
3. Miten pärjään taloudellisesti?
4. terveys
5. tulevaisuus

Hei ja anteeksi odotus

1. Pentaakkelit Ässä
Sanoisin, että tähän päivään mennessä olet ehkä kehittänyt jokin vahvan kiinnostuksen jotain asiaa tai tekemistä kohtaan. Nimittäin kortti vihjaa, että olet jo osittain löytänyt sen, muttet välttämättä uskalla seurata sitä. Pelkäätkö mahdollisesti jotain? Sanoisin, että seuraa kiinnostuksen kohteesi suuntaa, koska kortti ainakin tässä hetkessä haluaisi sinun itsesi ottavan sen tärkeän askeleen eteenpäin.

2. Miekat 10
Kortti ei suoranaisesti sano alaa, joka sinulle olisi oikea. Sanoisin kuitenkin, että jokin sellainen, jossa pääsisit hyödyntämään omaa osaamistasi ja ala, jossa sinulla olisi mahdollisuus kiivetä korkealle. Sinulla tulee olemaan esteitä, kun suuntaat katseesi oikeaan suuntaan. Älä näistä välitä vaan pidä pää pystyssä ja seuraa rohkeasti omaa vaistoasi.

3. Sauvat Kuningatar
Näen hyvin organisoidun ihmisen. Taidat olla aika tarkka raha-asioissa? Tämän vuoksi sanoisin sinun pärjäävän hyvin elämässäsi. Kuitenkin näen notkahduksen, jolloin on vaara, että tuhlaat hiukan liikaa kuin voisit. Tämä pienenä varoituksena sinulle.

4. Maailma
Sanoisin, että sinua suojellaan. En näe mitään suurempaa sairautta tai onnettomuutta ainakaan nyt. En osaa sanoa varmaksi, etteikö joskus voisi jotain tapahtua, mutta nyt näen, että sinua suojellaan. Vaikuttaisi siltä, että olet kokenut jo niin paljon, ettet välttämättä jaksaisi mitään isompaa tällä hetkellä.

5. Maljat Ritari
Yksi sana nousi: Turva. Sanoisin, että sinulla on turvattu tulevaisuus edessä. En osaa sanoa, miksi näin vahvasti saan sellaisen käsityksen, mutta sanoisin, että ole huoleti. Sinusta kyllä huolehditaan.

Toivottavasti osasin auttaa

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #118 : 28.02.2016 21:20:09 »

Hei!
Jos vielä katsot, niin katsotko minulle seuraavan:
1- Muuttuko taloudellinen (rahallinen) tilanteeni paremmaksi koskaan?  Vai elänkö lopunelämääni tässä niukkuudessa?

Kiitos Sinulle  smitten

Heippa ja ajattelin jatkaa katselmuksia, jotta saisin kokemusta =)

Sauvat 2
Hmmm... Sanoisin, että rahallinen tilanteesi tulee muuttumaan parempaan suuntaan. Kuitenkin näen valitettavasti myös sellaisen asian, että rahatilanteesi ainakin nyt jonkun aikaa tulee olemaan aika muuttuvainen: jossain vaiheessa on tosi tiukkaa, sitten taas helpottaa hetkeksi ja sitten on taas tiukkaa... Oletko mahdollisesti sellaisessa työsuhteessa, ettet joka päivä tee töitä? Sanoisin neuvona näin: katsele itsellesi toinen paikka, jonne voisit päästä samanlaisella työsuhteella, jotta taloudellinen tilanteesi olisi turvattu paremmin. Nimittäin näin, että jonkin aikaa rahatilanteesi tulee sahaamaan: paljon rahaa, vähän rahaa akselilla.

Toivottavasti tästä oli edes hiukan apua

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #119 : 28.02.2016 21:21:09 »

Ei ole varmaan voimissaan tämä ketju enää?

Heissan,

Ajattelin nostaa tämän ketju taas pinnalle. Henkilökohtainen elämäni on ollut pitkään hyvin sotkunen, joten ei ole ollut aikaa. Nyt vaikuttaisi olevan hyvinkin aikaa, joten kysymyksiä vaan kehiin =)
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18
  Tulostusversio  
 
Siirry: