Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lääkärin kartta?  (Luettu 45666 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Pilviliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« : 18.06.2015 23:41:24 »

Tyttärelläni on haaveena lääkärin ammatti. Minä kannustan häntä kovasti ja salaa ihmettelen, että vaakatytär voi olla näin päättäväinen. Hänestä löytyy sitä täydellisyyden tavoittelijaa, kun Mars on neitsyessä. Se näkyy kuitenkin myös koulumenestyksessä, joka on erinomaista, ja hän haluaa parantaa maailman!  smitten Tässä liitteessä hänen karttansa. Voisiko joku katsoa sitä ammatillisesta näkökulmasta?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 19.06.2015 09:58:02 »

Michel Gauquelin on joskus tutkinut lääkärienkin karttoja tilastollisin menetelmin, ja huomasi niistä, että lääkäreillä on usein Mars ja/tai Saturnus nousun tai MC:n liepeillä. Tyttärelläsihän täyttyvät nämä molemmat kohdat. Lääkärin ammattiin lukeminen vaatii paljon kurinalaisuutta, mitkä tuo planeettakaksikko tuo tullessaan.

Ilma- ja tulimerkit näyttävät olevan myös erittäin hyvin edustettuina lääkäreissä. Oinas-Kaksoset-Leijona jollain kombinaatiolla Aurinko,-Kuu tai nousumerkkeinä ovat tavallisia, tai näin on ainakin astrodatabankin aineistossa. Vaakoja on ehkä vähän vähemmän lääkäreissä, mutta esim. itsellä entinen pomo oli Vaaka-lääkäri. Hän eteni urallaan professoriksi asti. Kyllä Vaa´oiltakin kunnianhimoa löytyy, vaikka se ei välttämättä aina päälle näy.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Pilviliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« Vastaus #2 : 19.06.2015 10:49:37 »

Kiitos paljon vastauksestasi ja hyvää juhannusta!  Smiley
tallennettu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476



Profiili
« Vastaus #3 : 19.06.2015 13:19:12 »

Psykiatreilla ja kirurgeilla on MC usein skorpionissa. Mietin tuossa sitä kun kodin huoneen merkit on piilossa niin on yleensä vaikeita käsitellä jossain kohtaa elämässä ja kun Pluto kodin huoneessa sekä arjen huoneessa vesimies mikä kuvaa erikoista arkea missä kärjellä Neptunus myös niin mietin voisikohan nuo viitata myös erikoisuuteen työssä, siksi tuli mieleen tuo psykiatria ja arvomaailma on Skorpionissa.

Tää on nyt vaan mun ajatus mutta aloin vaan miettiä ettei tuo kartta ole ihan tavallisen yleislääkärin kartta, voi olla kun neitsyttä noin mutta silti tuo vesimies arjessa kuvaa jotain ihan muuta... uranus voi tarkoittaa muuttuvia työpestejä eli useita eri työpaikkoja mikä lääkäreillä on yleistä tänä päivänä, sopii hyvin arjen huoneeseen lääkärille..
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 19.06.2015 16:26:35 »

Muuten tuo minun Vaaka-pomoni oli naispuolinen ja sen voi ainakin sanoa, että hän oli aina hyvin pukeutunut ja hyvä verkostoitumaan.  2funny Hän oli myös aina käräjöimässä ja hänestä vihjailtiin, että hän oli päässyt asemaansa ns. reittä pitkin - hänen miehensä oli myös lääkäri-professori, Aurinko-Vesimies muuten.

Joka tapauksessa olen jo pidemmän aikaa aikonut tehdä oman tutkielman lääkäreistä, astrodatabankista kun löytyy ihan hyvä kokoelma. Tässä on nyt yhteenveto 100 lääkärin otoksesta:

Aurinkomerkki: Aurinko voi olla missä tahansa merkissä, mutta jotkut merkit näyttävät selvästi suosivan lääkärin ammattia. Tulimerkeistä Leijonia oli runsaasti, ilmamerkeistä Kaksosia, maamerkeistä Kauriita ja vesimerkeistä Skorpioneja.

Auringon huone: Auringon löytyi yleisyysjärjestyksessä seuraavista huoneista: XII, I, IV, II ja VII. Vain muutamalla lääkärillä oli Aurinko huoneissa X tai V (!)

Kuumerkki ja -huone: Kuu löytyi aika tasaisesti eri merkeistä, mutta ehkä hitusen muita useammin Kaloista. Huonejako oli myös melko tasainen, aivan hienoinen yliedustus oli huoneissa IX ja X.

Nousumerkki: Tämä ei mennyt ihan kellokäyrän mukaisesti. AC-Kaksosia -Leijonia ja Vesimiehiä oli yleisjakaumaa enemmän, AC-Neitsyitä ja -Kauriita selvästi vähemmän kuin olisi odottanut (!).

Mars: Koska tämä oli Gauquelinin mukaan tärkeä, katsoin merkit ja huonesijainnin. En kylläkään löytänyt sitä erityisen usein nousulta tai MC:ltä, IC:ltä sen sijaan usein. Neitsyt, Vaaka ja Skorpioni olivat lääkäreillä muita Mars-merkkejä yleisempiä, joskaan ei mitenkään huomattavasti.

Saturnus: Gauquelin löysi Saturnuksen lääkäreiltä usein nousun tai MC:n lähettyviltä ja niin löysin minäkin. Sitä voi etsiä yhtälailla huoneista 1 tai 12. Minun aineistossani Saturnus oli kuitenkin kaikkein useimmin huoneessa III.

MC:n hallitsija: Tarkistin tämänkin ihan huvin vuoksi ja kyllä sieltä eroa löytyi. MC:n hallitsija kasautui enimmäkseen huoneisiin I, II, VIII, X ja XI.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Pilviliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« Vastaus #5 : 19.06.2015 16:47:10 »

Kiitos vielä keskustelusta. Itselleni aloittelijana menee osa ihan ohitse, mutta ei se mitään.  Cool Tälle tyttärelle kauniit vaatteet merkitsevät kyllä paljon, mutta se on varmaan murrosiässä yleistä.  Hän on sanonut, ettei aio perustaa perhettä ainakaan nuorena, vaan haluaa matkustella ympäri maailmaa...  Smiley
tallennettu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476



Profiili
« Vastaus #6 : 19.06.2015 22:48:52 »

Ihana toi sun tulva lilli.. melkoisen siisti pomo siis  Grin

PS tein tänään sadepäivän ratoksi Planeettojen liikkeitä v 2016, melkein finaalissa, käyn läpi huomenna niin laitan astrikseen ja tänne ->pääset helpommalla vuoden lopulla Smiley Voi olla et teen v 2017 niin laitan sulle vaikka tänne en sitä sentäs  2funny

Pilviliina, me ollaan vähän tämmöisiä vääntäjiä ja tutkijoita ettei meitä aina niin ymmärretä knuppel2  2funny
Kiitos itelles, hänellä neptunus/uranus arjen huoneessa 6 niin voi tietysti olla niin, että tuo Neptunus tuo erikoisia, muuttuvia haaveita vesimies/uranus painotuksen myötä arkeen mutta silloin kun nuorella iällä pidempään "tietää" mitä haluaa niin se on yleensä se sopivin ammatti tapahtuu se sitten nuorempana tai vanhempana eli voi tapahtua myös myöhemmin jos suunnitelmat muuttuu lukioiässä kun elämä ei aina mene niin kuin ajattelee Smiley Hyvinkin sopiva voisi kyllä olla lääkäriksi sillä neitsyt liittyy myös terveyteen.
Voisit katsoa myös sitä mikä hänellä on lukion lopulla progressivisella kartalla progekuuna. Progekuu on n 2.5v merkissä joten siitä näkee minkälaisia ihmisiä tulee kohdattavaksi ja merkistä näkee millainen kuluva aika on, oinaassa mennään etiäpäin urakalla, tahtoa kun taas leijonassa sosiaalisia rientoja jne.. minkälainen se lukion jälkeinen aika siis voisi olla, hiukan osviittaa siis voisi saada siitä.
tallennettu
Pilviliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« Vastaus #7 : 20.06.2015 12:14:18 »

Minsa: Kyllä nuorten haaveet voivat muuttua. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. .. Itse jouskarina olen ties kuinka monennessa ammatissa. Nyt aineenopettajana tunnen viimein löytäneeni kutsumukseni,  ehkä  :Smiley
tallennettu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476



Profiili
« Vastaus #8 : 20.06.2015 12:36:19 »

tarkoitin sitä, että tuo Neptunus yleensä lisää arkeen sitä Kalamaista haavemaailmaa siitä mitä arkeen toivoo, voi tuoda luovuutta mutta myös sitä ettei loppujen lopuksi oikein tiedä mitä haluaa mutta hänellä on maatakin kartallaan mutta tuo kalojen hallitsija on hankalassa huoneessa, sitä tarkoitin kun arjen huone.
Kalojen hallitsija kuvaa sellaista oman tien kulkijaa / taivaanrannan maalaria siis Smiley
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #9 : 26.06.2015 12:43:58 »

Mä heitän oman arvioni tästä kartan henkilöstä: Jos siis hakeutuu lääkäriopintoihin, ei rajoitu ainoastaa hoito-oppeihin ja usko niihin.

Löydän viitteitä kirurgista, siis joko fyysinen tai henkinen tehtäväkenttä.

Tärkeimpänä pidän vanhan tiedon merkkejä kartalla. Ei siis käytä vain nykypäivän synteettisiä aineita parantamiseen.

Eräs tärkeimmistä minulle viestivistä on  vesta h.12  aspect_con  askendentti . Toisena nousee  chiron  aspect_opp  saturnus .

Osaa 'lukea' toista vaikka teräsoven takaa.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #10 : 28.06.2015 19:33:18 »

Heissan,

Voikos joku katsoa tätä karttaa nimenomaan lääkärienopintojen kannalta? Onko hän vihdoin omalla alallaan karttansa mukaan?

Kyseessä on 25v mies, itseasiassa avomieheni ja haluaa lääkäriksi ja rakastaa alaa.

Kiitos etukäteen, jos joku jaksaa katsoa  smitten

-SSMoonSS-
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1090



Profiili
« Vastaus #11 : 29.06.2015 18:57:56 »

Mä en ole koskaan viitsinyt opiskella astrologiaa noin perusteellisesti kuten ylle kirjoitellut mutta tässä mun muutamia havaintoja ammateista suhteessa kokonaishoroskooppiin:

Saturnus nousevana on usein tiedenaisilla- tai miehillä.

Nouseva Jousimies viittaa usein kunnianhimoon ja se on hyvin monilla esiintyjillä, oli sitten kyseessä näyttämötaide tai politiikka.

Neitsyt missä tahansa merkki-planeetta yhdistelmässä sisäplaneetoista, aurinko, nouseva ja mars erityisesti kertoo tietynlaisesta kurinalaisuudesta ja sitkeydestä ja sekin on hyvä ominaisuus lääkärille, veikkaan että terkkarilääkäreillä aika tavallinen, muttei ehkä kovin innovatiivinen ollessaan Marsissa tai nousevana - Aurinkoneitsythän on usein hyvin värikäs tyyppi ja ihan rivilääkärin ei tänä päivänä Suomessa passaa olla kovin värikäs persoona.

Kaksoset lääkäreinä pyrkivät usein psykiatreiksi, eli ei ihan lihalliseen toimintaan vaan enemmän sellaista henkistä ja humaania, tosin nykyään psykiatrit nykypäivän maailmassa edustaa usein yhteiskunnan valtaeliittia ja fasismia ja ovat siten enemmän valtaeliitin käskyläisiä. Kaksonen on taas luonnostaan individualisti joten tämä asetelma on saattanut muuttua.

Vaaka on perusluonteeltaan usein hyvin aikaansaava ja sitkeä mutta jos lääkäriksi ryhtyy ei välttämättä kovin syvällinen vaan menee mielellään joukon mukana. Saattaa helpottaakin ammattiin hakeutumista siinä mielessä.

Skorpioneja ja Oinaita esiintyy runsaasti kirurgeissa, nimenomaan miespuolisissa.

Lääkärin ammatin vaatimukset eivät ole nykyään erityisen suuret, kunhan jaksaa lukea ja suorittaa ne opintonsa, siinä se on. Jos päättää ryhtyä lääkäriksi Suomessa tänä päivänä niin sitten ryhtyy opiskelemaan sitä alaa ja työpaikka löytyy ihan varmasti.
Vaikka huomattavasti enemmän joutuu lukemaan eli tekemään kovasti työtä monen vuoden ajan, niin sitten kun opinnot on suoritettu ei esim terveyskeskuslääkärin ura ole juurikaan vaativampi kuin bussikuskin, itseasiassa bussikuskilta vaaditaan enemmän tarkkuutta ja asiakasystävällisyyttä.
tallennettu

.
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476



Profiili
« Vastaus #12 : 29.06.2015 21:52:26 »

Mitenkähän kartan huoneet, onkohan ne ihan noin kun vaikuttaa pohjoisen kartalta kun noin eri kokoiset 6/12 huoneet..

Aurinko ja yläsolmu (se mihin elämässä tulisi pyrkiä) on Vesimiehessä joten jotain erikoista urassa varmaan on esim tulevaisuuden visionäärinä keksii uusia asioita urallaan joita yleensä kukaan ei edes ymmärrä kun elää niin edellä aikaansa ja vesimies on yleensä jollain tavalla vapaaehtoistyössä tai ainakin tulisi olla jotta ryhmätyö sujuu myös työympäristössä kun vesimies rakastaa vapauttaan joten arjen huoneen plutoon voisi sopia vapaapalokunta tms. mutta ryhmiin tuolla yläsolmulla olisi hyvä mennä ja moni muukin kartalla tukee ryhmätyön merkitystä.

Kuu Oinaassa ei välttämättä ihan paras lääkäriksi, siis liian spontaani ja äkkipikainen tunnepuoli joten voi tulla vaikeuksia jos ei hallitse tuota Oinasta enemmän rauhallisempaan suuntaan.. Smiley Työympäristöstä voi nimittäin tulla nopeasti et tuolla on ovi ja harva Oinas Kuu ymmärtää et tuli muuten just potkut Smiley
Pluto Skorpionissa arjen tasolla voisi kuvata verisuonistoa eli kirurgiaa mutta myös psykiatrista työympäristöä.
Saturnus 9. huoneessa kuvaa korkeakouluopintoja ja tämäkin positio tuo psykologian ja filosofian opiskelun tärkeäksi saavuttaa tietoa ja ymmärrystä mitä tarvitaan kun tämä asema kohtaa ongelmia inhimillisessä yhteistyössä ja rakkaudessa. Tämän vuoksi myös ryhmissä työskentely toisi sitä muiden ymmärtämistä/kuuntelua eikä vain itsetietoista käytöstä mitä johtavilla merkeillä ja tulella herkästi tulee esiin kanssakäymisessä ja tämä Saturnus asema on juuri haaste kanssakäymisessä siis. Tärkeintä on nyt se, että se mitä hän opiskelee on sitä mitä hän haluaa opiskella. Nimittäin transiitti Saturnus karsii kaiken pois mikä ei ole mieluista saapuessaan Kauriiseen muutaman vuoden päästä Smiley Mielekäs opiskelu on nyt siis tärkeintä kun sitä voi sitten muokata kun pääsee seuraavalle pykälälle opiskeluissa.. jokin opiskelun aikana tuleva asia siis voi viedä uusille urille urapolkua ja aika todennäköistäkin voi olla kun tr Saturnus Jousimiehessä.. Kauriissa kysytään kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä, liiallista itsekuria voisi varoa ja Kauriissa tulee tunnekylmyyttä joten tuo ryhmissä toimiminen voisi tehdä hyvää kun lääkärillä tulisi olla inhimillisyyttä mikäli mielii menestyä. Tarkoitan nyt sitä, että Kaurista kun on noinkin paljon kartalla ja vielä Saturnus itse niin tuo yläsolmu vaatii hyväntekeväisyystyötä ryhmissä, jolloin tulee sitä inhimillisyyttä mikä tämän aseman edustajalta usein juuri puuttuu varsinkin nuorella iällä ennen kuin on kasvanut monien koettelemuksien kautta ihmisenä. Melkoinen stellium, mieti tuota niin että hampurilaisen kuoret ovat mars ja venus ja sisältö on siinä välissä. Mars ja Venus melkoinen paketti jo itsessään Wink
Mun on vaikea uskoa, että kuu on 12. huoneessa tuon kartan huonejaon vuoksi ja jos olisi tuolla niin olisi häilyväinen juuri opiskeluissaan mitä en ihan usko jos lääkäriksi aloittanut lukemaan..
Kriittisen asteen Mars oppositio Jupiter joka aspektina odottaa seikkailuja ja janoaa tulla huomatuksi ja etsii usein helpointa tietä onneen eli ei välttämättä ole niitä työn raskaan raataja-aspekteja joten tämä voi tuoda laiskanpulskeutta ja myös sellaista itsetärkeilyä ja ylemmyydentuntoa. Tällä aspektilla pitää todella keskittyä tekemään huolellista suunnittelua, pitkäjänteiseen päämäärätietoiseen toimintaan eli tämä voi tuoda ihmiselle haastetta toimintaan..
Mars ja Merkurius kauriissa voi tuoda sitä, että sanan säilää loukkaa joten siinä voi tulla opintietä mikäli ei osaa hillitä merkuriuskauristaan Smiley Mars Uranus yhtymä kuitenkin tuo itsehillintää ja edistää oppimista joten tuo on ihan hyvä aspektina.
Siellä on yodikin missä kärkenä Ceres ja kun tuohon Yodiin kuuluu Saturnus/Venus niin tuo voi tuoda haasteellisen ajan ja mietin voisiko tuo tuoda viivästystä opiskeluihin mutta korkeakouluopintoihin saturnus viittaa 9 huoneessa. Mitähän tapahtui kun tr. saturnus tuli plutolle.. jokin muutos varmaan.
Pluto Skorpionissa omassa merkissään ei ole niitä helpoimpia teitä oman itsen muutokseen ja kun se on Yodissa kiinni niin tuo voi tuoda kovia aikoja jolloin kärsivällisyyttä kysytään läheisiltä.. ei helppo.

Kyllä tuolla kartalla mun mielestä on mahdollisuuksia lääkäriksi jos sitä haluaa, sopivimmat voisi olla psykiatria ja kirurgia mutta riippuu mikä ihmistä itseään kiinnostaa, se on tärkeintä. Opettelua varmasti tulee olemaan työympäristön ihmissuhteissa ja arvomaailmoissa mutta sitähän elämä on.
tallennettu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 30.06.2015 09:49:22 »

Hei,

Lueskelin noita teidän vastauksianne ja kiitän kovasti  Smiley

Toi mitä minsa kirjoitti nii on osittai toteutunu mitä pystyn itse sanomaan kokemukseni perusteella. Mutta hän kyllä haluaa lääkäriksi, koska vaihtoi alaa tavallisesta yliopistosta lääkikseen.

Kiitos oikein paljon Cheesy
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476



Profiili
« Vastaus #14 : 02.07.2015 18:59:07 »

Näihin on joskus niin kiva perehtyä intuitiolla, kiitos kun saatiin tutkailla 2funny

On siis toteuttanut syntymäkarttaansa knuppel2

tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: