Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Maidon ja gluteeninsiedon omatestaus  (Luettu 83501 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #90 : 25.03.2014 12:24:44 »

Itse asiassa viime aikoina on pikemminkin huomattu, että ruiskaan ei sovi kaikille, eli ei-allergisista ei-keliaakikoista osa sietääkin vaikkapa nyt vehnää paremmin kuin ruista. Ensimmäinen viljelty vilja suomenniemellä taisi olla ohra, jos oikein  muistan.


Niinpä näkyy olevan Wikinkin mukaan:

Ohra on vanhimpia viljeltyjä viljalajeja. Sitä alettiin viljellä Lähi-idässä ehkä jo ennen 10000 eaa. Kuusirivinen ohra ilmestyi noin 6000 eaa.[1] Suomessa ohran viljelys alkoi viimeistään 4200 eaa Jaalassa tehtyjen arkeologisten kaivausten perusteella. Suomessa ohra oli tärkein ruokavilja 1800-luvulle asti, jolloin ruis otti sen paikan.[2] Riisi korvasi ohran ruoanlaitossa Suomessa 1950-luvulla.[3]

Mistähän juontaa sitten juurensa sanonta Nyt otti ohraleipä, käsittääkseni kun on köpelösti käynyt/käymässä?

Oli miten oli, tästä on tullut ehdoton suosikkini täysrukiisista leivistä:

http://www.ruislandia.fi/index.php?page=tuotteet

Varrasleipä (maustettu Himaalayan kristallisuolalla; S-liikkeet myyvät Rainbow'na)

Iltalehti:

Riihimäkeläismies kertoo jättäneensä kaiken vehnän pois vajaat kaksi vuotta sitten jäätyään eläkkeelle. Hän on tarkka ruokavaliostaan, sillä ruokailutottumusten muutos vaikutti merkittävästi miehen terveyteen.

- Paino putosi nopeasti 20 kiloa ja diabetes käytännöllisesti katsoen hävisi, mies kertoo.
tallennettu
pikkari
Astroholisti
*****
Viestejä: 1724

I`m hot when I`m not as cold as ice


Profiili
« Vastaus #91 : 28.03.2014 15:47:47 »

www.raikasweb.com parasiitit-vaiettu ongelma?
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #92 : 28.03.2014 15:56:25 »

Suomessa on tasan kaksi sisäloista jotka voivat tarttua ihmiseen: Lapamato ja suolinkainen. Nämä voi välttää näin:

Lapamato: Älä syö raakaa järvikalaa, niin ei tule syötyä lapamadon  munia.
Suolinkainen: Jos syöt lannalla lannoitettuja vihanneksia, huuhdo ne hyvin ennen käyttöä, niin ei tule syötyä suolinkaisen munia.

Siinä se sitten olikin suomen osalta. Kyseinen blogi mainostaa i-Herbiä, josta varmaan löytyy rahalla loisenhäätöä joka lähtöön.

Matkailijalla onkin sitten jo vastassaan enemmän kaikenlaista mielenkiintoista loisrintamalla, elefantiasis, unitauti, tulimato, ameebat jne.
« Viimeksi muokattu: 28.03.2014 16:10:07 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
pikkari
Astroholisti
*****
Viestejä: 1724

I`m hot when I`m not as cold as ice


Profiili
« Vastaus #93 : 29.03.2014 00:04:46 »

Googlaa RKTL - Sairaudet ja loiset riistan taakkana ja ihmisten uhkana

Miksiköhän bioresonanssilaite löytää epämääräisten oireiden aihuttajana loiset niilläkin jotka eivät ole kaukomatkailleet? Mistä ne tuli mulle vaikken koskaan ole syönyt raakaa kalaa tai multaisia juureksia, ollut erittäin tarkka käsihygieniasta jo pikkuskidistä asti ym
Olin aivan kauhuissani kun sain tietää niistä. Bioresonanssiterapeutti Marjo Urbanski sanoi mulle että epämääräiset vatsaoireet ja turvotus missä päin kehoa tahansa tarkoittaa 90% varmuudella loistartuntaa.
Oma resoterapeuttini aloitti loishäädön mulle ja nyt ne on pois. Tää vaiva on paljon yleisempi kuin edes tajutaan.
R-terapeutillani on yli 400 asiakasta ja loiset ovat hyvin yleinen vaiva täs joukossa. Näin hän lohdutteli mua kun panikoin tiedosta.
Loiset tarttuvat raskausaikana äidistä sikiöön eli sitä kautta minuun on tullut ne salamatkustajat.
Isäni eturauhassyöpään rt suositteli kahden viikon ananaskuuria. Mato joka aiheuttaa sen syövän, kuolee sinä aikana. Urbanskin mukaan monelta syöpäpotilaalta on löydetty myös imumato.
Nuori naislääkäri ei uskonut loisiin Suomessa ennen kuin hänen ystävänsä kävi läpi loispuhdistuskuurin ja kertoi tälle lääkärille mitä kivaa pöntöstä löytyi.
Loiset aiheuttavat usein laktoosin heikkoa siedettävyyttä sama juttu viljojen suhteen.
Miksiköhän nämäkin ilmiöt vaan lisääntyy?
Allergiat myöskin. Sisäilmaongelmat heikentävät vastustuskykyä jolloin loiset alkavat antaa mitä eriskummallisimpia oireita jotka eivät pelkästään liity vatsaan.
Mun neurologiset häriöt katos häätökuurin jälkeen. Sormet ja vasen nilkka ei elä enää omaa elämäänsä nytkähdellen miten sattuu
Menenkö liian pitkälle jos ajattelen mistälie tulleita marjanpoimijoita...njaa..salaatteja en ainakaan syö liottamatta niitä ensin omenaviinietikassa





tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #94 : 29.03.2014 13:23:37 »

Googlaa RKTL - Sairaudet ja loiset riistan taakkana ja ihmisten uhkana


Vautsi!  En tuota vielä googlannut, mutta poistamani osa artikkelistasi oli
hivuksia pystyyn nostattava.

Valitettavasti virallinen lääketiede ignoreeraa melko suurella todennäköisyydellä
kaikki tuollaiset sairastavuuden mahdolliset selitysmallit, koska jos niitä alettaisiin
ottaa heidän taholtaan tosissaan, huomattava osa terveyden- ja sairaanhoidon
henk. kunnasta voisi joutua kilometritehtaalle?

 Undecided
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #95 : 31.03.2014 09:54:16 »

Vielä yksi loinen, jonka voi suomessa saada ja kissanomistajat ovat se riskiryhmä: Toksoplasmoosi. Vaarallinen lähinnä sikiölle jos tartunta tulee raskauden aikana, mutta hämmentävää kyllä, lisää riskikäyttäytymistä ihmisissä jos pääsee hyvin kehoon asettumaan, nimittäin suuntaa aivoihin. Toksoplasmoosi ja malarialoinen sekä jotkin afrikkalaiset loiset kykenevät siirtymään istukkaan ja siitä lapseen, lapamato ja suolinkainen eivät, ovat sen verran isoja kooltaan.

Osa vaihtoehtohoidoista loisiin on huijausta (Hulda Clark ja superzapperinsa; useita puoskarointioikeudenkäyntejä meneillään) ja osa taas sitten on valideja. Näitä loisjuttuja kannattaa pohtia ihan maalaisjärjen ja lääketieteen kannalta myös: Esimerkiksi MS-tauti EI ole selkäydintä syövien loisten tuotosta (kuten Hulda Clark väittää), vaan autoimmuunisairaus, joka ylläripylläri ilmestyi ihmiskunnan riesaksi maanviljelyksen alun jälkeen.

Suomessa on muuten sitten joku yksi harvinainen loinen sitten vielä edellämainittujen lisäksi, joka on mahdollista saada ihan vain kahlaamalla vedessä väärässä paikassa, mutta kuulemma niin harvinainen esiintymiseltään ja lisäksi vaikeasti hmiseen tarttuva että vaatii todella huonoa säkää. Silti yksi kaveri sai sellaisen ja kesti tosiaan vuosikausia ennen kuin löytyi hoitaja joka keksi sen ja sai häädettyä.

Teoreettisesti loisille voisi altistua myös tuontiruuan välityksellä, jos se on jotain mikä syödään kuumentamatta.

Ja HUOM parisuhde tai satunnaisempikin seksi altistaa myös loisille:
Loinen voi tarttua ihmisestä toiseen, eli ei tarvitse itse kaukomatkailla, jos kumppani kaukomatkailee...  Shocked

Meillä on ihan omat valkosolut loisia varten, eosinofiiliset granulosyytit:
http://www.solunetti.fi/fi/histologia/eosinofiili/

Siihen pääseekö loinen asettumaan taloksi vaikuttaa siis myös immuunijärjestelmän tila, jos on huono immuunivaste niin iskevät helpommin. Kannattaa siis myös pitää immuunijärjestelmä hyvässä iskussa. Ja vaikka myös jutella omille valkosoluilleen.  Smiley

Lisäys: Voisin Pikkari kuvitella, että kun sinulla on ollut homealtistusta ja siihen liittyviä ongelmia pitkään, niin se on voinut sitten olla rasitteena keholle siten että ne loisetkin pääsevät helpommin asettumaan taloksi?
« Viimeksi muokattu: 31.03.2014 10:50:31 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
pikkari
Astroholisti
*****
Viestejä: 1724

I`m hot when I`m not as cold as ice


Profiili
« Vastaus #96 : 31.03.2014 12:14:41 »

Mun kohdalla on tapahtunut just noin eli homealtistus laski vastustuskykyä ja sit alkoi tulla ongelmia jotka tämä nykyinen hoitajani määrittelee loisten aiheuttamiksi.
Soitin energiahoitajalle eilen ja kerroin tästä tilanteesta.
Hän sattui olemaan myös resonanssiterapeutti ja kertoi että useat Marjo Urbanskin asiakkaat ovat ottaneet häneen yhteyttä kauhuissaan näistä loisasioista ja niistä järjettömistä lääkemääristä joita Hulda Clarkin oppeja noudattavat resonanssiterapeutit määräävät asiakkailleen.
Tämä energiahoitaja sanoi ettei huonossa kunnossa olevaa elimistöä saa alkaa rääkkäämään kovilla puhdistuskuureilla vaan tukea ja vahvistaa immuniteettia jotta se kykynee itse selvitymään mahdollisista loisista ja bakteereista, viruksista, syöpäsoluista yms
Loisia on hänen sanojensa mukaan meillä kaikilla mutta vasta sitten kun ne alkavat aiheuttaa oireita, tarvitaan hoitoa.
Oli muuten todella rauhoittava vaikutus tällä puhelulla.

Tää hoitaja sanoi että tunnelukot "voivat jäädä vatsaan" aiheuttaen vaikka minkänäköistä häiriötä. Mun kohdalla energiaparannus aloitetaan tunnelukkojen avaamisella ja munuaisten vahvistuksella. Sain ajan syntymäpäiväkseni vielä  Smiley

Loisten saaminen muilta: olen seurustellut miehen kanssa joka asui kuukausia Intiassa ja matkusteli paljon siinä suunnassa muutenkin ennen kun me tavattiin.
Hänellä oli paha loistartunta ja sitä sit hoidettiin Suomessa kunnon myrkyillä lääkäreiden toimesta mutta toki jotain on voinut jäädä mikä on sit siirtynyt mulle
Kaksi ex-miestäni ovat myös matkustelleet paljon, varsinkin Venäjällä.

En ole halunnut tietää vieläkään niiden ötököiden nimiä ja jotain extraa minussa on vieläkin,kai. Nyt on käytössä Esko Jalkasen Lapin koivutuhkaa sekä basilikauute jota muuten roiskasin lasiin sellasen satsin että vatsa oli tosi outo koko viikonlopun.
Stressin välttäminen on tärkeintä oli vaiva mikä tahansa
Nyt tartun Eckhard Tollen Läsnäolon voimaan ja siirrän ajatukset pois keskiosastani






tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #97 : 31.03.2014 13:41:03 »

On niin rutkasti sulateltavaa, että tähän väliin sopinee pieni kevennys.

Etelä-afrikkalainen TM:n harrastaja David Fiske kertoi eräässä jahuu-gruupissa
vuosia sitten hauskoja anekdootteja Maharishi Mahesh Yogista.

Intiassa pidetyn kurssin aikana keittiöhenkilökunta valitti kärpästen suuresta
määrästä kyökissä. MMY tuli tsekkaamaan tilannetta. Kärpäset lensivät hänen
lähestyessään pois köksästä, mitkä ovesta, mitkä ikkunoista. Maha totesi kokeille,
kaiketi vähän virnuillen, ettei hän näe yhtäkään kärpästä. Kun hän poistui, kärpäset palasivat miltei
välittömästi takaisin.

Kaiketi hän halusi demonstroida jengille, mitä hyötyjä valaistuneisuudesta
voi olla ihan arjen askareissa??

Tiedähäntä, onko tarina tosi, mutta tulee mieleen, että voisikohan jooga-kikoilla
häätää loisia ropastaan?

 :Smiley
« Viimeksi muokattu: 31.03.2014 13:44:02 kirjoittanut sideman » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #98 : 31.03.2014 14:58:21 »

Lähinnä voisin kuvitella, että jos on riittävän kovan tason joogi niin silloin on keho terve ja hyvässä tasapainossa. Silloin on sitten se immuunijärjestelmäkin niin hyvässä iskussa etteivät ne loiset pääse edes asettumaan taloksi. Ihminenhän on ihan suunniteltu elämään varsinaisessa mikrobisopassa ja kaikenlaisten loisten  ympäröimänä, eli jos vain immuunijärjestelmä on kunnossa niin ei pitäisi tulla ongelmia.

Mutta nykyisin on kaikenlaista immuunivastetta heikentävää ihmisten elämässä, homealtistukset, omega6-rasvahappojen liikasaanti jne. Ja lisäksi kun sitten suuret määrät ihmisiä kaukomatkailevat ja loiset voivat siirtyä ihmisestä toiseen, niin periaatteessa sitä voi saada tosiaan vaikka matkailevalta ihmiseltä eksoottisenkin loisen tartuntana, vaikka itse ei matkustelisi juuri ollenkaan. Toisaalta kaikki loiset eivät tartu ihmisestä toiseen.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #99 : 01.04.2014 09:50:21 »

Voiko oliiviöljystä saada liikaa omega6 rasvahappoja? Siis jos se on ainoa kasviöljylähde, muuten rasvat tulee kalasta ja eläinrasvasta.
Jos oliiviöljyä syöä muutaman ruokalusikallisen päivässä? Olen niin lahopää etten muista, jos tästä on ollut jo puhetta.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #100 : 01.04.2014 10:01:45 »

Voiko oliiviöljystä saada liikaa omega6 rasvahappoja? Siis jos se on ainoa kasviöljylähde, muuten rasvat tulee kalasta ja eläinrasvasta.
Jos oliiviöljyä syöä muutaman ruokalusikallisen päivässä? Olen niin lahopää etten muista, jos tästä on ollut jo puhetta.

Oliiviöljyssä on aika vähän omegakuutosia ja niitäkin itse asiassa ihminen tarvitsee kyllä, eli ei niitä pidä edes kokonaan vältellä. Nykyajan ongelma vain on se, että suositellut 'hyvät rasvat' ovat kauheita omega6-pommeja, jolloin oikea suhde omega3/omega6 rasvahappojen välillä vääristyy, tulee enemmän niitä omegakuutosia. Pahimmat ovat soijaöljy, auringonkukkaöljy ja vaikka toisin väitetään, myös rypsiöljy. Se näyttää hyvältä koeputkessa, mutta sen omega3 esiasteesta ihmiskeho ei pysty käyttämään hyväkseen  kuin noin 7%, joten lopputulos on että elimistö saa siitäkin enimmäkseen omegakuutosia.

Lisäksi kun ihmiset välttelevät sitä 'pahaa' kovaa rasvaa, niin jää saamatta sitten niitä omegakolmosia, joiden määrää lisäämällä voisi tasapainottaa suurta omegakuutosten saantia. Omega3-rasvahappoja löytyy kalan lisäksi mm. lampaanrasvasta (lampaanrasvassa eniten omegakolmosia kaikista maaeläinten rasvoista) ja laiduntaneen/nurmirehua syöneen lehmän maitorasvasta. Kaikki suomalaiset lehmät, myös tehotuotetut, saavat niin paljon laiduntamista/nurmirehua, että tehotuotettukin suomalainen maitorasva on hyvä omega3 lähde. Kala-allergikko tai kalasta ei-tykkäävä voi siis saada omegakolmoset maitorasvasta ja lampaanlihasta.

Oliiviöljy on ihan omanlaisensa, siinä on muistaakseni myös omega9-rasvahappoa ja hyvin vähän niitä kuutosia. MIssään nimessä et saa liikaa omegakuutosia oliiviöljystä, vaikka käyttäisit sitä kuinka paljon. Voit ihan hyvin myös siis esim. syödä pähkinöitä, joissa on myös omegakuutosia. Epäilen että saan itse suurimman osa omega 6-rasvahapoistani juurikin pähkinöistä. Itse asiassa kaikessa missä on rasvaa on myös niitä omegakuutosia ainakin pikkuisen niiden riittävästä saannista ei tarvitse yleensä erikseen huolehtia.

Jonnekin tämän vaihtoehtohoidot-alueen viestiketjuun olen aikoinaan laittanut linkin oikein hyvään nettiartikkeliin, jossa oli listattu öljyt paremmuusjärjestyksessä nimenomaan omega6-rasvahappojen suhteen. Nyt en vain muista mikä ketju....

Ai niin ja viljansyöjät: Täysjyväviljassa on rasvaa ja se on kaikki niitä omegakuutosia ja lisäksi täysjyväjauho alkaa härskiintyä välittömästi jauhamisen jälkeen. Hifistelijät jauhavatkin itse jauhonsa kotona tästä syystä...
« Viimeksi muokattu: 01.04.2014 10:05:56 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #101 : 01.04.2014 10:58:30 »

Noniin, onnistuin löytämään sen kasviöljyjä koskevan artikkelin. Englanniksi, mutta erinomainen eli suosittelen. Loppupuolelta löytyy myös listaus siitä mitä öljyjä kannattaa välttää:

"The plant oils that you should avoid due to their high Omega-6 content include:

    Soybean oil.
    Canola oil.
    Corn oil.
    Safflower oil.
    Cottonseed oil.
    Sunflower oil.
    Peanut oil.
    Sesame oil.
    Rapeseed oil.
    Rice Bran oil"


Eli suomeksi nämä öljyt niitä eniten omega6 rasvahappoja sisältäviä ja siten vältettäviä:
Soija
Rypsi.
Maissi
Saflori
Puuvillansiemen
Auringonkukka
Maapähkinä
Seesam
Rypsi
Riisilese

Ja tässä linkki itse artikkeliin http://authoritynutrition.com/are-vegetable-and-seed-oils-bad/
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #102 : 01.04.2014 11:04:21 »

Kiitos muistutuksesta Smiley Hyvä tietää!
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #103 : 15.04.2014 00:57:39 »


Aimo kiintoisaa havainnoida, miten roppa reakoi, kun lähipäivinä alkaa
uudestaan gluteenivapaa dieetti keliakia-verikokeen jälkeen!

 Cheesy
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #104 : 27.04.2014 14:30:49 »


Aimo kiintoisaa havainnoida, miten roppa reakoi, kun lähipäivinä alkaa
uudestaan gluteenivapaa dieetti keliakia-verikokeen jälkeen!

 Cheesy

Noh, toinenkin, käsittääkseni tarkempi keliakia-verikoe antoi negatiivisen tuloksen,
mutta iho-oireet hävisivät pääosin muutaman päivän gluteenittomuuden jälkeen! 

 Shocked Huh buck2
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: