Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluton transiitit  (Luettu 306340 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Serafina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138Profiili
« Vastaus #345 : 19.01.2017 15:50:27 »

Minulla on Pluto läpikäynyt Kuun, Askendentin ja Merkuriuksen ja nyt on meneillään Aurinkoni ohitus, joka alkoi reilu viikko sitten.
Vielä edessäpäin ovat ohitukset Marsille ja Venukselle, hamassa tulevaisuudessa.

Jostain syystä ihan innolla suhtaudun tähän plutomaiseen aikaan. En enää ymmärrä, miksi sillä niin pelotellaan.
tallennettu

Valkoinen solaarinen tuuli
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #346 : 24.01.2017 11:50:04 »

Riippuu kai mikä kenenkin mielestä on pahinta, mitä voi tapahtua. Pluton transiitti voi tuoda mukanaan esimerkiksi syövän, jos oikein huono tuuri käy, se kun on erittäin plutomainen sairaus sukupuolitautien ohella (regeneraation kääntöpuoli.) Ei ole sattumaa, että miesten yleisimpiä kuolinsyitä on eturauhassyöpä ja naisilla sukupuoliteitse leviävä, papilloomaviruksen aiheuttama kohdunkaulan syöpä. (Olkoonkin, että kumpikin on helpompi parantaa kuin esimerkiksi keuhkosyöpä.)

Saturnuksen transiitit yleensä taas torppaavat ja rajoittavat elämää jollain tavalla, joka voi olla kokemuksena paljon pahempaa kuin mikään plutoninen ilmiö.

tallennettu
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 910Profiili
« Vastaus #347 : 26.01.2017 23:00:09 »

tr.  pluto  aspect_con rx  mars 8.huoneessa odotan edelleen, ei tarvi enää kauan odotella...

Corvus, onnea, saavutus se on tuokin. Mutta sähän oot  skorpioni, kyllä sä nyt  pluto kestät  Wink

Mun kartta on myöskin aika tiivis ja käytännössä kaikki henkilökohtaiset planeetat  pluto kävi jo aikanaan läpi. Nyt se on mennyt seiska huoneessa ja kohta 8.huoneeseen. Jossain vaiheessa tulee tietysti MC:lle. Mun tiiviillä kartalla  kuu on ainoa poikkeus, mutta se on vasta 2060-luvulla kun  pluto sinne asti ehtii.  Cool (muistin, että 2080-luvulla, mutta toisaalta onhan tuohonkin aikaa...) Mun karttani ensimmäinen planeetta on  jupiter ja viimeinen just tuo  kuu ja samalla kuu on kartan hallitsija.

Corvus onko sulla  pluto myös scout planeetta? Sehän on skorpparille erinomainen tiedustelija, samoin kuin  jupiter jouskarille
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #348 : 02.02.2017 19:12:10 »


Corvus onko sulla  pluto myös scout planeetta? Sehän on skorpparille erinomainen tiedustelija, samoin kuin  jupiter jouskarille

Onpa hyvinkin. Siinä se tököttää Auringon vieressä.

Joo kyllä Saturnuksen transiitit on yleisesti ottaen pahempia, kun se rullasi sekä Auringon, Venuksen että nyt äskettäin Kuun yli niin kieltämättä vitsit ovat hieman vähissä nykyään.

tallennettu
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 372


Säh!


Profiili
« Vastaus #349 : 30.04.2017 21:03:54 »

Itselläni taas  pluto vaikuttanut vähän päinvastoin, koska itselläni vaikuttanut vuosikausia  pluto aspect_con askendentti . Nyt  pluto siirtynyt 1. huoneen puolelle. Ennen  askendentti :n ohitusta, kun  pluto oli vielä reippaasti 12. huoneen puolella, olo oli stressaantunut, levoton, jollain tapaa pelokas, mutta silti täynnä energiaa. Samaan aikaan huomasin, että jollain tapaa rakensin pesäeroa menneisyyteeni ja aloin keskittymään enempi nykyiseen, itselliseen elämääni.  pluto :n ollessa tarkasti  askendentti :n päällä, olo oli voimakas ja raivokas, edelleen täynnä energiaa. Nyt, kun  pluto on jo 2 asteen orbilla ohittanut  askendentti :ni ja on turvallisesti 1. huoneen puolella, olo on voimaantunut - on tunne, ettei vastoinkäymiset pysty lannistamaan, vaan meikä porskuttaa eteenpäin kahta pahemmin. Kiva transiitti, kaiken kaikkiaan Smiley

Hmm, mulla on kanssa tulossa Pluto AC:lle, vissiin tarkasti vasta joulukuussa, mutta nyt jo tuollainen kuvailemasi voimaantunut ja koko ajan itsevarmempi olo, en siis koe Plutoa mitenkään pelottavana tai vastenmielisenä (kunhan ei läheisille satu mitään niin kaikki on hyvin). Mutta joitakin vuosia sitten Pluton kulkiessa 12. huoneessa ei ollut mukavaa, koin ahdistusta, unettomuutta yms. mutta selvisin ja löysin uuden suunnan elämälle. Sitä mukaa on tullut sitten yhä parempi ja parempi olo, vaikka olen kyllä töitäkin tehnyt esim. itsetunnon kanssa. Syntymäkartallani Pluto tekee pelkästään pehmeitä aspekteja, esim.  pluto aspect_tri aurinko joten ehkä siksikin ollut aina "hyvät suhteet" siihen, en ole pahemmin osannut Plutoa pelätä.
tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
Serafina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138Profiili
« Vastaus #350 : 04.06.2017 08:47:29 »

Siitäkö siis johtuu, kun mullakin on  pluto aspect_tri aurinko syntymäkartalla etten
osaa Plutoa pelätä.
Kun äskettäin alkoi  pluto aspect_con aurinko kuulin kutsun vaihtaa maisemaa
voimakkaammin kuin koskaan ennen ja nyt on sitten muutto edessä enkä malttaisi
millään odottaa, vaikka siihen vielä on kuukausi aikaa.   Cheesy
Menossa on myös  uranus aspect_squ mars ja sekin tietty aiheuttaa levottoman olon
ja sen, että täytyy tehdä jotain ja vähän äkkiä.
tallennettu

Valkoinen solaarinen tuuli
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #351 : 05.07.2017 16:40:47 »

Mulla on todella pitkäaikainen tr  pluto aspect_con mars ja  aspect_squ askendentti sahaamassa pitkälle ensi vuoden loppuun asti, nuo on periaatteessa rankkoja aspekteja mutta jotain tuloksiakin on tullut kun on jaksanut piiskata itseään eteenpäin.

Kaikki vaan etenee paljon hitaammin kuin haluaisi. :Smiley

Jeesasin aikoinaan yhtä muusikkofrendiä kirjoittamaan viina- ja ruokapalkalla biisin aihioita uudelle levylle kun kaverilta oli ideat ihan loppu, nyt se on viimeinkin julkaisemassa levynsä -joka kuulostaa siltä kuin joku olisi yrittänyt naittaa Rammsteinin ja 80-luvun synapopin. buck2
tallennettu
Serafina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138Profiili
« Vastaus #352 : 07.07.2017 13:21:02 »

Nyt sitten on neljä päivää asuttu uudessa kodissa, toisessa kaupungissa.
Kotimme, samoin kuin asuinympäristö ovat jotain paljon ihanampaa, kuin
olisin voinut kuvitellakaan!  Cheesy

Tämä on kuin lottovoitto! Ihan tosi, kehumatta niin voin sanoa!   Cheesy

Joten, Hyvät Ihmiset, sen tässä haluan sanoa teille: älkää pelätkö Plutoa!
Pluto voi olla paras ystävä, ja se voi palkita ihmisen parhaalla mahdollisella
tavalla!  Uskon nimittäin, että Pluton ansiota näin suuren elämänmuutoksen
täytyy olla.  smitten

Tuntuu, kuin olisin muuttanut kaukomaille. Tuntuu siltä, kuin olisin repäissyt
juureni irti ja istuttanut ne uuteen maaperään.  Smiley
tallennettu

Valkoinen solaarinen tuuli
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 910Profiili
« Vastaus #353 : 07.07.2017 22:40:42 »

Lena-Mimosa, tosi mahtavaa  Cheesy  Smiley

Muistan itsekin moninkertaisena jouskarina Pluton sahatessa sen merkin läpi, että Pluto osaa laittaa kyllä elämässä asioita uusiksi ja tuoda myös aivan uskomattoman hyviä muutoksia ja aitoa uudistumista.

tr. pluto aspect_con mars minulla tällä hetkellä menossa eikä tunnu kyllä missään.  Angry Ehkä olen ollut astetta äkäisempi välillä tai mun  mars kauris itsessään ylennyksessä niin voimakas. Mitä lie, mutta ei tunnu missään. En olisi uskonut sanovani tätä, mutta toivon melkein sitä muutosta, jota Pluto voi tuoda. Nyt tuntuu, että ei etene.  Undecided
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Toteo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 197


Profiili
« Vastaus #354 : 09.09.2017 05:19:02 »

21.6. näin unta että olin lääkärin vastaanotolla. Lääkäri sanoi, että minulla on kurkkusyöpä, ja aikaa on viisi vuotta.
Herättyäni mietin että aikaa mihin? Elinaikaako? Päivällä tarkistin transiittilistaani, ja huomasin että juuri silloin oli tarkimmillaan Pluton neliö Aurinkoon.
Pari päivää unen jälkeen, juhannusaattona äitini soitti. Hän kysyi, olinko kuullut uutisen. Arvasin jo mistä oli kysymys. Eräs kotikyläni tyttö,  entinen heilani, oli jo vuoden sairastanut syöpää, ja tiesin että hänen tilanteensa oli huonontunut. Äitini kertoi, että kuolinilmoitus oli ollut lehdessä.
Uni palautui mieleeni tästä, ja puhelun jälkeen aloin tunnustelemaan kaulaani. Oikealla puolella tuntui ihan selvä möykky.
En vielä huolestunut siitä, vaan ajattelin että annan hieman ajan kulua, ja katson katoaako se siitä itsekseen. No, ei kadonnut.
Odottelin ehkä vähän liiankin pitkään, pari kuukautta, ennen kuin viimein varasin ajan lääkärille. Sain ajan jo seuraavalle päivälle.
Lääkäri tunnusteli kaulan ja oli samaa mieltä, möykky siellä on. Ei kuitenkaan osannut sanoa siitä muuta, vaan varattiin aika ultraan.
Se on vasta 25.9. eli nyt sitten jännätään.
« Viimeksi muokattu: 12.09.2017 22:34:49 kirjoittanut Thema Mundi » tallennettu

Aurinko-oinas | Kuu/Asc-skorpioni | Merkurius/Venus/Jupiter-Kalat
paavo väyrynen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 264


Profiili
« Vastaus #355 : 11.09.2017 12:05:41 »

Onko siitä olemassa jotain empiiristä evidenssiä, että pluton transiitit liittyisi jotenkin syöpään tai muihin tauteihin, kun sitä monet tuntuu sanovan? En halua maalailla piruja seinille kyseisellä aiheella, mutta astro.comista löytyy esim. syöpäpotilaiden karttoja, jos asiaan haluaa välttämättä perehtyä.

https://www.astro.com/wiki/astro-databank/index.php?title=Special:AllPages&from=Littles%2C+E.S.&namespace=112

Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpän ja joka toinen paranee. Eli tuskin on mitään kartalla mistä sen voisi ennustaa.
tallennettu
Toteo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 197


Profiili
« Vastaus #356 : 19.10.2017 07:05:12 »

Kävin ultrassa ja verikokeessa. Eipä sieltä mitään vaarallista löytynyt. Kyhmy on kaulavaltimon haarautuma, joka on jostain syystä hieman koholla. Lääkärikin jotain arvauksia siitä kyhmystä esitti silloin, mutta ei puhunut tuollaisesta mitään. Ei ilmeisesti mikään kovin yleinen.

tallennettu

Aurinko-oinas | Kuu/Asc-skorpioni | Merkurius/Venus/Jupiter-Kalat
paavo väyrynen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 264


Profiili
« Vastaus #357 : 19.10.2017 11:38:29 »

Thema. Hienoa ettei mitään vakavampaa angel
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #358 : 19.10.2017 13:02:25 »

minulle syöpä on solu joka haluaa elää ikuisesti. soluihin on koodattu valmiiksi niiden kohtalo, ne syntyvät, toteuttavat tehtävänsä ja sitten ne kuolevat. on erilaisia soluja ja erilaisia kohtaloita, mutta kuolla täytyy jokaikisen. syöpäsolu ei suostu kuolemaan, se haluaa elää ikuisesti, se ei halua elää vaan kerran vaan jakaantua yhä uudelleen ja uudelleen. se uhmaa kohtaloaan ja näin toimimalla rikkoo maailmankaikkeuden järjestyksen. se on kuin ihminen ja graalin maljan ikuinen jano. joten jos syövälle pitää etsiä vastaavuus mytologioista, minusta se on jotain joka ei suostu kuolemaan kirveelläkään. minusta pluto on enemmänkin kuin sytostaatti, solumyrkky joka pakottaa solun kuolemaan jotta terve voi jäädä eloon. tippapullo täynnä kuolemaa. mutta nämä on näitä, jokaisella oma näkemyksensä, oma symbolijärjestelmänsä.

Tavallaan joo. Pieleen mennyttä regeneraatiota se pohjimmiltaan on. Ihminen ei voi kasvattaa esim. puuttuvan raajan tilalle uutta, koska mitä monimutkaisempi rakenne ja vanhempi DNA, sitä todennäköisemmin "ohjeisiin" on tullut puutteita ja vikaa, minkä seurauksena on lähes väistämättä hallitsematon jakaantuminen. Tosin tämä on lajikohtaista. Ihmisellä on paljon syöpään altistavia tekijöitä ja vastaavasti grönlanninvalaalla niitä torjuvia tekijöitä. Pienet nisäkkäät taas on ohjelmoitu kuolemaan aikaisin ja niillä onkin elämänsä viimeisinä aikoina yleensä paljon kasvaimia. 
tallennettu
Victoriae
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 51Profiili
« Vastaus #359 : 11.11.2017 14:46:31 »

Kyllä kypsyttää nämä jatkuvat Pluton transiitit.

Vasta on selvitty  pluto aspect_con aurinko ja kohta taas  pluto aspect_con kuu ja sen jälkeen  pluto aspect_con keskitaivas
Onko kohtalotovereita?

Kuinka Kuun nataalisijainti vaikuttaa transiitin tulkintaan?
Minulla Kuu 9. huoneessa ja aspektit selviää liitteestä.
tallennettu

Aurinko, Kuu, Merkurius, MC ja DC - KAURIS
Asc ja IC - RAPU
Venus&Mars&Jupiter - SKORPIONI
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26
  Tulostusversio  
 
Siirry: