Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ikuinen liike  (Luettu 96917 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #45 : 23.05.2012 11:26:30 »

Laskelmia or it didn't happen.
tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #46 : 23.05.2012 19:52:49 »

21.12.2012 on sikäli merkittävä päivä, että minä olen silloin kiertänyt Auringon tasan 46 kertaa. Jos ihmiskunnan tietoisuus on kasvamassa / kasvaa silloin, niin ehkäpä te muutkin ymmärrätte silloin saman kuin minä jo ymmärrän nyt?!? smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Indium
Vieras
« Vastaus #47 : 03.06.2012 14:03:15 »

Kerrohan minulle, Ikuinen, miten planeetat pysyvät elliptisillä kiertoradoillaan tähtien ympärillä ja kuut planeettojen ympärillä, jos on olemassa vain työntäviä voimia?
tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #48 : 03.06.2012 21:09:03 »

Kerrohan minulle, Ikuinen, miten planeetat pysyvät elliptisillä kiertoradoillaan tähtien ympärillä ja kuut planeettojen ympärillä, jos on olemassa vain työntäviä voimia?
kiitos kysymästä. Aurinkokunta työntyy kokonaisuutena pois päin galaksin keskustasta. Välillä planeetta kiihdyttää vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta ja ohitta Auringon, jolloin Auringosta ulos työntyvät neutriinot, joista ulos työntyvät pienemmät tihentymät siirtävät työntävän voiman planeetan atomien ytimiin, liikkuvat samaan suuntaan kuin galaksin keskustasta työntyvät neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät tihentymät. Silloin näiden keskinäisiä törmäyksiä jyrkässä kulmassa ei synny. Näin laajenevan planeetan vauhti pois päin galaksin keskustasta hidastuu ensin samaksi kuin Auringon ja sitten hitaammaksi kuin laajenevan Auringon ja näin laajeneva planeetta "laskeutuu' Auringon ja galaksin keskustan väliselle alueella jossa neutriinot Auringosta ja neutriinoja tiheämmät ja massiivisemmat tihentymät galaksin keskustasta törmäävät toisiinsa laajenevan planeetan keskuatan kovassa paineessa jyrkässä kulmassa ja näin enemmän työntävää voimaa pois päin galaksin keskustasta, jonka seurauksena laajenevan planeetan vauhti alkaa taas kiihtymään jne. Koko ajan laajeneva planeetta työntyy pois päin laajenevasta Auringosta kaarevalla radalla. Vauhdin kiihdytykseen pois päin galaksin keskustasta käytetty enegia työntyy ulos planeetoista ja saa aikaan Maapallolla Tornadoja ja hurrikaaneja. jupiterin punaisen pilkun, marsin metaanin määrän kasvun, pluton kaasukehän kasvun jne. Sama asia Kuiden kanssa suhteessa emoplaneettaan ja Aurinkoon. Enceladuksesta työntyy ulos voimakkaasti sitä energiaa jolla Enceladus aika ajoin kiihdyttää vauhtiansa pois päin Auringosta ja ohittaa oliko se Saturnuksen eli emoplaneettansa.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #49 : 04.06.2012 10:48:38 »

Aurinkokuntaan kohdistuu toki joka suunnasta myös ulkoinen paine joka vaikuttaa  omalta osaltansa Planeettojen liikkeeseen. aurinko varjostaa tilaa ja pysäyttää itseensä tihentymiä joita tulee linnunradan galaksin tähdistä levymäiseltä alueelta. Tästä johtuen planeetat ohjautuvat liikeradoilleen ulkoisen paineen eli työntävän voiman takia. Plnaeettojen radat ovat ikäänkuin laakson pohjalla suhteessa Auringon pysäyttämiin tihentymiin ja varsinkiin niihin joita liikkuu Auringon ohi ja törmää laajejenviin planeettoihin. Google: Etimespace ja saat Onesimpleprinciple youtubevideoita!
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #50 : 17.06.2012 17:01:25 »

Eli kaikki laajenisi täydellisessä tasaisuudessa - tai ainakin yhtä aikaa joka kerta kun laajenemista kaikkinaisista tihentymistä tapahtuisi, mikään ei "kasvaisi", siis laajenisi nopeammin kuin toinen ja jos kasvaisi, se johtuisi siitä että se olisi biologista tai jotain muuta kasvua eikä energialaajenemista, niinkö? Kaikki energia materian koosta, massasta ja muista ominaisuuksista riippumatta laajenisi muka täsmälleen samoin kuin se nyt olisi. Vaa'an painoherkkyys muka muuttuisi, kaikki muuttuisi ja kilon arvo lisääntyisi kaiken kasvaessa, siis myös tiettyjen abstraktien kasvaessa.

Vaaka voi olla minkä kokoinen tahansa mutta jos se on asennettu - sähkövaaka - minkä kokoiseksi tahansa, se näyttää saman painon samana kuin se ennenkin oli. Tai kun tietokone kasvaa kokoa, sen teho ei parane. Ja eikö energialaajeneminen vaatisi loputonta materian lisääntymistä atomitiheyden vuoksi? Pystytkö nimittämään ja mittaamaan galaksin keskustaa? Se taitaa olla sinulle abstrakti käsite ja siten pikemminkin arvo ja usko kuin tietoa.

Ikuinen, tiedätkö miten ex-planeetta Pluton kiertorata (tai liikerata, kutsu sitä miksi haluat) tiedetään? Tiedätkö mihin se perustuu?
tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #51 : 24.06.2012 22:00:31 »

Pluton radan ennustaminen perustuu siihen että maailmankaikkeus toimii tietyllä tavalla se on saman aikaisesti erittäin matemaattinen. Ihminen on kehitelly erilaisia matemaattisia kaavoja ja huomannut joidenkin kaavojen antavan sellaisia vastauksia jotka sopivat havantoihin! Sitten nämä sopivat kaavat kehittäneet ovat jostain kumman syystä saaneet oikeuden kuvailla millainen maailmankaikkeus muka olisi. Ja muut ovat sitten kumartaneet heitä ja heidän kuvailemaansa maailmankaikkeutta. Muut eivät saisi esittää omaa näkemystään maailmankaikkeudesta, jos eivät ensin kehitä toimivaa matematiikkaa, mutta ei matematiikan avulla voi todisaa smiley6600 ihmisen keksimiä jumalia! Ps. Atomissa on paljon tyhjää avaruutta, aivan kuten havaittavassa maailmankaikkeudessakin on. Kyllä kvarkeissakin on paljon tyhjää avaruutta ja jos kvarkit laajenevat näkyvän maailmankaikkeuden kokoisiksi, niissä on vain enemmän tyhjää avaruutta, mutta niiden tiheys on sama suhteessa muihin kvarkkeihin!
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #52 : 24.06.2012 22:16:23 »

minulle galaksin keskustan erittäin tiheät ja massiiviset tihentymät koostuvat siitä yhdestä ja samasta konkreettisesti olemassa olevasta asiasta mistä kaikki muukin koostuu, niin että niihin kohdistuu ulkoinen paine ja niillä on oma sisäinen paine joka saa niissä olevan asian työntymään auki vähemmän tiheäksi asiaksi, niin että niistä saman aikaisesti työntyy ulos tihentymiä joilla on laajenevien kvarkkien luonne ja sitä kautta laajenevan aineen luonne!
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #53 : 24.06.2012 23:37:23 »

Energia = työ = liike = työntävää voimaa = kyky kohdistaa ulkoinen paine kohteisiin joiden sisään ja keskustaan työntyvä asia puristuu tiheämmäksi = energiaa = työtä = liikettä joka ei lopu koskaan, koska jo olemassa oleva ikuinen liike saadaan aina talteen 100%:sesti, niin että se siirtyy eteenpäin ja näin ikuisen asian kierrätys jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ikuisesti ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään!
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #54 : 25.06.2012 04:11:03 »

Matematiikka on ekstakti tiede. Jos rupeat kyseenalaistamaan sitä, kyseenalaistat aika paljon. Saat kyseenalaistaa, mutta saat havannoida ja/tai mallintaa sitä ennen. Mikään ei tekisi tiedemiestä onnellisemmaksi kuin sen osoittaminen että hän on väärässä. Maistuuko nykyaikainen lääketiede ja sen tarjoamat palvelut? Ei varmaan, mikäli et usko evoluutioon. Oletko koskaan ajanut autoa tai ollut lentokoneessa? Mitenhän lentokoneet pysyvät ilmassa? "Ei matematiikan avulla voi todistaa." Noh, sanotaan sitten niin päin, että monet todistavat viidellä toimivalla aistillaan mitä matematiikalla on saatu aikaan.

"Tyhjää avaruutta" on kuin sanoisi "tyhjää tyhjiötä jossa kelluu sattumanvaraisia partikkeleita ja kappaleita joilla on massaa".

Myyt omaa uskontoasi aloittamalla myyntipuheesi näin: "Tiede on uskonto." Olet väärässä. Olen pahoillani, mutta olet väärässä. Tiede voi olla uskonto yksilötasolla jollekin henkilölle, mutta se ei käsitteenä tarkoita minkään sortin hengellistä eikä muutakaan arvoa. Tieteellä on arvoa yhteiskunnalle, mutta tiede ei ole arvoasia kuten uskonto eikä se sisällä tabuja, esimerkiksi väittämääsi kyseenalaistamista. Kyseenalaista vaan, ketään tiedemiestä ei kuitenkaan kiinnosta kun et anna ilmi mitään todellista. Tämän tähden, mielestäni, tämä aihe - "Ikuinen" - on yhtä merkityksellinen kuin aiheet "Islam" tai "kristinusko" olisivat.

Viimeisin kommenttisi taitaa käsitellä alkeellisesti energian kulkemista suljetussa systeemissä. Onko ihminen suljettu systeemi? Ei. Onko meri? Ei. Planeetta? Ei.
   Liikettä ei "saada talteen" 100-prosenttisesti. Vaikka luotaisiin mekanismi jossa liike jatkuisi pitkään, liike hidastuisi, energiaa häviäisi mekanismista muualle ja se pysähtyisi lopulta. Jos liikettä "saisi talteen 100-prosenttisesti", olisi ikiliikkuja mahdollinen. Valoa ei saada talteen 100-prosenttisesti. Valosta sataa prosenttia takaisin heijastavaa pintaa ei ole olemassa, valoa häipyy aina. Vettä ei saada talteen 100-prosenttisesti ja vaikka vettä saisikin talletettua suljettuun tilaan, on vaikeaa saada siitä 100-prosenttista vettä. Jos heilauttaisit tuota tilaa, ei vesi liikkuisi ikuisesti. Tietenkin, oman teoriasi mukaan, koko tila laajenisi samaan aikaan kuin vesikin ja koko loputon universumi olisi yhtä suljettua tilaa. Jösses, sinusta ei ole prosenttiakaan jäljellä! Jokainen hiukkanen ja solu ovat uusiutuneet, kaikki partikkelit ja atomit ovat jo vaihtuneet vuosien kuluessa useampaan kertaan! Et ole tehty enää samoista palikoista kuin olit lapsena - tai edes kolmekymppisenä.
      Avaruus on samalla tavoin "ei yhtään mitään" kuin me olisimme universumille "ei yhtään mitään". Olemme jotain, mutta universumin kannalta sillä tuskin on mitään merkitystä.

Energia ei katoa, mutta se voi siirtyä silti muualle. Tältä maapallolta loppunee muu kuin ihmiselämä muutamassa sadassa vuodessa, jota tullee enteilemään merkit ihmisenkin katoamisen väistämättömyydestä, ellei tiettyjä toimenpiteitä tehdä vuoteen 2025 mennessä. Puhun tietysti ilmastonmuutoksesta. Mihin energia katoaa jos maapallosta katoaisi kaikki elämä? Se menisi muualle. Ei sitä ole "kiinnitetty" tänne millään jumalten sinitarralla tai keijujen kärpäspaperilla.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2012 09:05:58 kirjoittanut Pakolainen » tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #55 : 25.06.2012 10:42:50 »

Minlle avaruus on ääretön ja ikuinen! Siksi tila / avaruus ei laajene! OSP mallin mukaan kaikki näkyvässä maailmankaikkeudessa työntyy suht samaan suuntaan ja kaikki se työ jota tiheään puristunut asia on tehnyt viimeisen 13,7 miljardia vuotta ja tulee tekemään kenties tuhansia miljardeja vuosia, kiihdyttää meidän ja mm. Valon vauhtia tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan. Valo siis työntyy vain aavistuksen meitä nopeammin tiettyyn suuntaan ja sekin valo joka liikkuu näkyvän maailmankaikkeuden sisällä sinne päin josta olemme työntymässä pois päin, loittonee siltä alueelta josta olemme työntymässä pois päin äärimmäisen nopeasti! Koko näkyvä maailmankaikkeus on yhtenäinen laajeneva  energiakenttä jossa valo laajenee lomittain vastaan tulevien laajenevien fotonienergiakenttien kanssa, niin että vastaan tulevat laajenevat fotonienergiakentät saavat toisissansa olevat laajenevat fotonit laajenemaan kiihyvällä vauhdilla ja näin samaan suuntaan työntyvien laajenevien fotoneiden keskinäinen vuorovaikutus kiihtyy joka ne työntämään toisiansa pois päin toisistansa kiihtyvällä vauhdilla ja näin valo venyy eli yleisesti punasiirtyy! Ps. Osaatko  kertoa jotakin yhtä syvällistä laajenevasta avaruudesta? Miten se laajenee ja miksi se laajenee jne?
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #56 : 25.06.2012 11:02:53 »

1. Me voimme havaita että jotakin konkreettisesti olemassa olevaa on olemassa.

2. Kukaan ei osaa kertoa miten totaalisesta olemattomuudesta voisi syntyä yhtään mitään.

3. Jos joku väittää, että totaalisesta olemattomuudesta voi syntyä hokkus pokkus jotakin, hän omaa todistustaakan.

4. Ikuisuus voi olla joillekin vaikea asia ymmärtää, mutta se ei todista sitä ettei aina olisi ollut olemassa kaikkea sitä perusraaka-ainetta mitä nyt ja myöhemminkin on olemassa ja mistä kaikki havaittava pohjimmiltaan nyt koostuu.

5. meidän tuntemamme aine ei ole ikuista, mutta se mistä meidän tuntemamme aine koostuu, on aina ollut olemassa ja se kykenee kierrättämään itseänsä tavalla tai toisella ikuisesti.

6. OSP malli on yksi vaihtoehto sille miten ikuinen kykenee kierrättämään itseänsä!

7. Vaatii erittäin suuren uskon, jos uskoo kaiken alkuun totaalisesta olemattomuudesta!

8. Avaruus on ikuinen ja ääretön! Sillä ei siis ole ulkopuolta, mutta onko se silloin suljettu systeemi vai avoin?

9. Maailmankaikkeuden ulkopuolta ei ole olemassa.

10. Se konkreettisesti olemassa oleva asia josta kaikki koostuu, ei voi hävitä simsalapim, joten miksi se olisi syntynyt tyhjästä hokkus pokkus?

11. Kymmenen kohtaa ärsytti, joten vielä kerran! Avaruus on ei yhtään mitään ja siksi avaruus ei laajene tai kaareudu!

12. konkreettisesti olemassa olevan ikuisen asian tiheys vaihtelee aluettain erittäin yksinkertaisella tavalla.

13. Jokainen ympäristöään tiheämpi alue omaa ulkoisen paineen ja sisäisen paineen joka vaihtelee ja näin kaikki perustuu paineenvaihteluun!

.

Energia = työ = liike = työntävää voimaa = kyky kohdistaa ulkoinen paine kohteisiin joiden sisään ja keskustaan työntyvä asia puristuu tiheämmäksi = energiaa = työtä = liikettä joka ei lopu koskaan, koska jo olemassa oleva ikuinen liike saadaan aina talteen 100%:sesti, niin että se siirtyy eteenpäin ja näin ikuisen asian kierrätys jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ikuisesti ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään!

.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2012 11:17:38 kirjoittanut Ikuinen » tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #57 : 25.06.2012 11:44:57 »

Mihin vuorovesi-ilmiö perustuu?

1. Tiedämme että vesi on tiheimmillään noin 4 asteisena eli se laajenee jos sen lämpötila kasvaa tai laskee.

2. Kukaan ei tiedä miten vetävä voima syntyy, toimii ja välittyy!

3. OSP mallin mukaan vetävä voima / kaareutuva avaruus on ihmisen keksimä jumala jota ei ole olemassa.

Tässä uutinen havainnosta jota yritetään selittää vuorovesiilmiön avulla.

Multiple mergers generate ultraluminous infrared galaxy

June 22, 2012
http://phys.org/news/2012-06-multiple-mergers-ultraluminous-infrared-galaxy.html

"What could explain these surprising features? A merger between two galaxies is necessary to cause a starburst in a merging system. Therefore, two post-starburst galaxies could have produced the two long tidal tails. However, four galaxies are needed to generate the two post-starburst galaxies. The post-starburst tidal tails revealed by the new observations suggest a new scenario for the merging history in Arp 220. The team suggests that the two observed tidal tails in Arp 220 need a merger between two advanced (i.e., post-starburst) merger remnants. In sum, four spiral galaxies are necessary to explain the observed post-starburst tidal tails in Arp 220. They conclude that Arp 220 comes from a multiple merger that includes at least four galaxies, not from a typical merger. The team thinks that this conclusion about Arp 220 can be applied to other galaxy groups."

.

OSP mallin mukaan on olemassa vain työntävää voimaa ja laajenevat keskittymät vuorovaikuttavat toistensa kanssa niiden tihentymien avulla joita niistä työntyy ulos ja törmää toisiin saman kokoluokan keskittymiin.

Laajenevat keskittymät saavat toisensa laajenemaan nopeammin siltä puolelta joka on vuorovaikutuksessa toisen laajenevan keskittymän kanssa ja ylläolevassa uutisessa on havaittu juuri sellainen laajenevissa keskittymissä olevien laajenevien tihentymien laajenemisen kiihtyminen voimakkaan vuorovaikutuksen seurauksena!

Jos uskot vetävävän voiman / kaareutuvan avaruuden olemassa oloon, niin ole hyvä ja kerro omin sanoin miten selität jumalasi avulla kyseisen havainnon?

.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #58 : 25.06.2012 13:54:54 »

1. Ei ole esitetty yleisesti, että ei-mistään olisi syntynyt jotain. Me emme tiedä, ja se on niin yksinkertaista.

2. Omistustaakka (engl. burden of proof) on todellakin lankeaa väitteen esittäneelle.

3. Kaikki muut olettamuksesi pohjustuvat olemattomaan (no pun intended), aikaisemmin esitettyihin luuloihin ja käsityksiin, joten niitä ei kannata edes käydä.

Simppeliä, eikös? Ei uskontoa, ei olettamusta tai valmista vastauspakettia, vain totuuden etsimistä mitä tiedemiehet tekevät sillä informaatiolla mitä on käsissä.

Älä toista itseäsi, vaan tuo esille jotain uutta. Mallinna täydellinen, sataprosenttinen energian tallentuminen. Energia siirtyy paikasta toiseen ja muuttaa olomuotoaan, muttei häviä.  Se ei kuitenkaan "tallennu" sataprosenttisesti. Mihin se tallentuisi?

Avaruushan ei edelleenkään ole tyhjä tai "ei mitään". Ymmärtääkseni.
tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #59 : 25.06.2012 15:59:20 »

Minulle kaiken taustalla on avaruus joka on ei yhtään mitään ja juuri tämä avaruus paikkana mahdollistaa konkreetisesi olemassa olevan asian liikkeen siinä avaruudessa joka on ei yhtään mitään! Kun saadaan infoa kaukaisista kohteista joista työntyy meitä kohti konkreettisesti olemassa olevia tihentymiä joita kutsutaan fotoneiksi ja havaitaan että fotoneista koostuva valo on sitä punasiirtyneempää mitä kauempaa se on meitä kohti tulossa ja tukitaan että valo on venynyt eli yleisesti punasiirtynyt matkansa aikana, niin eihän todista sitä että avaruus muuttuisi! Se todistaa vain ja ainoastaan että valo muuttuu matkansa aikana. Miksi ihmeessä piti keksiä uusi jumala eli laajeneva avaruus joka "luo" / saa muka valon muuttumaan? Eikö riitä että valo itse saa itsensä muuttumaan? Kun ihminen vanhenene, niin saako sen aikaiseksi joku jumala? Vaikkapa pimeä jumala, heh!
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: