Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ikuinen liike  (Luettu 95625 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #30 : 26.04.2012 09:21:02 »

Juu ei kai aihe mitenkään maya-astrologiaan liity. Mutta mielenkiintoinen aihe kuitenkin ja hienoo että pohdit asioita ite, mikään asia ei ole "liian suuri tai pieni" ihmiselle mietittäväksi. Se on kovin antoisaa mielellekkin, tuo miettiminen. smitten
Modet varmaan siirtää oikealle alueelle?
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #31 : 27.04.2012 14:57:24 »

Niin, tämä aihealue aiheitti minua kohti vähiten työntävää voimaa ja näin työnnyin tälle aihealueelle. Muut aihealueet siis ohjasivat / työnsivät minua tätä aihealuetta kohti.

Eikös mayat ennustaneet sen uuden aikakauden tulemisen?

21.12.2012 olisi H-hetki.

OSP mallin mukaan galaksin keskustassa oleva erittäin tiheä ja massiivinen tihentymä laajenee ja siitä puristuu ulos pienempiä tihenymiä joilla on mm. aineen luonne eli atomien luonne ja sitä kautta tähtien ym. havaittavien asioiden luonne.

Galaksit siis syntyisvätkin sisältä ulos päin ilman vetävän voiman olemassa oloa.

vetävän voiman tapaa syntyä, toimia ja välittyä ei osata vieläkään selittää ja ehkäpä sitä ei vaan voi selittää, jos sitä vetävää voimaa ei vaan ole.

.

21.12.2012 olemme melkein Auringon takana suhteessa galaksin keskustan erittäin tiheään ja massiiviseen tihentymään.

No, näinhän on suht samalla tavalla joka Joulukuun 21 päivä.

Auringon pimennyksen aikana tarkat heilurit menevät sekaisin ja nykyfysiikan mukaan Auringonpimennyksen ei pitäisi vaikuttaa heilureihin niin kuin on havaittu ja siksi nykyfysiikan edustajat väittävätkin että koetilanteessa tehtäisiin muka joku virhe.

Mutta entäpä jos heilurit sekoavatkin siksi että Auringosta tänne työntyvät neutriinot liikkuvat ensin Kuun läpi ja vuorovaikutus Kuun atomien ytimien kanssa saa niiden entropian voimistumaan?

Mitä tapahtuu kun galaksin keskustasta työntyvät neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät tihentymät työntyvät ensin Auringon läpi, jolloin niiden entropia voimistuu ja ehkäpä liikeratakin muuttuu kohti Maapalloa?

Jos jotakin mullistavaa tapahtuu juuri 21.12.2012, niin ehkäpä tämä selittäisi sen?

 smitten

Ps. valon yleinen punasiirtymä on eri asia kuin valon dopplerin punasiirtymä.

Kun kohteet liikkuvat jo olemassa olevassa avaruudessa siten että ne loittonevat toisistansa, on kyse dopplerin punasiirtymästä.

Alkuräjähdysteorian kannattajien mukaan valon yleinen punasiirtymä perustuisi todellakin siihen että superjoukkojen väliselle alueelle syntyisi koko ajan uutta avaruutta, mutta kuitenkin niin ettei maailmankaikkeus laajenisi ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan.

Kyseinen laajeneva avaruus on siis ihmisen keksimä käsite, aivan kuten erilaiset jumalat ovat ihmisen keksimiä käsitteitä.

Jumalia, eikä laajenevaa avaruutta ei voi kuitenkaan havannoida, eikä niitä voi tutkia tieteellisesti ja siksi ne ovat tyhjiä väitteitä, kuten esim. suojelusenkelit ovat Esko Valtaojan mukaan.

.

OSP mallin mukaan myös valo laajenee kolmiulotteisesti eli fotonit laajenevat ja niillä on sisäinen paine, jonka takia niistä puristuu koko ajan ulos pienempiä tihentymiä jotka törmäävät ympärillä oleviin laajeneviin tihentymiin jne.

jos näin on, se voidaan todistaa tieteellisesti!

Viedään avaruuteen pitkä kouru ja sen toiseen päähän kaukoputki jolla havannoidaan vaikkapa kaukaisia galakseja joiden paikka tiedetään.

OSP ennustaa että kyseiset galaksit näyttävät olevan eri paikassa, koska kouru pyäsyttää toisesta suunnasta tulevat fotonit ja niistä matkan aikana ulos työntyneet pienemmät tihentymät, jolloin avoimelta puolelta kourun pohjaa kohti työntyvä energia työntää kaukaisesta galaksista työntyvät fotonit kohti kourun pohjaa.

 smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #32 : 02.05.2012 08:17:50 »

Density wave teoria on mielenkiintoinen teoria jossa tähtien liike aiheuttaa tähtien ruuhkaa tietylle alueelle ja ruuhka purkautuu sitä mukaa kuin ruuhkaan työntyy uusia tähtiä ja näin galaksin spiraalihaarat säilyvät, vaikka niissä olevat tähdet vaihtuvat ajan kanssa kokonaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Density_wave_theory

Tämä on sitä OSP mallin mukaista ajattelua.

Kaikki perustuu ikuisen asian tiheyden vaihteluun, niin että tihentymissä oleva asia vaihtúu ajan kanssa kokonaan, aivan kuten density wave teorian mukaan galaksin spiraaliahaarassa olevat tähdet vaihtuvat ajan kanssa kokonaan.

Tiheysteoriat ovat tulevaisuus.

Alkuräjähdysteorian kannattajat voivat unohtaa spaghettihirviönsä = laajeneva avaruus + vetävä voima / kaareutuva avaruus + ylimääräiset tilaulottuvuudet + pimeä aine + pimeä energia.

Vetävän voiman avulla ei density wave teorian mukaista tähtien liikettä galaksissa voi edes selittää.

Miksi ihmeessä tähtien vauhti ensin hidastuisi, kun ne lähestyvät spiraalihaaraa jossa on paljon massaa tiheästi, jos tuo massa omaisi jonkun maagisen vetävän voiman?

Ja miksi tähtien vauhti kiihtyisi, kun ne ovat yhdessä työntyneet "ruuhkan" läpi ja edessä on vähemmän tiheää aluetta?

Silloinhan tähtien liikerataan nähden takana päin on paljon massaa tiheästi ja senhän pitäisi sillä maagisella vetävällä voimallansa estää tähtien loittoneminen spiraalihaarasta!

.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #33 : 03.05.2012 08:27:35 »

Miettikääpä miten "mielipuolinen" teoria vetävästä voimasta onkaan.

Väitetään että kaikki massalliset hiukkaset vetävät muka toisiansa puoleensa.

Mutta kun asiaa miettii, niin miten esim. yksittäinen neutriino joka työntyy ulos Auringosta, voisi vuorovaikuttaa jokaisen Auringon kvarkin kanssa?

Näinhän vetävän voiman teorian mukaan on.

Jokainen massallinen hiukkanen vetää toisiansa puoleensa.

Olipa vuorovaikutus isossa mittakaavassa kuinka merkityksen tahansa, pitäisi vetävän voiman kannattajien kyetä selittämään miten tällainen sekamelska muka voisi toimia.

Auringosta työntyy ulos valtava määrä neutriinoja koko ajan ne kaikki muka kykenevät vuorovaikuttamaan toistensa kanssa ja saman aikaisesti, tosin viiveellä, jokaisen Auringossa olevan kvarkin kanssa?

No ei se tasan kyllä niin ole.

Oikeasti on olemassa vain työntävää voimaa. Teoria työntävällä voimalla toimivasta laajenevasta maailmankaikkeudesta, jossa konkreettisesti olemassa olevat tihentymät laajenevat, on looginen!

Ei yksittäisen neutriinon tarvitse vuorovaikuttaa kaikkien muiden neutriinoiden kanssa, eikä sen tarvitse olla missään yhteydessä Auringon kanssa, josta se työntyi aikaisemmin ulos.

Riittää että neutriinokin laajenee, niin että siitä työntyy ulos pienempiä tihentymiä jotka törmätessään niihin laajeviin tihentymiin joiden ohi neutriino liikkuu ja silloin laajenevasta Auringosta välittyy työntävää voimaa kaikkialle, koska laajenevia neutriinojahan työntyy ulos Auringosta joka suuntaan.

.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #34 : 03.05.2012 08:33:23 »

On toki mahdollista että kaikilla näkyvän maailmankaikkeuden laajenevilla tihentymillä on keskinäinen yhteys, mutta se perustuisi siihen että kaiken taustalla liikkuisi äärimmäisen pieniä ja äärimmäisen nopeita tihentymiä joiden mukana infoa siirtysi paikasta toiseen todella nopeasti, mutta nekään eivät kykene välittämään vetävää voimaa ns. massallisten hiukkasten välillä.

 smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #35 : 05.05.2012 17:54:59 »

Mietitäänpä sitten sitä ihmisen keksimää käsitettä jota kutsutaan kaareutuvaksi avaruudeksi.

1. Mistä kaareutuva avaruus koostuu?

2. Mitkä sen ominaisuudet ovat?

3. Mihin sen ominaisuudet perustuvat?

4. Onko Kaareutuva avaruus jotakin konkreettisesti olemassa olevaa, niin kuin se konkreettinen asia josta aine ja esim. fotonit koostuvat?

.

Ymmärrän että konkreettisesti olemassa olevaa ainetta voidaan tutkia konkreettisesti olemassa olevilla laitteilla ja että konkreettisesti olemassa olevilla laitteilla voidaan tutkia konkreettisesti olemassa olevaa valoa, niin että konkreettisesti olemassa olevat laitteet ja konkreettisen fyysisesti olemassa oleva valo koostuu konkreettisen fyysisesti olemassa olevista tihentymistä joissa on jotakin konkreettisesti olemassa olevaa.

.

Mutta koostuuko tämä kaareutuva avaruus jostakin konkreettisesti olemassa olevasta asiasta? Jos, niin mitä asiaa tämä kaareutuva avaruus silloin on ja miten se eroaa siitä asiasta josta aine ja esim. valo koostuu?


Jos mietitään sitä mistä konkreettisesti olemassa oleva aine koostuu ja mitä ominaisuuksia konkreettisesti olemassa olevalla aineella on, niin huomataan että aine koostuu tihentymistä joissa on jotakin konkreettisesti olemassa olevaa.

Aineella on kyky muuttua vähemmän tiheäksi ja silloin ainetta työntyy isommalle alueelle ja tuo työntyminen voidaan hyödyntää eli työntävä voima voidaan käyttää monella eri tavalla.

Esim. Auto saadaan liikkeelle, kun saadaan auton polttoaine palamaan / laajenemaan / muuttumaan vähemmän tiheäksi ja silloin syntyy ulospäin suuntautuva paine / työntävä voima joka saadaan siirrettyä auton renkaisiin siten että ne lähtevät pyörimään ja näin auto saadaan työntymään eteenpäin.

Oleellista konkreettisesti olemassa olevassa aineessa on siis aineen kyky liikua avaruudessa, jolloin aineen tiheys muuttuu aluettain ja toinen oleellinen asia konkreettisesti olemassa olevalla asialla on sen kyky siirtää ns. liike-energiansa vastaavaan konkreettisesti olemassa olevaan asiaan.

.

Osaisiko joku nyt valistaa minua tämän kaareutuvan avaruuden osalta? Eli mistä kaareutuva avaruus koostuu, mitkä sen ominaisuudet ovat ja mihin ne perustuvat?

Ps. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla Syksy Räsäsen tai jonkun muun asiantuntijan vastaus näihin kysymyksiin!

 smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #36 : 11.05.2012 20:40:02 »

Parvityhmyys on esim. sitä kun yksi parven / uskonlahkon jäsen toteaa että kaikki massalliset hiukkaset vetävät toinen toisiansa puoleensa, niin silloin kaikki parven jäsenet nyökyttelevät samaan tahtiin että niin se on, niin se on, ilman että kukaan kykenisi kyseenalaistamaan väitettä jostakin maagisesta vetävästä voimasta jota ei vaan voida koskaan selittää, eikä ymmärtää, koska eihän sitä nyt vaan ole olemassa.

Miten esim. Auringon jokainen kvarkki voisi vetää toisiansa puoleensa?

Ei ne vedä, eikä niiden tarvitse mitään vetää puoleensa?

Riittää että jokainen kvarkki laajenee kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen, vuorovaikuttaen vain lähellään olevien laajenevien kvarkkien kanssa, niin että työntävät niitä pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenat niiden tihentymien avulla joita laajenevista kvarkeista työntyy koko ajan ulos, niin että nyt vaan välittävät sen TYÖNTÄVÄN voiman laajenevan kvarkin lähellä oleviin laajeneviin kvarkkeihin.

Toki osa menee ohi samassa neutronissa / protonissa olevista laajenevista kvarkeista, mutta juuri sen takia työntävä voima välittyy laajenevista protoneista / neutroneista muihin laajeneviin protoneihin / neutroneihin ja koska osa menee ohi saman laajenevan atomin ytimen laajenevista protoneista / neutroneista, niin juuri siksi työntävä voima välittyy muihin laajeneviin atomien ytimiin, mutta ei niin että yhdestä laajenevasta kvarkista välittyisi joku maaginen vetävä voima kaikkiin tähden kvarkkeihin ja niistä siihen yhteen ja kaikkiin muihinkin.

Katsokaapa tämä tiededokumentti ja ajatelkaa näitä asioita ajatuksella ihan ikiomilla aivoillanne, ilman että annatte parvityhmyyden vaikuttaa ajatuksiinne!

http://areena.yle.fi/ohjelma/1675768

 smitten

Jännä miten nuo sydämet työntyvät tiettyyn suuntaan, laajentuen saman aikaisesti kolmiulotteisesti!

Sydän sis laajenee synkronissa sykäyksittäin ja muu elimistö tasaisesti ja näin paineenvaihtelua joka saa laajenevan veren kiertämään kehossa havaitulla tavalla

 smitten
« Viimeksi muokattu: 11.05.2012 20:43:53 kirjoittanut Ikuinen » tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #37 : 11.05.2012 21:07:06 »

Tässä on tullut väännettyä / työnnettyä rautalankaa vähän aikaa siitä pitäisikö laajenevan Maapallon pyöriä hitaammin akselinsa ympäri vai ei. Eli pitäisikö laajenemisen siis hidastaa laajenevan Maapallon akselinsa ympäri pyörimistä vai ei?

Mitä mieltä te olette?

Piteneekö laajenevan Maapallon liikerata Laajenevan Auringon ympäri sitä mukaa kuin laajeneva Maapallo työntyy pois päin laajenevasta Auringosta spiraalirataa pitkin, mutta niin ettei se pieten suhteellisesti ottaen?

Onko yksi vuosi edelleen yksi vuosi eli kiertääkö laajeneva Maapallo laajenevan Auringon koko ajan yhden vuoden aikana?  :mrgreen:

Entäpä heilahtaako laajenevan seinäkellon heiluri edes takaisin yhtä monta kertaa yhden laajenevan Maapallon yhtenä vuorokautena?

Eli voisiko aika olla suhteellista myös OSP mallin mukaan?

vai pitäisikö ajan olla muka muuttumaton OSP mallissa, vaikka sen ei sitä tarvitse olla suhteellisuusteoriassa, jossa aika siis on suhteellinen?

Piteneekö matka koko ajan laajenevan atomin ytimestä toisen laajenevan atomin ytimeen, ilman että se pitenisi suhteellisesti ottaen?

Voisiko aika elää samassa suhteessa kuin aineen kokoluokka muuttuu?

Voisko laajenevine fotoneiden liike olla koko ajan sama suhteessa suhteelliseen aikaan ja suhteelliseen aineen ja suhteelliseen fotoneiden kokoluokkaan?

vai pitäisikö sittenkin alkaa uskomaan ihmisen hatusta tempaisemiin käsitteisiin kuten laajenevaan avaruuteen, vetävään voimaan / kaareutuvaan avaruuteen ja ylimääräisiin tilaulottuvuuksiin?

 smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #38 : 12.05.2012 11:40:00 »

Lyhyesti ja lyhkäisesti; eikö nämä kaikki teoriat kaareutumattomuudesta, ilman vetävää liikettä, maapallon ja kaikkien hiukkasten ja energioiden laajenemisesta ja niin edelleen vaadi jonkin sortin tietoisuutta energialle? Energiaopin mukaan energia pyrkii epätasapainoon, ei niinkään että hiukkaset olisivat ensin menneet sumppuun ja nyt sitten kaikki kasvaisi.

http://www.tiede.fi/keskustelut/kemia-fysiikka-ja-matematiikka-f3/vetava-voima-on-ei-ole-olemassa-t21622.html
tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #39 : 21.05.2012 06:12:57 »

Lyhyesti ja lyhkäisesti; eikö nämä kaikki teoriat kaareutumattomuudesta, ilman vetävää liikettä, maapallon ja kaikkien hiukkasten ja energioiden laajenemisesta ja niin edelleen vaadi jonkin sortin tietoisuutta energialle? Energiaopin mukaan energia pyrkii epätasapainoon, ei niinkään että hiukkaset olisivat ensin menneet sumppuun ja nyt sitten kaikki kasvaisi.

http://www.tiede.fi/keskustelut/kemia-fysiikka-ja-matematiikka-f3/vetava-voima-on-ei-ole-olemassa-t21622.html


Niin, onhan meillä tietoisuus. Tietoisuuden taso vaihtelee ja se kasvaa ajan myötä.

Lopulta aina löydämme itse itsemme ulkoapäin ja ymmärrämme olevamme ikuinen yksi

 smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #40 : 21.05.2012 06:13:16 »

http://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/mustat-aukot-lammittavat-universumia.html

Mustat aukot lämmittävät universumia

"Jokaisen suuren galaksin keskustassa uskotaan olevan supermassiivinen musta aukko. Sen säteilemät erittäin energiset gammasäteet voivat vuorovaikuttaa näkyvän valon fotonien kanssa synnyttäen lähes valonnopeudella kiitäviä elektroneja ja positroneja. Nämä hiukkaset puolestaan törmäävät kaikkialla olevaan kaasuun. Samalla kaasu voi lämmetä kymmenen tai jopa yli sata kertaa lämpimämmäksi kuin tähän asti on luultu."

Eihän mustien aukkojen pitänyt säteillä. Siis virhe tekstissä. Mutta entäpä jos sittenkin säteilevät, mutta fotoneita paljon energisempiä hiukkasia? Neutriinoja paljon massiivisempia ja tiheämpiä? Erittäin vähän ulkopintaa omaavia hiukkasia jotka vuorovaikuttavat vielä neutriinoja paljon vähemmän tavan atomien kanssa?

Miten musta aukko välittää oman vetävän voimansa? Vai omaako se edes vetävän voiman? tarvitseeko mustan aukon vetää mitään puoleensa? Sitä kohtihan työntyy joka suunnasta vanhoja hiukkasia jotka voivat työntää mustan aukon lähelle työntyneitä kappaleita mustaa aukkoa kohti?

.
http://phys.org/news/2012-05-black-hole-universe-physicist-solution.html

"Our universe may exist inside a black hole. This may sound strange, but it could actually be the best explanation of how the universe began, and what we observe today. It's a theory that has been explored over the past few decades by a small group of physicists including myself."

Ehkäpä emme ole mustassa aukossa. Ehkäpä olemme osa mustaa aukkoa, erittäin massiivista ja tiheää keskittymää jonka keskustasta työntyy joka suuntaan tiheäksi puristunutta asiaa jonka tiheys pienenee mitä kauemmaksi keskittymän keskustasta työnnytään?

Ehkäpä kyseisen mustan aukon / keskittymän keskustaa kohti työntyy joka suunnasta erittäin pieniä ja erittäin nopeita hiukkasia jotka ylläpitävät jatkuvaa ulkoista painetta kyseistä mustaa aukkoa / keskittymää kohti ja näin siihen ulkoapäin työntyvä asia puristuu sen keskustassa erittäin tiheäksi asiaksi ja se myös työnnetään pois kyseisen mustan aukon / keskittymän keskustasta, koska sinnehän työntyy ulkoapäin koko ajan lisää ikuista asiaa joka syrjäyttää / työntää keskustaan aikaisemmin työntyneen ja siellä tiheäksi asiaksi puristuneen asian pois päin keskittymän keskustasta.

Aikansa kun työntyy pois päin keskittymän keskustasta, avautuu vähemmän tiheäksi ja törmää joskus hamassa tulevaisuudessa johonkin samanlaiseen "mustaan aukkoon" / erittäin tiheään ja massiiviseen keskittymään, niin silloinhan sitä on ikäänkuin "tuomittu" / "pakotettu" ikuiseen liikkeeseen ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään?

.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #41 : 22.05.2012 09:35:07 »

Hiljattain löydetty planeetta hajoaa pölyksi

http://www.avaruus.fi/uutiset/eksoplaneetat/hiljattain-loydetty-planeetta-hajoaa-polyksi.html

.

Jännä kun emotähti kykenee hajottamaan itseään kiertävän planeetan eli saa sen hajaantumaan vähemmän tiheäksi / laajenemaan kolmiulotteisesti, niin että hajaantuvan planeetan aine työntyy havaittavasti pois päin emotähdestänsä.

Miten tämän voisi muka selittää jumalalla jota kutsutaan vetäväksi voimaksi / kaareutuvaksi avaruudeksi?

Vetävä voima / kaareutuva avaruus on jumala jota ei ole olemassa!!!

.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #42 : 22.05.2012 09:45:31 »

Hei!

Sinänsä minua ei voisi vähempää kiinnostaa pohtia avaruutta, sillä ihmiseksi inkarnoituneena eläminen tällä planeetalla on se mikä minua kiinnostaa, mutta ehkä sinua kiinnostaa tämä Kryon-kanavoinneissa useita kertoja kerrottu tieto:

Tiedemiesten on pakko keksiä kaikenlaisia pimeän aineen yms. hassutusteorioita, koska he eivät tiedä, että jokaisen galaksin keskustassa on ei suinkaan yksi, vaan kaksi mustaa aukkoa. Toinen vetää ja toinen työntää tai jotain sinnepäin. Syy miksi sitä toista ei havaita, on se että se on ikään kuin 'piilossa' viereisessä ulottuvuudessa tai jotain. Tässä kirjoitetussa muodossa kanavointi, jossa aiheesta puhutaan:
http://www.kryon.com/k_channel09_gaithersburg.html

Kuten sanottua, nämä avaruuteen/fysiikkaan liittyvät asiat eivät ole minun juttuni, mutta antaisiko tämä sinulle jotain lisäpotkua pohdintaan? Tottakai tieteilijöiltä tulee hassuja teorioita, kun heillä ei (vielä) ole kaikkia faktoja hyppysissään.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #43 : 22.05.2012 17:56:20 »

testi
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #44 : 22.05.2012 18:02:08 »

äsken oli havaittavissa kova vastus / paine joka esti pitkän viestini työntymisen tänne. Ei jaksa uudestaan näppäillä tällä hitaalla ja pienellä laitteella. En usko kaksiulotteisiin olentoihin, koska mitään konkreettisesti olemassa olevaa kaksiulotteista ei minusta voi olla olemassakaan. Galaksin keskustassa voisi hyvinkin olla kaksi erittäin tiheää ja massiivista tihentymää, niin että pienempi olisi isomman sisällä. Niistä työntyisi ulos pienempiä tihentymiä joista yhdistyisi tähtiä ym. Kun mies työntyy naiseen, voi naisesta työntyä yhdeksän kuukauden päästä ulos uusi ihminen.
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: