Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Eri merkeissä solmittu avioliitto  (Luettu 4633 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
dissolve
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165Profiili
« : 17.08.2011 14:18:19 »

Löysinpä englanninkielisen artikkelin aiheesta ja päätin kääntää suomeksi. Kommentit ovat tervetulleita. Kyseessä siis aurinkomerkin mukaan solmitut liitot (esimerkiksi hääpäivä 7.7 on Ravun merkissä).

Oinaassa

Oinaan merkissä solmitut liitot ovat tuoreita ja kukoistavia, koska ne ovat alkaneet keväällä jolloin
luonto alkaa talven jälkeen jälleen heräillä. Sitoutuminen toiseen ihmiseen loppuelämäksi on suuri,
rohkea askel, ja Oinas antaa rohkeutta sen ottamiseen. Oinasliitossa on tärkeää pitää suhde tuoreena ja jännittävänä. Yksi vinkki on lähteä aina hääpäivän tienoilla vuosipäivämatkalle!

Härässä

Niille joiden mielestä avioliitto on seuraava luonteva askel suhteessa, Härän hidas, tasainen ja suojeleva energia luo täydelliset puitteet liiton solmimiseen. Härän merkissä avioituva pari luo itse suhteensa rajat, ja liitto on turvallinen ja onnellinen. Suhteen uhkana on kuitenkin rutiineihin jumiutuminen. Romantiikka kukoistaa, kun arkeen tuodaan pieniä piristysruiskeista.

Kaksonen

Kaksosen merkissä solmittu liitto tuo taatusti suhteeseen säpinää! Hääjärjestelyt sujuvat hyvin, mutta juhlapaikan värien, kukkien, ruuan ja muiden asioiden suhteen voi ilmetä erimielisyyksiä. Kaksosliitossa vahvin puoli on kumppaneiden selkeä kommunikaatio niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Rapu

Kesän tunnelma on parhaimmillaan Ravun merkissä, ja lämpöisissä Rapuhäissä nautitaankin hyvästä ruuasta perheen ja ystävien kesken. Kun kumppaneista tulee aviopari, kotoisa Rapu korostaa keskenäistä sitoutumista ja luo 'minusta' ja 'sinusta' uuden kokonaisuuden 'me'. Ravun merkissä avioituneet parit keskittyneet kotiinsa ja lapsiinsa, ja heillä on tärkeää pitää yhteyttä sukulaisiinsa. Intohimo säilyy, kun pari varaa toisilleen kahdenkeskeistä aikaa.

Leijona

Leijonan lämmin, säteilevä energia on edukseen pareille jotka haluavat pitää näyttävät häät! Tämä pari tulee saamaan ylellisiä häälahjoja, ja häissä voi olla jopa kuninkaallista tuntua. Vakaana merkkinä Leijona pitää kuitenkin tämän parin jalat maassa. Leijonan merkissä solmittu liitto saa molemmat puolisot tuntemaan ylpeyttä suhteesta, ja molemmat haluavat olla toisen odotusten arvoisia - makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

Neitsyt

Neitsyen merkki on viimeisiä, jolloin sää vielä suosii ulkona järjestettäviä häitä. Tämä on aikaa järjestellä asioita uudelleen kuuman kesän jälkeen. Neitsyt on käytännöllinen merkki, joka mahdollistaa hääjärjestelyihin keskittymisen ja asioiden toteutumisen aikataulussa. Neitsytliittoa kuvaa vahva velvollisuudentunne, joka kannattelee rakkautta ja intohimoa myös myöhemmin elämässä. Neitsyen merkissä avioituneet tuntevat tehneensä oikean päätöksen.

Vaaka

Ei ole toista niin romanttista merkkiä kuin Vaaka. Vaikka kylmä tuuli jo tuivertaakin ulkona, Vaakahäissä nautitaan kirkkaista väreistä ja iloisesta tunnelmasta. Rauhasta ja harmoniasta nauttivat parit avioituvat mieluiten Vaa'an merkissä. Vaakaliitossa käydään monet keskustelut ja kinastelut, mutta kaikkiin erimielisyyksiin löytyy lopulta kompromissi.

Skorpioni

Skorpionihäät ovat syvästi intohimoiset ja tunteelliset. Ei ole kerta tai kaksi, kun morsian viettelevästi vilauttaa sukkanauhaa puvun alta! Skorpionihäissä voi olla pyrkimystä täydellisyyteen, mutta vieraille ei jää epäselväksi avioparin syvä sitoutuminen toisiinsa. Skorpioniliitossa avioparia verhoaa salaperäisyyden verho, ja he mieluiten viettävätkin aikaa kahdestaan.

Jousimies

Jousimieshäissä on ilo ylimmillään! Avioparista säteilevä energia tarttuu myös häävieraisiin. Jousimiesliitosta syntyy perhe, jolla seikkailu on verissä - olipa kyse sitten vuoristovaelluksesta tai telttailusta takapihalla lasten kanssa.

Kauris

Talven tullessa avioituminen on hauskaa, olivatpa häät sitten trooppisella saarella tai joulunpyhien aikaan perheen parissa. Kauriin vahvin piirre on arvokkuus, mutta se ei tarkoita että häissä istuttaisiin tuppisuuna. Kaurisliitto on kuin liikekumppanuus - rakkauselämä pidetään yksityisenä, mutta se on intohimoisempaa kuin voisi ulkoapäin luulla.

Vesimies

Kylmää helmikuuta tuskin voi pitää kaikkein romanttisimpana hääajankohtana, mutta tämän ajankohdan valitseva pari sinetöi ikuisen rakkautensa suudelmin - sijoittuuhan ystävänpäiväkin Vesimiehen merkkiin! Vesimieshäät ovat omaperäiset - ei olisi ihme vaikka morsian ja sulhanen shokeeraisivat sukuaan oikein kunnolla! Vesimiesliitossa kumppanit näkevät toisissaan suuren potentiaalin, ja pyrkivät tuomaan sen parhaansa mukaan esiin.

Kalat

Kalojen merkissä solmittu liitto on paras valinta romanttisille unelmoijille. Lähestyvä kevät tuntuu raikkaalta, ja aviopari haluaa korostaa pehmeää puoltaan järjestäessään taianomaiset häät itselleen ja rakkaimmilleen. Kalapuolisot voivat olla taivaanrannanmaalareita, mutta kaikki ihailevat heidän kykyään seilata elämän aallokoissa.
« Viimeksi muokattu: 18.08.2011 17:03:54 kirjoittanut dissolve » tallennettu

Aurinko-Skorpioni, Kuu-Härkä, nousu-Vaaka
dissolve
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165Profiili
« Vastaus #1 : 18.08.2011 17:07:18 »

Aihe on ajankohtainen, sillä meillä tiedossa Leijonahäät ensi vuonna. Päivänkin valitsin käyttämällä noita toisen ketjun tekniikoita Wink

Osuvia ovat kieltämättä nuo kuvaukset - vanhempieni hääpäivä 28.8, ensi vuonna 30 vuotta naimisissa mutta rakkaus on kuollut jo kauan sitten, todellakin vain velvollisuudentunto (yhteinen asuntolaina jne) vielä pidättelee yhdessä.

Äitini vanhempien hääpäivä 3.8, nyt jo naimisissa 58 vuotta vaan kyllä se sellaista todellista tahtojen taistelua on ollut - isoisä on Oinas, isoäiti Jousimies. Tulta ja tappuraa ei ole vuosien varrella puuttunut!
tallennettu

Aurinko-Skorpioni, Kuu-Härkä, nousu-Vaaka
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #2 : 18.08.2011 21:50:13 »

Itselläni oli  kalat -häät (25.02.) ja olivat kyllä romanttisuudesta erittäin kaukana. Vain toinen meistä oli taivaanrannanmaalari (minä). Maistraatti on aika kolkko paikka.
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473Profiili
« Vastaus #3 : 18.08.2011 22:05:41 »

Ooh la laa, skorpionihäitä odotellessa! Sukkanauhat ja korsetit, ei hullumpaa.. Cheesy
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: