Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rapu nainen ja scorppioni mies  (Luettu 3089 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Malla
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 15.08.2011 20:03:01 »

Siinäpä se. Tapailtu 3kk ja täytyy sanoa että useasti meinannu heittää hanskat tiskiin mutta jokin pitää yhdessä...

Tunne että ollaan tunnettu aina, helppo avautua, samoja asioita koettu, telepaattisesti ollaan yhteydessä mutta kun ei saa oikein selvää vai onko niin että hän ei saa selvää minusta...

tallennettu
Ozimandias
Vieras
« Vastaus #1 : 16.08.2011 21:58:44 »

Pelkistä aurinkomerkeistä on ihan mahdoton sanoa mitään mullistavaa, tosin en muutenkaan ole mikään mestari karttojen tulkinnassa, niin siksi tää mun posti menee tämmöiseksi yleistäväksi höpötykseksi. Oletan sun olevan rapu. Mulla ei ole kokemusta parisuhteesta rapunaisen kanssa, mutta muutaman tunnen tai tiedän, itse olen myös nousurapu, niin tajuan varmaan jotain siitä, mitä rapujen päässä liikkuu, vaikka askendentti alkaakin jo leijonaa lähennellä. Jos multa kysyttäisiin mikä eläinradan merkki on lähinnä skorpionia, niin vastaisin varmaan sen enempää miettimättä rapu. Molemmat ovat sisäänpäinkääntyneitä, vahvasti tuntevia, mutta erittäin pidättyväisiä. Samankaltaisuus sitoo varmasti vahvasti yhteen, mutta jatkuva pidättyväisyys saattaa johtaa ikävään väsytystaisteluun. Rapu ja skorpioni reagoivat molemmat torjutuksi tulemiseen erittäin vahvasti ja pelko siittä saattaa johtaa siihen, ettei kumpikaan uskalla puhua avoimesti. Rapu ei herkkyytensä takia kestä tulla torjutuksi ja skorpioni kokee sen kolauksena ylpeydellensä.

Uskallan väittää, että monet skorpionit ovat ihmissuhteissa melko kylmäverisiä taktikkoja, jotka luottavat siihen, että voivat väsyttää toisen osapuolen siihen pisteeseen, että hänen on puhuttava suoraan tai antaa joku täysin selvä merkki. Salailun ollessa luontaista skorpioni osaa pitää myös tunteensa erittäin hyvin piilossa. Voittoa tavoittelevana taistelija luonteena hän tekee liikkeen vasta sitten kun on täysin varma voitostaan. Harvoin skorpioni itse tunnustaa ihastusta tai rakkautta kellekään, ellei tunne ole kasvanut niin vahvaksi, ettei sitä yksinkertaisesti voi pitää enää sisällä. Tosin tälläisessä tilanteessa hän yleensä itse laskee itsensä häviäjäksi ja saattaa vetäytyä täysin, koska kokee että hänet otetaan vain säälistä ja jos toisen ajatusmalli on tämä, niin ei suhteesta voi tietenkään tulla yhtään mitään.

Ravun olessa toinen osapuoli, niin tilanne varmasti mutkistuu entisestään, varsinkin kun ravuissa on tätä samaa piirrettä, tosin rapu luultavasti vetäytyy kuoreensa herkkyytensä ja ujoutensa takia ja odottaa, että joku prinssi tulee tunnustamaan ikuista rakkautta. Skorpioni miehetkin ovat hieman prinsessoja, jotka odottaa juuri sitä, että joku tulee osoittamaan heille kiinnostusta. Jos yhtään pääsin tilanteesta kärryille, niin en lainkaan ihmettele, miksi ette saa toisistanne mitään selvää. Jos tuntuu siltä, että joku yhteys löytyy ja olisitte tunteneet aina, niin kannattaa sitten vaikka rapu osapuolen ottaa selvää ennen kuin tilanne päätyy siihen, että alatte riidellä ja eroatte. Loppukevennyksenä, jos skorpioni joskus sanoo jotain myönteistä potentiaalisesti kumppanistaan, niin silloin luultavasti sisällä palaa jo todella lujaa, se viileys ja kylmyys on vaan naamari.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: