Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: "Herääminen"  (Luettu 38958 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #30 : 08.11.2010 13:19:48 »

Kipu on pakollista, kärsimys on vapaaehtoista.

Kipu on reaktio, jonka aiheuttavat ulkomaailman tapahtumat. Kärsimys puolestaan on
seurausta omista kärsimystä aiheuttavista ajatuksista koskien noita ulkomaailman tapahtumia.

Magian syvin olemus ei ole muuttaa mitään ulkomaailmassa niin, että kukaan sitä huomaisi. Se suurin, tai vaikuttavin magia muuttaa omaa kokemustamme tästä maailmasta. Eikä muulla oikeastaan ole edes väliä...

Jos tämä tuntuu mahdottomalta, pohtikaapa seuraavaa:
Verkkokalvollemme lankeaa ulkomaailmasta todella huono isopikselinen kuva, jossa on väriä ja tarkkuutta ainoastaan pienessä osassa näkökentän keskellä. Aivomme muokkaavat tuosta meille näkemämme tarkan ja kokonaan värillisen kuvan samalla järjestelmällä, jolla ne tuottavat meille unennäön. Uneksimme siis valvekuvammekin maailmasta. Jos näinkin iso osa kokemustamme on aivojemme omaa tuotantoa, voimme vaikuttaa myös muihin kokemuksiimme kuin siihen näköaistiin.

Itse sanoisin, että kärsimykset opettavat vain ja ainoastaan yhden asian: Kuinka olla kärsimättä. Toistan vielä: Kipu on pakollista, kärsimys on vapaaehtoista.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
dodobien84
Vieras
« Vastaus #31 : 12.11.2010 19:12:19 »

Törmäsin tällaseen videoon itsetutkimusmatkalla: http://www.documentarywire.com/the-secret/ . Vaikkakin video vaikuttaa melkoiselta ostos-tv:n mainokselta ja kertoo yhdestä kosmisista laeista, eli puoleensavetämisen laista. Kaikki mitä ajattelet/tunnet, tapahtuu. Oli se sitten positiivista tai negatiivista, universumi antaa mitä tahdot. Pois sieltä masennuksen oravanpyörästä siis! Positiivista ajatusjumppaa ja sitä rataa liikenteeseen.

Pisti meikäläisenkin eilen miettimään ja laitoin parit toiveet heti tulille keittiön ikkunalla, kun pilviverho raukesi ja tähdet alkoi näkymään. Toinen toive oli taivaankannelle jotain liikettä ja kappas muutaman sekunnin päästä näin tapahtui.

Pisti kyllä hymyn poskelle. Melkosta sci-fiä välillä.

Varmaan turhaa pistää lottorivejä vetämään vähään aikaan tämän jälkeen, pientä pottia tulossa täysosumalla.

Ajatuksen voimaa. Ainiin eilen oli 11/11/2010. Taitaa noissa päiväjutuissa (mitä ne jotkut höpisee tähtiporteista tai jotain) olla jotain perää. 10/10/2010 kauhee räkätauti ja nyt ruvetaan liikuttelemaan jo taivaankantta Wink.

On tää....

edit: http://www.newrealitytransmission.com/ jotain ajatusleikkiä perään...
« Viimeksi muokattu: 12.11.2010 21:31:36 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #32 : 13.11.2010 02:18:46 »

Niin tuosta heräämisestähän tekee tuskallisen se asia, että nykyään niin monet asiat on pitkin reisiä ja yrittää väenväkisin pitää jotain kulisseja yllä "muille", samaan aikaan kun sinulle itsellesi paljastuu koko elämäsi mokailuineen. Ei ole enää mitään tekoselityksiä. Millekkään.

Tai jotain taas kerran täältä päästä...

Mä oon jostain Hessuhopojen planeetalta. Sori kovasti vaan kaikille, yritän kyllä täältä liftailla kyytiä pois kaksin peukaloin, mutta ei mua päästetä. Hehe!
« Viimeksi muokattu: 13.11.2010 03:03:43 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #33 : 13.11.2010 12:37:16 »

Jep eipä täällä täydellisiä kukaan olla. Eikä kait pidäkään. Mitä vähemmän itseasiassa yrittää sitä mielenkiintoisemmiksi asiat muuttuu. Tota "täydellisyyskasvatusta" tungetaan joka tuutista, että on maistunut jo puulta pitkän aikaa. Epätäydellisyys kunniaan!

Jos joku haluaa mielenkiintoista luettavaa ulkomaankielellä, juurikin niin erilaista mitä sieltä yleisestä mediasta annetaan, niin pistän tästä linkin. Aiheena maailman hallitseminen, katalyyttinä oleminen kasvulle, ryhmäsielu Lucifer ja monta muuta mielenkiintoista systeemiä. Pois sieltä LAATIKOSTA (tylsää p***aa) missä meidät on kasvatettu: http://www.illuminati-news.com/00363.html .
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #34 : 13.11.2010 12:44:07 »

Näinhän se muuten taitaa ollakkin....  Huh Kaikkea sitä oppii nykyään hehe, kiitti!

Edit: Tota.... jäi vaivaamaan. Ollaanko me sitten täydellisen epätäydellisiä? Vai epätäydellisen täydellisiä? Onko noi kaksi edes samaa asiaa?? Pitää mennä vetää kohta pää täyteen... silleen sopivasti. Pakko mennä uhrautumaan taas paremman maailman puolesta Wink. Jotkut on jo ehtinyt ihmettelemään baareissa, miksi mulla ei tunnu nousevan alkomaholi päähän muuten nykyään niin pahasti kuin muilla vaikka vedän välillä ihan kiitettävästi. Se on näitä rähmien poistoja tälläkin kirjoittamisen muodolla näillä palstoilla. Liikunta ei nyt ole prioriteeteissä vielä. Oli joskus kun luulin asioita, kunnes tajusin että en tajuakaan... Kohta lähtee taas lapasesta....
« Viimeksi muokattu: 13.11.2010 13:50:13 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #35 : 14.11.2010 21:59:07 »

Mullon tämmönen valikoiva näkö välillä... heh!

Semmonen lisäys muuten että kun tota omaa tajuntaa on saanut pikkuhiljaa siivottua, olen huomannut että monesti nukkumaan mennessä jossain noissa välivaiheissa alkaa ihan älytöntä sketsiä pyörimään mielessä ja monesti rupee nauraa räkättämään ihan huolella miten pöljiä juttuja sieltä tulee. Parempaa kuin mikään viihdeohjelma. Pitäs rupee kirjottelee noita ylös. Monesti kanssa nukkumaan mennessä jostain alaselästä tulee "virtapallo" selkärankaa pitkin ylös, niskan läpi aivoihin, ja kun se menee sinne niin iskee ihme kramppi ja pistää kaikki lihakset ympäri kroppaa rennoiksi kertaheitolla. Ihme juttuja.

Ja lucid-unissa monesti kuullut komeita biisejä. Pitäs nuotit opetella niin olis meillä täällä uusi Sibelius.
« Viimeksi muokattu: 14.11.2010 22:49:14 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #36 : 20.11.2010 21:36:39 »

Huomion arvoinen asia mitä on pistänyt mieleen noista horoskoopeista. Aika yleinen epidemia taitaa olla, että moni matti ja maija meikäläinen ei tunnista itseänsä näistä ammattitaitoisten ihmisten väsäämistä horoskoopeista kuten tälläkin sivulla on, että ollaan siellä pimeällä puolella. Rohkeasti omaa itseänsä peliin niin rupee jokainen loksahtelemaan sinne omaan horoskooppimerkkiin kuin pyöreä palikka reikään. Tosi kuin vesi(mies) itsekin! Huomio omalta kohdalta ja itseasiassa kaikkien tuntemieni ihmisten kohdalta. Kaikille itsensäepäilijöille.
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #37 : 27.11.2010 03:40:39 »

Perusoppi taikavoimiin; levittäkää hyvää fiilistä ympärillenne! Vaikeaa? Kyllä. Toimiiko? EHDOTTOMASTI! Kohdelkaa toisianne kuin haluaisitte itseänne kohdeltavan.

Metsää ei IKINÄ erota puilta. Voi jeesus, kun näitä asioita ei olisi joutunut oppimaan oman kantapään kautta...

26 vuotta hukkaan, jotta tajuaa, miten elämä oikeasti toimii. MINKÄ TAKIA!?
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #38 : 27.11.2010 13:39:56 »

Voi herrankiesus taas. Taisin olla aika maistissa eilen. Heheh!

Ihme sekoilua. Tämmöstä ääripäästä ääripäähän hyppimistä. Pitäs tota meditointia varmaan ruveta harrastelee. Ei kyllä kiinnosta yhtään mutta mutta...
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #39 : 15.12.2010 21:20:55 »

Onko muuten joku keksinyt pointtia heräämiselle niinkuin näin arkipäivän tasolla? Pitäskö tässä lähteä luontopolulle visertelee pikkulintujen (/ilolintujen?)  sulosointujen tahtiin ja ruveta juttelemaan puille mukavia? Ei siinä onhan sitä kustu ja höpisty tiedottomia vaikka minkä tolpan juuren alla tämän elämän aikana...

Tai ottaa Vartio Tornia Kouraan ja ruveta paasaamaan menneistä ajoista ja kuinka syntisiä me sitten ollaan kun ei eletä kuten silloin?

Niin ja tosta selvänäköjutusta, että pistäskö toi nyt ruveta handlaamaan ja jorisemaan varoituksia siitä isokul**sesta kaverista siellä taksitolpan juurella ensitulevana perjantaina, että jos annat sen reikääs lykkiä, saat sen pillin mukaan sitten lopuelämäs hyppiä jne.?

Että näin heräilee tiukkoja kysymyksiä meikäläisellä nykyään. Ratkean siis dokaamaan Wink.

...ja sitä myöten siis lisää mokaamaan.

Niin ja toi meditaatiojutska on ihan ok homma. Ihmettelinkin miksi koulussa penkillä torkkuminen tuntui niin luonnolliselta. Puhumattakaan varusmiespalveluksesta. Että kaikille skappareille ja opettajille; ne torkkujat vain meditoi siellä rivissä!

Että se tällä kertaa taas yhteiskuntavastaisesta kasvatuksesta.... Dodo kiittää.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2010 21:46:50 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #40 : 15.12.2010 23:22:21 »

Niin ja olen vähän tehnyt empiiristä tutkimusta baareissa viimeaikoina, kun jutut menee aina sitä samaa rataa loppupeleissä tolla vanhemmalla porukalla varsinkin, heittää hihasta näitä mun juttuja elämän varrelta niin on hauska huomata miten montut aukeaa ja silmät rupee pyörimään hassusti päässä. Jonkinlainen raksutus-ilmiö. Kiirehän niillä tulee lähteä pois paikalta. Se siitä avarakatseisuudesta...

"Mikä lie piripää"  idiot2

Ykköshuvia. Hehe!
tallennettu
Veskari-83
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 289


Inner peace is found through passion


Profiili
« Vastaus #41 : 16.12.2010 22:39:57 »

Kait sä kuitenkin sen ymmärrät, että alkoholia juodessasi olet kaikkien maailman ihmisten kanssa samaan aikaan resonanssissa jotka myös juovat, ja täten kaikki ne tietoisuuden tilat (siis todella alhaiset sellaiset) tulevat todella paljon helpommin omaan sisäiseen universumiisi. Tästä johtopäätöksenä voitaneen vetää vielä lisäksi rikkaan rokaksi, että alkoholi alunperin todellakin tarkoitettiin vain jumalten juomaksi, ja hyvin harva sitä voi nauttia päätymättä resonanssiin satanististen voimapiirien kanssa, eli suosittelen hyvin varovasti etenemään sen vaikutuksen alaisena, mikäli jotain omaa kokemusta ja näkemystä aiot esille tuoda.
tallennettu

aurinko vesimies (4. huone)
nousu vaaka
venus vesimies (5.huone)
kuu oinas (8.huone)
Kuunsolmu rapu (10.huone)

"Esiinnyt naismaailmassa itsevarmana ja haluttuna miehenä, jota ei kuka tahansa nappaa mukaansa ja etsit koko ajan naista, joka mitään kyselemättä vain ottaisi sinut.
dodobien84
Vieras
« Vastaus #42 : 19.12.2010 22:16:39 »

Jees turhaa hommaahan toi loppupeleissä. Eikä kukaan muista mitään muutenkaan. Hyvää treenikenttää siis hehe Wink.

Olen viimeaikoina saanut unissa niin paljon saarnaa tästä mun elämäntyylistä että alkaa jo kyllästyttää. Toi meditaatiojuttu on hakusessa, pikkuhiljaa niitä tässä opetellessa alkaa tunnistaa noi vaihtelut pääkopassa kun vaihtuu aaltopituudelta toiselle. Samaa hommaa kuin nukkumaan mennessä. Vaatii treeniä että sais kuviot nopeutettua ja enemmän valkosia välähdyksiä iskemään silmille. Kaikki aikanaan. Tänään kävi ihme temppu samalla, ilmestyi kadotetut turvalukon avaimet oikeaan sivutaskuun, enkä muuten niitä ole sinne itse laittanut! (edit: Tai siis olimpas, flänässä. Eikä ollut edes omat, prkl.)

Kiteyttää koko vuoden omalta osalta: http://www.youtube.com/watch?v=hG-E1KFvMz8

Jos sais ton oman hetulan soimaan musiikkia kuten joskus nukkuessa pari kertaa radiokanavia niin pistäisin ton loputtomalle loopille.

Kaikkinensa epämääräisin vuosi ikinä. Selvällä ennätystuloksella. Onhan tota treeniä kumminkin jo puntin alla kivasti. Odotan jo ensivuotta mielenkiinnolla. Henkinen ikä on laskeutunut sinne 7-vuotiaan tasolle. Älykkyysosamäärä heittelee niin kuperkeikkaa että paha sanoa onko se alle 0 vai yli 200... Jouluja kaikille. Tämä poika yrittää jo lopetella jonninjoutavan. Siis HUOM: yritän.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2010 21:35:46 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #43 : 24.12.2010 16:55:31 »

Yritys hyvä kymmenen!

Joo-o. Meditaatiot paranee pikkuhiljaa. Vielä vähän hakemista. On muuten hauska tajuta että pikkuklopista asti mikään ei ole maistunut muutenkaan ja syy on se että suomalaiset on niin helvetin sekasin ja sulkeutuneita. Koulussa opetetaan miten opitaan asiat matkimalla muita ja syljetään byrokratian rattaisiin töihin ja katsomaan idolsia. Ja täällä Helsingissä eritoten. Onkohan maailmassa sulkeutuneempaa pikkukaupunkia? Ihmekään kun tältä maalta puuttuu oikeastaan oma identiteetti, ja sekin vähäinen on sauna ja kossu. Ja toisten mollaaminen.

Tästä viisastuneena rupean potkimaan tällä päivämäärällä sukulaisia hereille. Älkää kasvattako lapsistanne samanlaisia pikkuhirviöitä kuin minä. Sitten kun ne tajuaa että niitä on vedetty höplästä koko niiden elämän, alkaa tulla pilkka omaan nilkkaan hehe!

Uutisten mukaan maailma alkaa pikkuhiljaa muutenkin tärähdellä liitoksistaan. Mennään mukana, hymyssä suin Smiley!

Hyvää joulua!
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #44 : 27.12.2010 22:34:22 »

Hmmm... on kyllä meitsissä vielä paljon duunattavaa. Tossa kun chakrat aukes ylhäältä täysin ja sattu kaikenlaisia ihmejuttuja kesän aikana koko ajan esim. se että eetterin taajuutta pystyi nostamaan tahdonvoimalla ylöspäin ja alkoi käpyrauhanen "poraamaan" ja tuli selvänäköä ja noita astraalikäsillä chakrojen koskettelua (niitä on muuten joka puolella kroppaa ja enemmän kuin ne perus 7 mitä kaikissa oppaissa mainitaan ja tuntuu kuin käden laittaisi "pistorasiaan") sekä ihmisten "lukemista", yksi ainoa ihminen oli josta en saanut mitään selvää niin millään. Tiedän jo syynkin Wink

Taisi 10/10 mennä chakrat "normaalitilaan". Nyt sitten on toi meditointi ja parina yönä tullut samanlaisia kokemuksia, mutta paljon laimeampina. En pystynyt esim. nostamaan "taajuutta" kuin murto-osaan siitä mitä kesällä muutaman kerran. Kai tuolla mentaali-, tunne-, henki- ja normaalikropassa on vielä paljon duunattavaa. Taitaa olla toi omakuva nyt se isoin urakka mikä on jäljellä.

Tää herääminen on vähän kuin kaiken elämänaikana "opitun" purkamista tuolta ajatusmaailmasta. Kaikki veemäiset tilanteet on niitä jotka nostaa kuonat mieleen tuolta pinnan alta ja nämä taitaa olla niitä mistä huomaa että joku juttu on "häikkänä" systeemissä. Eli pitäsköhän nopeutetun henkisen "kasvun" nimissä siis tilailla matkaa Alabaman osavaltion vankilaan ja sieltä romanttinen luxuspaketti suihkuosastolta? Toisaalta eikös noitia joskus seivästetty muutenkin? Rupeaa saippuat lentelee lattioille kun näkevät tämän neitsytpojan (no siitä yhdestä marokkolaisesta en mene takuuseen mitä väsäili kerran kun olin taju kankaalla).

Jäi mietityttämään kesällä kun kuulin jotain ihan ihme hepreaa puhuttavan muutaman miehen välillä kun olin puolivalvetilassa omassa huoneessa ja samalla näin jonkun miehen kasvot kultaisella kypärällä välähdyksenä. Ihan kuin jotain muinaiskieltä.

On jäänyt suuresti vaivaamaan mieltä...

Nälkä kasvaa syödessä. Mä olen niin vaipoissa vielä....
« Viimeksi muokattu: 28.12.2010 00:02:10 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: