Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: huoneet kartalla  (Luettu 157413 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496Profiili WWW
« Vastaus #15 : 06.09.2010 22:13:43 »

Minäkin aloin miettimään juttua. Entä miten siihen liittyy nyt nuo huoneen kärjet? Onko niiden asteluku luotettava?

Astro.com on tarkin ilmainen astrologinen ohjelma mitä on tällä hetkellä olemassa. Hieman tarkemmaksi menee ainoastaan sitten maksulliset ohjelmat, kuten SolarFire. Smiley Että kyllä se minusta ainakin aika luotettava on. Itse olen käyttänyt seitsemän vuotta ja mikään ilmainen ohjelma ei ole niin tarkka tai monipuolinen kuin Astro.com. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080Profiili
« Vastaus #16 : 06.09.2010 22:22:37 »


Miten sitten on mahdollista, että Sepon tulkinnassa jotkin planeetat ovat ihan eri huoneessa kuin astro.comin tai myös astro.fin kartassa?

 

tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1017


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #17 : 07.09.2010 08:30:11 »

Piti oikein katsoa omastakin kartasta, että kuinka ne huoneet ja planeetat oikein menee kummassakin, astro.com:ssa ja astro.fi:ssä. 

Ainakin mun kartalla planeetat on ihan samassa asteluvussa molemmilla systeemeillä.  Huoneiden kärjillä oli joissain kohtaa muutama aste eroa.  Otithan huomioon, että eri huonejaoilla planeetat voi ollakin ihan eri huoneissa? 

Astro.fi:ssä pitää tarkasti katsoa planeetan asteluku ja huoneen kärjen asteluku, niin voi olla varma, kumpaan huoneeseen planeetta sijoittuu sillä kartalla.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Victoriae
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 51Profiili
« Vastaus #18 : 25.09.2010 00:15:01 »

Minua on on häirinnyt tämä kun Aurinko on minulla astro.fi:ssä 8.huoneessa ja astro.com.ssa 7.huoneessa. Auringon sijainti 8. huoneessa on kai aika dramaattista, joten olisi kiva tietää asian oikea laita sekä se, mistä ero johtuu..? Olen syntynyt aivan vuodenvaihteessa, selittäisikö pohjoinen sijainti eron? Placidus-kartalla 1. ja 7.  huone on ikään kuin aivan "litistyneitä". Tasahuonekartassa Aurinko on selkeästi 7.huoneessa ja "komea" stelliumikin vaihtaa huonetta 6.huoneesta viitoshuoneeseen..Mitä tässä pitäisi uskoa?
tallennettu

Aurinko, Kuu, Merkurius, MC ja DC - KAURIS
Asc ja IC - RAPU
Venus&Mars&Jupiter - SKORPIONI
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1017


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #19 : 25.09.2010 01:08:33 »

Theodora, usko sitä, miltä sinusta tuntuu.  Tutkiskele sisintäsi  Wink

Monesti täälläkin sanotaan, että astro.com on se luotettavampi.   Eri huonejaot ja systeemit voi tietysti muuttaa karttaa ja tulkintaa oleellisesti.

Tietenkin aloittelijoille- niinkuin minäkin- eri huonesysteemit tuottaa päänvaivaa.  Minä keskityn ensin Placidukseen, katselen sitten muita, jos siltä tuntuu  Smiley.
« Viimeksi muokattu: 10.11.2010 13:20:43 kirjoittanut meimi » tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522Profiili WWW
« Vastaus #20 : 24.11.2010 12:21:44 »

Huoneiden koot määräytyvät tavallisimmin laskennallisesti sen jälkeen, kun ollaan määritelty AC ja MC. Huonejärjestelmiä on useita, joista Placidus on suosituin. Astro.fi ohjelman eroavuudet planeettojen sijainnissa huoneissa voi johtua siitä, että Seppo käyttää toposentristä huonejärjestelmää. Kaikkein yksinkertaisimmat huonejärjestelmät ovat tasahuonejärjestelmä ja merkkihuonejärjestelmä.

Tasahuoneet: Määritellään AC laskennallisesti ja jaetaan karttaympyrä siitä lähtien 30 asteen tasasuuruisiin huoneisiin. Eli jos AC, eli 1. huoneen kärki on esim. 5oLeijonaa, 2. huoneen kärki on 5oNeitsyttä, 3. huone 5oVaakaa jne. MC Merkitään sitten erillisenä pisteenä karttaan.

Merkkihuoneet: Määritellään AC. 1. huoneen kärki on AC-merkin alkukohta. Muut huoneet = merkin alku. Esim. AC sijaitsee 21oRapua. 1. huone=0oRapua, 2. huone 0oLeijonaa jne.

Porfyrys: Määritellään AC-DC -linja ja MC-IC-linja. Akseleiden väliin jäänyt osa jaetaan kolmeen tasasuuruiseen osaan.

Placidus: Määritellään kulmahuoneet AC,MC,IC ja DC. Kulmien väliin jääneet puolikaaret jaetaan ajallisesti kolmeen. Huoneiden määrittäminen vaatii jo korkeampaa matematiikkaa.

Meridiaanihuoneet: Määritellään MC, mutta normaaliaskendentin sijaan käytetään ekvaattorin askendenttia, tarkoittaen sitä, että jos olisit syntynyt päiväntasaajalla, normaali AC ja ekvaattorin askendentti olisivat identtiset.

Toposentrinen: Muistuttaa Placidusta, mutta Placiduksessa syntymäpaikka projisoidaan laskennallisesti maan keskipisteeseen, kun taas toposentrisessä systeemissä se pysyy maan pinnan tasolla. Erot Placidukseen tulevat suureksi vasta pohjoisilla leveysasteilla.

Paljon muitakin huonejärjestelmiä on, joita voi kokeilla, mutta näitä näkee käytettävät suhteellisen yleisesti.

« Viimeksi muokattu: 24.11.2010 15:38:39 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
kaskas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #21 : 12.07.2011 22:16:11 »

Tässä Sinuule purontaka helinä ja muillekin astrolaisille Smiley Smiley

Seuraavassa luetelmassa on käyty karttaympyrän (360 astetta), huoneiden tärkeimmät merkitykset. Huoneet ovat psyviä, sinun elämässäsi tärkeitä toiminta-alueita. Kulmahuoneiden, (AC-DC, MC-IC), kärjillä on suuri merkitys.
 
 
1. Huone (minäitse -huone) Henkilölle ominainen tapa ilmaista itseään. (AC) oinas
 
1. huone on tärkein huone. Se liittyy ihmiseen itseensä ja millaisena muut pitävät kyseistä henkilöä ensi silmäyksellä. Siihen liittyy ulkoinen luonne suhteessa muihin ihmisiin sekä monet henkilökohtaiset intressit. Käytös, ulkonäkö, ruumiinrakenne ja yleinen terveydentila ovat ihmisen ulkoista olemusta. Koska 1.huone vastaa Oinasta ja aloitekykyä, myös elinvoima, elämänasenne, määrätietoisuus ja toiminnallisuus sisältyvät tähän huoneeseen. Se on myös Marsin ja tulen huone, mistä syystä avoimet riidat ja taistelut kuuluvat sen piiriin.
 
 
2. Huone (omaisuuden -huone), henkisten emotionaalisten ja fyysisten resurssien vakiinnuttaminen. harka
 
Tämä huone vastaa Venusta, Härkää, maata ja vakautta. Niinpä sen piiriin kuuluu raha-asiat, talous, finanssit, motivoituneisuus työhön ja menestyminen maallisen mammonan hankinnassa. Muita huoneen alueita ovat pääomat ja säästöt, tavaran omistamisen tarve ja siihen liittyvät kunnia ja maine. Turvallisuudentunne, vastuuntunto, tunteiden vakaus, rauha ja hyvinvointi, mutta myös ahneus ja nautinnonhalu.
 
 
3. Huone (Kommunikoinnin ja sisarusten -huone), tapa, jolla henkilö suhtautuu lähiympäristöön kaksoset
 
3. Huone on yhteydenpidon, puhumisen, kirjoittamisen, kirjeenvaihdon, asiakirjojen laadinnan ja henkisten harrastusten huone. Jos tässä huoneessa on monta taivaankappaletta, ovat konkreettinen ajattelu, ajallisesti tai paikallisesti lyhyet matkat, käytännöllinen aivotyö, opinnot monilla aloilla, matkailu tai kielet lähinnä sydäntä. Tämä on joustavan ilmamerkin Kaksosten (Gemini), ja sen hallitsijan Merkuriuksen huone, mistä syystä sen piiriin kuuluvat myös tarve ilmaista itseään, suhteet lähiympäristöön ja ulkomaailmaan, naapurit, sisarukset ja sukulaisen vaikutus, älykkyys ja oveluus.
 
 
4. Huone, (kodin -huone), turvallisuuden tunne, (IC) rapu
 
Kun huone 4 vastaa aloitekykyistä vedenmerkkiä Rapua ja Kuuta, niin on helppo arvata, mitä huone sisältää: oman kodin ja kotimaan, lapsuuden kotiolot ja suhteen äitiin, perhe-elämään ja harrastukset kotona. Se liittyy myös kiinteään ja perittyyn omaisuuteen, isänmaallisuuteen, ennakkoluuloihin, suojeleviin asenteisiin, lapsuuden tunne-elämään, elämän loppuosaan ja elämän alkupaikkaan, kohtuun.
 
 
5. Huone (nautintojen ja lyhyeiden romanssien -huone), luova itseilmaisu
 leijona
 
Tämä huone on vakaan tulen merkin, Leijonan ja Auringon huone ja sen piiriin sisältyvät seuraavat asiat: luova itseilmaisu, esiintyminen, taide, viihde-elämä, suhteet lapsiin, jälkeläiset, huvit leikit, nautinnot, ja iloluonteisuus, onni ja tunnustuksen saaminen, mutta myös himot, uhkapelit ja huono maine, keinottelu, vapaa seksi, ihastumiset ja lyhyet rakkaussuhteet, riskit, synnytykset sekä urheilu.
 
 
6. Huone (työn -huone) tunneperäisen itseilmaiun hienostuminen ja suuntautuminen neitsyt
 
Perinteinen työhuone. Ammatilliset taipumukset, sosiaalinen ja käytännöllinen työ, palveluammatit, suhteet työtovereihin ja alaisiin sekä tehokkuus. Muita asioita ovat puhtaus, terveys, sairaus, ravinto, pukeutuminen, lemmikkieläimet, huomaamaton elämänkulku, perheenjäsenten väliset suhteet ja hoidettavat sukulaiset. Astrologisesti se vastaa joustavaa maamerkkiä Neitsyttä ja Merkuriusta.
 
 
7. Huone (kumppanin huone) yhteistyökyky,  (DC) vaaka
 
Tämä on Venuksen ja aloitekykyisen ilmamerkin Vaa'an (Libra) huone. Niinpä sen piiriin kuuluvat avioliitto ja muut parisuhteet, kumppanuudet ja läheisimmät ustävät, toiveet ja odotukset elämänkumppania kohtaan, tasapaino ja suosio, mutta myös epäsopu, avoimet yhteenotot ja viholliset.
 
 
 
8. Huone (seksuaalisuuden-, toisten omaisuus -huone) henkilön kyky säilyttää ja ylläpitää ihmissuhteistaan skorpioni
 
Tämä on vakaan vedenmerkin Skorpionin ja Pluton huone sisältää myönteisessä mielessä seuraavaa:
kasvu ja kehitys, syntyminen, seksuaalisuuden ilmeneminen, muuttuminen, henkinen uudistuminen, tunteiden tutkiminen, keskittyminen ja toiminta hiljaisuudessa, normaalia paremmat psyykkiset kyvyt, meediot ja okkultistit, kumppanin kanssan jaetut tunteet, tarve jakaa omaisuus toisen kanssa, omistussuhteet, ja toisten ihmisten rahat. Kielteiseksi luettavia asioita voisivat olla: salaiset suhteet ja seksitaudit, testamentit ja kuolema.
 
 
 
9.Huone, (pitkien matkojen, uskonnollisuuden huone), kyky hyödyntää resursseja, jotka on saatu vuorovaikutuksesta muihin ihmisiin.  jousimies
 
9.huone liittyy maailmankatsomuksiin ja tuntemattoman tutkimiseen, tutkimusmatkailuun ja korkeakouluopintoihin. Sen piirissä ovat Jupiter-alueet: kirkko, uskonnot aatteet, filosofia, ulkomaat, maasta muutto, syvällinen ajattelu, henkinen toiminta, kirjallisuus, tieteet oikeus ja lakiasiat, abstraktinen ajattelu, pitkät matkat ajallisesti ja paikallisesti.
 
 
 
 
10. Huone, (uran-, ammatin-, statuksen huone), asenne yhteisöön ja yhteiskuntaan,  (MC) kauris
 
Saturnuksem ja aloitekykyisen maamerkin Kauriin huone on työelämän kannalta tärkein huone, koska se sisältää seuraavaa: kunnia, maine, menestys, ja arvovalta, mutta myös häpeä, skandaali ja konkurssi, uraputki, vastuus ja moraalinen lujuus, kodin ulkopuoliset harrastukset, ammatillinen ja julkinen toiminta, päämäärä, kutsumud, kunnianhimo, esimiehet ja suhde isään.
 
 
 
11. Huone, (ystävät), kyky vakiinntuttaaa asemansa yhteisössä, yhteiskunnassa vesimies
 
11.huoneen piiriin kuuluvat ystävät ja tutut yhdistystoiminta, ryhmätoiminta, maailmanparantaja-asenne, ihmisrakkaus, panos yhteisön yhteiskunnan, maan ja maailman hyväksi yhteistyö, kodin ulkopuoliset kontaktit, arvostettujen henkilöiden tuki, humanismi, keksinnöt, ihanteet, ideat, toiveet suunnitelmat, ja niiden toteuttaminen. Huone 11 on vakaan ilmamerkin Vesimiehen ja sen hallitsijan Uranuksen huone.
 
 
12. Huone, (alitajunnan -huone), ihmisen kyky integroida toiveet ja todellinen elämä kalat
 
Viimeinen karttahuone vastaa joustavaa vedenmerkkiä Kaloja ja Neptunusta, joten sen piiriin kuuluu seuraavaa: ihmisen sisin, alitajunta ja siihen liityvät kehitysprossesit, keskittyminen hiljaisuudessa ja toiminta kulssien takana, erakkomaisuus, haaveilu, mielikuvitus, todellisuuspako, hyväntekeväisyys, tyytymättömyys, itseaiheutetut vastoinkäymist, itsesääli ja intuitiivisuud, salaisuudet ja pelot, päiväunet, (fantasiat), intohimot, mystiikka, sairaalat, vankilat ja luostarit, salaiset yhdistykset
***********************************************************
Ajattelin laittaa tämän teille kaikille avuksi Smiley
Kirjoittelin yhdelle tuttavalleni ja sukulaistytölle näistä huoneista.
Ja nyt tämä teillä täällä, olkaa hyvät smitten smitten
tallennettu
kaskas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #22 : 12.07.2011 22:24:21 »

Tässä Sinuule purontaka helinä ja muillekin astrolaisille Smiley Smiley

Seuraavassa luetelmassa on käyty karttaympyrän (360 astetta), huoneiden tärkeimmät merkitykset. Huoneet ovat psyviä, sinun elämässäsi tärkeitä toiminta-alueita. Kulmahuoneiden, (AC-DC, MC-IC), kärjillä on suuri merkitys.
 
 
1. Huone (minäitse -huone) Henkilölle ominainen tapa ilmaista itseään. (AC) oinas
 
1. huone on tärkein huone. Se liittyy ihmiseen itseensä ja millaisena muut pitävät kyseistä henkilöä ensi silmäyksellä. Siihen liittyy ulkoinen luonne suhteessa muihin ihmisiin sekä monet henkilökohtaiset intressit. Käytös, ulkonäkö, ruumiinrakenne ja yleinen terveydentila ovat ihmisen ulkoista olemusta. Koska 1.huone vastaa Oinasta ja aloitekykyä, myös elinvoima, elämänasenne, määrätietoisuus ja toiminnallisuus sisältyvät tähän huoneeseen. Se on myös Marsin ja tulen huone, mistä syystä avoimet riidat ja taistelut kuuluvat sen piiriin.
 
 
2. Huone (omaisuuden -huone), henkisten emotionaalisten ja fyysisten resurssien vakiinnuttaminen. harka
 
Tämä huone vastaa Venusta, Härkää, maata ja vakautta. Niinpä sen piiriin kuuluu raha-asiat, talous, finanssit, motivoituneisuus työhön ja menestyminen maallisen mammonan hankinnassa. Muita huoneen alueita ovat pääomat ja säästöt, tavaran omistamisen tarve ja siihen liittyvät kunnia ja maine. Turvallisuudentunne, vastuuntunto, tunteiden vakaus, rauha ja hyvinvointi, mutta myös ahneus ja nautinnonhalu.
 
 
3. Huone (Kommunikoinnin ja sisarusten -huone), tapa, jolla henkilö suhtautuu lähiympäristöön kaksoset
 
3. Huone on yhteydenpidon, puhumisen, kirjoittamisen, kirjeenvaihdon, asiakirjojen laadinnan ja henkisten harrastusten huone. Jos tässä huoneessa on monta taivaankappaletta, ovat konkreettinen ajattelu, ajallisesti tai paikallisesti lyhyet matkat, käytännöllinen aivotyö, opinnot monilla aloilla, matkailu tai kielet lähinnä sydäntä. Tämä on joustavan ilmamerkin Kaksosten (Gemini), ja sen hallitsijan Merkuriuksen huone, mistä syystä sen piiriin kuuluvat myös tarve ilmaista itseään, suhteet lähiympäristöön ja ulkomaailmaan, naapurit, sisarukset ja sukulaisen vaikutus, älykkyys ja oveluus.
 
 
4. Huone, (kodin -huone), turvallisuuden tunne, (IC) rapu
 
Kun huone 4 vastaa aloitekykyistä vedenmerkkiä Rapua ja Kuuta, niin on helppo arvata, mitä huone sisältää: oman kodin ja kotimaan, lapsuuden kotiolot ja suhteen äitiin, perhe-elämään ja harrastukset kotona. Se liittyy myös kiinteään ja perittyyn omaisuuteen, isänmaallisuuteen, ennakkoluuloihin, suojeleviin asenteisiin, lapsuuden tunne-elämään, elämän loppuosaan ja elämän alkupaikkaan, kohtuun.
 
 
5. Huone (nautintojen ja lyhyeiden romanssien -huone), luova itseilmaisu
 leijona
 
Tämä huone on vakaan tulen merkin, Leijonan ja Auringon huone ja sen piiriin sisältyvät seuraavat asiat: luova itseilmaisu, esiintyminen, taide, viihde-elämä, suhteet lapsiin, jälkeläiset, huvit leikit, nautinnot, ja iloluonteisuus, onni ja tunnustuksen saaminen, mutta myös himot, uhkapelit ja huono maine, keinottelu, vapaa seksi, ihastumiset ja lyhyet rakkaussuhteet, riskit, synnytykset sekä urheilu.
 
 
6. Huone (työn -huone) tunneperäisen itseilmaiun hienostuminen ja suuntautuminen neitsyt
 
Perinteinen työhuone. Ammatilliset taipumukset, sosiaalinen ja käytännöllinen työ, palveluammatit, suhteet työtovereihin ja alaisiin sekä tehokkuus. Muita asioita ovat puhtaus, terveys, sairaus, ravinto, pukeutuminen, lemmikkieläimet, huomaamaton elämänkulku, perheenjäsenten väliset suhteet ja hoidettavat sukulaiset. Astrologisesti se vastaa joustavaa maamerkkiä Neitsyttä ja Merkuriusta.
 
 
7. Huone (kumppanin huone) yhteistyökyky,  (DC) vaaka
 
Tämä on Venuksen ja aloitekykyisen ilmamerkin Vaa'an (Libra) huone. Niinpä sen piiriin kuuluvat avioliitto ja muut parisuhteet, kumppanuudet ja läheisimmät ustävät, toiveet ja odotukset elämänkumppania kohtaan, tasapaino ja suosio, mutta myös epäsopu, avoimet yhteenotot ja viholliset.
 
 
 
8. Huone (seksuaalisuuden-, toisten omaisuus -huone) henkilön kyky säilyttää ja ylläpitää ihmissuhteistaan skorpioni
 
Tämä on vakaan vedenmerkin Skorpionin ja Pluton huone sisältää myönteisessä mielessä seuraavaa:
kasvu ja kehitys, syntyminen, seksuaalisuuden ilmeneminen, muuttuminen, henkinen uudistuminen, tunteiden tutkiminen, keskittyminen ja toiminta hiljaisuudessa, normaalia paremmat psyykkiset kyvyt, meediot ja okkultistit, kumppanin kanssan jaetut tunteet, tarve jakaa omaisuus toisen kanssa, omistussuhteet, ja toisten ihmisten rahat. Kielteiseksi luettavia asioita voisivat olla: salaiset suhteet ja seksitaudit, testamentit ja kuolema.
 
 
 
9.Huone, (pitkien matkojen, uskonnollisuuden huone), kyky hyödyntää resursseja, jotka on saatu vuorovaikutuksesta muihin ihmisiin.  jousimies
 
9.huone liittyy maailmankatsomuksiin ja tuntemattoman tutkimiseen, tutkimusmatkailuun ja korkeakouluopintoihin. Sen piirissä ovat Jupiter-alueet: kirkko, uskonnot aatteet, filosofia, ulkomaat, maasta muutto, syvällinen ajattelu, henkinen toiminta, kirjallisuus, tieteet oikeus ja lakiasiat, abstraktinen ajattelu, pitkät matkat ajallisesti ja paikallisesti.
 
 
 
 
10. Huone, (uran-, ammatin-, statuksen huone), asenne yhteisöön ja yhteiskuntaan,  (MC) kauris
 
Saturnuksem ja aloitekykyisen maamerkin Kauriin huone on työelämän kannalta tärkein huone, koska se sisältää seuraavaa: kunnia, maine, menestys, ja arvovalta, mutta myös häpeä, skandaali ja konkurssi, uraputki, vastuus ja moraalinen lujuus, kodin ulkopuoliset harrastukset, ammatillinen ja julkinen toiminta, päämäärä, kutsumud, kunnianhimo, esimiehet ja suhde isään.
 
 
 
11. Huone, (ystävät), kyky vakiinntuttaaa asemansa yhteisössä, yhteiskunnassa vesimies
 
11.huoneen piiriin kuuluvat ystävät ja tutut yhdistystoiminta, ryhmätoiminta, maailmanparantaja-asenne, ihmisrakkaus, panos yhteisön yhteiskunnan, maan ja maailman hyväksi yhteistyö, kodin ulkopuoliset kontaktit, arvostettujen henkilöiden tuki, humanismi, keksinnöt, ihanteet, ideat, toiveet suunnitelmat, ja niiden toteuttaminen. Huone 11 on vakaan ilmamerkin Vesimiehen ja sen hallitsijan Uranuksen huone.
 
 
12. Huone, (alitajunnan -huone), ihmisen kyky integroida toiveet ja todellinen elämä kalat
 
Viimeinen karttahuone vastaa joustavaa vedenmerkkiä Kaloja ja Neptunusta, joten sen piiriin kuuluu seuraavaa: ihmisen sisin, alitajunta ja siihen liityvät kehitysprossesit, keskittyminen hiljaisuudessa ja toiminta kulssien takana, erakkomaisuus, haaveilu, mielikuvitus, todellisuuspako, hyväntekeväisyys, tyytymättömyys, itseaiheutetut vastoinkäymist, itsesääli ja intuitiivisuud, salaisuudet ja pelot, päiväunet, (fantasiat), intohimot, mystiikka, sairaalat, vankilat ja luostarit, salaiset yhdistykset
***********************************************************
Ajattelin laittaa tämän teille kaikille avuksi Smiley
Kirjoittelin yhdelle tuttavalleni ja sukulaistytölle näistä huoneista.
Ja nyt tämä teillä täällä, olkaa hyvät smitten smitten
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6602


Profiili WWW
« Vastaus #23 : 12.07.2011 22:48:29 »

Lainauksen lainauksen lainaus alkuperältään
Juhani Nummela, Astrologian käsikirja, s.39 -43.
tallennettu
Nahna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #24 : 11.04.2012 12:16:20 »

Tuossa jo selitettiinkin että eri karttatyypeillä on huonejaot erilaisia, mutta siihen en saanut vielä vastausta etsiessäni, että kuinka suhtaudutaan eri karttayypeillä tuleviin erilaisiin tuloksiin?

Itselläni esim. Aurinko on joko 11 tai 12 huoneessa riippuen eri karttatyypeistä tai tulkintojen tekijöistä. Ja koska Aurinkoni lähettyvillä on muitakin tärkeitä persoonallisia planeettoja, vaihtavat nämäkin huonetta tulkinnasta riippuen.
Kuinka tähän tulisi suhtautua ja miten päättelen, missä huoneessa esim. Aurinkoni nyt sitten "oikeasti" on?
tallennettu
minsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 476Profiili
« Vastaus #25 : 21.04.2012 01:56:19 »

Hei,

itse käytän porphyriusta mutta useimmat niin suomessa kuin ulkomailla käyttävät placidusta
riippumatta siitä onko pohjoisimmat pituusasteet mahdollisia järjestelmässä.

Mikäli olet eteläsuomessa syntynyt niin placidus on ihan hyvä siinä kuin porphyrius, karttaasi kun
tutkit niin vastauksen kyllä löydät kumpi järjestelmä tuntuu sinusta oikeammalta.

Käytännössä kartalla voi olla paljon muitakin tekijöitä mitkä tukevat noita huoneita sisälläsi
jolloin ilman karttoja on hankala sanoa mitkä olisi kysymykset millä tuota voisi miettiä kumpi
huone auringollesi on se oikeamman oloinen..

Eikä nuo huoneet edes kovin paljoa eroa toisistaan kun 11. huoneen minä on osa sosiaalista
tapahtumista kuten siis vesimies, kokeilija, uusien tuulien tuoja ja ryhmähengen kohottaja
ja 12. huone taas kalat joka joutuu kohtaamaan oman kehityksensä heikkoudet jolloin huoneen
ihmistyyppi on siis lähinnä sosiaalinen sivullinen, tarkkailija ja vetäytyjä.
Tämä jako ei kuitenkaan välttämättä auta mikäli kartallasi on vesimies/kalat merkeissä planeettoja.
Valitettavasti aina ei ole ihan yksinkertaista, varsinkin kun kyseessä vielä aurinkomerkki jossa on
todennäköisesti hiukan molempia mukana. Esim 29 asteen merkki on useimmiten molempia mutta
vahvempi ja oikea on toki aina se mitä merkkiä 29 aste on, myös huoneissa siis todennäköisesti on
molempia.

Jos haluat niin voit laittaa tietosi privana minulle niin katson josko minulla olisi antaa kysymykset millä
ratkaisisit pulman..

-M-
tallennettu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258Profiili WWW
« Vastaus #26 : 15.05.2012 14:01:46 »

Ekalla sivulla olleen linkin alta tuli kyl osuvaa tekstii myös mulle Cheesy

Niin mielenkiintoista oli lukea ja huomata kuinka osuvia muutamat kohdat olivat jo nyt (enkä ole edes vanhakaa Cheesy ) Katotaa osuvatko loput, jotka vielä eivät ole osuneet, myöhemmin tulevaisuudessa paikalleen Cheesy
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
DIMPLES
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #27 : 14.08.2012 14:17:20 »

Moi Cool

Voisikohan joku teistä selkeyttää onko Placidus täällä pohjoisessa paras.
Mulla eka huone alkaa 18 kauris ja päättyy puoleen väliin  oinas
ja sama on 7. huone
oisko whole sign tai equal parempi

laitanpa oman karttani tässä esimerkkinä
toivottavasti saan neuvoje, kiitos etukäteen!
Soile.
tallennettu
DIMPLES
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #28 : 14.08.2012 14:25:33 »

ok tuli väärä kartta Cheesy

tässä mun oma Placiduksella. Toivon että joku vastaisi.
Mun mieheni suositteli equal/whole signia
mutta dienstillä kaikki tulkkinnat on tehty Placidiukselle.
SOILE
tallennettu
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« Vastaus #29 : 14.07.2014 15:40:13 »

Itse olen viime aikoina ollut kiinnostunut astrologiassa ns. huone kvadranteista ("house quadrant"). Ensimmäinen kvadrantti (neljännes ympyrästä) koostuu huoneista 1,2,3. Toinen kvadrantti koostuu huoneista 4,5,6. Kolmas kvadrantti koostuu huoneista 7,8,9. Ja viimeinen eli neljäs kvadrantti huoneista 10,11,12.

Toivottavasti joku englantia paremmin osaava keksisi näille joillekin termeille paremmat suomen kieliset vastikkeet, mutta Cafeastrology -sivuston mukaan ensimmäinen kvadrantti kuvastaisi henkilökohtaista (omakohtaista?) identiteettiä (Personal Identity), toinen kvadrantti henkilökohtaista ilmaisua (Personal Expression), kolmas kvadrantti sosiaalista identiteettiä (Social Identity) ja neljäs kvadrantti sosiaalista ilmaisua (Social Expression).

Jos nyt ajateltaisiin, että joltakin henkilöltä x löytyisi vaikka suurin osa ellei kaikki planeetat pelkästään joko 1. ja 3. kvadranteista tai 2. ja 4. kvadranteista niin kuinka tällainen huonejako tulisi mielestänne ottaa huomioon? Esim. itseltäni löytyy suurin osa planeetoista noista ilmaisua edustavista kvadranteista ja ainoastaan kolme persoonallista planeettaa eli Merkurius, Venus Ja Mars löytyvät kartaltani tuolta Identiteettiä kuvastavista kvadranteista.

Toinen esimerkki. Jos henkilöllä x olisi vaikka kaikki planeetat pakkautuneet 1. ja 2. kvadranttiin niin miten hän silloin mahtaisi tuoda esiin sosiaalista identiteettiään ja sosiaalista ilmaisuaan? Ilmeisesti tällainen henkilö x kaiken järjen mukaan saattaisi vaikuttaa hyvinkin introvertiltä ("sisäänpäin kääntyneeltä") tyypiltä, jos hänen planeetta enemmistönsä kerran olisi asettunut kartan alaosaan eli vain huoneisiin 1,2,3,4,5,6.

Kertokaa ihmeessä omia näkökantojanne, jos jotain mieleen tulee.

Lähde:

http://www.cafeastrology.com/articles/hemisphereemphasis.html
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: