Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: huoneet kartalla  (Luettu 125805 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
purontaka helinä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 25.10.2005 13:19:38 »

Smiley Mitä nämä huoneet lyhyesti kartalla tarkoittaa Huh
Itselläni on merkkejä 4,5,11 huoneissa ja yksi 3, muut huoneet tyhjiä Sad
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #1 : 25.10.2005 13:27:26 »

Sytymäkartan huoneet edustavat kartalla kukin eri elämäaluetta. Katsopa vaikka seuraava linkki, siellä on huoneet selostettu tosi hyvin. http://koti.welho.com/rnikula/12-h.htm

Huoneet, joissa on paljon planeettoja, edustavat kartallasi erityisen merkittäviä, painottuneita elämänalueita. Planeetoista tyhjät huoneet tulkitaan huoneen kärjen merkin mukaan toisin sanoen sen merkin, josta huone alkaa.
tallennettu

Stareyes
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 580


Tuon kultaisen säteen, missä ikinä kuljenkin


Profiili
« Vastaus #2 : 25.10.2005 14:59:14 »

Tässä Sinuule purontaka helinä ja muillekin astrolaisille Smiley Smiley

Seuraavassa luetelmassa on käyty karttaympyrän (360 astetta), huoneiden tärkeimmät merkitykset. Huoneet ovat psyviä, sinun elämässäsi tärkeitä toiminta-alueita. Kulmahuoneiden, (AC-DC, MC-IC), kärjillä on suuri merkitys.
 
 
1. Huone (minäitse -huone) Henkilölle ominainen tapa ilmaista itseään. (AC) oinas
 
1. huone on tärkein huone. Se liittyy ihmiseen itseensä ja millaisena muut pitävät kyseistä henkilöä ensi silmäyksellä. Siihen liittyy ulkoinen luonne suhteessa muihin ihmisiin sekä monet henkilökohtaiset intressit. Käytös, ulkonäkö, ruumiinrakenne ja yleinen terveydentila ovat ihmisen ulkoista olemusta. Koska 1.huone vastaa Oinasta ja aloitekykyä, myös elinvoima, elämänasenne, määrätietoisuus ja toiminnallisuus sisältyvät tähän huoneeseen. Se on myös Marsin ja tulen huone, mistä syystä avoimet riidat ja taistelut kuuluvat sen piiriin.
 
 
2. Huone (omaisuuden -huone), henkisten emotionaalisten ja fyysisten resurssien vakiinnuttaminen. harka
 
Tämä huone vastaa Venusta, Härkää, maata ja vakautta. Niinpä sen piiriin kuuluu raha-asiat, talous, finanssit, motivoituneisuus työhön ja menestyminen maallisen mammonan hankinnassa. Muita huoneen alueita ovat pääomat ja säästöt, tavaran omistamisen tarve ja siihen liittyvät kunnia ja maine. Turvallisuudentunne, vastuuntunto, tunteiden vakaus, rauha ja hyvinvointi, mutta myös ahneus ja nautinnonhalu.
 
 
3. Huone (Kommunikoinnin ja sisarusten -huone), tapa, jolla henkilö suhtautuu lähiympäristöön kaksoset
 
3. Huone on yhteydenpidon, puhumisen, kirjoittamisen, kirjeenvaihdon, asiakirjojen laadinnan ja henkisten harrastusten huone. Jos tässä huoneessa on monta taivaankappaletta, ovat konkreettinen ajattelu, ajallisesti tai paikallisesti lyhyet matkat, käytännöllinen aivotyö, opinnot monilla aloilla, matkailu tai kielet lähinnä sydäntä. Tämä on joustavan ilmamerkin Kaksosten (Gemini), ja sen hallitsijan Merkuriuksen huone, mistä syystä sen piiriin kuuluvat myös tarve ilmaista itseään, suhteet lähiympäristöön ja ulkomaailmaan, naapurit, sisarukset ja sukulaisen vaikutus, älykkyys ja oveluus.
 
 
4. Huone, (kodin -huone), turvallisuuden tunne, (IC) rapu
 
Kun huone 4 vastaa aloitekykyistä vedenmerkkiä Rapua ja Kuuta, niin on helppo arvata, mitä huone sisältää: oman kodin ja kotimaan, lapsuuden kotiolot ja suhteen äitiin, perhe-elämään ja harrastukset kotona. Se liittyy myös kiinteään ja perittyyn omaisuuteen, isänmaallisuuteen, ennakkoluuloihin, suojeleviin asenteisiin, lapsuuden tunne-elämään, elämän loppuosaan ja elämän alkupaikkaan, kohtuun.
 
 
5. Huone (nautintojen ja lyhyeiden romanssien -huone), luova itseilmaisu
 leijona
 
Tämä huone on vakaan tulen merkin, Leijonan ja Auringon huone ja sen piiriin sisältyvät seuraavat asiat: luova itseilmaisu, esiintyminen, taide, viihde-elämä, suhteet lapsiin, jälkeläiset, huvit leikit, nautinnot, ja iloluonteisuus, onni ja tunnustuksen saaminen, mutta myös himot, uhkapelit ja huono maine, keinottelu, vapaa seksi, ihastumiset ja lyhyet rakkaussuhteet, riskit, synnytykset sekä urheilu.
 
 
6. Huone (työn -huone) tunneperäisen itseilmaiun hienostuminen ja suuntautuminen neitsyt
 
Perinteinen työhuone. Ammatilliset taipumukset, sosiaalinen ja käytännöllinen työ, palveluammatit, suhteet työtovereihin ja alaisiin sekä tehokkuus. Muita asioita ovat puhtaus, terveys, sairaus, ravinto, pukeutuminen, lemmikkieläimet, huomaamaton elämänkulku, perheenjäsenten väliset suhteet ja hoidettavat sukulaiset. Astrologisesti se vastaa joustavaa maamerkkiä Neitsyttä ja Merkuriusta.
 
 
7. Huone (kumppanin huone) yhteistyökyky,  (DC) vaaka
 
Tämä on Venuksen ja aloitekykyisen ilmamerkin Vaa'an (Libra) huone. Niinpä sen piiriin kuuluvat avioliitto ja muut parisuhteet, kumppanuudet ja läheisimmät ustävät, toiveet ja odotukset elämänkumppania kohtaan, tasapaino ja suosio, mutta myös epäsopu, avoimet yhteenotot ja viholliset.
 
 
 
8. Huone (seksuaalisuuden-, toisten omaisuus -huone) henkilön kyky säilyttää ja ylläpitää ihmissuhteistaan skorpioni
 
Tämä on vakaan vedenmerkin Skorpionin ja Pluton huone sisältää myönteisessä mielessä seuraavaa:
kasvu ja kehitys, syntyminen, seksuaalisuuden ilmeneminen, muuttuminen, henkinen uudistuminen, tunteiden tutkiminen, keskittyminen ja toiminta hiljaisuudessa, normaalia paremmat psyykkiset kyvyt, meediot ja okkultistit, kumppanin kanssan jaetut tunteet, tarve jakaa omaisuus toisen kanssa, omistussuhteet, ja toisten ihmisten rahat. Kielteiseksi luettavia asioita voisivat olla: salaiset suhteet ja seksitaudit, testamentit ja kuolema.
 
 
 
9.Huone, (pitkien matkojen, uskonnollisuuden huone), kyky hyödyntää resursseja, jotka on saatu vuorovaikutuksesta muihin ihmisiin.  jousimies
 
9.huone liittyy maailmankatsomuksiin ja tuntemattoman tutkimiseen, tutkimusmatkailuun ja korkeakouluopintoihin. Sen piirissä ovat Jupiter-alueet: kirkko, uskonnot aatteet, filosofia, ulkomaat, maasta muutto, syvällinen ajattelu, henkinen toiminta, kirjallisuus, tieteet oikeus ja lakiasiat, abstraktinen ajattelu, pitkät matkat ajallisesti ja paikallisesti.
 
 
 
 
10. Huone, (uran-, ammatin-, statuksen huone), asenne yhteisöön ja yhteiskuntaan,  (MC) kauris
 
Saturnuksem ja aloitekykyisen maamerkin Kauriin huone on työelämän kannalta tärkein huone, koska se sisältää seuraavaa: kunnia, maine, menestys, ja arvovalta, mutta myös häpeä, skandaali ja konkurssi, uraputki, vastuus ja moraalinen lujuus, kodin ulkopuoliset harrastukset, ammatillinen ja julkinen toiminta, päämäärä, kutsumud, kunnianhimo, esimiehet ja suhde isään.
 
 
 
11. Huone, (ystävät), kyky vakiinntuttaaa asemansa yhteisössä, yhteiskunnassa vesimies
 
11.huoneen piiriin kuuluvat ystävät ja tutut yhdistystoiminta, ryhmätoiminta, maailmanparantaja-asenne, ihmisrakkaus, panos yhteisön yhteiskunnan, maan ja maailman hyväksi yhteistyö, kodin ulkopuoliset kontaktit, arvostettujen henkilöiden tuki, humanismi, keksinnöt, ihanteet, ideat, toiveet suunnitelmat, ja niiden toteuttaminen. Huone 11 on vakaan ilmamerkin Vesimiehen ja sen hallitsijan Uranuksen huone.
 
 
12. Huone, (alitajunnan -huone), ihmisen kyky integroida toiveet ja todellinen elämä kalat
 
Viimeinen karttahuone vastaa joustavaa vedenmerkkiä Kaloja ja Neptunusta, joten sen piiriin kuuluu seuraavaa: ihmisen sisin, alitajunta ja siihen liityvät kehitysprossesit, keskittyminen hiljaisuudessa ja toiminta kulssien takana, erakkomaisuus, haaveilu, mielikuvitus, todellisuuspako, hyväntekeväisyys, tyytymättömyys, itseaiheutetut vastoinkäymist, itsesääli ja intuitiivisuud, salaisuudet ja pelot, päiväunet, (fantasiat), intohimot, mystiikka, sairaalat, vankilat ja luostarit, salaiset yhdistykset
***********************************************************
Ajattelin laittaa tämän teille kaikille avuksi Smiley
Kirjoittelin yhdelle tuttavalleni ja sukulaistytölle näistä huoneista.
Ja nyt tämä teillä täällä, olkaa hyvät smitten smitten
tallennettu

"Mikä haavoittaa sinua niin paljon, että tunnet olevasi pakotettu haavoittamaan minua, jotta parantuisit?"
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #3 : 21.11.2006 20:27:31 »

OI KIITOS! Vanha mutta niin tärkeä aihe täältä löytyi.  Cheesy
tallennettu
Stareyes
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 580


Tuon kultaisen säteen, missä ikinä kuljenkin


Profiili
« Vastaus #4 : 15.12.2006 08:32:54 »

Joo, ole hyvä vaan  smitten
Nuo modet saisi laittaa nämä pysyviksi aiheiksi, missä on astrologian perustietoa, etteivät 'huku' viestien sekaan, niin jokainen löytäisi sen, mitä milloinkin kyselee, eikä tarvitsisi aina vain kerrata samoja juttuja. Tämä palvelisi monta uutta käyttäjää.
tallennettu

"Mikä haavoittaa sinua niin paljon, että tunnet olevasi pakotettu haavoittamaan minua, jotta parantuisit?"
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #5 : 07.07.2008 20:59:52 »

Josko joku Modeista lukee tämän  Kiss angel smitten
Joo, ole hyvä vaan  smitten
Nuo modet saisi laittaa nämä pysyviksi aiheiksi, missä on astrologian perustietoa, etteivät 'huku' viestien sekaan, niin jokainen löytäisi sen, mitä milloinkin kyselee, eikä tarvitsisi aina vain kerrata samoja juttuja. Tämä palvelisi monta uutta käyttäjää.

Tuon tämän aiheen n'äkyville - hmm. kun syntymäkarttaa katsellessa aloin kaivata tietoja huoneista - muistaakseni NE ennen löytyi syntymäkarttaa klikkaillessa vai  Shocked  ... no anyway kaipasin itse muistinvirkistämistä huoneista ja haulla löytyi tämä ketju.   smitten kiitos Stareyes

JA alkuperäinen innostus syntyi täällä http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=24789.msg204430#msg204430   ja nyt ymmärrän oikein hyvin tuon Chironin ja sijainnin 7 huoneessa - edellinen mies-suhteeni  oli parhaimmillaan tätä.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2008 21:04:29 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416Profiili
« Vastaus #6 : 28.10.2008 19:42:15 »

Kiitos todellakin, oli hyvin kirjoitettu!  Cheesy

taas keksin jotain lisää kartoista tuon pohjalta!
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Angelycon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7Profiili
« Vastaus #7 : 16.05.2009 20:10:37 »

Hm.. Mä tavallaan ymmärrän kyllä nämä huone jutut, mutta tein oman kartan enkä ymmärrä siitä mitään Sad Kauheaa olla näin avuton.

Mitä eroa on huoneiden kärjillä ja itse merkeillä kussakin huoneessa?
Kaikkia oppositioita yms en edes yritä ymmärtää Grin

EDIT: Löysin hyvän syntymäkartta sivun joka selittää kaiken siinä olevan Smiley
http://astro.mtv3.fi/cgi-bin/astro/natal
« Viimeksi muokattu: 16.05.2009 20:47:29 kirjoittanut Angelycon » tallennettu

it's not the problem that's the problem, it's your attitude towards the problem that's the problem.
Tiinamaria
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38Profiili
« Vastaus #8 : 26.05.2009 19:20:25 »

No huh! olipa kiinnostavaa - ja rankkaa - tekstiä astro.mtv3 linkin takana. Siis liittyen omaan syntymäaikaani! crazy2 Pitänee lukea teksti toisenkin kerran, ihan ajatuksen kanssa..
tallennettu

"Jokainen on oman kohtalonsa arkkitehti." (englantilainen sananlasku)
******************************************

Aurinko kauris, kuu leijona, nouseva neitsyt
Sininen Planetaarinen Apina
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2149


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #9 : 26.05.2009 22:11:34 »

Tuon linkin takana oli totisesti osuvaa tekstiä  :Smiley
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080Profiili
« Vastaus #10 : 06.09.2010 20:37:53 »

Nostanpa tätä aihetta,

koska olen jälleen kerran pähkäillyt täällä astro.fi:ssä tehdyn karttani kanssa tuota huonejakoa, koskien lähinnä  venus sijaintia.

Sepolta tilaamassani Luonnehoroskoopissa  venus käsitellään kuuluvaksi 11.huoneeseen, kun se karttaympyrässä on 12.huoneen puolella.
Miten tuo kartan huonejako pitää paikkaansa, varsinkaan jos on paljon planeettoja samassa huoneessa?

Voisiko Seppo tai joku muu vastata napakasti?  :Smiley
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1499Profiili WWW
« Vastaus #11 : 06.09.2010 20:52:15 »

Astro.fi:n kartat eivät ole visuaalisesti tarkkoja! Tämän vuoksi on aina tarkistettava asteista planeettojen sijainnit tai käytettävä muita karttaohjelmia, esimerkiksi Astro.comia, jossa planeetat ovat aina visuaalisesti siellä missä ne ovat myös oikeasti laskennallisesti.

Oliko tarpeeksi napakka? Wink
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080Profiili
« Vastaus #12 : 06.09.2010 21:08:17 »

Kiitos Ebenia!

Minun kartallani astro.com:issa tuleekin oikein, mutta ystäväni kartalla ei. Hänellä  aurinkomerkurius ja  venus ovat ihan merkin alkuasteilla, joten onko mahdollista, että ne ovat edellisen huoneen puolella?
Mistähän saisi täyden selvyyden?
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1499Profiili WWW
« Vastaus #13 : 06.09.2010 21:41:26 »

Tein pienen opetuskuvan tuosta, toivottavasti tämä hieman selittää tarkemmin. Eli noista Astro.comissa näkyvistä pienistä sinisistä viivoista voi päätellä hyvin missä huoneessa planeetta on.

Se, että planeetta on alkuasteilla, ei tarkoita vielä mitään, se voi olla ihan missä huoneessa vain silloin. Enemmän merkitystä on sillä, missä asteissa se tietty huone alkaa ja missä se loppuu ja missä asteissa se planeetta sitten on. Eli jos huone alkaa asteista 11'23 Oinasta ja päättyy 19'23 Oinasta, niin jos planeetan asteet ovat jotain tältä väliltä, niin se on siinä huoneessa. Smiley Jos planeetta on vaikka 11'00 astetta Oinasta tai 20'00 astetta Oinasta, niin planeetta olisi edellisissä tai seuraavissa huoneissa.

Minusta Astro.comista näkee aika hyvin noista sinisistä viivoista, että missä se planeetta on. Ehkä tuo kuva selventää.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2010 21:44:06 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5775


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 06.09.2010 22:05:22 »

Minäkin aloin miettimään juttua. Entä miten siihen liittyy nyt nuo huoneen kärjet? Onko niiden asteluku luotettava?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: