Sivuja: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 651402 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pusu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #915 : 20.09.2006 13:31:59 »

 Kiitos  :angel:Rakkauden Enkeli vastauksestasilapselleni.Pyydämme Enkeleiltä voimaa ja apua yhdessä. Elämämme ei ole ollut helppoa.. smitten smitten :smitten:pusu
tallennettu
Loume
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 77


Profiili
« Vastaus #916 : 20.09.2006 21:46:11 »

Koska pystyn olemaan tyytyväinen? Undecided
tallennettu

Nousumerkki Vaaka
Aurinko Vaa'assa
Kuu Jousimiehessä
Merkurius Skorpionissai
Venus Vaa'assa
Mars kaksosissa
jalava
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #917 : 21.09.2006 10:40:37 »

 smitten Cheesy :smitten:Kiitos edellisistä korteista smitten
Nostaisitko myös tyttärelleni kortin,kiitos angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #918 : 21.09.2006 13:16:19 »

Dodiin, vihdoin alan taas vastailemaan teille. Anteeksi viivästys.  Embarrassed
tallennettu
*Maria*
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #919 : 21.09.2006 13:19:22 »

Hei taas  Grin Korttia kaipailisi myös tyttäreni joka pähkäilee opiskelujensa kanssa. Olet todellinen Enkeli kun jaksat tätä.  angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #920 : 21.09.2006 13:20:16 »

Elämä on vihdoin löytänyt uomansa, mutta voimat ovat huvenneet sitä uomaa hakiessa, sydämessä on levollinen olo, mutta fyysisesti olen ihan poikki...joten nyt kaipaisin vähän lohdutuksen sanoja enkeleiltä angel

Kiitos kaunis etukäteen smitten

Ihaa, sinulle tuli kortti:

VASTAUS RUKOUKSIIN

Älä pelkää, rakastettu! Sinun rukouksesi on kuultu ja niihin on vastattu.

Kaikkiin rukouksiisi vastataan aina. Joskus sinusta ei ehkä tunnu siltä, koska vastaus tulee odottamattomin tavoin. Ehkä saat intuitiivisen tuntemuksen, tai uusi mahdollisuus ilmestyy, tai ehkä jokin kirja putoaa hyllystä tms. Enkelit vastaavat rukouksiimme hyvin usein antamalla meille jonkin idean tai informaation jollakin ihan arkipäiväisellä tavalla.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit kehoittavat sinua olemaan erityisen tarkkavainen. Huomioi kaikki mitä kuulet, sanot, ajattelet ja tunnet. Ole erityisen tarkkana avulle joka tulee luoksesi, ja varmista, että todella hyväksyt tämän avun. Sinä ANSAITSET tämän avustuksen, ja monesti Jumala "pestaa" ihmisiä toimimaan maallisina "enkeleinä", jotka tuovat vastauksen rukouksiisi.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #921 : 21.09.2006 13:23:25 »

Onnea Rakkauden Enkeli rikotuista rajoista smitten
Päivä on hieman harmahtava, joten saisinko sinulta kortin?Huh? Smiley :)Kiitoosh... Smiley

T:Nauris smitten

Nauris, sinulle tuli kortti:

SIUNAUKSET

Jumala ja enkelit auttavat sinua juuri nyt. Pyydä jatkossakin heidän apuaan. Hyväksy apu, kun se tulee (kuten se aina tulee).

Enkelit haluavat sinun tietävän, että sinulla on erityinen siunaus ympärilläsi juuri nyt. Ehkä olet viime aikoina kokenut/kohdannut haasteita ja vastoinkäymisiä, tai pyytänyt lisäapua. Miten asia olikaan, enkelit ympäröivät sinua nyt suuremmalla Jumalallisella rakkaudella mitä koskaan aikaisemmin. Antaen sinulle lisää rakkautta ja valoa.

Joskus sinusta voi tuntua kuin Jumala ja enkelit olisivat hylänneet sinut. Tämä kortti muistuttaa sinulle, että he eivät ole kadonneet ja että he eivät voi, eivätkä halua jättää sinua ikinä. Vain pelkomme tekee meistä sokeita ja kuuroja enkelten läsnäololle. Kuitenkin, enkelisi voivat voivat poistaa pelkosi, jos pyydät ja annat heidän tehdä niin. Sinä olet todella siunattu, Jumalan ja enkelten rakastama. He rakastavat sinua erittäin, erittäin paljon.


 smitten angel
tallennettu
valonkantaja
Vieras
« Vastaus #922 : 21.09.2006 13:33:32 »

Mitä enkelit sanovat minulle? idiot2
tallennettu
sydänvalo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #923 : 21.09.2006 13:34:59 »

Hei! Uskon enkeleihin, joten katsotko mullekin mitä kortit näyttää?
Kiitos etukäteen
t. Sydänvalo
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #924 : 21.09.2006 13:35:25 »

Rakkauden enkeli....voisitko katsoa minulle, että mitenkä minun käy minun tämän hetkisessä projektissani, kun tuntuu että se ei vain etene millään tapaa  Undecided

Sonya, sinulle tuli kortti:

IDEAT & INSPIRAATIO

Kiinnitä huomiota uusiin ajatuksiin ja ideoihin jotka tulevat mieleesi. Ne ovat mahtavia yhteistyön "siemeniä" Jumalan kanssa.

Jumala puhuu sinulle ajatustesi kautta, ja tämä kortti näyttää että enkelit haluavat sinun huomioivan ja seuraavan ideoita, joita olet saanut viime aikoina. Nämä ajatukset ovat vastauksia rukouksiisi johdatuksesta. Joten älä jätä niitä niitä huomiotta, luullen niitä pelkäksi mielikuvitukseksi.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit haluavat antaa sinulle luottamusta, että olet kykenevä saamaan upeita ideoita, aivan kuten kuka tahansa muukin Jumalan lapsi. Sillä kaikki upeat ideat ovat lähtöisin yhdestä Jumalallisesta mielestä, Jumalasta. Koska Jumala on kaikkialla läsnäoleva, jokapuolella, Jumala on myös sinussa. Joten Jumalan mieli jatkuvasti ilmaisee uusia ajatuksia ja ideoita myös sinun mielessäsi!


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #925 : 21.09.2006 13:40:37 »

Rakkauden enkeli oletko kiltti ja katsoisit vielä miehelleni kortin. Mikä aiheutaa hänen vaikean unettomuutensa? tickedoff angel angel
pusu

Öh, tämänkaltaisiin kysymyksiin kortit eivät kyllä anna mitään kovin selventäviä vastauksia. :Smiley Miehellesi tuli kuitenkin kortti:

ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN

Olet täydellinen Jumalan lapsi, ja joka osa sinua on upea. Sinun enkelisi opastavat sinua päästämään irti negatiivisesta itsesi tuomitsemisesta ja kehoittavat sinua nauttimaan siitä, että olet juuri tuollainen. Nauttimaan siitä, että sinä olet sinä!

Olet liian ankara itsellesi. Enkelisi sanovat sen sinulle tämän kortin avulla. Vaikkakin nautit korkeista vaatimuksista, on tärkeätä katsoa itseänsä rakastavin silmin. Aliarvioimalla itseäsi saat vain henkesi vajoamaan. Itsensä kehittäminen tapahtuu positiivisella ajattelutavalla.

Näe itsesi enkelten silmin ja näet jonkun joka on täydellinen ja pyhä Jumalan lapsi. Vaikka oletkin tehnyt virheitä menneisyydessäsi, ei ole mitään mitä olisit voinut sanoa, ajatella tai tehdä mikä muuttaisi ja vähentäisi Jumalan rakkautta sinua kohtaan. Enkelit näkevät ohi virheittesi pinnan; he näkevät Jumalan sykkivän sydämen sisimmässäsi. He rakastavat sinua ehdoitta, ja pyytävät sinua rakastamaan itseäsi samalla tavalla!


 smitten angel

No eipä tuo välttämättä pöllömpi vastaus ollutkaan...  :Smiley
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #926 : 21.09.2006 13:43:19 »

Hei, Rakkauden enkeli!(http://bestsmileys.com/cats2/1.gif)

Nostaisitko minullekkin kortin? 
Minulla on ongelmia opiskeluni kanssa ja haluaisin tietää mitä enkelit sanovat siihen. Huh
Kiitos, etukäteen.


Dinara, sinulle tuli kortti:

ANTAUTUMINEN & IRTIPÄÄSTÄMINEN

Päästä irti, hellitä ja salli Jumalan ja enkelten auttaa sinua. Kaikki josta päästät irti/luovut, korvautuvat jollakin paremmalla tai palaavat luoksesi parantuneina.

Kun tiukkaan pidät kiinni jostain osasta elämääsi joka ei toimi, sillä ei ole tilaa parantua. Olit sitten onneton rakkauselämän, talousasioiden, uran, kodin, tai terveyden suhteen, tämä kortti pyytää sinua päästämään irti. Jos "roikut" näissä asioissa pelolla, tyyliin: "Mitä jos en löydä jotakuta tai jotain parempaa?" Silloin tilanne vain pahenee.

Jokatapauksessa, jos olet halukas avaamaan kätesi ja antautumaan. Antamaan asioiden vapautua, silloin jompikumpi näistä asioista tulee tapahtumaan: Joko tilanne tulee "peseytymään pois" sinun elämästäsi ja korvautuu paremmalla tilanteella, tai sitten tilanne paranee ihmeellisellä tavalla. Tämän kortin valikoitumisella enkelit pyytävät sinua, ettet yritä kontrolloida tulevaa muutoksen ilmentymistä mieltäsi painavassa asiassa. Päästä irti, ja anna Jumalan auttaa sinua!


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #927 : 21.09.2006 13:44:51 »

Moi pitkästä aikaa, Enkeli!

Mulle kartat lupailee lähiviikoiksi ja -kuukausiksi niin hurjia nyt, että haluaisin tietää, miten ihmeessä tulen selviämään siitä myllystä läpi. Ihan hämilläni olen...

Kiittäen ja haliterkkuja lähettäen

Satusko70  smitten

Satusko70, sinulle tuli kortti:

UUSI ALKU

Puhdas "sivu" esiintuodaan sinulle, kun nyt kohtaat tuoreita mahdollisuuksia ja uusia kokemuksia.

Syleile, hyväksy uusi elämääsi. Mukaanlukien uudet mahdollisuudet, ihmiset ja projektit. Enkelit tietävät, että muutos voi olla pelottavaa, joten he ympäröivät sinut rakkauden energialla. Kutsu heitä milloin tahansa pelkäät kohdata uusia tilanteita. He vahvistavat luottamustasi ja energiaa, jotta voit nauttia uusista aluistasi.

Joskus pidämme kiinni rutiineista, vain koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua olemaan avoin uusille asioille ja niiden lähestymiselle elämääsi. Ehkä nämä tilanteet opettavat sinulle uuden katsantokannan asioihin. Tai ehkä, ne kannustavat sinua oppimaan uusia taitoja/asioita. Mitä tahansa uusi alku onkaan sinulle, anna itsesi olla joustava tuoreille olosuhteille. Me opimme itsestämme uusien kokemusten kautta.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #928 : 21.09.2006 13:46:54 »

voisitko nostaa minullekin kortin? Smiley

Minnapas, sinulle tuli kortti:

UNET

Kiinnitä erityistä huomiota uniisi juuri nyt. Pidä unipäiväkirjaa.

Saat tärkeitä viestejä unissasi. Joskus saatat herätä tunteella, että olet matkustanut tai saanut ohjeita/opetusta nukkuessasi. Mietit, Miksi en muista uniani? Uniesi viestit tai kokemukset eivät koskaan ole täysin kadonneet tai unohtuneet. Ne ovat itseasiassa, järjestäytyneet alitajuntaasi, jotta korkeimman itsesi viisaus ja rakkaus ohjaavat tekojasi.

Voit parhaiten muistaa uniasi kirjoittamalla kaiken muistamasi ylös heti herättyäsi. Kirjoita ihan mikä tahansa pieni pätkä unestasi minkä muistat, ja loput unestasi selviää/purkautuu muistiisi. Käy läpi unipäiväkirjaasi usein ja katso toistuvia kuvioita ja teemoja. Nämä säännöllisesti toistuvat uniteemat osoittavat ne viestit mitä korkein itsesi ja enkelisi yrittävät sinulle kertoa.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #929 : 21.09.2006 13:49:06 »


Heips Rakkauden enkeli!

Sullapa näkyy olevan aikamoinen jono jo odottamassa.
Laitan silti pyyntöni odottamaan vuoroaan.
Kun ehdit,katsoisitko mitä viestiä enkelit tähän muutosten kauteen kertovat?
Kiitokset! angel

Chandra

Chandra, sinulle tuli kortti:

KUUNTELEMINEN

Olet kommunikaatiossa enkeleidesi kanssa, ja viestit joita saat ovat erittäin tosia/todellisia. Luota niihin.

Tämä kortti on vahvistus sinun enkeleiltäsi, että todella kuulet heitä. Olet saanut toistuvia viestejä tunteidesi, uniesi, visioittesi, sisäisen äänesi, tai tietämisesi kautta. Kuunteletko, ja uskotko/luotatko näihin viesteihin? Toimitko niiden mukaan?

Jos sinulle tulee tunne, että pitäisi soittaa jollekin, mennä jonnekin, tai lukea jotakin, on tärkeää että seuraat tätä johdatusta ja toimit sen mukaan. Tämän kortin valikoitumisella, enkelisi pyytävät sinua antamaan kaikki epäilysi ja huolesi Jumalallisesta ohjauksesta/opastuksesta heille. Tiedä, että todella kommunikoit "taivaan" kanssa, ja nauti keskusteluista!


 smitten angel


tallennettu
Sivuja: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: