Sivuja: [1] 2 3 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 651976 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« : 05.02.2006 23:36:37 »

Nimimerkkini mukaisesti aloitan nyt tähän viestiketjun, jossa minua voi pyytää "nostamaan" vasta hankituista enkelikorteistani JUURI SINULLE sopivan kortin johonkin askarruttavaan asiaan tai elämäntilanteeseen liittyen. Mitään tarkkaa vastausta näillä korteilla EI sitten saa, mutta on niissä aina jokin sopiva sanoma kulloiseenkin tilanteeseen. Ja oman intuitiosi kautta kortin sanoma "aukeaa" sinulle itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Älkää ottako vastauksia/näitä kortteja kuitenkaan liian vakavasti.

Itse tässä aluksi mietin, että kannattaako tämä tällainen täällä astrossa, niin sainpa korteilta vastaukseksi (tässä samalla yksi hyvä esimerkki minkätyylisiä nämä kortit ovat):

PARANTAMINEN:

Tilanne joka on aiheuttanut sinulle huolta/päänvaivaa on paranemaan päin.
Olet luontainen parantaja, ja sinun parantavat ajatuksesi ovat nyt saaneet muodon.

Joskus tilanne ei voi parantua, ennenkuin vapautat "päästät irti" jostain haasteesta/vaikeudesta täydellisesti, jotta parantava valo voi astua siihen. Sinun murheesi ovat pian ohi, koska tämä kortti todistaa, että parantuminen on tapatunut. Huomataksesi/tajutaksesi tämän parantumisen, sinun täytyy ensin lopettaa keskittyminen siihen mikä on "väärin" tai "pielessä" ja sen sijaan vakuuttua että: Kaikki on Jumalallista ja täydellisessä järjestyksessä juuri nyt.

Sinulla on luontainen parantamisen lahja/kyky, ja tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala työskentelee kauttasi, voit tehdä työtä maallisena parantavana "enkelinä". Kohdista rakkauden ajatuksia mihin tahansa asiaan joka tarvitsee parantamista/parantumista. Kuvittele, visualisoi tilanne/asia jo parantuneena. Sitten, kiitä Jumalaa tästä parantumisesta, ja anna/vapauta asia enkelten hoidettavaksi. Parantamisen lahjasi ja työsi koskettavat ja vaikuttavat monen elämään.


Eli eikun tuumasta toimeen... Tuntuukin, että nämä kortit ikäänkuin "löysivät minut" eikä päinvastoin.  :Smiley Kaikella on tarkoituksensa...


 angel smitten
« Viimeksi muokattu: 05.02.2006 23:43:07 kirjoittanut Rakkauden enkeli » tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1 : 06.02.2006 00:31:56 »

Olisiko oikea hetki kuulla sen omankin Valoni tarkoitus tähän hetkeen ennen kuin sen tiedän muutenkin. Sillä sen verran on ollut "kova" työpäivä tänäänkin ja aina silloin herää kyselyä tämän kaiken tarkoituksesta minälleni, joka viimeisenä on tässä vapautuksen myllyssä pyörimässä, omille teoillensa teoiksi.  buck2
Eli miten sen näet sinä Rakkauden enkelini niillä korteillasi, joilla tulet auttamaan vielä monia muitakin tämän hetken eläviä kehojamme?  angel

Kas tässä kortti joka "nousi esiin" sinulle Keho:

TASAPAINO

Ovatko aikataulusi keikahtaneet/pettäneet viime aikoina? Pidä huoli, että sinulla säilyy tasapaino työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan, opiskelun ja ihmissuhteiden välillä .

Enkelit tietävät, että sinä olet kiireinen monine maallisine velvollisuuksinesi. He haluavat auttaa sinua velvollisuuksissasi tasapainon avulla. Milloin tahansa aikataulumme tulevat kohtuuttomiksi/epäsuhtaisiksi, energiamme laskee. Madaltunut energia aiheuttaa illuusion, että ei ole tarpeeksi aikaa, tunteja päivässä. Josta seuraa virheellinen käsitys ajan rajallisuudesta.

Sinun enkelisi pyytävät sinua lisäämään säännöllisen/sopivan "annoksen" meditaatiota, liikuntaa ja vapaa-aikaa päiviisi. He tietävät, että tasapainoittamalla elämäsi työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan ja ihmissuhteiden välillä auttavat sinua kasvamaan ja tuntemaan iloa. Jos tunnet itsesi rasittuneeksi kaikkien velvollisuuksien keskellä, älä epäröi pyytää Jumalaa ja enkeleitäsi nostaa taakkaa harteiltasi.
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #2 : 06.02.2006 01:36:37 »

Hei Enkeli siellä!

Minulla on ollut aika tiukka paikka jo kahdeksan vuotta yhdessä toimineessa ryhmässä. tickedoff  Kysynpä enkelikorteiltasi, mitä tämä kriisi on halunnut minulle osoittaa.

Metsätonttu on kovasti mietiskellyt...
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #3 : 06.02.2006 01:37:54 »

Kiitän siis vielä kerran, kun osasit auttaa oikeilla sanoillasi, Rakkauden enkelini oma!  smitten smitten smitten
Ollos hyvä vain. Ihanaa kun voin olla avuksi.  Cheesy Kiitä myös enkeleitä ja Luojaa.  angel Wink
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #4 : 06.02.2006 01:43:44 »

HUOM! Myös yksityisviestinä saa minulta kysellä jos ei halua tässä kaikkien nähden...
Vastailen aina niin pian kuin mahdollista... Kärsivällisyyttä pyydän kuitenkin vaikkei vastausta heti kuuluisikaan.  coolsmiley
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #5 : 06.02.2006 01:47:53 »

Anna tulla avoimesti vain! Kiitos  Wink
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #6 : 06.02.2006 10:12:51 »

Hei Enkeli siellä!

Minulla on ollut aika tiukka paikka jo kahdeksan vuotta yhdessä toimineessa ryhmässä. tickedoff  Kysynpä enkelikorteiltasi, mitä tämä kriisi on halunnut minulle osoittaa.

Metsätonttu on kovasti mietiskellyt...

Hyviä uutisia, koska juhlat ovat täällä! On sinun aikasi nauttia työsi hedelmistä.

Enkelit haluavat sinun tietävän, että nyt on koittanut valon täyttämä aika elämässäsi. Olet työskennellyt kohti muutosten tekoa, ja sinun aikomuksesi ovat nyt saaneet muotonsa. Tämä on aikaa täyttää sydämesi kiitollisuudella.

Enkelit pyytävät sinua tämän kortin avulla pysymään lujasti kiinni tässä kiitollisuudessa. Olet kuin puutarhuri, joka istuttaa siemenet ja ravitsee niitä, koska hän uskoo että hänen uurastuksensa saa aikaan uutta kasvua. Jatka "siementesi" kastelemista ja hoitamista, ja näet niiden pian nousevan ja leviävän ylös maan pinnalle. Enkelit ovat "puutarha" kumppaneitasi, jotka auttavat sinua hoitamaan satoasi.

Eli tämän kortin mukaan näkisin, että kriisin tarkoitus on ollut tavalla taikka toisella juuri tämä. Kasvattaa sinua kohti jotain parempaa. Ja saada sinut luottamaan siihen, ettei mikään kriisi yms. ole tai tapahdu turhaan. Vaikeuksien kautta voittoon. Pitäisi alkaa helpottamaan tavalla taikka toisella...
angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #7 : 06.02.2006 10:32:31 »

Palaan asiaan, vastailen uusiin kysymyksiin tänään joskus iltasella...  angel Siihen asti Heissulivei!  smitten
tallennettu
Charity
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« Vastaus #8 : 06.02.2006 10:33:35 »

Hei Rakkauden Enkeli smitten smitten



   Nostaisitko minullekin ihanan enkelikortin, ajatellen elämäntehtävääni! smitten angel


   Kiitos sinulle jo etukäteen

   Enkeleitä vierellesi, t. Charity
tallennettu

"Elämän matkalla usko on ravintoa, hyveelliset teot suoja, viisaus on valo päivällä ja oikeamielisyys turva yöllä. Jos ihminen elää puhtaan elämän, mikään ei voi tuhota häntä, ja jos hän on voittanut ahneuden, mikään ei voi rajoittaa hänen vapauttaan." - Buddha-
Almah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 159


-The wealth of the soul is the only true wealth.-


Profiili
« Vastaus #9 : 06.02.2006 10:37:33 »

Myös minä lukisin mielelläni, mitä sanottavaa enkeleillä olisi minulle?
tallennettu
ani
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 78


Profiili
« Vastaus #10 : 06.02.2006 13:18:11 »

minulle voisi myös enkelit valoittaa mikä olisi tärkeä tällä hetkellä kun on niin paljon kaikkea mitä pitäisi saattaa loppuun ei meinaa energia riittää kaikkeen.odotan mielenkiinnolla mitä vastaus tuo tullessaan.ani
tallennettu
adec
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #11 : 06.02.2006 14:00:12 »

saisinkos minäkin enkelikortin  Smiley
tallennettu
rittis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #12 : 06.02.2006 14:08:27 »

Hei Rakkauden Enkeli

Minäkin toivoisin kuulevani Enkelten viestin.

Kiitos!Rittis
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #13 : 06.02.2006 17:20:16 »

smitten Kiitos-kiitos, tännekin Enkeliviestiä  Smiley
Äitiyslomalainen kyselee ihan arkipäivän asioista, kun ei tähän elämään juuri muuta nyt mahdu. Vähän jaksamiskysymystä ja itsensä virikkeellistämis-kysymystä, semmoista yleistä!
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Usvametsä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 188



Profiili
« Vastaus #14 : 06.02.2006 19:35:56 »

Voihan enkeli  angel

Olisiko mahdollista saada neuvoa, opiskelenko oikeaan ammattiin tällähetkellä?

 Huh
tallennettu

Nousumerkki - Skorpioni , Aurinko -Vaa´assa, Kuu -Jousimiehessä, Mars Skorpion
Sivuja: [1] 2 3 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: