Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä Jousimiehille kuuluu?  (Luettu 497638 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #75 : 03.06.2008 15:34:18 »

Onnettomuusherkkyyttä...kummallisia pieniä fyysisiä kolhuja (mm.nyrjähtänyt nilkka), jotka hankaloittavat elämää  Sad
tallennettu
Emisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« Vastaus #76 : 04.06.2008 14:12:58 »

Täällä ollaan juuri toivuttu nilkan murtumasta joten ei enään onnettomuuksia kiitos Grin
Mihin tuo aurinko ja venus voisi vaikuttaa Huh

Emisa

Ja kiitos kun vastaatte niin kärsivällisesti kysymyksiini  smitten

tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #77 : 04.06.2008 22:24:51 »

Varmasti  ulospäinsuuntautuneet aurinko ja  venus tuovat esille  aspect_opp ja varsinkin kun osuvat  pluto

onko sitten rakkauselämässä muutoksia? Enpä tiedä.  idiot2 Tai sitten ne huoneet mihin tuo oppositio omalla kartalla osuu niin niiden edustamat asiat ovat muutospaineessa?  idiot2 Minulla  pluto 6. ja aurinko ja venus 12. eli niihin huoneisiin tuo osuu ja työrintamalla juu kaivataan muutoksia.  tickedoff knuppel2 Tiedä tapahtuuko niitä juuri juhannuksena.  Grin

Saturnuksen neliöt ei oo kyllä parantanu suhteita auktoriteetteihin tai ns. ylempiin tahoihin. Hmph. Ihme erimielisyyksiä professorin kanssa gradustani ja sitten poliisi ratsaa yllättäen jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ja valittaa minulle kun ajan suojatien yli.  Huh Niin ja kirjaston kirjat ja levyt oli myöhässä. Huoh. Onnesta siellä ei kukaan ollu ilkee. Itteehän se vaan ketuttaa kun ei muistanu uusia.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #78 : 04.06.2008 22:42:55 »

en tiedä mikä selittää kaiken muutoksen, mahdollisuuden, paineen jne. hyvä että tuntee itseään kohta. siis kaksi bisnestä menossa yhtaikaa, ja pitäisi valita niiden väliltä. luulen tehneeni jo valinnan. sitten päivätyö ja siihen pitäisi keskittyä. sitten tunnepuoli, pitäisi päättää mikä on aitoa tunnetta ja syvää ja halua ja mikä on ystävyyttä ja sielua. ehkä pitää vain luovuttaa kaikki nämä jutut ja koettaa pitää hauskaa, liikaa määrittelemättä. yllätyksiä todella piisaa, olen illan jutellut filmiryhmän kanssa. jos seuraa sitä käsistä, siinä ulkomaiset miehet kiroilee suominaisille, tähän verrattuna asiat lie ok!

nuorison juominen saa todella kummaa käytöstä esiin, äskenkin poikalauma tuli kyselemään mikä on hätänä ja sanoin, ei ole mikään, mikään ei alkanut minusta, joku tyttönen oli humalassa ja huuteli-
« Viimeksi muokattu: 04.06.2008 22:45:55 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #79 : 05.06.2008 01:14:05 »

Juups, Pluto ottaa ja pakittaa juuri nyt ja palaa jouskarin viime asteille vielä noin puoleksi vuodeksi, jonka jälkeen tuo ei sitten enää meikäläisiä jouskarin merkistä käsin painosta tms. Aurinko möllöttää nyt kaksosissa (kuten venuskin), joten siksi ne tekevät oppositiota plutoon nimenomaan juhannuksen tienoossa ollessaan kaksosen merkin lopussa.

Lomalla kannattaa lukea astroa, vaikka osaisikin jo jotain  Smiley siinä on nimittäin niiiin paljon opittavaa ja mahdollisuuksia  Wink smitten

hmm, mitä se voisi tarkoittaa elämässäni, kun aurinko ja venus ovat  aspect_con  kuu ja  jupiter 3. huoneessa ja pluto on sitten tietenkin 9. huoneessa? matkoillakin just juhannuksena...
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #80 : 05.06.2008 22:21:36 »

Ehkäpä juuri noita matkoja...  :Smiley

Onko sinulla muuten menossa nyt tr.  pluto  aspect_opp  kuu ja tr.  pluto aspect_opp jupiter
Niistähän jo saa aika hurjaa tulkintaa... varsinkin tuosta kuun oppositiosta...
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #81 : 06.06.2008 17:54:24 »

Minäkin muuten kävin läpi ihan ihmeellisen väsymyksen aalloon, joka kesti monta viikkoa. Se vaivaan hieman edelleen, mutta on jo helpottunut.
Ihmettelin, että mitä hittoa nyt on vialla. Nukuin ihan hyvin, mutta silti tuntui, että veto on poissa ihan koko ajan ja vaan nukutti...
hassua löytää täältä samoja kokemuksia.

Ja tuosta plutosta sen verran;

 tickedoff tickedoff tickedoff



 Cheesy
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #82 : 09.06.2008 00:51:44 »

Ehkäpä juuri noita matkoja...  :Smiley

Onko sinulla muuten menossa nyt tr.  pluto  aspect_opp  kuu ja tr.  pluto aspect_opp jupiter
Niistähän jo saa aika hurjaa tulkintaa... varsinkin tuosta kuun oppositiosta...

tämä kysymys oli varmaan minulle...Kyllä on!! kerrothan heti, mitä ajattelit, en minä itse noita osaa tulkita  Shocked

uteliasta uteliaampi A-S  Smiley
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #83 : 09.06.2008 12:26:55 »

cafeastrologyn sivuilta löytyi tällainen lyhyt tulkinta.

Pluto transits opposite Moon

*Emotional upheaval, turmoil and change in personal relationships, and irrational, compulsive feelings are key issues during this time period. Feelings that have remained hidden or forgotten since childhood arise now. You also sometimes feel gripped by feelings and emotions that you never thought you were capable of having!

+Your tendency to analyze, to probe, and generally to get at the heart of things finds itself at loggerheads with your living and support system. Others may resent your persistent prying and digging, and confrontations can be expected.

Kuuhun osuvat tr. ovat aina merkki muutoksista tunne elämässä ja kotiympäristössä. Tr. planeetta taas kertoo esille tulevien asioiden luonteesta tunne ja kotipuolella. Pluto tuo esiin voimakkaita pinnanalaisia asioita ja unohtuneita ajatusmalleja ja jotenkin kuu liittyy naiseuteen ja siis naisiin. Eli naispuoliset ihmiset voivat nousta esille on se sitten oma äiti tai joku muu nainen. Oppositio varmasti antaa hyvän tarkkailuaseman pohdiskella näitä pinnalle nousevia asioita.

Pluto oppositio Jupiter taas tuo syvällistä arviointia arvomaailman suhteen. Tällainen tulkinta löytyi cafeastrologyn sivuilta tästä tr.

Pluto Transits Opposition Jupiter
~Your perspective on what you want from life, what you are willing to do to get it and the values that you want to express undergoes a change. If you have been working in a direction that is compatible with your standards and your philosophical or religious views, you are likely to be effective. This thus becomes a time when your past faith and hard work are rewarded, bolstering your confidence and helping you to make even bigger plans for your future - plans that are based on a realistic and solid foundation.

If you have been working along lines that are in conflict with your religious and philosophical views, this could be a time of tension. A change either in the direction of your life or in your values will thus be necessary to deal with your growing sense of frustration. This can lead to a religious rebirth, a time when a particular church or cult seems to express what you feel you really need from life. Whether this religious growth is along institutional or personal lines depends on what you feel is missing from your life. Your main effort now should be in trying to live up to the best in you, rather than lowering your standards to achieve a more transient worldly success.

*You are less cautious, more adventurous and confident, and more willing to spread your wings to explore new possibilities than usual. You are attracted to power and wealth, and may engage in a power struggle or go out on a limb to achieve your goals.

+Career opportunities and choices go dead against what you feel in your gut to be right. Your own sense of honesty and sensitivity squares off with some possible moves that could lead you nowhere or, worse, lead you astray.
 

Toivottavasti näistä oli apua.  Smiley
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #84 : 09.06.2008 14:39:55 »

Kiitos Lizzy  Smiley kuulostaa mielenkiintoiselta...tässä on kaiken kaikkiaan käynnissä aika mielenkiintoiset ajat  Cool no saas nähdä, kuinka pepulleen sitä tömpsähtää vai oppisko jotain  Wink
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #85 : 13.06.2008 14:40:20 »

Pluto tulee sitten huomenna takaisin jousimies puolelle. Jännittää.  laugh

Varmasti Jouskareille on luvassa mielenkiintoinen loppuvuosi ylipäätään. Asiat täytyy saattaa loppuun ennen kuin Pluto menee lopullisesti Kauriiseen. Huh.

Todellakin, mielenkiintoiset ajat menossa.  coolsmiley
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #86 : 15.06.2008 11:40:13 »

Muuminmamma, kuulostaa todella ikävältä  Sad toivottavasti muutoksia parempaan luvassa...jotenkin tuli tuota lukiessa mieleen monenmoiset itseä parina viime vuonna vaivanneet asiat, jotka liittyvät erilaisiin viranomaisiin ja byrokratiaan. Minulla ne asiat tuntuvat vihdoin vähän seljenneen, mutta keskeneräistä selvitettävää löytyy suhdepuolelta ja asumiseenkin odotan muutoksia...
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #87 : 16.06.2008 13:22:07 »

mä kirjottelen työhakemuksia edelleen harrastuksenani.. missä kohtaa niihin paikkoihin kannattaa soitella, et tulikse mun hakemus ees perille..?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Lizzy
Vieras
« Vastaus #88 : 17.06.2008 10:56:42 »

Olisko joku viikko hyvä aika? varmaan riippuu vähän paikastakin. kesä on kamala aika hakea töitä. Kuten myös kevät. Syksyllä tuntuu jotenki paljo helpommalta asiat. En tiedä minkä takia.
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #89 : 17.06.2008 17:50:23 »

niin yks tuttu kans sano, että syksysin niitä töitä irtoaa paremmin. saas nähä nyt sitte. heinäkuu on aivan ihanan helppo postilla  smitten
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: