Sivuja: [1] 2 3 ... 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Nyt sitten chakrat balanssiin!  (Luettu 286749 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« : 12.09.2007 14:14:06 »

Heiphei! Tässä on tietoa chakroista, joita vähän leikkelin ja liimailin ja YRITIN hieman referoida, eli ne on otettu www.reikisivut.com sivustolta.

Lisäselvennys: ++ tarkoittaa "Liiallinen energia tässä chakrassa (chakra pyörii liian nopeasti) aiheuttaa" ja -- tarkoittaa "Liian vähäinen energia tässä chakrassa (chakra pyörii liian hitaasti) aiheuttaa"

Oikein hätkähdin kun noita lukiessani tajusin jotain, oikein lamppu syttyi päässä!
  Shocked Smiley

Juurichakra
väri: punainen
tehtävä: ohjaa selviytymistarpeita ja itsesuojeluvaistoa; yhdistää meidät fyysiseen maailmaan aineellisten tarpeiden tyydyttämisen, olemassaolon ylläpitämisen ja oman lajin säilyttämisen kautta.
Kun energiamme on keskittynyt Juurichakraan, voimme kokea pelkoa loukatuksi tulemisesta sekä fyysisessä että psyykkisessä mielessä tai olla vahvasti taipuvaisia loukkaamaan muita. Fyysisesti se vaikuttaa meihin ohjaamalla adrenaliinin ja noradrenaliinin erittymistä. Kun Juurichakra on tasapainossa se tuo elinvoimaisuutta, hyvinvointia, juurtumisen ja keskittymisen tunteita, seksuaalista hellyyttä ja itsehillintää.

++ aggressiivisuus, määrääväisyys, egoismi, seksuaaliseen pidättyväisyys.
-- epävarmuus ja masennus, tahdonvoiman puute esim. oman elämän päämäärien toteuttamiseen, kiinnostumattomuus tai vastenmielisyys seksiin, epävarmuuden tunne, levottomuus ja huolestuneisuus.

Joitakin fyysisiä sairauksia saattaa esiintyä, kun Juurichakra on epätasapainossa: selkäranka- ja sääriongelmat, kivessairaudet.Sakraalichakra
väri: oranssi
tehtävä: tunteiden, ruoansulatuksen ja seksuaalisuuden keskus; huolehtii sukupuolten välisistä ihmissuhteista ja seksuaalienergiasta, puhdistaa ja käynnistää tunteita ja fyysisiä prosesseja.
Sakraalichakra on keskittynyt elämän nautintoihin, joten se jonka energiat ovat keskittyneet tähän chakraan on kiinnostunut sensuaaleista nautinnoista ja kokemuksista. Kun tämä chakra on tasapainossa kuukautiset ja vaihdevuodet sujuvat ilman komplikaatioita, kuten muutkin hormonaaliset muutokset sekä miehillä että naisilla, olemme kosketuksissa omiin tunteisiimme, meillä on hyviä ja lämpimiä ihmissuhteita, hyvä suhde seksuaalisuuteemme, olemme tyytyväisiä itseemme, luotamme toisiin ja olemme tasapainossa ruoan suhteen.
 
++ ylitunteellisuus, aggressiivisuus, liiallinen kunnianhimo, manipuloiva käytös, ylihemmottelevuus, pakkomielle seksiin.
-- yliherkkyys, ujous, mielipaha, luottamattomuus ja syyllisyys.

Epätasapaino tässä chakrassa voi aiheuttaa virtsarakko-, ja munuaissairauksia, verenkierto-ongelmia, mielialan muutoksia ja erittäin vaativaa käyttäytymistä. Epätasapainot Sakraalichakrassa aiheutuvat usein mm. riippumisesta kiinni vanhoissa ideoissa, käsitteissä ja olosuhteissa joista meidän olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten luopua.


Solar plexus- chakra
väri: keltainen
tehtävä: voiman ilmaisemisen ja tunteiden esiintuomisen keskus.Tämän chakran avulla havaitsemme myös suoraan muiden ihmisten värähtelyjä. Solar plexuksen kautta otamme energiaa auringosta.
Tämä chakra on yhteydessä egoon ja tunteisiin, siten se reagoi ajatuksiin jotka sisältävät huolia, hermostuneisuutta ja pelkoa. Suurella osalla meistä Solar Plexus-chakra menee jatkuvasti epätasapainoon tunteiden sekamelskan vuoksi. Kun Solar-Plexus chakra on tasapainossa arvostamme itseämme ja muita, luotamme itseemme, olemme ulospäin suuntautuneita, hyväntuulisia, rentoutuneita, spontaaneja, esteettömiä, nautimme fyysisistä aktiviteeteista, hyvästä ruoasta, osoitamme tunteikasta lämpöä, olemme terveitä, rohkeita ja pystymme suuriin tekoihin.

++ ylikriittisyys, työnarkomaanius, liiallisen täydellisyyden tavoittelu, suuruuden hulluus omista voimavaroista.
-- masentuneisuus, epävarmuus, yksinolemisen pelko

Epätasapaino tässä chakrassa voi fyysisesti aiheuttaa alavatsan kipuja, maksaongelmia sekä heikkoa yleistä elinvoimaisuutta.


Sydänchakra
väri: vihreä
tehtävä: yhdistäminen rakkauden avulla - sydänchakra on ystävällisyyden, toisten huomioonottamisen ja epäitsekkään toiminnan keskus.
Kun sydänchakra on tasapainossa, otamme toiset huomioon, haluamme auttaa toisia, kasvamme kohti ehdotonta, vilpitöntä rakkautta. Tämä tekee meistä ulospäinsuuntautuneita, ystävällisiä ja auttaa olemaan kosketuksissa omiin tunteisiimme.
 
++vaativuus, ylikriittisyys, omistushaluisuus, oikullisuus ja "ehdollisen rakkauden" mestaruus.
-- vainoharhaisuus, riippuvaisuus, hylätyksi tulemisen pelko ja jatkuvaa uudelleenvarmistumisen tarve.

Jos koemme rakkaudettomuutta, hyljeksintää, tai tunnemme että emme ole rakastettavia muiden silmissä, me usein suljemme tämän sydänkeskuksen ja se luonnollisesti aiheuttaa ongelmia näillä alueilla. Jos olemme herkkiä tuomitsemaan muita niin helposti epäonnistumme oman itsemme tarkastelussa. Hyväksymällä omat vajavaisuutemme voimme ymmärtää ja suvaita niitä myös toisissa ihmisissä. Kun tämä chakra ei ole tasapainossa se voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta, astmaa, sydän- ja keuhkosairauksia.


Kurkkuchakra
Väri: Taivaansininen
tehtävä: huolehtia vuorovaikutuksesta ja kommunikaatiosta; tämä chakra on itseilmaisun, kommunikoinnin, luovuuden, totuuden, tahdon ja rehellisyyden keskus.
Kolmannen Silmän ja Kurkkuchakran energioiden yhdistyminen johtaa luovaan aktiviteettiin. Kun tämä chakra on tasapainossa keskitymme paremmin, olemme tyytyväisempiä, parempia puhujia, taiteellisesti inspiroituneita sekä aktiivisemmin kiinnostuneita spirituaalisen viisauden ja meditoinnin opiskelusta. Kun tämä chakra on tasapainossa, aineenvaihdunta toimii hyvin.

++ ylimielisyys, liiallinen puhuminen sekä itsekeskeisyys
-- pelokkuus, ujous, syrjäytyneisyys, sekä seksiin liityviä pelontunteita.

Kun tämä chakra ei ole balanssissa, voit kokea uupumusta, paino-ongelmia, esiintymispelkoa, ruoansulatusvaivoja, kurkku- ja niskakipua. Niskan jäykkyys voi olla merkki kykenemättömyydestä ilmaista tunteitasi verbaalisesti. Kykenemättömyys ilmaista tunteita voi johtaa turhautumiseen ja jännittymiseen. Sen jonka kurkkuchakra on epätasapainossa, on vaikea rentoutua, hän saattaa olla kontrolloiva, itsepäinen ja suorasukainen.


Kolmas silmä- chakra
väri: indigo
tehtävä: Intuitiivinen silmä, korkeamman yhteyden tiedostaminen
Kun tämä chakra on tasapainossa ja toimii täydellä potentiaalilla, se saa meidät näyttämään ja tuntemaan itsemme nuorekkaiksi, olemaan mieleltämme valppaita, avoimia, terveitä, irtaantumaan materiaalisen omistamisen tarpeesta, poistaa kuolemanpelon, avaa psyykkiset voimavaramme ja tuo esiin telepaattiset ja selvänäkemislahjamme.

++ ylpeys, manipuloiminen ja itsekeskeisyys.
-- yliherkkyys toisten tunteille, epävarmuus, kykenemättömyys erottamaan oma ego korkeammasta minästämme.

Kun tämä chakra ei ole tasapainossa, voimme kokea päänsärkyä, silmäongelmia, migreeniä, heinänuhaa, unettomuutta, hormonaalista epätasapainoa, vaikeuksia nähdä elämää eri näkökulmista, sekä vaikeuksia hallita oman elämämme kulkua.


Kruunuchakra
väri: violetti
tehtävä: kosmisen energian vastaanottaminen ja universaali tietoisuus.
Tämä henkinen keskus auttaa meitä kehittämään taiteellisuuttamme ja rakkautta elämään. Se auttaa meitä olemaan ystävällisiä ja ottamaan toiset paremmin huomioon . Kun tämä chakra alkaa avautua, alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Kun se on tasapainossa, tulemme avoimiksi universaaliselle energialle ja meillä on pääsy tietoiseen ja alitajuiseen mieleemme.

++ turhautumista ja migreeniä.
-- päättämättömyyttä ja puutteellista fyysistä ilonkipinää.

Kun kruunuchakra avautuu, hajoavat muiden chakrojen viimeisetkin tukkeumat ja niiden energiat alkavat värähdellä korkeimmalla mahdollisella taajuudella.


Jos joku nyt jaksoi nämä lukea,  Smiley Wink niin tuliko huomattua mitään erikoista?
Minä ainakin huomasin että nyt pitää tosissaan käydä kurkkuchakran kanssa tositoimiin. Ja samoin solar plexuksen ja sydänchakran ja öö.. Ehkä kaikkien muidenkin!
tallennettu
Lunerica
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385


Que cambie todo pero no el amor


Profiili
« Vastaus #1 : 12.09.2007 14:21:34 »

Huomasinhan minäkin vaikka mitä...!  :Smiley

Kuinkas chakrat sitten saa tasapainoon...?  Cheesy
tallennettu

Do what you feel in your heart to be right, for you'll be criticized anyway.
~ Anna Eleanor Roosevelt  ~
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922Profiili WWW
« Vastaus #2 : 12.09.2007 14:25:42 »

Huomasinhan minäkin vaikka mitä...!  :Smiley

Kuinkas chakrat sitten saa tasapainoon...?  Cheesy

esimerkiksi tekemellä chakroja tasapainottavan meditaation...
tallennettu

Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« Vastaus #3 : 12.09.2007 14:37:17 »

www.energiakeskus.com <-- tuolta löytyi seuraavia vahvistuslauseita jokaiselle chakralle ja myös paljon muutakin mielenkiintoista tietoa millä chacroja voi vahvistaa. Luonnollisestikin väreillä (esim. mihin väreihin pukeutuu, minkä väristä ruokaa syö) jne.


Maadoittava- "Olen asettunut ja turvassa, juurtunut hiljaisuuteen, maadoittunut luottamukseen. Kunniakkain perustein kerään energiaa suuresta mysteerin paikasta ja tuon sen itselleni. Tämä energia on elämäni mahti, voimani perusta. Annan sen mielelläni työskennellä lävitseni hyvässä, minulle ja muille. Syvästä hiljaisuudesta kutsun eniten vaalimani unelmat esiin. Ne ohittavat minut ilman takertumista tai tuomitsemista. Olen turvassa tietäen, että kohtaloani ohjaa tämä hyvän rakkauden voima.”


Luovuus ja seksuaalisuus- "Olen rauhallinen ja rentoutunut, paikassa rajoitusten yläpuolella, vastaan- ottavainen yltäkylläisen maailmankaikkeuden lahjoille. Olen anteliaisuuden henki, vapautan nälkäni aineellisille asioille, sillä ne eivät ole takuu onnesta tai vapaudesta. Pysyn luottavaisena, että tarpeeni täytetään, tietäen, että puhtaan mahdollisuuden loputon voima on nyt heräämässä minussa. Syleilen todellisia lahjoja jumalallisesta rakkaudesta: luovuutta, herkkyyttä ja henkistä tietoisuutta. Nämä hengen lahjat ja muuta annetaan minulle tänä hetkenä. Jaan ne vapaasti.”


Voimakeskus- "Herään hiljaisen ihmeen tilaan, täysin valmiina elämän seikkailulle. Menen eteenpäin uskoen, että monet ihanat mahdollisuudet ovat minua varten varastossa. Toivotan tervetulleeksi odottamattoman, koska se tarjoaa minulle täydellisiä yllätyksiä. Olen latautunut tekemään rohkeita päätöksiä, jotka johtavat suurempiin ilmaisuihin inhimillisyydestäni. Vapaasta tahdostani ja kiitollisena vapautan mielikuvani vauraudesta vaihdossa menestykseen, vallan vaihdossa armoon, hallinnan vaihdossa rohkeuteen. Olen tunnettu ja palkittu ihmisystävällisyydestäni."


Rakkaus- "Olen rentoutunut ja vastaanottavainen, rauhassa hiljaisessa tyyneydessä, levossa herkissä tunteissa. Vedän puoleeni näitä lempeitä sykäyksiä ja teen niistä kodin sydämeeni. Sydämellisyyteni ravitsee suhteita itseeni ja muihin, minun ollessa ohjattuna vapaasta tahdostani, sydämeni halusta antaa ja vastaanottaa henkistä rakkautta. Antamani rakkaus parantaa minut ja ne, joille sitä annan. Sydämeni kannustaa minua antamaan anteeksi itselleni ja muille, vapauttaen kaiken moitteesta."

Kommunikaatio- "Kehitän tasaisuutta, tasapainoa sanan ja teon välillä. Sanojeni liittoutuessa tekojeni kanssa, näen eheyden ja kokonaisuuden elämässäni. Kuljetan totuuttani myötätunnolla lauhdutettuna. Niille, joiden kanssa kommunikoin, puhun luottamuksella tietäen, että tulen kuulluksi ja ymmärretyksi. Mitä enemmän paljastan todellista minääni, sitä enemmän löydän hyväksyntää sellaisena kuin todella olen. Mitä enemmän hyväksyn itseni, sitä enemmän suvaitsevaisuutta ja hyväksyntää minulla on muille."


Intuitio- "Vain tätä hetkeä varten vapautan ajatukseni antaen niiden vaeltaa minne ne haluavat. En ole kiintynyt näihin aaveisiin. Minua liikuttaa suurempi vaikutus, oman vaistoni voima. Olen valmiina vastaanottamaan näitä viestejä, ajatusten voimakkaita pohjavirtoja. Otan tietoa näistä vaikutusvaltaisen syvistä vesistä, kiitollisena niiden ohjaavasta kädestä. Nämä lahjat alitajunnalleni ovat perusta oikealle toiminnalle elämässäni."


Korkeampi voima- "Juhlistan syvää yhteyttäni kaiken tiedon lähteelle, ravittuna ja täyttyneenä sen parantavasta sekä suojelevasta valosta. Luotan hengen läsnäoloon ja huomaan sen olevan aina saatavilla etsiessäni sitä. Tekoni ovat inspiroituneet ja ohjautuvat tästä pyhästä johdatuksesta. Elämäni on heijastuma vastaanottamastani jumalallisesta huolenpidosta. Elän varauksetta, vapaana vastaanottamaan kohtaloni, kuten se ilmenee, täydessä palvelussa jumalalliselle mysteerille."
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« Vastaus #4 : 12.09.2007 14:48:13 »

CHAKROJEN PUHDISTAMINEN JA AKTIVOINTI


1. Juurichakra - Muladhara
Astrologia: oinas, härkä, skorpioni, kauris
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa aktivoituu kirkkaan punaisesta! Aromaterapiassa patsuli, mirhami, seetripuu ja neilikka. Kiviterapiassa Akaatti, Hematiitti, Jaspis, Rubiini ja Punainen koralli. Luonnossa auringon laskun ja nousun katselu.

2. Sakraalichakra - Svadhisthana   

Astrologia: rapu, vaaka ja skorpioni.
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa kirkas oranssi. Aromaterapiassa ylang ylang, jasmiini, ruusu ja santelipuu. Kiviterapiassa karneoli ja kuukivi. Luonnossa kuun valon katselu.

3. Solar plexus chakra - Manipura

Astrologia: leijona, jousimies, neitsyt ja oinas.
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa keltaisen eri sävyt. Aromaterapiassa laventeli, rosmariini, bergamotti ja ylang ylang. Kiviterapiassa sitriini, tiikerinsilmä, meripihka ja topaasi. Luonnossa auringon valo, auringonkukat ja rypsipelto.

4. Sydänchakra - Anahata  
Astrologia: härkä, leijona ja vaaka.
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa vihreän eri sävyt ja vaaleanpunainen. Aromaterapiassa bergamotti, melissa ja ruusu. Kiviterapiassa ruusukvartsi, turmaliini, kunziitti, smaragdi ja jade. Luonnossa rauhallinen kävelyretki vihreässä "maastossa" ja kukat. Vaaleanpunainen taivas.

5. Kurkkuchakra - Vishuddha 

Astrologia: Kaksoset, härkä ja vesimies.
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa selkeä kirkas sininen. Aromaterapiassa eukalyptus, kamomilla, mirhami ja salvia. Kiviterapiassa akvamariini, turkoosi ja kalsedoni. Luonnossa pilvetön kirkas sininen taivas ja veden äärellä oleilu.

6. Kolmas silmä chakra - Ajna
   
Astrologia: Kalat, jousimies ja vesimies.
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa indigon sininen. Aromaterapiassa piparminttu, jasmiini ja pelargonia. Kiviterapiassa lapis lazuli, ind.sininen safiiri ja sodaliitti. Luonnossa tähtitaivaan katselu.

7. Kruunuchakra - Sahasrara 

Astrologia: Kauris ja kalat.
Puhdistamis- ja aktivointitapoja: Väriterapiassa violetti ja valkoinen avaavat ja laajentavat kruunuchakraa. Aromaterapiassa frankinsensi, laventeli ja ruusupuu. Kiviterapiassa ametisti, vuorikristalli. Luonnossa avaruus ja rajattomuus, taivaan läheisyys esim korkean vuoren huipulla koetut tuntemukset.

*muoks. laitoin tekstit helpommin luettavaan väriin!
« Viimeksi muokattu: 13.09.2007 13:19:30 kirjoittanut Tigrinum » tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #5 : 12.09.2007 14:54:23 »

Hei Ystäväin

Täältä löytyy yksi tapa tasapainottaa energiapyörteitään


https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=7600.msg61237#msg61237
Sonia Choquette Energiapyörteiden tasapainottaminen; Chakrat

Aloitetaan Juuri-chakrasta - lukekaa tarkoin jokaisen chakran kohdalla olevat ohjeet

Yksi chakra vaikka päivässä / viikossa tasapainoon
- itselläni meni useita kuukausia, ennenkuin pääsin kruunu-chakraan saakka
- hiljaa hyvä tulee


(koodikieltä löytyy linkistä, koska kuvat ovat poistettu käytöstä)


 smittenElämänilo    smitten
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #6 : 12.09.2007 15:08:54 »

Tämä on niin hyvä ja selkeä tietopaketti chakroista, että päätin laittaa sen pysyväksi aiheeksi Smiley Aihe koskettaa kuitenkin meitä kaikkia ja chakrat ovat varmaan ensimmäinen asia, johon törmää lähtiessään tälle henkiselle tielle. Täältä on hyvä aloittaa. Jatkakaa vain keskustelua ja tietojen keräämistä! Cool
tallennettu
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385Profiili
« Vastaus #7 : 12.09.2007 18:58:34 »

Tämän otsakkeen alla on kirjoittelua otsakkeella Viisi tiibettiläistä riittiä

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=17923.0

Lainaan omaa kirjoitustani sieltä

Tiibetiläiset liikkeethän eli riitit perustuvat kehon seitsemän energiakeskuksen aktivointiin. Kun keskusten energia pyörii samalla nopeudella, ihmisen keho ja mieli ovat tasapainossa ja hän voi hyvin. Kun ihminen voi huonosti, keskukset pyörivät eri tahtiin ja niiden pyörimisnopeus hidastuu.

Olen myös harjoittanut riittejä jossain vaiheessa ja hain unohtamani ohjeet kesällä uusiksi esiin pyrkimyksenä parantaa terveyttäni. Tosin hiukan raihnaisena, olen joutunut jotakin liikettä soveltamaan omalle keholle onnistuvaksi.

Aktivoitumiseni tässä sai ilmeisesti aikaan sen, että aivonikin aktivoituivat ja "eksyin" näillekin sivuille ja taisipä se kovasti vaikuttaa kirjautumisnimeeni.

Tuolla aiemmin näkyi kyllä olevan parikin linkkiä liikesarjoihin, mutta laitanpa kuitenkin yhden vielä,
jos ei muuten, niin sen lumoavan alun takia  smitten

Tästä voi myös esimerkiksi katsoa videon liikkeistä.
http://www.yty.net/tiibet/


Olen paljon paremmassa kunnossa jo nyt ja liikkeiden toistomäärä on vasta 17. Muutama välipäivä on jäännyt, mutta yllättäen olen saanut itseni takaisin ruotuun. Teen riitit yleensä aamuisin, viikonloppuna hitaasti ja harkiten mutta työpäivinä rivakammin kun nukuttaa aamuisin niin, että aika jää hiukan niinkuin kortille  Cool
« Viimeksi muokattu: 12.09.2007 19:09:13 kirjoittanut Tibetan » tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Lunerica
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385


Que cambie todo pero no el amor


Profiili
« Vastaus #8 : 12.09.2007 20:55:59 »

Kiitos hurjan paljon teille kaikille!!  smitten
tallennettu

Do what you feel in your heart to be right, for you'll be criticized anyway.
~ Anna Eleanor Roosevelt  ~
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« Vastaus #9 : 14.09.2007 13:30:35 »

Arkkienkelit ja chakrat

Perus- ja sakraalichakra

Mahtava arkkienkeli Gabriel on sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkeli.
Gabriel työskentelee puhtaassa valkoisessa valossa, joka on kaikkien säteiden pohjavire. Jos tarvitset puhdistautumista, voit pyytää, että saat nukkuessasi tai mietiskellessäsi käydä hänen henkisellä asuinsijallaan Mount Shasta -vuorella. Siellä hän kirkastaa energiasi ja vapauttaa sellaiset vanhat muistot, tavat ja uskomukset, jotka estävät kulkuasi. Hänellä on henkinen asuinsija myös Findhornissa, jotta hän voisi auttaa meitä puhdistautumaan ja heräämään henkisesti.

Gabriel auttaa meitä kehittämään peruschakraamme ja sakraalichakraamme. Fyysisellä, kolmiulotteisella tasolla se on punainen ja hallitsee itsesuojeluvaistoa.

Hänen energiansa tuntuvat maailmassa voimakkaimmin perjantaisin, jolloin onkin otollisin aika pyytää häneltä apua ja saada yhteys hänen energiaansa.


Sydänchakra
 
Mahtava arkkienkeli Samuel on rakkauden enkeli, joka auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi. Hän täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä.

Arkkienkeli Samuel ja hänen kaksoisliekkinsä Charity tuovat mukanaan kolmannen säteen, joka heijastaa luovan, aktiivisen älyn vaaleanpunaista väriä. Se on pyyteettömän rakkauden säde. Ne, jotka edustavat tämän säteen ominaisuuksia, ovat omistautuneita, vilpittömiä, terävä-älyisiä, järjestelmällisiä ja heillä on rikas mielikuvitus. Ne, joilla tämän säteen ominaisuudet eivät vielä ole täysin kehittyneet, saattavat joutua työstämään itsessään uppiniskaisuutta ja hajamielisyyttä sekä harjoittamaan suvaitsevaisuutta ja maalaisjärjen käyttöä. Arkkienkelit auttavat heitä tässä.

He työskentelevät tiiviisti Serapis Beyn, kolmannen säteen mestarin eli chohanin kanssa, joka tuli alunperin Venuksesta planeettamme avuksi. Hän on ainoa ylösnoussut mestari, joka toimii Serafien, eli sanoinkuvaamattomien, luovuuden värähtelyä ylläpitävien, Jumaluutta ympäröivien olentojen kanssa.
Viikonpäivä, jolloin hänen energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin, on maanantai.


Kurkkuchakra


Mahtava arkkienkeli Mikael
on rohkeuden, vahvuuden ja suojelemisen enkeli. Hänen kaksoisliekkinsä on Faith, joka nimensä mukaisesti vahvistaa itsetuntoasi tai uskoa itseesi, jotta voisit saavuttaa päämääräsi.

Hän on arkkienkelisoturi, ylipäällikkö ja vakaa johtaja. Hän tuo sinulle aloitekykyä, tahdonvoimaa, tarmoa ja elinvoimaa kulkeaksesi elämänpolkuasi ja saadaksesi tehtäväsi suoritettua helposti ja huoletta. Hän auttaa sinua kehittämään johtamiskykyjäsi ja olemaan tarpeeksi vahva, peräänantamaton ja keskittynyt menestyäksesi.

Arkkienkeli Mikaelin säde on syvänsininen ja hän työskentelee El Moreyan, ensimmäisen säteen, punaisen aspektin mestarin tai chohanin kanssa. Yhdessä he auttavat eteenpäin niitä, joilla on voimakas taju omasta vahvuudestaan, ja jotka jaksavat kantaa totuuden miekkaa. Ne, jotka ovat tiiviissä yhteydessä arkkienkeli Mikaeliin, ovat vahvoja ja voimallisia, mikä ilmenee esimerkiksi heidän liiketoiminnastaan, kirjoituksistaan tai osallisuudestaan poliisi- tai sotavoimiin.
Arkkienkeli Mikaelin henkinen asuinsija sijaitsee eetteritasolla Bauffin yläpuolella Kanadassa ja hänen viikonpäivänsä on tiistai.


Otsachakra

Mahtava arkkienkeli Rafael on parantamisen, runsauden, luovuuden, totuuden ja näkemyksen enkeli. Hänen kaksoisliekkinsä on Maria, Jeesuksen äiti, joka tunnetaan myös Enkelten kuningattarena.

Rafaelin kautta virtaa maskuliininen tekemisen, luomisen ja parantamisen aktiivinen energia, kun Maria puolestaan tulvii hoivaamisen feminiinistä energiaa, myötätuntoa, suloutta ja armoa. Maria on äidillinen ja suojeleva. He ovat aina tarvittaessa lääkäreiden, sairaanhoitajien, parantajien ja äitien luona.

Rafael vastaa kolmannen silmän kehittymisestä ihmiskunnassa. Kolmanteen silmään eli otsachakraan liittyvät esimerkiksi näkemys, intuitio, keskittyminen, mielen kohdistaminen ja totuus. Rafael auttaa meitä kehittämään sisäistä katsettamme, tulemaan näkijöiksi. Hän on sokeiden suojeluspyhimys.
 
Arkkienkeli Rafaelin säde on smaragdinvihreä ja edustaa sydäntä. Hänen parantava voimansa ohjataan sairauksia aiheuttavien kielteisten tukosten sulattamiseen ja rakkauden myönteiseen voimaan, joka luo terveyttä.
Hänen viikonpäivänsä on keskiviikko. Siksi on tehokkaampaa ja voimallisempaa pyytää häntä avukseen keskiviikkoisin.


Kruununchakra

Mahtava arkkienkeli Jofiel
on viisauden ja valaistumisen enkeli. Hän ja hänen kaksoisliekkinsä Christine ammentavat viisautta Jumaluudesta. Kuten jo Christinen nimikin viittaa, hän on yhtä Kristustietoisuuden kanssa. Heidän tehtävänsä on kirkastaa ihmiskunnalle Säteilevien opetusten todellista merkitystä ja valaista korkeinta tietä jokaiselle yksilölle. He auttavat meitä saamaan yhteyden täydelliseen sielunsuunnitelmaamme. He vapauttavat suuria valovirtoja, jotka tulvivat ihmisaivoihin ja sulattavat kielteisyyttä.
 
Jofiel ja Christine ovat toisen, keltaisen säteen arkkienkeleitä. Keltainen on älyn väri, joka syvenee kultaiseksi avautuessamme yhä syvemmälle viisaudelle. He ovat erityisesti opettajien ja opiskelijoiden tukena kouluissa, oppilaitoksissa ja yliopistoissa ja auttavat meitä omaksumaan ja muistamaan tietoa, opiskelemaan ja läpäisemään kokeet.

Arkkienkeli Jofiel hallitsee kruunuchakramme avautumista, jotta voisimme saada yhteyden korkeampaan minäämme. Kruunuchakra on kuin tuhatterälehtinen lootuksenkukka pään päällä. Kaikkien terälehtien avautuessa voimme vastaanottaa enemmän jumalallista valoa. Kultainen kruunu, jota kantavat kuninkaalliset ja korkeassa virassa olevat, edustaa tämän chakran avautumista jumalyhteyden luomiseksi.
 
Päivä, jona arkkienkeli Jofielin vaikutus on suurimmillaan, on sunnuntai, ja hänen henkinen asuinsijansa sijaitsee Kiinan muurin eteläpuolella.


Sieluchakra


Mahtava arkkienkeli Zadkiel johtaa armon, ilon ja muutoksen enkeleitä. Hänet tunnetaan usein myös Vapauden enkelinä. Hänen kaksoisliekkinsä Amethyst, violetin säteen feminiininen puoli, antaa meille mahdollisuuden muuttua anteeksiannon, myötätunnon ja armon avulla. Ametistikivi edustaa violetin säteen vertauskuvallista kiteytymää ja on myös vesimiehen, uuden aikakauden onnenkivi.

Zadkiel työskentelee laajentaakseen sieluchakraamme, joka sijaitsee päämme yläpuolella ja joka kytkee meidät korkeampaan minäämme tai sieluumme. Hän avustaa kaikkia ihmisiä vapautumaan herättämällä jokaisen yksilön erikseen ja yhdistämällä heidät heidän sieluenergiaansa.

Arkkienkeli Zadkielin henkinen asuinsija on Kuubassa, ja hänen säteensä tuntuu voimakkaimmin maassa lauantaina.
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #10 : 14.09.2007 15:26:45 »

Hei Ystäväin

Tällainen aiheeseen liittyvä löytyi myös
- kuvat eivät näy, mutta kuvan lähdekoodi näkyy
- yritin siirtää kuvia liitetiedostoon,
mutta lähdetiedosto on poistettu


https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=11889.msg112529#msg112529
Kuva Galleria Arkkienkelit kuvin sekä Chakrat


 smittenElämänilo    smitten
« Viimeksi muokattu: 14.09.2007 15:29:00 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #11 : 14.09.2007 16:56:58 »

Tällaista tietoa löyty vielä lisää noihin chakroihin liittyen osoitteesta www.annikalangle.com/chakras.htm Olen suomentanut tähän vain sellaista tietoa chakroista, joita ei ole vielä mainittu. Englanninkielentaitoiset voivat käydä lukemassa linkistä chakrojen yhteydestä Elämän Puuhun, Kabbalan Sefirotiin/Sephirothiin.

Muladhara - Juuri Chakra
Tarkoittaa sanksriitiksi juurta ja tukea.
Elementti (tattva): Maa (Prithvi)
Väri: Länsimaissa punainen, Intiassa keltainen 
Chakran terälehtien määrä: 4
Mantra: Lang (ilmeisesti lausutaan vain ääneen sanaa LANG ja keskitetään ajatukset juurichakraan sen aikana)
Eläin: Elefantti (Airavata)
Muoto: Neliö
Jumaluus: Brahma, Ganesha
Jumalattaruus: Shakti Dakini
Sijainti: Peräaukon ja sukupuolielinten välillä 
Yhteydet eri ruumiinosiin: Paksusuoli, selkäranka, jalat, jalkaterät
Sisäelimet: Rauhaset
Aistit: Haju
Korostus: Ruumis, fyysinen maailmaa
Erityisesti norsunpäinen Jumaluus Ganesha muistuttaa meitä tässä yhteydessä siitä, että fyysisen ruumiin kokeminen ja itse ruumis materiaalisen maailman kera ovat jumalallisia.
 
Svadisthana - Sakraali chakra
Sanksriitiksi suloisuus, "jonkun oma asuinpaikka"
Elementti (tattva) - Vesi
Väri: Länsimaissa oranssi, Intiassa sinertävä valkoinen
Terälehtien määrä: 6
Mantra: Vang
Eläin: Krokotiili (Makara)
Muoto: Kuun sirppi
Jumaluus: Vishnu
Jumalattaruus: Shakti Rakini
Sijainti: Sakraali plexus
Yhteydet eri ruumiinosiin: Lisääntymisjärjestelmä, ruumiin nesteet
Sisäelimet: Munasarjat, kivekset
Aisti: Maku
Korostaa: Alitajunta, astraalimaailma
Makara symboloi meitä omasta tutkimattomasta alitajunnastamme. Se haluaa muistuttaa, että elämme yhtä aikaa kahdessa maailmassa: näkyvässä ja näkymättömässä.

Manipura - Solar Plexus chakra
Sanksriitiksi jalokivi, jalokivien kaupunki
Elementti (tattva): Tuli
Väri: Länsimaissa keltainen, Intiassa punainen
Terälehtien määrä: 10
Mantra: Rang
Eläin: Oinas, pässi
Muoto: Kolmio
Jumaluus: Rudra, Agni
Jumalattaruus: Shakti Lakini
Sijainti: Solar Plexus
Yhteidet eri ruumiinosiin: Ruuansulatus, sappirakko
Sisäelimet: Haima
Aisti: Näkö
Korostaa: Ego, itsetietoisuus
Muistuttaa meitä omasta sisäisestä tulesta ja siitä, että meidän tulisi luottaa omiin sisäisiin voimavaroihimme.

Anahata - Sydän chakra
Sanksriitiksi kohtaamaton, valtaamaton
Elementti (tattva): Ilma
Väri: Länsimaissa vihreä, Intiassa savun harmaa
Terälehtien lukumäärä: 12
Mantra: Yang
Eläin: Gaselli
Muoto: Tuplakolmio
Jumaluus: Ishvara, Vayu
Jumalattaruus: Shakti Kakini
Sijainti: Rintakehä
Yhteydet eri ruumiinosiin: Sydän, keuhkot, käsivarret, kämmenet
Sisäelin: Kateenkorva
Aisti: Kosketus
Korostaa: Pyyteetön rakkaus, sovinto
Tämän chakran eläin, gaselli, symboloi liikkuvuutta ja avoimuutta. Se kehottaa meitä pysymään vapaina tarrautumatta liikaa mihinkään tai kehenkään.
Sydänchakran kohdalla olemme siirtyneet maallisista, fyysisistä chakroista kosketuksiin mentaalisten, henkisten chakrojen kanssa. Sydänchakraa voidaan kutsua ihmisen todelliseksi keskuspisteeksi, jossa sekä fyysisyys että henkisyys kietoutuvat toisiinsa saumattomasti.

Vishudda - Kurkku chakra
Sanksriitiksi puhdistautua
Elementti (tattva): Eetteri, akasha
Väri: Länsimaissa sininen, Intiassa sinertävä valkoinen
Terälehtien lukumäärä: 16
Mantra: Hang
Eläin: Elefantti
Muoto: Pyöreä
Jumaluus: Sadashiva
Jumalattaruus: Shakti Shakini
Sijainti: Kurkku, kurkunpää
Yhteydet eri ruumiinosiin: Kurkku, suu, korvat
Sisäelimet: Kilpirauhanen
Aisti: Kuulo
Korostaa: Luottamus, oman sisäisen äänen seuraaminen
Elefantti tämän chakran yhteydessä kertoo sisäisistä, valjastetuista voimistamme. Se muistuttaa, että meillä on voima ja mahdollisuus valita omat asenteemme, ajatuksemme ja tekomme, eikä meidän tarvitse olla tapojemme, halujemme, vaatimuksiemme ja eläimellisten vaistojemme orjuuttamia.
Viidennen chakran kohdalla olemme matkaamassa kohti henkistä maailmaa. Kurkkuchakra on sijaintinsa puolesta muistutus "kapeasta polusta". Tästä alkaa yksilöllinen tie joka vaatii päätöksiä ja pohtii todellista elämämme tarkoitusta. Tässä kohtaa persoonalisen egon suojan tarve on korvattava luottamuksella ja sisäisellä varmuudella. Todellisesta Minuudesta tulee tärkeä.

Ajna (Agnya) - Kolmas silmä
Sanksriitiksi käskeä, oivaltaa
Elementti (tattva): ----------
Väri: Länsimaissa indigo/syvän sininen, Intiassa valkoinen
Terälehtien lukumäärä: 2
Mantra: Om
Eläin: ---------
Muoto: Kolmio
Jumaluus: Paramashiva
Jumalattaruus: Shakti Hakini
Sijainti: Kulmakarvojen välissä
Yhteydet eri ruumiinosiin: Kulmat, silmät, aivot
Sisäelimet: en löytänyt tälle suomennosta, mutta jos joku osaa suomentaa, kertokaa ihmeessä eli elin on pituitary
Aisti: --------------
Korostaa: Näkemyksen selkeys, objektiivisuus
Kuudes chakra sisältää henkistä ja mentaalista maailmaa, sillä tämä cahkra sijaitsee päässä.  Tämä on tarkastelun ja sisäisen näkökyvyn alue, jonka avulla voimme tarkastella sekä näkyvää että näkymätöntä maailmaa ja tulla tietoisemmiksi asioiden ja tapahtumien syvemmistä merkityksistä.

Sahasrara - Kruunun chakra
Sanksriitiksi tuhat taitosta
Elementti (tattva): -----------
Väri: Länsimaissa violetti, Intiassa väritön
Terälehtien lukumäärä: 1 000
Mantra: -------
Eläin: --------
Muoto: Muodoton
Jumaluus/Jumalattaruus: ShivaShakti
Sijainti: Pään päällä
Yhteydet eri ruumiinosiin: ----------
Sisäelimet: Käpyrauhanen
Aisti: --------
Korostaa: Ykseys, virta
Viimeisessä chakrassa olemme nousseet kokonaan transendaalisen koneen kyytiin. Tämä on virta, puhdas olemassaolo, ilmenemismuodon perusta. Jotkin kulttuurit eivät pidä Sahasrara okeana chakrana tai arkityyppisenä tietoisuuden koneena vaan enemmänkin sen symbolina, mikä on vielä tuon kaiken takana.
tallennettu
astroilija
Vieras
« Vastaus #12 : 16.09.2007 10:46:07 »

entäs planeettaenergiat ja chakrat?

oma kokemukseni on, että kun keskityy johonkin tiettyyn planeettaan ja sen asemaan omalla kartalla (miten se ilmenee omassa elämässä jne...) tuo esille myös jonkin/joidenkin chakrojen toiminnan. eli yksinkertaistaen: jos  tuntuu, että jokin planeetta ja sen asiat ovat jääneet muiden peittoon elämässä - sille kuuluvia alueita kannattaa vahvistaa... ja sitä kautta myös siihen planeettaan liittyvä chakra/ chakrat vahvistuvat. toimii niinkin että kun visualisoin oman astrologisen karttani ja keskityn planeettaan, joka ollut "syrjässä" elämässäni, koen samalla aktivoivani siihen liittyviä chakroja.tämä siis ihan omaan kokemukseeni pohjautuen  Wink


planeetat  ja chakrat
sivuilta www.energiakeskus.com


Juuri

hallitseva planeetta: saturnus, mars, pluto
astrologiset merkit: kauris, oinas, skorpioni, härkä


Sakraali

hallitseva planeetta: Kuu, Pluto, Venus.
astrologiset merkit: Rapu, skorpioni, vaaka.


Solar plexus

hallitseva planeetta: Aurinko, Jupiter, Mars, Merkurius.
astrologiset merkit: Leijona, jousimies, neitsyt, oinas.


Sydän

hallitseva planeetta: Venus, Aurinko, Saturnus
astrologiset merti: Härkä, leijona, vaaka

Kurkku

hallitseva planeetta: Merkurius, Venus, Uranus.
astrologiset merkit: Kaksonen, neitsyt, härkä, vesimies

Otsa

hallitseva planeetta: Jupiter, Neptunus, Uranus
astrologiset merkit: Jousimies, kalat, vesimies

Kruunu

hallitseva planeetta: Neptunus
astrologiset merkit: Kalat, kauris, vesimies.

« Viimeksi muokattu: 16.09.2007 14:38:09 kirjoittanut tuliruusu » tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965Profiili
« Vastaus #13 : 19.09.2007 23:13:16 »                                       coolsmiley

              Just niin, täytyykö siis perehtyä kellon jokaisen

                 rattaan toimintaan, kuinka aika syntyy!! ?


                                            angel


tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #14 : 20.09.2007 10:37:13 »

SEhän ON jo vertikaalinen  Wink
 Kiss
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1] 2 3 ... 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: