Sivuja: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 221
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa....  (Luettu 1642048 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #2835 : 13.11.2015 16:52:11 »

Ymmärrän turhautumisesi asiaan, ja olen samoilla linjoilla luultavasti. Kannattaa ehkä tuoda enemmän esille, mitä ajatuksia nuo laittamasi linkit herättää. Voi myös olla, etten ole lukenut niitä kovin tarkkaan. No asia tuli nyt esille ja voit jatkaa niiden linkkien laittamista aivan kuten haluat. Jokseenkin vain tuntuu suurelta määrältä ilman johdonmukaisuutta. Kannattaisiko vaikka tehdä uusi ketju, jossa tuot nuo epäkohdat esille, ja jonne voit laittaa niitä linkkejä?
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #2836 : 16.11.2015 15:37:07 »

Suomen Pahin Rikollisjärjestö??

MV:n keskustelusta -

Janne Jokunen
Korruption huippu

SPR=Suomen Pahin Rikollisjärjestö on minun mielestäni korruptoitunut järjestö, jolla on hämäriä yhteyksiä mm. Italian ja Sisilian mafiaan, ihmissalakuljettajiin sekä vapaamuurareihin, jotka ovat Saatanan palvelijoita. Sveitsissä olevan säätiön johto on siellä kuolemaansa asti. Järjestön organisaatio ei ole läpinäkyvää, eikä sen varojen käyttö. Epäilen, että takana on laajamittainen pyramidihuijaus. Esim. Haitiin kerättiin maailmalta miljardeja euroja ja rakennettiin vain 6 tönöä, jotka ovat nyt homeessa. SPR:n toiminta on myös outoa Suomessa organisaatiotasolla. SPR mm. sekaantuu politiikkaan ja ottaa verestä sairaaloilta liian kovaa hintaa, kun kauppa sitä. viime vuonna veribisnes tuotti 65 miljoonaa euroa voittoa. laiton matu-bisnes tuo myös älyttömästi rahaa, mutta silti SPR huutaa vapaaehtoisia vessan pesijöiksi majapaikkoihinsa, joita kiristää kunnilta. Korruptoitunut Punainen (terro) Risti, pimeä järjestö, jota kristittynä kartan kuin ruttoa tai Antikristusta.

« Viimeksi muokattu: 16.11.2015 15:39:51 kirjoittanut sideman » tallennettu
liveforever
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 615


Profiili
« Vastaus #2837 : 16.11.2015 18:47:21 »

Ja hei,jostain ihmeestä SPR sai uusia autoja kun tsunamikeräys loppui.

Ja onneksi kela tukee näitä pikkuisia isis-taistelijoita ettei vaa tuu pahamieli. Oon nii kyllästyny tohon hiton hyysäämiseen ,rajat kiinni ja pakolaiset lähimaihin.täällä tulee omat leipomot ku ruoka maistu ym. Ja samaan aikaan suomalaiset saavat pärjätä,jos pärjäävät!!!


Tällä hetkellä ketuttaa lähes kaikki,se että selkä on aivan jumis edellee,ei treeneihin,aikuiset ihmiset joilla ei ole mitään valittamista niin valittavat(lukeudun myös ehkä nyt heihin)vaikka siitä että toinen NÄYTTÄÄ siltä ettei sil o kivaa,mut kannattaisiko kysyä asianomaiselta suoraa eikä ihmetellä muille???(meinaa vielä oikein pomolle soittaa),sekin veetuttaa ettei koskaan tunnu olevan tarpeeksi rahaa,eikä itse riitä,vaikka mitä tekis,aina on jollain huomautettavaaaaaaa!!!!!!
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #2838 : 26.11.2015 14:05:31 »

Veronmaksajille kalliiksi tulee turvapaikanhakijat? Vai mistä tässä on kyse??

http://mvlehti.net/2015/11/26/nastolan-vuokrahinta-per-nelio/

Forenom vs. Ovenia!

 Angry
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2839 : 26.11.2015 15:07:44 »

Veronmaksajille kalliiksi tulee turvapaikanhakijat? Vai mistä tässä on kyse??

http://mvlehti.net/2015/11/26/nastolan-vuokrahinta-per-nelio/

Sinä näemmä haluat tehdä tästä foorumista MV-lehden haarakonttorin ja samalla edistää sitä, että MV-lehden artikkelit tulevat hakukonehauissa ylemmäksi - mitä useammalle sivustolle joku sivu on linkitetty, sen enemmän alkupäähän hakukonehakuja ne tupsahtavat.

Miksi sinun täytyy jatkuvasti linkitellä tänne rasistisivuston valehtelu-uutisia?  Ne kannattaisi pikemminkin vaieta kuoliaaksi.

Kannattaako sinun ylipäätään edes lukea rasistisivuston valehtelu-uutisia myöskään itse? Varsinkaan kun näytät uskovan sen tuuban mitä siellä kirjoitetaan...
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1263


Starchild


Profiili
« Vastaus #2840 : 27.11.2015 19:17:36 »

Alakulttuurit tekee nii hurjaa kuolemaa, että mua oikee pelottaa..
Samalla vihaan taas vähä enemmä massoja ja niiden kamaluutta.
tallennettu

Kuuntele tuulta.
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #2841 : 28.11.2015 01:02:28 »

Inhottaa yleistykset.

"Suomalaiset valkoiset miehet eivät ole tasa-arvon asialla, jos he käyttävät suomalaisten valkoisten naisten turvallisuutta rasistisena lyömäaseena turvapaikanhakijoita kohtaan."


"Tämä teksti käsittelee sitä, miten tekopyhää on yhtäkkiä kiinnostua Suomessa naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta vain, koska sen avulla voidaan puskea muukalaisvihaisia poliittisia päämääriä."

Kyllä niitä ihan valkoihoisiin, kansalaisuudesta riippumattomiin,  iästä riippumattomiin supi suomalasiinkin liittyy samanlaisia tapauksia monia vuosittain.
Nuorista- vanhoihin ikäukkoihin. Yhtä sairasta ja tuomittavaa.

varmaan siks ku, ollaan "isän maan asialla". suomi leijona!!! yhtä pahaa paskaa tapahtuu myös täällä suomi-leijonan alaisena, vaan nyt täytyy nostaa asia esille, et mamut raiskaa.se on väärin ja onneks siihen on puututtukin, koska se on mielivaltasta ja pahaa. mutta tätä samaa tapahtuu ja on tapahtunu jo aiemminkin jopa näiden suomi-leijona asetelmien sisällä. on se kumma, ku nyt vasta huoli nousee, vaikka tota samaa on jatkunu jo paljon aiemmin, mut eihän sillon sitä notearattu, nyt on helppo nostaa asia esille, empaattisuuden puitteissa. voi voi naisparat... vaikka samoja raiskaajia ja hyväkskäyttäjiä löytyy jopa enemmän supisuomalaisista.

http://nettles-and-slime.ghost.io/raiskauksen-tekopyhat/

« Viimeksi muokattu: 28.11.2015 01:18:53 kirjoittanut downtempo » tallennettu
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #2842 : 16.12.2015 00:15:42 »

jeps, Samaa mieltä. Ehkäpä sitten tämän kiertotien kautta, jollain tapaa kiemurrellen siihen ydinasiaan.
Mutta se ei musta oo fiksua käyttää tota fraasia "mamut raiskaa" siinä yhteydessä, jos sitä käytetään vaan rasistisena lyömäaseena, ja voimasanana somessa ja mediassa. Tai ehkä hion tota rasismi sanaakin sen verran, että ei käytetä yleistämissanana tai lisätäytteenä joidenkin ihmisten keskuudessa, ketkä ei muutenkaan hyväksy näitä maahanmuuttajia.

Offtopic:

Hassua, miten tietyt lyhenteet saa pienessä ajassa omia merkityksiä, ja sen kautta lisää mielellisiä merkityksiä Cheesy
Jos miettii sanaa "mamu". Maahanmuuttaja. Nyt mamu tarkoittaa kaikkia, ketkä on vähänkään tumman ihoisia. (Mielellään muslimeja). Se on saanu myös värityksiä matkalla... Siihen sanaan on lisätty monia kansallisia ja uskonnollisia juttuja, maailmallisia juttuja.
Joskus pari vuotta sitten, mun takapihalla asu 2 siiliä sovinnossa, mut sit sinne tuli yhtäkkiä kolmas siili, joka dominoi niitä ja söi niiden ruuat, ja sitten vitsillä annettiin sen nimeks "mamu-siili". Nyt ku mietin jälkeen päin, niin itekki yleistin. Sillon mun mielestä mamu oli se "muilta ottaja". . . (metaforisesti siiliin  police )

Mut jos jaottelee sanan, mistä se on tullu, eli maahan ----- muuttaja. Eli kuka tahansa, mistä tahansa maasta onkaan muuttanut toiseen maahan, on maahanmuuttaja.  Entä jos tuommoinen maahanmuuttomassa oliski tullu esim. Kiinasta, niin mitenköhän "mamu" sanan laita olis sillon suomalaisilla.?  Grin Eli onko se se, että mitä enemmän on jostain tietystä maasta muuttaneita, ja mitä enemmän tietystä etnisestä ryhmästä muuttaneita olevia on, niin ne on ne "mamut"?
Ja ne, ketkä on syntyny Suomessa, joilla isä tai äiti on muusta maasta, varsinkin jos väri ei ookkaan suomalainen, niin "nekin on niitä samoja pahoja mamuja, ketkä tekee pahaa toisille, ketkä kannattaa kiertää kaukaa kadulla, eikä kannata kattoo silmiin". ynnä muut ynnä muut. this world is crazy?  uglystupid2

Eikä vaan niputtaa kaikkia yhteen ja samaan.

T: erittelevä  askendentti neitsyt

« Viimeksi muokattu: 16.12.2015 01:43:53 kirjoittanut downtempo » tallennettu
Elwyn
Astroholisti
*****
Viestejä: 4321



Profiili
« Vastaus #2843 : 16.12.2015 22:08:22 »

Voi vattu, ilmesty jänskä tutun näköinen läiskä käteen.. Viimeksi oli n. 10v sitten jalassa samantyylinen. Saa nähdä, että pääseekö nauttimaan kohta penisilliiniä buck2
tallennettu

"Curse the day, hail the night"

***

“Why live an ordinary life, when you can live an extraordinary one.”
― Anthony Robbins
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #2844 : 26.12.2015 11:43:33 »

https://www.facebook.com/perussuomalaiset/?fref=ts

Älkää missään nimessä lukeko kommentteja 21. joulukuuta (Tuumaustunti livenä).
Soinille ei hyvät heilu?

Pari tyypillistä kommenttia:

Soini voi lopettaa se naukuminen.
Kukaan ei kuitenkaan enää usko satusetiin,
Sonni voi nyt keskittyä nuolemaan Sipilän jaStubidon persettä.

Lässyn lää sen tyypin sössötykset. Eiköhän vaadi että jokaisen Euroopan valtion otettava muslimeja loisimaan.



Ihme, ettei kommentteja ole jo poistettu, jos se onnistuu (en tunne Facebookin käytäntöjä kovin hyvin...)

 Lips Sealed
« Viimeksi muokattu: 26.12.2015 11:50:11 kirjoittanut sideman » tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #2845 : 26.12.2015 22:05:26 »

Syttyi taivaalle tähti isoäitini eilen taivaaseen lähti!! Nuku rauhassa mummu.Cry
Voisiko surullisemmin joulu mennä?
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #2846 : 27.12.2015 00:56:04 »

Syttyi taivaalle tähti isoäitini eilen taivaaseen lähti!! Nuku rauhassa mummu.Cry
Voisiko surullisemmin joulu mennä?

osanotto suruun  Cry
tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Elwyn
Astroholisti
*****
Viestejä: 4321



Profiili
« Vastaus #2847 : 27.12.2015 23:22:15 »

Flunssa tickedoff On niin kuumeinen&sekava olo, että ihme kun selvisin laivalla takaisin Tallinnaan buck2 Tongue
tallennettu

"Curse the day, hail the night"

***

“Why live an ordinary life, when you can live an extraordinary one.”
― Anthony Robbins
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #2848 : 30.12.2015 01:24:00 »


Tiibettiläinen munkki joogalentäjiä bongaamassa:

A Tibetan monk who visited and learned Transcendental Meditation was amazed to find his brain waves settling down to coherent alpha when tested. Witnessing a Yogic Flying demonstration in the Maharishi Patanjali Golden Dome, he remarked that this is the most blissful building in the world and the silence at Maharishi University of Management is different from that of the high Himalayas where he has lived. Here the silence is equally powerful, but also full of liveliness.

https://groups.yahoo.com/neo/groups/FairfieldLife/conversations/topics/423514

 Embarrassed    knuppel2    uglystupid2    tickedoff
tallennettu
Elwyn
Astroholisti
*****
Viestejä: 4321



Profiili
« Vastaus #2849 : 30.12.2015 15:57:51 »

^Mitä jos siirtyisit mainostamaan MV-lehteä jonnekin muualle? Alkaa mennä liian pitkälle näiden juttujen levitteleminen..
tallennettu

"Curse the day, hail the night"

***

“Why live an ordinary life, when you can live an extraordinary one.”
― Anthony Robbins
Sivuja: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 221
  Tulostusversio  
 
Siirry: