Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut  (Luettu 458849 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
neverknow
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 56


Profiili
« Vastaus #150 : 12.11.2012 22:37:03 »

Heippa,

Olipas hauska huomata, että minulla on aina ollut kaksi suosikki lukua..tai sellaista joita käytän aina esim. ruletissa tai jos joku pyytää luvun valitsemaan. Luvut ovat 8 ja 11.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numerosi on: 8

Mutta sitten taas luku 6 ei sano minulle oikein mitään

Elämänpolun numerosi on: 6

tallennettu
mii-i
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 349



Profiili
« Vastaus #151 : 13.11.2012 00:10:33 »

Mänhän yks yö kun kerran käsin laskeskelin elämänlukujani- ja kikattelin ääneti, kun täsmäsi niin jo pään sisällä pyörittelemääni, pitää joka suunnalta hakea vahvistusta, ennenku uskoo  idiot2

Lopputulema oli et oon tienraivaaja, kasvan sanansaattajaksi, vastuunottajaksi: opetan intuitiivisesti.
Etsijä-opettaja-mystikko-filosofi-realistis-optimistinen-älyllis-analyyttinen, piän lupaukseni, seison omilla jaloilllani  :Smiley Eli sekasikiö, joka opettelee, etsien yhistää ylikierroksilla käyvät tunteensa ja ylianalyyttisne mielensä näkymättömästä näkyväksi Wink

Oivallukset on kivoja  smitten

Omat luvut vielä (sulkutulkinnat eri lähteestä kun täällä, mut lukaisin ton eka viestin, ja se vain avasi lisää) :

2= IKÄKAUSI 0-28
5= IKÄKAUSI 28-56
1= IKÄKAUSI >56

Opetukset: 3,6

Destiny: 9 (service to mankind [in ultimate truth])
Elämänopetus= 8 (etsijä)
Sis vaikutelma = 7 (tutkija)
Ulk vaikutelma= 4 (rakentaja)
Kokonaisvaikutelma= 11 (opettaja, mestariluku)

Jännä muuten, mullon 8-7-4-planeetat kaikki kolmoshuoneen kauris-komerossa (eli stellium), ja ne kaikki perääntyy  Shocked . Mitenhän jos komeron avain on ite komerossa?

Ja sit et toi Destiny-planeetta, eli Mars, on Kaloissa vitoshuoneessa *aivot käy ja höyryää* , eli sen oli pakko mennäkin näin, ettäettä...  siistii Cheesy

« Viimeksi muokattu: 14.11.2012 02:53:22 kirjoittanut mii-i » tallennettu

There is a voice that doesn't use words - Listen.
Mäntysuopa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 84



Profiili
« Vastaus #152 : 13.11.2012 23:14:34 »

Kuuluukohan tähän ketjuun tämä kyssäri... jos ei, niin siirretään.  Smiley

Mistä ihmeestä johtuu, että nykyään katson kelloa aina 11.11. tai 22.22. ja myös esim. 13.13., 16.16. jne.  Shocked Olen kyllä lukenut kaikkea että "make a wish at 11.11." ja blaablaa ja varmaan ensin tietoisesti kiinnitin huomiota 11.11. ja 22.22.:een mutta nuo muut ovat nyt tulleet mukaan. Tuntuu vähän hassulta!  Smiley

(Ja ehkä tälle ei ole mitään ihme selitystä, kunhan friikkailen ja olen menossa psykoosiin kaamoksen takia..??!!  2funny )
tallennettu
mii-i
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 349



Profiili
« Vastaus #153 : 14.11.2012 00:52:52 »

Googlaa "synchronicity (+master numbers)" , suomeksikikin voi löytää termillä "synkronisiteetti". Smiley

Lyhyesti: tupla-, tripla-, ja tuplatuplaluvut (11:11, 12:12, 22:22 jne) meinaa "yhteyttä" korkeimpaan itseesi, vastausta sisimpäsi pohdintoihin sielusi suunnan oikeudesta.
Kun näet mainitun kaltaisia lukusarjoja kellossa, kauppakuitissa, rekisterinumeroissa, jne, pysähdy ja kuulostele lukujen tarkoitusta, sisimpäsi ääntä ja viestiä Smiley
tallennettu

There is a voice that doesn't use words - Listen.
neverknow
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 56


Profiili
« Vastaus #154 : 02.12.2012 17:14:06 »

Heippa,

Olipas hauska huomata, että minulla on aina ollut kaksi suosikki lukua..tai sellaista joita käytän aina esim. ruletissa tai jos joku pyytää luvun valitsemaan. Luvut ovat 8 ja 11.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numerosi on: 8

Mutta sitten taas luku 6 ei sano minulle oikein mitään

Elämänpolun numerosi on: 6



kirjoitin aiemmin tuon kuvauksen tänne.. Luin jonkun verran kuvauksia näistä luvuista ja aika vaativilta näyttivät ja sitähän tämä elämä tässä on ollutkin..Minua kiinnostaisi jos jollain olisi joko omakohtaista tietoa, eli omaisi samoja numeroita tai jos on tietoa miten näiden yhdistelmää voisi tulkita Smiley Toisin sanoen kiinnostuin luvuistani  smitten


tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #155 : 15.03.2013 15:45:33 »

Harvest (engl.)= sato, eli sadonkorjuun aikaa.

Numerologian syklien siirtymävaiheet eivät ole pilkuntarkat. Niissäkin voi havaita ihmisen perusluonteen, kuinka kukin ottaa haltuunsa uudet energiat, kun ne tulevat tarjolle. Moni henkilö yrittää mennä 'vanhoilla nahoilla' vaikka kuinka elämä olisi otsan potkinut verille. Toiset ovat pari vuotta etuajassa valmiit muutokseen.
Eli kun numerologian pyramidi kertoo ajan olevan kypsä (= kaudenvaihto), on 'virkku lintu' jo perustanut elämänsä kotipihalle matojalostamon ja napsii sieltä ravintonsa.
Muutosvastainen persoona taas yrittää jo kolmatta kertaa tunkiolle viedyt jämät saada SIMSALABIM uudenveroiseksi voimavarannokseen. Ei vaan pelitä, vaikka kuinka tahtoisi.

Nuo ovat elämänilmaston jaksot, jotka numerologiassa syntymäajasta lasketaan juurikin syntymästä  28 ikävuoteen, seuraava 28-56vv ja viimeinen 56v.sta kuolemaan. Ne kuvaavat enemmänkin energioita ja asioita joitten kanssa ihminen viihtyy. NEkin tosin voi toteuttaa joko voimaa antavina tai voimia verottavina.



        smitten smitten

Mielenkiintoisia nuo numerologiset syklit:
Seed Cycle      0-28v.
Fruit Cycle     29-56v.
Harvest -"-     57v. ->

Ne ovat aika lailla samanlaisia kuin saturnuksen paluut. Ensimmäinen paluu "heittää" yhdellä vuodella ja toinen 2-3 vuodella tarkkoihin numerologisiin sykleihin verrattuna. Miten teillä muilla?
Mikä olisi paras käännös tuolle sanalle "harvest"? Loppuelämää ja iltaruskon aikaahan se tarkoittaa.  smitten
« Viimeksi muokattu: 03.04.2013 13:24:14 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #156 : 07.04.2013 21:48:35 »

No meikäläisen luvut
karmanluku:8
pyrkimyksen luku:8
vaikutelma luku:11
minuuden luku:1

Jostain luin,että luku kahdeksan on todella voimakas luku.Pitääpä taas kerrata noiden lukujen merkitykset...
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #157 : 08.04.2013 13:35:32 »

[quote author=neverknow link=topic=16112.msg363407#msg363407 date=135445

Heippa,

Olipas hauska huomata, että minulla on aina ollut kaksi suosikki lukua..tai sellaista joita käytän aina esim. ruletissa tai jos joku pyytää luvun valitsemaan. Luvut ovat 8 ja 11.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numerosi on: 8

Mutta sitten taas luku 6 ei sano minulle oikein mitään

Elämänpolun numerosi on: 6

kirjoitin aiemmin tuon kuvauksen tänne.. Luin jonkun verran kuvauksia näistä luvuista ja aika vaativilta näyttivät ja sitähän tämä elämä tässä on ollutkin..Minua kiinnostaisi jos jollain olisi joko omakohtaista tietoa, eli omaisi samoja numeroita tai jos on tietoa miten näiden yhdistelmää voisi tulkita Smiley Toisin sanoen kiinnostuin luvuistani  smitten

[/quote]




t.touhulan tekstiä:

Kohtalon numero 8 kertoo, että henkilön on tärkeä löytää tasapaino. Sen löydettyään hän voi toimia  (mielellään myös toimii - omaisuutta haalien- vaikka ei tasapainosta olisi vielä tietoakaan) toimitusjohtajana, suurten kokonaisuuksien ja isojen rahavirtojen sananvaltiaana. Pienimmän haitan periaatteella ja vastuullisesti. Miettii siis myös tekojensa seuraukset, ennenkuin sitoutuu johonkin toimintaan. Tällaista henkilöä ei oikeastaan voi juksata. Hän haistaa vilunkivillet jo ennen tutustumistaan.

Tasapainoinen 8 ottaa opikseen kaikesta mitä näke, kokee ja tekee. Hän kartuttaa järkevästi omaisuttaan, mutta ei pröystäile. Toisin on ahnaaksi heittäytyneen 8.n kohtalo. Hän ei kaihda keinoja, millä ja miten röyhistyttää rintaansa, kun olettaa että toisetkin arvostavat ensisijaisesti varakkuutta. Näin epävakaa 8 usein syyllistyy lehmänkauppoihin sekä muihin kyseenalaisiin konsteihin kiertää veroja sekä isotella omaisuudellaan. Mutta joutuu hän  opiskelemaankin, jos ei muuta niin tiilenpäitten luku kyllä tulee tutuksi ennen pitkää.


Elämänpolku 6 opettaa antamaan neuvoja, ensisijaisesti psyyken ja kehon huolehtimisesta ja hoidosta.
Sudenkuoppa on jos  
"6" -ihminen alkaa mestaroida muitten elämää ja jää valvomaan, meneekö kaikki hänen neuvojensa mukaan. Vertaan usein kutosluonnetta isoveljeen /-siskoon, joka saattaa alkaa 'kantamaan'  pikkusisaruksiaan niin, etteivät heidän jalkansa kohta jaksa kantaa kävellessä. Tarkoitan tällä, että kuutonen helposti alkaa elää toisen elämää ja 'pikkusisarus' ei pian pysty itse tekemään ratkaisujaan eikä toteuttamaan oivalluksiaan, kun luottamusta itseen kontrolloi kuutonen.
Kehittyneenä kuutonen on itsenäisessä ammatissa tai korkeakoulututkinnon suorittaneena hoitotyössä tai alan kouluttaja. Hyvin suurta vastuuntuntoa vaativat työt ovat kutosen ominta aluetta, ellei hän ole jäänyt tuolle vahtivaiselle asteelle kehityksessään.
Kuutonen kyllä löytää kaikki heikoimmat yhteiskunnasta, jopa jalkansa nyrjäyttänyttä kirppua myöten.

Vaikutelmana 11 kertoo ihmisestä joka tahtoo opettaa, kouluttaa, konsultoida tai toimia työpaikan tukihenkilönä. Hänellä on neuvo lähes joka tilanteeseen. Osaa kuitenkin olla irti toisista henkisesti. Henkistä avaruutta tarvitsee aina ympärilleen. 11 voi huonosti, jos häntä aletaan kahlita. Irtautuu vaikka väkipakolla, kun tarvitsee tilaa. Kuitenkaan harvoin käyttää fyysistä väkivaltaa, enemmänkin näpäyttää jos on tarve saada ajatus kahlitsijan kaaliin.
Jos jostain syystä 11 jämähtää paikoilleen ja antaa kahlita itsensä latistuu hän 2.si ja alkaa sitoa muita omiin näkemyksiinsä ja elämäntapaansa. Silloin ei kenelläkään ole rauhaa, sopua eikä tilaa hengittää.

Minuus 1
Tällainen ihminen on hyvin vahvasti minä itse, vaikka ei jaksaisikaan selvitä kaikesta aivan yksin.
Hänen onkin hyvä opetella jakamaan vastuut niin, että itselleen jää juuri se alue, josta pitää eniten. Ja asiat, joista tietää selviytyvänsä mennen tullen. -jatkan toiste....
« Viimeksi muokattu: 16.04.2013 16:06:21 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #158 : 19.04.2013 14:07:12 »


  smitten smitten smitten smitten smitten smitten
Hei kaikki!

Tunteeko tai tietääkö joku systeemistä, jolla kartoitetaan tulevia elämänjaksoja. Nyt en tarkoita tuossa edellä olevia syntymäpäivästä, kuukaudesta jne. sellaisenaan otettavia lukuja, vaan isompia kokonaisuuksia.
Laitan esimerkin näkyville: olin puhelinyhteydessä näkijä SL:n kanssa 9.7 2004 ja hän kertoi tulevista jaksoista elämässäni seuraavaa. 1.jakso 9 kk eteenpäin ei mitään erikoista 9.4 2005 saakka, 2. jakso 25 kk eteenpäin samanarvoinen edellisen kanssa 9.5 2007 ja 3. jakso 6,5 vuotta kestävä ja silloin yllättävän korkea sitoutumisen taso tämän vuoden marraskuun alkuun. Onnenkirjaimen ja siihen liittyvän luvun hän katsoi eri numerologisella systeemillä kuin yleensä. Siinä systeemissä esim. kirjain K=11 ja V taisi olla 22.

Kuinka tällaisia jaksoja yleensä lasketaan, kysyy nimimerkki "tiedonhaluinen"  smitten

Ko.näkijä on vain määritellyt mestariluvuiksi ne, jotka ovat 2:lla jaollisia, ei sen kummempaa. Samoin nuo jaksot - hän on pätkinyt  
9 vuoden jakson osiin, joista voi pohtia uudenlaisia tulkintoja. 9v jakso ei ole koko aikaa intensiivisyydessään yhden ja saman numerologisen tulkinnan alla, vaikka käyttäisi mitä tahansa laskumetodia. Kukin ymmärtää, että uusi mielenkiintoinen asia vie huomion suht 100%sesti alkuvaiheessaan, mutta pian tulee vastaan hetki, jolloin aihealue ei niin kovin enää kiinnosta - kun se jo on suht kaluttu loppuun. Sitten siirrytään tekaistuihin tai itseä puhutteleviin tulkintatapoihin, joilla voi hokkuspokkustaaa hiukan toisiakin.

Tällaisia mietteitä minulle nuo numerot ja tulkinnat tuottivat. Tarkempaan tulkintaan tarvitsee syntymäaikasi ja koko nimesi, mutta mutta...
Se on vähän kuin kanalanpitäjä jakaisi muniaan ilmaiseksi. (Tulipas seksikäs loppulause.)   Tongue
 
« Viimeksi muokattu: 23.04.2013 12:54:47 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #159 : 10.08.2013 01:44:04 »

Löysin tällaisen linkin,johon voi syöttää oman syntymäpäivän ja kumppanin syntymäpäivän ja siitä ohjelma laskee parisuhteen tilan.
http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/parisuhde.html
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #160 : 11.08.2013 10:47:22 »



    Kiitos Athene linkistä,  hyvin osui täälläkin,   Wink
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #161 : 11.08.2013 21:15:04 »

Olkaa hyvät! Smiley
Minä ja mun veli tulokseksi tuli kuolema.... idiot2
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Ave^^
Vieras
« Vastaus #162 : 12.08.2013 15:12:09 »

Löysin tällaisen linkin,johon voi syöttää oman syntymäpäivän ja kumppanin syntymäpäivän ja siitä ohjelma laskee parisuhteen tilan.
http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/parisuhde.html

Parisuhteen numerologinen tulkinta: 11. Korkeat ihanteet, intuitio
Parisuhteen tarot tulkinta: XI Intohimo

Vai että näin  Grin

Korttina tuo XI tosin on oikeus/voima, riippuen siis pakasta. Hauska, sillä oma korttini on myös oikeus/voima, mutta numerolla VIII.
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #163 : 14.08.2013 19:07:33 »

tää oli joku free tantric numerlogy reading nimeltään.Linkki alla.
 http://www.3ho.org/tantric-numerology-reading
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #164 : 18.11.2013 16:55:40 »

Löysinpä itselleni uutta tietoa numerologiasta, vaikka luulin koko elämäni aikana tutkimani aiheen jo loppuun penkoneeni. Äsken katselin eräästä hakuteoksesta aivan jotain muuta, kun sivu lepsahti auki toisesta kohtaa ja siinä luku 10 kerrotaan muodostettavan ihmiskunnasta (6)  ja maailmasta (4).
Toisessa hakuteoksessa mainitaan Käskyjen (joita kymmenen) jaettavan tauluihin  siten, että 1. = 3 käskyä ja toisessa 7 käskyä. Siis yhteensä 10. Tämä jako perustuu numerlogisella päättelyllä harmonian voimistamiseen ja muitten mieliksikin olemiseen sekä oman sisäisen rauhan etsintään ja hengellisyyteen. Myös luonnon kanssa sopusointu ilmenee näissä luvuissa.
10 = 1 + 0 = yhtenäisyys, itsenäisyys, eheys ja Jumalan apuun ja johdatukseen suostuminen.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2013 14:17:51 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: