Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Hiisitär - 12.04.2007 02:15:44Otsikko: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 12.04.2007 02:15:44
Keräsin tähän yhteen kohtaan numeroiden 1-9 merkitykset. Ajattelin, että siitä voisi olla hyötyä ;)

Tässä on vain yhdestä lähteestä kerätyt, yleiset numeroiden 1-9 merkitykset. Esimerkiksi persoonallisen numerologian tulkintaan on hyvä käyttää laajempaa merkitystaulukkoa, josta selviää mm. millaisia ovat esim. kuutos-ihmiset, mitkä ovat heidän vahvuuksiaan, heikkouksiaan ja mitä heidän olisi opittava tässä elämässä.

Nämä tulkinnat sopivat parhaiten (minusta) juuri unien, ennustuksien ja elämässä pyörivien lukujen tulkitsemiseen.

Lisätkää vapaasti numeroiden merkityksiä, jos jotain listasta puuttuvaa tulee mieleen!

Numero 1
Symboloi ilmenemismuotoa, väitettä, positiivista ja aktiivista periaatetta. Se edustaa Logosta, Äärettömän ilmenemismuotoa ja ilmentymättömyyttä. Yksi edustaa egoa, itse-väitettä, positivismia, egoismia, erottamattomuutta, itseä, eristäytymistä, huomionosoitusta, itseluottamusta, kunniaa ja johtajuutta. Uskonnollisessa mielessä yksi symboloi Luojaa. Filosofisessa ja tieteellisessä mielessä yksi symboloi synteesiä ja asioiden fundamentaalista yhteyttä. Materiaalisesti yksi symboloi elämän yksikköä, yksilöä.
Se edustaa luovuutta ja suojelua. Numero 1 on alkuperäisen toiminnan luku, kaikkien numeroiden alku.
Se on myös Auringon symboli.
Väreinä numero 1 kanssa värähtelevät harmonisesti kaikki auringon sävyt ja kullan sävyiset keltaiset, kirkas oranssi ja kuninkaallinen purppura.

Numero 2
Numero 2 on antiteesin, todistuksen, vahvistuksen ja kahtinaisuuden, kuten plussan/miinuksen, aktiivisen/passiivisen, miehen/naisen, positiivisen/negatiivisen, ansioiden/menetyksen jne. edustaja.
Se edustaa Luoja Jumalan kahtiajakautunutta ilmenemismuotoa, Luontoa, Henkeä ja Materiaa sekä niiden välistä yhteyttä.
Koska se pitää sisällään olemassaolon kaikki vastakohtaisuudet, se tarkoittaa luomista, tuottamista, hedelmällisyyttä ja yhdistymisiä. Se pitää aina sisällään kaksi vaihtoehtoa kuten ilmentämisen ja ilmentämättömyyden.
Kaksi edustaa myös mielikuvitusta, vanhemmuutta ja herkkyyttä. Se on mielteen, lapsenmielisyyden ja unelmien luku.
Planeetoista kakkosta edustaa Kuu.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti tämän luvun kanssa, ovat kirkas vihreä, kalpea keltainen, hopea, violetti ja laventeli.

Numero 3
Kolme symboloi kolminaisuutta. Se on Ruumis-Mieli-Sielu, Elämä-Aine-Äly, Voima-Materia-Tietoisuus, Luominen-Säilyttäminen-Erottelukyky. Perhe: Isä, Äiti ja Lapsi.
Kolmiulotteisuus. Kolme vaatimusta: ajattelija, ajatus ja esine. Menneisyys, nykyisyys, tuleva.
Kolme edustaa idealismia, korkeaa koulutusta, ulkomaan matkoja ja uskontoa. Se on optimistisuuden, liikkeen ja laajenemisen numero.
Planeetoista kolmea hallitsee Jupiter.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kolmen kanssa ovat kaikki syksyn sävyt kuten keltainen ja poltettu oranssi, ruosteen ruskea, turkoosi ja taivaansininen.


Numero 4
Numero neljä on todellisuuden, materiaalisen universumin, fysiikan lakien, logiikan ja syyn numero. Ilmeneminen, fysionomia ja tiede. Kognitiivisten aistimuksen, kokemuksen ja tiedon luku. Risti, segmentointi, osanotto, käsky, luokittely. Swastika, elämän pyörä, jaksottaisuus. Älykkyys, tajunta, terävänä henkisen ja materialistisen välillä, monumentaaliset ja ilmiömäiset maailmat, edustaen korkeampaa ja matalampaa harmoniaa.
Mielivalta, luotettavuus. Neljä edustaa myös yksilöllisyyttä, originaalisuutta, kekseliäisyyttä ja sietokykyä. Se on myös epäsovinnaisen käyttäytymisen, äkkinäisten tapahtumien ja nerokkuuden luku.
Planeetoista tätä numeroa symboloi Uranus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 4 kanssa ovat sähkön sininen, cobaltin sininen, hopean harmaa ja meren vihreä.


Numero 5
Numero 5 edustaa laajenemista. Siihen kuuluvat mm. kattavuus, sisältö, ymmärrys ja arvostelukyky. Kasvu, rikkaus, suvunjatkainen. Oikeus ja sadonkorjuu. Itsen uudelleen tuottaminen materiaalisessa maailmassa, isyys, palkinnot ja rangaistukset. Hedelmän siemen tai kranaattiomena, jakaantuminen.
Viitonen ilmentää kommunikaatiota, liikettä ja hedelmällisyyttä. Se on myös älykkyyden, sekä suullisen ja kirjallisen ilmaisun numero. Planeetoista viitosta hallitsee Merkurius.
Numero 5 kanssa värähtelevät harmoniassa seuraavat värit: helmen harmaa, vaalea vihreä ja hopea.


Numero 6
Numero 6 on yhteistyön luku. Avioliitto, linkki, yhteys, limittäisyys. Vastavuoroinen toiminta. Hengen ja materian vuorovaikutus. Psyykkiset kyvyt, telepatia, psykologia, yhteisöllisyys, sympatia. Alkemia. Muuntuminen. Sallivuus, harmonia, rauha, tyytyväisyys. Jumalatar, kauneus ja totuus, harmonian testaaja. Korvaus, seurustelu, vastavuoroisuus. Sukupuolten välinen suhde. Kuusi ilmentää feminiinistä perusolemusta, myötätuntoa ja rahaa. Kuusi on rakkauden ja romanssin luku.
Planeetoista kuutosta edustaa Venus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kuutosen kanssa ovat kaikki pastellin sävyt (eteenkin pinkki ja sininen), joskus myös maanläheiset värit kuten suklaan ruskea ja syvä vihreä.


Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.


Numero 8
Numero 8 on hajaannuksen numero. Se edustaa evoluution kehityskulunalaisia lakea, murtautumista takaisin luonnosta henkisyyteen. Reagointi, paljastukset, särkyvyys, murtuminen, rotuerottelu, mätäneminen, anarkismi, haavat, eroaminen, avioero. Hengityksestä seuraava inspiraatio, nerokkuus, keksinnöt. Poikkeama, hallitsemattomuus, epänormaalius, hulluus. Kahdeksan edustaa myös viisautta, kokemuksista oppimnista, pysyvyyttä, kärsivällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta. Kahdeksan on taloudellisen turvan, varuillaan olemisen, rajallisuuden, itsekurin ja itsekontrollin luku.
Planeetoista Saturnus hallitsee numeroa 8.
Numero 8 kanssa värähtelevät harmonisesti värit indigo, kaikki ruskean sävyt, tumma vihreä ja laivaston sininen.


Numero 9
Numero 9 on regeneraation, uudelleen syntymisen ja kasvamisen luku. Uusi syntymä. Henkisyys,  itsensä laajentaminen, ounastelu, eteenpäin meneminen, matkustaminen. Unelmointi, selvänäköisyys, selväkuuloisuus. Uskonpuhdistus, värähtely, rytmi; kurkottaminen, laajeneminen, julkaisu: jousiammunta, ennustettavuus, paljastukset: ajatusaallot, haamut, sumu, pilvi, maanpakolainen, mysteeri. Yhdeksän edustaa aggressiivista toimintaa, lävistämistä, rohkeutta ja konfliktia. Se on myös alkuperäisyyden, oma-aloitteisuuden, ristiriivaisuuden, haavoittuvuuden ja naiviuden numero.
Planeetoista numero 9 symboloi Mars.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 9 kanssa ovat verenpunainen tai rubiinin punainen, puhdas sininen ja puhdas valkoinen.


Otsikko: Vs: Numerologia+tarot yhdistettynä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.04.2007 11:42:43
Luin asian hieman toisesta vinkkelistä tarotista, siinä piti laskea yhteen pariskunnan synt. ajat ja katsoa tarotista mitä mikin luku eli kortti tarkoitti. Suhteen syvempi merkitys siis.

6: rakastavaiset (The Lovers)

toisista suhteista tuli

8: oikeus/kunnia/hyvät tarkoitukset ja

5: armo. (The Hierophant)*   :coolsmiley: Armoa. Mietin tuota, siis inhon sijaan mieluummin armon tunnetta toiselle, joka tuottaa kipua muille+itselleen, ja armoa itselle että on näihin hullutuksiin lähtenyt.

*Divine Wisdom. Manifestation. Explanation. Teaching.

All things relating to education, patience, help from superiors.The Hierophant is often considered to be a Guardian Angel.

The Hierophant's purpose is to bring the spiritual down to Earth. Where the High Priestess between her two pillars deals with realms beyond this Earth, the Hierophant (or High Priest) deals with worldly problems. He is well suited to do this because he strives to create harmony and peace in the midst of a crisis. The Hierophant's only problem is that he can be stubborn and hidebound. At his best, he is wise and soothing, at his worst, he is an unbending traditionalist.


Muistakaas www.decoz.com numerologiaa..

Elämänpolkuni on:

Numero 1
Symboloi ilmenemismuotoa, väitettä, positiivista ja aktiivista periaatetta. Se edustaa Logosta, Äärettömän ilmenemismuotoa ja ilmentymättömyyttä. Yksi edustaa egoa, itse-väitettä, positivismia, egoismia, erottamattomuutta, itseä, eristäytymistä, huomionosoitusta, itseluottamusta, kunniaa ja johtajuutta. Uskonnollisessa mielessä yksi symboloi Luojaa. Filosofisessa ja tieteellisessä mielessä yksi symboloi synteesiä ja asioiden fundamentaalista yhteyttä. Materiaalisesti yksi symboloi elämän yksikköä, yksilöä.
Se edustaa luovuutta ja suojelua. Numero 1 on alkuperäisen toiminnan luku, kaikkien numeroiden alku.
Se on myös Auringon symboli.
Väreinä numero 1 kanssa värähtelevät harmonisesti kaikki auringon sävyt ja kullan sävyiset keltaiset, kirkas oranssi ja kuninkaallinen purppura. Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: t.touhula - 12.04.2007 12:34:06
No jopa freshaa tämä numerologiateksti. Kiitos AthaMaarit uudesta aiheesta.

Toki aihe on jo kovinkin tuttu, mutta uusia näkökulmia toit esiin. Mielenkiintoisinta oikeastaan on, että värit jotka numerokohtaisesti määritellään, ovat juuri ne, joissa voin parhaiten ja joista muutenkin pidän eniten. Nehän ovat juuri ne värit, joita vastaavat numerot määrittävät elämänpolkuani, ulkoista olemustani, kokonaispersoonallisuuttani ja sisäistä pyrkimystäni. Toki tietty myös tuo elämänopetuksen luku. Pitääpä tutkailla myös elämänilmaston luvut elämänkausittain ja pohtia siitäkin näkökulmasta.
Jäin kuitenkin pohtimaan, kun numerologisessa analyysissäni vilisee mestarilukuja, että kuinka ko. värit muuntuvat, kun perusnumeron sijaan tulkitaankin mestariluku, josta kyseinen perusluku on tiivistelmä (siis esim. 22=2+2=4, 33=3+3=6 jne)?
Ovatko silloin esillä ja sopivammat henkilölle 'jalommat' sävyt kyseisestä väristä. Tein mielikuvaharjoituksen ja huomasin kuinka virkistyin tavattomasti noista 'jalommista' värien sävyistä.

Teen itse numerotulkintoja, mutta tämä keskustelunavaus havahdutti pohtimaan uudesta näkökulmasta noita vastaavuusvärejä ja niitten terapeuttisia ominaisuuksia ja vahvuuksia. Siis: Mikä kullekin sopii -ajatuksella.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Hiisitär - 12.04.2007 23:12:58
En osaa yhtään sanoa varmaksi, mitä väreille tapahtuu mestariluvuissa. Olen itse melko keltanokka numerologiassa, mutta ajattelin aikani kuluksi kääntää eräältä hyvältä nettisivulta nuo monipuoliset ja silti simppelit tulkinnat tänne Astroonkin. Loogisesti minullekin tulee ensimmäisenä mieleen, että mestarilukujen kohdalla värit jalostuisivat kirkkaimmiksi ja herkemmiksi.

Tarotien numerotulkinta on erilainen kuin perusnumerologian, koska jokainen kortti pitää sisällään oman merkityksensä. Käsittääkseni tarotin numerologialla lasketaan lähinnä kortin luku, joka kertoo merkityksen/vastauksen kysymykseen, itse numerolla ei niinkään ole mitään merkitystä tässä yhteydessä.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Hiisitär - 12.04.2007 23:52:16
Tässäpä vielä luvun 10 sekä mestarilukujen 11, 22 ja 33 merkitykset pienessä pähkinänkuoressa. Nämä ovat eri lähteestä kuin lukujen 1-9 tulkinnat, joten siksi tässä ei mainita esim. lukujen kanssa värähteleviä värisävyjä. Lisään ne tänne jos löydän.

Lyhyesti Mestariluvut pitävät sisällään muihin numeroihin nähde suurempaa potentiaalia. Niissä on suuri lataus ja ne ovat vaikeita käsitellä. Ne vaativat aikaa, kypsyyttä ja suuria ponnisteluja tullakseen osaksi jonkun henkiön persoonallisuutta/numerologiaa.
 
 
Numero 10
Jälleensyntymä, rauhattomuus ja vastuut, transformaatio, täyttäminen, ostaminen, myyminen ja kaupankäynti.
Planeetoista Pluto hallitsee numero 10.


Numero 11, Mestariluku
Mestari, visionääri, idealismi, inspiraatio, visiot, sisäinen voima.
Intuitiivisin kaikista luvuista. Se edustaa valaistumista - kanavaa alitajuntaan, sisäistä näkökykyä ilman järjen vastaväitteitä, herkkyyttä, hermostunutta energiaa, ujoutta ja epäkäytännöllisyyttä.
Numero 11 pitää sisällään kaikki numeron 2 ominaisuudet kohentuneina karisman, johtajuuden sekä inspiraation lataamina. Se pitää sisällään kahtinaisuuden, joka luo dymaanisen, sisäisen ristiriidan sekä muita katalyysejä sen nykyisessä olomuodossa. Jos tämän luvun voimaa ei käytetä päämäärien tavoitteluun, se voi luoda sisäisiä pelkotiloja.
Numero 11 kulkee tietään voimakkuuden ja itsetuhon välisellä nuoralla. Se pitää sisällään mahdollisuuden kasvuun, pysyvyyteen ja intuitiiviseen ymmärrykseen sekä henkisiin totuuksiin. Tämä mestariluku ei löydä rauhaa järjestä vaan uskosta.  Tämä on meedion luku.


Numero 22, Mestariluku
Mestari, suunnittelija, humanitääri, ohjelmoija, loppuun saattaminen, kaiken saaminen.
Mestariluku 22 on kaikista numeroista voimakkain ja sitä nimitetäänkin joskus Mahtavaksi Rakentajaksi. Tämä luku pystyy tekemään hurjimmistakin unelmista totta. Muihin lukuihin nähden se pitää sisällään kaikkein suurimman mahdollisuuden menestykseen.
Luku 22 pitää sisällään luvun 11 sisäisen inspiraation yhdistäen sen numeron 4:n käytännöllisyyteen ja maanläheisyyteen. Se on rajoittamaton, mutta kurillinen. Luku pystyy herättämään ideat henkiin materialistisella tasolla.
Numero 22 edustaa suuria ideoita, mahtavia suunnitelmia, johtajuutta ja suurta itseluottamusta. Jos 22 ei pääse toteuttamaan voimiaan käytännössä, sen potenttiaali menee täysin hukkaan.
Kuten luku 11, myös 22 voi murskautua oman kunnianhimonsa alle luoden sisäisiä paineita. Henkilöt, joilla on numerona joko 11 tai 22, kokevatkin eteenkin nuorena paljon "painekattila"-tilanteita. Tämä pakkautunut energia tulisi ohjata päämäärien tavoiteluun, sellaisiin, jotka ovat suurempia kuin henkilökohtainen kunnianhimo. Luku 22 palvelee maailmaa käytännöntasolla.


Numero 33, Mestariluku
33  Mestari, Parantaja, Itsensä palveleminen, avataara, mystinen, henkeä hoivaava, intuitiivinen, tunteellinen, suojeleva, rakastava, Opettajien Opettaja, Oikeuden ristiretkeläinen.
Numero 33 on kaikista numeroista vaikutusvaltaisin. Se on Yli-Opettaja. Numero 33 yhdistää sekä luvut 11 että 22 nostaen niiden ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Voimakkaimmillaan ollessaan luku 33 on päässyt eroon kaikesta henkilökohtaisesta ahneudesta ja kunnianhimosta, keskittyen sen sijaan ihmiskunnan henkisyyden kohottamiseen.
Se, mikä tekee luvusta 33 erityisen vaikuttavan, on sen korkeatasoinen, pyyteetön antaumus. 33 edustaa  päämäärätietoista halua etsiä totuutta ja viisautta ennen kuin se alkaa saarnata sitä toisille.
Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: TaruTuulia - 13.04.2007 10:14:46
Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.


 ;D varmasti! Mä olen 33, mutta että uskoisin kaikella edellä mainitun kuvaavan itseäni ja että muut näkisivät minut samoin...siihen kenties on vielä matkaa..!  ;D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Hiisitär - 13.04.2007 23:16:03
Minulla oli jossain kohtaa kokonaisvaltaista numerologista "karttaa" mestariluku 11. Muistelen myös, että luku 22 olisi ollut jossain kohdassa, joka liittyi elämän opetuksiin (ei kuitenkaan ollut elämänpolun tai sieluntehtävän luku,aan joku vielä syvempi tulkinta). Muistan vain, että siinä mainittiin, että henkilöt, joilla on mestariluku 22 juuri tässä kohtaa ovat joko vielä opettelemassa kaikkia elämän ja universumi peruslakeja tai vastaavasti he ovat jo oppineet kaiken ja tulleet tänne maapallolle enemminkin jakaman tätä tietoa eteenpäin (ja mahdollisesti vielä hienosäätämään sielunsa kehitystä). Jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu omalla kohdalla oikealle, sen verran innokkaasti mie täällä Astrollakin jakelen ajatuksiani ;D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: eppana - 14.04.2007 12:55:51
Kuinka lasketaan sieluntehtävän luku?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Cheva - 14.04.2007 15:25:20
Meditoin pari päivää sitten ja pyysin neuvoa liittyen erääseen ihmissuhdeasiaan, niin sain vastaukseksi 2. Se kakkonen sanottiin ja se pyöri siinä.. Mietin, että meinasiko se kahta päivää, viikkoa, kuukautta, vuotta, 2.5. tai 2.6. jne. vai numerologista kakkosta  :buck2:

Ja ku ei noista enää saa selvää. Kakkonen on kuulemma lopullinen vastaus :D
Kahden päivän päästä tuosta ei selvinnyt KAI mitään.

Itse olen minuuden ja elämänpolun numerona 5
kohtaloa ei muista enää.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.04.2007 23:25:30
Eikö kaksi ole pari.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: t.touhula - 16.04.2007 17:09:55
Nojuu. Tulihan niitä määritelmiä!  :)

Muistan jostain selvitelleeni että 44 tarkoittaa lääkäriä ja toiminnanjohtajaa = ylintä organisoijaa, siis sellaista, jolla on yleisnäkemys ja kyky saada/saattaa toisetkin toimimaan tuon näkemyksen mukaan. Ei siis omaksi edukseen vaan yleiseksi hyväksi.

55 on myös olemassa ja pengoskelin kirjaamiani muistiinpanoja, mutta ei vielä tullut vastaan.
Muistan pätkän määritelmästä kylläkin: Kahtaanne päätöksin ja tuntein repeävä, ellei selvitä itselleen mitä tahtoo tehdä - milloin antaa tunteen viedä, milloin järjen. Tietoisuus (tiedostavuus) kuitenkin auttaa pysymään ehjänä ja 'jakamaan' aikaansa ja osaamistaan muittenkin hyväksi.
Parhaimmillaan vahva tahtoihminen, joka pystyy auttamaan muitakin pysymään sopimuksissa kiinni. Pahimmillaan tyranni.

66 tarkoittaa juonivaa, oman edun tavoittelijaa, jolla hämärät tarkoitusperät. Suunnan voi toki muuttaa. Silloin (66=3) henkilön kuuluu tuottaa toisille elähdyttäviä elämyksiä, esim. esiintyvänä taiteilijana tms. Harmonia silloin todella tärkeä.
666 on yleismaailmallisesti määritelty paholaisen luvuksi ja yhteenlaskettuna siitä tulee 9(, joka persoonallisuuden tai elämänopetuksen tms lukuna tekee ihmisestä joko itsensä uhraajan tai energiarosvon ja manipuloijan).

77 on mystikkojen mystikko. Yksinviihtyvä, yrttiparantaja, terapeutti 'syvissä vesissä', ehkä taikuuttakin asioitten edistämiseen käyttävä. Ellei toteuta hyvällä, sortuu juoppouteen tai huumeveikoksi.

88 olikin sitten mielenkiintoinen. Sen kohdalla olen törmännyt kehotukseen olla täydentämättä tarkoitushakuisesti 888:ksi (yhteenlaskettuna 24=6=33, eli isosisko tai isoveli henkisessä mielessä, perehdyttäjä, tiennäyttäjä), koska se on Kristuksen luku ja sinällään vain yhdelle elävälle sielulle annettu.
8 kuvaa äärettömyyttä, kykyjen sekä kokemusten lisääntymistä,  toistuvaa tasojen nousua.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 19.04.2007 13:47:23
Kiitos AthaMaarit kiinnostavan ja lähellä sydäntäni olevan topicin aloittamisesta  :smitten:.Olen perehtynyt numerologiaan aika pitkälle. Itselläni on pari lukua jotka toistuvat oleellisesti. Nimeni vokaaleista (sielun pyrkimys) tulee 3, sekä myös konsonanteista (olemus, vaikuttelma) tulee kolmonen. Koko nimestä (persoonallisuus, minuus) tuleekin kuitenkin 33 (6). Syntymäajastani (elämänopetus, elämän polku) tulee niinikään 6. Koska kuutonen kuitenkin puuttuu yksittäisistä kirjaimistani ja numeroistani, on sillä erittäin voimakas läksy minulle. Eli puuttuvat numerot ovat aina jonkinlaisia läksyjä. Kun lasketaan yhteen syntymäajasta saatava elämänopetus ja koko nimestä saatava persoonallisuus, saadaan Elämän Kasvuvoima, myös sielunnumerona tunnettu luku, itselläni tämä luku on siis 3. Elämän eri ikäkaudet voidaan jakaa myös eri numeroiden arvoisiin episodeihin ja jokaisella päivällä ja vuodella on oma numeronsa ja jokaiselle näillä on myös henkilökohtaiset numerot. Tässä kirjainten numerot:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z Å
Ä Ö

AthaMaaritin kuvaukset olivat mielenkiintoisia, en ollut törmännyt näihin missään vaikka olen aika paljon numerologiasta lukenut. Sellainen pisti silmääni että olen oppinut monesta lähteestä Yhteistyön kuuluvan numeron kakkosen alueelle eikä kuutosen. Kuutosen avainsana on lähteideni mukaan Vastuu. Lyhyesti kaikki numerot:

1: yksilöllisyys, itsenäisyys, oman polun kulkeminen, omat päätökset, johtajuus  :aurinko:

2. Yhteistyö, parisuhde, luonnollisuus, äidillisyys, hoiva, maltillisuus, tasapaino, uskollisuus  :kuu:

3. Luovuus, ilo, oppiminen, ilmaisu, äly, puhe  :jupiter:

4. Rakenteet, rajoitukset, maanläheisyys, "ensin työ sitten huvi", luotettavuus, vakaus, perusta, talonpoikaisjärki  :saturnus:

5. Vapaus, uteliaisuus, näköpiirin laajentaminen, aistit (5kpl), nautinnot, seksuaalisuus, matkustelu, kokeilun halu  :merkurius:

6. Vastuu, harmonia, kauneus, rakkaus, siunaavuus, diplomatia  :venus:

7. Tutkiskelu, mystiikka, yksinolo, uskonnollisuus, kummallisuus, asketismi  :uranus:

8. Kokoaminen, organisointi, finanssi, bisnestaju, hallintakyky, hahmottamiskyky, riskinottokyky  :mars:

9. Epäitsekkyys, luopuminen, loppuminen, kosmisuus, universaalius, humanismi  :neptunus:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.04.2007 14:13:36
3. Luovuus, ilo, oppiminen, ilmaisu, äly, puhe (seur. vaiheeni ja lapseni)

4. Rakenteet, rajoitukset, maanläheisyys, "ensin työ sitten huvi", luotettavuus, vakaus, perusta, talonpoikaisjärki
(miksi 7-vaiheessa 4-mies, haloo)

5. Vapaus, uteliaisuus, näköpiirin laajentaminen, aistit (5kpl), nautinnot, seksuaalisuus, matkustelu, kokeilun halu
(5-vaiheessani 5-mies)

6. Vastuu, harmonia, kauneus, rakkaus, siunaavuus, diplomatia (serkulla aina vaikeat asuinkaverit kuulema)

7. Tutkiskelu, mystiikka, yksinolo, uskonnollisuus, kummallisuus, asketismi
(7-vaiheessa 7-mies oli-)

8. Kokoaminen, organisointi, finanssi, bisnestaju, hallintakyky, hahmottamiskyky, riskinottokyky
(elämäni loppuvaihe)*Juuri tällaisia ovat nämä henkilöt jotka tunsin, miehet ja sukulaiset.  :angel: Olisi hauska tutustua 2/3/9 tyyppeihin.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Cheva - 19.04.2007 14:32:50
Jännää, minullakin tulee sielunpyrkimyksestä ja olemuksesta molemmista 10 eli siis 1
Persoonallisuus on 3
Ja elämänpolku on 5

vitonen taisi olla kohtaloni numero :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.04.2007 19:20:10
Mitä.

No nyt ymmärrän Suomen henkisen kehityksen tyyssijana.. en voi kuvitella etten olisi matkustanut täältä!  :D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 19.04.2007 23:07:46
  :D :smitten: ;) :) 8)

Hei kuulkaa, yks juttu. Minuus/Persoonallisuus on yhtä kuin sielun pyrkimyksen (vokaalit) ja olemuksen (konsonantit) summa. Siis vokaalit plus konsonantit. Eli oletteko AthaMaarit ja Cheva laskeneet jossakin vinoon? Eli AthaMaarit 33+1 on 7 ja Cheva 1+1 on 2. Ja AthaMaarit jos et tunne kakkosta omaksesi luulen että olet 11, se on kakkosen korkeampi värähtely, "valaistuminen" on numero 11 avainsana. Vähän riippuu laskutavoista tuleeko tulokseksi 2 vai 11. Damn. Mun täytyy livahtaa nyt nukkumaan. Tästä vois pälättää läpi yön. Mutta olkaa tarkkoja laskemisessa. Tää on supistamista  8).


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Cheva - 19.04.2007 23:31:00
Minä ainakin laskin niin, kun nimeni vokaaleista tulee 64, eli 6+4= 10 = 1
Ja konsonanteista 55 eli 10 = 1

ja sitten 64+55 on 129=12=3 :D

Mutta olis siis pitäny laskea nuo vastaukset noista vokaaleista ja konsonanteista :D johan selvis.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Hiisitär - 20.04.2007 01:01:18
Ai minuuteen lasketaan niiden molempien summa, ei siis kaikkia konsonantteja ja vokaaleita yhteen pötköön. :D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 20.04.2007 10:26:25
Minä ainakin laskin niin, kun nimeni vokaaleista tulee 64, eli 6+4= 10 = 1
Ja konsonanteista 55 eli 10 = 1

ja sitten 64+55 on 129=12=3 :D

Mutta olis siis pitäny laskea nuo vastaukset noista vokaaleista ja konsonanteista :D johan selvis.

Tulos on aina sama, laskit sitten nimen kirjaimet pötköön tai ynnäämällä pyrkimyksen ja olemuksen. 64+55 on 119 eli 2  ;) ;) ;) Kannattaa vaan olla hurjan tarkka laskuissa ja sen pystyy just tarkistamaan et tuleeko sama summa pötköön laskemisesta ja vokaaleiden ja konsonanttien tuloksen erillisestä ynnäämisestä. Numerologian taika on juuri siinä että tulos aina sama supistettaessa eri tavoilla. Muistakaa myös käyttää koko syntymänimeänne laskettaessa. Äidin rooli kutsuu taas, puuron laittoon  :D. Autan mielelläni epäselvyyksissä, tämä aihe on intohimoni ja toimii todella ainakin yhtä hyvin kuin astrologia.  :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Cheva - 20.04.2007 11:31:56
heehee. Lyhyt matikka L
Kuka uskois? :D

No hyvä että selvis tuokin. Tosin 3 kuulostaa itselle paljon sopivammalta kuin kakkonen  ??? mutta ehkä tämä on vain totuttelu kysymys


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 21.04.2007 09:03:20
heehee. Lyhyt matikka L
Kuka uskois? :D

No hyvä että selvis tuokin. Tosin 3 kuulostaa itselle paljon sopivammalta kuin kakkonen  ??? mutta ehkä tämä on vain totuttelu kysymys

Itse asiassa olet 11. 1+1+9 on 11. 11 on idealisti, taivaanrannamaalari, filosofi, maailmanparantaja, hippi, maailmankansalainen, kettutyttö  ;). Tuntuuko tutummalta? 11 värähtelee aina myös kakkosen arvoja, esim. yhteistyökykyä ja toisen huomioonottamista, mutta 11 kurkottaa kauemmas kuin maanläheisempi ja lempeä kakkonen.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Cheva - 21.04.2007 14:50:14
Taivaanrannanmaalari ja maailmanparantaja kyllä löytyy minusta :D Mutten ehkä lähe kettutyttörintamalle, yritän ajatella myös turkistarhaajien näkökulmia.

Kutsun itseäni siis hillityksi idealistiksi.

Kiituksia sinulle tarkennuksista :)  Voisi itsekin alkaa perehtyä enempi tähän numerologiaan.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: t.touhula - 21.04.2007 15:57:51
No hih ja heh!

Täällähän on selvänäkötaipumuksisia sitten oikein olan takaa!
Ei paha ollenkaan.
AthaMaaritin kirjoitusten samanmielisyyskin sai selityksen: Aivan samoin päin on nuo Minuus, Pyrkimys ja Kokonaispersoonan luvut. Mun on elämänpolkukin 33. Selvänäköinen jo lapsesta, kulkee suvussa.
Taas löytyi uutta pohdittavaa numerologiasta, jota rakastan. On niin selkeä ja silti moniulotteinen luonteen sekä elämänjaksojen määrittelymetodi että! Noo, enhän olekaan tätä tutkiskellut kuin reilut 40 vuotta. Voihan sitä vanhakin kettu uutta oppia.

Tuosta 2sesta sanoisin hiukan lisää. Se kun voi johtaa ihmisen kietoutumaan toisiin ja olemaan väärällä tavalla riippuvainen eli addiktoituva. Jalostamalla 2 > 11, voi ihminen oppia elämään tasavertaisena ja luopumaan kokemasta erilaistakaan ihmistä kilpailijakseen. Vuorovaikutus syntyy silloin kuin oheistuotteena, samoin antoisa keskustelukyky.

Jaa-a, taidan mennä potemaan flunssaa ja oheistulehduksia seiskan yksityisyydessä ja omalaatuisuudessa   ;)  :2funny: !!!

Lisää tällaisia mukavia ja kehittäviä keskusteluja. Kiitos!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Hiisitär - 21.04.2007 16:12:11
Lainaus
Tuosta 2sesta sanoisin hiukan lisää. Se kun voi johtaa ihmisen kietoutumaan toisiin ja olemaan väärällä tavalla riippuvainen eli addiktoituva. Jalostamalla 2 > 11, voi ihminen oppia elämään tasavertaisena ja luopumaan kokemasta erilaistakaan ihmistä kilpailijakseen. Vuorovaikutus syntyy silloin kuin oheistuotteena, samoin antoisa keskustelukyky.

Ja juuri kun tänä aamuna mietin, että mitähän negatiivisia merkityksiä eri numerot pitävät sisällään! :D Kiitos tästä!

2:n addiktoivuus ei ainakaan minussa näy, kun vauvasta lähtien olen ollut omillani - ihan kirjaimellisesti! ;D Muutettu paljon perheen kanssa paikasta toiseen ja kotona Lahdessa päivät kuluvat totaalisessa yksinäisyydessä 24/7, jos joku ystäväni kauempaa ei satu tulemaan vieraisille/vastaavasti itse pääse lähtemään matkoille. ::)

Ehkä minun 2 on sitten jalostunut jo 11:sta, se kun tuntuu paljon enemmän omanlaiselta kuin puhdas 2, vaikka numerologisesti laskettuna (JOS laskin oikein) luku onkin 2....


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 21.04.2007 17:26:51
Ihanaa Touhula että muitakin pitkän linjan numerofaneja  :smitten:.

Tässä lyhyesti taas kaikkien numeroidien nurjat kurjat, kypsymättömät ja kehittymättömät puolet:

1 Itsekkyys, narsismi, julmuus, mustavalkoisuus, uhittelu, kyynärpäätaktiikka, yliampuva sovinismi/feminismi tms.

2. "köynnöstäminen", riippuvaisuus, tahdottomuus, miellyttämisen halu, tukahduttavuus

3. Pinnallisuus, turhamaisuus, tylsistyy helposti, aina pitäisi olla pelkästään kivaa, lyhytjänteisyys

4. Jäykkyys, suvaitsevattomuus, ahdasmielisyys, urautuneisuus, vakavuus, hauskanpidon pelko

5. uskottomuus, lemmenseikkailut, aistimässäilyt, kyvyttömyys asettua aloilleen, jää helposti epämääräisille poluille

6. Ylihuolehtivuus, hössöttäminen, mustasukkaisuus, tuhlailevuus, turhamaisuus, tuputtaminen (syö nyt!)

7. Erakoituminen, maailmasta eristäytyminen, muiden yläpuolelle asettuminen, liiallinen asketismi, friikkiys

8. Pomottaminen, ahneus, kontrolloivuus, määräily, laskelmoivuus, mammonan palvonta

9. Hillittömyys, hallittomuus, negatiivinen rebelliys, neptuniset heikkoudet: viina, huumeet, tms. , eskapismi

11. Yliampuva idealismi, taivaanrannan maalailu ilman konkreettisia tekoja, paljon puhetta, vähän näyttöä, joskus havaittavissa myös aatteellisuutta aatteellisuuden vuoksi, ei niinkään itse asian

Muista mestariluvuista en osaa sanoa, kärjistyvät varmaan samalla tavalla kuin muutkin numerot, voimakkaammin vain, hulluus ja nerous eivät ole kaukana toisistaan  ::)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: *Kide* - 21.04.2007 18:19:35
Hämmentävää... ja kiintoisaa  :angel:
Tyhmä kysymys... jos joku/jotkut nro.t toistuu, kuinkas se pitäis ottaa?  :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 21.04.2007 18:56:58
Hämmentävää... ja kiintoisaa  :angel:
Tyhmä kysymys... jos joku/jotkut nro.t toistuu, kuinkas se pitäis ottaa?  :smitten:

No esim. nimen kirjaimistossa tietenkin monet luvut toistuvat, se on selvä. Mutta jos tärkeissä numeroissa on toistoa, esim. itselläni on pyrkimys 3, olemus 3, minuus 6 (33) sekä elämän opetus 6, niiden läksyt ja painotus vaan voimistuvat olemuskessa ja elämässä. Mun pitää opetella vastuuta ja hakea kauneutta ja harmoniaa elämääni sisäisesti ja ilmennän itseäni kolmosmaisesti luovuuden kautta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Voidaan myös ajatella että olen ehkä ollut jonkin sortin taiteilija jo edellisessä elämässä. Samalla tavalla muidenkin numeroiden toistumista voi yrittää tulkita ja ymmärtää  :).


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Hiisitär - 21.04.2007 21:29:22
Voiko numeroiden toistumisen katsoa myös esim. pelkästä syntymäajasta? Minulla on nimittäin omassa henkilöllisyystunnuksessa pelkkää 2:sta, 3:sta ja 8:ia, yhtä nollaa lukuunottamatta! :D

Lainaus
friikkiys
;D Onko friikkiys negatiivinen ominaisuus? ;D (kysyy Seiska  :D)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: *Kide* - 21.04.2007 21:35:15
Kiitos Rusalka selvennyksestä  :smitten:
Sain sielun pyrkimykseksi, kuin myös persoonallisuudeksi/minuus 1..
Vaikutelma/olemus ja elämänopetus 9.
Jotenkin osui  :angel:
Tulipa mielen mitä sanoisitte unesta, josta jäi mielen (vahvasti) nro.t 79-101? Valkoisella hieman kulahtaneella paperilla, vanhahtavilla kirjaimilla kirjoitettuna  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 22.04.2007 09:26:09
Voiko numeroiden toistumisen katsoa myös esim. pelkästä syntymäajasta? Minulla on nimittäin omassa henkilöllisyystunnuksessa pelkkää 2:sta, 3:sta ja 8:ia, yhtä nollaa lukuunottamatta! :D

Lainaus
friikkiys
;D Onko friikkiys negatiivinen ominaisuus? ;D (kysyy Seiska  :D)

Joo, jos sotu on esim. vaiks 050505-5555, kyllä siinä numero koittaa jo sanoa jotain. Siis kyllä, jos jos joku numero toistuu selkeästi syntymäajassa, sillä on selvää merkitystä ja se kuuluu "numeroihisi". Samoin jotkut numerot voivat toistua puhelinnumerossa, kotiosoitteen numeroissa, rekisterinumerossa tms. niillä on sanottavaa. Tarkkailkaa numeroitanne  ;). Fiikkiys tulee termistä freak out ja if somebody totally freaks out, on se negatiivista, vaiks friikki-sanaa käytetään lupsakamminkin, on se pohjmmiltaan negatiivisväritteinen sana  8). Me monet mielellämme miellämme itsemme kaikenlaisiksi friikeiksi, esim. mä oon kai sit numerofriikki ja olen itse asiassa myös Tolkienfriikki jne jne ja näin sitä paljon käytetään positiivisessa mielessä silti... ::)

Onpas hirveesti kirjoitusvihreitä  :2funny: en jaks korjata.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Rusalka - 22.04.2007 09:33:34
Kiitos Rusalka selvennyksestä  :smitten:
Sain sielun pyrkimykseksi, kuin myös persoonallisuudeksi/minuus 1..
Vaikutelma/olemus ja elämänopetus 9.
Jotenkin osui  :angel:
Tulipa mielen mitä sanoisitte unesta, josta jäi mielen (vahvasti) nro.t 79-101? Valkoisella hieman kulahtaneella paperilla, vanhahtavilla kirjaimilla kirjoitettuna  ;)


Jaspis, ykkösiä ja ysejä, alkuja ja loppuja  :)...

Huu, tuommoiset unet on melkoisia mysteereitä, tulee mieleen että se on joku koodi, vaan kenpä sen ratkaisisi?  ??? Ehkä kuitenkin kannattaa painaa mieleen.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: *Kide* - 23.04.2007 09:14:31
Selvii ehkä uneni siis aikanaan  :angel: ja kyllä se on "syöpynyt" mieleeni kuvankaltaiseksi muistoksi, mikä sitten lienee  ::)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:32:05
Olen potenut flunssaa enkä ole jaksanut oikein ottautua mihinkään. Minulle iski kuitenkin hirveä kirjoituskärpänen, joten päätin kirjoittaa ystäväni hyllystä löytyneestä numerologian kirjasta lisää juttuja tänne (helppoa, kun ei tarvitse käyttää flunssaista päätään ajatteluun ;D)

Seuraavat kirjoittamani tiedot ovat siis Juha Janervan kirjasta "Numerologia ja rakkaus". Esittelyssä luvut 1-9 sekä lukujen ryhmäjaottelu.

YKKÖNEN
Elämänläksy:
Voittaa esteet omalla persoonallisella luovuudellaan.
Maali elämässä: Ilmaista itseään yksilöllisesti ja johtaa muita tai toimia muille tiennäyttäjänä. Elämänpolullaan ykkösen tulisi olla riippumaton, luottavainen, tehokas, keskittymis- ja havaintokykyinen sekä originaali.
Ykköset ovat avoimia, huomaavaisia, kekseliäitä ja heillä on hyvä mielikuvitus. Ura merkitsee useimmille paljon eivät he yleensä tarvitse muiden ihmisten kannustusta onnistuakseen jossain. Ykköset eivät ole mielellään tilivelvollisia kellekään. Heillä on syvä vastuuntunto, mutta he voivat olla jaoittain tuhlaavaisia ja aggressiivisia. Ykköset tekevät mielellään asioita hetken huumassa. He hallitsevat itsensä ja mielensä täydellisesti ja ovat usein dominoivia, suoria ja vaativia. Ykköset eivät ole erityisen ujoja, mutta sitäkin kärsimättömämpiä. He ovat tehokkaita ja aina valmiina kokeilemaan jotain uutta. Ykkösillä on usein joukko omia ideoita, joita he haluaisivat mieluusti kokeilla. He haluavat menestyä ja kaikki erilainen kiinnostaa heitä. Ykköset ovat myös voimakkaita, ylpeitä ja itsekkäitä. He ovat myös hyvin seksuaalisia, itsepäisiä ja kunnianhimoisia.
Jos joku ei pysty tekemään jotain siksi, että se on mahdotonta, niin eipä aikaakaan, kun joku ykkönen on jo hoitanut sen. He ovat pioneerihenkisiä ja haluavat kulkea omia polkujaan. Kaikki kritiikki tai heihin kohdistuvat neuvot kaikuvat tavallisesti kuuroille korville, olivatpa ne sitten miten positiivisia tai negatiivisia. Ykköset ovat ihmisiä, jotka selviytyvät katastrofeista voittajina. Tosin monet niistä ovat ykkösen itsensä aikaansaamia. Kun jokin idea syntyy heidän aivoissaan, se on pakko toteuttaa, sillä muuten he eivät saa rauhaa. ykköset voivat työskennellä väsymättä saavuttaakseen sen, mitä haluavat. Ykkösiä ihaillaan ja kunnioitetaan vaikkeivät he olekaan työelämässä aina niin pidettyjä. Kriisitilanteissa ykköset toimivat kuitenkin ihailtavan rauhallisesti lannistumatta koskaan vaikeuksien edessä. Oikeastaan vaikeudet näyttävät vain inspiroivan heitä. Avuttomuus on jotain sellaista, mitä ykköset eivät voi sietää.
Uranvalinnassa ykkösten tulisi huolehtia siitä, että heidän sisäinen luovuutensa ja originaalisuutensa pääsisi täyteen käyttöön. Ikävystyttävä rutiinityöt eivät heitä kiinnosta. Ykköset tarvitsevat paljon mahdollisuuksia, sillä ilman haasteita he menettävät pien kiinnostuksensa elämään. Monet ykköset ovat muotoilijoita, keksijöitä tai insinöörejä tavalla tai toisella. He haluavat mennä kaikkialle missä ihminen ei vielä ole ollut. Ykköset eivät ole varsinaisesti riitelijöitä, mutta silloin harvoin kun he riitelevät he sanovat taatusti viimeisen sanan. Jos ykkönen kohtaa vastustusta, hänestä voi tulla itsepäinen, dominoiva, kärsimätön, suvaitsematon ja oikea tyranni. Vanhuudessaan ykköset voivat olla jotenkin omituisia käyttäytymiseltään.
Naiset osaavat käyttää hyväkseen omaa viehätysvoimaansa eteenkin silloin, kun sen avulla voi saavuttaa hieman lisäetuja. He eivät ole perinteisiä kotirouvia, vaan heillä on oma ura, jota he haluavat rakentaa. Naiset tarvitsevat tasa-arvoa ja he osaavat kietoa usein miehet pikkusormensa ympärille. He tietävät myös sen, ettei maailmassa ole mitään, jota naiset eivät osaisi tehdä yhtä hyvin kuin miehet. Naiset eivät tyydy passiiviseen rooliin vaan monet heistä pitävät miehiään tossun alla. Naiset tarvitsevat kuumaverisen miehen tyydyttääkseen tarpeensa. Rutiinit ja velvollisuudet eivät kiinnosta näitä naisia. Mieluummin he palkkaavat jonkun muun tekemään ikävät työt puolestaan.
Miehet ovat usein melkoisia sovinisteja. He odottavat naisten palvelevan heitä ja pitävät siitä, että nainen on heille kuin mikäkin kotiorja. Välillä miehet ovat turhamaisia johtuen heidän massiivisesta egostaan, joka tarvitsee aika ajoin huoltoa. Miehet osaavat olla paksunahkaisia eivätkä he pidä siitä, että joku on koko ajan nalkuttamassa heille tekemättömistä töistä. Miehet viehättävät naisia usein karskilla tavalla. He ovat energisiä työnarkomaaneja, joille työ merkitsee enemmän kuin vaimo.
Ykkösien ongelma on yleensä se, että he ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa. Tämä ei kuitenkaan päde rakkaudessa, jossa he joutuvat tyytymään siihen, mitä he saavat. Tätä monen ykkösen on melkein mahdotonta ymmärtää.
Kun ykköset löytävät lopulta kumppanin itselleen, se tapahtuu usein vasta monen traumaattisen kokemuksen jälkeen. Avioliitossa ykköset ovat vastuuntuntoisia, omistautuvia ja lojaaleja. He haluavat osakseen ihailua, arvostusta ja imartelua, mutta myös täydellistä tottelevaisuutta.
Naiset pitävät loistosta ja he ovat hienostuneita, elegantteja ja älykkäitä. He ansaitsevat vain parasta ja jotenkin he tuntuvat myös saavan sen. Ainakaan torjutuksi tulemista naiset eivät pelkää, sillä jos he kiinnostuivat jostain henkilöstä, he tekevät rohkeasti aloitteita. Ei ole ollenkaan outoa, jos joku nainen pyytää miestä kanssaan ulos ja maksaa vielä tarjoamansa ruoatkin miehelle ravintolassa. Naiset tarvitsevat kuitenkin paljon huomiota osakseen ja pienikin syrjintä miehen puolelta voi johtaa siihen, että nainen tekee miehensä elämän kurjaksi. Naiset tarvitsevat voimakkaan miehen, joka osaa kesyttää heidät, sillä vasta sitten he jäävät miehensä luokse eikä elämä sen jälkeen tule olemaan ainakaan tylsää.
Molemmat sukupuolet ovat viehättäviä fyysisesti ja jännittäviä seksuaalisesti. Pioneerihenki heijastu myös heidän seksielämäänsä. Miehet voivat olla kiinnostuneita käsiraudoista tai köysistä ja naiset taas siitä, että saavat rakastelun aikana olla miehensä päällä.
Naiset kuvittelevat itsensä mieluusti mustissa sukkahousuissa ja saappaissa kantamassa ruoskaa ja esittämässä ankaraa opettajaa. Heille kelpaavat myös höyhenet, turkikset, hieromasauvat ja nahkavaatteet. Rakastellessaan he voivat huutaa, kirkua, raapia ja purra. Heitä voi myös kiehtoa kaikki kielletty. Vanhemmat naiset saattavat pitää nuoremmista miehistä, joita voi kouluttaa.
Miehet pitävät suuseksistä ja itseään vanhemmista naisista. Vanhempana heitä saattavat taas kiinnostaa nuoremmat tytöt. He haluavat rakastella sängyssä, tuolissa, pöydällä, sohvalla tai vaikkapa autossa. Jotkut miehet haluavat sitoa naisensa sänkyyn ja kiduttaa tätä sitten eroottisesti aina laukeamispisteeseen saakka.
Impotenssi voi olla miehelle kova pala, sillä hänen rakastelutapansa on yleensä näyttämistä, tavalla tai toisella. Se on tapa osoittaa miehuuttaan. Jotkut ykköset voivat olla kiinnostuneita myös insestistiä.
Erogeeniset alueet: Selkä, selkäranka, silmät
Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:32:34
KAKKONEN
Elämänläksy:
Oppia antamaan ja ottamaan silloin kun ollaan tekemisissä toisten ihmisten kanssa.
Maali elämässä: Oppia työskentelemään ryhmän jäsenenä. Elämänpolullaan kakkosen tulisi osoittaa myötätuntoa, tahdikkuutta, diplomatiaa, ystävällisyyttä ja seurallisuutta.
Kakkoset ovat mukavia, myötätuntoisia, hiljaisia, mielikuvituksekkaita ja kotonaan viihtyviä. heillä ei ole kovin monia harrastuksia ja he voivat olla ujoja tai heiltä voi puuttua itseluottamusta. Kakkoset ovat mustasukkaisia eivätkä he ole kovin aloitteellisia, sillä he ovat luonteeltaan epäilijöitä. He masentuvat helposti ja joskus he voivat olla riitaisia ja vilpillisiä. Kakkosilla on usein ESP-kykyjä, sillä he ovat hyvin herkkiä ja vastaanottavaisia. He ovat myös hienotunteisia, tahdikkaita ja hyviä tuomareita. Kakkoset ovat luontaisia suostuttelijoita ja hyviä tuomareita. Päätöksen teko saattaa tuottaa heille vaikeuksia, sillä he muuttavat alituisesti mieltään. tämä johtuu osaksi siitä, että he pelkäävät tekevänsä vääriä päätöksiä. Kakkoset ovat pidättyväisiä ja tavanomaisia. He haluavat auttaa, ovat ymmärtäväisiä, helliä, romanttisia, mutta oikullisia. He taipuvat helposti muiden ihmisten tahtoon, sillä heille on tärkeää se, mitä muut heistä ajattelevat. Kakkosilla on muuttuva mieli ja muuttuvat emootiot. He pysyvät mieluusti kauan samoissa, vanhoissa raiteissa.
Kakkosilla on hyvin kehittynyt intuitiivinen varoitusjärjestelmä,  minkä johdosta he osaavat käyttää vaistojaan ja hyvin nuorena. He haluavat vain rauhaa ja hiljaisuutta. Vaikka kakkoset ovatkin hiljaisia, he ovat itse asiassa fantastisia luonteita. Siksi heidän ei tulisi piilotella sitä mitä heillä on ja millaisia je ovat. Jonkun muun on kuitenkin aina tehtävä aloite, sillä kakkoset eivät ole aloitteellisia. He ovat huumorintajuisia ja hauskoja, mutta välillä he voivat vetäytyä syrjään murjottamaan. Heillä on suuri turvallisuuden tarve ja siksi olisikin tärkeää, että heillä olisi joku, johon he voisivat aina turvautua, kun elämä tuntuu vaikealle. Jos jokin asia uhkaa kakkosta, hän voi joutua helposti vaikka sairaalahoitoon, sillä kakkosilla esiintyvät masennukset ovat aina yllättävän syviä. He eivät halua kasattavan päälleen vastuuta vaan työskentelevät mieluummin alaisina kuin johtajina. He ovat hyviä työntekijöitä ja onnellinen ympäristö merkitsee heille paljon. Siksi he toimivatkin parhaiten rauhallisessa ympäristössä. Stressi ja paineet eivät sovi kakkosille.
Monet kakkoset ovat valinneet ammatikseen pankkialan, vakuutusalan, kirjanpidon jne. Myös konttoristeina ja kirjakauppiaina tapaa heitä. Herkät kakkoset voivat olla myös lahjakkaita kirjoittajia, muusikkoja tai taiteilijoita mikäli he vain uskaltavat tuoda kykynsä esille.
Naiset voivat pitää tuhmista vitseistä ja heillä on erikoinen kyky hahmottaa ihmiset ensivaikutelman perusteella. Naiset eivät pidä itseään usein mitenkään viehättävinä. He ovat hyviä kutsuemäntiä ja he nostavat miehensä jalustalle palvoen ja palvellen heitä. He ovat myös parantumattomia romantikkoja ja erinomaisia vaimoja, sillä he omaksuvat välittömästi turvallisen ja passiivisen roolin missä tahansa asiassa. Naiset viihtyvät hyvin kotirouvina, he ovat kiintymystään osoittavia ja täydellisiä vaimoja kelle tahansa miehelle. Rahankäytössään he ovat huolellisia ja kokkeina mielikuvituksekkaita. Miesten mielestä kakkosnaiset ovat suloisia olentoja. Naiset toivovat ehkä salaisesti mikroaaltouunia tai monitoimikonetta, mutteivät koskaan mitään arvostettua työtä tai asemaa itselleen. He tarvitsevat itselleen suojelevan miehen, sillä he tuntevat olonsa helposti turvattomaksi. Välillä he ovat ylitunteellisia. Halailu auttaa usein asiaa.
Miehet ovat hyviä kuuntelijoita ja haluavat naisen, jonka kanssa jakaa onnensa. Heille käy hyvin säännöllinen päivätyö ja he ovat aina valmiita lopettamaan riitelyt ensimmäisinä. He osaavat tukea, olla sovittelevia ja ritarillisia. He ilmaisevat rakkauttaan sanoin ja hienostunein suudelmin. Miehet voivat haluta rakastaa myös välimatkan päästä ja he ovat jaloja. He haluavat aina miellyttää, palvoa ja helliä rakastettuaan. He eivät kuitenkaan ole mitenkään animaalisen intohimoisia.
Seksuaalisesti kakkoset ovat enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Molemmat sukupuolet ovat romanttisia ja herkkiä ja siksi naisten seksuaalisuuden ilmaukset rakentuvatkin usein aistillisten seksivaatteiden varaan, joihin miehetkin ovat heikkoina. Naiset saattavat haluta pukeutua välillä viettelevästi ja he pitävät siitä, että heidän korviinsa kuiskutellaan kauniita asioita. Miehet voivat taas olla runollisia ja pitävätkin usein pitkiä puheita ennen rakastelun aloittamista. Koska kakkoset ovat ujoja, he haluavat usein rakastella pimeässä.
Naisia kiehtovat silkkipyjamat ja satiinilakanat. He pitävät siitä, kun saavat katsella miestensä riisuutumista. ihon silittäminen on myös asia, josta he pitävät. Jos kaikki tapahtuu hienovaraisesti ja hyvää makua osoittaen, niin kaikki on hyvin. Karkeus ja karskius saa heidän tunteensa aivan lukkoon.
Miehet haluavat ehkä leikkiä opettajaa, mutta kaikki muutkin harmittomat roolihahmot sopivat heille, sillä he ovat mielikuvituksekkaita. Tunnelma on kaiken A ja O. Miehet ovat usein oikeita mestarihyväilijöitä, jotka saavat aikaan ihmeitä pelkillä käsillään.
Erogeeniset alueet Rinnat, vatsa, sukuelimet


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:33:00
KOLMONEN
Elämänläksy:
Oppia ilmaisemaan itseään vapaasti
Maali elämässä: Saavuttaa menestystä ja persoonallista vapautta kehittämällä luovia kykyjä. Elämänpolullaan kolmosen tulisi osata kehittyä, käyttää tilaisuuksia hyväksi itsensä kehittämiseen, työskennellä yksin ja osoittaa elämäniloa.
Kolmoset ovat teräviä, tarkkaavaisia, mielikuvituksekkaita ja monipuolisia. He ovat lahjakkaita, tuhlaavaisia ja vaihtelunhaluisia. Kolmoset ovat eläväisiä ja he tarvitsevat jatkuvasti stimulaatioita pysyäkseen vireessä. He ovat rohkeita, impulsiivisia, kekseliäitä, mutta myös pinnallisia ja tahdittomia sanoessaan joskus asioita niin suoraan, että ihmiset loukkaantuvat. Kolmosilla on nopea äly, he ovat lojaaleja, lämpimiä, riippumattomia ja aina täynnä uusia ideoita. Heidän pahin vikansa on usein se, että he eivät oikein osaa ottaa mitään vakavasti ja se voi joskus aikaansaada ongelmia heidän ihmissuhteissaan. Kolmoset tekevät asioita hetken huumassa, he ovat onnekkaita ja huolettomia ja kyllästyvät usein samoihin asioihin nopeasti. he ovat täynnä elämää ja he ilmaisevat itseään yleensä rohkeasti. Kolmoset saavat jatkuvasti uusia päähänpistoja eivätkä he ole ujoja. He ovat hienostuneita, taipuvaisia komenteluun ja joskus myös itsepäisiä. He tarvitsevat vapautta, koska he ovat muuttuvia ja koska he eivät pidä rajoituksista. Kolmosilla on tavallisesti paljon ystäviä ja harrastuksia. He ovat hauskoja, sanallisesti lahjakkaita, mutta myös levottomia ja kärsimättömiä. Koska he ovat kunnianhimoisia, he eivät lannistu helposti.
Kolmoset ovat taiteellisesti lahjakkaita, puheliaita ja muiden on usein vaikeata olla pitämättä heistä, sillä heissä on tietynlaista viehätysvoimaa, joka vetää ihmisiä puoleensa. Kolmoset osaavat keskittyä moniin eri asioihin samanaikaisesti ja tavallisesti he myös ovat askeleen edellä muita. He ovat optimistisia ja osaavat poimia taitavasti pääasiat kaikista asioista niin, että he pääsevät tavallaan helpommalla kuin muut. Kun muut lapset lukevat kotona läksyjään, kolmoslapsi harrastaa todennäköisesti juuri jotakin vailla huolta huomisesta. Kolmoset saavat muista ihmisestä parhaat puolet esiin mikäli he eivät käyttäydy liian vaativasti tai epäsympaattisesti. He rakastavat kutsuja ja juhlia. Sopivia ammatteja kolmosille ovat journalistin ja viihdyttäjän työ. Minkä alan kolmonen sitten valitseekin, tulos on yleensä aina sama: menestys, tunnustus ja valta. Kolmoset osaavat sopeutua mitä erilaisimpiin tilanteisiin.
Naiset ovat viehättäviä, fantastisia ja erottuvat taatusti massasta teatraalisen olemuksensa johdosta. Heidän kampaustyylinsä on usein dramaattista laatua ja heillä on usein pilke silmäkulmassa. Naiset ovat sensuelleja ja he käyttävät usein epätavallisia vaatteita, jotka kuitenkin ovat tyylikkäitä. He ovat vaativia ja heidän täytyy tuntea olonsa tyydytetyksi. He haluavat mennä ja tulla niin kuin haluavat ha heille on tärkeää se, mitä mieltä muut heistä ovat  Se ei silti välttämättä vaikuta heihin,. Naiset pitävät mielenkiintoisista miehistä, jotka ovat sitä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Naisten pitäisi mennä naimisiin oikeanlaatuisen miehen kanssa, sillä muuten heistä tulee nalkuttajia, joilla mikään ei ole koskaan kyllin hyvin.
Miehet ottavat mielellään riskejä ja he ovat tavallisesti täynnä yllätyksiä. Välillä he voivat olla kuitenkin turhan ylpeitä. He ovat intohimoisia ja tekevät kaiken, mihin ryhtyvät aina hyvin. Heidän tulisi kuitenkin hillitä vähän nenäkkyyttään.
Seksuaalisesti kolmoset ovat jännittäviä ja omaperäisiä. Se, joka on kokenut kolmosen rakkauden huomaa pian, että seksuaalielämä onkin hyvin mielenkiintoista. He pitävät vaihtelusta ja inhoavat rutiinia. Rakastelukaan ei näin ollen muutu heillä koskaan rutiiniksi. Kolmosia voi kiehtoa erityisesti ryhmäseksi, sillä silloin he voivat nauttia monien ihmisten kehoista yhtä aikaa. Tanssi ja musiikki voivat kiihottaa heitä suunnattomasti. Myös edellisen illan rakastelun kuunteleminen nauhalta voi saada heidät syttymään nopeammin kuin mikään muu.
Naiset saattavat olla tiedostamattaan nudisteja. He liikkuvat mielellään kotona ollessaan vähillä vaatteilla. Miehet taas voivat olla erittäin kykeneviä krapulassa. Miehet ovat loistavia eroottisia hierojia ja heillä on tehokas kieli. Naisissa miehiä kiinnostavat erityisesti jalat. Jotkut miehet saattavat tuntea viehätystä pukeutuessaan naiseksi. Naiset pitävät siitä, kun rakastelu kestää pitkään ja he haluavat usein aloittaa ja lopettaa rakastelun useita kertoja ennen lopullista laukeamista.
Erogeeniset alueet: Lantio, reidet, jalat


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:33:25
NELONEN
Elämänläksy:
Olla vastuuntuntoinen omia toimintoja kohtaan.
Maali elämässä: Rakentaa pysyviä perustuksia, olla käytännöllinen ja hyvä organisoija. Elämänpolullaan nelosen tulisi työskennellä kovasti, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, olla ottamatta turhia riskejä, olla kärsivällinen, oppia omista virheistään, olla tehokas ja kova, antamatta periksi vaikeuksienkaan edessä hyväksyen kuitenkin todellisuuden.
Neloset ovat kapinallisia, jotka näkevät kaiken toisin kuin muut. He ovat tarkkoja rutiini-ihmisiä ja heillä voi olla outoja ideoita kaikista sosiaalisista kysymyksistä ja uudistuksista. Rutinoituneet tavat tuovat nelosille turvallisuuden tunnetta. He ovat hyviä organisoijia, tehokkaita, rauhallisia, käytännöllisiä ja he osaavat käyttää rahaa viisaasti, sillä he tietävät ettei sitä kasva puissa. Neloset ovat realisteja ja he haluaisivat olla rakastettuja ja pidettyjä. Neloset pystyvät ilmaisemaan itseään myös fyysisesti ja ottavat tavallisesti elämän vakavasti. He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään. Neloset ajattelevat aina ensin ja toimivat vasta sitten.
Neloset eivät pelkää kovaa työtä vaikka se olisi tylsää tai ikävää. Heihin voi aina luottaa sillä he ottavat aina vastuunsa vakavasti. Heillä on usein tarttuva nauru, minkä johdosta muutkin unohtavat ongelmansa. He ovat kuitenkin hyvin epäluuloisia ja mustasukkaisia. Menestyksen he saavuttavat hitaasti, mutta varmasti.
Koska rahan käsitteleminen on heille niin luontaista, heitä tapaa usein kirjanpitäjinä, insinööreinä, kemisteinä, arkkitehteinä, sihteereinä, rakentajina, pankkiireina tai managereina.
Nelosille on tärkeää, että he saavat tuntea olevansa rakastettuja. Perhe-elämä merkitsee helle paljon ja he ovat diplomaattisia, herkkiä, sentimentaalisia, mutta joskus hieman kireitä. Varsinkin tämän luvun mestariluku kärsii usein hermojännityksestä (numero 22) Rakastelusta tulee nelosille helposti rutiinia, sille he pitävät järjestyksestä. Naisillakin on tavallisesti valmiina tietty lista, jonka mukaan viikko kuluu. Esim. maanantaina pyykit, tiistaina tiskit, keskiviikkona silitys jne. Kun nelonen tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, hän voi tuntea paremmin turvallisuutta. naiset pitävät miehistä, joiden kanssa voi elää tasapainoista elämää.
Miehet ovat usein malli-isiä. He ovat hyviä holhoojia ja he tarjoavat turvallisuutta ja pysyvyyttä puolisolleen. He eivät ole kovin intohimoisia, mutta seksuaalisesti maanläheisiä. jatkuva, tasainen seksi sopii heille. Miesten koti on aina siellä, missä on vaimo ja kotikin. Miehet haluavat rakkautta ja he ovat uhrautuvaisia. He eivät ehkä harrasta seksuaalisia kokeiluja, sillä he ovat aivan liian vanhoillisia siihen. He tekevät kuitenkin kaikkensa tehdäkseen naisensa onnelliseksi. Miehillä on tärkeää, että he saavat tietää mitä vaimo milloinkin tekee, sillä nelosluonne on aina hieman huolestunut.
Seksuaalielämässään neloset pystyvät osoittamaan kiintymystään sekä henkisesti että fyysisesti. Tosin rutiininomaisuus lyö pian leimansa seksiinkin, jolloin muutamista päivistä tulee aina niitä päiviä, jolloin on rakkauden aika. Sama asento, samana päivänä viikossa ja samaan kellonaikaan ovat nelosluonteen tavallisen järjestely. Heidän halunsa on maanläheinen eivätkä mutkikkaat seksuaaliset manööverit sovi heille. Oikea paikka seksille on aina oma makuuhuone.
Erogeeniset alueet: Jalat, sääret, nilkat


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:33:53
VIITONEN
Elämänläksy:
Löytää oikea tapa käyttää vapauttaan
Maali elämässä: Arvostaa vapauttaan ja huomata, että mikään ei ole pysyvää. Elämänpolullaan viitosen tulisi olla progressiivinen, käyttää uusia ideoita, käsitellä ongelmiaan kekseliäästi, karttaa monotonisuutta ja paikoilleen juuttumista, oppia matkustamisen ja henkilökohtaisen kokemuksen kautta, käyttää rahaa viisaasti, kokea niin paljon kuin mahdollista ja etsiä vaihtelua.
Viitoset ovat sielultaan mustalaisia. He haluavat mennä kaikkialle, nähdä kaiken ja he tarvitsevat jatkuvasti uusia stimulaatioita. He asettuvatkin siksi pysyviin olosuhteisiin vasta lähempänä 30. ikävuotta. Heidän elämänsä koostuu tavallisesti pitkästä sarjasta erilaisia kokemuksia. He ovat arvaamattomia, nopeaälyisiä, seikkailunhaluisia, kyvykkäitä ja levottomia. Viitoset haluavat olla vapaita ja he haluavat kokeilla kaikkea, mikä on uutta ja erilaista. Viitoset vihaavat rutiinia ja he ovatkin impulsiivisia ja nopeita niin ajatuksissaan kuin teoissaankin. Viitoset ovat energisiä, mutta myös itsekkäitä, ajattelemattomia ja temperamenttisia. Välillä he ovat kriittisiä ja sarkastisia. He ovat individualisteja, lahjakkaita, luovia ja he haluavat tehdä kaiken tyylillä.   
viitoset tarkastelevat elämäänsä haasteina. Heidän täytyy saada jatkuvasti olla liikkeellä. Uravalinta voi kuitenkin tuottaa heille vaikeuksia, sillä he ovat tavallaan yleislahjakkuuksia, jotka osaavat kaikkea hiukan, mutteivät mitään kunnolla. He menestyvät missä tahansa, sillä he osaavat delegoida ikäviä tehtäviään muille ilman, että he silti pinnaisivat töistä tai vastuustaan. Sopivia ammatteja viitosille voisi löytyä esim. rahan, lääketieteen, taiteen tai tutkimuksen alueelta. Myös kommunikointi ja ihmissuhteet voisivat olla mielenkiintoisia.
Naiset haluavat nähdä ensin hieman maailmaa ja muutamia miehiä myös, ennen kuin he asettuvat pysyvään suhteeseen. He ovat seksuaalisia ja tarvitsevatkin kuumaverisen miehen tyydyttämään tarpeensa. He ovat nautinnonhaluisia, vaativia ja erittäin seksikkäitä. He tarvitsevat paljon huomiota osakseen ja osaavat tehdä tarvittaessa myös aloitteen. Vaikka he eivät sitoudukaan kovin mielellään, synnyttäminen ja lapsen kasvattaminen voi olla silti heille palkitseva kokemus. Ikävistä kotiaskareista he eivät kuitenkaan opi pitämään.
Miehet haluavat elää vaarallisesti, ottaa riskejä ja elää hermoillaan. He tarvitsevat itselleen naisen, joka olisi heille samalla äiti, sillä he tarvitsevat jonkun, joka katsoo heidän peräänsä. naisen tulee kuitenkin olla viehättävä. Miehet ovat uhkapelureita ja he rakastavat raa ´asti ja animaalisesti. He haluavat olla aina herroja talossa eivätkä he pidä komentelusta. Heidän asenteensa seksiä kohtaan saattaa säikyttää naiset tiehensä. Miehet rauhoittivat yleensä vasta vanhempina, sillä nuorina he saattavat olla oikeita naistenmiehiä. 
Viitoset voivat olla oikullisia, ajattelemattomia, itserakkaita ja kriittisiä. Rahan suhteen he voivat olla varsin huolettomia ja nautinnonhalu menee helle usein liiallisuuksiin aiheuttaen riippuvaisuutta tupakasta, alkoholista, seksistä tai huumeista
Seksuaalielämässään viitoset haluavat kokea kaiken. Mikään ei ole heille liian vierasta. He tuntevat usein kaikki asennot, rakastelevat erilaisissa paikoissa, kuten kotona, työpaikalla tai vaikka lentokoneen vessassa. Vierasta eivät ole myöskään apuvälineet, oppaat tai muut käsikirjat. Pääasia, ettei vaan mikään jää heiltä kokematta. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt ovat tavallisimmin nymfomaaneja, jotka tekevät työtä pelkästä himosta.
Naiset kuvittelevat itsensä mieluusti sidotuiksi silkkisin köysin, raajat haralleen jonka jälkeen heitä hyväillään, kunnes he pääsevät eroottisen fantasian huipulle. Kattopeilit kiihottavat heitä. Myös kokovartalo suudelmat, kielisuudelmat ja hyväilyt vetoavat heihin. Viitosien oikea lempiasento on varmasti 69, mutta he ovat mestareita keksimään myös omia asentojaan.
Miehet pitävät pornoelokuvista, cunnilinguksesta, fellaatiosta ja esileikeistä. Heillä n paljon omia eroottisia kikkoja ja jotkut viitoset saattavat käyttää myös lääkkeitä pidentääkseen erektionsa kestoa. Erilaiset elämykset ja jännitys kiehtovat heitä. Siksi ei olekaan ihme, jos viitosia tapaa paljon transvestiitteinä, homoseksuaaleina tai biseksuaaleina.
Erogeeniset alueet: Vatsa, kädet, käsivarret, olkapäät, sukuelimet.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:34:19
KUUTONEN
Elämänläksy:
Oppia kantamaan vastuuta perheestään ja yhteiskunnasta.
Maali elämässä: Palvella ja auttaa muita. Elämänpolullaan kuutoset tulisi olla vastuuntuntoinen, osoittaa myötätuntoa ja ymmärrystä, olla rakastettava ja mukana, osoittaa sympatiaa ja toimia tuomarina.
Kuutoset ovat mukavia, rakastettavia, mielikuvituksekkaita ja miellyttäviä. Heillä on hieno maku ja he viihtyvät rauhallisessa ympäristössä. He nauttivat seurasta ja ovat romanttisia. Kuutoset harrastavat kuvanveistoa, musiikkia, maalausta sekä muita taiteenlajeja. Heillä on erityisen hyvin kehittynyt värisilmä ja heidän tuttavapiiristään löytyy useita kuuluisuuksia. He ovat tasapainoisia, hillittyjä ja he toimivat parhaiten jossakin luovassa työssä. Kuutoset ovat lojaaleja ja uskollisia, mutta he saattavat haluta tehdä muut riippuvaisiksi heistä. He eivät ole varsinaisesti kiinnostuneita rahasta, mutta ovat silti säästäväisiä.
Kuutoset ovat kuin luotuja perhe-elämään. He haluavat vain lastensa parasta ja ovat aina valmiita kuuntelemaan muita ihmisiä ja auttamaan heitä ongelmiensa ratkaisemisessa. Koska kuutoset ovat luotettavia he joutuvat usein jo aikaisin vastuullisiin asemiin ja heitä tapaamin ammateissa joissa palvellaan muita tavalla tai toisella. Tällaisia aloja ovat mm. sairaanhoito, hyväntekeväisyys, lääketiede, avioliittoneuvonta jne. Taiteen parissa tapahtuva työ sopii myös heille. Heidän tulisi välttää stressaavia ammatteja.
Naiset ovat yleensä taiteen asiantuntijoita, hyviä äitejä ja he ympäröivät itsensä kauniilla tavaroilla. He ovat synnynnäisiä emäntiä ja he hemmottelevat usein miehiänsä aivan liikaa. He ovat erinomaisia kokkeja ja he nostavat miehensä jalustalle, mutta ovat ehkä sittenkin enemmän ritarillisia kuin seksuaalisia. He ovat hyviä viihdyttäjiä ja erinomaisia suostuttelijoita. Henkisestä vireestä johtuen voi kuitenkin käydä niin, etteivät naiset pysty tyydyttämään miehiään seksuaalisesti, minkä johdosta he sallivat miehilleen satunnaiset syrjähypyt, mikäli vain tuntevat rakkauden perustan pysyvän paikoillaan.
Miehet ovat hyviä isiä ja he haluavat jakaa elämänsä vaimonsa kanssa. He ovat moraalisia, charmikkaita ja harmonisia. Miehet osaavat myös luoda oikean ilmapiirin tilanteeseen kuin tilanteeseen ja he ovat miehiä, joihin voi aina luottaa. He ovat älykkäitä ja kauneudentajuisia. He eivät ole mitään naistenmiehiä vaan pikemmin perheenisiä, ajattelevaisia, mutta ajoittain mustasukkaisia.
Kuutoset haluavat auttaa muita, että eivät itse halua apua. Niin kauan kuin kaikki menee hyvin ei rahalla ole heille suurta merkitystä. Joskus kuutoset voivat olla itsekkäitä, dominoivia ja he voivat tuputtaa toisille omia mielipiteitään ja apuaan liiankin kanssa. Sen tähden heidän olisi hyvä oppia erottamaan toisistaan auttaminen ja toisten asioihin sekaantuminen.
Molemmat sukupuolet ovat romanttisia. He haluavat pitää tiettyä välimatkaa seurusteluunsa ja he ovat uskollisia, lojaaleja ja lämpimiä. Naiset ovat äidillisiä ja kauneus saa heidän sydämensä sykkimään. Kynttilän valo, hieno musiikki, viini tai partavesi saa heidät syttymään. naiset haluavat usein, että heidät taivutellaan rakasteluun puhumalla. He haluavat miellyttää  miestään ja pukeutua joskus viettelevästi. He saavat mielihyvää siitä, kun näkevät miehensä nauttivan.
Miehiä viehättävät pitkät, laiskat rakastelut, joissa saa tehdä ”tutkimusmatkoja”. He haluavat naisen, joka ei vain tuoksu hyvältä, mutta myös maistuu sellaiselta. He rakastavat hidasta, aistillista hyväilyä ja hienotunteisuus ja äärimmäinen huomaavaisuus ovat heidän vahvin aseensa rakkaudessa.
Kuutoset rakastavat pitkiä esileikkejä ja vesisänkyä, jossa kaikki tapahtuu niin pehmoisen leppoisasti. Satiinilakanat ja turkikset voivat luoda vielä entisestään tunnelmaa. Kuutosissa on usein myös hiukan tirkistelijän ja ekshibitionistin luonnetta. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt tekevät työtään hyvää tarkoittavassa mielessä. He ovat mielestään alansa sairaanhoitajia, jotka auttavat poloisia ihmisiä, joilla ei ole ketään muuta. Sitä paitsi on parempi, että homma hoituu näin eikä muita ihmisiä raiskaamalla.
Erogeeniset alueet: Kaula, niska, kurkku, alaselkä, pakarat, sukuelimet


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:34:39
SEISKA
Elämänläksy:
Kehittää mieltään saavuttaakseen viisautta ja ymmärrystä
Maali elämässä: Kyetä käyttämään viisauttaan ja tietouttaan opastaakseen muita ihmisiä. Elämänpolullaan seiskaihmisen tulisi opiskella, etsiä totuutta, yrittää löytää vastauksia ongelmiin, viettää aikaansa yksinäisyydessä jotta kasvaisi henkisesti. Lukea, ajatella ja mietiskellä.
Seiskat ovat älykkäitä, intellektuelleja ja salaperäisiä. Heillä on valtava tietoisuus erilaisista uskonnoista, elämän mysteereistä, filosofioista ja salatieteistä. He vihaavat riitelyä, ovat pidättyväisiä, luovia ja mielikuvituksekkaita. Heillä on taipumusta asioittensa salaamiseen ja he tarvitsevat yksinäisyyttä ajatustensa kirkastuttamiseksi. He ovat syvällisiä, kärsimättömiä, matkustushaluisia ja hiljaisia. Raha-asioiden hoito voi tuottaa heille vaikeuksia, sillä raha ei merkitse heille paljoakaan. Seiskoilla on usein ESP-kykyjä ja he hallitsevat itsensä ja tunteensa ihailtavan täydellisesti. He ovat ymmärtäväisiä, mutta joskus laiskoja, pessimistisiä ja sarkastisia, vaikka he ovatkin enimmäkseen tyytyväisiä.
Seiskat ovat hyvin erikoisia ja muiden voi olla vaikea ymmärtää heitä tai heidän tekemisiään. He eivät yleensä käyttäydy, puhu tai ajattele ollenkaan niin kuin muut vaan he haluavat viettää aikaansa yksinäisyydessä miettien. Heillä on kyky yhdistää teorioita ja käytäntöjä toisiinsa. He eivät usein välitä ulkonäöstään ja he voivat olla hyvin juomatta tai syömättä pitkiä aikoja. He ovatkin tavallaan erakoita ja askeetikkoja, joiden henki on ruumista vahvempi. Ystävyyssuhteet tuottavat usein seikoille vaikeuksia, sillä he eivät oikein osaa pitää suhteitaan muihin yllä.
Seiskat työskentelevät usein yksinään. Opiskelija, tutkija, arkeologi, tiedemies, astrologi, keksijä, psykiatri ja kirjoittaja ovat heille sopivia ammatteja.  Seiskoille sopivat lisäksi kaikki ammatit, joissa he voivat tavalla tai toisella olla alansa specialisteja. Ennen pitkää kaikki saa siirtyä pois filosofian tieltä.
Naiset käyttävät usein vanhoja vaatteita, jotka eivät ole enää muodissa. He eivät pelkää näyttää tunteitaan, mutta tilanne, jossa ne näytetään on aina kahdenkeskinen. Mitään kadullasuutelijoita seiskat eivät ole. He ovat sensuelleja ja kirjoittavat mielellään päiväkirjoja tms. He ovat intohimoisia, haastavia, saavuttamattomia ja miesten silmissä aina sieviä. Jossain elämänsä vaiheessa seiskat voivat työskennellä myös selvänäkijöinä, ennustajina tai parantajina.
Miehillä on voimakas tahto. He ovat viehättäviä, fantastisia ja seksuaalielämässään he kokevat kaiken monella eri tasolla. Rakastajina he ovat jännittäviä ja odottamattomia.
Joskus seiskat voivat menettää todellisuuden tajunsa mikäli eivät ole varovaisia kehittäessään henkisiä ominaisuuksiaan. He voivat myös elää fantasiamaailmassa ja ystävyys suhteet joutuvat usein koetukselle. Seiskojen tulisi valita uransa huolella, sillä vaikka heillä on hyviä ideoita, he harvoin tekevät niillä mitään. Avioliitto on seiskoille hyödyllinen siksi, että sen kautta he voivat pitää kiinnostustaan yllä myös materiaalisia asioita kohtaan.
Seksuaalielämässä moraalisäännöt eivät haittaa seiskoja, sillä he ovat varsin vapaamielisiä seksin suhteen. Tie vuoteeseen kulkee aina järjen kautta. Seiskat pitävät keskustelemisesta varsinkin, kun aiheena on seksi ja sen tuomat nautinnot. Nautintonsa seiskat kokevat monella eri tasolla samanaikaisesti.
Naiset pitävät kaikesta, mikä lisää nautintoa. Sellaista seksikirjaa ei varmasti löydykään, jota seiskaihminen ei olisi vielä lukenut. Naiset ovat hyvin kekseliäitä ja esim. saunassa rakastelu voisi tyydyttää heidän tiedonhaluista tutkijanluonnettaan, kun he saisivat tutkia, miten se eroaa tavallisesta rakastelusta.
Miehet eivät ole kiinnostuneita naisista seksiobjekteina. He osaavat myös mestarillisesti pitkittää rakasteluaan niin, että nainenkin ehtii mukaan. Miehet haluavat luultavasti kokeilla kaikkia asentoja, mutta myös omia variaatioita niistä. Monet miehet haluavat saavuttaa huippunsa kaksi kertaa: kerran oraalisesti ja kerran sukupuolisesti. Jotkut seiskat saattavat olla kiinnostuneita sadismista.
Erogeeniset alueet: Rinnat, jalat, varpaat


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:35:00
KAHDEKSAN
Elämänläksy:
Oppia tulemaan materiaalisesti menestyväksi ja saada auktoriteettia
Maali elämässä: Osoittaa menestystä esimerkkien avulla: Elämänpolullaan kahdeksikon tulisi tehdä kovasti töitä, käyttää energiaansa rakentavasti, olla kunnianhimoinen, oppia olemaan tasapainoinen ja hillitsemään itsensä.
Kahdeksikot ovat sitkeitä, aggressiivisia, itsepäisiä ja he kaipaavat kipeästi menestystä. He tietävät tarkalleen, mitä elämältään haluavat ja myös sen, miten se saavutetaan. He ovat mustasukkaisia, käytännöllisiä, vahvoja ja vastuuntuntoisia. He ovat kovia työntekijöitä, hyviä organisoijia, säälimättömiä pyrkimyksissään ja he haluavat kaiken olevan täydellistä. Ajoittain kahdeksikot voivat olla itsekkäitä, ahneita ja dominoivia. He ovat mielikuvituksekkaita, väsymättömiä ja välillä oikeita tyranneja. he etsivät jatkuvasti tunnustusta ja käyttävät jokaisen tilaisuuden hyväkseen. Välillä he ovat kuitenkin ikävän synkkiä ja pahantuulisia.
Kahdeksikot ovat materialisteja ja tajuavat jo varhain sen, että heidän on tehtävä kovasti työtä saavuttaakseen maailmassa sen, mitä haluavat. He saavuttavatkin tavallisesti joko suuria voittoja tai suuria tappioita, sillä he ovat joko-tai luonteita. Joskus materian halu voi sokaista heidät täydellisesti henkiseltä elämältä mikäli he eivät ole varovaisia. Kahdeksikot pitävät mukavuuksista ja siksi he palkkaavat mielellään jonkun kuun tekemään puolestaan ikävät työt. Kahdeksikkoja tapaa yleensä korkeissa viroissa ja johtotasolla. Heidän organisointikykynsä pääsevät silloin oikeuksiinsa.
Naiset ovat jokseenkin oikullisia. Heidän luonteensa vaihtelee sympatiasta törkeyteen. Ulkoisesti he ovat viehättäviä ja aina valmiita uhrautumaan rakkaimpiensa puolesta. Tunteiden osoittaminen on kahdeksikolle aina vaikeaa ja siksi heidän rakkauselämänsä voi kärsiä. He etsivät kaikessa mukavuutta ja loistoa a pysyäkseen vireessä he tarvitsevat määrätyn määrän riitelyä päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Kun he haluavat rakastella he tekevät sitä koko yön – tai sitten ei. Ja silloin kun he eivät halua rakastella, asiasta ei enää neuvotella.
Miehet ovat bisnesmieihiä, uskaliaita, aggressiivisia ja he voivat tehdä työtä yötä päivää saavuttaakseen kaiken haluamansa. Kahdeksikot ovat toisinaan kyynärpäätaktikkoja, häikäilemättömiä  ja liikenteessä aggressiivisia ajajia. He haluavat rinnalleen naisen, joka on edustava. Kahdeksikot tekevät kaiken suuressa mittakaavassa eivätkä he tarvitse muiden rohkaisuja onnistuakseen jossakin. Intiimihetket ovat usein vaikeita miehille, koska he ovat viileitä ja hieman välinpitämättömän tuntuisia. Oikeastaan he osaavat osoittaa kiintymystään vain lahjoittamalla materiaa. Elinkumppaneina kahdeksikot ovat tavallisesti vaikeita ja he tarvitsevat paljon ymmärrystä puolisonsa puolelta.
Kahdeksikkoja tapaa usein asianajan, pankinjohtajan tms. ammateissa, joissa vaaditaan johtotaitoa. He voivat olla myös mukana politiikassa. Vaikka kahdeksikot ovatkin viehättäviä, heidän kyynärpäätaktiikkansa pitää muut ihmiset loitolla heistä. Mustasukkaisuuden johdosta moni avioliitto rakoilee vaikka he itse ovatkin aina omistautuvia vanhempia, jotka eivät yritä pinnata velvollisuuksistaan.
Seksuaalisesti kahdeksikkojen halut ovat joko rajuja tai pehmeitä. Heitä voi kiihottaa eteenkin itsensä näkeminen, joten kattopeilit tai oman rakastelun videoiminen voi tuntua erityisen inspiroivalta. Tulisuutensa johdosta he voivat olla taipuvaisia sadomasokismiin
Naiset osaavat manipuloida miehiään taitavasti. Heillä ei ole mitään erityistä tarvetta olla originaali tai luova sängyssä. He haluavat rakastella valoisassa ja joskus jopa alistaa miehiään. Vanhempana naiset voivat hankkia itselleen nuoren rakastajan. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt pystyvät tekemään työtään täysin ilman omantunnon tuskia. Rahastahan sitä tehdään, muulla ei niin ole väliä.
Miehet voivat olla taipuvaisia täyttämään vain omat seksuaaliset tarpeensa. Silti he odottavat naisen tulemaan kiittämään heitä onnistuneen yhdynnän jälkeen. Miehiä kiehtovat bordellit, joiden vakioasiakkaina tapaakin usein kahdeksikkoja. Syynä siihen on kahdeksikkojen kontaktivaikeudet, mutta myös kiire. Bisnesmiehillä kun ei ole aikaa solmia suhteita.
Erogeeniset alueet: Suu, rinta, vatsa, kasvot


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:35:24

YHDEKSIKKÖ
Elämänläksy:
Kehittää avoimuutta elämässä
Maali elämässä: Näyttää muille oikea tapaa elää ja ajatella sekä ilmaista universaalia rakkautta ja harmoniaa. Elämänpolullaan yhdeksikön tulisi palvella muita, osoittaa myötätuntoa ja ymmärrystä, oppia elämään ihanteidensa mukaan, olla kärsivällinen, olla jättämättä mitään puolitiehen ja tehdä kaikki niin kuin oikealta tuntuu.
Yhdeksiköillä on hyvä äly ja korkeat ihanteet. He ovat rakentavat kriittisiä ja hauskoja. He ovat hyviä kumppaneita,. joiden kanssa on helppo tulla toimeen. He ovat myös lojaaleja, taitavia keskustelijoita, epäitsekkäitä, rohkeita, uskaliaita, mutta joskus huolestuneita surren kaikkia asioita jo ennakolta. Yhdeksiköt ovat inhimillisiä ja idearikkaita, rehellisiä, inspiroivia, neuvokkaita ja he seisovat aina sanojensa takana.  He osaavat pitää lupauksensa ja tehdä kompromisseja huumorilla. Heillä voi olla myös jonkinasteisia ESP-kykyjä, sillä he aavistavat usein asioita ennalta, He ovat impulsiivisia, ja joskus hieman tyhmänrohkeita. Vaikka he ovatkin joskus toista mieltä, he eivät silti kanna vastustajilleen kaunaa.
Yhdeksiköt haluaisivat tehdä elämässään jotakin, mikä liittyy ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa. Yhdeksiköt ovat haaveilijoita ja idealisteja ja he haluavat tarkastella elämäänsä laajemmasta näkökulmasta. Johtajina he ovat karismaattisia, mutta kritiikin vastaanottaminen voi olla heille vaikeaa, sillä heillä on miltei aina korkeat mielipiteet. Yhdeksiköt osaavat ratkoa ongelmia intuitiivisesti he kokevat usein hetkittäisiä tajunnan avartumisia. He saattavat myös nähdä enneunia. Jotkut yhdeksiköt voivat joutua onnettomuuksiin, joihin liittyy tuli tai räjähdys.
Ammatinvalinta ei yleensä tuota yhdeksikölle vaikeuksia, sillä he tietävät jo nuorena mille alalle heidän tulisi sijoittua. Sopivia aloja ovat opettajan, lehtorin, diplomaatin tai poliitikon ura, mutta heitä tapaa myös taiteellisissa ammateissa, sillä yleensä yhdeksiköillä on jokin erityisen hyvin kehittynyt lahjakkuus.
Yhdeksiköt ovat harvoin mustasukkaisia ja he haluavat tehdä aina puolisonsa onnellisiksi. He täyttävät kaikki puolisoidensa toiveet ja he osaavat riidellä, mutteivät koskaan ihan tosissaan. He pitävät varmasti pitkään yhteyttä vanhoihin koulukavereihin ja suhteet vanhempiin ovat myös tavallisesti hyvät.
Naiset jäävät tuskin kotia hoitamaan, sillä heillä on oma mielenkiintoinen ura. He osaavat seistä omilla jaloillaan eivätkä pelkää näyttää tunteitaan. He osaavat myös tehdä omia vaatimuksia. Yhdeksikkönaiset toivovat usein, että he olisivat syntyneet miehiksi. Se johtuu tasa-arvosta, sillä kaikessa miehet ja naiset eivät ole ihan tasa-arvoisia. Naiset eivät ehkä ole klassisen kauniita, mutta heillä on suuri karisma ja tietty arvokkuus, joka ympäröi heitä. He ovat intohimoisia ja lämpimiä ja he osaavat näyttää tunteensa. He ovat myös hyviä luonteentulkitsijoita. Suuttuneena naisia on vaikea käsitellä.
Miehet ovat hyviä organisoijia ja he pitävät siitä, että heistä huolehditaan. he ovat suvaitsevaisia, jännittäviä, intohimoisia ja vakuuttavia. Heillä on myös kyky aavistaa puolisonsa mielentilat alitajuisesti. Yhdeksiköt ovat aina valmiita taistelemaan sen puolesta, mitä he pitävät oikeana. Pitkät työpäivät eivät pelota heitä. 
Naiset voivat olla joko nunnia tai nymfomaaneja, miehet Don Juaneita tai selibaatissa eläviä erakkoja. Yhdeksiköt oppivat seksin nopeasti ja saavat iloa mielihyvän tuottamisesta. Heistä tulee nopeasti seksuaalisesti asiantuntevia rakastajia tai rakastajattaria. He pitävät ehkä apuvälineistä, jotka kiihottavat ja kiusoittelevat. Ja he ovat valmiita kokeilemaan kaikkea ainakin kerran.
Naiset pitävät eroottisista esileikeistä ja elokuvista. He pitävät myös alan kirjallisuudesta. Kun mies ehdottaa heille jotakin uutta, he eivät koskaan sano ei, vaan ovat innolla mukana.
Yhdeksiköillä on voimakas mielikuvitus, minkä johdosta he voivat muuttaa kuvitelmansa todeksi taianomaisella tavalla. Alistaminen saattaa viehättää heitä alitajuisesti ja monilla yhdeksiköillä on usein voimakkaita masokistisia taipumuksia. Naiset voivat haluta leikkiä ilotyttöä, miehet rattopoikaa. Yhdeksiköt haluavat aina yllättää ja esittää kuvitelmiaan siten kun ne juolahtavat kulloinkin mieleen.  Heidän sukupuoli vietti voi kuitenkin vaihdella niin, että yhtenä yönä he ovat kyltymättömiä ja toisena taas lähinnä apaattisia. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt kokevat työnsä samoin kuin kuutosetkin: he ovat maailmanparantajia ja auttajia.
Erogeeniset alueet: Kasvot, korvat, huulet, varpaat, sukuelimet


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 25.09.2007 21:36:31
Ja jatketaan vielä samasta kirjasta eli numerologiset ryhmät.

Ihmiset voidaan jaotella numerologisesti karkeasti eri ryhmiin seuraavilla tavoilla:

1.   Parittomat ja parilliset numerot.
Parilliset ja parittomat luvut ovat keskenään fyysisessä yhteydessä, mutta eivät henkisessä, kun taas samaan luokkaan (parittomiin tai parillisiin) kuuluvat henkilöt ovat harmoniassa keskenään.
Ihmiset numeroilla 1 ja 4 eivät tule toimeen keskenään kovinkaan hyvin, koska 1 on pariton ja 4 parillinen. Sen sijaan henkilöt 1 ja 5 sekä 4 ja 6 tulevat toimeen keskenään, koska 1 ja 5 ovat parittomia ja 4 ja 6 parillisia lukuja.

2.   Älynumerot
Älynumeroita ovat 1, 5 ja 7. Heille luonteenomaista on älykkyys, koulutus ja ajattelu

3.   Luovat numerot
Luovia numeroita ovat 3, 6 ja 9. Heille on ominaista tunteellisuus, luovuus ja inspiraatio.

4.   Bisnesnumerot
Liike-elämän numeroita ovat 2, 4 ja 8. Heille ominaista on hyvä organisointikyky ja he työskentelevät usein johtotehtävissä.

Luvut voidaan jakaa ryhmiin myös tällä tapaa:
1, 4, 8 = Liike-elämä, järjestys, itsekeskeisyys
2, 6, 9 = Auttaminen, huolehtiminen
3, 6, 9 = Taiteellisuus, luovuus
7, 11, 22 = Hermojännitys
11, 22 = Erikoiset kyvyt, erikoislahjakkuudet

Syntymäpäivän perusteella tehty jaottelu on seuraavanlainen:

Taiteellinen ryhmä
Syntymäpäivä: 3-6-9-12-15-18-21-24-29-30
Näihin liittyvät mm. mainonta, musiikki, teatteri, taide, kirjoittaminen, tanssia, elokuva ja
lääketiede.

Tieteellinen ryhmä
Syntymäpäivä: 1-5-7-10-14-16-19-23-25-28
Näihin liittyvät mm. tietokoneet, opetus, myynti, markkinointi, tiede, ilmailu ja rakentaminen

Liike-elämän ryhmä
Syntymäpäivät: 2-4-8-11-13-17-20-22-26-29-31
Näihin liittyvät mm. suunnittelu, pankkitoiminta, hallinto, urakointi, kirjanpito ja ministeriö.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Yussra - 25.09.2007 23:40:28
Miten se kohtalo laskettiinkaan? Aina ennen oon laskenu minuus, kohtalo ja elämänpolku: eikös se kohtalo ookkaan niin tärkeä vai sanoissako sekoilen...?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 26.09.2007 00:21:24
Elämänpolku ja kohtalo ovat minusta sama asia. Se lasketaan syntymäpäivän mukaan. Tuossa Janervan kirjassa kerrottiin, että elämänpolku alkaa vaikuttaa siinä 20. ikävuoden jälkeen ja se kattaa 40% persoonastamme (seuraavaksi suurin on minuus eli sielumme, todellisen itsen luku, joka kattaa 30% persoonastamme. Minuuden lisäksi on vielä erikseen itse).


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: Tibetan - 26.09.2007 00:37:41
Voi miten mielenkiintoisia nämä numerot ovat. Melkein harmittaa, että olen viitannut kintaalla pitkään kaikille näille, kun nuorena tutkin näitä innoissani. Mutta olinkin väliin eri sukunimellä ja niinpä numeroni johtivat toisin. Vuosien saatossa olen unohtanut lähes kaiken mutta nyt täytyy kerrata.

Onneissani tässä jo laskeskelin numeroitani, mutta pieni epävarmuus jäi tästä:

Muistakaa myös käyttää koko syntymänimeänne laskettaessa.

Niin todella koko nimeäkö? Eli etunimi, toinen nimi ja sukunimi, vai?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 27.09.2007 16:54:58
Joo, kyllä, koko nimi. Jos olet naimisissa ja sukunimesi on muuttunut, oma nimesi lasketaan kuitenkin aina ristimänimen mukaisestk.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.09.2007 16:59:41
Niinpä.. ykkönen joka on ollut vitosen, seiskan ja nelkun kanssa.. kauimmin.. muita ei lasketa..

Ykkösien ongelma on yleensä se, että he ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa. Tämä ei kuitenkaan päde rakkaudessa, jossa he joutuvat tyytymään siihen, mitä he saavat. Tätä monen ykkösen on melkein mahdotonta ymmärtää.
Kun ykköset löytävät lopulta kumppanin itselleen, se tapahtuu usein vasta monen traumaattisen kokemuksen jälkeen. Avioliitossa ykköset ovat vastuuntuntoisia, omistautuvia ja lojaaleja. He haluavat osakseen ihailua, arvostusta ja imartelua, mutta myös täydellistä tottelevaisuutta. Naiset tarvitsevat voimakkaan miehen, joka osaa kesyttää heidät, sillä vasta sitten he jäävät miehensä luokse eikä elämä sen jälkeen tule olemaan ainakaan tylsää. Molemmat sukupuolet ovat viehättäviä fyysisesti ja jännittäviä seksuaalisesti.

*Vai että tyytyä siihen mitä saa.. hmm..

Oliko 5 ja 7 muka älykkäitä!  Mutta hyvinhän tuo toki kuvasi eräitä luonteita; 5-vaiheessani taisin itse olla 5-miehen kaltainen ja seiskassa seiskalainen; ihmettelin sitä 4-tapausta siinä välissä! Mistä nämä luonteet sitten tulevat? Miksi joku syntyy juuri tietynlaiseksi, noin tarkkapiirteisesti? Synt päiviltä äitini ja minä liike-elämä - ja yksi exä - muut taide ja tiede. Totta; taiteilija ja tiedetutkija - ent.


Neljä:
He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään.8)

Ihmiset numeroilla 1 ja 4 eivät tule toimeen keskenään kovinkaan hyvin, koska 1 on pariton ja 4 parillinen. Sen sijaan henkilöt 1 ja 5 sekä 


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 27.09.2007 19:50:04
Lainaus
Mistä nämä luonteet sitten tulevat? Miksi joku syntyy juuri tietynlaiseksi, noin tarkkapiirteisesti?

Koska syntymäaika eli sen mukana tuleva astrologinen kartta sekä nimi valitaan itse ennen syntymää, joten numerologia menee tulkintoineen siihen samaan syssyyn ;)

Numerologia on kuitenkin astrologiaan verrattavissa oleva itsetutkiskelujärjestelmä. Tiedot tässä ovat vain pieni pintaraapaisu. Jokaiseen ikään vaikuttaa oma lukunsa ja se lasketaan omalla tavallaan, mutta mie en sitä osaa neuvoa ;D Ainoa, jonka tiedän on, että lapsuudessa eniten vaikuttaa pelkästä etunimen kirjaimista saatu luku, olikohan se kouluikään asti. Eli jos henkilö onkin vaikka numero 3 hän saattaakin lapsuudessaan toimia ja olla kuin numero 9.

Elämänpolun luku alkaa vaikuttaa yleensä siinä 20.ikävuoden tienoilla, aivan kuten astrologisesti nouseva merkki (joskin tästäkin löytyy taatusti miepide-eroja ja joidenkin mukaan elämänpolun ja nousumerkin vaikutuksen voi nähdä ja pienessä lapsessa).

Minäpäs siiteeraan tähän vielä tuota Juha Janervan kirjaa "Numerologia ja rakkaus":

"Numerologisesti on olemassa joukko lukuja, jotka kertovat yksinkertaiseti ja selkeästi, mistä ihminen koostuu. Näitä lukuja kutsumme ydinluvuiksi. 50% niistä saadaan syhtymäajasta ja toiset 50% kastenimestä. Jokaisella laskutoimituksella on oma nimensä ja näin luokiteltuna ydinluvut saadaan seuraavista laskukaavioista:

1) Elämänpolun numero 40%
2) Minuuden numero 30%
3) Pyrkimyksen numero 20%
4) Syntymäpäivän numero 10%
Yhteensä 100%

1) Elämänpolun numero.
Elämänpolun numero on ydinluvuista tärkein. Sen vaikutus on 40 kokonaisuudesta ja samalla se kertoo, mikä on ihmisen elämän tarkoitus. Pelkästään elämänpolun numeron avulla voidaan ihmiset ryhmitellä eri numeroiksi, uten esim. horoskoopissa ihmiset luokitellaann eri tähtimerkkeihin. ----
Elämänpolun nunmero saadaan laskemalla yhteen kaikki syntymäajan numerot ja laskemalla saadut luvut kunnes ei ole jäljellä kuin yksi ainoa numero (poikkeuksena mestariluvut 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 sekä numero joissakin tapauksissa 10). Jos henkiläö on syntynyt esim. 15.1.1960 tulokseksi saadaan 1+5+1+1+9+6+0 = 23 = 2+3 = 5. Tämän henkilön elämänpolku on 5 ja hän on viitosihminen.

2) Minuuden numero
Minuuden numero saadaan kastenimestä. Kaikki krjaimet muutetaan numeroiksi. (Taulukko on luettavissa tämän ketjun joko ensimmäisellä tai toisella sivulla, Rusalkan kirjoittamana.)
 Minuuden numero kertoo millainen ihminen on todellisuudessaan. Jos muut näkevät jonkun kakkosena, niin hänen sisäinen luonteensa voi kuitenkin olla kolmonen, joka on täysin päinvastainen kuin kakkonen. Sisäinen luonne ei näy yleensä ulospäin. Vain lähimmät ystäväsi tuntevat sinun minuuden luonteesi, joka kattaa 30% kokonaisuudestasi. Se on osa sinua, jota et välttämättä haluakaan esitellä vieraille ihmisille.
Kastenimen tulee olla alkuperäinen eli jos olet mennyt naimisiin, laske minuuden luku omalla tyttönimelläsi.

3) Pyrkimyksen numero.
Kolmas ydinluku saadaan koko kastenimesi yhteenlasketuista vokaaleista. Pyrkimyksen luku kertoo sitä, mitä ihminen elämältään haluaa, toisin sanoen mihin lukuun liittyviä asioita hän elämässään haluaa. Jos nimesi yhteenlaskettujen vokaalien summa on esim 46, lasketaan tämä vielä kertaalleen yhteen eli 4+6 = 10.
Pyrkimyksen vaikutus on 20% kokonaisuudesta.

4) Syntymäpäivä
Viimeinen luku saadaan sybntymäpäivästä. Jos olet syntynyt 6. päivä silloin syntymäpäiväsi numero on 6. Jos olet syntynyt kaksilukuisena päivänä esim. 17 päivä, silloin luvut lasketaan yhteen eli 1+7 = 8.
Syntymäpäivän vaikutus on 10% kokonaisuudesta."

Jos jokin luku toistuu suhteellisen usein tässä ydinlukujen joukossa, sen vaikutus elämässäsi lisääntyy. Esimerkiksi J.K. Paasikivellä toistuu luku 9 ydinluvuissa nin, että sen vaikutus on jopa 50%.


Otsikko: 1 1 8 2
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.09.2007 19:58:11
Siis ihminen TODELLA tietää että tässä elämässä on syytä olla 1, 2, 3, 4 tms? Ja vielä niin yksityiskohtaisesti, että muiden numeroiden (tähtimerkkien) piirteitä ei ole syytä itseensä ottaa?? Tämä ajatus on kiinnostava, mutta onko liian.. utopistinen?

Silloin valitaan myös se, että muita ei voi kunnolla ymmärtää, kun on päättänyt olla kovin erilainen. Vrt rallikuski, kotiäiti, presidentti ja orpo.. ymmärtää jos muistaa koko polun. 


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 27.09.2007 21:04:19
Jos ymmärtää muistaa koko polun. Se on hyvin sanottu, sillä sehän tarkoittaa myös sitä, että tiedostaa sen, että se erillaisuus, jota täällä näkyy, on vain persoonallista, ei niinkään sielullista. Persoona eli astrologinen kartta, numerologinen kartta, käden viivat, luonne, nimi, asuinpaikka, ammatti, harrastukset, mieltymykset jne. vaihtuvat elämästä toiseen. Niihin vaikuttavat menneet elämät että itse valitut jutut ja polut. Valinnat tehdään aina oppaiden ja viisaampien neuvonantajien kanssa eli ei tänne ihan summamutikassa kukan lähde tyyliin "joo, voisin ottaa tällasen kartan ja sit tollasen nimen" ;D

Tämän elämän kartta ja numerologinen tulkinta pätevät vain tähän elämään.
Ai niin, ja täytyy muistaa erottaa toisistaan myös sanat ihminen ja sielu. Sieluhan nyt vain ilmentää itseään ihmisenä täällä maapallolla - toisilla planeetoilla se ilmentää itseään toisissa kehoissa ja roduissa. Siriuksessa ollaan siriuslaisia ja maapallolla maapallolaisia ;) Suomessa suomalaisia, Kiinassa kiinalaisia. Pohjimmiltaan ollaan kuitenkin vain sieluja, Alkulähteen osia.

Numerologia on itsetutkiskelua, jonka avulla voi oppia ymmärtämään oman itsensä lisäksi läheisiään. Kun tietää, että toinen toimii tällaisessa tilanteessa näin sitä on helpompi ymmärtää ja näin suvaitsevaisuus sekä toisten kunnioittaminen erilaisina persoonina saa lisää tilaa. Ihanteellisessa tapauksessa tietenkin, mutta eiköhän jokainen numerologiaa ajatuksen kanssa tutkiva osa käyttää sitä itsensä kehittämiseen, ymmärtämiseen ja toisten persoonien ymmärtämiseen :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Tibetan - 27.09.2007 23:38:30
Niinpä edellisten perusteella KOKO nimelläni olen 9, eli taiteellinen ja luova
 • sielun pyrkimys 5
  kokeilunhalu, vapaus, matkustelu, negat. aistimässäily
 • olemus, vaikutelma 7
  tutkiskelu, mystiikka, negat. erakoituminen
 • personaallisuus, minuus 3
  ilo, äly, luovuus, negat. pinnallisuus
 • kohtalo, elämänpolku 9
  universaalisuus, kasvu, luopuminen,  negat. hillittömyys, viina
 • kasvuvoima, sielun numero 3
  ilo, äly, luovuus, negat pinnallisuus
 • syntymäpäivä 6 yhteistyö, vastuu, henki ja materia,  negat tuputtaminen


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Tibetan - 28.09.2007 00:59:20
Löysin paikan, jonne voi syöttää omat tietonsa ja ohjelma laskee numerot.
Tulkintakin on valmiiksi:

Lainaus
Elämänopetus: 9. Universaali rakkaus, luovuus <= Linkistä löydät lisäselvityksiä

Elämän vaiheet <= Linkistä löydät lisäselvityksiä
Lapsuusajan teema (vuodet 1-28): 7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio
Keski-iän teema (vuodet 29-56): 6. Rakkaus, harmonia, vastuu
Vanhuusajan teema (vuodet 57-): 5. Vapaus, itsenäisyys, muutokset, vastuu

Vahvuudet (mitä jo osaan)
1. Itsenäisyys, riippumattomuus
4. Järjestys, rajat, isyys, auktoriteetti
5. Vapaus, itsenäisyys, muutokset, vastuu
9. Universaali rakkaus, luovuus

Mahdollisuudet
2. Yhteistyö, kommunikointi, diplomaattisuus, vastakohtaisuus
3. Myönteisyys, luovuus, äitiys, herkkyys, hoivaaminen

Haasteet
6. Rakkaus, harmonia, vastuu
7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio
8. Kokoaminen, harmonia, organisointi, sadonkorjuu

Mistä saan voimia kasvuun: 3. Myönteisyys, luovuus, äitiys, herkkyys, hoivaaminen

Pyrkimykset ja vaikutelmat
Mitä haluan ilmentää: 5. Vapaus, itsenäisyys, muutokset, vastuu
Minkä vaikutelman annan muille: 7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio

Minuus
Mitä eniten olen: 3. Myönteisyys, luovuus, äitiys, herkkyys, hoivaaminen
ja miten minä toimin:
7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio
1. Itsenäisyys, riippumattomuus
4. Järjestys, rajat, isyys, auktoriteetti

Lainaus
Elämänopetus nro 9
Tämä opetus opettaa universaalia rakkautta, humaanisuutta, uurastusta toisten eteen.

http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/ (http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 28.09.2007 01:04:44
Oo, ihan mahtava linkkii Tibetan, kiitos! Nyt meidän "matikkapäiden" ei tarvitse panikoida laskimen kanssa ;D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: *Kide* - 28.09.2007 09:26:12
ARG... nyt meni palikat sekaisin  :D
Eli jos lasketaan kastenimen mukaan, niin pitääkö myös ottaa koko nimi laskuissa huomioon?
Laskeskelin täällä joka nimelle oman luvun ja myös kastesukunimelle  ;) Heh, silti vaan edelleen sitä 1., 9. ja nyt sitten 10 pukkaa vaan  :angel:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.09.2007 14:48:09
Olen yllättävän samoihin asioihin kyllä päätynyt kuin sinä Atha, vaikken ole aina ollut niin cool..

tiedostaa sen, että se erillaisuus, jota täällä näkyy, on vain persoonallista, ei niinkään sielullista.

Persoona siis tuhoutuu, ja niin myös riitojen perussyy - siis riitaantuminen on vain tämän elämän ilmiö - toisaalta voi olla sielullisia ristiriitoja. Tosin kun tunnen erään henkilön joka ei ole täysin täältä kotoisin, hänellä on hieman vaikeutta pallon menon kanssa, vaikka kuinka sanoisi kaikille uskonsa olevan ykseys ja että sielu, ei ulkonäkö, on ratkaiseva. Hän on numerologinen ykkönen eli meillähän oli hieman johtajuusvääntöä.

Kukahan tuntemistani olisi kakkonen? Tunnen ykkösen, kolmosen, nelosen, vitosen, kutosen, seiskan, kasin.. ja ysi olisi kiinnostava. 8)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 28.09.2007 16:56:32
Lainaus
Eli jos lasketaan kastenimen mukaan, niin pitääkö myös ottaa koko nimi laskuissa huomioon?

Kyllä, koko nimi. Jos kastenimesi on Taina Anneli Mäkinen, niin numerologinen kartta lasketaan tuosta nimestä. Samoin vokaalien yhteenlaskettu summa (kuten myös konsonanttien) otetaan samaisesta nimestä.

Jos ei jaksa laskea itse tai haluaa vain nopean vilkaisun itseensä, suosittelen käyttämään tuota Tibetanin laskurilinkkiä.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: *Kide* - 29.09.2007 17:52:54
Kiittä ja kumartaa  :coolsmiley:
Todella mielenkiintoista... laskeskelin kaikki nimeni ja sukunimeni ajan hampaista... aina nuo 9, 1 ja 10 kummittelee  :smitten:
Elikä Sielun pyrkimykseksi (vokaaleista) tuli 10, onko siis 1.?
Olemukseksi (konsonantit) sain 9.
Persoonallisuus (koko nimi) on 20, eli 2. (ainoa parillinen?)
Elämänopetus (synt.aika eihän tähän laskettu klo.ta?) tuli nro.9.
Sielunnumeroksi laskin (kaik yhteen) 10, eli onko taas 1.?
Lueskelin tuota AM.n kirjoitusta 9.stä... tunnistin kyllä itseni...  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 29.09.2007 18:24:09
Sielun pyrkimyksen voit laskea tuosta suoraan ykköseksi, sillä tuohon numero kymppiin törmää aika harvoin. Yleensä hypätään suoraan ysistä yhteentoista.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: taiska - 29.09.2007 21:47:50
Sielu eli Minuus = Numero 4
Numero neljä on todellisuuden, materiaalisen universumin, fysiikan lakien, logiikan ja syyn numero. Ilmeneminen, fysionomia ja tiede. Kognitiivisten aistimuksen, kokemuksen ja tiedon luku. Risti, segmentointi, osanotto, käsky, luokittely. Swastika, elämän pyörä, jaksottaisuus. Älykkyys, tajunta, terävänä henkisen ja materialistisen välillä, monumentaaliset ja ilmiömäiset maailmat, edustaen korkeampaa ja matalampaa harmoniaa.
Mielivalta, luotettavuus. Neljä edustaa myös yksilöllisyyttä, originaalisuutta, kekseliäisyyttä ja sietokykyä. Se on myös epäsovinnaisen käyttäytymisen, äkkinäisten tapahtumien ja nerokkuuden luku.
Planeetoista tätä numeroa symboloi Uranus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 4 kanssa ovat sähkön sininen, cobaltin sininen, hopean harmaa ja meren vihreä.


Elämänpolku = Elämänopetus = Kohtalo = Numero 5
Numero 5 edustaa laajenemista. Siihen kuuluvat mm. kattavuus, sisältö, ymmärrys ja arvostelukyky. Kasvu, rikkaus, suvunjatkainen. Oikeus ja sadonkorjuu. Itsen uudelleen tuottaminen materiaalisessa maailmassa, isyys, palkinnot ja rangaistukset. Hedelmän siemen tai kranaattiomena, jakaantuminen.
Viitonen ilmentää kommunikaatiota, liikettä ja hedelmällisyyttä. Se on myös älykkyyden, sekä suullisen ja kirjallisen ilmaisun numero. Planeetoista viitosta hallitsee Merkurius.
Numero 5 kanssa värähtelevät harmoniassa seuraavat värit: helmen harmaa, vaalea vihreä ja hopea.


 
Pyrkimys = Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.


Elämänpolku = Elämänopetus= Kohtalo = VIITONEN
Elämänläksy: Löytää oikea tapa käyttää vapauttaan
Maali elämässä: Arvostaa vapauttaan ja huomata, että mikään ei ole pysyvää. Elämänpolullaan viitosen tulisi olla progressiivinen, käyttää uusia ideoita, käsitellä ongelmiaan kekseliäästi, karttaa monotonisuutta ja paikoilleen juuttumista, oppia matkustamisen ja henkilökohtaisen kokemuksen kautta, käyttää rahaa viisaasti, kokea niin paljon kuin mahdollista ja etsiä vaihtelua.
Viitoset ovat sielultaan mustalaisia. He haluavat mennä kaikkialle, nähdä kaiken ja he tarvitsevat jatkuvasti uusia stimulaatioita. He asettuvatkin siksi pysyviin olosuhteisiin vasta lähempänä 30. ikävuotta. Heidän elämänsä koostuu tavallisesti pitkästä sarjasta erilaisia kokemuksia. He ovat arvaamattomia, nopeaälyisiä, seikkailunhaluisia, kyvykkäitä ja levottomia. Viitoset haluavat olla vapaita ja he haluavat kokeilla kaikkea, mikä on uutta ja erilaista. Viitoset vihaavat rutiinia ja he ovatkin impulsiivisia ja nopeita niin ajatuksissaan kuin teoissaankin. Viitoset ovat energisiä, mutta myös itsekkäitä, ajattelemattomia ja temperamenttisia. Välillä he ovat kriittisiä ja sarkastisia. He ovat individualisteja, lahjakkaita, luovia ja he haluavat tehdä kaiken tyylillä.   
viitoset tarkastelevat elämäänsä haasteina. Heidän täytyy saada jatkuvasti olla liikkeellä. Uravalinta voi kuitenkin tuottaa heille vaikeuksia, sillä he ovat tavallaan yleislahjakkuuksia, jotka osaavat kaikkea hiukan, mutteivät mitään kunnolla. He menestyvät missä tahansa, sillä he osaavat delegoida ikäviä tehtäviään muille ilman, että he silti pinnaisivat töistä tai vastuustaan. Sopivia ammatteja viitosille voisi löytyä esim. rahan, lääketieteen, taiteen tai tutkimuksen alueelta. Myös kommunikointi ja ihmissuhteet voisivat olla mielenkiintoisia.
Naiset haluavat nähdä ensin hieman maailmaa ja muutamia miehiä myös, ennen kuin he asettuvat pysyvään suhteeseen. He ovat seksuaalisia ja tarvitsevatkin kuumaverisen miehen tyydyttämään tarpeensa. He ovat nautinnonhaluisia, vaativia ja erittäin seksikkäitä. He tarvitsevat paljon huomiota osakseen ja osaavat tehdä tarvittaessa myös aloitteen. Vaikka he eivät sitoudukaan kovin mielellään, synnyttäminen ja lapsen kasvattaminen voi olla silti heille palkitseva kokemus. Ikävistä kotiaskareista he eivät kuitenkaan opi pitämään.
Miehet haluavat elää vaarallisesti, ottaa riskejä ja elää hermoillaan. He tarvitsevat itselleen naisen, joka olisi heille samalla äiti, sillä he tarvitsevat jonkun, joka katsoo heidän peräänsä. naisen tulee kuitenkin olla viehättävä. Miehet ovat uhkapelureita ja he rakastavat raa ´asti ja animaalisesti. He haluavat olla aina herroja talossa eivätkä he pidä komentelusta. Heidän asenteensa seksiä kohtaan saattaa säikyttää naiset tiehensä. Miehet rauhoittivat yleensä vasta vanhempina, sillä nuorina he saattavat olla oikeita naistenmiehiä. 
Viitoset voivat olla oikullisia, ajattelemattomia, itserakkaita ja kriittisiä. Rahan suhteen he voivat olla varsin huolettomia ja nautinnonhalu menee helle usein liiallisuuksiin aiheuttaen riippuvaisuutta tupakasta, alkoholista, seksistä tai huumeista
Seksuaalielämässään viitoset haluavat kokea kaiken. Mikään ei ole heille liian vierasta. He tuntevat usein kaikki asennot, rakastelevat erilaisissa paikoissa, kuten kotona, työpaikalla tai vaikka lentokoneen vessassa. Vierasta eivät ole myöskään apuvälineet, oppaat tai muut käsikirjat. Pääasia, ettei vaan mikään jää heiltä kokematta. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt ovat tavallisimmin nymfomaaneja, jotka tekevät työtä pelkästä himosta.
Naiset kuvittelevat itsensä mieluusti sidotuiksi silkkisin köysin, raajat haralleen jonka jälkeen heitä hyväillään, kunnes he pääsevät eroottisen fantasian huipulle. Kattopeilit kiihottavat heitä. Myös kokovartalo suudelmat, kielisuudelmat ja hyväilyt vetoavat heihin. Viitosien oikea lempiasento on varmasti 69, mutta he ovat mestareita keksimään myös omia asentojaan.
Miehet pitävät pornoelokuvista, cunnilinguksesta, fellaatiosta ja esileikeistä. Heillä n paljon omia eroottisia kikkoja ja jotkut viitoset saattavat käyttää myös lääkkeitä pidentääkseen erektionsa kestoa. Erilaiset elämykset ja jännitys kiehtovat heitä. Siksi ei olekaan ihme, jos viitosia tapaa paljon transvestiitteinä, homoseksuaaleina tai biseksuaaleina.
Erogeeniset alueet: Vatsa, kädet, käsivarret, olkapäät, sukuelimet.

Syntymäpäivä numero on 22

Liike-elämän ryhmä
Syntymäpäivät: 2-4-8-11-13-17-20-22-26-29-31
Näihin liittyvät mm. suunnittelu, pankkitoiminta, hallinto, urakointi, kirjanpito ja ministeriö.

Parisuhteen numerologinen tulkinta : 1. Itsenäisyys, riippumattomuus

Parisuhteen Tarot tulkinta : X Kohtalo

Numerologia on todella kiinnostavaa ja olen nuoresta asti tutkinut sitä ajoittain.

 :smitten:  :smitten:   :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 09.10.2007 00:27:06
Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Tiigris - 09.10.2007 11:40:11
Minulla on

pyrkimys 9
vaikutelma 1
minuus 1
elämänopetus 7

Kiitos AthaMaarit kattavasta tietopaketista!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.10.2007 19:27:57
Rupesin tässä miettimään, mihin kaikkiin asioihin olisi syytä soveltaa numerologiaa.

Esim oman pankkitilini yhteenlaskettu numero on 5 eli vapaus, eräällä toisella 3 eli luova ilmaisu. Noh. Entäs sitten nämä asuntojen ja talojen numerot, seuraava osoite mihin muutan on taas 5 ja 3. Nyt 6 ja 7 (rakkaus, henkisyys).

Eka mies oli 5 ja lapsi on 3 (elämänpolku). Tämä vuoteni oli 5 ja ensi vuoteni 6. Serkkuni elämännumero on 6..

Tsekkailen milloin mitäkin numerosarjoja, että viittaavatko johonkin.

Puhelinnumeroni on mestariluku 11 ja eräällä 8 (samoin hänen synt päivän numeronsa, ellen väärin muista)-

Nimen mukaan olen 9, eräs herra taas 7. jne. Elämänvaiheeni on 7 ja seuraava on 3, sitten 8. Äitini elämännumero on 8 ja se on minulla joku numerologinen juttu, oliko sielun pyrkimys, muutoin olen yleensä 1, kuten isäni ja tuttuni, joka on 3v tauon jälkeen palannut kehiin.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 11.10.2007 19:30:58

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.

[/quote]

jåå å..mitäs sitten kun on syntynyt 12.12 niinkuin allekirjoittanut..nimipäivä niinikään 16.6  :idiot2:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 11.10.2007 19:34:37
ainiin..mulla jossain arkistossa on numerologisen kurssin käyneenä myös noitten lukujen +/- luonteenpiirteet kuvaus..jos jotakuta kiinnostaa niin kai mää voisin ne tänne naputella?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 11.10.2007 22:33:28
Käsittääkseni numerologiasta ei hirveästi jäädä tuollaisiin välilukuihin, kuten 12 vaan se supistetaan luvuksi 3 (1+2=3). Jos katsotaan sinun syntymäpäivää ja -kuukautta tuon minun löytämäni (yhden) numero 12:n tulkinnan mukaan, niin ekaksi nousee sieltä mieleen hallinta. Oletko hallinnanhaluinen, haluatko kaiken menevän justiinsa sinun mukaan?

Täällähän todettiin aikaisemmin, että jos jokin tietty luku esiintyy elämässä useasti, se yrittää sanoa sinulle jotakin. Esimerkiksi minun sotussa on paljon lukua 3. Kun soppaan lisätään vielä syntymäkellonaika, saadaan toinen kasa nelosia. Sotussani esiintyy luku 3 neljä kertaa ja syntymäkellonajassani luku 4 kolme kertaa.

Vanha ala-asteen aikainen ystäväni puolestaan asui todella monta kertaa asunnossa/talossa, jonka numero oli 8.

SA:n käyttämää numerologista mietintää voi soveltaa elämässä melkeinpä mihin tahansa :) Projekteille ja tapahtumillekin voi laskea oman elämänpolun syntymäpäivän mukaisesti sekä minuuden nimen mukaisesti. Esimerkiksi minun sarjisprojektini elämänpolku on 9 ja minuus 11.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Mio - 11.10.2007 23:21:40
Tietyllä olemassaolon tasolla (olikohan korkeammassa mentaalisessa) asiailmiöt esiintyvät numeroina ja geometrisinä kaavoina, joiden mukaan luovitaan näitä elon näyttämön rakennuspalikoita viuh!  :D

Mutta minä en ole numerokaava, vaikka eläisinkin yhtenä yhdessä  ::)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 12.10.2007 07:30:36
AM juu, välillä pinna menee kun ei asiat mene niinkuin haluan  :)

mulle mestarilukuvut 22 jälkeen oli yllätys, koskaan törmännyt moiseen mutta aina oppii uutta  :)

kun nimelleen on antanut numeroarvot konsonanteille,vokaaleille ja molemmille yhteensä voi tarkastella numeroita myös siten että se numero joka puuttuu vallan on ns elämänläksy..mulla se on 4 ja tarkoittanee suunnilleen sitä että rahan käyttöä olisi harjoteltava "hippasen" lisää , jonka toki allekirjoitan  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 12.10.2007 15:52:44
Minultakin puuttuu nimestä kokonaan luku 6 eli minun pitäisi olla hoivaavampi, perhekeskeisempi - sellainen hoitava äitihahmo ;D 6 on myös puhtaan feminiinisyyden luku ja sen kanssa on todellakin ongelmia tässä elämässä :D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.10.2007 15:57:31
Entäs sitten tapaamispäivämäärä, yö sellaisten lukujen välillä kuin 11 ja 3! Jos laskee päivämäärien merkitystä, laitetaanko aina pv+kk+v ?

Nyt on paljon esillä 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9 elämässäni, ei juuri lainkaan 2, 4.. 11 silloin tällöin muttei 22, 33.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 12.10.2007 16:03:46
Kyllä mie itse ainakin laskisin tapaamiselle numerologisen katsauksen tuollalailla eli päivä + kuukausi + vuosi. Ja sittenhän voi erikseen laskea vielä minuuden, jos tapaamisella on jokin erityinen nimi, esimerkiksi "Tampereen Astro Miitti".


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.10.2007 14:57:13
Numerologia on jotenkin ihanan raikasta verrattuna noihin uskonto/ ihmissuhde- vääntöihin mitä täälläkin on. Neutraalia.

Mutta missä kohdin numerologia ja astrologia, kuten AP kartat, yhtenevät? Esimerkiksi ensi vuoden teemani kun on 6, rakkaus ja palvelu, stemmaako se sen kanssa että 5 ja 7 huoneet ovat painottuneita (positiivisesti). Yleismaailmallista palvelua vai yksilöllistä.

Lienee itseni päätettävissä.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.10.2007 18:41:18
Expression: 34 / 7
Yours is the path of the mind. Silence and solitude are your doorways into the deep recesses of the mind and the universe. You are the philosopher, the analyst, the seeker and if you'd be willing, the teacher. The time and energy that you spend discovering the microscopic core of things has gifted you with the ability to tap into psychic energy. It is with this energy that you can separate the true from the false.

Soul Urge: 15 / 6
Love, giving it and getting it is your main concern. You are drawn to people and situations that allow you to express your ability to harmonize, heal and sympathize. Family relationships take up much of your attention as you always like to know what's going on, and you are good at resolving conflict. Beauty and the arts or decorating are also ways that you may express yourself.

Personality: 19 / 10 / 1
Others see you as a unique individual who always does their "own thing". Independent, capable and pioneering, you seem to take control of the situation and make it run effectively. You are very concerned with your image and always seem to dress in a way that gets noticed.

*Kiintoisaa, tapaamani henkilön ilmaisun numero 7, sama kuin minun elämän- vaiheeni vielä vuosia

sielun numero 6, sama kuin ensi vuoden numeroni

persoonan numero 1, sama kuin minun elämänpolkuni..

ei paha.

Henkisyys, rakkaus, itsenäisyys.  8)  :-*


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: vedenneito - 20.10.2007 00:16:32
Kyllä sitä voidaan laskea niinkin että koko nimi lasketaan yhteen ja minulla se on 99, ja omasta mielestäni se tarkoittaa yhteyttä kristusenergiaan. Ja joskus joku nimi on todella vahvempi kuin toinen, sen vain tuntee, ilman tälläisiä laskutoimituksia. Nimi antaa meille vahvuutta ,muttei siihen saa kuitenkaan liiaksi tukeutua. 8)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.10.2007 19:49:54
vai onko 9 plus 9 sama kuin 18 eli 9?

Huomasin tosiaan kävelyllä erään kanssa - pitkiä reippailuja - että hänessä on vahvasti filosofisuus, itsenäisyys ja kenties vielä tuo halu saada ja antaa rakkautta. Huumorintajumme synkkaa. Kummasti ei juttu meinaa loppua. Jos loppuu voi koskettaa. Mutta siinä pitää vielä edistyä..


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Eileithyia - 01.11.2007 22:18:12
Mulla: Elämänpolun numero 3, minuuden numero 11 ja kohtalon numero 5. Sitten oli vielä luku 22... Olisikohan ollut tulevan vuoden teema/hallitseva numero tai sellainen..  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Mio - 27.11.2007 12:17:39
Kielessämme numeron 0 ja sanan olla välille lutviintuu osuvahko yhtäläisyys kun asiaa tarkemmin pohtii...

Sitten eräs hassu juttu tuli vastaan yhdestä kirjasesta, jossa kerrottiin japanin kielessä tavun mu tarkoittavan tyhjyyttä tai ympyrää.. Vedin sen sitten mukaan tähän suomalaiseen mun ilmaisuun kun tarkoitetaan minuuteen kohdistuvaa happeningiä ja... Saatteko juonenpäästä kiinni? ::)


Otsikko: Murmur
Kirjoitti: Mio - 27.11.2007 20:13:15
Lueskelin tässä Salaista oppia, josta vastaan pulpahti tämmöistä liittyen tuohon 'nollaan'..

Muinaiset filosofit ajattelivat, että ympyrän muotoon on aina liitetty jotain jumalallista ja mystistä. Vanha maailma, joka johdonmukaisena symboliikassaan ja panteistisessä intuitiossaan käsitti näkyvän ja näkymättömän äärettömyyden ykseytenä, kuvasi jumaluutta ja sen ulkoista VERHOA – ympyrän avulla. Tämä kahden sulautuminen ykseydeksi ja theos-nimen käyttäminen erotuksetta kummastakin selitetään sen vuoksi ja se tulee yhä tieteellisemmäksi ja filosofisemmaksi. Platonin sanaa theos, koskeva etymologinen määritelmä on selitetty muualla. Hän johtaa sen verbistä thein, ”liikkua”, jumaluuteen liittämiensä taivaankappaleiden liikkeen perusteella.[131] Esoteerisen filosofian mukaan tämä jumaluus on ”öittensä” ja ”päiviensä” aikana (ts. levon ja toiminnan aikakausina) ”ikuinen lakkaamaton liike”, ”AINA TULEVA yhtä hyvin kuin aina universaalisesti läsnäoleva ja aina olemassa oleva”. Jälkimmäinen on alkuperäinen abstraktio, edellinen – ainoa mahdollinen käsitys ihmismielelle, jos se ajattelee tätä jumaluutta erillään jokaisesta muodosta. Se on alituinen, milloinkaan lakkaamaton evoluutio, joka lakkaamattomassa etenemisessään aionien läpi kiertyy takaisin alkuperäiseen olotilaansa – ABSOLUUTTISEEN YKSEYTEEN.

Ja samoin sieltä hieman eteenpäin:

Nelihaarainen risti on yksinkertaisesti neljän ilmansuunnan risti, mutta ristin merkki ei aina ole yksinkertainen.[137] Tämä tyyppi kehitettiin tunnetusta alkumuodosta, jota käytettiin myöhemmin ilmaisemaan useita ajatuksia. Egyptin pyhin risti, jota jumalat, faraot ja kuolleet muumiot pitivät käsissään, on Ankh , elämän merkki, elävä, vala, liitto… Sen yläosa on hieroglyfi ru , asetettuna pystyyn tau-ristin päälle. Ru on ovi, portti, suu, ulospääsy. Se kuvaa taivaan pohjoisosassa sitä synnyinseutua, jossa aurinko syntyy jälleen. Tästä syystä Ankh-merkin Ru on synnyinseudun naisellinen merkki ja edustaa pohjoista. TAIVAAN POHJOISOSASSA SEITSEMÄN TÄHDEN KUNINGATAR, jota kutsuttiin ”kiertokulun äidiksi”, synnytti ajan vuoden ensimmäisessä vaiheessa. Tämän alkuperäisen ympyrän ja taivaalle muodostuneen kierroksen ensimmäinen merkki on Ankh-ristin varhaisin muoto , yksinkertainen silmukka, joka sisältää samassa kuviossa sekä ympyrän että ristin. Tätä silmukkaa eli paulaa kannetaan vanhimman synnyttäjän, Ison Karhun Tyfonin edessä hänen arkkinaan, aikakauden, lopun, ajan käsitemerkkinä ja sen oli tarkoitus kuvata kiertokulkua. Tämä siis edustaa Ison Karhun pohjoistaivaalle muodostamaa ympyrää, joka muodosti ajan varhaisimman vuoden, mistä tosiasiasta päättelemme, että pohjoisen silmukka eli ru edustaa tuota ilmansuuntaa, ajan synnyinseutua, kun sen symbolina on Ankh-symbolin ru. Tämä voidaan kyllä todistaa. Silmukka on ark eli laskemista merkitsevä rek. Ankh-ristin ru toistuu kyproslaisessa merkissä  ja koptilaisessa ro, P.[138] Ro tuli kreikkalaiseksi ristiksi  joka on muodostettu kirjaimista ro ja khi eli R-K… Rek eli ark oli sen vuoksi kaiken alun (arkhe) merkki, ja ark-silmukka on pohjoisen risti, taivaan takimmainen puoli…[


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: j-62 - 09.12.2007 18:54:42
Hei kaikki numerologiasta kiinnostuneet.  :)

Mielenkiinnolla lueskelin tätä sivua. Itse teen ammatikseni numerologisia tulkintoja.
Haluan kertoa teille, että numerologia on todella hyvä keino lähteä tutkimaan itseään. On ihana oivaltaa itsestään aina uusia asioita ja sitä kautta myös kasvaa ihmisenä. Silloin voimme nousta elämän tikapuita ylemmäs ja lopuksi olemme yhtä sielun kanssa.

 :)

Numerologia mitä minä olen opiskellut on New Age numerologia. New Age numerologian avulla pystytään muuttamaan negatiiviset värähteet positiiviseksi.
Jos henkilöllä puuttuu kartastaan tiettyjä numeroita niin silloin hänellä ei ole tämän numeron värähteitä käytettävänään. Hänen on vaikeampi löytää itsensä ja elämänpolkunsa. New Age numerologialla pystyy tässä tapauksessa auttamaan.
Negatiivisia värähteitä pystytään muuttamaan positiiviseksi.

 :)

Meistä jokinen allekirjoituksella kirjoittaa oman kohtalonsa. Tätä myös pystytään muuttamaan. Itselleni tehtiin aikanaan muutoksia karttaani ja sen jälkeen elämäni on muuttunut paljon parempaan suuntaan ja elämääni on tullut paljon uusia asioita. Kohtalon muutos johti siihen, että opiskelin itse numerologiaa.

Halusin vain kertoa , että numerologia on myös jotain paljon suurempaa ja ihanampaa mitä olen nyt lukenut tältä sivulta.

Iloa päivääsi Toivoo j-62   :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 09.12.2007 19:56:46
Ah, ihanaa saada lisää tietoa tänne ketjuun ja vieläpä ihan ammattilaiselta! :D Kertoisitko vielä lisää miten New Age numerologiassa numeroiden, eteenkin puuttuvien numeroiden, värähtelyt voidaan muuttaa positiivisiksi? Pystyykö sen tekemään itse tietoisesti vai tarvitaanko siihen jonkinlaista numerologian ammattiauttajaa avuksi? Itseltäni esimerkiksi puuttuu kokonaan numero 6 numerologian kartaltani ja koen kuutosen edustamat asiat ei-minuna ja hankalina itselleni.

Suosittelen myös, jos haluat, että laittaisit tietosi astron Auttajalistaan, joka löytyy tuolta yläpalkista. Sinne ovat tervetulleita kaikenlaiset vaihtoehtoisten hoitomuotojen ja itsetuntemuksen ammattilaiset aina reikihoitajista meedioihin ja vyöhyketerapeuteista kiviterapeutteihin. Auttajalista ei ole hyväntekeväisyyslista vaan keino tuoda osaajat ja avun tarvitsijat toistensa tykö niin, että ammatinharjoittajalle maksetaan palkka ostetusta palvelusta. En ole ihan varma, saako sinne lisättyä tietonsa itse vai lisääkö ylläpito ne sinne pyydettäessä.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 10.12.2007 08:17:49
jep, kiinnostaa kans tietää lisää, multa puuttuu 4 vallan


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: j-62 - 10.12.2007 09:34:47
Heippa  :)


Numerologista muutosta ei voi tehdä itse vaan siihen tarvitaan aina sellainen numerologi, joka on opiskellut ja tietää miten muutokset tehdään.
Se ei ole mikään yksinkertainen prosessi vaan siinä joudutaan työskentelemään henkilön korkeimman minän kanssa.

Oma elämäni muuttui muutoksien myötä ja olen myös huomannut ja saanut kuulla, että henkilöille joille olen muutoksia tehnyt on myös elämä muuttunut paljon helpommaksi. Kun elämänpolku ja kohtalon vähteet ovat harmoniassa, niin silloin meidän on helpompi löytää oma polkumme tässä elämässä ja sanotaanko näin, että meille tuodaan asiat kuin tarjottimelle. Itse olen tämän huomannut omassa elämässäni.

Haluan kertoa ihanan rakkaus tarinan, joka tapahtui nuorelle miehelle jolle olin tehnyt muutokset. Nuori mies olkoon hänen nimensä tässä vaikka Pekka. Pekka oli hiljainen ja halusi olla aina kotona pelaamassa tietokone pelejä. Kerran hän taas pelasi jotain roolipeliä jonkun ulkomaalaisen kanssa ja he kirjoittelivat siinä samalla toisillensa viestejä. He huomasivat, että heillä on samoja ajatuksia ja muutenkin tuntui kaikki loksahtavan paikoilleen. Tämä toisessa päässä oleva pelaaja oli tyttö  joka asui austraaliassa. He rupesivat viestittelemään toisillensa enemmän ja enemmän ja kun tyttö ilmoitti, että hän muuttaa Englantiin niin Pekka halusi mennä häntä sinne tapamaan. Oltuaan Englannissa kaksi viikkoa Pekka tuli kotiin ja rupesi järjestelemään muuttoa pysyvästi Englantiin. Nyt Pekka asuu tytön kanssa ja hän on myös kosinut tyttöä ja saanut myöntävän vastauksen. Olen nähnyt nuoret valokuvassa ja täytyy sanoa, että he ovat ihan saman näköiset. Itselleni tuli mieleen, että Pekka on löytänyt oman kaksoisliekkinsä, eli sielun kumppanin. Olen saanut luvan kertoa tästä tarinasta.

 :smitten:

En halua mitenkään markkinoida itseäni tässä mutta haluan vain tuoda tietoosi, että emme ole voimattomia siinä miten elämme elämäämme. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa sen kulkuun omilla asenteillamme, ajatuksillamme ja muutoksilla. Siksi numerologia on jotain paljon enemmän.

 :laugh: T: j-62
Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: j-62 - 11.12.2007 09:53:32
Hei  :)

Pistän tähän kotisivujeni osoitteen jos vaikka haluat käydä tutustumassa enemmän tähän aiheeseen.

htt://personal.inet.fi/koti/numerologijaananyrhinen/       :)

T:j-62Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 10.01.2008 10:38:42
Mietin edelleen välillä tuota numerosarjaani 5 7 3 8.

Selvästi henkinen vaihe on tietoisuuden kasvua, kun 5 oli vaan menoa ja bisneksiä. Esim kasvoin erilleen ent tutuista ja ainakin tutustuin Itseeni ja joihinkin henkisiin ihmisiin, ryhmiin. Mutta 3 vaihetta hieman odottelen ja sitten se 8. Vaikuttavat työnkuvaan.

Vaan meneekö elämä niin automaattisesti ja miksi juuri noin?

Ystävälläni on vielä 12 vuoden ajan 6-vaihe! Siis rakkaus ja palvelu, mikä sauma tuntea hänet. Eräällä se olisi tullut vasta elämän lopussa enkä jaksanut tuntea enää. (Vaikka hän on jo kokenut 3 ja 8 vaiheet! Outoa, siis tässä elämässä)

Huomasin tässä haaverini aikana nimittäin, että liikaa ei auta suunnitella ja kontrolloida elämää, yllätyksiä aina tulee suuntaan ja toiseen. Toisaalta huomaan että tämä vuosi on todella 6-vaikutteinen ja AP kartalla tapahtuu 5 ja 7:ssa; kakkosessa, kun on 8-vuosi eli varat. 2011 on 9-vuoteni jolloin korostuu myös AP kartan 12-huone..jne.

Edellisen kirjoittajan juttu on kiintoisa - mutta olisko tarkoitus esimerkiksi muuttaa juuri nämä 4 elämänvaihetta ja miksi? Numerologian muuttaminen kuulostaa jännältä. Täytyypä harkita.. nyt tyytyväinen olo.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Mirjam* - 12.01.2008 12:20:15
Minä en tiiä onko siihen olemassa joku sääntö, mutta itse laskisin erikseen asunnolle ja kaupungille ja vaikka sitten lisäksi vielä yhteis"summa-vaikutus"(?)
Tai niin olen ainakin tehnyt.  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: j-62 - 24.01.2008 10:33:51
Hei  :)

Vastaus Soul`s Adventurelle. 

Elämän vaiheita ei voi muuttaa, ne tulevat aina olemaan.

Muutoksella löydetään henkilön sisäinen vahvuus. Piilossa olevat voimavarat tulevat esille. Jos henkilöllä ei ole käytettävissä esim. numero 2 niin hänellä ei ole pehmeyttä eikä empaattisuutta. Kun muutos tehdään ja hänelle annetaan uusien nimien myötä numero 2 niin hän saa itsellensä pehmeyttä, empaattisuutta ja hän oppii tekemään yhteistyötä muiden ihmisten kanssa.

Joka kerta kun muutat allekirjoitustasi esim. naimisiinmenon tai vaikka jätät kirjoittamatta allekirjoituksestasi joitain kirjaimia pois, niin nämä muuttavat kohtaloasi. Olet varmaan huomannutkin, että välillä haluat kirjoittaa allekirjoitustasi eri tavalla. Silloin sisälläsi on tunne siitä, että haluat elämääsi
muutosta. Muutos voi olla positiivinen tai negatiivinen. Positiivinen muutos johtaa siihen, että pääset elämässäsi eteenpäin. Negatiivinen muutos taas vie sinut hetkeen jolloin joudut työstämään asioita elämän läksyjesi kautta ja se ei välttämättä ole aina helppoa. Jokainen numero kertoo minkälainen kohtalosi tulee olemaan. Kun syntymänumero, sisäinen numero ja kohtalon numero ovat tasapainossa, silloin henkilöllä on helpompi löytää oma elämänpolkunsa ja hänen on helpompi löytää oma paikka elämässään.

 :)

j-62


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Neela - 19.02.2008 21:54:43
Hei!

Voisiko joku numerologiaan edes vähän perehtynyt auttaa? Eli mitäs minun pitäisi nyt näistä luvuistani päätellä?
pyrkimys 3
vaikutelma 8
minuus 11
elämänpolku 22
sielunnumero 33

minuudesta tunnistan ainakin itseni paremmin numerosta 11 kuin 2.
Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii kommentoida. ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Tibetan - 20.02.2008 20:57:42
Tästä linkistä saat hieman tulkintaa syöttämällä nimi- ja syntymätietosi
http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/ (http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Neela - 21.02.2008 20:37:42
Kiitos  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 17.03.2008 19:37:07
Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Juups. Luvusta 12 kerrotaan syvemmällä tasolla, että se  (siis luku 12) tarkoittaa pientä kuolemaa, aiempien suunnitelmien toimimattomuutta ja muutoksen välttämättömyyttä sekä entisen elämänjärjestyksen -tai suuremmassa mittakaavassa entisen maailmanjärjestyksen luhistumista ja uuden astumista voimaan. Että energiat muuttuvat suht radikaalisti sen jälkeen = luvun 12 esiintymisen jälkeen. Esim. 12 kuukauden jälkeen alkaa uusi vuosi, uudet 12 kk... jne.

Tämän vuoksi luku 13 tarkoittaakin -toisin kuin meillä Suomessa uskotaan- uutta alkua, alitajuisten suunnitelmien tulemista radikaalisti näkyvään muotoon elämässä. Siksi moni tuntuu pelkäävän lukua 13, kun kerran pelkää muutosta.

Tosiasiassa kuitenkin ne, jotka aavistavat tulevat energiat ja asiat, voivat hyvin ja 'ovat aikaisia lintuja sekä nappaavat madot toisten nenän edestä kun luku 13 alkaa jyllätä'.
Henkilöt, joilla numerologisena lukuna on 13/22/4 ovat innosta piukkoina, kun voivat alkaa rakentaa uusia suunnitelmia todeksi, tai ihan oikeasti rakentaa jotain näkyvää uutta tähän maailmaan.

Jotkut 13/4/22 -tyypit ovat niin kuivan narisevia suunnitelmiensa kanssa, ettei pahemmasta väliä. Mutta pelkästään luvusta 13, eli pienen kuoleman ahdistavuuden ohittamisen antamasta varmuudesta uuden tarpeellisuudesta tämä piirre ei johdu, vaan ilmentyy muista numerologisista vastaavuuksista henkilön numorologisella kartalla.

Ota tästä sitte selvää ;) !!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 17.03.2008 19:44:57
Hei!

Voisiko joku numerologiaan edes vähän perehtynyt auttaa? Eli mitäs minun pitäisi nyt näistä luvuistani päätellä?
pyrkimys 3
vaikutelma 8
minuus 11
elämänpolku 22
sielunnumero 33

minuudesta tunnistan ainakin itseni paremmin numerosta 11 kuin 2.
Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii kommentoida. ;)


Kovapa on sinulla elämänkoulu! Monta mestarilukua= paljon vastuuta, johon toki kasvat pikkuhiljaa. Varmasti kaipaat näkyvää asemaa, vaikka pelottaa astua esille ja ottaa aktiivi, tietoinen vastuu sanoista, teoista yms myös yhteiskunnallisella tasolla.
Saatat olla ajoittain vallan sitova. Ethän sinä sillä pahaa tarkoita, mutta toivon itsesi vuoksi, että alat kiinnittää tähän huomiota.

Mestarilukujen energiat ovat usein varsin vaativia ja huomaamatta alkaa odottaa toiseltakin 'korkealentoisuutta' sekä vahvaa sitoutumista vain asia-asioihin. Tällaisten tilanteitten ja jaksojen vuoksi mestarilukujen sävyttämä elämä on joskus tuskastuttavan vaativaa, mutta aina paljon enemmän antavaa - kuitenkin. Varsinkin kun muistaa välillä iloitella ihan fyysisesti, eikä unohda henkistäkään irroittelua.


Siis va8 py3= mi11, ep22, sn33 ...

Jos ihan lonkalta sutaisen viitteitä elämällesi, sanon että verkostoitumiseen pomoasemaan. Mukana hyvä olla luovuutta, perehdyttäjän tehtävän hyvän toimivuuden takaamiseksi.
Muista kuitenkin, että hyvä ilmapiiri on luotava itselle, muuten uuvut. Jos ylenmääräinen tahdikkuus pääsee sanelemaan elämääsi, voivut ympäristön vaatimusten alla. Sielun ja ruumiin hoitaminenkin kiinnostaa, niin uskoisin.

Suuntaa kuitenkin suoraan korkeammalle tasolle. Arkipäivän nyhjäämisessä tulisi sinustakin vain alkoholijuomien maallikko-asiantuntija.  ;D   Niitä on Suomessa jo koko maailman tarpeisiin riiittävästi.
Kansainvälisyys, oikeammin kosmisuus puhuu numeroistasi. Tuskin sinun on kovin vaikeaa ymmärtää suurempia suuntaviivoja ja elämän suurempaa totuutta. Vaikka ympäristö tahtoisikin vetää sinut alailmoihin, pyristele reippaasti vastaan. Moni ihminen ei kestä, jos läheinen menestyy. Siltikin vain ne, jotka on tarkoitettu oivaltamaan suuria linjanvetoja, sen myös omakseen kokevat. Onhan heille (olet yksi heistä) annettu järki ja sen käyttöohjekin jo syntymälahjana.

Ettäkö tämä olisi itserakkauteen kehoittamista? No eipä todellakaan. Suurempaa rakkautta ei  toisille voi antaa, kuin että tietää mitä tekee ja ymmärtää myös vastuunsa. Siltikään ei sinun kuulu kantaa  heikompia olkapäilläsi, koska silloin heidän jalkansa surkastuvat. Sitten he ovat sinulle riippakivinä. Neuvo, älä tee puolesta. Auta vain se hetki, että toinen jälleen voi nousta ja toimia. Mutta opiskele, jotta hallitset alan, jolla apuasi ja neuvojasi jaat.

 :smitten: :)

Hups! Tulipas se pikana, ritirampsu sinulle. Uskon että ymmärrät.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Neela - 17.03.2008 20:09:21
Siis py3 va8= mi11, ep22, sn33 ...

Kovapa on sinulla elämänkoulu! Monta mestarilukua= paljon vastuuta, johon toki kasvat pikkuhiljaa. Varmasti kaipaat näkyvää asemaa, vaikka pelottaa astua esille ja ottaa aktiivi, tietoinen vastuu sanoista, teoista yms.
Saatat olla ajoittain vallan sitova.

Jatkan kohta...

Jatka ihmeessä! KIITOS!
Noista mestariluvuista, kun en juuri tietoja löydy, tai ainakaan mitä niistä olisi opittavana, miten vastata niiden "vaatimuksiin"
Minulla on jo aika pienestä asti ollut olo, että minulla olisi joku tehtävä, mutta... mikä???
En ole koe olevani sitova, mutta JOKA paikkaan pitäisi päästä näppeinensä. Opetan ympäristöni (tahattomasti) avuttomaksi ja kiukuttelen sitten, kun yksin joudun kaiken hoitamaan. :crazy2:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: j-62 - 25.03.2008 20:56:53
Hei NL  :)

Mestarivärähde on korkeampi värähde kuin tavallisen numeron värähde. Mestarivärähteiset ovat syntyneet tänne auttamaan ja opastamaan muita ihmisiä. Jos henkilö ei elä mestarivärähteen mukaan niin hän kyllä tulee sen huomaamaan. Hän voi jopa sairastua fyysisesti tai psyykkisesti (masentuneisuutta) ja siksi on tärkeää tiedostaa tämä värähde ja alkaa elämään tämän värähteen mukaan. Mestarivärähteisen täytyy elää hyvä ja puhdas elämä auttaen muita ihmisiä.


 :angel: j-62


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Neela - 25.03.2008 21:47:23
Kiitos molemmille sekä t.touhula, että j-62.  :smitten:

Tässäpä minulle hetkeksi miettimistä ja harkittavaa.
Työelämässä olen hoitoalalla ja esimiestehtävissä, jotenka... :)
Mutta vielä ei tunnu, että olisin löytänyt sen oman "juttuni", teistä molemmista kovasti apua, kun pohdin mitä tekisin elämälläni.

Ps. touhula; ymmärsin, "osui ja upposi".  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 26.03.2008 12:22:20
Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Juups. Luvusta 12 kerrotaan syvemmällä tasolla, että se  (siis luku 12) tarkoittaa pientä kuolemaa, aiempien suunnitelmien toimimattomuutta ja muutoksen välttämättömyyttä sekä entisen elämänjärjestyksen -tai suuremmassa mittakaavassa entisen maailmanjärjestyksen luhistumista ja uuden astumista voimaan. Että energiat muuttuvat suht radikaalisti sen jälkeen = luvun 12 esiintymisen jälkeen. Esim. 12 kuukauden jälkeen alkaa uusi vuosi, uudet 12 kk... jne.
kiva syntyä 12.12  ;D vuotena siten 77 ja puhelinnumerossa 3x7

Sisäinen elämänluku: 7
Suurin sisäinen toiveesi on saada elää rauhassa ja sopusoinnussa.

Ulkoinen elämänluku: 9
Ystävällinen olemuksesi, halusi auttaa lähimmäistäsi ja kosmopoliittinen tapasi elää johtaa siihen, että olet kovin ihailtu ja pidetty henkilö.

Elämäntapa: 7
Kun elämäntapasi on 7, olet hyvin intuitiivinen.
   
Elämänpolku: 3
Älä ole turhaan ujo, vaan paljasta luovuutesi rohkeasti muillekin.

http://mediatiedot.kuvalehdet.fi/numerologia/


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 30.03.2008 15:07:39
Tällanen infoisku löytyi ainakin elämänpoluksi luvulle 44 nettisivulta Psychic Readings (http://www.psychic.com.au/psychic-numerology-master-numbers.htm)

Mestariluku 44, avainsana Mahdollisuus
Elämänpolku 44 on alkemistin tie. Pysty luomaan taikaa itsesi ja muiden ympärille. Mahdollisuudet suorastaan satavat taivaalta niskaasi. Sinulla on kova tiedon jano ja tämä saattaa johtaa sinut etsimään vastauksia elämän suurimpiin mysteereihin. Seuraat omaa tietäsi ja olet pitkälle itsenäinen ja yksilöllinen. Sinulla on korkeat mentaalisen kontrollin arvot ja kun niitä käytetään ihmiskunnan yhteisen hyvän edistämiseksi, pystyt luomaan muutoksia ympäristöösi, ehkäpä koko maailmaan. Elät päivä kerrallaan ja ihmiset pystyvät odottamaan sinulta paljon. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että tunnet eläväsi ja tekeväsi jatkuvasti vain muille ja tämä puolestaan saattaa ennen pitkää johtaa tunteeseen siitä, että olet "riittämätön", mikä on kaukana todellisuudesta.
Avainsanat
Usko, kunnia, teollisuus, yksilöllisyys, mainostaminen, innostaminen, iloisuus, ilmaiseminen, mahdollisuus, visiot, sisäinen näkökyky, odotukset, velvollisuudet, ennakko-odotukset,  yhteys.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 16.04.2008 13:09:57
Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Juups. Luvusta 12 kerrotaan syvemmällä tasolla, että se  (siis luku 12) tarkoittaa pientä kuolemaa, aiempien suunnitelmien toimimattomuutta ja muutoksen välttämättömyyttä sekä entisen elämänjärjestyksen -tai suuremmassa mittakaavassa entisen maailmanjärjestyksen luhistumista ja uuden astumista voimaan. Että energiat muuttuvat suht radikaalisti sen jälkeen = luvun 12 esiintymisen jälkeen. Esim. 12 kuukauden jälkeen alkaa uusi vuosi, uudet 12 kk... jne.
kiva syntyä 12.12  ;D vuotena siten 77 ja puhelinnumerossa 3x7

Sisäinen elämänluku: 7
Suurin sisäinen toiveesi on saada elää rauhassa ja sopusoinnussa.

Ulkoinen elämänluku: 9
Ystävällinen olemuksesi, halusi auttaa lähimmäistäsi ja kosmopoliittinen tapasi elää johtaa siihen, että olet kovin ihailtu ja pidetty henkilö.

Elämäntapa: 7
Kun elämäntapasi on 7, olet hyvin intuitiivinen.
   
Elämänpolku: 3
Älä ole turhaan ujo, vaan paljasta luovuutesi rohkeasti muillekin.

http://mediatiedot.kuvalehdet.fi/numerologia/


Lukaisinpa 'hoi kotvasen' kuluttua tekstiäsi. Takerruin tietty syntymäaikaasi ja sen mielleyhtymiin. 12.12.1977 = 30 = 3
Tätä tulkitessa voi vain todeta, että taidat ollakin syntynyt kantamaan vastuuta suurista muutoksista yhteiskunnallisesti. 12+12+6/33 (1977=24, 2+4=6 = 33). Tämän voit tehdä ympäriltäsi voimia kooten tehtävän suorittamiseen, eli koota henkilöitä tukemaan tahtosi tietä. Heille on hyvä delegoida tehtäviä kunkin osaamisen mukaan. Siis jaotella kullekin kykyjen mukaisia tehtäviä, jolloin jokainen mieluusti toimii porukassa, koska kokee syvää onnistumista.

Usein 3-ihmiset luovat ilmapiirin läheisten odotusten mukaan, ja voivat sitten itse huonosti, koska ympäröivä energia ei ole 3:lle itselleen aitoa.

Mikä neuvoksi? Luo elämäsi ja ympäröivät energiasi siten, että itse voit hyvin ja elvyt aina uudestaan ja uudestaan. (Silloin on 'varaa' vuotaa auttavaa energiaa jonkun sitä tarvitessa. Mutta silloinkin vain sen ajan kuin on täysin välttämätöntä.) Katso tarkkaan, ketkä viihtyvät lähelläsi, kun olet aidoimmillasi. Huomioi (ja tarvittaessa poista elinpiiristäsi) ne, jotka pyrkivät viemään voimasi tai pakottamaan sinut mukautumaan heidän toiveisiinsa tai näkemyksiinsä. Meillä jokaisellahan on oma tiemme kuljettavanamme.

Joskus tuntuu ikävältä, kun vaikeassa kehitysvaiheessaan olevan -muuten mukavan- ihmisen joutuu nakkaamaan ulos omasta elämästä, mutta aina ei uppoa sanomiset, eikä ainakaan kaikille. Jos ja kun toinen jonain päivänä ymmärtää miksi joutui evakkoon, hän voi aina palata. Hyviä ihmisiä on turhan vähän elämässä.
Mutta silti ne, jotka eivät kunnioita Sinun näkemyksiä, eivätkä salli Sinun elää omilla ehdoillasi (= pyrkivät hajoittamaan tai tiedostamattaan hajottavat Sinua tai elinympäristöäsi) on  hyvä karkoittaa henkiseen siperiaan ajaksi tai rajatuksi ajaksi. Josko he vaikkapa sallisivat karkoituksensa jälkeen Sinunkin olla elossa niillä ehdoilla, joilla Sinut on tähän elämään kutsuttu - tarpeellisena juuri tänä aikana toimimaan.

Aina on ihmisten elämänpolut ristenneet, mutta vain joittenkin risteämät näyttävät heti hedelmänsä. Malttamattomat ja keskenkasvuiset pyrkivät loukkaamaan (tai huomaamattaan louk...) toisia mennen tullen. (Esim. levittämällä toisen henk. koht. tietoja ympäriinsä...  tms.)

Esimerkkinä olkoot nämä tyrkky-tissi-tukiainen ja rinsessa-ryysynen. Kun eivät saaneet mitä tahtoivat, niin miehet (ja Suomen kansa) joutuivat kärsimään. Hyvän ulkoministerin menettäminen kuitenkin on Suomelle suurempi haitta, kuin heikolla itsetunnolla varustetun luomuna 'rinat' omaavan silikonitäytteisyys tai 'rinoillaan' ansion haku sekä kaipaamansa julkisuus. Samaan kategoriaan kuuluu keittiöapulaisen pääsemättömyys emännöimään  :coolsmiley:  8)  :police:  :smiley6600:
valtionpäämiesten kutsuja Kesärannassa.
  :idiot2:  ;)
Eläköön miesten(kin) oikeus valita kumppaninsa. :2funny:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 16.04.2008 14:12:14
Tsau basilika ja Athamaarit!


Tuosta 44.stä muutamia huomioita elämäni varrelta heitän keskusteluun.

Tuntemani 44.set ovat joko lääkäreitä, toiminnan- tai toimitusjohtajia tai muuten verkostoja luovia ja vastuusta päänsä pölkylle laittamaan joutuvia, jos mikä tahansa organisaatiossa menee vikaan. Elikkäs elämän nelivaljakkoa ohjastavat yli heikkojen jäitten ja läpi kurakkojen. Menevätpä vauhdilla parhaimmillaan vaikka yli sillattomien ojien tai jokien. ;)

Jos toimivat näkyviä rakenteita luoden, ovat sielläkin (mikäli oivaltavat elämänpolkunsa annin) isommassa vastuussa, kuin vain rakennusmestarin hommaa pyörittämässä, lankunkantajina tai vain nauloja hampaissaan pureskelevia ja siitä välistä sadattelevina.  :laugh:

Saaplari. Työ häiritsee. Kaikkeen sitä päänsä laittaa, kun vp.nään takapäivystäjänä  toimimaan... :(
 


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lionheart - 18.04.2008 12:10:28
Jes, löytyihän täältä numerologiasta juttua. Oikein reilustikin vielä, sanoisin jopa.  :laugh:

Itse olen vasta joulusta asti tutustunut juuri numerologian kautta astrologiaan yms. Laskeskelin silloin kaikki numeroni papereille ja huomasin tuon itseeni täysin osuvan ykkösen toistuvan usein näissä sanottakoon merkityksellisimmissä kohdissa. Tibetanin linkillä (kiitos siitä muuten  ;)) sain nuo kaikki numerot nenun eteen kerralla ja wooou..
Tiesin, että ykkösiä olis paljon ja kolmonen saattaisi esiintyä mutta että tällä mittakaavalla  :o  Kaseja oli myös älyttömästi.
1,3 ja 8: ainakin omat tietoni näistä numeroista ja niiden kuvauksista tuntuvat osuvan minulle kuin nenä päähän. Tuolta sitten lueskellessani tämä tunne vain vahvistui.  :laugh: Jännää.

Sitten ihan oma pieni mietteeni, kannattaako sitä numerologiaa käyttää ihan kaikkeen? Niinkuin jossain tuolla silmille pomppasi mm. pankkikortin numeron tulkitseminen? (HUOM! En tarkoita kohdistaa tätä kritisoivasti kyseisen kommentin kirjoittajaa kohtaan, yleisesti siis  :)).
Meitsin kirjassa lukee kyllä tosin näin: "Numeroiden käyttötarkoitus ennustamiseen on monipuolinen. Esimerkiksi tulevan tärkeän tapaamisesi voit tulkita laskemalla yhteen tapaamisen päivämäärän oman syntymä- ja niminumerosi kanssa."
Itse olen aina pitänyt numerologiaa vain ihmisten persoonan tulkitsemisen apuna, joten mietin että miten pitkälle asti sitä voikaan numerologiaa hyödyntää? Kun seuraavan kerran vaihdan kännykän numeroa, niin laskenko siinä tiskillä sitten ensin niiden numeroiden summan omien numeroideni kanssa, tai kenties kaikkien ystävieni numeroiden kanssa ja täten saan tietää soitellaanko minulle paljonkin tai että kuinka suureksi minun laskuni tulee kuukaudessa kasvamaan?
Valaiskaa pientä mieltäni..  :D

Kyseenalaistamisen mestari Lionheart lopettaa tähän.. ->


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.04.2008 12:27:03
Ei tarvitse käyttää yhtään mihinkään jos ei halua.

Sielukumppani, nuorempi veljeni, hänen elämännumeronsa on 1 kuten minulla. Ehkä elämänpolku eniten "näkyy" siis kun olen ollut 5, 7, 4 tyyppien kanssa. Huvikseni olen laskenut kyllä puh. numeroita yhteen (itselle mestariluku 11). Asunnon numerot voi olla merkitseviä? Esim minulla tulee numeroita 5 ja 3 jälleen kerran numeron 23 kautta.. myös ovikoodi, heh siitä tulee rakkaus ja palvelu 6.. ja eräs muu luku..


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 18.04.2008 12:47:28
jahhaa Lionheart!

Enpä olekaan aikoihin tulkinnut tuolta kannalta elämääni tai sen tapahtumia, varsinkaan etukäteen. Muistan  kyllä, kun valitsin viimeksi puhelinnumeroita, laskeskelin hyvin tarkkaan, mitä tiivistettyjä eli numerologisia sarjoja niistä tulee. Varsinkin työnumeroina käyttämäni numerot ovat olleet maksimi- tuottosuhteessa numeroitten loppusummaan sekä numerosarjassa esiintyviin yksittäisiin numeroihin.

Mielenkiintoinen episodi alkoi n. 9 vuotta sitten, kun minutkin kirjattiin erään kurssin jälkeen toimialalle luvallisten  toimijoitten joukkoon. Muut kurssilaiset saivat juoksevia, vielä käyttämättömiä numeroita. Minulle annettiin syntymäpäivästäni löytyvin numeroin koostettu, aiemmalta alan gurulta vapautunut ID-tunnus. Tietty: mestariluku 22, siis yhteenlaskun loppusumma.
Siitä lähtien olen joutunut pyöritykseen jos toiseenkin. Usein alan tietoa ei ole suostuttu kertomaan päättäjien taholta, mutta kuitenkin on odotettu, että toimin alan sääntöjen ja lakien määräysten mukaan. No, siinäpä sitten olen penkonut yhden jos toisenkin asiakirjan ja historiikkejä mennen tullen. On tullut kalossista otsaan ja melkein takamuksellekin...
Kunnes...
Törmäsin kouluttajaan, joka kysyi, miksi nimeni usein esiintyy päättäjien papereissa ja kokouksissa. Olen kuulemma aiheuttanut harmaita hiuksia ja sydämentykytyksiä. Niinpä kerroin tälle hierarkiassa "korkeimpaan neuvostoon" lukeutuvalle mainion oikeudenmukaiselle persoonalle -joka alkoi puhkua pyhää vihaa ja tuli pikkuhiljaa aivan tulipunaiseksi kasvoiltaan- esimerkkejä mihin olen alalla törmännyt. Yks kaks hän nousi pöydästä tuolit ryskäen ja kahvit kumoten. Huikkasi olkansa yli: 'Odota täällä.' Meni vajaa puoli tuntia, siivoilin siinä pöydän. Hain uudet kahvit itselleni. Mietin... Mitähän tästä seuraa.
Takaisin tullessaankin hän oli vielä aivan punainen kasvoiltaan, puhisi kiukkkua ja sanoi, että 'huolesi ovat ohi'. Kertoi asiat, mitä hän oli kovistanut
'konttoriväen'  kirjanneen minusta. Kaikki paperit olivat hänellä, kopiot ajettu silppurista läpi. Hän totesi: 'Jokainen joka sinua täst' edes tahtoo kurmottaa, joutuu kynsiini. Sait siis työrauhan. Mutta! Älä muuta tyyliäsi.'

Mielenkiintoisinta tässä kaikessa on, että hänen syntymäpäivästään laskettu, eli hänen elämänpolkunsa luku on sama kuin tuo alan ID:ni.  Saman lopputulemaan tullaan hänen ristimänimestään, eli hänen Minuutensa luku on myöskin samoista numeroista koostuva. Sanomattakin on selvää, että myös hänen kaikki muut koostelukunsa ovat mestarilukuja.

Puhelinnumeroista puheenollen vielä:

Laskin ja mietin juuri ainutta julkista numeroani. Aloin ymmärtää, miksi siitä on muodostunut varsinainen 'paskamagneetti'. Numerosarjassa järjestyksessä edeten, siis edellinen ja seuraava nro yhteenlaskien tai miinustaen, on selvää dissonanssia eli dis-harmoniaa. Otanpa ja etsin itselleni uuden julkisen numeron ja katsonkin tarkkaan, että myös numeron sisällä on harmonia voitolla, ellei sitten löydy täydellistä harmoniaa huokuvaa kännynumeroa.
Hassua, että salaiset numeroni ovat jokainen harmoniavoittoisia, eikä niistä kuin yhteen ole muodostunut 'paskamagnetismia'.  

Heh! ;) :2funny: :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lionheart - 18.04.2008 13:07:46
Niin, pakkohan ei ole jos ei halua.
Itse nyt sitten tuossa laskeskelin, niin puhelinnumerosta tulis nelonen, talon numerosta seiska, mopon rekkarista 11 tai se kakkonen, isomman pyörän rekkarista vitonen..
Vois ens viikolle ottaa teemaksi: kaiken minkä vaan pystyy soveltaminen numerologiaan. Kattoo sitte miltä näyttää  ;) Itse olen edelleen sitä mieltä, että materian kartoittaminen millään suuremmalla tavalla on turhaa. Elävä, sielullinen olento ja sen tulkitseminen taas päinvastoin rikastuttaa omaa mieltämme ja ymmärryksen tasoa. Tai.. Noh, otanpa tuosta pari sanaa takaisin, ne materiaaliset asiat joihin meillä itsellämme on jonkinlainen tunneside (esim. lapsuudenkoti. Himodatiksena mun tulisi kirjoittaa tähän kohtaan tietokone), niin niiden numerothan saattavat tarkoittaa jotain..? Ja se oma asunto, niin. No, sittenhän sen näkee kun on kokeillut. Ensi viikolla siis, Lionheartin missio astuu käytäntöön. Kokeilemallahan asiat selviää.  :)

Mielenkiintoista, t.touhula.
Jospa sitten näitä kaikenmaailman tunnuksia aletaan miettimään, niin olishan se jännää jos minäkin jonain päivänä saisin jonkun numeropätkän johonkin ja huomaisin sen sisältävän edellämainitsemiani omia itselle tärkeitä numeroita. Kyllä.
Tällä hetkellä ei sellaisia paljon löydy tai ainakaan tule mieleen.. Pitäsköhän tsekata yhteishakuni numero ja laskea se?  :laugh: Saiskohan siitä tietää, että missähän niitä opintoja tulen ens syksynä jatkamaan? Nyt kun innostuin niin kokeillahan täytyy aina..  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 18.04.2008 13:39:00
Juu.Lionheart!

Sillai sit' pitää. Moposi 11 tarkoittaa, että toimit tiedonvälittäjänä ja mahdollistat tiedonlähteen ja tiedonsaajan tasavertaisuuden. Toimit siis kouruna, jota myöden tieto kulkee. Mieti tätä, kun viiletät katuja ja kujia, vieden tietoa sinne ja tänne.

Puhelinnumero = 4 = 22 = 11 + 11 jne. Keskustelusi ja tiedustelusi rakentavat verkkoja.

5... Asioissa, jotka tähän liittyvät, saat kokea muutoksia ja matkusteluja. Muista kuunnella sekä sydäntäsi että järkeäsi, muuten voit huonosti ja muitten ohjailu vie sinut kauas todellisesta itsestäsi. Jäät silloin keinulaudaksi, joka ei tykkää olla liikkessä, muttei myöskään pysähtyä. Valitse siis itse, mikä milloinkin sinua keikuttaa. Omasta tahdostasi tai suostumuksellasi.

Talosi numero 7 kertoo, että helposti mökkihöperöidyt. Tieteile - älä eristäydy. Jos vetäydyt (Raamatun sanoja lainatakseni) omaan rauhaasi, tee se tietoisesti ja rajatuksi ajaksi, jotta oma rauha rakentaisi sinua, eikä kuitenkaan irrottaisi sinua omasta viitekehyksestäsi tyystin - siis tekisi kummajaista nimeltä Lionheart!

;) Voi hyvin!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lionheart - 18.04.2008 13:59:44
Kiitoksia tulkinnoistasi, t.touhula  :smitten:

Tuossa äsken kirjottelin siitä yhteishaun numeron laskemisesta ja tulkitsemisesta.. Laskin siihen siis minun tapaukseni käsittelynumeron, tulosten julkistuspäivän ja oman numeroni saaden tulokseksi mystisen 44. Tai 8? Pelkkä käsittelynumero antaa tulokseksi kutosen.
Näitä jos pienen pääni sisällä alan laskea yksi yhteen, kaikki johtaa kaikkeen -periaatteella niin woou.. Kylmät väreet  :D Kovasti pukkaa muuten seiskoja kun ympärilleen kattelee, tuli ihan näin btw mieleen.
Ärh, ei saa alkaa liikaa miettimään näitä asioita tai myöhemmin menee maku koko touhuun. Hillitsen itseni siis, ens viikolla kerkeen miettimään lisää..
Mutta kun kerran vauhtiin pääsin, niin voisin tässä joutilaana matikkapää valmiiksi lämmiteltynä painua laskemaan avaruusgeometriaa. Kai siitä koekin olisi maanantaina..  ::)
Päivänjatkot teille..  :smitten:

Lionheart kiittää, kuittaa ja katoaa.. ->


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 18.04.2008 14:31:49
Siis kutonen sun oman  paperin numero... hmmm hm!

Elikkäs sen mukaan olisit niitä, jotka ovat tukipilareita sekä itselleen että toisille... jopa uuvuksiin asti. Edelleen sanon: Neuvo, älä tee puolesta. Mankujia puolestaan tekemiseen riittää (lainatakseni Kotikadun Onnia... Ky'lä varmasti nii!)...

Yhteenvetona 8 =44 =22 +22 = 11 +11 +11 +11

Menee sillai reippaasti siihen verkottautumiseen ja pomoiluun. Seiskkakin siis ilmeni jälleen, joten tutkija vaan ei hutkija asustaa sinussa.

Numerologisin perustein sanoisin, että sisälle menet, mutta rönsyilet, koska mieltäsi ei voi tyydyttää pelkästään sen opiskelupaikan anti. Pidä siis huoli omasta levostasi, tarvetta riittävään hapensaantiin tulee olemaan, kun aivosi käyvät ylikierroksilla. Jotta oppi uppoaisi ihan takaraivoon asti (ja siten olisi myös esiinkutsuttavissa, kun tarvetta ilmenee irrationaalisestikin), on hyvä todellakin nuk-kua tar-peek-si. Muuten sieltä täältä hankittu tietomäärä ei luonnu uusin kytkennöin juuri sinun aivoissasi poikkitieteilyksi.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Neela - 18.04.2008 22:46:09
Hauskaa!  :D Lionheart ja t.touhula innostivat minua laskemaan vähän muutakin;
siis nämä vanhat tiedot;
minuus 11
elämänpolku 22
sielunnumero 33

Ja sitten;
hek.koht puhelinnumero 44
osoite 10 = 1
asunto 12 = 3
työpaikka 9
työpuhelin  3
nimimerkki astrossa 10 =1
salasana = 11
rekisterinumeroa en muista, tarkistetaan!  :)

Ja mistään näistä edellä mainituista ei löydy nymeoa 7 tai 8  ??? numerot 5 ja 9 taas toistuvat ihan tolkuttomasti joka paikassa.
Tähän jää koukkuun  ;D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 19.04.2008 08:44:12
kiitos t.touhula  :) hyvinkin valaisevaa


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: SanctAstra - 13.08.2010 09:12:37
Laitanpa minäkin oman elämäni numerot tänne.

Karmanluku 11
Pyrkimyksen luku 4
Vaikutelman luku 6
Minuuden luku 1

Puhelinnumeroni luku 22
Kotini luku 1
Auton rekisterin luku 7

Hääpäiväni luku (25.02.2005) 7
Käräjäoikeuden "tuomitsema" eropäivän luku (27.01.2007) 10 / 1

Hassuinta on, että nyt vasta huomasin myös eropäiväni sisältävän lähes samoja numeroita. Hääpäiväkin oli ihan silkkaa sattumaa, että pelkkiä kakkosia ja vitosia.

 :D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 13.08.2010 11:49:45
Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Juups. Luvusta 12 kerrotaan syvemmällä tasolla, että se  (siis luku 12) tarkoittaa pientä kuolemaa, aiempien suunnitelmien toimimattomuutta ja muutoksen välttämättömyyttä sekä entisen elämänjärjestyksen -tai suuremmassa mittakaavassa entisen maailmanjärjestyksen luhistumista ja uuden astumista voimaan. Että energiat muuttuvat suht radikaalisti sen jälkeen = luvun 12 esiintymisen jälkeen. Esim. 12 kuukauden jälkeen alkaa uusi vuosi, uudet 12 kk... jne.
kiva syntyä 12.12  ;D vuotena siten 77 ja puhelinnumerossa 3x7

Sisäinen elämänluku: 7
Suurin sisäinen toiveesi on saada elää rauhassa ja sopusoinnussa.

Ulkoinen elämänluku: 9
Ystävällinen olemuksesi, halusi auttaa lähimmäistäsi ja kosmopoliittinen tapasi elää johtaa siihen, että olet kovin ihailtu ja pidetty henkilö.

Elämäntapa: 7
Kun elämäntapasi on 7, olet hyvin intuitiivinen.
   
Elämänpolku: 3
Älä ole turhaan ujo, vaan paljasta luovuutesi rohkeasti muillekin.

http://mediatiedot.kuvalehdet.fi/numerologia/


Lukaisinpa 'hoi kotvasen' kuluttua tekstiäsi. Takerruin tietty syntymäaikaasi ja sen mielleyhtymiin. 12.12.1977 = 30 = 3
Tätä tulkitessa voi vain todeta, että taidat ollakin syntynyt kantamaan vastuuta suurista muutoksista yhteiskunnallisesti. 12+12+6/33 (1977=24, 2+4=6 = 33). Tämän voit tehdä ympäriltäsi voimia kooten tehtävän suorittamiseen, eli koota henkilöitä tukemaan tahtosi tietä. Heille on hyvä delegoida tehtäviä kunkin osaamisen mukaan. Siis jaotella kullekin kykyjen mukaisia tehtäviä, jolloin jokainen mieluusti toimii porukassa, koska kokee syvää onnistumista.

Usein 3-ihmiset luovat ilmapiirin läheisten odotusten mukaan, ja voivat sitten itse huonosti, koska ympäröivä energia ei ole 3:lle itselleen aitoa.

Mikä neuvoksi? Luo elämäsi ja ympäröivät energiasi siten, että itse voit hyvin ja elvyt aina uudestaan ja uudestaan. (Silloin on 'varaa' vuotaa auttavaa energiaa jonkun sitä tarvitessa. Mutta silloinkin vain sen ajan kuin on täysin välttämätöntä.) Katso tarkkaan, ketkä viihtyvät lähelläsi, kun olet aidoimmillasi. Huomioi (ja tarvittaessa poista elinpiiristäsi) ne, jotka pyrkivät viemään voimasi tai pakottamaan sinut mukautumaan heidän toiveisiinsa tai näkemyksiinsä. Meillä jokaisellahan on oma tiemme kuljettavanamme.

Joskus tuntuu ikävältä, kun vaikeassa kehitysvaiheessaan olevan -muuten mukavan- ihmisen joutuu nakkaamaan ulos omasta elämästä, mutta aina ei uppoa sanomiset, eikä ainakaan kaikille. Jos ja kun toinen jonain päivänä ymmärtää miksi joutui evakkoon, hän voi aina palata. Hyviä ihmisiä on turhan vähän elämässä.
Mutta silti ne, jotka eivät kunnioita Sinun näkemyksiä, eivätkä salli Sinun elää omilla ehdoillasi (= pyrkivät hajoittamaan tai tiedostamattaan hajottavat Sinua tai elinympäristöäsi) on  hyvä karkoittaa henkiseen siperiaan ajaksi tai rajatuksi ajaksi. Josko he vaikkapa sallisivat karkoituksensa jälkeen Sinunkin olla elossa niillä ehdoilla, joilla Sinut on tähän elämään kutsuttu - tarpeellisena juuri tänä aikana toimimaan.

Aina on ihmisten elämänpolut ristenneet, mutta vain joittenkin risteämät näyttävät heti hedelmänsä. Malttamattomat ja keskenkasvuiset pyrkivät loukkaamaan (tai huomaamattaan louk...) toisia mennen tullen. (Esim. levittämällä toisen henk. koht. tietoja ympäriinsä...  tms.)

Esimerkkinä olkoot nämä tyrkky-tissi-tukiainen ja rinsessa-ryysynen. Kun eivät saaneet mitä tahtoivat, niin miehet (ja Suomen kansa) joutuivat kärsimään. Hyvän ulkoministerin menettäminen kuitenkin on Suomelle suurempi haitta, kuin heikolla itsetunnolla varustetun luomuna 'rinat' omaavan silikonitäytteisyys tai 'rinoillaan' ansion haku sekä kaipaamansa julkisuus. Samaan kategoriaan kuuluu keittiöapulaisen pääsemättömyys emännöimään  :coolsmiley:  8)  :police:  :smiley6600:
valtionpäämiesten kutsuja Kesärannassa.
  :idiot2:  ;)
Eläköön miesten(kin) oikeus valita kumppaninsa. :2funny:

miten tähän sopii miehen luvut;
karman luku on 5
pyrkimyksen luku on 1
vaikutelman luku on 3
minuuden luku on 4

jotenkin vois sanoo että kaikki ok, toisaalta elän tunteessa,
ettei hän arvosta tekemisiäni.
 
Palatakseni tohon , mitä sanoit t.touhula aiemmin, perustin osuuskunnan
jossa kaikilla on selkeet "omat tontit" ja koulutamme muita :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: mouru - 29.09.2010 12:28:35
Laskin koko nimeni numerot ja sain tulokseksi 111 niin pitääkö se 'hajottaa' 1+1+1, vaiko menetelläänkö sen kanssa samalla tavalla kuin mestarinumeroilla ?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 29.09.2010 13:21:08
Käsittääkseni se hajotetaan eli tulos on 3.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: mouru - 29.09.2010 13:34:29
Okei (: Eli mulla sitten siis:
Persoona (kokonimi): 1+9+3+1 + 5+9+9+2+1 + 1+5+5+9+5+1 + 5+9+5+4+9 = 111 (3)
Sielun pyrkimys (nimen vokaalit): 1+1 + 5+9+1 + 1+9+1 + 9+5+9 = 62, 6+2 = 8
Olemus (nimen konsonantit): 9+3 + 9+2 + 5+5+5 + 5+4 = 47, 4+7 = 11(2)
Elämänopetus (synt. aika): 2+8+6+1+9+9+4+9+1+6 = 55 (10=1+0=1)

Sielun numero: 55+111= 166, 1+6+6 = 13 = 1+3 = 4

Käytin tossa syntymäajassa myös kellonaikaa...
Mutta hei onko sillä mitään merkitystä mikä tulee kun jos laskis nuo kaikki yllä olevat numerot yhteen
3+8+2+1+4 = 9


?Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Johanne - 29.09.2010 19:35:27
Mielenkiintoista! Minä saan kaksi numeroa joka asiaan: 7 ja 9.
Sielun pyrkimys 9
Olemus, vaikutelma 7
Minuus 7
Elämän opetus 9
Sielun numero 7
 ???


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Ebenia - 01.04.2011 14:34:34
Ajattelin laittaa tänne, jos vaikka olisi hyötyä jollekin.

Eli enkelien antamat merkitykset numeroille. Näitä voi erityisesti käyttää, jos näkee tiettyjä numeroita joka paikassa, saa unia tai katsoo aina kelloa tiettyyn aikaan tms.

MASTER NUMBERS energetically accentuate the meanings of single digits. They are considered to be some of the most powerful vibrations known. They are thought to symbolize raw untapped potential and assist one in achieving illumination. This energy is waiting to be harnessed by those who have the eyes to see.

When you experience the numerical downloads whether MASTER NUMBERS (all the same numbers) or PERSONAL CODES (seeing the same mixed numbers over and over again) stop for one full minute, allowing this energy to be birthed through you. Focus on your deepest desire and see it as manifest. The universe has just taken a picture of your thoughts. Empty yourself of any preconceived notions and let the light sew up the frayed edges of your intentions. Each and every number within your personal universe is triggering your subconscious into a new pattern of DNA configurations. The numbers are explained below.

Master Numbers & their Significance
00, 000, or 0000
The great void, the unknown what is to be, that has not been birthed yet. Moving into a higher dimensional flux, shifting time matrixes. The portal of creation before creation. A reminder you are always one with the universe. Feel yourself within the center embraced by the Creator as you are held and loved unconditionally. Walk around the inner circle of self-completing what needs to be completed.

11, 111, or 11:11
The gateway to all that is. Within a hair of instantaneous manifestation. Letting go of man-made manifestation and coming into Christed Creation. Doorways open doorways close and you are in-between all. Conscious creation with 13 second intervals of thought. Becoming one with the Oversoul in abundant creation of one's innate hearts desires.

22, 222, or 22:22
The highest sequence of manifestation/creation without the frustration. All words thought deeds and intentions will take seed with or without rain to help them grow. Moving out of the neighborhood of polarity. Time moves forward with or without you. Do not create by default, have a say so in your life. Keep a holding pattern with your intent, knowing that what you have planted by your words, deeds and actions will grow and bloom in accordance with the heavenly seasons.

33, 333 or 33:33
This number offers you a choice. The holy trinity is activated within the tetrahedron (3 sided pyramid) in your DNA structure. This number offers an opportunity to connect with highly evolved spiritual beings/masters/angels/Christ. The trinity is the holiness within all of your choices. Your body, mind, spirit in agreement with your Soul's evolution. Within this number you are not allowed to straddle the razor blade fence of indecision. Connection with the wisdom of the Oversoul and seeing the sacredness in all of your choices no matter what the outcome.

44, 444 or 44:44
A foundation of light is being cemented for you. New opportunity comes without being asked. Build your future thought by thought, brick by brick. Do not allow those of too much wind to blow down your dreams with their negativity. Believe deeply until you see the proof. Hold on through all choices and changes .Stay balanced in what you know to be divine truth and the platform of light will solidify.

55, 555, 55:55
The universe is making changes for you whether you ask for them or not. The universe is changing your direction with your Soul's permission. Hold the vision until you land on the shore of self. This change maybe an answer to some long forgotten prayer. The future is hidden so see it in your mind's eye as you would a long sought-after dream. Allow the currents to take you into a new future full of possibilities still hidden from you at this point of seeing.

66, 666 or 66:66
In the year 2004 the vibration of 6 will change into a light vibration that is felt as a holy emanation. For too long now humanity has been branded with the thought that anything associated with a "6" is of negativity, darkness, evil, denseness and earth. Well just look at the beauty of a planet that has given you life since you were born. The number 6 is asking you to come back to the original seed thought/blueprint of life with a reverence for its numerical explanation. 6 is of earth but there is a beautiful holiness within earth and within those of earth. The mother earth begins to move back into her original form in 2004 not waiting for her children to agree. By aligning with the true essence of the number 6 you will find a smoothness and harmony while riding upon an earth-road that is under construction.

77, 777 or 77:77
This is the vibration of the spiritual warrior. One who walks a narrow path within self and soul. Seven works for the light, by the light and with the light. Sevens eat drink think and speak the light. Sevens are not allowed to stray outside the boundaries of light for more than a fleeting thought. Seven brings you home the place where miracles are an every minute event, where you can fly and dance in the stars while in any and all forms. Seven is a place where wonder, magic and miracles are seen as natural happenings. Seven is your natural state of being.

88, 888 or 88:88
AS ABOVE SO BELOW AND WITHIN. This configuration gives to you the infinity portal escorting you past all previous limitations. It is a number of going beyond what you know to be your normal boundaries. It asks you to fly to the moon and stop by the Milky Way on your way back. It is pure spiritual atomic energy, a pure power source. It is success, prosperity and big business with the added flavor of universal blessings. It is finally remembering about your divine inheritance promised to you by your Holy Creator. It is turning your nose up at earthly limitation and walking forward and upward into a place of opulence and bounty.

99, 999 or 99:99
Cosmic and personal completion, THE END! Entering the next level of love of heart, of soul and service to the planetary evolution through healing self. Free-falling from the height of the nine into the next level of Light. Entry and exits all in the same breath. A quantum leap into unknown gifts comes through the nine. Are you ready to see and be more than you are at this minute of time? Nine is the photo finish on the heavenly line of multiple choices. If you believe you have won, you have.


Yleisesti ja lyhyesti, omat tulkintani:

0 = NOTHING/EVERYTHING
1 = ALL IS ONE
2 = UNITY
3 = TRINITY
4 = FOUNDATION/MOTHER GAIA
5 = CHANGE
6 = MATERIALISTIC UNIVERSE
7 = SPIRITUAL PATH
8 = LIMITATIONS/POSSIBILITIES
9 = COMPLETION
11 = ASCENSION PORTAL
12 = ASCENSION


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Ebenia - 01.04.2011 14:37:14
111 - Monitor your thoughts carefully, and be sure to only think about what you want not what you don't want. This sequence is a sign that there is a gate of opportunity opening up, and your thoughts are manifesting into form at record speed.

222 - Our newly planted ideas are beginning to grow into reality. Keep watering and nurturing them, and soon they will push through the soil so you can see evidence of your manifestation.

333 - The ascended masters are near you, clearing desiring you to know that you have their help, love, and companionship.

444 - The angels are surrounding you now, reassuring you of their love and help.

555 - Buckle your seat belts, because a major life change is upon you.

666 - Your thoughts are out of balance right now, focused too much on the material world.

777 - The angels applaud you - congratulations, you're on a roll.

888 - A phase in your life is about to end, and this is a sign to give you a forewarning so you can prepare.

999 - Completion. This is the end of a big phase in your personal or global life. Also, it is a message to lightworkers involved in Earth healing and means "Get to work because Mother Earth needs you right now."

000 - A reminder that you are one with God, and to feel the presence of our Creator's love within you.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: nepparinen - 20.06.2011 13:42:56
Minulla on lainassa Janervan kirja, ja onpas kyllä tämä numerologia mielenkiintoista!

Minulle tulevat nämä numerot:
elämänpolku 7
minuus 1
pyrkimys 1
vaikutelma 9
karmanläksy 7 (MKL)
haaste 1
kasvu 7
kypsyys 8

Lisäksi laskin tuossa hääpäivälle 7
talo 7
puhelinnumero 9

Seiskaa on tosi paljon. Ja seiska on aina ollut minulle se "omin" numero.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Suljin - 28.06.2011 15:15:03
Mitä muuten olette mieltä lempinimistä? Ne kun
saatavat joskus korvata jopa lähes täydellisesti
ihmisen alkuperäisen nimen

Olen miettinyt, jos joku antaa toiselle lempinimen ja
sille laskee numeron niin kertookohan tulos sitten siitä,
miten tämä toinen näkee tämän toisen?

Ite tykkään keksiä ihmisille lempinimiä ja minullakin on
niitä monin kappalein

Mielenkiinnosta testasin yhden uusimman lempinimeni
luvun ja siitä tuli numeroksi 4, joka kuvastaa
mielestäni hyvin tilannetta, jossa sen sain :P

Laskeskelimpa tähän myös ajankuluksi nämä omat
numerot taas uusiksi :)

Pyrkimys 5
Vaikutelma 12 / 3
Elämänpolku 7
Minuus 8
Kohtalonnumero 6

Puhelinro 5
Syntymäkellonaika 9


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: assi - 25.09.2011 16:48:33
Suurten muutosten myötä laskeskelin sekä omani että uuden elämänkumppanini persoonallisuus-, sielu- ja kasvukorttien numerot, sekä tietysti suhdekortin numeron, kirjan ohjeen mukaan.
Omiksi numeroikseni sain 9, 9 ja 9. Kumppanille sain 5, 5, ja 5. Suhdekortti on siis 5.
Elämä tuntuu olevan suuressa, voimakkaassa, rohkeassa ja ihanassa muutoksessa ja ymmärtämättä numerologiaa sen enempää, uskon suhteella olevan täydellinen ajoitus ja suurempi merkitys.
Mutta osaisiko joku numerologiaan perehtynyt kertoa tästä jotakin?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 26.09.2011 00:01:10
Sain käsiini hyvän englanninkielisen sivun, jossa voi käydä tekemässä itselleen nimen ja syntymäajan mukaan numerologiset kartat selityksineen.

Nimen mukaan (http://www.sun-angel.com/numerology/report_free_name.php) (korvaa Ä, Ö ja Å kirjaimilla A, O ja O)
Syntymäajan mukaan (http://www.sun-angel.com/numerology/report_free_date.php)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Kuuhilda - 26.09.2011 11:03:56
Tätä olen miettinyt, että miten nimen vaihtoon suhtaudutaan?
Minullakin kun on ollut kolme eri sukunimeä..vauvana saatu, vihkiessä saatu ja sitten ihan itse valitsemani nimi.
 ???


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hiisitär - 26.09.2011 13:31:49
Mielestäni oppiläksy vaihtuu, kun sukunimi vaihtuu (samoin etunimi). Olen kuullut, että jos omaa nimeään inhoaa eikä se tunnu hyvälle, tiedostamattaan taistelee numerologian edustamaa oppiläksyä vastaan eikä halua käydä sitä läpi.

Ihan perusoppiläksyt katsoisin syntymänimen mukaan, sellaisen punaisen päälangan tähän elämään.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: DollyDearest - 06.10.2011 15:17:47
Siis jos elämässä pyörii jotain tiettyjä lukuja niin osaisiko joku kertoa mitä numero 27 tarkoittaa?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: SanctAstra - 06.10.2011 15:23:27
2+7=9

Tässä ketjussa on selvitetty numeroiden merkityksiä. Käväise katsomassa lukua 9.  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Metsänkeiju - 10.10.2011 17:24:39
"9.Ihmisyys, humanismi, uhrautuvaisuus, universaali rakkaus, luovuus. Haluaa parantaa maailman ja on valmis uhrautumaan toisten puolesta. Koko maailma voi olla kotina, sillä suuri rakkaus ei erittele ihmisiä minkään ulkoisen mukaan. Kohtaa luopumisen opetuksen, ettei jäisi kiinni mihinkään liian maalliseen. Voi toisaalta olla kunnianhimoinen oman edun tavoittelija, jos valjastaa suuren luovuutensa vain omaan käyttöönsä. " MM.

Numerologiassa tosiaan lasketaan yhteen.. mutta myös syntyluvuilla on oma merkityksensä. 2 on herkkyyden, intuition, kuun luku, joka yhdessä 7:n kanssa voisi viitata sitä käyttämään löytääksesi 7:n eli henkisyyden. :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Vedenhelmi - 05.12.2011 02:09:39
Kyllä olen tutkinut jo aikaa sitten tätä myös:

"Numero 22, Mestariluku
Mestari, suunnittelija, humanitääri, ohjelmoija, loppuun saattaminen, kaiken saaminen.
Mestariluku 22 on kaikista numeroista voimakkain ja sitä nimitetäänkin joskus Mahtavaksi Rakentajaksi. Tämä luku pystyy tekemään hurjimmistakin unelmista totta. Muihin lukuihin nähden se pitää sisällään kaikkein suurimman mahdollisuuden menestykseen.
Luku 22 pitää sisällään luvun 11 sisäisen inspiraation yhdistäen sen numeron 4:n käytännöllisyyteen ja maanläheisyyteen. Se on rajoittamaton, mutta kurillinen. Luku pystyy herättämään ideat henkiin materialistisella tasolla.
Numero 22 edustaa suuria ideoita, mahtavia suunnitelmia, johtajuutta ja suurta itseluottamusta. Jos 22 ei pääse toteuttamaan voimiaan käytännössä, sen potenttiaali menee täysin hukkaan.
Kuten luku 11, myös 22 voi murskautua oman kunnianhimonsa alle luoden sisäisiä paineita. Henkilöt, joilla on numerona joko 11 tai 22, kokevatkin eteenkin nuorena paljon "painekattila"-tilanteita. Tämä pakkautunut energia tulisi ohjata päämäärien tavoiteluun, sellaisiin, jotka ovat suurempia kuin henkilökohtainen kunnianhimo. Luku 22 palvelee maailmaa käytännöntasolla."


Silti mulle ei mene edelleenkään jakeluun, että miksi tuo luku on jo vuosien ajan "hyppinyt silmilleni"... :D
Ja tuo luku 4, se on ollu mulle aina tosi rakas, onnennumero.
Kello se vaan on 22 yli aina ja tärkeitä (hyviä) asioita tapahtuu usein aina 22.pv........ En mä ainakaan osaa tota luvun 22 merkitystä/kuvausta "soveltaa" itelleni sillä tavalla "konkreettisesti" mihinkään...tai siis vaikee selittää... Mutta joo, okei, se luku pyörii joka paikassa, mutta miks just toi, tai siis mitä tästä pitäis nyt niinku loppujen lopuksi ajatella...??
Auttakaa tyhmää  :D :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 02.01.2012 12:32:29
rajatiedon sivut on uusiutunu ja siälä on hyvä laskuri:http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php (http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 02.01.2012 16:30:58
rajatiedon sivut on uusiutunu ja siälä on hyvä laskuri:http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php (http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php)
Kävin koklaamassa pikapikaa. Huomasin, että laskuri ei huomioi ä-kirjaimia eli
kannattaa laittaa ä:n tilalle a, jotta saa oikean tuloksen. Jos sinulla on nimessäsi
ö-kirjain niin silloin taitaa olla helpointa laskea itse taulukon avulla numerot, sillä
o=6 ja ö=2 eli päikseen vaihtaminen ei onnistu.  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Pakolainen - 03.01.2012 23:12:51
En jaksanut taaskaan katsoa koko keskustelua. Miten mestariluku lasketaankaan?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 04.01.2012 21:41:45
ymmärtääkseni mestarilukuja (11 ja 22) ei supisteta


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: MooOoona - 09.01.2012 01:40:55
Otetaanko minuuden tai kohtalon numerossa laskuun koko nimen kirjaimet (etunimi, toinen nimi ja sukunimi), vaiko ainoastaan etu- ja sukunimen kirjaimet?Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 09.01.2012 13:38:55
Nimi on alkuperäinen koko nimi eli muutetuista nimistä saadaan
sitten lisätietoa. Tarkennuksena 1-3 etunimeä ja sukunimi tai jos
etunimiä on enemmän niin vain ensimmäinen etunimi ja sukunimi.
Alkuperäinen nimi on se nimi, jonka sait kasteessa tai vastaavassa
nimenantorituaalissa.  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Pakolainen - 09.01.2012 15:31:11
Muistelin-uistelinkin että joku olisi tulkinnut minulle mestariluvun. Pikatulkinnan mukaan

Karman lukuni on 11,
Pyrkimyksen lukuni on 7,
Vaikutelman lukuni on 3,
Minuuden lukuni on 1.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lizzy - 09.01.2012 16:21:36
Karman lukuni (jos sillä tarkoitetaan syntymäpäivän lukua) on 11
Pyrkimyksen numero 9
Vaikutelman numero 1
Minuuden numero 1

puuttuvia numeroita eli siis jonkinlaisia karmanläksyjä 7 ja 6


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: MooOoona - 09.01.2012 20:26:55
Kiitos tiedosta Alcedo.

Elämänpolun numero 6
Kohtalon numero 1
Karman numero 6
Pyrkimyksen numero 8
Vaikutelman numero 8

Rajatieto.org:in laskuri antoi minuuden luvuksi 7, kun taas Mtv3.fi:n laskuri antoi minuuden luvuksi 4. Kumpaan kanttaisi luottaa? Onkohan olemassa eri laskutapoja minuuden luvulle, vai mistä tämä ero johtuu?

http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php
http://www.mtv3.fi/helmi2010/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/01/1040565?ennustaja/oraakkeli


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Päivi - 09.01.2012 20:57:39
ä:stä ja ö:stä?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: MooOoona - 09.01.2012 21:06:42
Molemmat sivut antavat tulkintoja suomeksi, mutta voisiko olla kuitenkin että laskuri ei ymmärtäisi suomen ääkkösiä? Nimessäni on yksi ö. Se voisi vaikuttaa siis.

Lueskelin ketjua ja sain selville miten elämänpolun numero lasketaan, ja sain myös tietää että numerologiassa saatetaan käyttää myös sellaisia lukuja kuin 33, 44, 55... Huomasin että elämänpolun numeroni olisi 33 - josta tulee tuo 6.

Athamaret linkkasi taannoin tänne aiheesta sivuston, josta löysin tulkintaa tuolle 33:lle.
http://www.psychic.com.au/psychic-numerology-master-numbers.htm.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 10.01.2012 01:40:48
Kiitos tiedosta Alcedo.

Elämänpolun numero 6
Kohtalon numero 1
Karman numero 6
Pyrkimyksen numero 8
Vaikutelman numero 8

Rajatieto.org:in laskuri antoi minuuden luvuksi 7, kun taas Mtv3.fi:n laskuri antoi minuuden luvuksi 4. Kumpaan kanttaisi luottaa? Onkohan olemassa eri laskutapoja minuuden luvulle, vai mistä tämä ero johtuu?

http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php
http://www.mtv3.fi/helmi2010/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/01/1040565?ennustaja/oraakkeli

Jälkimmäinen laskuri laskee oikein. Jos sinulla on ä- tai ö-kirjaimia nimessäsi niin
edellinen laskuri laskee väärät numerot sinulle. Eli kuten aiemmin kirjoitin niin ensin
mainittu laskuri ei tunnista skandeja eli ä- ja ö- kirjaimia, vaan antaa niille arvoksi 0.
Ohjelma on varmaan hankittu jostain Amerikoista tms.  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Pakolainen - 10.01.2012 10:57:56
Miksi muuttaa Ö O:ksi, jos O on 6 ja Ö on 2?
Ä on (onneksi?) 1 siinä missä A.

MTV3:n Helmen vastasi minulle näin tietysti ja totta kai:

Elämänpolku
Elämänpolun numero lasketaan syntymäajasta. Sen tehtävänä on kertoa sinulle, mitä sinun tulisi elämäsi aikana oppia.

Elämänpolun numerosi on: 11

Minuuden numero
Minuuden numero lasketaan nimen kirjaimista. Se kertoo syvimmästä olemuksestamme ja persoonastamme. Siitä, millainen sielumme on, ja millaisin toivein olemme syntyneet tähän maailmaan.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numero
Kohtalon numero on elämänpolun ja minuuden numeron summa. Se ilmaisee elämämme tarkoituksen.

Kohtalon numerosi on: 22


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 10.01.2012 14:01:36
Miksi muuttaa Ö O:ksi, jos O on 6 ja Ö on 2?
Ä on (onneksi?) 1 siinä missä A.
Sen takia toi laskuri on suomalaisille leikkikalu juuri. Eli ä:n
kohdalla päästään a:ksi vaihtamalla oikeaan lopputulokseen,
mutta ö:n kohdalla ei onnistu. Tosin jotkut numerologiset
järjestelmät laskevat ö:n kutoseksi kuten o:nkin. Mutta
yleisemmin se lasketaan kakkoseksi ja o kutoseksi. Tässä
tapauksessa laskuri toimii ok jos nimessä ei ole ö-kirjaimia
ja jos on ä niin kirjoittaa sen a:ksi.  ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 10.01.2012 14:03:28
Ja lisäyksenä vielä, että jos tarkkoja ollaan niin ä ja a -kirjaimet
ovat eri kirjaimia, vaikka niillä on sama numerologinen arvo.  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 11.01.2012 13:12:47
No, jospa sinullakin on joko ä- tai ö-kirjain nimessäsi. Jos
niin lue edeltä mitä siitä on sanottu.  :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: MooOoona - 11.01.2012 13:20:04
Kiitos tiedosta Alcedo.

Elämänpolun numero 6
Kohtalon numero 1
Karman numero 6
Pyrkimyksen numero 8
Vaikutelman numero 8

Rajatieto.org:in laskuri antoi minuuden luvuksi 7, kun taas Mtv3.fi:n laskuri antoi minuuden luvuksi 4. Kumpaan kanttaisi luottaa? Onkohan olemassa eri laskutapoja minuuden luvulle, vai mistä tämä ero johtuu?

http://www.rajatieto.org/numerologinentulkinta.php
http://www.mtv3.fi/helmi2010/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/01/1040565?ennustaja/oraakkeli

Jälkimmäinen laskuri laskee oikein. Jos sinulla on ä- tai ö-kirjaimia nimessäsi niin
edellinen laskuri laskee väärät numerot sinulle. Eli kuten aiemmin kirjoitin niin ensin
mainittu laskuri ei tunnista skandeja eli ä- ja ö- kirjaimia, vaan antaa niille arvoksi 0.
Ohjelma on varmaan hankittu jostain Amerikoista tms.  ;)

Laskin minuuden luvun linkittämäsi sivulla annettujen kirjaiten numeroarvojen ja laskuohjeen mukaan, ja sain tulokseksi 8. Eli eri minuuden numeron kuin mitä kumpikaan laskureista antaa. Tarkistin kirjainten numerot ja yhteenlaskun muutamaan otteeseen.

Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys
Kirjoitti: MooOoona - 11.01.2012 13:30:17
Tarkistin vielä että Rusalkan ketjun alussa lähettämät taulukko kirjaimille annetuista numeroista ja linkittämäsi sivuston kirjaimet ja numerot vastaavat toisiaan. Ilmeisesti tämä on yleisesti käytössä oleva tapa. Eli siis ihan aakkosjärjestyksessä annettaan kirjaimille lukuja 1-9.

Mutta voisiko olla muitakin tapoja käytössä?1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z Å
Ä Ö
Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: MooOoona - 11.01.2012 14:05:26
Minun tapauksessa ei Ä;llä tai Ö;llä ei ole mitään tekemistä tässä laskussa. Käytän kasteessa saanutta nimeä. Olen laskettanut internetti sivuilla kaksi kertaa nämä tiedot. Itse olen laskemut ja saanut luvut ensimmäisen tulosten mukaan. Toiset luvut heittivät päin honkia. Mitenkä voi saada eri tulokset samoilla henkilötiedoilla. :idiot2: 

Vaikuttaa siltä että kumpikaan laskureista ei toimi riippumatta onko nimessä ä:tä tai ö:tä - ei Mtv3:n eikä Rajatieto.org:in laskuri. Tai sitten toimivat satunnaisesti, mutta joka tapauksessa kumpikin antoi minulle väärän minuuden luvun.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Pakolainen - 11.01.2012 14:49:06
Kyllähän nimenmuutoskin vaikuttaa, tietysti. Miten silloin pitäisi toimia? Jos henkilö on vaihtanut vaikkapa sukunimensä vaikkapa avioliiton yhteydessä, pitäisikö laittaa molemmat sukunimet? Eihän suurempi määrä yksittäisiä lukuja esim. lisää mestariluvun ts. varsin kohtalokkaan luvun todennäköisyyttä?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Alcedo - 11.01.2012 18:42:23
Jeh, aina kannattaa itse laskea tärkeät numeronsa ja siten tarkistaa,
että käyttää oikeita numeroita. Rusalkan taulukko on se, mitä yleisesti
käytetään suomenkielisiä nimiä laskettaessa ja sama taulukko löytyy
mun numerologiakalenterisivulta http://kalevantahti.valokoto.com/numerologiakalenteri.xhtml (http://kalevantahti.valokoto.com/numerologiakalenteri.xhtml)

Laskureissa voi olla ohjelmointivirheitä tai ne voivat olla tarkoitettu
toisten kielten nimien laskemiseen. Joskus myös nettiselaimen asetukset
vaikuttavat eli vaikka täppäisi oikein nimensä niin kone tulkitsee jonkun
kirjaimen toiseksi. Tarkistaminen auttaa. Jos itse laskettu tulos eroaa
(varmistuslaskujenkin jälkeen) laskurien tuloksista niin sitten kannattaa
laskuri heittää hemmettiin.

Laskurit lisäksi antavat vain koneen laskeman tuloksen ja tulkinnan sille,
mutta niistä puuttuu yksi tärkeä tekijä (ja sen myötä kaikki): tulkitsija,
joka on elävä olento intuitioineen kaikkineen. Voidaan esim. laskea elä-
mänpolkunumero ja saada kirjasta tai laskurista sille selostus. Kuitenkin
täsmälleen sama numero voi elävän tulkitsijan käsittelyssä saada ihan
erilaisia vivahteita. Johtuu siitä, että vain elävä tulkitsija pystyy aistimaan
energiat, jotka linkittyvät "tyhjään" numeroon ja sitä energiaa kantavaan
toiseen elävään ihmiseen. Mutta hauskahan noita nettitulkintoja ja laskureita
on silti huvikseen käytellä ja leikkiä niillä.  :)

Niistä taulukoista. Eli niitä on eri kielille soviteltuja taulukoita monenlaisia.
Suomenkielessä yleisin taulukko on toi mikä tuossa ylempänä on tai ton
mun linkin takana. Toinen taulukko mitä jotkut suomalaiset numerologit
käyttävät poikkeaa tuosta juuri ö-kirjaimen kohdalla eli siinä ö on 6.

Iloista numerologiaseikkailua kaikille!  :D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Corvus Leonis - 09.03.2012 22:58:13
Koko nimeni summa on sellaisenaan 99. En löydä tuolle mitään järkevää tulkintaa, koska niminumero on supistettuna 18= 9 ,Marsin luku, kun taas 99 on olevinaan jokin über-Neptunus.  ::)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: m.magia - 10.03.2012 01:00:28
Tuo Rajatiedon tulkinta oli mielestäni osuva, osuvin kaikista niin hyvässä kuin pahassa. Ehkä siksi, että samoja teemoja löytyy syntymäkartalta (ylläri, jos kerran syntymäajan mukaan lasketaan).


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Pakolainen - 10.03.2012 17:01:07
"Kolme kiertoa"

The Three Cycles

    "The Three Cycles" start from birth and last for 28-year periods. The first cycle is known as a "formative" or "seed" cycle," beginning at birth and continuing until your 28th year. The second cycle, called the "productive" or "fruit" cycle, starts at age 29 and lasts until your 56th year. The third cycle, also the last cycle, is called the "harvest " cycle, starts with your 57th year and continues until death. These cycles coincide with periods in "The Four Pinnacles" and "The Four Challenges.


"Seed cycle" - "itämisen aika", kehitys ja kasvu.
"Fruit cycle" - "hedelmällisyyden aika", työ ja tulos.
"Harvest" - "sadonkorjuu", loppuelämä.

Sittenhän on myös "neljä huippua" jossa vuodet menevät melkein samoin, mutta siinä on yksi "huippukohta" enemmän. Niiden rinnalla olisi samalla ajastuksella "neljä haastetta".

The Four Pinnacles

    "The Four Pinnacles" represent moments in your life where you realize goals and experience lessons. These pinnacles also explain different time periods, with the first pinnacle lasting from birth until the estimated age of 27. The second pinnacle lasts for nine years after age 27, and the third lasts for nine years after that. The fourth continues to the end of a person's life.

The Four Challenges

    When you experience a temptation or weakness in your personal life, numerologists use the term "The Four Challenges." During these times, you overcome adversity and show true strength. Each of the numbers represent moments in the past or future where you lived through obstacles. These four challenges share the same timeframes as "The Four Pinnacles."


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Athene - 11.11.2012 17:21:24
Laskin tässä äitini ja siskoni elämänopetuksen numeroa ja saan kummallekin luvun 22,mutta tuo Lamat-sivuston laskuri antaa luvuksi 4!Kun joissakin ohjeissa sanotaan,että luku 22 on mestariluku ja sitä ei supisteta!Kumpi ohje on nyt sitten oikein?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: neverknow - 12.11.2012 22:37:03
Heippa,

Olipas hauska huomata, että minulla on aina ollut kaksi suosikki lukua..tai sellaista joita käytän aina esim. ruletissa tai jos joku pyytää luvun valitsemaan. Luvut ovat 8 ja 11.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numerosi on: 8

Mutta sitten taas luku 6 ei sano minulle oikein mitään

Elämänpolun numerosi on: 6Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: mii-i - 13.11.2012 00:10:33
Mänhän yks yö kun kerran käsin laskeskelin elämänlukujani- ja kikattelin ääneti, kun täsmäsi niin jo pään sisällä pyörittelemääni, pitää joka suunnalta hakea vahvistusta, ennenku uskoo  :idiot2:

Lopputulema oli et oon tienraivaaja, kasvan sanansaattajaksi, vastuunottajaksi: opetan intuitiivisesti.
Etsijä-opettaja-mystikko-filosofi-realistis-optimistinen-älyllis-analyyttinen, piän lupaukseni, seison omilla jaloilllani  ::) Eli sekasikiö, joka opettelee, etsien yhistää ylikierroksilla käyvät tunteensa ja ylianalyyttisne mielensä näkymättömästä näkyväksi ;)

Oivallukset on kivoja  :smitten:

Omat luvut vielä (sulkutulkinnat eri lähteestä kun täällä, mut lukaisin ton eka viestin, ja se vain avasi lisää) :

2= IKÄKAUSI 0-28
5= IKÄKAUSI 28-56
1= IKÄKAUSI >56

Opetukset: 3,6

Destiny: 9 (service to mankind [in ultimate truth])
Elämänopetus= 8 (etsijä)
Sis vaikutelma = 7 (tutkija)
Ulk vaikutelma= 4 (rakentaja)
Kokonaisvaikutelma= 11 (opettaja, mestariluku)

Jännä muuten, mullon 8-7-4-planeetat kaikki kolmoshuoneen kauris-komerossa (eli stellium), ja ne kaikki perääntyy  :o . Mitenhän jos komeron avain on ite komerossa?

Ja sit et toi Destiny-planeetta, eli Mars, on Kaloissa vitoshuoneessa *aivot käy ja höyryää* , eli sen oli pakko mennäkin näin, ettäettä...  siistii :DOtsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Mäntysuopa - 13.11.2012 23:14:34
Kuuluukohan tähän ketjuun tämä kyssäri... jos ei, niin siirretään.  :)

Mistä ihmeestä johtuu, että nykyään katson kelloa aina 11.11. tai 22.22. ja myös esim. 13.13., 16.16. jne.  :o Olen kyllä lukenut kaikkea että "make a wish at 11.11." ja blaablaa ja varmaan ensin tietoisesti kiinnitin huomiota 11.11. ja 22.22.:een mutta nuo muut ovat nyt tulleet mukaan. Tuntuu vähän hassulta!  :)

(Ja ehkä tälle ei ole mitään ihme selitystä, kunhan friikkailen ja olen menossa psykoosiin kaamoksen takia..??!!  :2funny: )


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: mii-i - 14.11.2012 00:52:52
Googlaa "synchronicity (+master numbers)" , suomeksikikin voi löytää termillä "synkronisiteetti". :)

Lyhyesti: tupla-, tripla-, ja tuplatuplaluvut (11:11, 12:12, 22:22 jne) meinaa "yhteyttä" korkeimpaan itseesi, vastausta sisimpäsi pohdintoihin sielusi suunnan oikeudesta.
Kun näet mainitun kaltaisia lukusarjoja kellossa, kauppakuitissa, rekisterinumeroissa, jne, pysähdy ja kuulostele lukujen tarkoitusta, sisimpäsi ääntä ja viestiä :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: neverknow - 02.12.2012 17:14:06
Heippa,

Olipas hauska huomata, että minulla on aina ollut kaksi suosikki lukua..tai sellaista joita käytän aina esim. ruletissa tai jos joku pyytää luvun valitsemaan. Luvut ovat 8 ja 11.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numerosi on: 8

Mutta sitten taas luku 6 ei sano minulle oikein mitään

Elämänpolun numerosi on: 6kirjoitin aiemmin tuon kuvauksen tänne.. Luin jonkun verran kuvauksia näistä luvuista ja aika vaativilta näyttivät ja sitähän tämä elämä tässä on ollutkin..Minua kiinnostaisi jos jollain olisi joko omakohtaista tietoa, eli omaisi samoja numeroita tai jos on tietoa miten näiden yhdistelmää voisi tulkita :) Toisin sanoen kiinnostuin luvuistani  :smitten:
Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 15.03.2013 15:45:33
Harvest (engl.)= sato, eli sadonkorjuun aikaa.

Numerologian syklien siirtymävaiheet eivät ole pilkuntarkat. Niissäkin voi havaita ihmisen perusluonteen, kuinka kukin ottaa haltuunsa uudet energiat, kun ne tulevat tarjolle. Moni henkilö yrittää mennä 'vanhoilla nahoilla' vaikka kuinka elämä olisi otsan potkinut verille. Toiset ovat pari vuotta etuajassa valmiit muutokseen.
Eli kun numerologian pyramidi kertoo ajan olevan kypsä (= kaudenvaihto), on 'virkku lintu' jo perustanut elämänsä kotipihalle matojalostamon ja napsii sieltä ravintonsa.
Muutosvastainen persoona taas yrittää jo kolmatta kertaa tunkiolle viedyt jämät saada SIMSALABIM uudenveroiseksi voimavarannokseen. Ei vaan pelitä, vaikka kuinka tahtoisi.

Nuo ovat elämänilmaston jaksot, jotka numerologiassa syntymäajasta lasketaan juurikin syntymästä  28 ikävuoteen, seuraava 28-56vv ja viimeinen 56v.sta kuolemaan. Ne kuvaavat enemmänkin energioita ja asioita joitten kanssa ihminen viihtyy. NEkin tosin voi toteuttaa joko voimaa antavina tai voimia verottavina.        :smitten: :smitten:

Mielenkiintoisia nuo numerologiset syklit:
Seed Cycle      0-28v.
Fruit Cycle     29-56v.
Harvest -"-     57v. ->

Ne ovat aika lailla samanlaisia kuin saturnuksen paluut. Ensimmäinen paluu "heittää" yhdellä vuodella ja toinen 2-3 vuodella tarkkoihin numerologisiin sykleihin verrattuna. Miten teillä muilla?
Mikä olisi paras käännös tuolle sanalle "harvest"? Loppuelämää ja iltaruskon aikaahan se tarkoittaa.  :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Athene - 07.04.2013 21:48:35
No meikäläisen luvut
karmanluku:8
pyrkimyksen luku:8
vaikutelma luku:11
minuuden luku:1

Jostain luin,että luku kahdeksan on todella voimakas luku.Pitääpä taas kerrata noiden lukujen merkitykset...


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 08.04.2013 13:35:32
[quote author=neverknow link=topic=16112.msg363407#msg363407 date=135445

Heippa,

Olipas hauska huomata, että minulla on aina ollut kaksi suosikki lukua..tai sellaista joita käytän aina esim. ruletissa tai jos joku pyytää luvun valitsemaan. Luvut ovat 8 ja 11.

Minuuden numerosi on: 11

Kohtalon numerosi on: 8

Mutta sitten taas luku 6 ei sano minulle oikein mitään

Elämänpolun numerosi on: 6

kirjoitin aiemmin tuon kuvauksen tänne.. Luin jonkun verran kuvauksia näistä luvuista ja aika vaativilta näyttivät ja sitähän tämä elämä tässä on ollutkin..Minua kiinnostaisi jos jollain olisi joko omakohtaista tietoa, eli omaisi samoja numeroita tai jos on tietoa miten näiden yhdistelmää voisi tulkita :) Toisin sanoen kiinnostuin luvuistani  :smitten:

[/quote]
t.touhulan tekstiä:

Kohtalon numero 8 kertoo, että henkilön on tärkeä löytää tasapaino. Sen löydettyään hän voi toimia  (mielellään myös toimii - omaisuutta haalien- vaikka ei tasapainosta olisi vielä tietoakaan) toimitusjohtajana, suurten kokonaisuuksien ja isojen rahavirtojen sananvaltiaana. Pienimmän haitan periaatteella ja vastuullisesti. Miettii siis myös tekojensa seuraukset, ennenkuin sitoutuu johonkin toimintaan. Tällaista henkilöä ei oikeastaan voi juksata. Hän haistaa vilunkivillet jo ennen tutustumistaan.

Tasapainoinen 8 ottaa opikseen kaikesta mitä näke, kokee ja tekee. Hän kartuttaa järkevästi omaisuttaan, mutta ei pröystäile. Toisin on ahnaaksi heittäytyneen 8.n kohtalo. Hän ei kaihda keinoja, millä ja miten röyhistyttää rintaansa, kun olettaa että toisetkin arvostavat ensisijaisesti varakkuutta. Näin epävakaa 8 usein syyllistyy lehmänkauppoihin sekä muihin kyseenalaisiin konsteihin kiertää veroja sekä isotella omaisuudellaan. Mutta joutuu hän  opiskelemaankin, jos ei muuta niin tiilenpäitten luku kyllä tulee tutuksi ennen pitkää.


Elämänpolku 6 opettaa antamaan neuvoja, ensisijaisesti psyyken ja kehon huolehtimisesta ja hoidosta.
Sudenkuoppa on jos  
"6" -ihminen alkaa mestaroida muitten elämää ja jää valvomaan, meneekö kaikki hänen neuvojensa mukaan. Vertaan usein kutosluonnetta isoveljeen /-siskoon, joka saattaa alkaa 'kantamaan'  pikkusisaruksiaan niin, etteivät heidän jalkansa kohta jaksa kantaa kävellessä. Tarkoitan tällä, että kuutonen helposti alkaa elää toisen elämää ja 'pikkusisarus' ei pian pysty itse tekemään ratkaisujaan eikä toteuttamaan oivalluksiaan, kun luottamusta itseen kontrolloi kuutonen.
Kehittyneenä kuutonen on itsenäisessä ammatissa tai korkeakoulututkinnon suorittaneena hoitotyössä tai alan kouluttaja. Hyvin suurta vastuuntuntoa vaativat työt ovat kutosen ominta aluetta, ellei hän ole jäänyt tuolle vahtivaiselle asteelle kehityksessään.
Kuutonen kyllä löytää kaikki heikoimmat yhteiskunnasta, jopa jalkansa nyrjäyttänyttä kirppua myöten.

Vaikutelmana 11 kertoo ihmisestä joka tahtoo opettaa, kouluttaa, konsultoida tai toimia työpaikan tukihenkilönä. Hänellä on neuvo lähes joka tilanteeseen. Osaa kuitenkin olla irti toisista henkisesti. Henkistä avaruutta tarvitsee aina ympärilleen. 11 voi huonosti, jos häntä aletaan kahlita. Irtautuu vaikka väkipakolla, kun tarvitsee tilaa. Kuitenkaan harvoin käyttää fyysistä väkivaltaa, enemmänkin näpäyttää jos on tarve saada ajatus kahlitsijan kaaliin.
Jos jostain syystä 11 jämähtää paikoilleen ja antaa kahlita itsensä latistuu hän 2.si ja alkaa sitoa muita omiin näkemyksiinsä ja elämäntapaansa. Silloin ei kenelläkään ole rauhaa, sopua eikä tilaa hengittää.

Minuus 1
Tällainen ihminen on hyvin vahvasti minä itse, vaikka ei jaksaisikaan selvitä kaikesta aivan yksin.
Hänen onkin hyvä opetella jakamaan vastuut niin, että itselleen jää juuri se alue, josta pitää eniten. Ja asiat, joista tietää selviytyvänsä mennen tullen. -jatkan toiste....


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 19.04.2013 14:07:12

  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Hei kaikki!

Tunteeko tai tietääkö joku systeemistä, jolla kartoitetaan tulevia elämänjaksoja. Nyt en tarkoita tuossa edellä olevia syntymäpäivästä, kuukaudesta jne. sellaisenaan otettavia lukuja, vaan isompia kokonaisuuksia.
Laitan esimerkin näkyville: olin puhelinyhteydessä näkijä SL:n kanssa 9.7 2004 ja hän kertoi tulevista jaksoista elämässäni seuraavaa. 1.jakso 9 kk eteenpäin ei mitään erikoista 9.4 2005 saakka, 2. jakso 25 kk eteenpäin samanarvoinen edellisen kanssa 9.5 2007 ja 3. jakso 6,5 vuotta kestävä ja silloin yllättävän korkea sitoutumisen taso tämän vuoden marraskuun alkuun. Onnenkirjaimen ja siihen liittyvän luvun hän katsoi eri numerologisella systeemillä kuin yleensä. Siinä systeemissä esim. kirjain K=11 ja V taisi olla 22.

Kuinka tällaisia jaksoja yleensä lasketaan, kysyy nimimerkki "tiedonhaluinen"  :smitten:

Ko.näkijä on vain määritellyt mestariluvuiksi ne, jotka ovat 2:lla jaollisia, ei sen kummempaa. Samoin nuo jaksot - hän on pätkinyt  
9 vuoden jakson osiin, joista voi pohtia uudenlaisia tulkintoja. 9v jakso ei ole koko aikaa intensiivisyydessään yhden ja saman numerologisen tulkinnan alla, vaikka käyttäisi mitä tahansa laskumetodia. Kukin ymmärtää, että uusi mielenkiintoinen asia vie huomion suht 100%sesti alkuvaiheessaan, mutta pian tulee vastaan hetki, jolloin aihealue ei niin kovin enää kiinnosta - kun se jo on suht kaluttu loppuun. Sitten siirrytään tekaistuihin tai itseä puhutteleviin tulkintatapoihin, joilla voi hokkuspokkustaaa hiukan toisiakin.

Tällaisia mietteitä minulle nuo numerot ja tulkinnat tuottivat. Tarkempaan tulkintaan tarvitsee syntymäaikasi ja koko nimesi, mutta mutta...
Se on vähän kuin kanalanpitäjä jakaisi muniaan ilmaiseksi. (Tulipas seksikäs loppulause.)   :P
 


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Athene - 10.08.2013 01:44:04
Löysin tällaisen linkin,johon voi syöttää oman syntymäpäivän ja kumppanin syntymäpäivän ja siitä ohjelma laskee parisuhteen tilan.
http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/parisuhde.html


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Liekku - 11.08.2013 10:47:22


    Kiitos Athene linkistä,  hyvin osui täälläkin,   ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Athene - 11.08.2013 21:15:04
Olkaa hyvät! :)
Minä ja mun veli tulokseksi tuli kuolema.... :idiot2:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Ave^^ - 12.08.2013 15:12:09
Löysin tällaisen linkin,johon voi syöttää oman syntymäpäivän ja kumppanin syntymäpäivän ja siitä ohjelma laskee parisuhteen tilan.
http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/parisuhde.html

Parisuhteen numerologinen tulkinta: 11. Korkeat ihanteet, intuitio
Parisuhteen tarot tulkinta: XI Intohimo

Vai että näin  ;D

Korttina tuo XI tosin on oikeus/voima, riippuen siis pakasta. Hauska, sillä oma korttini on myös oikeus/voima, mutta numerolla VIII.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Athene - 14.08.2013 19:07:33
tää oli joku free tantric numerlogy reading nimeltään.Linkki alla.
 http://www.3ho.org/tantric-numerology-reading


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 18.11.2013 16:55:40
Löysinpä itselleni uutta tietoa numerologiasta, vaikka luulin koko elämäni aikana tutkimani aiheen jo loppuun penkoneeni. Äsken katselin eräästä hakuteoksesta aivan jotain muuta, kun sivu lepsahti auki toisesta kohtaa ja siinä luku 10 kerrotaan muodostettavan ihmiskunnasta (6)  ja maailmasta (4).
Toisessa hakuteoksessa mainitaan Käskyjen (joita kymmenen) jaettavan tauluihin  siten, että 1. = 3 käskyä ja toisessa 7 käskyä. Siis yhteensä 10. Tämä jako perustuu numerlogisella päättelyllä harmonian voimistamiseen ja muitten mieliksikin olemiseen sekä oman sisäisen rauhan etsintään ja hengellisyyteen. Myös luonnon kanssa sopusointu ilmenee näissä luvuissa.
10 = 1 + 0 = yhtenäisyys, itsenäisyys, eheys ja Jumalan apuun ja johdatukseen suostuminen.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: taiska - 18.11.2013 17:33:27
Meille tuli 1. Itsenäisyys ja riippumattomuus
Tarot Tulkinta: Kohtalo


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: lauraemilia - 20.11.2013 16:34:05
Minulla aina numero seitsemän seuraa. Kaikki alkoi siitä, kun monia vuosia taaksepäin perheenjäseneni rintaan rusketusrajaksi tuli numero seitsemän. Se oli hullua.. Siitä asti, numero seitsemän ilmestyy joka puolelta. Googlailin joskus ja löysin kaiken näköistä raamatullista tietoa. 7 enkeliä ja hyvä ja paha. Haluaisinkin kysyä mitä teidän mielestä tämä luku merkitsee?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 22.11.2013 14:17:29
7 tarkoittaa henkisyyttä, hengellisyyttä, luonnonläheisyyttä, oman rauhan tarvetta ajoittain. Ellei kuuntele sisintään kääntyy 7  haittamaan sisäistä minää, joka helposti johtaa huumeisiin ja likööreihin ym päänsotkemisiin. Samoin tekee liiat ihmismassat ja toisten mielipiteitten noudattaminen. Sisäinen olo ja sen hyvänä pitäminen ovat a ja o 7-henkilölle.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lumikenkailija - 07.01.2014 08:59:03
Hei, sain meditoidessani numerot 2323. En ole ennen näiden numeroiden kanssa ollut tekemisissä. Mitä ne tarkoittaa?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 06.02.2014 14:25:58
Nousee mieleen, että  (älä nyt pahastu) sinulla saattaa olla jakso, jossa materiallinen mestaruus ja henkisen tuen sekä fyysisen hoidon mestaruus sekoittuvat toisiinsa. Onko se pahasta vai hyvästä, sen tiedät sinä itse.

Selkosanoin:
Ethän vain ota vastuuta toisten ihmisten elämistä? Heidän negaationsa tulevat sinun astraalikehoosi ja sotkevat johdonmukaisuuttasi.
Hoida toisia ja asioitaan vain toisten asioina, älä jää valvomaan.

Ja puhdistaudu energioista, jotka haittaavat.

Kuitenkin arkitasolla:

2.3. ja /tai 22.3 sekä 23.3 ovat päivämääriä, jolloin kannattaa huomioida asioita normaalia tarkemmin, pohtia mtä on käynnissä...


2323 tarjoaa itsenäisyyttä, joka sinulle tärkeää. Tarjoaa myös tasaveroisuutta - miellyttämisen tilalle. Tuntuu jotenkin, että käytät turhan paljon energioita asioitten hoitamiseen. Symboliikka on apu, ei vankila. Katso sitä kuin valoverhoa, yritä siis nähdä todellisuus symboliikan takana sekä päinvastoin.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lumikenkailija - 07.02.2014 10:35:10
Kiitos kun vastasit. Tuo kuulostaa kovin oikealta. Tosin luulin siitä jo päässeeni. Tulevatko ne sitten myös menneisyydestä, tarkoitan ihan omaa elämääni, en sen kauempaa. Voiko menneisyyden ihmisten hoitamisen, palvelemisen, miellyttämisen, taakat tulla vielä tähän päivään. Tämän päivän taakkojen lisäksi.
Täytyisi osata nyt jotakin, jotakin, jossa myönnän tarvitsevani apua, mutta en tiedä mistä sitä saisin. Mietinpä tätä!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: unelmassa - 07.02.2014 14:03:56
jaa.. ??? mun lempinummero..on ollut aina 4..siitä ei pääse mihkään. ::)
jaahh. ::) :D :D
NELONEN
Elämänläksy: Olla vastuuntuntoinen omia toimintoja kohtaan.
Maali elämässä: Rakentaa pysyviä perustuksia, olla käytännöllinen ja hyvä organisoija. Elämänpolullaan nelosen tulisi työskennellä kovasti, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, olla ottamatta turhia riskejä, olla kärsivällinen, oppia omista virheistään, olla tehokas ja kova, antamatta periksi vaikeuksienkaan edessä hyväksyen kuitenkin todellisuuden.
Neloset ovat kapinallisia, jotka näkevät kaiken toisin kuin muut. He ovat tarkkoja rutiini-ihmisiä ja heillä voi olla outoja ideoita kaikista sosiaalisista kysymyksistä ja uudistuksista. Rutinoituneet tavat tuovat nelosille turvallisuuden tunnetta. He ovat hyviä organisoijia, tehokkaita, rauhallisia, käytännöllisiä ja he osaavat käyttää rahaa viisaasti, sillä he tietävät ettei sitä kasva puissa. Neloset ovat realisteja ja he haluaisivat olla rakastettuja ja pidettyjä. Neloset pystyvät ilmaisemaan itseään myös fyysisesti ja ottavat tavallisesti elämän vakavasti. He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään. Neloset ajattelevat aina ensin ja toimivat vasta sitten.
Neloset eivät pelkää kovaa työtä vaikka se olisi tylsää tai ikävää. Heihin voi aina luottaa sillä he ottavat aina vastuunsa vakavasti. Heillä on usein tarttuva nauru, minkä johdosta muutkin unohtavat ongelmansa. He ovat kuitenkin hyvin epäluuloisia ja mustasukkaisia. Menestyksen he saavuttavat hitaasti, mutta varmasti.
Koska rahan käsitteleminen on heille niin luontaista, heitä tapaa usein kirjanpitäjinä, insinööreinä, kemisteinä, arkkitehteinä, sihteereinä, rakentajina, pankkiireina tai managereina.
Nelosille on tärkeää, että he saavat tuntea olevansa rakastettuja. Perhe-elämä merkitsee helle paljon ja he ovat diplomaattisia, herkkiä, sentimentaalisia, mutta joskus hieman kireitä. Varsinkin tämän luvun mestariluku kärsii usein hermojännityksestä (numero 22) Rakastelusta tulee nelosille helposti rutiinia, sille he pitävät järjestyksestä. Naisillakin on tavallisesti valmiina tietty lista, jonka mukaan viikko kuluu. Esim. maanantaina pyykit, tiistaina tiskit, keskiviikkona silitys jne. Kun nelonen tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, hän voi tuntea paremmin turvallisuutta. naiset pitävät miehistä, joiden kanssa voi elää tasapainoista elämää.
Miehet ovat usein malli-isiä. He ovat hyviä holhoojia ja he tarjoavat turvallisuutta ja pysyvyyttä puolisolleen. He eivät ole kovin intohimoisia, mutta seksuaalisesti maanläheisiä. jatkuva, tasainen seksi sopii heille. Miesten koti on aina siellä, missä on vaimo ja kotikin. Miehet haluavat rakkautta ja he ovat uhrautuvaisia. He eivät ehkä harrasta seksuaalisia kokeiluja, sillä he ovat aivan liian vanhoillisia siihen. He tekevät kuitenkin kaikkensa tehdäkseen naisensa onnelliseksi. Miehillä on tärkeää, että he saavat tietää mitä vaimo milloinkin tekee, sillä nelosluonne on aina hieman huolestunut.
Seksuaalielämässään neloset pystyvät osoittamaan kiintymystään sekä henkisesti että fyysisesti. Tosin rutiininomaisuus lyö pian leimansa seksiinkin, jolloin muutamista päivistä tulee aina niitä päiviä, jolloin on rakkauden aika. Sama asento, samana päivänä viikossa ja samaan kellonaikaan ovat nelosluonteen tavallisen järjestely. Heidän halunsa on maanläheinen eivätkä mutkikkaat seksuaaliset manööverit sovi heille. Oikea paikka seksille on aina oma makuuhuone.
Erogeeniset alueet: Jalat, sääret, nilkat
joku asia tuossa pittää paikkaansa ::) :P


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 07.02.2014 14:18:06
Kiitos kun vastasit. Tuo kuulostaa kovin oikealta. Tosin luulin siitä jo päässeeni. Tulevatko ne sitten myös menneisyydestä, tarkoitan ihan omaa elämääni, en sen kauempaa. Voiko menneisyyden ihmisten hoitamisen, palvelemisen, miellyttämisen, taakat tulla vielä tähän päivään. Tämän päivän taakkojen lisäksi.
Täytyisi osata nyt jotakin, jotakin, jossa myönnän tarvitsevani apua, mutta en tiedä mistä sitä saisin. Mietinpä tätä!

Kyllä ne tämän elämän menneet itseä vastaan tehdyt  -vaikkakin hyvinä koetut teot- saattavat kuormittaa yhä. Mene päivä tai jopa tapahtuma kerrallaan, jotta opetat itse itseäsi pysymään uudessa päätöksessäsi toimia aiemmasta poiketen. taipumus palvella yli tarpeen ja kokea oma minä vahvemmaksi kuin todellisuudessa olet - seurauksena ylikuormittava toiminta sekä autetun kontrollointi, usein tiedostamatta jopa pitkänkin aikaa. Ethän sinä -hyvä ihminen- ole vastuussa siitä, mitä toinen apusi jälkeen tekee. Jollei hän ole ottanut opikseen, vaan odottaa sinun yhä hukkaavan energioitasi  tyyliin -ei kannettu vesi kaivossa pysy- et ole vastuussa autetun elämästä. Moni nimittäin apua saadessaan ei ota vastuuta opetella itse vaan kuvittelee sääliä ruikuttaen voivansa käyttää toista orjanaan, vaikka maailman tappiin. Ei pelkillä kehuilla elä ja silti tee toisen puolesta... ei ei.
Auta, mutta tietoisena, että vain opetat toiselle uuden tavan. Jollei hän ota opikseen, olet kuitenkin näyttänyt, kuinka hän voi selvitä asioistaan itsenäisestikin
- jos tahtoo.


Kaikkea hyvää! Hyvää tietä kuljet - omaa tietäsi. Siihenhän olet syntynyt. Apua annetaan vain satunnaisesti, kullakin oma elämä.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hidden - 10.02.2014 15:39:36
Hei palstalaiset. Rekisteröidyin sisään, kun oli niin mielenkiintoinen ketju. Olen lueskellut tätä parisen päivää. Olin lapsena kiinnostunut enemmän numerologiasta, mutta se on sitten jäänyt tässä aikojen mittaan. En silloin nuorempana kyllä paljoa ymmärtänyt ja toisaalta ehkä niissä kirjoissakaan ei ollut niin paljoa tietoa, kun niissä oli vain perusnumerot 1-9.

Omat numeroni ovat
Karmanluku/Elämänpolku 11
Pyrkimyksen luku 7
Vaikutelman luku 4
Minuuden luku 11

Ilmeisesti tuo 11 on vahva, koska se toistuu sekä syntymäajassa että nimessä? Miten 11 ominaisuutta saisi kehitettyä?

Jännä juttu vielä siinä, että kun tuolla olitte aikaisemmin jutelleet kännykkänumeroiden numeroista. Valitsin numeron nettipalvelusta ja tarjolla oli monta numeroa. Yksi numero sitten vaikutti siltä, että tämä on se oikea. Sain myös viestin itselleni: "Tällä numerolla saat töitä". Niin muuten myöhemmin sain, kun tarvitsin niitä kiperässä tilanteessa. Yllätys yllätys, siitä kännykkänumero tuli 11, kun nyt sain jännän aavistuksen ja laskin kurillani omani. Olen siis vielä sen verran nuori, etten ole ehtinyt antaa täyttä panostani työelämässä. Sitten kun valmistun, eiköhän asia ole eri.

Olen miehen lukuja myös katsellut, mutten oikein tunnista häntä luvuistaan. Yhteensopivuus kiinnostaisi.

Jotkut linkeistä ovat myös vanhentuneet, joten saisiko tähän ketjuun jonkinlaista päivitettyä linkkilistaa kiinnostuneille?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 10.02.2014 15:53:01
Olet nollaamassa tämän tason, kun elämänpolkusi ja kokonaisminuutesi ovat yksi ja sama luku.

Jotta pääset seuraavalle energia- ja osaamisen tasolle, opiskele kuten pyrkimyksen lukusi ohjaa sinua. Jaksoissa tai parilla pitkällä koulutuksella, mutta muista ottaa itsellesi aikaa luonnossa oleskeluun, ettet ala voida todella pahoin.

Vaikutelmasi saattaa johtaa työntarjoajan ajattelemaan sinua vain menestystä janoavana. Itsellesi tämä suuntaus ei välttämättä ole hyväksi, koska sisässäsi asuu henkisyyttä monenteen potenssiin.
Mutta - jos valitset esillä olon ja mammonan perässä juoksemisen, varaudu henkiseen nuivettumiseen. Tasapaino materian ja henkisen välillä on sinulle hyvin merkitsevä.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Hidden - 10.02.2014 16:11:29
Olet nollaamassa tämän tason, kun elämänpolkusi ja kokonaisminuutesi ovat yksi ja sama luku.

Jotta pääset seuraavalle energia- ja osaamisen tasolle, opiskele kuten pyrkimyksen lukusi ohjaa sinua. Jaksoissa tai parilla pitkällä koulutuksella, mutta muista ottaa itsellesi aikaa luonnossa oleskeluun, ettet ala voida todella pahoin.

Vaikutelmasi saattaa johtaa työntarjoajan ajattelemaan sinua vain menestystä janoavana. Itsellesi tämä suuntaus ei välttämättä ole hyväksi, koska sisässäsi asuu henkisyyttä monenteen potenssiin.
Mutta - jos valitset esillä olon ja mammonan perässä juoksemisen, varaudu henkiseen nuivettumiseen. Tasapaino materian ja henkisen välillä on sinulle hyvin merkitsevä.

Hei, ja kiitos! Eli luvutko kumoavat toisensa ja niillä ei ole vaikutusta elämässäni?

Pyrkimyksen luku oli ilmeisesti myös henkinen, mutta vaati sitten enemmän omaa rauhaa. Olen aika usein pyrkinyt oleskelemaan itsekseni. Toisaalta en ole täyserakko ja tutustun helposti ihmisiin, joskin tarvitsen aikalailla omaa tilaa. 

Olen jossain määrin materialisti, joskin arvostan henkisyyttä. Ainakin nämä vaikuttaisivat toistaiseksi olevan tasapainossa keskenään. Mikään suuri urallaetenijä en mielestäni ole. Etenemistä sitten tapahtuu, jos on tapahtuakseen, joskaan en välttämättä halua mihinkään "johtoasemaan". Haluan löytää vain oman paikkani ja olla siellä, missä pitääkin.

Lueskelin tuolta, että Elämänpolunluku + Minuudenluku vielä yhdessä olisivat Kohtalonluku eli 22 vaikuttanee myös elämässäni, jos en väärin ymmärtänyt.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 13.02.2014 14:29:45
Ei toki Hidden. Nouset samoilla asioilla, mutta eri tasolle energioillasi.

Kohtalonlukuna varsinkin on hyvä mestariluvut aluksi supistaa pienempään, eli tässä 13  = 4, jotta energiat eivät rytistä sinua  mennen tullen. Kun kehityt ihmisenä ja tietoisuutesi lisääntyy, tulee 22 energiat voimalla päälle. Silloin on hyvä olla valmis kuin partiolainen.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Ave^^ - 14.03.2014 15:58:02
Palaillaanpas taas tämän aiheen pariin.

Syntymäajastani laskettu numero on 8, ja tämä teksti: Elämänläksy: Oppia tulemaan materiaalisesti menestyväksi ja saada auktoriteettia pistää hieman mietityttämään. Nimittäin juuri työn saaminen ja auktoriteetin omaaminen ovat minulle kyllä kiven alla. Hyvän opiskelupaikan tosin sain, kovasti töitä sitä varten tekemällä silti (no, tämähän saturnuksen teemaa, joka kasia hallitseekin). Kuvaako siis sitä, että lopulta raskaasti työtä ja yrittämistä tekemällä jossain vaiheessa saavutan tuon kasin materiaalisen menestyksen ja auktoriteetin?

Koko nimestäni laskettu numero on 6. Täältä: http://www.airioja.fi/numerologia.html (http://www.airioja.fi/numerologia.html) lainattuna: 6. Vastuu, rakkaus, harmonia. Ottaa herkästi vastuulleen kaikki mahdolliset työt, koska haluaa sydämestään auttaa muita. Hoitaminen ja palveleminen antaa mahdollisuuden luoda tasapainoa ja kauneutta ympärilleen. Monet velvollisuudet kuluttavat voimia, ja jossain vaiheessa on opittava sanomaan myös "ei".  Törmään siis jälleen myös tähän teemaan, jota välillä tulee kyseenalaistettua, olenko lopulta muka niin hyväntahtoinen kuin joka paikasta näistä tuputetaan? Lopulta, tämä on sellainen asia, että jos olen, niin se on minussa niin syvään juurtunutta ja itsestäänselvää, etten osaa pitää sitä erityisenä.


Laskin nyt ensimmäistä kertaa pojalle luvut.

Syntymäajasta laskettu numero on 9 ja hänelle kaavailemastamme nimestä (joka nyt todennäköisimmin on jo päätetty näin, kastetilaisuus silti vielä pitämättä) laskettu numero 7. Eli paitsi että hän on  :aurinko: :vesimies: , myös numerot maalailevat hänelle jollain tapaa uutta luovaa ja ymmärtävää elämää. Numeroiden mukaan poika on myös niin isänsä poika, isän koko nimestä laskettu numero on myös 9 ja täältä lainattu: http://www.airioja.fi/numerologia.html (http://www.airioja.fi/numerologia.html) kuvaus seiskasta: 7. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä.  on jotakin sellaista mitä isänsä hänestä toivoisi kasvavan.  ;D

Näitä tarkkailtuani löydän nyt myös yhteyttä syntymäajan numeron ja kartan välillä. Pojalla luku 9, jota hallitsee mars, ja hänellä kartallaan mars nousee. Miehellä luku 3, jota hallitsee jupiter, ja hänellä on vahvasti painottunut jousimies. Minulla luku taas 8, jota hallitsee saturnus, ja kauriin merkki ja saturnus ovat vahvasti asemoituneet kartallani. Onko muidenkin kohdalla tällaista yhtenäisyyttä löydettävissä?


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Ave^^ - 19.03.2014 21:40:18
Kiitos Evea!  :smitten:


Tässä on tullut pohdittua, että mistä nimivalinnat tulevat ja periaatteessahan jos joku intohimoisesti asian ottaa, voisi yrittää sillä vaikuttaa johonkin. Tavallaan kuitenkin ajattelen, että se nimi mikä tuntuu oikealta on siinä mielessä jo valmiiksi annettu. Jollain tapaa sellaisia tuntemuksia kuitenkin on, että ei tätä nimeä, ja tämä tuntuu oikealta. Tämä pojalle kaavailemamme nimi on sellainen, mihin mies todella innostui. Itse olen pitänyt etunimestä, mutta toinen nimi on enemmän miehen haluama. Siinä mielessä on osuvaa, että nimestä laskettu numero vastaa miehen toiveita poikaa kohtaan.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lumikenkailija - 08.04.2014 10:53:21
Hei! Viime yönä sain nyt sitten luvun 303. Ilman mitään selityksiä. Onko tällä mitä merkitystä. Yritin etsiskellä itse, mutta.. kertokaa viisaammat!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 14.04.2014 11:51:56
Hei! Viime yönä sain nyt sitten luvun 303. Ilman mitään selityksiä. Onko tällä mitä merkitystä. Yritin etsiskellä itse, mutta.. kertokaa viisaammat!

Tässä sinut laitetaan miettimään, miksi ja ketä pyrit miellyttämään ja milloin suostut luomaan aitona itsenäsi miellyttävän elämän itsellesi ja vain itsellesi. Tällainen jakaa ihmiset ympäriltäsi. Ne joille kelpaat omana itsenäsi, viihtyvät seurassasi entistä paremmin ja huomioitasi muista syistä hakevat haipuvat kuin pieru Saharaan. Mennessään vielä haukkuvat sinua.
Niinpä... -toivon tätä koko sydämestäni- että sitä kalinaa ja murinaa kuuluisi oikein paljon. Silloin 303 on tehnyt työnsä elämässäsi. Luvun osioitten merkitys kun on, että Jumala tahtoo auttaa sinut -anteeksi tämä Raamatullinen ilmaus-
 'jakamaan vedet vesistä' ja
sitä kautta omaan vastuulliseen elämään sekä irti hyväksikäyttäjistäsi. Nuo ihmiset saattavat olla tiedostamattaan sinun aikasi varkaita (siis aikavarkaita) tai ehkä puljaavat kylässä syömässä sinun ruokavarojasi

 ja siinä ohella kehua retostavat,
                      niinkuin mielistely koskaan voisi olla korvaus yhtään mistään.

Kunpa olisi muita havaintoja, esim väri, numerosarjan koko tms, voisin sanoa enemmän.

Olen hyvin suora sanomis- sekä kirjoitustyyliltäni. Toivon, ettei se säikäytä  sinua.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 14.04.2014 11:59:21
Palaillaanpas taas tämän aiheen pariin.

Syntymäajastani laskettu numero on 8, ja tämä teksti: Elämänläksy: Oppia tulemaan materiaalisesti menestyväksi ja saada auktoriteettia pistää hieman mietityttämään. Nimittäin juuri työn saaminen ja auktoriteetin omaaminen ovat minulle kyllä kiven alla. Hyvän opiskelupaikan tosin sain, kovasti töitä sitä varten tekemällä silti (no, tämähän saturnuksen teemaa, joka kasia hallitseekin). Kuvaako siis sitä, että lopulta raskaasti työtä ja yrittämistä tekemällä jossain vaiheessa saavutan tuon kasin materiaalisen menestyksen ja auktoriteetin?

Koko nimestäni laskettu numero on 6. Täältä: http://www.airioja.fi/numerologia.html (http://www.airioja.fi/numerologia.html) lainattuna: 6. Vastuu, rakkaus, harmonia. Ottaa herkästi vastuulleen kaikki mahdolliset työt, koska haluaa sydämestään auttaa muita. Hoitaminen ja palveleminen antaa mahdollisuuden luoda tasapainoa ja kauneutta ympärilleen. Monet velvollisuudet kuluttavat voimia, ja jossain vaiheessa on opittava sanomaan myös "ei".  Törmään siis jälleen myös tähän teemaan, jota välillä tulee kyseenalaistettua, olenko lopulta muka niin hyväntahtoinen kuin joka paikasta näistä tuputetaan? Lopulta, tämä on sellainen asia, että jos olen, niin se on minussa niin syvään juurtunutta ja itsestäänselvää, etten osaa pitää sitä erityisenä.


Laskin nyt ensimmäistä kertaa pojalle luvut.

Syntymäajasta laskettu numero on 9 ja hänelle kaavailemastamme nimestä (joka nyt todennäköisimmin on jo päätetty näin, kastetilaisuus silti vielä pitämättä) laskettu numero 7. Eli paitsi että hän on  :aurinko: :vesimies: , myös numerot maalailevat hänelle jollain tapaa uutta luovaa ja ymmärtävää elämää. Numeroiden mukaan poika on myös niin isänsä poika, isän koko nimestä laskettu numero on myös 9 ja täältä lainattu: http://www.airioja.fi/numerologia.html (http://www.airioja.fi/numerologia.html) kuvaus seiskasta: 7. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä.  on jotakin sellaista mitä isänsä hänestä toivoisi kasvavan.  ;D

Näitä tarkkailtuani löydän nyt myös yhteyttä syntymäajan numeron ja kartan välillä. Pojalla luku 9, jota hallitsee mars, ja hänellä kartallaan mars nousee. Miehellä luku 3, jota hallitsee jupiter, ja hänellä on vahvasti painottunut jousimies. Minulla luku taas 8, jota hallitsee saturnus, ja kauriin merkki ja saturnus ovat vahvasti asemoituneet kartallani. Onko muidenkin kohdalla tällaista yhtenäisyyttä löydettävissä?


Kiitos Ave!

Tiedän, ettet tarkoittanut tätä tekstiäsi minulle, mutta numerologiaa vasta hiukan vajaa 50 vuotta harrastaneena ja sitä kouluttaneenakin, löysin kuin löysinkin jotain uutta ja naulankantaan itseeni osuvaa tästä. Mistä lasketuin luvuin nämä seiskan, kuutosen ja kahdeksikon saan itsessäni ja elämässäni, en tässä kerro - siltikin numerot paljastavat -(oikeammin) vahvistavat- itselleni itsestäni tärkeitä asioita.
Kiitos siis, kun jaoit nämä tiedot sivustolla.  
:coolsmiley:   :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Lumikenkailija - 15.04.2014 09:21:41
Hei! Viime yönä sain nyt sitten luvun 303. Ilman mitään selityksiä. Onko tällä mitä merkitystä. Yritin etsiskellä itse, mutta.. kertokaa viisaammat!

Tässä sinut laitetaan miettimään, miksi ja ketä pyrit miellyttämään ja milloin suostut luomaan aitona itsenäsi miellyttäsä elämän itsellesi ja vain itsellesi. Tällainen jakaa ihmiset ympäriltäsi. Ne joille kelpaat omana itsenäsi, viihtyvät seurassasi entistä paremmin ja huomioitasi muista syistä hakevat haipuvat kuin pieru Saharaan. Mennessään vielä haukkuvat sinua.
Niinpä... -toivon tätä koko sydämestäni- että sitä kalinaa ja murinaa kuuluisi oikein paljon. Silloin 303 on tehnyt työnsä elämässäsi. Luvun osioitten merkitys kun on, että Jumala tahtoo auttaa sinut -anteeksi tämä Raamatullinen ilmaus-
 'jakamaan vedet vesistä' ja
sitä kautta omaan vastuulliseen elämään sekä irti hyväksikäyttäjistäsi. Nuo ihmiset saattavat olla tiedostamattaan sinun aikasi varkaita (siis aikavarkaita) tai ehkä puljaavat kylässä syömässä sinun ruokavarojasi

 ja siinä ohella kehua retostavat,
                      niinkuin mielistely koskaan voisi olla korvaus yhtään mistään.

Kunpa olisi muita havaintoja, esim väri, numerosarjan koko tms, voisin sasnoa enemmän.

Olen hyvin suora sanomis sekä kirjoitustyyliltäni. Toivon, ettei se säikäytä  sinua.

Kiitos, tiesinpäs odottaa malttamattomana että vastaat :) Erityisesti pidän siitä, että vastaat suoraan, en tykkää kiertelystä. Tämä on muutenkin tällaiselle noviisille vaikeaa ymmärtää. Et pysty säikyttelemään.
Yksi tällainen kuvailemasi Saharaan meno usealta ihmiseltä tapahtui jo yllättäen ja perästä kuului ja kuuluu vieläkin, olettaisin. Minun mielessäni se kyllä vaikuttaa edelleen, mietin siis teinkö väärin kun tajusin häipyä siitä seurasta, vaikka heti sen tehtyäni tiesin tehneeni itselleni oikein. Mutta kun sitä seurasi se suuri yksinäisyys.
Kuormasta on siis syöty vuosia, monenkin ihmisen taholta (muitakin kuin tämä porukka), nyt on minulla vain omat perustukset jäljellä.

Ymmärsin kaiken kirjoittamasi. En saanut kuin nuo kolme numeroa, niihin heräsin. Näitä numeroita on minulle annettu vain kahdesti. Nyt sanoisin, että ne oli punaisia.....
Tämän jälkeen tuli olo, että siirryin taas uudelle tasolle...näitä on ollut tässä vuoden sisällä....


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 24.04.2014 11:16:22
Lumikenkäilijä!
Punaisena tuo numeosarja oli vakava kehoitus antaa uuden ajatuksen ja toimintatavan juurtua kehoosi (ruumiin  viisaudeksi, ettei järkeily väännä totuutta) - jotta et enää antaisi omien voimavarojesi tai niitten avulla hankitun ruoka- tms varannon valua susien suihin. Että kiukku nousisi heti, kun huomaat toimivasi omaa parastasi vastaan.
Ilmeisesti olet luontevasti jo toiminutkin niin - siis ennen kysymys-vastaus kuvioita.

Alles gutes vaan elämääsi.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 22.07.2014 12:58:25

  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Jokin aika sitten ihmettelin, mitä luku 32 oikein tarkoittaa. 3+2=5, tuostakaan yhteenlaskusta en löytänyt apua. Sain upean hoito-kanavoinnin Maria Kivelältä ja tuossa kanavoinnissakin tuli luku 5 esiin, mutta ei mitään selitystä.

Kirjahyllyssäni on SUURI SYMBOLIKIRJA. Löytyisiköhän sieltä apua? Sieltä löytyi luvuista mm. 1=viisaus, 2=mielipide, 4 ja 9=oikeudenmukaisuus, 5=avioliitto, 10=jumalallinen luku. Tämä nyt vähän typistettynä. Lukujen yhteenlaskemista suositeltiin.
Viitonen on kehoitus tunteitten ja älyn välille tasapainon löytymiseen. Vain siten voit edetä asiassa, joka sinua mietityttää. 3 tarkoittaa nautintoja sekä hyvää ilmapiiriä. Joskus nautinnon haku ohjaa liikaa ja ilmapiirii voi mennä sekaisin toisten odotuksista.
2 taas kertoo sitoutumisesta tai yhteistyöstä itsenäisenä osallistujana.
>> Luo itsellesi hyvä ilmapiiri, jossa viihdyt ja  arvioi elämääsi siitä käsin. Heitä surutta ulos elämästäsi ne, jotka sotkevat sinun hyvän olosi, sillä heitä ohjaa kateus.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 24.07.2014 12:41:09
Hmmm...  :) Mukavinta vapauden jälkeen on ehdottomasti voida auttaa. Varsinkin sellaisia, jotka osaavat ottaa avun vastaan. :smitten:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 24.07.2014 12:42:47

  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Jokin aika sitten ihmettelin, mitä luku 32 oikein tarkoittaa. 3+2=5, tuostakaan yhteenlaskusta en löytänyt apua. Sain upean hoito-kanavoinnin Maria Kivelältä ja tuossa kanavoinnissakin tuli luku 5 esiin, mutta ei mitään selitystä.

Kirjahyllyssäni on SUURI SYMBOLIKIRJA. Löytyisiköhän sieltä apua? Sieltä löytyi luvuista mm. 1=viisaus, 2=mielipide, 4 ja 9=oikeudenmukaisuus, 5=avioliitto, 10=jumalallinen luku. Tämä nyt vähän typistettynä. Lukujen yhteenlaskemista suositeltiin.10 = 1 + 0
Eli viisaus, itsenäisyys yhdistettynä Jumalan / jumalien apuun. Ei hullumpaa!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: piipelipoo - 19.11.2014 12:34:24
Vieläkö joku katsois näiden lukujen perään...  :)
Polku:1
Minuus:9 (99)
Vaikutelma:6
Pyrkimys:3
Syntymäpäivä:12.12.75
Haaste:3Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 20.11.2014 15:24:51

  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Lämmin kiitos t. touhula. Epäilinkin, että minulla on energiasyöppöjä. Heidän pois potkiminen on helpompi sanoa kuin tehdä. Yritän parhaani oman tasapainoni takia.

Suo anteeksi, Evea! Olen unohtanut vastata sinulle tähän.

Älä potki, päästä vain irti. Energiasyöpöille on kauheinta, kun heistä ei enää välitetä. Jos toimit aktiivisti, he kokevat että sinulla on sisäinen ristiriita ja roikkuvat yhä tiiviimmin.
 ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Downtempo - 27.11.2014 16:51:21
En ole aiemmin niinkään pistänyt merkille elämässä vilahtavia numeroita,
mutta jotenkin tässä puolen vuoden sisään, on kummallisesti pomppinut eteeni numero 19.
Liittyen raha-asioihin, ja kiistoihin, valtioon yms.
ja kulminoituen tähän hetkeen, viimepäiviin, tuo 19 tulee aina vaan useammin esiin.
Luulen että se liittyy jotenkin siihen, että olen ohittanut tilanteita, enkä uskaltanut niitä käsitellä,
ja mitä useammin nämä ohitan, tämä luku pomppaa esiin.
En ole uskaltanut, tai lähinnä ollut voimavaroja tai edes rahkeita lähteä vastarintaan vääryyksiä kohtaan.
Mutta tuo on jo niin pitkään jauhanut tuossa ja häirinnyt mielessä, niin nyt aloin ratkomaan tuota asiaa perinpohjin.
Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Downtempo - 27.11.2014 21:33:20
Vastaanpa itse viestiini, tällaista tekstiä tuli vastaan etsiessä:

" ANGEL NUMBER 19

The number 19 is a blend of the vibrations and attributes of the numbers 1 and 9.  Number 1 relates to independence and uniqueness, motivation, striving forward and progress, ambition and will power, new beginnings and achieving success.  Number 9 carries the energies of the Universal Spiritual Laws, dharma and karma, spiritual enlightenment and awakening, leading by positive example, serving humanity and lightworking, your intuition and inner-wisdom,  problem-solving and your Divine life purpose.  Number 9 also relates to endings and conclusions, making number 19 a number of endings leading to new beginnings.

Angel Number 19 is a message from your angels that your goal has almost come to completion, or that a phase or situation in your life is coming to an end.  The angels want you to know that one door is closing as another is opening.  Your angels ask that you remain positive throughout these transitions and look forward to wonderful new beginnings and auspicious opportunities.

Angel Number 19 reminds you that self-help is often the best remedy, and your angels love and support you in your quest to help yourself (and others) lead happier and healthier lives.  Your angels ask that you have a positive and optimistic attitude about your life purpose and soul mission. Know that your destiny is yours to fulfill and the angels give you guidance and support along the way.  You are encouraged to shed love and light on humanity.

If you have the urge to begin a new career which entails serving humanity, the repeating Angel Number 19 may be a message to begin a spiritually-based practice and/or profession.  Trust that all you need in your quest will be provided by the angels and Universal Energies in Divine right time, and often in the most miraculous ways."


Eli 1: kuvaa uusia alkuja ja voimavaraa, tahdon voimaa, tavoitteiden saavuttamista,
sitten siihen 9: asian loppuun saattamista, ongelman ratkaisua.

eli näinkin tylsästi sanottuna, ja muutenkin voisi ihan normaalilla älylläkin päätellä, että asia päätökseen, jotta uusia juttuja voi muodostua...Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: lillukka63 - 09.01.2015 22:49:40
Hei olen vasta alkanut tutustua numerologiaan, ja se on todella herättänyt mielenkiintoni. Mutta: joku tässä ketjussa annettu sivusto laski numerot niin, että kohtalon lukuni on 4. Mutta jos lasken elämänpolkuni(7) ja minuuden (1) yhteen, siitähän tulee 8? Haluaisin selvät ojeet miten voin laskea kaikki numeroni itse. Samainen sivusto antoi sielunnumerokseni 10, vaikka ketjun ohjeiden mukaan se on 8?
Voisiko joku siis listata miten kaikki tärkeimmät numerot saa itse laskettua, en uskalla luottaa laskureihin, tuntuvat näyttävän eri lukuja :(
Kyseessä oli englannin kielinen sivu(en jaksa enää etsiä ketjusta), jossa annettiin myös numero "GIFT"-osioon , mitä se tarkoitti? Mikään itse laskemistani numeroista ei sovi siihenkään..


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: piipelipoo - 30.03.2015 15:41:02
Vieläkö joku katsois näiden lukujen perään...  :)
Polku:1
Minuus:9 (99)
Vaikutelma:6
Pyrkimys:3
Syntymäpäivä:12.12.75
Haaste:3No eikö ny kukaan?  :(


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 16.04.2015 13:44:04
Piipelipoo!
Elämänpoluksesi tulee 12.12.1975 = 3, 3 , 22 = 10 elikkä 1.

Jos tästä pähkäilee lisää, olet melkoisen luova ja hyvää ilmapiiriä levittävä. Tästä sanon saman  mitä muille vastaaville: Luo itsellesi ilmapiiri missä viihdyt ja se jakaa 'vedet vesistä' eli pääset irti niistä, jotka odottavat sinun mielistelevän heitä. Kun ilmapiiri on sinun, voit itse hyvin ja ne myös, jotka tukevat sinua olemaan sinä, samoin kuin sinä tuet heitä olemaan ja elämään sinuiksi itsensä kanssa.

Kun pidät horisontissasi tietoisesti omat pyrkimyksesi, eli luovuuden, kekseliäisyytesi ja vastuuntuntosi ja autat vain niitä, jotka OTTAVAT VASTAAN opetuksesi Huom! Älä jää valvomaan heitä silti. Totea vain.) ja alkavat käyttää tietojasi rakentaakseen sinua kuluttamatta omaa elämäänsä - alkaa luuta suihkia.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: mouru - 30.04.2015 00:32:11
Hmmm.. Mun miehellä on niin kiinnostavat numerot et pakko laittaa tänne :D karma 11, pyrkimys 11, vaikutelma/olemus 2, minuus 4. Itsellä: karma 3, pyrkimys 7, vaikutelma/olemus 3, minuus 1. Oma kommentti: opetan jäykälle 4-ihmiselle 3-ihmisen elämäniloa ja luovuutta jotta se 'eheytyisi' ja nro:n 11 energiat puhdistuis tavallaan :D Oon täs saanu kasailtuu itteeni, vuoden ollu ihan erakkona melkeen ja elämäntapamuutokset lähteny rullaa niin nyt täytyy helpottaa ton toisen elämää jotenkin tai tehä vastapalvelus kun se on ollu mun tukena...

Ps. mun numeroiden teemat mätsää hyvin syntymäkartan juttujen kanssa, kuin nenä päähän :D

Pps. Joku jakoi linkin laskuriin, jolla saa parisuhteen numeron laskemal synt.ajat yhteen. Meille tuli 5 ja taito. Onko se nro sama asia kuin meidän minuudet laskettuna yhteen (1+4) vaiko sattumaa? Järki ei kulje just nyt eikä kirjotus puhelimella :D ainiin ja törmäilin luluun 33 moneati silloin kun aloin nähdä unia miehestäni ennen ekaa fyysistä konkreettista tapaamista, mm. kellossa. Ehkä se oli viesti sillon että alkaa olla "aika" valmistautuu tulevaan ;)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: piipelipoo - 08.05.2015 10:47:15
Kiitos touhula!


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: visionanna - 08.03.2016 10:32:02
Moikka,

Olen viime aikoina saanut unessa jatkuvasti nro 7, tosin myös ryhminä 777 jne.

Onkohan se sitä mitä itse uumoilen, ja nopealla selvennyksellä tarkistin jostain, että kyseessä on sekä "enkelinumero" että "oikean tien" numero?

Kiitos jo kärsivällisyydestä!

Nimim. Ummikko :)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: t.touhula - 10.03.2016 15:18:24
Moikka,

Olen viime aikoina saanut unessa jatkuvasti nro 7, tosin myös ryhminä 777 jne.

Onkohan se sitä mitä itse uumoilen, ja nopealla selvennyksellä tarkistin jostain, että kyseessä on sekä "enkelinumero" että "oikean tien" numero?

Kiitos jo kärsivällisyydestä!

Nimim. Ummikko :)

Tuo 7 tai 77 tai 777 etc tarkoittaa myös, että luonnon kutsua tulee kuunnella. Saattaa viitata myös jaksottaisiin opiskeluihin tai jo omaavasi tiedon uudelleen järjestelyyn tai esim tohtorointiin tms tiedolliseen arvonnousuun.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: visionanna - 11.03.2016 01:04:45
Moi,

Kuulostaa juuri siltä mitä uumoilinkin.

:) Kiitos!

Viime aikoina olen saanut aika vahvoja viitteitä Äiti Gaiasta.

"Perusnumerologian" mukaan oma numeroni olisi tällä hetkellä 22. Intuitio, jonka sain jokunen aika sitten sanoi, että todellisuudessa sekin on jo kohdallani vaihtunut. Onkohan mahdollista?

Moikka,

Olen viime aikoina saanut unessa jatkuvasti nro 7, tosin myös ryhminä 777 jne.

Onkohan se sitä mitä itse uumoilen, ja nopealla selvennyksellä tarkistin jostain, että kyseessä on sekä "enkelinumero" että "oikean tien" numero?

Kiitos jo kärsivällisyydestä!

Nimim. Ummikko :)

Tuo 7 tai 77 tai 777 etc tarkoittaa myös, että luonnon kutsua tulee kuunnella. Saattaa viitata myös jaksottaisiin opiskeluihin tai jo omaavasi tiedon uudelleen järjestelyyn tai esim tohtorointiin tms tiedolliseen arvonnousuun.Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: nikki - 20.06.2016 11:05:10
Koska olit kuntosalilla, menossa tai tulossa,
niin ihan ekana hapenottokykyä sivuten
hapen järjestysluku alkuaineiden jaksollisessa järjestyksessä on 8.
Vihreän värin miellän parantavaksi väriksi.
Tehtävä sellaisia harjoituksia, jotka parantavat hapenottokykyä?

Sitten
8 on  :saturnus: :n luku,
katso sen sijainti syntymä- ja progekartalla (aspektit)
kuin myös
asteluku 8 syntymä- ja ap-kartalta,
huomaatko yhteiskuvion
ja  :mars: :n (fyysinen rasitus, energia) sijoittumisen,
ja
ajankohtainen, koska tänään Into:n päivänä tr  :aurinko: paistaa auringonpaluulla...missä? :coolsmiley:
ja
 :aurinko: taas liittyy sydämeen
ja kultaan
ja tsakrat
ja tulen arkkienkelit
loput olivat ihan mielleyhtymiä
toivottavasti merkitys itsellesi aukeaa

vielä
left or right hand?
ja
a   x  i  s  (sydämem sähköinen akseli)
(1+6+9+1 = 17 =1+7 = 8)


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Corvus Leonis - 09.12.2016 16:09:06
Tuon luvun 9 merkityksestä on kovin ristiriitaista tietoa, jotkut assosioivat sen Marsiin ja toiset Neptunukseen. Sitten vielä joidenkin lähteiden mukaan numero 0, joka ei perinteisessä numerologiassa ole edes käytössä, vastaa itse asiassa Plutoa, koska se tarkoittaa "kaikkea ja ei mitään." Nollahan ei ole tyhjä - sen sanovat matemaatikotkin.
Yrittäkääpä vaikka jakaa sillä.

Asia alkoi kiinnostaa, koska olen harkitsemassa virallista nimenvaihtoa jossa numerologia on otettu huomioon. Nykyisen niminumeroni arvo on 99 ja tulkinnasta riippuen olen joko syntynyt gangsteriksi tai päinvastoin hyysäämään maailmaa unversaalilla rakkaudella. Minusta kumpikaan tulkinta ei täsmää enemmän kuin toinen ja toisaalta minulla on taipumuksia molempiin, mikä on mielestäni ihan yleisinhimillistä; keskivertoihminenkin pystyy kumpaankin ääripäähän, vaikka kukaan ei sitä mielellään myönnä ääneen sosiaalisen häpeän pelon takia.

Oli kumpi tulkinta luvusta 9 sitten enemmän "oikein", nimeni koostuu kaiken lisäksi enimmäkseen kyseisestä luvusta ja kun lisäksi myös ihan perus etu-sukunimi sellaisenaan muodostaa ysin, olen sitä mieltä että sekä Mars- että Neptunus-pohjaisen merkityksen kanssa päädyn spirituaaliseen seinään.

Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: dreambee - 04.04.2017 22:55:01
Heheh. Numerologia on niin hauskaa.. :D


Itse olen syntymäpäiväni mukaan numero 3
Etunimeni mukaan eli sielunnumero 8
ja kokonimen mukaan eli persoona numero 10

Numero 3 on aina ollut mun lempinumero. Ihan lapsesta pitäen ja se on paljon ohjaillut mun elämää; 3 kissaa jne. 3 kaverin ystäväporukka (kun minut lasketaan) jne.

Minua on jo pitkän aikaa riivannut myös 3 33 333 lukemat eri paikoissa. kello 03.33 23.33 jne. Voisin hyvin ajatella, että henget seurana. On ollut muutenkin nimittäin vähän tuommoisia ns. tajunnan hämärtymis kokemuksia ja tuossa yks päivä kävi niin, että kun piirtelin siinä niin jossain vaiheessa tuntui siltä, kuin jokin muu olisi ohjaillut kättäni ja halunnut antaa viestiä.

Sitten heh mun eksä on numero 6/33 ja meillä oli tosi tunteikas ja vaikea suhde, mutta en varmaan koskaan osaa lopettaa rakastamasta häntä. Erottuamme tutustuin toiseen ihmiseen, joka toimikin vähän minulle sellaisena laastarina ja pystyin käsittelemään tuon aiemman suhteen itselleni selväksi. No tämäkin mies oli numero 6/33 :DDDD Ja kun lasketaan miehen luku 6 ja minun lukuni 3 yhteen tulee 9 = Karman luku. Allekirjoitan sen täysin näiden kahden osalta :D

No ei siinä mitään olen tapaillut yhtä miestä, kenet olen tuntenut jo jonkin aikaa ja meillä on mukavaa ja rentoa yhdessä, mutta emme ota asioita liian vakavasti. No hän on numero 3.  Ja meillä kyllä on semmosta harmoniaa sen kanssa 3+3=6 :D


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Elwyn - 07.07.2019 14:41:39
Asuntohomma on mielenkiintoista.. Tämä nykyinen on 7 ja toimii kyllä just kuten 7:sta sanotaan. Nekin uudet kiinnostavat isommat asunnot mitä olen löytänyt ovat jokaikinen 7 ;D Olkoon siis 7.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: downtempo - 01.11.2019 18:33:16
Mulle on  hirveesti näkyny numeroita 22, 22,, 33, 333, 11.
Kerran olin apteekissa, ja mun vuoronumero oli 333. Sit siinä loossissa missä olin asioimassa, niin siinä vieressä oli lääkkeitä myynnissä hintaan 33,3 euroo, ja ne oli 33% alennuksessa.
Sit mun lämpömittari näytti samana päivänä 22,2 astetta sisällä ja ulkona 22,2 astetta. Sit välillä ku katon kelloo sattuman varasesti niin se on 11:33. Otin kuvankin mun lämpömittarista: https://imgur.com/a/AILDipo (https://imgur.com/a/AILDipo)
 
totta vai tarua? Hölynpölyä vai jotain johdatusta?  :idiot2:


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Varjotar - 01.11.2019 21:18:07
TÄnää on 1.11.

Näkyny jo pari viikkoa mestarilukuja ja niiden vastakappaeita, pieniä osia ( ilmeisimmin kosmoksen hienosäätöjä) ja sitten isojakin askeleita eteenpäin.


Otsikko: Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Kirjoitti: Annamari - 08.05.2020 03:18:01

9 on aina ollut minun mieleiseni numero.
Kävin numerologiakurssin, ja kappas, 5 & 9 ovat monessa numeroitani. Vapautta ja maailmanparannusta :)

Teen numerologisia tulkintoja pientä korvausta vastaan, jos jotakuta kiinnostaa :)