Sivuja: [1] 2 3 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut  (Luettu 409738 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« : 12.04.2007 02:15:44 »

Keräsin tähän yhteen kohtaan numeroiden 1-9 merkitykset. Ajattelin, että siitä voisi olla hyötyä Wink

Tässä on vain yhdestä lähteestä kerätyt, yleiset numeroiden 1-9 merkitykset. Esimerkiksi persoonallisen numerologian tulkintaan on hyvä käyttää laajempaa merkitystaulukkoa, josta selviää mm. millaisia ovat esim. kuutos-ihmiset, mitkä ovat heidän vahvuuksiaan, heikkouksiaan ja mitä heidän olisi opittava tässä elämässä.

Nämä tulkinnat sopivat parhaiten (minusta) juuri unien, ennustuksien ja elämässä pyörivien lukujen tulkitsemiseen.

Lisätkää vapaasti numeroiden merkityksiä, jos jotain listasta puuttuvaa tulee mieleen!

Numero 1
Symboloi ilmenemismuotoa, väitettä, positiivista ja aktiivista periaatetta. Se edustaa Logosta, Äärettömän ilmenemismuotoa ja ilmentymättömyyttä. Yksi edustaa egoa, itse-väitettä, positivismia, egoismia, erottamattomuutta, itseä, eristäytymistä, huomionosoitusta, itseluottamusta, kunniaa ja johtajuutta. Uskonnollisessa mielessä yksi symboloi Luojaa. Filosofisessa ja tieteellisessä mielessä yksi symboloi synteesiä ja asioiden fundamentaalista yhteyttä. Materiaalisesti yksi symboloi elämän yksikköä, yksilöä.
Se edustaa luovuutta ja suojelua. Numero 1 on alkuperäisen toiminnan luku, kaikkien numeroiden alku.
Se on myös Auringon symboli.
Väreinä numero 1 kanssa värähtelevät harmonisesti kaikki auringon sävyt ja kullan sävyiset keltaiset, kirkas oranssi ja kuninkaallinen purppura.

Numero 2
Numero 2 on antiteesin, todistuksen, vahvistuksen ja kahtinaisuuden, kuten plussan/miinuksen, aktiivisen/passiivisen, miehen/naisen, positiivisen/negatiivisen, ansioiden/menetyksen jne. edustaja.
Se edustaa Luoja Jumalan kahtiajakautunutta ilmenemismuotoa, Luontoa, Henkeä ja Materiaa sekä niiden välistä yhteyttä.
Koska se pitää sisällään olemassaolon kaikki vastakohtaisuudet, se tarkoittaa luomista, tuottamista, hedelmällisyyttä ja yhdistymisiä. Se pitää aina sisällään kaksi vaihtoehtoa kuten ilmentämisen ja ilmentämättömyyden.
Kaksi edustaa myös mielikuvitusta, vanhemmuutta ja herkkyyttä. Se on mielteen, lapsenmielisyyden ja unelmien luku.
Planeetoista kakkosta edustaa Kuu.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti tämän luvun kanssa, ovat kirkas vihreä, kalpea keltainen, hopea, violetti ja laventeli.

Numero 3
Kolme symboloi kolminaisuutta. Se on Ruumis-Mieli-Sielu, Elämä-Aine-Äly, Voima-Materia-Tietoisuus, Luominen-Säilyttäminen-Erottelukyky. Perhe: Isä, Äiti ja Lapsi.
Kolmiulotteisuus. Kolme vaatimusta: ajattelija, ajatus ja esine. Menneisyys, nykyisyys, tuleva.
Kolme edustaa idealismia, korkeaa koulutusta, ulkomaan matkoja ja uskontoa. Se on optimistisuuden, liikkeen ja laajenemisen numero.
Planeetoista kolmea hallitsee Jupiter.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kolmen kanssa ovat kaikki syksyn sävyt kuten keltainen ja poltettu oranssi, ruosteen ruskea, turkoosi ja taivaansininen.


Numero 4
Numero neljä on todellisuuden, materiaalisen universumin, fysiikan lakien, logiikan ja syyn numero. Ilmeneminen, fysionomia ja tiede. Kognitiivisten aistimuksen, kokemuksen ja tiedon luku. Risti, segmentointi, osanotto, käsky, luokittely. Swastika, elämän pyörä, jaksottaisuus. Älykkyys, tajunta, terävänä henkisen ja materialistisen välillä, monumentaaliset ja ilmiömäiset maailmat, edustaen korkeampaa ja matalampaa harmoniaa.
Mielivalta, luotettavuus. Neljä edustaa myös yksilöllisyyttä, originaalisuutta, kekseliäisyyttä ja sietokykyä. Se on myös epäsovinnaisen käyttäytymisen, äkkinäisten tapahtumien ja nerokkuuden luku.
Planeetoista tätä numeroa symboloi Uranus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 4 kanssa ovat sähkön sininen, cobaltin sininen, hopean harmaa ja meren vihreä.


Numero 5
Numero 5 edustaa laajenemista. Siihen kuuluvat mm. kattavuus, sisältö, ymmärrys ja arvostelukyky. Kasvu, rikkaus, suvunjatkainen. Oikeus ja sadonkorjuu. Itsen uudelleen tuottaminen materiaalisessa maailmassa, isyys, palkinnot ja rangaistukset. Hedelmän siemen tai kranaattiomena, jakaantuminen.
Viitonen ilmentää kommunikaatiota, liikettä ja hedelmällisyyttä. Se on myös älykkyyden, sekä suullisen ja kirjallisen ilmaisun numero. Planeetoista viitosta hallitsee Merkurius.
Numero 5 kanssa värähtelevät harmoniassa seuraavat värit: helmen harmaa, vaalea vihreä ja hopea.


Numero 6
Numero 6 on yhteistyön luku. Avioliitto, linkki, yhteys, limittäisyys. Vastavuoroinen toiminta. Hengen ja materian vuorovaikutus. Psyykkiset kyvyt, telepatia, psykologia, yhteisöllisyys, sympatia. Alkemia. Muuntuminen. Sallivuus, harmonia, rauha, tyytyväisyys. Jumalatar, kauneus ja totuus, harmonian testaaja. Korvaus, seurustelu, vastavuoroisuus. Sukupuolten välinen suhde. Kuusi ilmentää feminiinistä perusolemusta, myötätuntoa ja rahaa. Kuusi on rakkauden ja romanssin luku.
Planeetoista kuutosta edustaa Venus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kuutosen kanssa ovat kaikki pastellin sävyt (eteenkin pinkki ja sininen), joskus myös maanläheiset värit kuten suklaan ruskea ja syvä vihreä.


Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.


Numero 8
Numero 8 on hajaannuksen numero. Se edustaa evoluution kehityskulunalaisia lakea, murtautumista takaisin luonnosta henkisyyteen. Reagointi, paljastukset, särkyvyys, murtuminen, rotuerottelu, mätäneminen, anarkismi, haavat, eroaminen, avioero. Hengityksestä seuraava inspiraatio, nerokkuus, keksinnöt. Poikkeama, hallitsemattomuus, epänormaalius, hulluus. Kahdeksan edustaa myös viisautta, kokemuksista oppimnista, pysyvyyttä, kärsivällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta. Kahdeksan on taloudellisen turvan, varuillaan olemisen, rajallisuuden, itsekurin ja itsekontrollin luku.
Planeetoista Saturnus hallitsee numeroa 8.
Numero 8 kanssa värähtelevät harmonisesti värit indigo, kaikki ruskean sävyt, tumma vihreä ja laivaston sininen.


Numero 9
Numero 9 on regeneraation, uudelleen syntymisen ja kasvamisen luku. Uusi syntymä. Henkisyys,  itsensä laajentaminen, ounastelu, eteenpäin meneminen, matkustaminen. Unelmointi, selvänäköisyys, selväkuuloisuus. Uskonpuhdistus, värähtely, rytmi; kurkottaminen, laajeneminen, julkaisu: jousiammunta, ennustettavuus, paljastukset: ajatusaallot, haamut, sumu, pilvi, maanpakolainen, mysteeri. Yhdeksän edustaa aggressiivista toimintaa, lävistämistä, rohkeutta ja konfliktia. Se on myös alkuperäisyyden, oma-aloitteisuuden, ristiriivaisuuden, haavoittuvuuden ja naiviuden numero.
Planeetoista numero 9 symboloi Mars.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 9 kanssa ovat verenpunainen tai rubiinin punainen, puhdas sininen ja puhdas valkoinen.
« Viimeksi muokattu: 01.06.2007 17:21:03 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 12.04.2007 11:42:43 »

Luin asian hieman toisesta vinkkelistä tarotista, siinä piti laskea yhteen pariskunnan synt. ajat ja katsoa tarotista mitä mikin luku eli kortti tarkoitti. Suhteen syvempi merkitys siis.

6: rakastavaiset (The Lovers)

toisista suhteista tuli

8: oikeus/kunnia/hyvät tarkoitukset ja

5: armo. (The Hierophant)*   coolsmiley Armoa. Mietin tuota, siis inhon sijaan mieluummin armon tunnetta toiselle, joka tuottaa kipua muille+itselleen, ja armoa itselle että on näihin hullutuksiin lähtenyt.

*Divine Wisdom. Manifestation. Explanation. Teaching.

All things relating to education, patience, help from superiors.The Hierophant is often considered to be a Guardian Angel.

The Hierophant's purpose is to bring the spiritual down to Earth. Where the High Priestess between her two pillars deals with realms beyond this Earth, the Hierophant (or High Priest) deals with worldly problems. He is well suited to do this because he strives to create harmony and peace in the midst of a crisis. The Hierophant's only problem is that he can be stubborn and hidebound. At his best, he is wise and soothing, at his worst, he is an unbending traditionalist.


Muistakaas www.decoz.com numerologiaa..

Elämänpolkuni on:

Numero 1
Symboloi ilmenemismuotoa, väitettä, positiivista ja aktiivista periaatetta. Se edustaa Logosta, Äärettömän ilmenemismuotoa ja ilmentymättömyyttä. Yksi edustaa egoa, itse-väitettä, positivismia, egoismia, erottamattomuutta, itseä, eristäytymistä, huomionosoitusta, itseluottamusta, kunniaa ja johtajuutta. Uskonnollisessa mielessä yksi symboloi Luojaa. Filosofisessa ja tieteellisessä mielessä yksi symboloi synteesiä ja asioiden fundamentaalista yhteyttä. Materiaalisesti yksi symboloi elämän yksikköä, yksilöä.
Se edustaa luovuutta ja suojelua. Numero 1 on alkuperäisen toiminnan luku, kaikkien numeroiden alku.
Se on myös Auringon symboli.
Väreinä numero 1 kanssa värähtelevät harmonisesti kaikki auringon sävyt ja kullan sävyiset keltaiset, kirkas oranssi ja kuninkaallinen purppura.

« Viimeksi muokattu: 28.09.2007 17:05:14 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1239Profiili
« Vastaus #2 : 12.04.2007 12:34:06 »

No jopa freshaa tämä numerologiateksti. Kiitos AthaMaarit uudesta aiheesta.

Toki aihe on jo kovinkin tuttu, mutta uusia näkökulmia toit esiin. Mielenkiintoisinta oikeastaan on, että värit jotka numerokohtaisesti määritellään, ovat juuri ne, joissa voin parhaiten ja joista muutenkin pidän eniten. Nehän ovat juuri ne värit, joita vastaavat numerot määrittävät elämänpolkuani, ulkoista olemustani, kokonaispersoonallisuuttani ja sisäistä pyrkimystäni. Toki tietty myös tuo elämänopetuksen luku. Pitääpä tutkailla myös elämänilmaston luvut elämänkausittain ja pohtia siitäkin näkökulmasta.
Jäin kuitenkin pohtimaan, kun numerologisessa analyysissäni vilisee mestarilukuja, että kuinka ko. värit muuntuvat, kun perusnumeron sijaan tulkitaankin mestariluku, josta kyseinen perusluku on tiivistelmä (siis esim. 22=2+2=4, 33=3+3=6 jne)?
Ovatko silloin esillä ja sopivammat henkilölle 'jalommat' sävyt kyseisestä väristä. Tein mielikuvaharjoituksen ja huomasin kuinka virkistyin tavattomasti noista 'jalommista' värien sävyistä.

Teen itse numerotulkintoja, mutta tämä keskustelunavaus havahdutti pohtimaan uudesta näkökulmasta noita vastaavuusvärejä ja niitten terapeuttisia ominaisuuksia ja vahvuuksia. Siis: Mikä kullekin sopii -ajatuksella.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2007 17:35:17 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #3 : 12.04.2007 23:12:58 »

En osaa yhtään sanoa varmaksi, mitä väreille tapahtuu mestariluvuissa. Olen itse melko keltanokka numerologiassa, mutta ajattelin aikani kuluksi kääntää eräältä hyvältä nettisivulta nuo monipuoliset ja silti simppelit tulkinnat tänne Astroonkin. Loogisesti minullekin tulee ensimmäisenä mieleen, että mestarilukujen kohdalla värit jalostuisivat kirkkaimmiksi ja herkemmiksi.

Tarotien numerotulkinta on erilainen kuin perusnumerologian, koska jokainen kortti pitää sisällään oman merkityksensä. Käsittääkseni tarotin numerologialla lasketaan lähinnä kortin luku, joka kertoo merkityksen/vastauksen kysymykseen, itse numerolla ei niinkään ole mitään merkitystä tässä yhteydessä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #4 : 12.04.2007 23:52:16 »

Tässäpä vielä luvun 10 sekä mestarilukujen 11, 22 ja 33 merkitykset pienessä pähkinänkuoressa. Nämä ovat eri lähteestä kuin lukujen 1-9 tulkinnat, joten siksi tässä ei mainita esim. lukujen kanssa värähteleviä värisävyjä. Lisään ne tänne jos löydän.

Lyhyesti Mestariluvut pitävät sisällään muihin numeroihin nähde suurempaa potentiaalia. Niissä on suuri lataus ja ne ovat vaikeita käsitellä. Ne vaativat aikaa, kypsyyttä ja suuria ponnisteluja tullakseen osaksi jonkun henkiön persoonallisuutta/numerologiaa.
 
 
Numero 10
Jälleensyntymä, rauhattomuus ja vastuut, transformaatio, täyttäminen, ostaminen, myyminen ja kaupankäynti.
Planeetoista Pluto hallitsee numero 10.


Numero 11, Mestariluku
Mestari, visionääri, idealismi, inspiraatio, visiot, sisäinen voima.
Intuitiivisin kaikista luvuista. Se edustaa valaistumista - kanavaa alitajuntaan, sisäistä näkökykyä ilman järjen vastaväitteitä, herkkyyttä, hermostunutta energiaa, ujoutta ja epäkäytännöllisyyttä.
Numero 11 pitää sisällään kaikki numeron 2 ominaisuudet kohentuneina karisman, johtajuuden sekä inspiraation lataamina. Se pitää sisällään kahtinaisuuden, joka luo dymaanisen, sisäisen ristiriidan sekä muita katalyysejä sen nykyisessä olomuodossa. Jos tämän luvun voimaa ei käytetä päämäärien tavoitteluun, se voi luoda sisäisiä pelkotiloja.
Numero 11 kulkee tietään voimakkuuden ja itsetuhon välisellä nuoralla. Se pitää sisällään mahdollisuuden kasvuun, pysyvyyteen ja intuitiiviseen ymmärrykseen sekä henkisiin totuuksiin. Tämä mestariluku ei löydä rauhaa järjestä vaan uskosta.  Tämä on meedion luku.


Numero 22, Mestariluku
Mestari, suunnittelija, humanitääri, ohjelmoija, loppuun saattaminen, kaiken saaminen.
Mestariluku 22 on kaikista numeroista voimakkain ja sitä nimitetäänkin joskus Mahtavaksi Rakentajaksi. Tämä luku pystyy tekemään hurjimmistakin unelmista totta. Muihin lukuihin nähden se pitää sisällään kaikkein suurimman mahdollisuuden menestykseen.
Luku 22 pitää sisällään luvun 11 sisäisen inspiraation yhdistäen sen numeron 4:n käytännöllisyyteen ja maanläheisyyteen. Se on rajoittamaton, mutta kurillinen. Luku pystyy herättämään ideat henkiin materialistisella tasolla.
Numero 22 edustaa suuria ideoita, mahtavia suunnitelmia, johtajuutta ja suurta itseluottamusta. Jos 22 ei pääse toteuttamaan voimiaan käytännössä, sen potenttiaali menee täysin hukkaan.
Kuten luku 11, myös 22 voi murskautua oman kunnianhimonsa alle luoden sisäisiä paineita. Henkilöt, joilla on numerona joko 11 tai 22, kokevatkin eteenkin nuorena paljon "painekattila"-tilanteita. Tämä pakkautunut energia tulisi ohjata päämäärien tavoiteluun, sellaisiin, jotka ovat suurempia kuin henkilökohtainen kunnianhimo. Luku 22 palvelee maailmaa käytännöntasolla.


Numero 33, Mestariluku
33  Mestari, Parantaja, Itsensä palveleminen, avataara, mystinen, henkeä hoivaava, intuitiivinen, tunteellinen, suojeleva, rakastava, Opettajien Opettaja, Oikeuden ristiretkeläinen.
Numero 33 on kaikista numeroista vaikutusvaltaisin. Se on Yli-Opettaja. Numero 33 yhdistää sekä luvut 11 että 22 nostaen niiden ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Voimakkaimmillaan ollessaan luku 33 on päässyt eroon kaikesta henkilökohtaisesta ahneudesta ja kunnianhimosta, keskittyen sen sijaan ihmiskunnan henkisyyden kohottamiseen.
Se, mikä tekee luvusta 33 erityisen vaikuttavan, on sen korkeatasoinen, pyyteetön antaumus. 33 edustaa  päämäärätietoista halua etsiä totuutta ja viisautta ennen kuin se alkaa saarnata sitä toisille.
Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.

tallennettu
TaruTuulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 143Profiili WWW
« Vastaus #5 : 13.04.2007 10:14:46 »

Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.


 Grin varmasti! Mä olen 33, mutta että uskoisin kaikella edellä mainitun kuvaavan itseäni ja että muut näkisivät minut samoin...siihen kenties on vielä matkaa..!  Grin
tallennettu

Once upon a time I was a warrior princess. Now I`m the master storyteller and happy as a clown.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #6 : 13.04.2007 23:16:03 »

Minulla oli jossain kohtaa kokonaisvaltaista numerologista "karttaa" mestariluku 11. Muistelen myös, että luku 22 olisi ollut jossain kohdassa, joka liittyi elämän opetuksiin (ei kuitenkaan ollut elämänpolun tai sieluntehtävän luku,aan joku vielä syvempi tulkinta). Muistan vain, että siinä mainittiin, että henkilöt, joilla on mestariluku 22 juuri tässä kohtaa ovat joko vielä opettelemassa kaikkia elämän ja universumi peruslakeja tai vastaavasti he ovat jo oppineet kaiken ja tulleet tänne maapallolle enemminkin jakaman tätä tietoa eteenpäin (ja mahdollisesti vielä hienosäätämään sielunsa kehitystä). Jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu omalla kohdalla oikealle, sen verran innokkaasti mie täällä Astrollakin jakelen ajatuksiani Grin
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258Profiili
« Vastaus #7 : 14.04.2007 12:55:51 »

Kuinka lasketaan sieluntehtävän luku?
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #8 : 14.04.2007 15:25:20 »

Meditoin pari päivää sitten ja pyysin neuvoa liittyen erääseen ihmissuhdeasiaan, niin sain vastaukseksi 2. Se kakkonen sanottiin ja se pyöri siinä.. Mietin, että meinasiko se kahta päivää, viikkoa, kuukautta, vuotta, 2.5. tai 2.6. jne. vai numerologista kakkosta  buck2

Ja ku ei noista enää saa selvää. Kakkonen on kuulemma lopullinen vastaus Cheesy
Kahden päivän päästä tuosta ei selvinnyt KAI mitään.

Itse olen minuuden ja elämänpolun numerona 5
kohtaloa ei muista enää.
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9 : 14.04.2007 23:25:30 »

Eikö kaksi ole pari.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1239Profiili
« Vastaus #10 : 16.04.2007 17:09:55 »

Nojuu. Tulihan niitä määritelmiä!  Smiley

Muistan jostain selvitelleeni että 44 tarkoittaa lääkäriä ja toiminnanjohtajaa = ylintä organisoijaa, siis sellaista, jolla on yleisnäkemys ja kyky saada/saattaa toisetkin toimimaan tuon näkemyksen mukaan. Ei siis omaksi edukseen vaan yleiseksi hyväksi.

55 on myös olemassa ja pengoskelin kirjaamiani muistiinpanoja, mutta ei vielä tullut vastaan.
Muistan pätkän määritelmästä kylläkin: Kahtaanne päätöksin ja tuntein repeävä, ellei selvitä itselleen mitä tahtoo tehdä - milloin antaa tunteen viedä, milloin järjen. Tietoisuus (tiedostavuus) kuitenkin auttaa pysymään ehjänä ja 'jakamaan' aikaansa ja osaamistaan muittenkin hyväksi.
Parhaimmillaan vahva tahtoihminen, joka pystyy auttamaan muitakin pysymään sopimuksissa kiinni. Pahimmillaan tyranni.

66 tarkoittaa juonivaa, oman edun tavoittelijaa, jolla hämärät tarkoitusperät. Suunnan voi toki muuttaa. Silloin (66=3) henkilön kuuluu tuottaa toisille elähdyttäviä elämyksiä, esim. esiintyvänä taiteilijana tms. Harmonia silloin todella tärkeä.
666 on yleismaailmallisesti määritelty paholaisen luvuksi ja yhteenlaskettuna siitä tulee 9(, joka persoonallisuuden tai elämänopetuksen tms lukuna tekee ihmisestä joko itsensä uhraajan tai energiarosvon ja manipuloijan).

77 on mystikkojen mystikko. Yksinviihtyvä, yrttiparantaja, terapeutti 'syvissä vesissä', ehkä taikuuttakin asioitten edistämiseen käyttävä. Ellei toteuta hyvällä, sortuu juoppouteen tai huumeveikoksi.

88 olikin sitten mielenkiintoinen. Sen kohdalla olen törmännyt kehotukseen olla täydentämättä tarkoitushakuisesti 888:ksi (yhteenlaskettuna 24=6=33, eli isosisko tai isoveli henkisessä mielessä, perehdyttäjä, tiennäyttäjä), koska se on Kristuksen luku ja sinällään vain yhdelle elävälle sielulle annettu.
8 kuvaa äärettömyyttä, kykyjen sekä kokemusten lisääntymistä,  toistuvaa tasojen nousua.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2007 17:17:49 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Rusalka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


kuulkaa korpien kuiskintaa


Profiili
« Vastaus #11 : 19.04.2007 13:47:23 »

Kiitos AthaMaarit kiinnostavan ja lähellä sydäntäni olevan topicin aloittamisesta  smitten.Olen perehtynyt numerologiaan aika pitkälle. Itselläni on pari lukua jotka toistuvat oleellisesti. Nimeni vokaaleista (sielun pyrkimys) tulee 3, sekä myös konsonanteista (olemus, vaikuttelma) tulee kolmonen. Koko nimestä (persoonallisuus, minuus) tuleekin kuitenkin 33 (6). Syntymäajastani (elämänopetus, elämän polku) tulee niinikään 6. Koska kuutonen kuitenkin puuttuu yksittäisistä kirjaimistani ja numeroistani, on sillä erittäin voimakas läksy minulle. Eli puuttuvat numerot ovat aina jonkinlaisia läksyjä. Kun lasketaan yhteen syntymäajasta saatava elämänopetus ja koko nimestä saatava persoonallisuus, saadaan Elämän Kasvuvoima, myös sielunnumerona tunnettu luku, itselläni tämä luku on siis 3. Elämän eri ikäkaudet voidaan jakaa myös eri numeroiden arvoisiin episodeihin ja jokaisella päivällä ja vuodella on oma numeronsa ja jokaiselle näillä on myös henkilökohtaiset numerot. Tässä kirjainten numerot:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z Å
Ä Ö

AthaMaaritin kuvaukset olivat mielenkiintoisia, en ollut törmännyt näihin missään vaikka olen aika paljon numerologiasta lukenut. Sellainen pisti silmääni että olen oppinut monesta lähteestä Yhteistyön kuuluvan numeron kakkosen alueelle eikä kuutosen. Kuutosen avainsana on lähteideni mukaan Vastuu. Lyhyesti kaikki numerot:

1: yksilöllisyys, itsenäisyys, oman polun kulkeminen, omat päätökset, johtajuus  aurinko

2. Yhteistyö, parisuhde, luonnollisuus, äidillisyys, hoiva, maltillisuus, tasapaino, uskollisuus  kuu

3. Luovuus, ilo, oppiminen, ilmaisu, äly, puhe  jupiter

4. Rakenteet, rajoitukset, maanläheisyys, "ensin työ sitten huvi", luotettavuus, vakaus, perusta, talonpoikaisjärki  saturnus

5. Vapaus, uteliaisuus, näköpiirin laajentaminen, aistit (5kpl), nautinnot, seksuaalisuus, matkustelu, kokeilun halu  merkurius

6. Vastuu, harmonia, kauneus, rakkaus, siunaavuus, diplomatia  venus

7. Tutkiskelu, mystiikka, yksinolo, uskonnollisuus, kummallisuus, asketismi  uranus

8. Kokoaminen, organisointi, finanssi, bisnestaju, hallintakyky, hahmottamiskyky, riskinottokyky  mars

9. Epäitsekkyys, luopuminen, loppuminen, kosmisuus, universaalius, humanismi  neptunus
« Viimeksi muokattu: 21.04.2007 15:52:16 kirjoittanut Rusalka » tallennettu

aurinko rapu askendentti kauris kuu kauris venus rapu mars vesimies
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #12 : 19.04.2007 14:13:36 »

3. Luovuus, ilo, oppiminen, ilmaisu, äly, puhe (seur. vaiheeni ja lapseni)

4. Rakenteet, rajoitukset, maanläheisyys, "ensin työ sitten huvi", luotettavuus, vakaus, perusta, talonpoikaisjärki
(miksi 7-vaiheessa 4-mies, haloo)

5. Vapaus, uteliaisuus, näköpiirin laajentaminen, aistit (5kpl), nautinnot, seksuaalisuus, matkustelu, kokeilun halu
(5-vaiheessani 5-mies)

6. Vastuu, harmonia, kauneus, rakkaus, siunaavuus, diplomatia (serkulla aina vaikeat asuinkaverit kuulema)

7. Tutkiskelu, mystiikka, yksinolo, uskonnollisuus, kummallisuus, asketismi
(7-vaiheessa 7-mies oli-)

8. Kokoaminen, organisointi, finanssi, bisnestaju, hallintakyky, hahmottamiskyky, riskinottokyky
(elämäni loppuvaihe)*Juuri tällaisia ovat nämä henkilöt jotka tunsin, miehet ja sukulaiset.  angel Olisi hauska tutustua 2/3/9 tyyppeihin.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2007 14:49:42 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #13 : 19.04.2007 14:32:50 »

Jännää, minullakin tulee sielunpyrkimyksestä ja olemuksesta molemmista 10 eli siis 1
Persoonallisuus on 3
Ja elämänpolku on 5

vitonen taisi olla kohtaloni numero Smiley
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #14 : 19.04.2007 19:20:10 »

Mitä.

No nyt ymmärrän Suomen henkisen kehityksen tyyssijana.. en voi kuvitella etten olisi matkustanut täältä!  Cheesy
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1] 2 3 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: