Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 50
1  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : tänään kello 09:20:55
The happy worker https://areena.yle.fi/1-50472616
2  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 17.03.2023 20:30:34
Suomen Nato prosessi etenee! En ole tutkinut koska Suomen proge  aurinko siirtyi  oinas mutta ilmeisesti ihan vast'ikään ja ensi viikolla muuten kevätpäiväntasaus ja  aurinko siirtyy muutenkin  oinas niin sopii erinomaisesti kuvioon.

Ensi viikolla alkaa myös vaalien ennakkoäänestys. Nyt on sitä toimintaa. Seuraavat viikot on kyllä jännittäviä.
3  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 17.03.2023 20:23:31
Elwyn, niin totta! En juurikaan käytä enää meikkiä, mutta kun suihkun jälkeen laittaa puhtaalle iholle ihanan tuoksuista hajuvettä niin on mahtava olo  Smiley
4  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 14.03.2023 20:08:26
tr.  pluto aspect_squ Suomen proge  aurinkooinas

Ilmankos Suomi nyt viimein teki pääöksen ja haki Naton jäsenyyttä. Epämääräinen  kalat lilluminen sai riittää.  oinas mars eikä ihme, että kyseessä sotilasliitto.

 pluto venus muutos arvoissa, yhteiskunnallisesti tästä tulee mielenkiintoista, että miten tuo näkyy.

Paitsi sähkö ja kaikki elinkustannukset niin itseäni kiinnostaa asuminen. Miksi Suomessa asuminen on niin kallista?
5  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 14.03.2023 14:06:42
Vaaleihin enää muutama viikko ja ainakin mediassa vauhti kiihtyy. Marinin Hornet lausuntoja analysoidaan. Suomalaisille toppuutellaan, että mitään ei ole luvattu. Ukrainalaislehdet ihmettelee, että pyörsikö Marin lupauksensa.  merkurius ja monenlaisia lupauksia ja pyörtämisiä varmasti tapahtuu vielä vaalien alla.

Opin eilen uutisista ja A-studiosta myös sen, että Olkiluoto 3 on ihan ensimmäinen laatuaan ja koko Euroopan isoin ydinvoimala. Ei ihme, jos on kestänyt käyttöönotto. Minkäänlaisia varaosia ei ole hyllyissä valmiina ja jos jotain menee rikki, osat pitää tehdä nollasta. Jännä muuten, että TVO:n pomo aloitti tuossa projektissa vuonna 2008 kun  pluto siirtyi  kauris ja nyt toivottavasti tosiaan laitos alkaa tuottamaan tänä keväänä täysillä energiaa kun  pluto vaihtaa  vesimies

Mielenkiintoista tutkailla myös tällaisia pitkiä prosesseja kun puolueiden politiikka tuntuu välillä olevan aika lyhytnäköistä. Ei valitettavasti neljässä vuodessa ratkaista Suomen huoltosuhdetta, velkaantumista tai terveydenhuollon ongelmia. Tarvitaan pidemmän aikavälin suunnitelmia ja tavoitteita.
6  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 14.03.2023 13:55:55
Matalapainetta, päätä särkee. Voi tosin johtua myös hartiajumeista, mutta vois nyt kyllä liittyä myös ilmanpaineeseen. Kun korkeapaine vaihtui äkkiä matalapaineeseen ja viime yönä nukuin huonosti, kova tuuli ja toi painevaihdos. Jaa, en tiedä kuvittelenko. Onko täällä muita sääherkkiä?

Onkohan sille astrologiassa mitään omaa "nimeä" tai onko se yleensä mikään ilmiö kun tr.  aurinko kulkee oman  kuu kohdalla? No, minulla se on nyt kuitenkin tänään.

 aurinko 23  kalatkuu 16  jousimies  aspect_tri jupiter chiron oinas

Toivon, että tää päänsärky ei laukase migreeniä, elimistöllä nyt totuttelua tähän matalapaineeseen. Täytyy vain sietää, koska säälle ei mitään voi. Päänsärystä tuli mieleen myös  mars 24  kaksoset  aspect_squ aurinko
taivaalla, onneksi tuo väistyy ihan muutaman päivän sisällä. Kävin aamulla kävelyllä kun joku aivotutkija sanoi, että sellainen tekee aivoille ja vireystilalle hyvää. No, en tiedä piristikö, mutta en halua tietää millanen olo olis jos en olis käyny yhtään ulkona. Selvisin onneksi liukastumatta tuolla kevyenliikenteen väylällä. Huh.
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunus yhtymä Kuu : 14.03.2023 11:26:48
Oli ihan pakko palata tähän ja lukea nikki nuo sun tulkinnat uudestaan.

Voin sanoa, että on ollut aika epämääräistä aikaa tämä. Havahduin ihmettelemään, että eikö  neptunus ja  kalat liitetä myös unelmointiin ja haaveiluun. Varsinkin  kuu kanssa.

Mulla on viime aikoina ollu harvinaisen vähän haaveita tai unelmia. Varmaan stressi vieny kyvyn unelmoida mistään. Mun syntymäkartalla on  kuu aspect_squ neptunus niin varmaan tää kuvio osittain aktivoitui ton transiitin myötä. Ei  neptunus transiitti ole helppo edes  kuu kalat :lle.

Nyt tr  saturnus siirtyi  kalat ja se on tavallaan helpotus. Ja tarkka  neptunus kuu on jo ohi niin jospa tää sumu vähitellen hellittäis. Vaikka kun vesi jäätyy niin tulee liukasta... Niinku nyt ulkona taas. Nyt luistellaan ennen ku lämpö sulattaa.
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 14.03.2023 11:13:06
Tiigris, kyllä.  pluto on niin hidas planeetta, että sen transiitit on once in a lifetime. Mulla meni samoihin aikoihin n. 14-16-vuotiaana tr.  pluto koko mun  jousimies stelliumin läpi ja sitä ei tule enää koskaan tapahtumaan. Hyvä niin! Oli aikamoinen myllerrys. Eikä taida osua mitään muitakaan  pluto kuvioita enää tuolle stelliumille.

Seuraava merkittävä  pluto transiitti mulla on kun  pluto vesimies ehtii mun MC:n kohdalle, mutta siihen menee vielä pitkä aika.
9  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 08.03.2023 17:09:39
saturnus sehän tekee kierroksensa 30 vuodessa eli edellisen kerran  saturnus on vaikuttanut  kalat siinä 1993-1996. Mietin niiden aikojen fiiliksiä, olin silloin (esi)teini-ikäinen ja nuo oli omalla tavallaan todella merkittäviä vuosia kehityksen kannalta. Jotenkin aika isoja mullistuksia nuoren ihmisen tunne-elämässä. Jännä muuten,  kuu liittyen, mun progekuu meni silloin samoissa merkeissä kuin nyt: neitsyt ja vaihtuu  vaaka huhtikuussa.

Vanhoista ihmisistä ja esi-isistä tuli mieleen, että tänään mietin myös suvun naisia. Ja nikki, ihanaa, sinun sukuun siis tyttö tulossa  Smiley

Tämän hetken taivaalla  kuu hyppäsi juuri 0  vaaka ilmankos tähän iltapäivään sopi erinomaisesti pullakahvit. Hyvää naistenpäivää  smitten
10  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 07.03.2023 12:03:34
Tänään täysikuu  aurinko 16  kalat  aspect_opp  kuu 16  neitsyt ihan muutaman tunnin sisällä.

Ehkä kuitenkin vielä merkittävämpää on se, että tänään niin ikään iltapäivällä vähän täydenkuun jälkeen  saturnus vaihtaa merkkiä ja vaikuttaa seuraavan melkein kolmen vuoden ajan  kalat

Rakennetta unelmiin, ehkä haaveista totta tai sitten pilvilinna sortuu ilman perustuksia? Kenties vähän molempia tapauskohtaisesti. Seuraavat kolme vuotta varmasti näyttää kummasta on kyse.
11  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 19.02.2023 21:59:34
Huomasin saman uutisen Jimmy Carterista.

 ceres

Mun rx kartalla on ceres aspect_con neptunus  aspect_squ kuu ja se terveys(sairaus)aspekti  aspect_kvi chiron

Muistelin myös miten toi ceres on todella näkyvä tän vuoden paluukartoilla. Niin ja tietysti tällä hetkellä tr.  neptunus  aspect_squ rx  ceres neptunus

Huh huh

alkais riittää nää neptunus jutut

muttaa....  aurinko siirtyi juuri  kalat ja huomenna on uusikuu kalat aamulla. Ai niin, luin Colleen Hooverin kirjan Se päättyy meihin ja siellä kahdella henkilöhahmolla oli sisäpiirijuttuna, piirretty Nemoon viitaten, sanonta "senkun uidaan" silloin ku tuli jotain vastoinkäymisiä: senkun uidaan.

Sopii kyllä ihan ku nenä päähän mun  neptunus tunnelmiin toi sanonta. Ei tässä muuta voi, senkun uidaan.

Vetistä lunta on satanut eli räntää. No, ainakin koululaiset saa valkoisemman hiihtoloman.
12  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 10.02.2023 12:43:27
Huh huh,  aurinko skorpioni  askendentti oinas on melkoinen yhdistelmä. En ihmettele, jos siinä  kuu kalat jää vähän varjoon. Varsinkin 12. huoneessa. Mulla on myös  kuu kalat ja se on aika jännä kuumerkki. Tosin tunnistan sen itsessäni kyllä erittäin hyvin, en tiedä miten se läheisille näkyy, mutta koen, että toi puoli minusta tulee esille just taiteen kautta, vaikka musiikin tai kirjojen tai elokuvien. Se liittyy tunne-elämään ja osittain johonkin sisäiseen maailmaan.

Ai sä oot  askendentti jousimies , mutta  pluto tekee kyllä sun kartalla paljon aspekteja. 10. huoneessa se vois kuvitella, että tuo uralle aika paljon isoja muutoksia.

Se on hyvä, jos on visio. Mulla tuntuu, että ei tällä hetkellä oo mitään visioo. Se on aika omituista. Ajattelen hyvät ajat, huonot ajat. Ne tulee ja menee. Toivon, että nyt mennään parempaa kohti.
13  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 09.02.2023 15:52:04
Tiigris, etkös sinä ole asc skorpioni vai muistanko väärin? Silloin varsinkin tuo  pluto on merkittävä, mutta 12.huone on joka tapauksessa karmallinen, joten sen sijainti on jo itsessään siellä huoneessa voimakas. Ja vielä perääntyvänä, joka sekin liitetään karmaan.


Silloin kun tr.  pluto jyristeli mun  jousimies stelliumin läpi niin ne muutokset todellakin huomasi ja tunsi. Nyt kun mulla on tr.  neptunus  aspect_con rx  kuu niin muutokset on jotenkin paljon enemmän pinnan alla ja hankala jotenkin osoittaa. Joskus on helpompi käsitellä sellaisia muutoksia, jotka näkyy ja tuntuu, kuin tällaisia, joista ei oikein saa kiinni mistä on kyse. Tuntee vaan sellaista aaltoilua, että jotain tapahtuu. Mulla on ollu sellanen olo jo monta vuotta ja hämmästelen edelleen mihin tää johtaa, jos mihinkään.

Olen kuvitellu, että itku aina puhdistaa ja auttaa, mutta ei. Joskus se vaan lisää elimistön stressiä entisestään ja tulee pää kipeeks. Parempi kun rauhoittuu. Ehkä muutenkin  neptunus oppi on se, että jos et saa otetta asioista ja tuntuu usvaiselta niin sitten on niin ja se täytyy vain hyväksyä.
14  Astro special / Astro special / Vs: Yleistä höpinää asteroideista : 25.01.2023 22:15:52
Kuuhilda, ihan samoja teemoja pohdiskellut. Liittyy varmaan myös  kalatneptunus teemaan.

Auttaminen ei todellakaan ole ihan yksinkertaista, joskus auttamalla ja tekemällä asioita toisen puolesta itse asiassa estää toista oppimasta jotain, jota hänen pitäisi oppia. En ole minäkään enää sellainen maailmanparantaja kuin nuorena. Enkä myöskään niin idealistinen ja tajuaa, että asioita ei ikinä saa täysin kuntoon. Mutta jos jotain pientä voi tehdä oman jaksamisen puitteissa niin hyvä, jos ei, niin riittää, että ottaa sen oman happinaamarin.

Olin nuorempana kuiviin imetty, nykyään en. Se liittyi rajattomuuteen ja siihen, ettei ymmärtänyt jotenkin omaa parastaan ja ajatteli, että auttaminen on aina hyvä ja ehkä joku auttaa minuakin joskus, jos minä autan. Ei se mene niin. Valitettavasti.

Ei auttamiseen suoraan, mutta sellaiseen pään hakkaamiseen seinään liittyen tuli taas mieleen Sisyfos (1866) ikuinen kivenpyörittäjä, joka mun kartalla on 6. huoneessa  aspect_con venus

Aina välillä täytyy vieläkin muistuttaa itseään, että ei ole se kivenpyörittäjä ihmissuhteissa. Piti googlata tuo Sisyfos ja tämä essee pitäisi kyllä lukea

Sisyfoksen myytti (ransk. Le Mythe de Sisyphe) on vuonna 1942 julkaistu Albert Camus'n essee. Esseessä Camus esittelee absurdin filosofiansa: ihminen on tuomittu etsimään tuloksetta merkitystä, yhtenäisyyttä ja selkeyttä maailmassa, jota on mahdotonta ymmärtää. Tämän jälkeen Camus hahmottelee useita lähestymistapoja absurdiin elämään
15  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 23.01.2023 14:18:32
Oho Kuuhilda, tuo  aspect_squ tarkoittaa sitä, että sinulla on Pluto-karma. Tämä nimi siis kuvaa karman luonnetta eikä suoraan liity  pluto, sinulla tuossa  kuu

mutta koska  pluto liittyy tuohon karman luonteeseen niin kannattaa myös tarkastella sitä paremmin ja ajatella se kartalla jonkinlaisena karman hallitsijaplaneettana. Ja kannattaa tosiaan etsiä tuo kirja, siinä oli tästä aiheesta enemmän.
Sivuja: [1] 2 3 ... 50