Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.08.2009 09:55:28
Olin lapsuudenkodissani. Siskoni syytti ja solvasi vanhinta veljeäni. Räyhäämällä yritti ajaa veljeni pois kota (tämän teki todellisuudessakin aikaa sitten). Pyysin vielä nuorinta veljeä auttamaan. Hän pyöritti päätään ja hymyili ivallisesti. Yritin puolustaa vanhinta veljeäni. Selitin siskolleni ettei ne (?) tapahtumat olleet veljen syytä. Huuto sen kun yltyi ja veljeni teki jo pois lähtöä. Yritin taas mennä väliin. Siskoni löi nyrkillä minua kasvoihin. Heräsin siihen.

Tämä vanhin veljeni oli koko lapsuuteni tuki ja turva.  Undecided
2  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia - terveysongelmien kartoittajana : 01.07.2009 11:38:05
Erittäin mielenkiintoinen aihe. Itse en ole perehtynyt astrplogiaan kuin nimeksi. Aika on mennyt terveyden kanssa kituuttaissa. Olen tutkaillut omien sairauksien taustoja. Pakko myöntää, että C.G. Jung oikeassa. Olisipa näitä tietoja ollut 60-luvun alkupuolella kun sain ensimmäisen vakavan sairauden.

Näistä kauriin terveysongelmista kohdallani osuu vain hammasvaivat ja depressio. En osaa sijoittaa tubia, autoimmuunisairautta ja syöpää minkään mainitun otsikon alle. Tosin kohdallani pitää mainita, että syntymäkarttani on jo omituinen. Miksei ei sitten itse ihminenkin. Toivottavasti tuo aivolisäkkeen kasvain väistää kohdallani.

Kauris – luusto, hampaat, nivelet, rustot, iho, polvet, sappirakko
Kauriille tyypilliset terveysongelmat:
*iho-ongelmat (kuiva iho)
*luiden ja luutumisen ongelmat
*hammasvaivat
*kuurous (liittyen korvan pieniin luihin)
*aivolisäkkeen kasvaimet
*Parkinsonin tauti
*depressio


Aihe on niin mielenkiintoinen ja tärkeä, että tämän kelaamista kannattaa jatkaa.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 15.05.2009 19:00:36
Heaven; Iso kiitos vastauksesta. Huomaan taas kerran miten hosun asioiden suhteen. Järki sanoo, että rauhallisesti mutta joku hinkuu vauhdilla uuden perään. Kevään ihailu on jäänyt tämän hosumisen alle. Hengitän syvään ja teen neuvosi mukaan.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 15.05.2009 07:18:01
Aloitin henkisen tien kulkemisen vasta myöhäisellä iällä. Nyt olen tilanteessa missä en ole enää vanhassa (eilisen murheet ja huomisen huolet) enkä uudessakaan (tässä ja nyt). Olen vähän niin kuin hukassa itseni kanssa.

Mitä tämä tilanne mahtaa tarkoittaa ja miten etenee? idiot2
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 29.01.2009 19:31:15
PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON

Siinähän se vitsi piileekin, että autettavat saavat tarvitsemansa. Se, että näkee miten hyvin autettavilla menee tai miten hyvin apu on osunut kohdalleen onkin parasta antia. Vasta viime aikoina olen miettinyt miten itse olen ollut siihen osallisena. Iloa ei tuo se oma tekeminen vaan se avun saajan ilo/tyytyväisyys tapahtuneeseen.

Jotenkin tämä vain selvensi näkemystäni siitä mikä se oma tehtäväni on.
6  Astro special / Julkkiskartat / Vs: USAn presidentti Obama : 29.01.2009 18:33:04
Jos en ihan väärin muista niin Obana oli Oprah´issa vieraanaa. Siinä näytettiin kuinka hän menee slummeihin puhumaan suoraan niiden asukkaille. Lainaus "kaksi mustaa poikaa tuomittiin .... minä pyysin saada tavata heidät. Juteltuani heidän kanssa päädyimme siihen, että pojat suorittavat vankilan sijaan yhteiskuntapalvelua." Tällä tavoin Obama oli senaattoriaikanaan kannustamassa slummien asukkaita tavalliseen elämään.

Toinen korviin pistänyt asia oli virkaanastujaispuhe. Kertaakaan ei sanonut "minä teen" vaan joka kerta "me teemme." Lisäten vielä "kaikki ihmiset on samanarvoisia." Toi hienosti esille kansan kokonaisuuden ja yhteishengen eikä korostanut omaa minää.

Rahakansalle Obama saattaa olla liian kova pala. Hehän eivät antaisi muruakaan köyhille tai vähäosaisille. Nyt Obama huomioi avun tarpeessa myös nämä heikommassa asemassa olevat ihmiset. Rahalla voi ostaa sala-ampujia mennen tullen. Toinen tärkeä asia hengissä pysymisen kannalta on FBI:n ja CIA:n lojaalisuus Obamaa kohtaan. Jos jompi kumpi on lahjottavissa niin tule Kenedyt. Toivottavasti ei koska Obama on hyvällä asialla ja koko maailman hyväksymä johtaja.
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 29.01.2009 16:53:07
PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON

Kiitos taas kannustuksesta. Joka kerta kun lukee ennustuksen niin siitä löytää uusia juttuja. Nyt osui aivontynkään tuo auttaminen. Se on sellainen asia mistä en koskaan näytä pääsevän irti. Muutama vuosi sitten kokeilin konkreettista tukihenkilötoimintaa. Se tyssäsi sairauksien kenkkuiluihin.

Olen pidemmän aikaa toiminut auttajana ja tukihenkilönä netin ja sähköpostin välityksellä. Viikonvaihteessa tipahti taas yksi suoraan syliin. Soitin iäkkäälle ystävälleni ja luin äänensävyistä ja vihjeistä, että hän tarvitsee konkreettista apua. Ei kun kirjoittamaan hänen tarpeita vastaavaan  liittoon, mistä tuli vastaus jo seuraavana päivänä. Toimimme ystäväni naapurin kanssa yhteisvoimin. Itse tämä henkilö ei koskaan apua pyydä. Meidän välityksellä ottaa vastaan kun pikku pakolla sitä työnnämme.

Tällainen auttaminen on minulle niin luonnollista etten sitä auttamiseksi edes tajua.

Kiitos muistutuksesta, että minäkin teen jotain oikein. hih
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 26.01.2009 10:28:14
Vielä palautetta PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON

Tuli mieleen, että tuo vaikeasti diagnosoitava sairaus (perinnöllinen) minulla on jo. Liittyy immuunijärjestelmään. Sairautta ei vielä tunneta hyvin eikä siihen ole pahemmin hoitojakaan eikä se parane koskaan. Ympäri maailman sairautta tutkitaan kuumeisesti. Ainut mikä on varmaa se on kuin viinirypäleterttu, kasvattaa uuden rypäleen milloin ja mihin sattuu. Eikä uusien rypäleiden esille pulpahtamista pysytä edes ennakoimaan.

Eli vihje seurannasta on enemmän kuin tervetullut. Muutoin saattaisin laittaa senkin luulotaudin piikkiin.

Kyllä se näkyy olevan niin, että apua saa kun pistää syrjään sen "pitää pärjätä omin avuin" ja kysyy silloin kun siihen tarvetta tuntee.

Monin kiitoksin ja halauksin  crazy2
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 26.01.2009 09:24:03
Ikälopun aivokapasiteetti alkaa olla vajavainen. Olen yrittänyt tutkailla syntymäkarttaani ja tätä vuotta. Kumpikaan ei oikein uppoa tajuntaa. Voisiko joku kertoa noin niin kuin päällisin puolin mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

13.1.1943 
Juva
klo 21:20

Onnea synttärisankarille!  Smiley

Aika hauska kartta sinulla, en ole ennen törmännyt Kauriiseen jolla Neitsyt nousee ja Kuu Oinaassa. Planeetat ovat jakaantuneet varsin tasaisesti kartalle, mutta huoneessa 12 on  chiron aspect_con kuunsolmu. Liittyisikö elämäntehtäväsi esim. jollain lailla syrjäytyneiden auttamiseen (esim. sairaiden tai vankien)??

Nyt voisi sanoa, että jollain lailla tilanteesi helpottaa tänä vuonna. Ensinnäkin, proge-Aurinkosi on 29 asteessa Kaloja, ja Plutohan teki tähän neliötä joka ei ole mitään helppoa aikaa. Samoin Pluto teki neliön Cerekseen, jolloin taas tulee mieleen että jotain ikävää olet varmaan parin viime vuoden aikana kokenut, liittyykö tämä sitten huolehtimiseen ja luopumiseen, ehkä myös omaan jaksamiseen. Saturnus liikkuu vielä muutaman kuukauden 12. huoneessa, jolloin usein ihminen on yksinäinen.

Vuosi 2009 alkaa hieman nihkeästi, helmikuussa sekä   uranus että saturnus tekevät neliöt Marsiin. Ärsyttävää aikaa ehkä.

Mutta koska Uranus on juuri siirtynyt 7:aan, tämä tuo mukanaan uusia tuulia ihmissuhderintamalla, ja maaliskuussa Uranus tekee tarkan sekstiilin Aurinkoon (tämä toistuu loppuvuodesta). Uusia tuulia, uusia ihmissuhteita, näiden mukana halua uudistua myös itse.

Keväällä proge- kuu siirtyy 1. huoneeseen, joka tukee sitä omaa uudistamista ja itsen tuomista esille. Uusia juttuja, ehkä myös uutta vastuuta jostakin, koska Saturnus siirtyy pois 12:sta 1. huoneeseen.

Piakkoin (loppuvuodesta - 2010) proge- aurinko siirtyy Oinaaseen, joka tukee omaa uudistumista ja itsensä esiin tuomista.

Ihan hyvä vuosi tulossa varmaankin, jos et taistele Uranuksen uudistavaa vaikutusta vastaan. Tosin yksi varoituksen sana: Neptunus siirtyy terveyden huoneeseen, jolloin kannattaa tarkastaa kaikki oudot oireet, tämä kun monesti tietää vaikeasti diagnisoitavia sairauksia.

Mutta hyvää alkanutta vuotta sinulle!
Iso kiitos ja anteeksi kun en ole aiemmin vastannut.

Hih, taas kerran tuli todistettua se, että olen omituinen ihminen, en siis normaali. Tästä on ollut enimmäkseen haittaa.

Tuli napakymppi eli kaikki osui paremmin kuin hyvin kohdalleen. Auttaminen on verissä, teen sitä lähinnä sähköpostin välityksellä. Muutakin vapaaehtoistyötä tekisin jos voisin.

Yksin olen mutta en yksinäinen. Tuota suhdetta on tyrkytetty jos vaikka miltä suunnalta. Se on hyvin epätodennäköistä. Enää en uskalla sanoa "ei varmasti".

Koko viime vuosi oli rankkaa muutosta varsinkin taloudelliesella puolella. Jo vuosia olen kamppaillut sairauksien kanssa. Selvinnyt sellaisesta mistä ei kaiken järjen mukaan olisi pitänyt selvitä. Jatkuvasti seuraan mitä uutta ilmenee.

Henkinen uudistuminen alkoi viime syksynä. Jatkuu edelleen ja opettelen  päästämään irti vanhasta. Vaikeaa kun vanha on tuttua mutta uusi tuntematonta. 

Kokonaisuus rauhoitti mieltä kummasti. Kiitos...
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 06.01.2009 16:26:20
Ikälopun aivokapasiteetti alkaa olla vajavainen. Olen yrittänyt tutkailla syntymäkarttaani ja tätä vuotta. Kumpikaan ei oikein uppoa tajuntaa. Voisiko joku kertoa noin niin kuin päällisin puolin mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

13.1.1943 
Juva
klo 21:20
Sivuja: [1]