Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kävelin suolla - se ei upottanut lainkaan : 28.02.2021 12:00:57
Unessa kävelin suolla, samanlaisella, joka on olemassa oikeastikin lapsuudenkotini lähellä. Aukea suo, muutamia pieniä alle metrin pituisia puita siellä täällä.

Suo oli lähes kuivaa maata, pystyin kävelemään siinä, ilman että se upotti ollenkaan. Ihmettelin tätä mukanani olleelle henkilölle ja sanoin, että nyt on hyvä mennä poimimaan karpaloita suon toiseen laitaan kun on näin helppo kävellä.

Siihen asti unta muistan.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Karhu muuttuikin hirveksi : 06.01.2021 15:08:30
Olin maaseudulla tutuissa maisemissa, talossa jossa ei ole naapureita lähelläkään.
En muista ketä muita oli paikalla, ilmeiseti oman perheeni jäseniä.
Kuitenkin koko ajan tiesin /tiesimme, että lähellä metsässä on karhu - jota pelkäsimme - josko se sieltä tulee.

Olin pihalla ja yhtä äkkiä metsästä tuli kovalla rytinällä eläin - luulin, että se karhu.
Se olikin iso sarvipäinen hirvi- joka tuli pihamaalle kauhealla kiireellä. No sitten sitä siinä ihmettelin, että sehän on hirvi - ei karhu - ei ole mitään pelättävää.

Mitäköhän tämä tarkoittanee...
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Hyvä energiahoitaja Helsingissä : 20.12.2013 09:15:04
Minä haluaisin kokeilla energiahoitoa. Minulla on yksi erittäin positiivinen kokemus kaukohoidosta vuosien takaa.
En ole sairas, en siis ajattele parantuvani mistään hoidon avulla. Lähinnä energiaa ja energioiden tasapainostusta haluaisin.

Kertokaa kuka on hyvä hoitaja Helsingissä. Netistä ei juuri kokemuksia löydy. Tiedän, että hoitajia on moneen lähtöön,
niinpä haluaisin mennä sellaiselle, josta asiakkailla hyviä kokemuksia.

Itse jotenkin olen taipuvainen ajattelemaan, että ihmisellä tulisi olla "luontainen" taito välittää energiaa. Epäilen voiko sitä noin vain kursseilla oppia.

Mutta kaikista vinkeistä ja kokemuksista olisin enemmän kuin iloinen.

4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä Hgissä : 10.08.2013 12:15:42
Kukas sen kissan hännän nostaa, ellei näkijä itse!Ei mielestäni kyse ole määräilystä, jos näkijä esim: omaehtoisesti kertoo kuinka muutat ulkomaille ja  kuvaa millaista elämää siellä elelet  ja mitä siellä teet. Ilman minkäänlaisia kysymyksiä tai johdatteluja. Ja jos tälläistä mahdollisuuttakaan ei tarjoudu/tule elämässä eteen - ja näyt ei toteudu - ei kai se ole sen vika kenelle katsotaan??

No turha tästä täällä on kiistellä, toinen näkijä näkee toiselle ja kukin näkijä luottaa omiin kykyihinsä. Jotkut kestävät palautteen paremmin kuin toiset.

No, jokaisella omanlaisensa kokemukset katsojista. Mun tuttavapiiri ollut T Häkkiseen tyytyväinen. Pidetty joskus katsomusiltamia tai -päiviä. Ollut melko antoisia, kun mukana ollut myös astrologeja sekä parantajia yms.
Sen hänestä tiedän, ettei katso mielistellen, joten vain rehdisti asialla olevalle katsottavalle hyötyä käydä hänellä. Useat katsottavat kuulemma niin hakoteillä elämänsä kanssa, että se pitäs nyörittää napanuorasta alkaen uudelleen. Jokaisellahan on henkilökohtainen vastuu omasta elämästään ja sen suunnasta. Moni vetää sellasta roolia, ettei siinä voi henkisen puolen kirurgiks ruveta, sanoi eräs jo manalle mennyt näkijä aikanaan, kun kysyin, miksi hänestä liikkuu tarinoita, ettei katso kuin muutaman kysymyksen joillekin. Toisille taas oitkän istunnon ja kiitosta kuuluu.
Eräällekin hammaslääkärille, kun rouva oli niin määräilevä, mitä hänelle saa kertoa, T H oli aikoinaan sanonut: Jos rouva menee hammaslääkärille, niin alkaakos rouva määrätä miten ja mitä hammasta paikkaillaan? Rouva oli alkanut nauraa,  sekä todennut, ettei pidä loukkaantua... Toi osu ja uppos. Huh No, kun minä olen hammaslääkäri. Alan ymmärtää. En määräile enää. Sitten oli kuulemma saatu puhelinkatsomus tehtyä ja vastaukset olivat osuneet ja uponneet nekin.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä Hgissä : 25.07.2013 21:53:35
Siell Hesassa on Tuire H. Tiedot auttajalistalla.

Ajanvaraus selkeesti 8-9 ja 20-21 ma-pe. Jos ei vastaa, soita seuraavana aikana. Tavallisessa puhelimessa tekee. Edullinen katsomus, kaukoparannus puhelun ajan. Ett sillee. Sairaudet yms selvii, hiukka liikaki rehti. Huimaa kun osuu tieto jos toinenki kohalleen.

Noh! Tee kuis parhaalta tuntuu.

Soitin Tuirelle vuonna 2008  - aivan soopaa, niin pieleen kuin mennä voi. Nyt kun aikaa on kulunut yli 5 vuotta, mitään ei ole tapahtunut siten kuin hän sanoi. Eikä voi edes enää tapahtuakaan. Eli ei missään nimessä kannata tuhlata rahojoja. Miljoona kertaa parempia näkijöitä on olemassa.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Toivoisin katselmusta : 14.04.2012 16:25:57
Minä olen joutunut elämässä umpikujaan. Otin vastaan työn vieraalta paikkakunnalta - kaukaa "kotoa". Nyt on työ osoittautunut
aivan muuksi kuin mitä luvattiin - ja myös työyhteisössä ongelmaa. Paikkakunta pieni, enkä tunne täällä ketään ns. ystävänä..
Etsin uutta työtä, osaamistani vastaavaa ja muualta päin Suomea.
Onko uutta työtä näkyvissä, millä aikataululla - ja vielä plussaa olisi jos näkyisi minkäluonteista työtä.
Kovasti jo etukäteen kiitän, jos joku ehtii katsoa.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Onko palstalla näkijöitä - kysymys : 18.04.2011 18:25:46
Minua vaivaa työpaikka. Olen työssä, mutta en siihen tyytyväinen, sillä työnluonne ei vastaa sitä mitä haluan tehdä.

Näkyykö uutta työtä? Näkyykö muuttoa? Kaikki asiaan liittyvä kiinnostaa.

8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Ilse Karista : 29.09.2007 09:17:22
Olen lukenut Ilse Karista paljon positiivista palautetta. Nyt minulla on asia, johon tarvitsin vastauksen hyvältä näkijältä.

Olen usean päivän ajan yrittänyt tätä Ilseä tavoittaa, mutta hän ei koskaan vastaa puhelimeen. Tietääkö joku onko hänelle tietyt vastausajat?
Etukäteen kommenteista kiittäen.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Marja-Liisa Harjunpää : 10.04.2007 18:09:21
En ainakaan itse tuo kateellinen kilpailija ole. Soittaessani hänelle, minulla oli kysymys jonka vuoksi soitin ja johon olisin kipeästi jotain positiivista vastausta odottanut. Vaikka että ei se nyt tapahdu, mutta viiden vuoden päästä olet onnellinen tms. Päin vastoin hän vain sanoi, että ei näy tässä puolen vuoden aikana mitään - soita sitten loppuvuodesta uudelleen.
Olen lukenut, että joillekin hänen sanomansa ovat toteutuneet vasta vuosien päästä ja hän itse katsoo vain puolelle vuodelle. Tosin joitakin asioita hän kertoi spontaanisti tapahtuvan vuosien, vuosien kuluttua....eli jäi epäilyttämään, miksi ei sitten kaikkea kerro mitä näkee. En tiedä, tulee rahastuksen tunne, kun pitää soittaa jatkuvasti uudelleen. En soita enää.
Sivuja: [1]