Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 68
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 09.05.2016 09:42:34
Katsastin tuossa kesävaatteita ja pidin melkoiset rättisulkeiset kun sovittelin vaatteita, vieläkö ne sopii vai onko isoja ja sopiiko yhteen, kyllä te tiedätte.. Monen vaatteen kohdalla mietin, että tässä pitäisi olla joku koru, ei oo mitään kivaa.  Sitten pysähdyin, että ei oo ihan tyypillistä ajattelua mulle, en juuri käytä koruja, siksi niitä ei ookkaan.  Taisin sanoakin, että taitaa olla progekuu vaihtanut merkkiä.  Ja niinhän se on, jo melkein asteen verran Vaa'assa!  Naurattaa, miten nämä Kuun progressiot tuntuu mussa paljon enemmän kuin isotkaan transiitit.

Lueskelin tai selasin läpi koko tämän ketjun.  Aina silloin tällöin joku kyseli, että miltä tuntuu tai mitä on odotettavissa, kun progekuu tulee yhtymään syntymäkartan Kuun kanssa, mutta kukaan ei oikeen vastannut.  Tai en huomannut vastausta.  Kertokaa nyt mulle!  Smiley
2  Astro special / Astro special / Vs: Onko sinulla ollut Saturnus nousulla? : 23.12.2015 09:03:22
Mullakin on vielä tulossa tuo Saturnus nousulle.  Luulin että piankin, mutta menee vielä toista vuotta.  Näkyy mokoma tuossa seilailevan Jousimiehessä, itse asiassa täsmälleen mun Auringon päällä nyt juuri.

Minä en oo kokenu Saturnusta niin pahana kuin mitä monet kokee.  Saturnus on mulle niin kovin tuttu, nousumerkin hallitsija ja 1. huoneessa Kauriissa. 

Onkohan kukaan noteerannut Saturnuksen vaikutusta omaan painoonsa?  Joku astrologi on sanonut, että Saturnuksen transiitin aikoihin laihduttaminen onnistuu helpoiten.  Mulla on käynyt niin onnellisesti, että mun paino on pudonnut puolessa vuodessa melkein kymmenen kiloa.  En koe olleeni mitenkään laihdutus'kuurilla', mutta olen jättänyt ruokavaliostani mulle sopimattomia aineita pois.  Saturnus kutistaa!  Wink
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kartan tulkinta-apua : 23.12.2015 08:45:33
Kartta ei näy
4  Astro special / Astro special / Vs: Oinas - taivaan lahja ihmiskunnalle : 02.08.2015 19:39:52
Sen kummemmin puuttumatta teidän vääntöihinne (en edes jaksanut lukea pitkää vääntöä, kun se luultavimmin menee asian vierestä jälleen kerran), voisin otsikon mukaisesti kirjoittaa omia kokemuksiani Oinaista.

Oinaan merkki on meidän jokaisen kartalla, ja meissä kaikissa on kaikkia eläinradan merkkejä.  Ja kaikissa eläinradan merkeissä on runsaasti niin hyviä kuin huonojakin puolia.  Tuntemani miespuoliset AurinkoOinaat ovat varsin viehättäviä tyyppejä- niin kauan kun heidän kanssaan ollaan samaa mieltä ja tehdään niinkuin he tahtovat.  He ovat sosiaalisia ja mukavan juttuisia, heihin on helppo ihastua, heidän kanssaan on helppo jutella asiasta kuin asiasta.  Oinaissa on sellaista sisäsyntyistä auktoriteettia, että vaatii melkoista rohkeutta olla eri mieltä heidän kanssaan.  He ovat mielestään aina oikeassa, ja 'vitsailevat' ivallisesti, mikäli joku rohkenee tehdä toisin kuin Hän Itse tekisi.  Tämä on siis minun kokemukseni miespuolisista Oinaista, enkä suinkaan tiedä heidän kaikkien nousumerkkiä.

Naispuolisia AurinkoOinaita tunnen lukumääräisesti vähemmän, mutta heissä en ole huomannut samaa tyrannimaisuutta kuin miespuolisissa Oinaissa.  Esimerkiksi Jenni Haukio on Aurinkomerkiltään Oinas, mutta nousumerkki onkin herkässä Kalojen merkissä, ja miten viehättävältä ihmiseltä hän vaikuttaakaan.  Myös muilla tuntemillani naispuolisilla AurinkoOinailla on nousumerkki jossain herkemmässä merkissä, ja se näyttäisi tasapainottavan Oinaan pöyhkeyttä.

Tämä on siis henkilökohtainen kokemukseni, eikä perustu mihinkään tutkimukseen.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 21.03.2015 09:10:58
Kiitos etukäteen!  Olen mukana illalla.
6  Astro special / Yleistä / Vs: Huhuu, onko täällä vielä v. 2006 ja sitä ennen liittyneitä jäseniä? : 11.03.2015 10:13:34
Nii määki, päivittäin, vaikken kauheasti kommentoikaan keskusteluja.
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousukauris : 11.03.2015 10:12:23
Tässä heti yksi poikkeus!  En ole mitenkään hoikka, vaikka pitkähkö kyllä.  Ihanaa kotkannenää en omista, vaikka olenkin aina ihaillut sellaisia. 

Mutta juu, viileä ja etäinen varmaan olen, enkä avaa suutani ellei minulla ole mielestäni 'järkevää' sanottavaa.  En osaa small-talkia enkä suoraan sanottuna kestä ympärilläni jatkuvaa höpötystä tai tyhjännauramista.   crazy2
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten tulkitsette planeettanne, jotka ovat huoneiden rajalla? : 10.03.2015 21:54:34
Kiitos Lilli selvennyksestä!
 Smiley
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten tulkitsette planeettanne, jotka ovat huoneiden rajalla? : 10.03.2015 15:40:21
Planeetan pitää olla todella lähellä huoneiden rajaa, että se voitaisiin katsoa kuuluvaksi seuraavaan huoneeseen, ihan parin-kolmen asteen päässä.  Huoneiden koko riippuu mitä huonejärjestelmää käyttää.  Tasahuonejärjestelmässä ne on samankokoiset.  Wink  Mutta joo, useimmiten ne on erikokoisia.

Astro.fissä on vain  yksi huonejärjestelmä käytössä, astro.comissa on useita mistä voi valita.  Suomessa yleisesti käytetty on Placidus, ja se kai tämä astro.fin järjestelmäkin on.

10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 06.03.2015 13:34:00
Se on varmaankin niin, että kun progekuu on siinä merkissä ku syntymäkartalla, niin siitä se luonnollinen olo johtuu.

Oletteko huomanneet piankin eri tunnelmat progekuun siirryttyä uuteen merkkiin?  Minä en ole noita niin hirveästi seurannut, mutta tajusin tässä vähän aikaa sitten progekuun siirtyneen Neitsyen merkkiin.  Terveysasiat on olleet tapetilla.  Olemme siirtyneet paljolti luomuruokaan.  Joudun mittaamaan eri arvoja itsestäni päivittäin, pitää olla tarkkana ruuan suhteen monessa mielessä.  Olen joutunut nipottamaan monellakin elämänalueella ja eri yhteyksissä.  Moni asia on pitänyt selventää ja varmistaa.  Sopinee Neitsyen merkkiin?

Seuraavana mullakin siis Vaaka, sama merkki kuin syntymäkartalla.  Helpottanee hieman, vaikka ei tämä Neitsyen elämä ole hullumpaa.

 Grin

11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 03.03.2015 20:59:38
Haluatko tulkinnan omasta kartastasi, oolavi, vai ihmissuhdetulkinnan uudessa valossa?  Nousumerkkejähän ei kommentoitu juurikaan, koska naisen nousumerkki ei ole tiedossa.  Ja planeetat on silti samoissa merkeissä, vaikka nousumerkki muuttuisikin.  Syntymäkartan tulkinnat halutaan varmaankin tuonne ketjuun 'syntymäkartan tulkintaa'.
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten tulkitsette planeettanne, jotka ovat huoneiden rajalla? : 03.03.2015 15:21:04
Kyllä planeetta huoneen rajalla katsotaan kuuluvaksi seuraavaan huoneeseen.  Itse asiassa ihan huoneiden rajalla oleva planeetta on voimakkaassa sijainnissa, sillä huoneen alkupiste, 'kärki', on huoneen voimakkain kohta.

Sitten taas tulee se ikuisuuskysymys, että mitä huonejakoa käyttää.  Huoneet voivat olla eri kokoisia eri huonejärjestelmissä.  Akselit kuitenkin ovat pääsääntöisesti samoilla kohdilla riippumatta huonejärjestelmästä.
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousurapu vai nousukaksonen? : 03.03.2015 15:07:01
Mulle on aikoja sitten täällä neuvottu, että luota astro.comiin.  Ajattelis, että siinä ohjelmassa on valmiina laskettu kesäajat sunmuut.  Ja sun omakin tuntumas hänestä on, että olis Kaksonen nousumerkiltään, niinku astro.com ehdottaa.
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.02.2015 15:37:58
Ollos hyvä!  Smiley

Sun omalla kartalla on muuten tarkka kolmioaspekti Neptunuksen 25 astetta Kaurista ja Venuksen 25 astetta Härkää välillä!  Se voi saada sut katselemaan sitä rakkauden kohdetta vähän niinkuin ruusunpunaisten silmälasien läpi.  Neptunus jotenkin aina hämärtää tai sumuttaa sitä mitä se koskettaa.

Mutta tämä meni jo vähän sivuun ihmissuhdeastrologiasta.  Ehkei silti kovin paljoa...  Jos haluat tulkintaa omasta kartasta, liitä se tuonne toiseen ketjuun tai ota yhteyttä yv:nä.
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.02.2015 15:16:14
Sori, tuli kämmi.  Embarrassed  Kirjoitin yllä että Saturnus kulkee yhä Skorpionissa, mutta se onkin jo Jouskarissa, sorry.

Kysymykset ei ole milloinkaan tyhmiä, jos haluaa tietää uutta!

Elämässä ei mikään ole pysyvää.  Minä ainakaan en näe asioita niin, että jonkin transiitin kohdalla asiat ikäänkuin hetkeksi menisivät raiteiltaan ja palaisivat sitten ennalleen.  Mikään ei koskaan palaa ennalleen!  Saturnus varsinkin on varsinainen taivaallinen oppimestari, joka koettaa opettaa meitä,  mikäli olemme menossa väärään suuntaan elämänsuunnitelmastamme.  Samaten Pluto, tosi hidas vaikuttaja, voi puhaltaa vanhoja pölyjä pois uuden tieltä.  Yleensä pitkällä tähtäimellä lopputulos on kuitenkin meidän parhaaksemme, vaikka hankalien transiittien myllerryksessä ei siltä tuntuisikaan.  Mars on nopeampi liikkeissään, ja sen vaikutus on  lähinnä juuri se liikkeelle paneva voima, mikä saa asiat tapahtumaan.  Se ei ole pitkäkestoinen vaikutus.

Ymmärrän hyvin, että teet surutyötä eron jälkeen.  Mielestäni sinun kuitenkin kannattaisi katsoa nyt eteenpäin, vaikka toki astrologia ehkä auttaa ymmärtämään että mitä oikein tapahtui.  Jatka omaa elämääsi, niin hänkin ilmeisesti tekee.  Elämä näyttää, risteävätkö polkunne vielä.  Astrologia ei osaa siihen vastata.

Sivuja: [1] 2 3 ... 68