Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 68
16  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.02.2015 14:54:10
Ymmärsin että naisen syntymäkellonaika ei ole tiedossa?  Silloin ei nousumerkki eikä huonejako pidä paikkaansa hänen kartallaan.

Se, mikä mulla ensin pisti silmään oli, sinä olet Kaksonen, ja myös Merkurius, kommunikoinnin planeetta on vilkkaassa ja sosiaalisessa Kaksosten merkissä.  Haluat jutella asiat halki, kun taas hänen Aurinko ja Merkurius ovat Kauriissa, mikä ei välttämättä ole niin sosiaalinen merkki, ainakaan oman kokemukseni mukaan.  Naisella myös Kuu on Saturnuksen (ennenvanhaan) hallitsemassa Vesimiehessä, mikä myös osaltaan kertoo tunteiden viileydestä.

Mutta se, mitä kysyit, mitä hänelle tapahtui marraskuussa.  Nythän on Pluto kulkenut Kauriin merkissä jo jonkin aikaa, ja kulkee edelleen jonkin aikaa.  Plutohan saattaa mullistaa koko elämän osuessaan oman kartan henkilökohtaiseen kohtaan.

Saturnus, rajojen, rajoitusten ja rakenteiden planeetta on kulkenut ja kulkee yhä Skorpionin merkissä.  Marraskuulla se on ollut täsmälleen naisen Venuksen päällä, ihan tarkkana loppukuusta.  Kun Saturnus osuu syntymäkartan Venuksen päälle, se laittaa pohtimaan suhdetta.  Jos suhde on tukevalla pohjalla, se lujittuu, jos sen sijaan suhde tuntuu 'huteralta', se kaatuu.  Toinen vaihtoehto tällä kuviolla on taloudelliset hankaluudet, mutta teidän kohdalla näyttää olevan kyse ensimmäisestä vaihtoehdosta.

No kuinkas ollakaan, myös Mars-planeetta on kulkenut marraskuulla 2014 Kauriin merkissä.  Mars on usein se liikkeellepaneva voima.  Jos jokin asia on muhinut pitkään, kuten luultavasti hänellä on käynyt, Mars tulisuudellaan on ollut laukaiseva tekijä.

Astrologiassa on mun mielestä antoisinta katsoa taaksepäin.  Planeettasijainnit voi helposti katsoa efemerideistä (=opus, missä on eri planeettojen sijainnit muutaman sadan vuoden ajalta) ja eri astrologisilta sivuilta.  Taaksepäin katsoessa on helpompi tajuta ja yhdistää, mikä juttu kosketti mitäkin planeettaa.  Tulevaisuuteen 'katsottaessa' tapahtumien ennustaminen on vaikeampaa, sillä astrologia on niin monimuotoista, että mikään tietty kuvio ei takaa sitä, että jokin tietty asia tapahtuu.  Voi vain haistella tuulia ja aavistella, mitä tuoksuja siinä tuntuu.

Toivottavasti tämä hiukan helpotti oloasi ja pystyt jatkamaan omaa elämääsi eron jälkeen.
17  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aloittelija pyytää apuja! : 23.01.2015 21:03:01
Kokeilkaapas, jos näistä ohjeista löytyy apuja rakkauselämän tulkintaan:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=13544.0

Yksin tuskin kukaan joutuu elämään elämäänsä, varsinkin jos halua parisuhteeseen on.  Pitää vaan kulkea silmät auki ja ottaa huomioon sellaisetkin vaihtoehdot, mitkä ei ihan ensi tuntumalla houkuta.  Tutustumalla uusiin ihmisiin voi löytää ihania kumppaniehdokkaita, nimimerkillä kokemusta on!
 smitten
18  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 21.01.2015 21:01:55
Evea, katselin kirjojani kysymyksesi tiimoilta.

Erkki Lehtiranta kirjassaan Astrologiset Syklit ja Elämänhallinta kirjoittaa, että nyt kannattaa ottaa huomioon yhteisöjen ja yhteiskunnan tarpeet, silloin voit menestyä yrityksissäsi.  Muuten voit joutua kovan vastustuksen tai arvostelun kohteeksi.  Pahimmillaan voit joutua ristiriitaan lain kanssa.  Jos osaat tarttua tilaisuuksiin, voit saada aikaan myönteisiä muutoksia varsinkin kulttuurin parissa.  Voit jopa kokea uskonnollisen uudestisyntymisen.

Raimo A. Nikula kirjassaan Planeettavoimat Elämän Rytmittäjinä kirjoittaa asiasta pidemmältä ja jakaa transiitit koviin ja pehmeisiin.  Kumpi tämä nyt sitten on, Pluton tekemät yhtymät ovat kai aina kovia?  Arvot ja asenteet saattavat kääntyä nurin.  Voit kokea vastustusta yrittäessäsi vakiinnuttaa asemaasi ja voit kohdata esteitä tai voimakastahtoisia ihmisiä.  Näistä kohtaamisista sinun on syytä oppia jotain omista heikkouksistasi.  Jokin paljastus tai uusi tieto voi muuttaa asenteitasi arvostamiasi auktoriteetteja kohtaan.  Näet helpommin elämän epäoikeudenmukaisuuden.  Myös Nikula puhuu tässä yhteydessä uskonnollisesta jälleensyntymisestä.  Intuitio ja näkökyky voivat kehittyä, muista ymmärtää myös kritiikki tällä alueella.

Tietysti riippuu paljon, mitä muuta kartalla tapahtuu.  Kaikki Jupiterin tekemät transiitit helpottavat kovia kuvioita, nekin kannattaa tarkistaa.  Ja missä huoneessa tämä nataali-Jupiter on, sekin vaikuttaa.  Kaikki vaikuttaa.

Toivottavasti näistä oli jotain apua.
 Smiley
19  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Magi-astrologiaa, anyone? : 19.01.2015 16:39:19
Enpä oo ikinä kuullutkaan.
 idiot2
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: mikä ohjaa korttiennustusta? : 14.01.2015 01:49:31
Jes, tuo on ihana vaihe!  Onnea ennustamiseen!
21  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: mikä ohjaa korttiennustusta? : 08.01.2015 09:34:52
http://www.smilingstars.fi/artikkelitarot.html

Oon ennenkin linkittäny tämän,  mutta tässä tämä nyt uudelleen.

Tuota menneisyyteen 'katsomista' en oikein ymmärrä.  Kyllähän kaikkea voi kokeilla, eihän sitä kukaan kiellä.  Noissa opaskirjoissa kyllä neuvotaan, miten kortteihin pystyy paremmin tutustumaan.  Useimmin kai neuvotaan aluksi nostamaan aamulla yksi kortti päivää varten.  Voihan sen jättää pöydälle nurinpäinkin ja katsoa vasta illalla, pitikö se paikkansa.  Siten ei ainakaan tule tiedostamattaan toteuttaneeksi kortin teemaa.
 Smiley
22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: mikä ohjaa korttiennustusta? : 07.01.2015 20:49:06
Ainahan pitää muistaa suojata itsensä ja pyytää apua oppailta ja enkeleiltä.  Minä pyydän myös apua korkeimmalta kirkkaudelta, ja pyydän oikeat vastaukset, ne mitä minun kuuluu tietää.

Kyllä muakin jännitti vähän aluksi, mutta se on turhaa.  Eihän korteilla voi ketään vahingoittaa.   Ja ainahan voi jättää kortin kertomat omaan arvoonsa, ellei vastaukset miellytä.   Grin
23  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Tervehdys, vihdoin ja viimein otan kukaties ratkaisevan askeleen.. apua? : 06.01.2015 07:35:32
Ammattiastrologeja löytyy täältä
http://www.ammattiastrologit.net/p/jasenistoa.html
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua Lenormand kortteihin? : 04.01.2015 09:45:23
Kyllä tuo on oikea, paksu kirja.  Mulla ainakin oli tuon pikkuisen korttipakan sisällä pieni vihkonen, missä oli myös selityksiä korteista. 
Ajattelisin että asia mainitaan selkeästi, sillä tuota korttipakassa tulevaa vihkosta ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa kirjaksi!
 Smiley
25  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua Lenormand kortteihin? : 03.01.2015 17:17:32
No se on tää
http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=1059514
 Smiley
26  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Minäkin kokeilen.. : 22.12.2014 15:28:02
Aloita opiskelemalla eläinradan merkit, niihin kaikki perustuu.  Tee vaikka lappuja, joihin merkitset muutaman ominaisuuden joka merkistä.  Minä ripottelin niitä pitkin huushollia, tulimerkit hellan ääreen, vesimerkit vessan seinään, ilmamerkit tähän tietokonepöydän ylähyllyn reunaan, maamerkit taisi olla eteisessä.  Merkkien kautta oppii jotain huoneiden merkityksistäkin, vaikkei ne ihan täysin yks-yhteen olekaan.  Joka merkillä on oma hallitsijaplaneettansa, nekin kannattaa laittaa heti kovalevylle, samalla kun merkkien ominaisuudet. 

Tervetuloa astrologian salojen syövereihin!
27  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 22.12.2014 15:20:17
Tykkään!   Smiley  Olen siis mukana.
Hyvää joulua hyväntekijälle!
28  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Apua, en ymmärrä mitään : 04.12.2014 06:35:17
Hyvää ja kaunista?  Kyllä joka merkissä on hyviä ja ei-niin-hyviä puolia.  Lisäksi planeettojen väliset kontaktit värittävät karttaa omalta osaltaan.  Sitten vielä taivaalla kulkevat planeetat tässä hetkessä antavat lisämaustetta koko soppaan.

Tarkenna vähän kysymystäsi.  coolsmiley
29  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Apua, en ymmärrä mitään : 02.12.2014 20:23:32
Vahvana Skorpionina voit lukea Skorpionin luonteen piirteistä täältä
http://www.astro.fi/self_knowledge/characterHoroscope/sign/scorpion
Sulla on Auringon lisäksi Neptunus ja nousumerkkikin Skorpionissa, merkki vaikuttaa sinussa voimakkaasti.  Kuu löytyy sinun kartalla Ravun merkissä.  Kun olet lukenut Skorpionin ominaisuudet, klikkaa samalla sivulla Ravun merkkiä, löydät siitä Ravun luonteenpiirteet.  Käy läpi samalla tavalla kaikki karttasi planeetat, pääset sillä tavalla alkuun.

Astrologia on kuin uusi kieli, sitä pitää opiskella ymmärtääkseen sitä.  Tai sitten pitää tilata käännös sellaiselta, joka osaa sitä kieltä!
30  Astro special / Julkkiskartat / Vs: BB-Aries & BB-Gemini! : 22.11.2014 11:23:57
Emmä tiiä, mutta kyllä on kaunis pari!
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 68