Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 68
31  Astro special / Astro special / Vs: Venus-Saturnikot huomio! : 30.10.2014 15:20:36
Olen miettinyt sitäkin, että toisiko tämä kuvio mukanaan sen, että se rakkaus (Venus) tulisi vasta vähän myöhemmällä iällä (Saturnus), kun on jo tullut vähän järkeä päähän.  Ei se Saturnus niin iso paha susi ole mitä monesti ajatellaan, se vaan opettaa kuinka täällä ollaan kaikessa kurissa ja järjestyksessä!
 Cheesy
32  Astro special / Astro special / Vs: Hauskanpito : 29.10.2014 17:03:44
Kyllähän hauskanpito on niiin Jupiteria kuin olla voi.  Ja Kaksonen on se sosiaalisin merkki varmaankin.

Kun katsoo mun planeettojen merkkisijainteja niin voisipa kuvitella että olen hauskaa seuraa ja kova menemään.  Kuitenkin nouseva merkki Kauris, plus siihen vielä Saturnus omassa merkissään Kauriissa huoneessa yksi, yhdessä lyttäävät Jousimiehen menohalut.  Sitten vielä Saturnus ja Jupiter yhtymässä, löyhässä, mutta yhtymässä kumminkin tekee sen vaikutuksen, että Jousimiehen hyvät ominaisuudet tukahtuvat Saturnuksen ikeen alle.
   crazy2

Terveisin nimimerkki tylsä Jousimies
33  Astro special / Astro special / Vs: Venus-Saturnikot huomio! : 29.10.2014 14:50:35
Käh, näinhän se menee!  Mun kartalla Venuksen ja Saturnuksen sekstiili on kartan tarkin aspekti, ja se on kyllä mietityttänyt viime aikoina.  Mikään aspektihan ei ole itsessään 'huono', vaan hankalahkot aspektitkin on mahdollista kääntää voimavaraksi.  Saturnus on ihan turhaan huonossa maineessa, vaikka voihan se ollakin ankara opettaja, ellei ihmiset opi vähemmällä!

Mulla on ihan samanlaisia kokemuksia kuin  Eileithyialla.  Kotona oli muka tiukkaa rahasta vaikka oikeasti ei ollut.  Rahaa vaan ei haluttu tuhlata, eikä ainakaan antaa lasten tuhlattavaksi.  Kyllähän se oppi (?) on mennyt perille, enkä ole vieläkään tuhlaileva.  Kummallakin sisarellani näyttää Saturnus olevan huoneessa 5!  Samaa läksyä tässä luetaan.

Venushan on myös rakkauden planeetta.  Kyllä minä omalla kohdallani olen kokenut rakkauden vastaaottamisen jotenkin vaikeaksi.  Ikäänkuin en ansaitsisi sitä.  Onneksi nykyisessä suhteessa olen alkanut osata!  Smiley

Nyt on mielenkiintoista havainnoida, miten Saturnuksen kulku Venukseni yli sujuu.  Se voisi tarkoittaa rahahuolia tai parisuhdekriisiä, mikä johtaa joko eroon tai suhteen vakiintumiseen.  Saas nähdä miten käy, ainakaan juuri nyt ei näyttäisi olevan kummastakaan kyse.
34  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Auringon-tai kuunpimennyksen aikaan syntyneet! : 07.10.2014 21:57:35
Miten se vaikuttaa, jos on syntynyt Auringonpimennyksen aikaan?

 idiot2
35  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Voisiko joku tulkita karttaani? : 24.09.2014 21:43:52
Ja jos haluat että täällä joku tulkitsee karttaasi, liitä se viestiisi.  On helpompi tulkita karttaa, kun sen näkee.  Smiley
36  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 31.08.2014 19:16:37
Meimi myös haluaa mukaan bileisiin, kiitos!
37  Astro special / Astro special / Vs: Khiron : 14.08.2014 15:22:11
Katso astro.com etusivulta, sieltä löytyy 9000:n vuoden efemeridit ja siellä on myös Chiron.

Chironin kierto on noin 50,5 vuotta, toisin sanoen Chironin paluu tulee siinä viisikymppisenä.  Se vähän vaihtelee sillä Chironin nopeus vaihtelee.  Hitaimmillaan se on Oinaan ja Kalojen merkissä, joissa merkin ylimeno voi kestää yli 8 vuotta.  Kaksosten merkistä Jousimieheen sen kulku on nopeampaa, kunnes taas hidastuu Kauriin merkissä.
38  Astro special / Astro special / Vs: Khiron : 13.08.2014 10:14:39
No vaikka astro.com:ssa.  Kun saat oman karttasi siihen näkyviin, klikkaa vain oikeassa yläkulmassa sinisellä pohjalla nappia "with transits", niin näet heti kaikki planeetat ja Chironin, ja muutkin valitsemasi taivaankappaleet vihreänä karttaympyrän ulkopuolella.

Tietysti efemerideistä voit myös seurata Chironinkin kulkua.  Efemeridejä löytyy paksuina opuksina (minäkin tilasin semmoisen itselleni, ja odottelen kolahdusta postilaatikkoon) , mutta myös astro.comissa ja varmaan muillakin astrosivustoilla.

 Smiley
39  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Vaihtoehtoista apua päänsärkyyn???? : 11.08.2014 22:33:01
Kokeile akupainantaa.  Netistä löytyy ohjeita moneltakin sivulta.
40  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Vissyralli - onko vaihtoehtoja? : 06.08.2014 16:50:46
Kokeile laittaa puoli teelusikallista karkeaa merisuolaa tai vuorisuolaa litraan vettä ja anna sen liueta vaikka seuraavaan päivään.  Saa halavalla sopivan suolaista juomavettä.  Tosin happoja siinä ei ole, enkä tiedä miten se käyttäytyisi hiilihapotettuna.
41  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Skorpioni nousumerkkinä : 18.07.2014 16:59:39
Enhän toki tarkoittanutkaan, että kuvailemasi asiat olisi kliseitä  Grin!  Asiat ovat niinkuin ovat. Ja vahvasti.  Nämä kortit meille nyt vaan on annettu tässä elämässä ja niillä on pelattava.


42  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoiskuviot kartalla : 18.07.2014 15:30:10
Lillin linkki menee johonkin, mihin ainakaan mulla ei oo pääsyä.
43  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ongelmia äiteen kanssa : 18.07.2014 09:22:05
Äiteen kanssa on monesti ongelmia!  Smiley

Vakavasti puhuen, onko äitisi muistisairas, ymmärsin niin viittauksestasi?  Ei ehkä kannata sopia asioita kauheasti etukäteen, mennä vaan tilanteen mukaan.  Kun käyt hänen luonaan, kysy aina, mitäs tänään tehtäisiin.  Jos kyse on lääkärissä käynneistä tai muusta välttämättömästä, laita ne vaikka paperille ja kalenteriin ylös, näkyviin.  Menkää äitisi ehdoilla, ei sinun.  Jos on kyse vaikka siivoamisesta, siivoile pikkuhiljaa puolihuomaamatta, ja jos hän kieltää niin lopeta sitten.  Aloita hetken päästä uudestaan.  Kysy suoraan, mitä hän haluaa ja miettikää sitten yhdessä, miten asia toteutetaan.

Kuun merkki kertoo aina lapsuuskodin ilmapiiristä.  Mitä sitten kertoo Kalojen merkki?  Uskonnollisuutta, ylitunteellisuutta, ylihaaveilua, pää pilvissä elämistä, addiktioita, eskapismia?
44  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Skorpioni nousumerkkinä : 18.07.2014 09:08:05
Kuvauksesi on ihan suoraan kuin jostain astrologian opuksesta: läpitunkeva katse, näet toisten läpi, tiedät, milloin ihmiset valehtelevat.  Tuntuu, että ihmiset pelkäävät tai välttelevät sinua. 

Tuollainen kyky nähdä toisten ihmisten kuoren läpi ei mun ymmärtääkseni voisi olla kompleksin aihe??  Ole kiitollinen siitä, se on suuri lahja.  Kaiken kaikkiaan, ole kiitollinen nousumerkistäsi.  Mulla on Kaurisnousu, ja kapinoin aluksi sitä vastaan.  Sittemmin olen tullut sen kanssa sinuiksi ja olen oppinut olemaan ylpeäkin siitä!

Pluto ja Mars Skorpionissa vahvistavat ja voimistavat Skorpionin piirteitä, sillä niiden molempien katsotaan olevan Skorpionin merkin hallitsijaplaneettoja.  En yhtään ihmettele, että jotkut ihmiset arastelevat sinua.

En tiedä, kuuluuko mainitsemasi erilaisuuden tunne Skorpionin merkkiin, enemmänkin se kuulostaisi minusta Vesimiehen 'oireelta'.
45  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 18.07.2014 06:55:53
LOMA!
 smitten
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 68