Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Keskustelua seksuaalienergioista  (Luettu 130736 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #60 : 04.06.2006 11:30:11 »

Asterix, mitä sinä nyt kuohahtelet hyvä ystävä.

Ovatko miehet sinua koskaan nimitelleet vai naiset? Minua ei kummatkaan.

Miksi kirjoitat niin kiihtyneenä, tää topic ei herätä minkäänlaisia tunteita minussa. Nythän puhutaan vain termeistä jotka on MIESTEN pään sisällä. Eikö olisi mielekästä kysyä, miksi miehet mahdollisesti ajattelevat näin vai ajattelevatko -

kts kaikki kommenttini topicciin, en jaksa toistaa.

Ymmärrän toiveesi saada miehet kunnioittamaan naista ja kohtelemaan heitä kauniisti, sen ymmärrän täysin. Mutta oletko joutunut kohtaamaan tätä asennetta käytännössä varsinaisesti?
« Viimeksi muokattu: 04.06.2006 11:32:08 kirjoittanut JupiterGirl » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lunar strain
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70


Profiili
« Vastaus #61 : 04.06.2006 11:34:28 »

Minusta käsite huora on aika monisyinen nykyään!
Esimerkkinä heitettäköön että seurustelin aikoinani pari kk:tta yhden miehen kanssa, joka oli helposti suuttuvaa sorttia aiheesta kuin aiheesta ja aina silloin käytti minusta nimitystä huora. Eikä riidanaiheena ollut seksuaalisuus, pettäminen tms vaan heitto oli yksi kirosana muiden joukossa. Asia ei ole jäänyt millään lailla vaivaamaan, lähinnä huvittaa tuollainen keskenkasvuisuus.
Sanaa käytetään juuri naiseen kohdistuvana  kirosanana, samoin kuin eräs toinen ikävä kirosana on joidenkin suusta myös naisen ruumiin osa... Miksi naisia halutaan halventaa juuri seksuaalisuuden kautta? Älykkyys, ulkonäkö ja seksuaalisuus kulminoituu typerissä blondivitseissä aika lahjakkaasti...näin aiheen ulkopuolelle kovaa kyytiä mentäessä  Grin
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #62 : 04.06.2006 11:43:01 »

vaikka en ihmettelisi yhtään, jos tämä topic vielä kääntyy, ehkä jopa jo on kääntynyt,  mielessänne niin, että jotkin naiset ovat pyhiä ja madonnia ja loput niitä h***ia- Wink

Ei käänny, jos et itsekään sitä siihen suuntaan käännä.  Huh  Wink


Lainaus
Hassuinta, samalla myös ehkä järkyttävintä tässä koko keskustelussa on se, että jos elokuvia ei lasketa mukaan, niin en ole koskaan kuullut, ehkä olen viettänyt aikaa pumpulissa, että kukaan mies kutsuisi ketään naista ko. nimityksellä, vaan naisia, jotka kutsuvat toisia naisia(siis itseään!!!!) tuolla nimityksellä, vaikka vain näin kevyesti keskusteluissa naisen seksuaalisuudesta. Shocked  idiot2

Minä olen tässä elämässä kerran kuullut miehen nimittävän minua huoraksi, kun en suostunut lähtemään hänen kanssaan tanssimaan.  Huh Eräässä entisessä elämässä olen saanut huoran maineen lähinnä juuri miesten toimesta... Huh!  Huh Vaikka en edes "maksullinen" nainen ollut. Onneksi naisen arvo on kuitenkin noista ajoista pikkuhiljaa palaamassa oikeaan arvoonsa. "Jumalattaria" kaikki.  Wink
« Viimeksi muokattu: 04.06.2006 11:46:52 kirjoittanut Rakkauden enkeli » tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #63 : 04.06.2006 11:48:26 »

Toivoisin, että miehetkin saapuisivat tähän keskusteluun...  Wink
tallennettu
Lunar strain
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70


Profiili
« Vastaus #64 : 04.06.2006 11:59:26 »

Ihmiset elää kulttuurin sisälläkin niin eri arvomaailmoissa. Joillekin miehille naiset on vain huoria joissa ei ole kuin kertakäyttöistä välinearvoa, toiset miehet taas kunnioittaa naisia jumalattarina. Ja kaikkea siltä väliltä. Toisaalta myös jotkut naiset ei näe miehissä muuta kuin vaikkapa rahaa ja  seksiä, eikä kunnioita heitä ihmisinä ollenkaan. Meitä on niin moneen junaan!

Tuo Madonna-aihe jäi mietitytämään, osaisiko joku kertoa tarkemmin mitä kaikkea se pitää/on pitänyt sisällään?
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #65 : 04.06.2006 12:07:17 »

Ihmiset elää kulttuurin sisälläkin niin eri arvomaailmoissa. Joillekin miehille naiset on vain huoria joissa ei ole kuin kertakäyttöistä välinearvoa, toiset miehet taas kunnioittaa naisia jumalattarina. Ja kaikkea siltä väliltä. Toisaalta myös jotkut naiset ei näe miehissä muuta kuin vaikkapa rahaa ja  seksiä, eikä kunnioita heitä ihmisinä ollenkaan. Meitä on niin moneen junaan!

Tuo Madonna-aihe jäi mietitytämään, osaisiko joku kertoa tarkemmin mitä kaikkea se pitää/on pitänyt sisällään?


Niinpä. Tuohon Madonna myyttiin palajan vielä myöhemmin...  Wink
tallennettu
Solarbion
Vieras
« Vastaus #66 : 04.06.2006 12:08:11 »

Lähipiirissäni olen "joutunut" kohtaamaan tapauksen,
jossa minulle rakas ihminen ajautui työskentelemään
jonkin aikaa seksuaalikonsulttina (huom! nimitys vaihtui  Wink ).

Tapauksesta tekee kerrassaan epänormaalin (vaan eikö luonnollisen?)
se, että mainittu seksuaalikonsultti sattui olemaan mies.

Minusta moinen "uravalinta" - yliopistotyöskentelyn sijaan - tuntui tällöin riipaisevalla tavalla kuin itsensä kankkulaan kaivoon heittämiseltä.

Asiaan liittyi näet niin paljon sellaista itsekunnioituksen vajetta,
etten soisi kenenkään moiseen jamaan itseään vievän.


(Tähän väliin huomautus: en pidä sanasta "huora" liitettynä laadullistamaan ketään ihmistä. Asenteista ja asenneilmastosta keskusteleminen on eri asia.)


Silti on ihmisiä, jotka hyväksyvät ja jopa arvostavat (  coolsmiley ) itseään "seksuaalikonsulttina".
Välittämättä siitä, miten muut ihmiset heitä luonnehtivat...

***

Lähipiiriini kuuluva miesopiskelija siis hankki lisätienestejä työskentelemällä seksuaalikonsulttina (tätä termiä hän muistaakseni itse käytti): miehiä seksuaaliasioissa palvellen.

Ja kuinka hän kertoikaan kohdanneensa vain arvostusta työlleen;
kuinka perheellisiä miehiä saapui hänen luokseen
- saamaan sellaista huomiota ja vastakaikua,
jota "kotoa" ei ehkä löytynyt.

Samalla hän kyllä tähdensi hoitaneensa samalla seksuaaliterapeutin keskustelutehtäviä - tapaus tapaukselta, työskennellen ehkäpä hyvinkin seksualienergioiltaan "kadoksissa" olevien asiakkaittensa parhaaksi!

Silti, rehellisyyden nimessä, minun pitää myöntää,
että tuntien aika perusteellisesti mainitun mieshenkilön menneisyyttä
olen edelleenkin sillä kannalla,
että hän oli lapsuudessaan jäänyt paitsi rakkauden turvallisesta sylistä
ellei peräti tullut jo varhain menettäneeksi
seksuaalista koskemattomuuttaan
- perusoikeuttaan.

 Cry  Angry



tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #67 : 04.06.2006 12:17:33 »

Tässäpä asiaa tuosta Madonna myytistä jonka löysin:

Patriarkaattisen yhteiskunnan suurimpia, naista kontrolloiva, näkymätön myytti on Suomessa yhä edelleen vallitseva äiti- myytti, esimerkinomainen malli, jonka mukaisesti tiettyjen yhteisön jäsenten odotetaan käyttäytyvän. Myytti antaa oivan vallankäytön välineen ja tukee patriarkaattista yhteiskuntakuvaa, mahdollistaen heterogeenisen miesoikeuden naisen ruumiiseen. (Auvinen, 1979)

Tutkimusten mukaan ihmisen käyttäytymistä ja sen mukaisesti eri sosiaalisia instituutioita hallitsevat alitajunnasta tulevat lait. Meihin naisiin on jo pikkutyttönä istutettu mielikuvat malliäidistä, jonka antaman esikuvan mukaan meidän odotetaan käyttäytyvän. Naiseuden moraalisen arvon määrittämisestä kertoo äitienpäiväperinne, jonka vietossa korostuu se, millainen on kulttuurinen näkemys oikeasta ihanteellisesta äidistä, miehen ja lasten rakastamasta "Mariasta".(Saarnivaara, 1998)

Riitta Auvinen on artikkelissaan "Ylistämällä alistettu" käsitellyt äiti- myytin määritelmää struktuaaliseen myyttikäsitykseen nojaten. Symbolisella tasolla tarkasteltaessa kasitteitä "nainen" ja "naisellinen "ovat usein ristiriidassa naisten elämänkokemuksien kanssa. Tälle ristiriidalle perustuu myös " ylistämällä alistaminen " ideaalinaiseuden kohottaminen niin korkealle, ettei kukaan normaali nainen siihen yllä. Näin hyvän ja oikean naisen mitta on saavuttamattomissa , ja epäonnistuminen siinä naisten heikkoutta, pahuutta ja huonoutta. Struktualistien mukaan, ihmisten käyttäytymistä kuin myöskin sosiaalisia instituutioita hallitsevat alitajunnasta sanelevat lait. Myytin takaa löytyy alitajuntainen rakenne, joka hallitsee ajatteluamme, ja näin selittää monia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Perusristiriita, johon äitimyytti etsii ratkaisua, on miehen ja naisen välinen vallankäytön ongelman. Myytti pyrkii turvaamaan miehen vallan.

"Mies jolla on tarve alistaa nainen ei ole normaali, ei sellainen ihminen voi olla terve. Miehellä on se oma vika ja vaikka se kuinka vaihtaa naista se kohta on samanlainen. En tiedä onko se kulttuurin tuottamaa, minusta tuntuu että se on vanhoillinen ajatus, että naisia saa kohdella miten haluaa, että sen pitää olla niinkuin minä sanon ja minä saan sanoa mitä vain. Mulla on semmoinen mielikuva. Semmoinen mies ei pysty olemaan kunnolla kenenkään naisen kanssa, vaikka sillä olisi pitkä rivi niitä."( Marjatta)

Mutta äitimyytissä vallankäytön perusongelma on piiloitettu jokapäiväisestä ajattelustamme niin, että ristiriita on kätketty vastakohtaisuudeksi kahden eri "naislajin välille", halkaisten naisten rintaman onnistuneesti kahtia. Saaden naiset kilpailemaan keskenään, sen sijaan että he muodostaisivat yhtenäisen uhkan miehelle ja miehen vallalle. Kulttuurissamme on vain yksi "mieslaji", mutta meillä on valttämättä vähintään kaksi eri naislajia, hyvä ja huono,äiti ja huora. Naisten maailmaa hallitsee, kodissa sekä yhteiskunnassa skitsofreeninen atmosfääri.
tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #68 : 04.06.2006 12:21:14 »

Tämä on mielenkiintoinen aihe, joskin keskustelu sai kummallisen suunnan.

Mutta siis... katselin tässä eilen tai toissapäivänä ystäväämme Dr. Philiä ja aiheena oli seksuaalinen itsetunto. Pitkästä aikaa kuuntelin ja katselin erittäin kiinnostuneena ja seurasin keskustelua. Näkikö joku muu tämän jakson?
Mielestäni erittäin mielenkiintoinen aihe ja hyvin käsitelty.

Mitä teille tulee mieleen seksuaalisesta itsetunnosta? Ohjelmassa korostettiin juuri sitä, että seksuaalinen itsetunto on osa kokonaisuutta. Se ei ole mikään erillinen lokero vaan liittyy myös yleisesti itsetuntoomme ja käsitykseen itsestämme.

Seksuaalienergia on samalla tavalla herkkää energiaa kuin mikä tahansa. Sitä voi käyttää ja siihen voi suhtautua niin monella eri tavalla.
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #69 : 04.06.2006 12:27:09 »

(Tähän väliin huomautus: en pidä sanasta "huora" liitettynä laadullistamaan ketään ihmistä. Asenteista ja asenneilmastosta keskusteleminen on eri asia.)

Totta. Ja kiitos kun muistutit meitä siitä, että on miehiäkin todella jotka toimivat "seksuaalikonsultteina". Paljon parempi nimitys.  Wink
tallennettu
Lunar strain
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70


Profiili
« Vastaus #70 : 04.06.2006 12:35:48 »

Rakkauden enkelin lähettämä tietopaketti on mielenkiintoinen, pitää perehtyä siihen illemmalaa uudestaan!
Siihen olen törmännyt useaan otteeseen että naiset arvioi törkeästi toisiaan, varsinkin sitä millaisia he ovat äitinä. Jos mitään vikaa ei ole, niin se vikahan kaivetaan ihan mistä asiasta vain! Eniten olen kuullut arvostelua siitä kuinka nuoret äidit on huonoja äitejä, vain yhden lapsen tehneet on huonoja/itsekkäitä kun eivät tee toista tai saatikka naiset jotka ei tee yhtään lapsia! Aivan käsittämätöntä, räikeää arvostelua naisten kesken. Sama miten päin on tai tekee niin varmasti ihmiset(tässä tapauksessa naiset) löytävät huonoja puolia. Aikuisten naisten arvostelu on ennen kaikkea lasten kautta tapahtuva toisten naisten arvostelua.
Jos on tällaisia henkiöitä saanut paljon lähipiiriinsä niin siinä on haastetta pitkäksi aikaa päästä typerien juoruiluiden yli ja ohittaa olankohautuksella. Koskettaa ainakin minua, olen seurannut sivusta lukemattomia kertoja kyseisiä p-jauhamiskeskusteluja. Mutta asiaa helpottaa toki se että pahimmat juorut/arvostelut kerrotaan aina selän takana eli suurinta osaa ei tarvitse omin korvin kuullakaan kun vanhenen otolliseen äiti-ikään  Grin
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #71 : 04.06.2006 12:36:57 »

sitten hahaha... painetaan huumorilla ja/tai pyhyydellä. Wink
Juuh, en vain käsitä tätä hirveää "älämölöä", tappelua, kinastelua...
Suurinpiirtein "verissäpäin" kiskotaan tukasta, purraan ja potkitaan.
Heh, täällähän on otsikko Ärtynyt paksusuoli, mikseipä TÄMÄ topic voisi olla sitten vaikka Ärtynyt sukupuoli ?! Vähän voisi "keventää", kun niin vakavaa, niin vakavaa...  idiot2  2funny
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #72 : 04.06.2006 12:45:30 »

Tässäpä sopivat sanat kaikille naisille ja miehillekin luettavaksi. Heillehän tämä on ennenkaikkea tarkoitettu  Wink Omalle kohdalle ja omaan naiseuteeni nuo sanat ainakin "kolahtivat". Niin ja HUOM! sana bitch ei tarkoita huoraa, vaan naarasta. Ja siinä ei ole ainakaan minun mielestäni mitään naisen arvoa alentavaa. Sillä naaraitahan naiset ovat siinä missä miehet ovat uroksia, eikö? Eihän ihmisiäkään voi "korottaa" eläimiä ylemmäs, eihän? Kappale on Meredith Brooks nimisen naisen tuotos.

I'm a bitch

I hate the world today (Rakkauden enkeli kyllä rakastaa  Wink  smitten )
You're so good to me
I know but I can't change (voimmehan toki muuttua jos haluamme)
Tried to tell you
But you look at me like maybe
I'm an angel underneath
Innocent and sweet
Yesterday I cried
Must have been relieved to see
The softer side
I can understand how you'd be so confused
I don't envy you
I'm a little bit of everything
All rolled into one

Chorus:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

So take me as I am
This may mean
You'll have to be a stronger man
Rest assured that
When I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change
And today won't mean a thing

Chorus

Just when you think, you got me figured out
The season's already changing
I think it's cool, you do what you do
And don't try to save me

Chorus

I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way

« Viimeksi muokattu: 04.06.2006 12:47:06 kirjoittanut Rakkauden enkeli » tallennettu
Lunar strain
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70


Profiili
« Vastaus #73 : 04.06.2006 12:49:33 »

Ihanan osuvat sanat! Juuri näin sen pitäisi mennä oman elämänkatsomukseni mukaan! 

Gigianne, tuo oli päivän, ehkä koko viikon paras!  2funny

 smitten smitten smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #74 : 04.06.2006 12:50:46 »

sitten hahaha... painetaan huumorilla ja/tai pyhyydellä. Wink
Juuh, en vain käsitä tätä hirveää "älämölöä", tappelua, kinastelua...
Suurinpiirtein "verissäpäin" kiskotaan tukasta, purraan ja potkitaan.
Heh, täällähän on otsikko Ärtynyt paksusuoli, mikseipä TÄMÄ topic voisi olla sitten vaikka Ärtynyt sukupuoli ?! Vähän voisi "keventää", kun niin vakavaa, niin vakavaa...  idiot2  2funny


Huh, no en minäkää odottanut tälle näin vahvaa reaktiota.  Shocked Sisimpäni johdattamana sen kuitenkin aloitin.  Wink Selkeästi sille todellakin oli "tilausta"...
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
  Tulostusversio  
 
Siirry: