Äänestys
Kysymys: mitä sinulla on VIII huoneessa?
aurinko - 34 (9.8%)
kuu - 48 (13.8%)
merkurius - 31 (8.9%)
venus - 49 (14.1%)
mars - 42 (12.1%)
jupiter - 29 (8.4%)
saturnus - 37 (10.7%)
uranus - 28 (8.1%)
neptunus - 14 (4%)
pluto - 35 (10.1%)
Äänestäjiä yhteensä: 156

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 8. huone  (Luettu 74523 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 04.10.2006 19:26:40 »

Itsellä kasi tyhjä, lapsella siellä näin:

Jupiter in the Eighth House    8th hs

You are able to share what you have with others, and in turn they will share with you. In general you will benefit most from what you do and what you own in common with others. You need to be cooperative and to feel that others share your beliefs and values.

On another level, this placement indicates that you will go through many major, but positive and far-reaching, psychological changes in your life. Each of these major changes will take you to new levels of understanding, experience and knowledge. Usually at these times you will be assisted by someone who is older and more experienced than you.

You may develop an interest in medicine and healing, especially psychological healing, because you have a great interest in the process of healing and how it can be promoted. For a young person, you have an unusually good understanding of human nature.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
MetalLady
Vieras
« Vastaus #31 : 04.10.2006 19:35:03 »

Minulla siis  kuu 8 huoneessa, mutta 8 ja 7 välissä on jupiter
8 huoneen kärjessä  harka
« Viimeksi muokattu: 04.10.2006 19:37:54 kirjoittanut MetalLady » tallennettu
Sun73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382



Profiili
« Vastaus #32 : 04.10.2006 20:53:15 »

Pluto ja Uranus vaa´assa ja sitten 8.huoneen kärki jellonassa  idiot2
Mitäs ne meinaa,kertokaapas työ viisaammat  Smiley

            smitten   Oinas73
tallennettu
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #33 : 04.10.2006 21:28:07 »

Minulla sitten näitä riittää kasihuoneeseen... Grin
Sieltä löytyy kuu, pluto, pallas, uranus, merkurius, aurinko, venus ja kuunsolmu.
Mutta kun en vaan tiedä miksikö näitä sitten on juuri tähän huoneeseen kertynyt, samoin monta planeettaa on ysissä.
Pitäis varmaankin ryhtyä selvittelemään enemmänkin tätä karttaani... Huh

(niin joo, kasihuoneen kärki on ravussa, unohtui tuosta..)
« Viimeksi muokattu: 04.10.2006 21:42:18 kirjoittanut tuulispää » tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #34 : 04.10.2006 21:50:11 »

Tärkeimpiä taivaankappaleita ei ole. Kärki Kaksosissa ja Vertex samassa merkissä.

Joku kysyi - jokaisella eläinradan merkillä on hallitseva planeetta ja huone, tällä tapaa Skorpioni, kahdeksas huone ja Pluto siis liittyvät yhteen. Kaikki edustavat samoja teemoja.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #35 : 04.10.2006 22:39:01 »

Raimo A. Nikulan Astrologian ihmiskuva kirjan mukaan 8. huone: Tämä on toinen vesihuone, mutta se edustaa sosiaalista elämänpuoliskoa.Kahdeksannen huoneen merkitys on myös yhdistävä kuten edellisenkin, mutta tässä se yhdistää aineellisia tai psyykkisiä voimia, joista syntyy kauaskantoisia seurauksia.Toisen huoneen vastahuoneena, omaisuus ja lahjat eivät ole yksilön vaan yhteiskunnan ja yksilön vuorovaikutuksesta syntyviä asioita.Siksi kahdeksas huone hallitsee verotusta, vakuutus- ja perintöasioita sekä liikesopimuksia ja yhteisiä resursseja.
Psyykkinen yhdistyminen voi merkitä monia asioita: intensiivistä halua pakottaa muita yksilöitä tottelemaan omaa tahtoa, tarvetta määrätä ympäristön kehitystä tai pakonomaista viehtymystä kuluttaa ja tuhlata.Tässä huoneessa seksuaalisuus saa merkitystä syvänä pyrkimyksenä päästä tunkeutumaan toisen ihmisen ytimeen ja jakaa voimakkaita elämyksiä toisen ihmisen kanssa.Poikkeustapauksissa myös psyykkisen samaistumisen kautta syntyvät rajailmiöt ilmenevät tämän huoneen kautta.
Usein tämä huone on merkkinä ihmisen voimien käynistilasta, jossa alitajuiset voimat ja pyrkimys tietoiseen ohjailuun sekoittuvat ja muuntavat ihmistä.Joidenkin prosessi on konkreettinen - silloin ainekset ovat materiaalisia, valtaa, talousasioita, sosiaalisia klikkejä - ja jotkut kokevat kehityksen sisältä käsin psyyken ja tietoisuuden muutoksina ja tasapainosuhteiden mullistuksina.
Kuten vastahuone 2., on 8. huone tärkeä luonnontieteelisen tutkimuksen lohko, jossa pyritään tiedon täydelliseen manipulointiin ja kausaalisten suhteiden varmistamiseen.

Planeetat huoneessa 8:

AURINKO 8. huoneessa: Sosiaalisen yhteisomistuksen ja psyykkisen samaistuksen huoneessa Aurinko keskittää energiansa hedelmällisiin yhteisiin projekteihin ja sopimuksiin.Yksilö kadottaa itseyttään liittoutumalla voimakkaiden ja päättävien ihmisten ja ryhmien kanssa saadakseen sijaa yhteiskunnan ja talouselämän hallitsevissa ryhmissä.Tavallisesti ihminen saa paljon tukea elämässään, häntä autetaan ja nostetaan valtaan.
Talouselämässä, liikemaailmassa tai virkakoneistossa toimiessaan tämä henkilö tutustuu yhteiskunnan aineelliseen perustaan ja lakeihin, jotka säätelevät tuotannon ja kansantuoton jakoa.Hänestä voi kehittyä talouselämän erikoismies tai tutkija.
Mikäli painopiste on enemmän sisäisessä kuin ulkoisessa elämässä, yksilö voi päästä syvälle oman minuutensa tutkimisessa.Alitajuiset voimat kiehtovat häntä ja hänellä voi olla spontaaneja parapsyykkisiä kokemuksia.Toisinaan hänellä on vaikeuksia psyykkisen eheytensä vuoksi, koska monet tietoisuuden kerrokset vaikuttavat häneen.Jos hän on älyllinen ihminen, psykiatria tai psykoanalyysi voivat olla alueita, joissa hänen porautuva otteensa voi ilmetä.
Usein ihminen liittoutuu voimakkaan yksilön kanssa, joka pakottaa ottamaan elämän vakavasti.Yksilö voi myös joutua taistelemaan oikeuksistaan valtaklikkejä ja juonittelua vastaan, ja tragisissa tapauksissa hän herättää voimia, jotka lopulta tuhoavat hänet joko taloudellisesti tai muuten.Muodonmuutokset, psyyken voimien uudelleenjärjestely ja kuolema ovat asioita, jotka voivat vaikuttaa syvästi ihmisen elämää muuttavasti.

NYT KAHVITAUKO  Wink
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #36 : 04.10.2006 23:10:24 »

KUU 8. huoneessa : Ihmissuhteiden hedelmien ja sosiaalisten resurssien huoneessa kuu symboloi ihmistä, joka sitoo itsensä kiinni muihin ihmisiin yhteisten psyykkisten kokemusten tai yhteisten resurssien kautta.Psyykkinen samaistuminen voi mennä hyvin pitkälle ja seuraus voi olla epätavallisia ilmiöitä vastaanottavaisuutta alitajuisille voimille.Usein on kyse energioista ja voimista, jotka tuntuvat saavan valtaa ihmisen mielestä.Tässä kuun asemassa on mahdollista kehittää tietoisuuden ja alitajunnan yhteistyötä ja sukeltaa syvälle psyyken toiminnan juuriin.Mahdollisesti yksilön kasvuaika on täynnä ahdistusta ja kriisejä.Perhe-elämä on painostavaa ja konfliktit alitajuisella tasolla syviä.
Käytännöllinen ihmistyyppi joutuu paneutumaan usein ihmisten kriiseihin ja murheisiin, jotka tässä asemassa voivat korostua.Syvät yhteiset elämykset voivat olla rakentavia ja hajottavia.Vaistot ja tunteet yhdistävät vahvasti kahta ihmistä toisiinsa ja suhteista voi kehittyä kuluttavia ja symbioottisia.Tunteiden ehdottomuutta ja omistavaa huolehtimista voi esiintyä ja se kääntyy pakottamiseksi ja tunteilla manipuloimiseksi.
Usein yksilön yhteiset raha-asiat ovat suuri turvallisuustekijä ja niiden myötä hänen varmuutensa ja voimansa kasvaa tai heikkenee.Hän omistaa usein maata, metsää tai asuntoja yhdessä perheenjäsenten kanssa.Joskus taloudellinen ihminen on hyvävaistoinen sijoittaja ja ajan virtausten ennakoija.Hänen psyykkinen herkkyytensä voi auttaa luomaan uraa julkisen talouden piirissä tai liikemaailmassa, jossa hän pystyy sovittautumaan vaihtuviin muoti-ilmiöihin.

MERKURIUS 8. huoneessa: Sosiaalisten valtarituaalien ja psyykkisen samaistumisen huoneessa Merkurius avaa ihmisen uteliaisuutta kohti ihmismielen salaisuuksia tai yhteiskunnan talouden ongelmia.Ulkoinen ihmistyyppi voi kiinnostua älyllisesti kaikesta julkista taloutta , tuotantoa ja työvoimaa koskevasta tiedosta ja päätöksenteosta ja voi toimia näillä aloilla asiantuntijana.Liikemaailma, verotusasiat, perintökysymykset ja vakuutukset voivat käytännössä myös olla hänen alaansa.Tutkiva ihmistyyppi on uteliaisuudessaan perusteellinen, läpäisevän tarkka ja usein massiivisia laitteita ja menetelmiä suosiva.Hänen mielensä on penkova ja skeptinen ja siksi hän sopii tutkimaan salaisuuksia, kaivamaan esiin vähemmän miellyttäviä tosiasioita ihmisistä, vallasta tai yhteiskunnan ja rahan liitoista.
Salaisuudet vetävät puoleensa tätä ihmistä.Hän voi itsekin olla melkoinen hautoja ja salaperäinen ihminen, joka kätkee sisimpäänsä tietoja ja voi käyttää niitä hyväkseen vaikuttaakseen ihmisiin tai sosiaalisiin järjestelmiin.Jos hän on kiero, hän hämää ihmisiä, käärii rahaa epärehellisesti tai kiristää jollakin tavalla rikkaampia ihmisiä.Jos hän on rehellinen, hän saattaa hoitaa asiantuntijana yhteisiä varoja, ohjata säätiöiden kautta lahjoituksia hyviin tarkoituksiin ja edistää yhteiskunnan varojen järkevää käyttöä.
Ihmismielen tutkiminen ja salaisten motiivien esiintuominen voivat olla hänelle tärkeä harrastus.

 
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #37 : 04.10.2006 23:48:53 »

VENUS 8. huoneessa: Yhteisten resurssien ja sosiaalisen omistamisen huoneessa Venus voi tuoda hedelmällisiä kontakteja yksilön ja yhteiskunnan välille ja edistää ihmisen kykyä vetää vaikutusvaltaisia ihmisiä puoleensa.Samalla yksilö voi olla se, joka yhdistää ryhmää eniten lämmöllään ja taipumuksillaan arvioida jokaista yksilöä tasavertaisesti.
Yksilö voi olla taloudellisesti menestyksekäs ja saada aikaan kasvavaa vaikutusta yhteiskunnassa.Hänen kunnianhimonsa ei välttämättä ole korkea; hän saattaa olla ryhmänsä tai liiketuttaviensa joukossa myötäilijä.Mutta siitä huolimatta hän saa paljon muilta, hyötyy sijoituksista, veroasioista ja perinnöistä ja liittoutuu vahvojen partnereiden kanssa, jotka tietävät miten omaisuutta ja valtaa käsitellään.
Psyykkisesti hän on myös hedelmällinen ja altis muutoksille, jotka vähitellen saavat sijaa hänen sisimmässään.Hänen emotionaaliset reaktionsa voivat olla vahvoja, hänen kiintymyksensä ja rakkautensa paljon vaativaa ja hänen vaatimuksensa puolisoa kohtaan korkeat.Seksuaalisuus ja omistushalu voivat liittyä yhteen ja eroottisuus on monen ongelman polttopisteessä.
Joskus tämä Venus-asema viittaa henkilöön, jota kiinnostaa kuoleman jälkeinen elämä.Usein hän on spiritualismin kannalla tai etsii intensiivistä uskonnollista elämystä.

MARS 8. huoneessa: Yhteisten resurssien ja psyykkisen samaistumisen huoneessa Mars yhdistää ihmisiä voimakkaan sosiaalisen kunnianhimon ajamana.Yksilön asenne tehtäväänsä sosiaalisten varojen ja liikemaailman suhteiden hoitajana on vallantahtoinen ja agressiivinen.Tyypiltään hän on eteenpäinpyrkivä, hieman pakottava ja pahimmillaan häikäilemätön.Hän osaa luoda konkreettisia päämääriä ja houkuttelevia etuja ihmisille, jotka tulevat hänen vaikutuspiiriinsä.Mutta hän on myös impulssiivinen ja varomaton liikekumppani, joka voi käyttää oikaisuteitä saavuttaakseen päämääränsä.
Yksilön ja hänen vastavoimiensa suhde voi olla kriittinen ja tuhoavakin.Jos ristiriitoja sattuu, ihminen ei anna periksi, vaan vie loppuun asti suunnittelemansa ja voi joutua väkivallan ja rikoksen kierteeseen.Raha on usein motiivina niin hyvään kuin pahaan.Seksuaalinen tarve on usein hallitseva ja syy moniin ristiriitoihin.
Mars 8. huoneessa merkitsee usein myös rohkeutta ja läpäisykykyä, joka voi muodostaa pohjan myös tutkivalle ihmiselle.Rikollisuus, vakuutusasiat, verotus ja työllisyysasiat voivat olla tutkijan alueita.Myös pelastusoperaatiot ja turvallisuustehtävät voivat vetää puoleensa.Teoreettinen ihmistyyppi joutuu tekemisiin lääketieteen, psykiatrian tai taloudellisen tutkimuksen kanssa.Taiteellinen ihminen luo paljastavia teoksia ja pyrkii analysoimaan alitajuisia virtauksia.

JUPITER 8. huoneessa: Psyykkisen samaistumisen ja sosiaalisten resurssien huoneessa Jupiter saa ihmisen etsimään korkeimpia arvoja ja suurinta sosiaalista merkitystä liittoutumalla yhteen muiden kanssa painostusryhmäksi tai taloudellista valtaa käyttäväksi ryhmäksi.Usein yhteiskunta antaa hänen kannettavakseen raskaita taloudellisia päätöksiä ja luottamustehtäviä.Hänen arvonsa voivat olla tyystin materiaalisia tai valtapoliittisia, mutta mikäli hän joutuu sisäisten mullistusten kouriin, hänen asenteensa elämän peruskysymyksiin voivat muuttua.
Kaikilla muillakin elämänaloilla yksilö voi olla lahjakas herättämään kiivaita tunteita ja hän kykenee yhdistämään joukkojen energiaa sosiaalisissa rituaaleissa.Ryhähengen ja fanaattisen kannatuksen herättelijänä häntä ei voita mikään.Jos hän on kielteinen ihmistyyppi, hän kähmii yhteisiä varoja, vuoraa itsensä ylellisyyksillä ja hoitelee asioitaan hämäräperäisin keinoin.Kehittyneenä häneen voi luottaa yhteisten varojen ja psyykkisten energioiden hoitajana, ja hänen anteliaisuutensa voi vaikuttaa rakentavasti koko yhteiskunnan elämään.
Kuten aina 8. huoneessa, tiede ja tutkimus on vahvoilla.Tutkijaa kiinnostavat yhteiskunnan talous, sosiaaliset valtasuhteet tai yksilön kriisit psykologisina ilmiöinä.Parantamisen lahja voi puhjeta esiin omien kriisien kautta.
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #38 : 05.10.2006 00:54:01 »

SATURNUS 8. huoneessa: Sosiaalisten valtarituaalien ja psyykkisen samaistumisen huoneessa Saturnus tiivistää ja kiteyttää virallisiksi ja lakiin perustuviksi yksilön ja yhteiskunnan väliset taloudelliset suhteet.Käytännöllinen ihmistyyppi ottaa hoitaakseen monenlaisia velvoitteita, jotka koskevat yhteiskunnan taloudenhoitoa tai yksilöiden ja ryhmien yhteisiä resursseja.Hän pyrkii organisoimaan taloudellista valtaa ja huolehtimaan oman ryhmänsä etujen ajamisesta virallisissa laitoksissa.Hän sijoittaa itse varovasti ja voi kärsiä menetyksiä viivyttelyn vuoksi.
Ihmisen oma riittämättömyyden tunne voi ajaa hänet etsimään organisaatioita tai ryhmää, joka takaisi samastumisen mahdollisuuden ja lisääntyneen voiman ja turvallisuuden tunteen.Hän keskittää valtaa missä vain voi, ja muuttaa ryhmän päämäärät itselleen sopiviksi.Hän saattaa olla todellinen pyrkyri ja taktikko, joka suunnittelee valtapelejä salassa.
Ongelmana tässä huoneessa on yksilön sulkeutuneisuus.Jaettujen energioiden huoneessa saturninen ihminen voi jäädä vaille yhteensulautumisen kokemusta ja tuntea itsensä epäonnistuneeksi.Hän on psyykkisesti ja seksuaalisesti jähmeä ja kykenemätön kuvittelemaan mitään konkreettisen tilanteen ulkopuolista.Psyykkisesti häntä on vaikea avata - psykiatrikin voi turhautua siinä tehtävässä.Tutkiva ihminen kiinnostuu usein ihmisen salatuista energioista ja voi perehtyä teoreettisesti alitajuntaan ja psyykkisiin poikkeusilmiöihin.Hän voi siksi yrittää käyttää muita ihmisiä itsekkäästi hyväkseen rahan ja vallan voimalla.Kuolema voi pelottaa erityisen paljon.

URANUS 8. huoneessa: Yhteisomistusten ja psyykkisen samastumisen huoneessa Uranus voi tuoda uusia radikaaleja menetelmiä hallita sosiaalista kehitystä talouselämässä ja liikemaailmassa.Nykyaikaiset välineet ja tekniikat, mutta myös uudet asenteet tuotantoon ja rahaan voivat uudistaa sosiaalista rakennetta.Yksilö, joka ottaa tehtäväkseen tämän uudistuksen, saattaa olla radikaali julkisten resurssien ohjaaja ja päättäjä, joka pystyy kanavoimaan kollektiivista tahtoa uusiin suuntiin.
Usein ihmisellä on taustanaan joku intensiivisesti läheinen ryhmä, joka edustaa uuden sukupolven radikalismia ja voi olla yhteiskunnalle vaarallinen tai haastava.Toimiminen ryhmässä ja rituaalien ohjaaminen voivat tuoda yksilölle suurta tyydytystä.Mikäli hän on vähän sosiaalinen, hänen kiinnostuksensa voivat kääntyä ihmisten välisten vuorovaikutusten tutkimiseen.Energiat, näkyvät ja kätketyt, ovat hänelle läheisiä.Toisinaan tämä asema suo psyykkisiä lahjoja, psykokinesiaa, telepaattista viestintää ja psykometrisiä kykyjä.
Uranus 8. huoneessa voi merkitä myös äärimmäistä voimien kulutusta ja energioiden menetystä stressin ja ponnistusten seurauksina.Tässä mielessä myös terveys on hauras ja äkilliset kriisit voivat laukaista kohtalokkaita sairauksia.Myös ihmissuhteiden kriisien rajut käänteet näkyvät tässä asemassa.Pyrkimys älyllistää alitajuisia voimia voi johtaa sekä vääristymiin että ymmärryksen lisääntymiseen.

NEPTUNUS 8. huoneessa:Sosiaalisten resurssien ja yhteisten psyykkisten elämysten huoneessa Neptunus virittää ihmisen alitajuisille kanaville.Luonnostaan yksilö voi olla yliherkkä ja pystyy vaistoamaan toisten tunteita ja ajatuksia.Hänen psyykkisyytensä voi olla haittaavaa tai kehittävää.Joskus häntä on helppo hallita ja hän voi joutua voimakkaampien ihmisten vietäväksi.Toisinaan hän on itse sekavien ihmissuhteiden ja perversioiden mestari, jolla on alentava ote ihmisiin ja epärehelliset keinot ansaita.
Laajimmillaan tämä sema viittaa yksilöön, joka pystyy ohjaamaan laajempia joukkoja antamaan hetkeksi pois itsekkyytensä ja edistämään yhteisiä ihanteita konkreettisella tavalla.Hänen kauttaan voi virrata uskonnollista tai taiteellista inspiraatiota, joka kuohuttaa ihmisiä ja saa aikaan psyykkisiä muutoksia.Tavalla tai toisella yksilö voi olla taitava salaisten ja näkymättömien viestien lähettäjä, mainostaja ja propagoija.Hän voi käyttää epäsuoria menetelmiä saadakseen vaikutusta yhteiskunnassa, mutta silti hänellä on ote joukkoihin.Omistavana ihmistyyppinä hän voisi olla mainostaja, elokuvatuottaja tai viihdeorganisaation perustaja.
Psyyken poikkeusilmiöt ilmaantuvat kuvaan mukaan.Jotkut yksilöt pystyvät samastumaan voimakkaasti muiden ihmisten kanssa ja saavat telepaattisia välähdyksiä.Mystinen ykseys-elämys on myös mahdollista, mutta valitettavasti myös salaperäiset pelot ja fobiat, jotka nousevat avoimesta alitajunnasta tietoisuuteen.

PLUTO 8. huoneessa: Ulkoisen ja sisäisen transformaation huoneessa Pluto on "kotonaan".Suuret sisäiset lataukset, alitajuinen käymistila ja tietoisuuden ulottuvuuksien sekoittuminen voivat johtaa monenlaisiin tuloksiin.Jotkut käyvät elinikäisiä "hyvän ja pahan taisteluja" sielussaan pyrkien selvyyteen, toiset kehittävät valtavan energiamäärän ja pääsevät lähelle suurempia energiakenttiä pystyen välittämään voimaa muillekkin parantaen tai eheyttäen ristiriitaisia ihmisiä.Jotkut kääntyvät ulospäin vaatien muutoksia yhteiskunnan vallankäytössä, julkisessa taloudessa ja tuotantomenetelmissä.Yksilö uppoutuu usein sosiaalisiin valtarituaaleihin ja sitoutuu ryhmäpäätöksiin, jotka johtavat joskus taloudelliseen menestykseen, mutta jotka voivat osoittautua myös petollisiksi ja laittomiksi puuhiksi.Etujen kalastaminen ja salaiset liikesopimukset ja kähmäily ovat huoneen virheet.Rötösherra tai rehellinen yrittäjä, aina ihminen satsaa korkeita panoksia joko taloudellisiin riskeihin tai poliittisiin uhkapeleihin.Vaikutushalu on suuri ja se saa yksilön tekemään suuria leikkauksia elämässään.
Tässä huoneessa Pluto voi toimia myös massiivisen teknologian ja teollisuuden tuottajana ja käyttäjänä.Halu omistaa suuria resursseja on usein hallitseva.Tutkimuskin on luontaista ja se pyrkii joko tukeutumaan teknologiaan ja tietojenkäsittelyyn tai pyrkii paljastamaan kätkettyjä tosiasioita.Tässä mielessä poikkeuksellisesti on kyseessä myös transkendenttisten energioiden tutkimisesta.

CHIRON (KHEIRON Huh)8. huoneessa: Syvälliset ristiriidat ja kärjistykset omien alitajuisten voimien tasolla ovat mahdollisia.Yksilö voi joutua tutustumaan perusteellisesti omiin ja muiden ihmisten seksuaalisiin häiriöihin tai psyyken tasapainon vaihteluihin.Konflikti aineellisten ja henkisten arvojen välillä voi olla repivä.Kuolema kiinnostaa ja syvällinen energioiden ohjailu voi olla mahdollista.

No niin tässäpä nämä selvimmin esille tulevat    Smiley.Toivottavasti näistä on ketjun lukijoille iloa.Kirjoitin nämä sen takia, että olen suunnattomasti nauttinut lukiessani ketjuja joihin joku viitseliäs on aina jaksanut kirjoittaa merkityksiä laajemmalta kannalta, niin ajattelin kantaa korteni kekoon, jotta kaikki minun kaltaiseni aloittelijat saisivat ketjusta mahdollisimman paljon irti   smitten
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
helen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 419



Profiili
« Vastaus #39 : 05.10.2006 06:25:26 »

saturnus  kalat
tallennettu

Aurinko Rapu
Nousu Leijona
Kuu Oinas
Näillä mennään
Jasca
Vieras
« Vastaus #40 : 05.10.2006 16:09:09 »

Kasi on tyhjää täynnä! Ei siis huolia tällä alueella... Vai miten se meni?    Grin
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #41 : 05.10.2006 17:07:53 »

oi, kiitos taiska pitkästä viestistä.  Smiley

te joilla on huone tyhjä, olette huoneen asiossa sitten sen kärjen merkin mukaisia. eikö se niin mennyt. että jos se on esimerkiksi kauris, olet hyvin tarkka raha-asioissa.
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #42 : 05.10.2006 17:15:07 »

olette huoneen asiossa sitten sen kärjen merkin mukaisia. eikö se niin mennyt. että jos se on esimerkiksi kauris, olet hyvin tarkka raha-asioissa.
2funny ei kyllä pidä paikkaansa minun kohdalla.. mut jos se onkin niin, että sitten kun rikastun tulen tooosi pihiksi..?   :Smiley
tallennettu
asboo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #43 : 05.10.2006 19:30:03 »

Eipä siellä mitään ole Huh 8.huoneen kärki on jousimiehessä.
tallennettu

Aurinko Skorpioni, nouseva härkä, kuu kaksonen
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #44 : 05.10.2006 19:57:21 »

8.huone on typötyhjä... Huoneen kärki on vesimiehessä.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: