Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 706847 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #585 : 30.09.2009 16:11:25 »

chiron  jupiter  neptunus yhtymä vesimiehessä ap-kartalla,
miten sitä pitäisi tulkita ja voiko sille edes antaa tyhjentävää tulkintaa?

Tuleekos tuo rypäs jokaisen kartalle?

Itellä se löytyy 7.huoneesta  aspect_opp  askendentti  aspect_con  mars

Riippuen syntymäpäivän sijainnista kalenterivuodella, niin kyllähän tuo kimppu löytyy.. Itselläni se on  myös AP -kartan 7. huoneessa. Ja Jupiter on yhtymässä AP- Deskendenttiini.  smitten

Kimppua tulkitaan taivaankappaleiden, huoneen ja merkin luonteiden mukaisesti.
Jupiteria 7. huoneessa kuvaa lause "pyydä niin sinulle annetaan" - se liittyy ihmissuhteisiin ja ne voivat joko parantua tai sitten elät toisen ihmisen ehdoilla, esim. muutat kumppanin työn perässä toiselle paikkakunnalle, vaikkei sinulla itselläsi ole siellä töitä tai tuttuja... Tai suhteesi kumppaniin, parisuhteeseesi tai toisiin ihmisiin muuttuu ja koet jonkinlaisen a-haa -elämyksen.

Neptunus 7. huoneessa merkitsee puolestaan päämäärättömyyttä ja epävarmuutta ihmissuhteissa vuoden aikana.. ihmissuhteet voivat olla päämäärättömiä, häilyviä tai epämääräisiä syystä tai toisesta. Mitään varmaan tai vakaata on turha odottaa, ja taipumus onkin puhua tekojen sijaan... Väärnkäsitykset ovat vaarana, mutta toisaalta herkkyys ihmissuhteissa voi kasvaa - tämä voi olla erityisesti totta, jos ihmissuhteesi on samalla tasolla henkisesti ja yhtä herkkä...

Kun tähän vielä sitten lisätään Chiron, jota ei yleensä käytetä AP -tulkinnoissa, on kyseessä aivan selkeästi vanhojen haavojen parantumista hyvinkin henkisellä tasolla ihmissuhteiden alueella..

Omalla kohdallani olen tuon nyt jo huomannut.. Itse kohtasin tärkeän ihmissuhteen noin viikkoa ennen varsinaista Auringon Paluutani... kaikki kävi nopeasti, sillä vain paria viikkoa aikaisemmin minusta tuntui täysin mahdottomalta että elämääni voisi ketään tulla.. ja kun sitten jotain tapahtui, pelkästään tuon ihmisuhteen aloittaminen oli erittäin epävarmaa ja häilyvää.. mutta kun sitten ensi askel oli otettu asiat etenivät nopeasti ja olen nyt jo huomannut itsessäni myös tuon Chironin myönteisen ja korjaavan vaikutuksen..

Kuvaavaa onkin että tämän uuden ihmissuhteen Aurinko on minun radix-Deskendenttini merkissä eli  aspect_opp radix- askendentti ( vrt.  jupiter aspect_con chiron aspect_con  neptunus aspect_opp askendentti Auringon Paluulla )

 aspect_opp  mars
viittaa Jupiterin kohdalla jonkinlaiseen konfliktiin tai ristiriitaan vakaumusten, uskomusten ja moraalin
ja tehtyjen toimien välillä.. Halutut ja tapahtuvat toimet näkyvät Mars huoneen sijainnista ja vakaumus, suotuisan tai raskaan aktiivisuuden alue näkyy Jupiterin huoneessa. Tehtävänä on ratkaista moraalisia, eettisiä tai filosofisia pulmia..

Neptunuksen kohdalla taas viittaa kykyyn toimia epävarmuudessa, mutta hankalan ja jännitteisen aspektin kyseessä ollen kannattaa olla tarkkana ettet tule pyrkimyksissäsi harhaanjohdetuksi... tämä aspekti voi viitata hyväntekeväisyyteen tai vain toimiin joilla ei ole varsinaista tietoa suunnasta tai tavoitteesta.

Tämäkin on myös minun AP -kartallani, tosin minun kartallani Neptunus ja Jupiter ovat   aspect_tri  mars - ja tunnistan kyllä nuo edellisen kuvaavat teemat ja ajatukset omassa elämässäni. Omalla kartallani tuota kuviota värittää mahtavat ristit..  crazy2  mars aspect_opp pluto   aspect_squ  uranus  merkurius  saturnus  ja siihen päälle vielä muutamat sekstiilit ja kolmiot..

tallennettu

rhoda
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 261



Profiili
« Vastaus #586 : 30.09.2009 17:38:34 »

Emelia,
palailen puolestani  kuu paluuaiheeseen..

jossain??? täällä ketjussa puhuttiin kuunvaiheiden, (täysi- tai uusikuun) vaikutuksesta
nataaliplaneettoihin,
 mutta ÄÄÄÄRRRH
en löydä sitä sivua!
Voitko kiltti Emelia pliiiiiiis
hieman kerrata miten moinen vaikuttikaan elämään?

Itselläni tuo tuleva täysikuu on tulevalla kuunpaluukartallani.
Ja kun tuo Kuun sijainti syntymäkartalla
on muutenkin melkoisen menevä ( kuu  aspect_con chiron oppositiossa uranus ja  askendentti)
niin että juu-uuuh:

-Taitaapa olla tämä teema esillä juurikin ens viikonloppuna:
http://www.youtube.com/watch?v=V1Gn0e7kvTA
 
Täysikuu  aspect_con kuu huh!




tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #587 : 02.10.2009 09:16:11 »

 Minulla tuo  jupiter  chiron neptunus on 1. huoneessa kuten myös  pluto ( aspect_con  askendentti),  kuu  aspect_con kuunsolmu.
 
 Lisää opiskelunaloitusosumia kartalla:  aurinko ja  merkurius 3. huoneessa!  Cheesy
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #588 : 18.10.2009 21:16:16 »

Kiitos Emelia tulkinnastasi!
Alkaa pikkuhiljaa aukeemaan, noin kymmenennen lukukerran jälkeen...
Ei se välttämättä niin paha olekaan kun vielä  aurinko tekee mukavaa kulmaa sekä  mars :iin että tähän kimpuun!
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #589 : 20.10.2009 14:21:50 »

Emelia,
palailen puolestani  kuu paluuaiheeseen..

jossain??? täällä ketjussa puhuttiin kuunvaiheiden, (täysi- tai uusikuun) vaikutuksesta
nataaliplaneettoihin,
 mutta ÄÄÄÄRRRH
en löydä sitä sivua!
Voitko kiltti Emelia pliiiiiiis
hieman kerrata miten moinen vaikuttikaan elämään?

Itselläni tuo tuleva täysikuu on tulevalla kuunpaluukartallani.
Ja kun tuo Kuun sijainti syntymäkartalla
on muutenkin melkoisen menevä ( kuu  aspect_con chiron oppositiossa uranus ja  askendentti)
niin että juu-uuuh:

-Taitaapa olla tämä teema esillä juurikin ens viikonloppuna:
http://www.youtube.com/watch?v=V1Gn0e7kvTA
 
Täysikuu  aspect_con kuu huh!






Totta, kyllä tuosta jossain oli jotain, mutten minäkään sitä tästä ketjusta löytänyt, joten käytin muita lähteitäni..

Eli Uusi tai TäysiKuu Kuunpaluu -kartalla pitää sisällään erityisiä merkityksiä. Uusikuu osoittaa jonkin uuden syntymän ja energian keskittymisen innostukseen. Uuden Kuun merkki ja huone antavat lisää yksityiskohtaisia tietoja ja ellei ole liiaksi tuon kuvion vastakkaisia aspekteja, se on suotuisa.

Täysikuu puolestaan viittaa päätökseen ja lopetukseen. Se usein vihjaa yhteisten ponnistelujen huipennukseen liittyen merkin ja huoneen edustajiin. Täysikuu on hiukan vähemmän suotuisa kuin Uusikuu, joskus heijastellen epävireistä päätöstä tai eroavia polkuja. Kaikki osalliset tekijät tulee huomioida.

« Viimeksi muokattu: 06.06.2010 18:00:29 kirjoittanut Emelia » tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #590 : 21.10.2009 15:06:41 »

mitähän rapuherralla merkkaisi tuo kun ens vuoden keväästä, 2 ja 8 huoneet korostuu, mutta ulkomaiden huoneissa toisaalta ei muuta kuin kuu= lisäksi tämä ei ole välttämättä aivan oikein, jos synt aika ei ole.. samoin 7-huone sillä korostuu  aurinko . nyt taasen 3 ja 9  aurinko ja se onkin kulkenut katselemassa isoa metropolia. pitääkö minun alkaa ravata toisessa maassa, halpaa kuulema hih. no mutta. katsotaan.  Wink
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #591 : 11.11.2009 17:16:03 »

Onpas tämä ketju kasvanut pituutta, mutta en löytänyt asiaa AP kartan asc:llä majailevasta  aurinko aspect_con juno ? Eli mulla on ensi vuonna tulossa AP-kartalle tuo, eli tarkka konjuktio AP-nousumerkillä...eli voisiko tämä indikoida jotain parisuhderintamalla? Entäpä mitä muuta Junon ja Auringon konjuktio voisi tuoda tullessaan? Ja sitten kun tuo osuu vielä nousumerkille, niin jotain ihmeellistä siinä varmaan on? Voisiko rakkaus astua elämääni? Vai toivonko liikoja.... smitten
tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #592 : 15.11.2009 16:26:03 »

 aurinko AP -kartan 1. huoneessa indikoi yleensä enemmän henkilökohtaisten saavutusten vuotta, mutta toisaalta myös yhteistyössä toisten kanssa (  aspect_opp 7.huone) - kyse ei ole varsinaisista saavutuksista, mutta asiat jotka etenevät nyt ovat henkilökohtaisia.. Näin ollen kyseessä voisi olla vaikka parisuhde tai muuten kotiin liittyvät asiat, kun  juno kin sieltä löytyy...

Yleensä ei noita asteroideja juurikaan AP -kartalla huomioida, mutta jos tuntee niiden vaikuttavan itseen niin voihan niitäkin lisätä kartalle..  Wink

Mutta missä on  kuu ( tunteet)  mars (mies),  venus (nainen),  pluto (muutos)  ja Aurinkosi hallitsija? Niiden sijainnista voisi ehkä päätellä vähän enemmän...

Esimerkkinä voinen kertoa omalta tämän vuonden kartaltani, että siellä muodostaa  pluto 0 astetta 5.huone aspect_opp  mars 0 astetta 11.huone  aspect_squ  merkurius 0 astetta ( aurinko hallitsija) T-ristin ja  kuu löytyy 4. huoneesta.

Ei ihan uskoisi että olisi parisuhteen kanssa mitään tekemistä, mutta kun katsotaan mihin AP -taivaankappaleet sijoittuvat radixilla niin näyttääkin ihan erilaiselta.. radixin huoneissa  pluto 1. huoneessa  aspect_opp  mars 7. huoneessa  aspect_squ  merkurius 8. huoneessa..
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #593 : 15.11.2009 20:49:46 »

vaikea edelleen ajatella että planeetat vaikuttaisi aina kaikkeen; esim miten nyt juuri keskityn enemmän henk koht saavuttamiseen kuin ennen? mikä muutos minässä? eikö kaikki ole koko ajan sitä (saavutuksia)? Aurinkomerkin hallitsija  jupiter taas on kakkosessa - kai se jollain tavalla näkyy? Aurinko itse kolmosessa ja oli ainakin ulkomaihin/matkoihin liittyvää vilskettä taas tänään. mutta? kun Kuu on vitosessa-- no, kyllähän eräs otti yhteyttä 10pv sen muutoksen jälkeen ja taas lipsahti suhteeksi. toisaalta suhde oli kun oli Pluto ja Jupiter vitosessa. eli? tuntuu että kaiken voi tulkita miten vain päin. Mars kuvaa miestä? vai toimintaa? Mars kasissa on minusta tämä paikka auringossa (etelä) projekti eikä välttämättä mies? vaikka sekin ilmestyi.. jatketaan..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #594 : 16.11.2009 23:03:49 »

Hei en tiiä miten päin tän tekis. Ahistelenko teitä mun ap-kartalla vai osaatteko sanoa suoraan, että minkä planeetan pitää olla missä huoneessa, että se vois tarkottaa muuttoa? Mulla näkys olevan mars seiskassa ainakin.. uranus ykkösessä kuten myös jupiter ykkösessä? Venus kympissä..
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6578


Profiili WWW
« Vastaus #595 : 17.11.2009 00:52:19 »

marix
Katso kartalta tuon  mars:n suhde eli aspekti (jos sitä siis on) IC:lle.
Sitten katsot  askendentti ja Vestan ( kotiliesi) suhteen.Onko aspektia?
Sitten tuon  uranus.n suhde  kuu:n.

Vaikka itse tulkitsin aikoinaan ap- pluto:n olemisen 4 huoneessa pakolliseksi muutoksi, mitä se olikin, niin se on aika ykskantaan tehdä tulkinta yksinomaan yhen kosmisen perusteella.
Kartalla oli myös tarkat (mulle tarkat ja olennaiset ovat asteen tarkkoja)
 askendentti aspect_ssx vesta
 mars aspect_ssx IC
 mars aspect_sex pallas 4 huone
 uranus aspect_inc kuu, kvinkunssiahan joskus leimattiin eron aspektiksi, ero entisestä kodista?
Ap-kartan  askendentti aspect_sex syntymä  pallas rapu (rapu/kuu/koti) siksi kai tuolla asteroidilla oli merkitystä tässä eikä muutto jäänyt vain "päänsisäiseksi" jtuksi.
 pallas näyttelee ilmeisesti muutenkin suurta osaa elämässäni,koskapa syntymä pallas osuu nyt tarkalleen ap- askendentti.lle.
Tarkastele omaa ap- askendentti:asi ja katso löytyykö syntymäkartalta mitään samanasteista.
Se noussee yhdeksi vuoden teemaksi.
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #596 : 17.11.2009 17:58:09 »

No jotakin löyty. Ap-kartan ascia lähimpänä on syntymäkartan  merkurius , mitä lie tarkottaa?

Aspekteja löysin  vesta  aspect_tri  askendentti jos tulkitsin oikeen päin ja samoin  kuu  aspect_kvi  uranus

Mieheltä sit taas ei vastaavia löydy mitään Tongue Sillä ollu ees noin osuvaa asc-kohtaakaan ku mulla Tongue
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #597 : 17.11.2009 19:01:15 »

uranus ykkösessä kuten myös jupiter ykkösessä? Venus kympissä..

Tässä lauseessa voisi olla vastaus kysymykseesi, sillä Uranus 1. huoneessa viittaa yleensä haluun muuttaa elämäntyyliä ja kyllästymiseen nykyiseen tapaan / paikkaan elää.. Näin ollen kyseessä on ennemminkin henkilökohtaisen muutoksen aika, mutta kyseessä voi olla myös halu ja toistuva yritys muuttaa fyysisesti paikkaa/ asioita.. Uranus 1. huoneessa voi myös merkitä muuttoa tai ainakin halua muuttaa toiselle mantereelle, täysin erilaiseen kulttuuriin jne. - Nykyiset elinolosuhteet eivät vain kohtaa tarpeittesi kanssa.

Yhdessä 1. huoneen Jupiterin kanssa edellä mainitut henkilökohtaiset tarpeet vain korostuvat entisestään, vain lisäten halua muutokseen.

4. huoneen Mars viittaisi aktiiviseen muuttoon tai muutokseen kotona esim. remontin tms. kautta.. tai muutoksiin kotioloissa ( joku muu muuttaa jonnekin ) .
tallennettu

Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #598 : 17.11.2009 21:33:05 »

Jokohan olisi aika alkaa tutkimaan näitä paluukarttoja! Kiitos Emelian, hänen ansiostaan minulla on tukku aineistoa siitä, täältä poimittu.

Sanoitko Emelia jossain, että asteroidien yhtymillä ei ole niin suurta merkitystä.

Juuri niiden kanssa on niin somat yhtymät, joita tuossa makustelen.

 saturnus aspect_con ceres  molemmat 16 astetta Neitsyessä ja huoneessa 9.

Minusta siinä on jotain niin riipaisevaa, kun minulla on kauhea kaukokaipuu ja kaipuu syventyä enemmän uudenlaisiin filosofioihin, mutta Ceres-äiti Saturnus rinnallaan pakottaa minut paikalleni suorittamaan jotakin, mikä on kesken. Mutta karkaan välillä häntä vähän koipien välissä...

Toinen tällainen soma on  aurinko aspect_con vesta nekin samassa asteessa 5 Ravussa ja huoneessa 8. Luotan tuon valovoimaisen kaksikon turvaan. Jotenkin se pitää minua tasapainossa, jos en väärin ymmärrä.

Kuuni Leijonassa on tuon tämän hetken mahtavan stelliumini riiputtaja tai purkaaja kolmioina, missä yhdessä kärjessä on Pluto. Se on pystyssä kuin kheopsin pyramiidi!

Mitä tuumit Emelia, onko jahkaukseni missään kohdallaan?
« Viimeksi muokattu: 17.11.2009 22:56:45 kirjoittanut Esmiralda » tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #599 : 17.11.2009 22:52:05 »

Suuri kiitos Emelia!  Smiley Sain palautteestasi paljon eväitä tulkita omaa auringonpaluutani...ja nyt asiat aukeavat minulle selkeämmin!

Eli kun AP-kartallani (siis vasta ensi vuonna 2010) on  aurinko aspect_con juno Ravun merkissä, on Kuu 12.huoneessa kaksosten merkissä (konjuktiossa natal-Venukseen), Mars yhtymässä (Vestan kanssa) IC:llä Neitsyessä (muuttoa on suunnitteilla) ja Venus kolmannessa huoneessa Leijonan merkissä, mutta väljässä yhtymässä IC:lle....Sekavaa, mutta kokonaisuus alkaa hahmottua.

Noh, odotettavissa lienee mielenkiintoinen vuosi. Sitä sitten odotellessa. Nyt onkin niin kamalaa aikaa menossa (Saturnus Asc:lla, Pluto IC:llä, ja Uranus desc:llä)....
tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: