Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 708910 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #945 : 02.12.2013 11:04:40 »

Hei, jaksaisiko joku teistä osaavista katella mun tulevan synttäripäivän kunniaksi paluukarttaani? 10.12.1983 04:13 Seinäjoki.
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #946 : 10.12.2013 12:58:59 »

Ensi vuoden auringonpaluu on aika jännä.

Nousu on 25 ja rapiat  leijona, Auringon ollessa 26 vesimies ja Merkkari sitten 27  vesimies
MC on 4 astetta  harka, IC;n tuleessa siis 4  skorpioni jossa on syntymäkartalla  saturnus ja onnenpiste.
Ykkösessä on  kuu aspect_con pallas, kuu oppositiossa onnenpisteen kanssa.
Kolmosessa on stelliumi,  mars  vesta  kuunsolmu  ceres, ja istuvat nataalin MC;n ja Pluton kohdalle ja ympärille.
Sen lisäksi siis että IC on saturnuksen kohdalla, Ap nelosessa pönöttää sitten herra karmanherra 23  skorpioni,
 kun syntymä  chiron on 22  harka
Vitosessa on Pholus,  ja   pluto venus vertex yhtymä,  en tiedä puhutaanko stelliumista jos on kyseessä vertex..ei kai.
Seiskassa on siis  aurinko aspect_con merkurius lisäksi se onnepiste ja  neptunus
Kahdeksannessa  chiron ja  juno , juno tulee samaan asteeseen kun syntymä  venus
Yhdeksännessä  uranus joka on edelleen yhtymässä syntymäkartan Pholukseen.
 jupiter ja Lilith pönöttävät 11 huoneessa.

Mää toki näen vaan tässä sen muuton ja parisuhteen Cheesy
Ei mitään haasteita missään  angel

Mitä muuten tarkoittaa vesimiehelle tämä leijona nousuisuus?
Mulla on nyt ollu kaksosnousuinen vuosi, ja olen asc  jousimies...itsensä etsimistä, ja eteenpäin menoa sillä saralla ollu kuin myös ihan sitä kaksosmaista kanssakäymistä ollu takavuosia huomattavasti enemmän.
Jousimiesnousu Ap; kartalla ei taas tuonut mitään uutta, se oli paikallaan pönnäämistä ja vanhassa mähkimistä aika tavoin, ja joo, lihoin.
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #947 : 05.01.2014 19:04:11 »

Toisiko auringonpaluukartan  mars aspect_con keskitaivas vihdoin toivotun uuden työpaikan vai merkitseekö enemmän vain yleisen vireystilan kasvamista työssä?
Miten pitäisi suhtautua tämän jousimiesnousuisen kartan perääntyvään Plutoon 2. huoneessa Kauriissa?
Lisäksi  saturnus perääntyvänä 11. huoneessa  skorpioni Jossain sanottiin että vanhojen vihollisten esiintuloa uudelleen. Jassoo, great.
« Viimeksi muokattu: 05.01.2014 19:28:58 kirjoittanut Rohana » tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #948 : 05.01.2014 21:34:07 »

Ainakin Mars 10. Huoneessa viittaa energiseen etenemiseen uran ja elämänpäämäärien alueella... sellaista kyynärpäätaktiikkaa, ehkä.. myös aivan uuden uran luominen onnistuu tällä sijainnilla.

Peruuttava Pluto puolestaan viittaa aiemmin sivuutetun tai ratkaisemattoman asian tai ongelman uudelleen esiinnousemista - on aika tehdä ratkaisuja. Todennäköisesti jokin omaan asemaasi tai arvoosi liittyvä asia alkaa ärsyttää niin paljon, ettei ole enää väliä milainen on lopputulos tai ratkaisu - se on vain tehtävä. On aika nostaa kissa pöydälle tai se kissan häntä..

Peruuttava Saturnus puolestaan lisää vastuuta ja velvollisuuksia, mutta myös esteitä, viivästyksiä tai rajoituksia...
tallennettu

MariaS
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #949 : 06.01.2014 14:37:01 »

Kiitos, Emelia Smiley. Tuo Pluto kuvaus sopi hyvin meneillään olevaan ap karttani perääntyvään  pluto:n, joka on 10 huoneessa oppositiossa aurinkoon (nousu Oinas). Ratkaisua en tosin ole vielä tehnyt, pitäisikö, kun kaikki vaihtoehdot tuntuvat epäedullisilta itselleni??
Seuraavassa ap:ssa perääntyvä Pluto on sitten 6 huoneessa ja Kuu sekä Uranus huoneessa 10.  aurinko on silloin huoneessa 11. ja nousu  leijona:ssa.(Progresiivinen kuu on parhaillaan  kauris:ssa.)
Saako tästä mitään selvää?  Undecided
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #950 : 06.01.2014 15:36:12 »

Tuo ratkaisujen tai vaihtoehtojen epäedullisuus sopii hyvinkin peruuttavan Pluton teemoihin Auringon Paluulla... vaihtoehdot eivät ole hääppöisiä, joten saatetaan tehdä vain jonkinlainen ratkaisu jossain vaiheessa kun ärsytyskynnys nousee riittävän korkeaksi.. myöhemmin helpotuksen tunne on todennäköinen, vaikkei sitä edeltä käsin voi nähdä... On myös mahdollista, että jos ei ratkaisua pysty itse tekemään, joku muu ulkopuolinen henkilö, tekijä tai tapahtuma sen tulee tekemään kuitenkin.. ja sitten vain sopeudutaan - siksi omien ratkaisujen tekeminen (erityisesti Pluton kanssa) olisi oman henkilökohtaisen vallan ja hallinnan tunteen kannalta kaikkein parhain vaihtoehto.

Hitaiden taivaankappaleiden transiiteissa ja erityisesti niiden peruuttaessa Auringon Paluiden Huoneet antavat viitteitä siitä millä alueella tapahtuu... Huoneen/ alueen ja Paluun vaihtuessa, vaihtuu myös toiminnan painopiste..
tallennettu

MariaS
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #951 : 06.01.2014 16:20:56 »

Iso kiitos Emelia!  Smiley Smiley
Vastauksesi sopii aivan täydellisesti menossa olevaan aikaan. Vilkaisin vielä Kuun paluu -karttaani ja huh Shocked nyt alkoi jännitämään.
Kuu kylläkin huoneessa 8, mutta  uranus aspect_con keskitaivas aspect_opp mars, toisiko yllättäviä käänteitä, mutta mistä suunnalta? En osaa tulkita tätä.
Huoneessa 6 ruuhkaa  aurinko aspect_con pluto  aspect_opp jupiter . Ja kutosessa myös  merkurius ja  venus. Oletan, että kun ovat Kauriin merkissä tarkoittaa työtä eikä terveyttä (Neitsyen huone)? Mutta  jupiter salaisten vihollisten huoneessa arveluttaa Huh
Vähän pelkään, että teen ratkaisuja äkkipikaisesti kun haluisin olla järkevä näissä asioissa, mutta en myöskään haluaisi menettää tilaisuutta hyvälle muutokselle. Ai, niin. Kuun paluussa nousu Leijona eikö  skorpioni sopisi kutenkin paremmin muutokseen?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #952 : 06.01.2014 17:02:29 »

Mikä on salaisten vihollisten Huone? Ei sellaista minun kartoiltani ainakaan löydy...

Leijona on luovuuden ja tuottavuuden aluetta, erityisesti Auringon Paluun Nousuna - ja 6. Huone on muutakin kuin työtä ja terveyttä, myös organisointia, lyhyitä matkoja, päivittäisten asioiden hoitamista jne.

Ei tarvita Skorpionia, jos on kysymys Plutosta. Toinen muutoksen indikaattori Auringon Paluulla on Alasolmu ja sen Huone.
tallennettu

MariaS
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #953 : 06.01.2014 18:33:51 »

Joo, en todellakaan ole mikään haka näissä astro -asioissa ja se näkyy :Smiley , mutta kiinnostusta on oppia edes hiukan. Ja varmasti menee metsään useinkin. Ilmaisin asian väärin taas eli muistin jotenkin sitä, että viimeisestä huoneesta näkyisi salaiset viholliset ja taas 7:ssa julkiset?
Niin ja nuo Kuun solmut: Nykyisellä AP:llä 7 huoneessa ylä, joten ala on sitten 1. huoneessa. Kuun paluulla taas  ala solmu osuisi tuonne 10. huoneeseen ja ylä kodin huoneeseen 4. En itse osaa noita solmuja kylläkään tulkita. Pitäisikö siis mennä kodin muutoksia kohti vai sieltäkö ne muutokset lähtee, apua en osaa  Cheesy . Tällä hetkellä on tosiaan muutoksia menossa työpaikalla, mutta kotonakin niitä pitäisi tehdä.
Jos sitten katson tulevaa AP:ta on ylä solmu huoneessa 4 ja on jo ehtinyt sitten siirtyä Vaakaan.

Niin ja olisi hyvä, jos voisin tässä kuussa keskittyä ihan arkisten asioiden kuntoon saattamisessa.

Kurkkasin myös seuraavaa Kuun paluuta niin siellä taas Kuun ala solmu oli 4:ssa.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2014 19:08:37 kirjoittanut MariaS » tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #954 : 07.01.2014 08:40:34 »

Mitä mielipiteitä teillä on seuraavasta kuviosta ap kartalla? Aurinko-uranus yhtymä, neliössä plutoon ja jupiteriin ja oppositiossa marsiin?
Tämä kuviohan on kaikilla oinailla tänä vuonna ap-kartalla. Lisäksi muilla kevät-kesällä syntyneillä on (ilman aurinkoa) tuo kuvio enemmän tai vähemmän ap-kartalla.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #955 : 07.01.2014 14:38:56 »

Auringon Paluillahan nämä isot kuviot toimivat henkilökohtaisella tasolla nimenomaan oman paluu-kartan Huoneiden kautta, jolloin kuvio vaikuttaa jokaisella eri elämänalueilla. Koska kyse on isoja joukkoja koskettavasta kuviosta, se toimii myös ulkoisella tasolla - tällöin vaikutus tulee henkilöön ulkoa päin, ulkomaailmasta ja kyse on maailmallisista vaikutuksista, ei niinkään henkilökohtaisista valinnoista tai tarpeista, vaan ulkoisiin olosuhteisiin suhtautumisesta ja tilanteisiin sopeutumisesta.

Henkilökohtaisella tasolla kuvion tulkinta toiminee parhaiten, kun taivaankappaleiden suhteet toisiinsa tulkitaan yksittäin ja erikseen. Tuon linkin takaa löytyy Auringon aspektien tulkintoja Auringon Paluulla
http://www.cafeastrology.com/solarreturnsunaspects.html

Tehokkaimmin aspektit ja transiitit toimivat tietenkin, jos niillä on kontakti toisiinsa radixilla - riippumatta siitä mistä aspektista kontaktissa on kysymys.
tallennettu

Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #956 : 07.01.2014 14:45:44 »

Niin, juu. Auringonpaluu uranus tulee myös yhtymään nataali aurinkooni, venusta ja marsia. Sekä ap pluto tulee neliöimään nataali aurinkoani, venusta ja marsia. Sama juttu tuolla jupiterilla ja marsillakin Smiley Että actionia piisaa!
tallennettu
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394



Profiili
« Vastaus #957 : 07.02.2014 20:38:06 »

Katselin kuunpaluu karttaani, mistä mahtaisi johtua innostus remppaamiseen kuluneen kahden viikon aikana. No, voisi kai kuvitella että paluukartan AC tarkka  aspect_con natal IC, joka vielä  rapu ja nyt yhtymässä  jupiter . Tyttären huoneen remontoin viime viikolla ja nyt vuorossa vanhahkon vitriinin kunnostus...  Cheesy
Ja  mars on sopivasti tällä hetkeellä  vaaka , että mulla riittää tuota virtaa.
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #958 : 02.03.2014 21:50:34 »

6. Huone on paitsi terveyden ja hyvinvoinnin aluetta, myös tehokkuuden, organisoinnin ja lyhyiden matkojen eli esim. pendelöinnin (työmatkat) aluetta.. siellä on myös kaikenlainen uutteruus, ahkeruus ja järjestely.. on siis mahdollista, että Mars siellä lisää entisestään tehokkuutta tai vaikkapa aloitteellisuutta työympäristössä.. ehkä teet aloitteita työympäristön ja sen hyvinvoinnin tai tehokkuuden eteen...

Akseleiden toiminta on periaatteessa juuri samanlaista riippumatta siitä kumpi on Auringon Paluulla ja kumpi radixilla.. mutta on kuitenkin mahdollista, että olet enemmän esillä ja näkyvämmässä roolissa, edelleen työssä tai työpaikalla..
tallennettu

Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136



Profiili
« Vastaus #959 : 03.03.2014 13:18:47 »

Hei! Nyt ois tiedossa hurjan näköinen AP-kartta ja sehän koskee osittain kaikkia toukokuussa syntyneitä.
Mulla on tasan  uranus venus aspect_squ pluto kuu Periaattessa  mars vaaka neliöi kuuta kauriissa, muut planeetatkin tuossa mukana mutta orbi on isompi. Ja  jupiter mukana myös 17  rapu joka tarkasti neliöi venusta 17  oinas 17 astetta  kaksoset on  merkurius ja  chiron 17  kalat eli joku ihme kuvio menossa. Nousumerkki olisi 0 astetta rapua.

Edellisvuoden AP kartassa oli kans  pluto aspect_squ uranus tarkkana samaten  saturnus aspect_tri chiron eli aika vakio kuvioita jotka koskevat meitä kaikkia nyt.  Mulla siis pluto AP kartan 8 h. ja uranus 11. h. Näin dramaattisen näköistä AP-kartaa henk.koht planeettojen osalta minulla ei ollut vuosiin, tuo venus-kuu etenkin ihmetyttää?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: