Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuun Progressio!  (Luettu 434505 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920Profiili
« Vastaus #30 : 17.03.2006 19:53:33 »

Hauskaa! Progekuu on vielä hetken Kaksosissa, pitää varmaankin tehdä valtavalla vauhdilla gradu pois alta... Se on siis 29 asteessa, kiirettä pitää ennen siirtymistä Rapuun! Mitäs siitä Ravussa sanotaankaan? Niin, ja nyt se on juuri astumassa 12. huoneeseen... 12. huoneen kärki vielä Kaksosissa. Kiitollinen olisi Pallaskissa jos siitä jotain tulkintaa??? Edit: Tuosta Kaksosista tulikin jo, yritin katsella Kalat- ja Rapu-juttuja, en ainakaan huomannut, että olisi vielä ollut Smiley
« Viimeksi muokattu: 17.03.2006 20:10:27 kirjoittanut Pallaskissa » tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #31 : 17.03.2006 20:00:03 »

Progekuu konjunktio Saturnus:

Nyt kolhtaat joitakin onhelmia, jotka voivat liittyä kotitilanteeseesi, vanhempiisi tai muihin vanhempiin sukulaisiin. Saatat tuntea olosi masentuneeksi ja melko yksinäiseksi, vaikka olisitkin ihmisten seurassa. Sinulla on ylimääräisiä velvollisuuksia ja vain vähän aikaa levätä, ja alakuloisuuden lisäksi saatat sairastaa tai olla vain rättiväsynyt ja uupunut. Elämä tuntuu rajoittuneelta ja melko tylsältä ja rakkauselämäkin saattaa masentaa. Ehkäpä rakastettusi joutuu nyt asumaan tai työskentelemään jossakin kauempana. Liikeasiat etenevät hitaasti mutta suunnitelmat, jotka tehdään nyt, tulevat toimimaan hyvin pitkällä tähtäimellä. Kanssakäyminen vastuullisessa asemassa olevien tai vanhempien ihmisten kanssa saattaa tuntua hankalalta, mutta lopputuloksen pitäisi olla hyvä, mikä ilmenee progression päätyttyä.
Voit nyt joutua tekemään pitkälle ulottuvia päätöksiä vanhempiesi suhteen. Rahat saattavat olla vähissä, etenkin kotona, mutta tilanne kohenee pian. Nyt on hyvä aika ajatella pitkällä tähtäimellä ja keskustella tulevaisuudensuunnitelmistasi viisaiden ja luotettavien ihmisten kanssa. Saatat tavata tavallista enemmän kauris- ja vesimiesihmisiä.
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #32 : 17.03.2006 20:00:28 »

Hei Mongolia... Smiley
Ehtisitkö katsoa minullekin mitä Proge-Kuu Ravuissa tarkoittaa..
(Tuosta 9.huoneesta oli jo aiemmin joten sitä ei tarvitse toistaa..)
Niin ja sitten tuo proge-kuu on radix-venukseen oppositiossa eli öh..?

Kiitoksia jo etukäteen  angel angel
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #33 : 17.03.2006 20:12:02 »

Hei Mongolia...

Sitten kun ehdit, voisitko katsoa mitä tuo mun Proge-Kuu Vaa'assa ja seiskahuoneessa kertoo... Alkoi tosissaan kiinnostamaan, kun seuraavan AP -kartan askendentti on yhtymässä radix -Venukseen vain yhtymässä proge- Kuuhun, vain asteen päässä !?! Romantiikkaa vihdoin munkin elämään?  Shocked  Cheesy  Grin
tallennettu

m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #34 : 17.03.2006 20:52:24 »

Emelia, hei, tiedäkkö meinasinkin sulle ihan pikasesti laittaa vähän juttua, kun huomasin tuolla aikasemmin jo pyyntösi ja kyllä se nyt vähän romantiikalta näyttää  Smiley Ei välttämättä aloilleen asettumista, mutta uusia tuulia joka tapauksessa. (Näköjään myös bisneksiä saattaa tulla). Olet päättäväien ja dynaaminen. Progression perusidea on uusien ihmisten ja ajatusten saaminen ja kokeileminen, joka johtaa muutokseen ihmissuhdetilanteessasi.
(Voin kirjottaa ton koko jutun myöhemmin,m mutta ei siinä oikein muuta kovin oleellista näyttäisi olevan)

Hyvin mielenkiintoiseksi asian tekee myös se, että pr-kuusi on siis yhtymässä aurinkoon tällä hetkellä, eli sulla on progressiivisissa kuunvaiheissa 1. vaihe! Joka siis tarkottaa uusia aloituksia, virtaa ja energiaa ja mahdollisuuksia. (N'ihin löytyy tulkinnat nikula Kuunvaiheet-kirjasta)

Melkoisen epäilemättä nyt on sulle luvassa jotakin uutta ja mielenkiintoista Smiley
(AP-karttaan en ota kantaa koska mulla ne ei tunnu oikein toimivat, mutta jos sulla toimii, niin tuo venus sopii aika mukavasti kuvaan  Cheesy)
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #35 : 17.03.2006 20:54:18 »

Hauskaa! Progekuu on vielä hetken Kaksosissa, pitää varmaankin tehdä valtavalla vauhdilla gradu pois alta... Se on siis 29 asteessa, kiirettä pitää ennen siirtymistä Rapuun! Mitäs siitä Ravussa sanotaankaan? Niin, ja nyt se on juuri astumassa 12. huoneeseen... 12. huoneen kärki vielä Kaksosissa. Kiitollinen olisi Pallaskissa jos siitä jotain tulkintaa???Rapuun kun siirtyy, kuun vaikutus tehostuu, eli muutut joko ailahtelevaisemmaksi & tunteellisemmaksi tai sitten oma kuumerkkisi (eli kalat) korostuu (joten luultavasti muutut ainakin tunteellisemmaksi Smiley Toisaalta kun olet nouseva rapu, niin eiköhän se rapumaisuuskin tule aika vahvasti esille, varmaan siis vetisyys syrjayttää vaakamaisuutta.

Ai kappas, Enskakin kysyi Ravusta, en huomannu. No tässä siis myös sulle samalla Smiley
Eli, perusluonteestasi riippumatta reagoit nyt enemmän tunteella ja henkilökohtaiset asiat ovat tärkeitä. Kodin merkitys korostuu, ja saattaa tulla eteen muuttoa, rakennusta, sisustusta jne. Suhteet kotiin ja perheeseen ovat kiinteät ja kiinnostuksesi keskipisteenä. Otat enemmän vastuuta sukulaisista, mikä voi olla joko ilon taikka vaiva olosuhteista riippuen. Olet enemmän tekemisissä äitisi ja muiden naissukulaisten ja -ystävien kanssa, etenkin itseäsi vanhempien. Uskollisuus suvulle lisääntyy ja saatat perehtyä sukusi historiaan ja taustoihin. Sinulla on tarve identifioidsa itsesi suvun, rodun, uskonnon tai kansallisuuden pohjalta ja koet jonkinasteisia isänmaallisen tai muun ryhmän sisäisen identiteetin tuntemuksia.

Saatat tuntea tarvetta vetäytyä ulkomaailmasta ja vaipua turvallisuuteen ja mukavuuteen, ja pitäytyä vanhoissa, luotettavissa ystävissä ilman suurta halua tavata uusia ihmisiä. Uutuudenviehätyksen kaipuusi tyydyttyy sekin kodin puitteissa, esim. uusilla kotiin liittyvillä harrastuksilla tai vempaimilla. Voit nyt työskennellä kotoa käsin tai ehkä jopa perustaa sieltä käsin oman pikku yrityksen. Ravun merkki liittyy kauppoihin, niinpä saatat aloittaa työn kaupassa tai jopa perustaa oman liikkeen.

Kumpaa sukupuolta oletkaan, päivittäiset askareet kiinnostavat sinua nyt enemmän kuin ennen, ja syyt tähän voivat olla esim. eläkkeelle jääminen tai perheen perustaminen. Antiikki liitetään myös Rapuun, kuten myös historia ja geneologia, joten saatat uppoutua menneisyyteen tai alkaa etsimään juuriasi.

Olet yliherkkä, etenkin perheasioissa, ja saatat jopa muuttua käsittämättömän omistushaluiseksi läheisiäsi kohtaan. Saatat tuntea itsesi vieraantuneeksi, laiminlyödyksi ja tarpeettomaksi, mielialasi saattavat heitellä yksinäisyyden kaipuun ja pelon välillä. Mutta älä huoli, tämä muuttuu pian kun Kuu siirtyy leijonaan tai 5. huoneeseen. Ystävät saattavat nyt takertua sinuun tai sinä heihin, elämääsi voi yhtäkkiä ilmestyä vanhoja ystäviä joita et ole nähnyt vuosiin.

Töihin saattaa nyt liittyä nesteitä, ja meri voi vetää puoleensa, yllyttäen sinua asumaan tai työskentelemään  sen läheisyydessä. Matkustaminen vesitse tai vetten yli on nyt erityisen mieluisaa.
Rapu-ihmiset voivat nyt vaikuttaa sinuun ja johtuen merkin akrtiivisesta feminiinisyydestä nyt alkunsa saava lapsi on todennäköisesti tyttö.
Tämä on vähittäisten muutosten aikaa, jolloin vietät aikaa tutkiskellen itseäsi ja tarkistellen tarpeitasi ja asenteitasi. Vanhat tapasi saattavat nyt tuntua epäsoveliailta nykyistä ja tulevaa elämää silmälläpitäen.

Tämän ajanjakson ydin on perheen perustaminen tai siitä huolehtimisen jatkaminen, tunteiden salaaminen ja lisääntynyt kanssakäyminen naisten kanssa.
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #36 : 17.03.2006 20:56:25 »

Huh! Jostain syystä toi rapujuttu ei ollut tullut kun eka sen lähetin, huomasin juuri, ja onneksi pääsin takasin siihen tekstiin sivuja takaspäin selaamalla ja sain lähetettyä uudestaan. Mutta hei tässä samalla, joku mode vois varmaan siirtää tän ketjun tonne ennustusastrolokeroon, kun tämä on vähän väärässä paikassa!
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #37 : 17.03.2006 21:01:05 »

Kiitos Mongolia!!!

Mulla on itsellänikin tuo Kuunvaiheet kirja, mutta jos viitsit vielä katsastaa lisää olisin tosi kiitollinen... Tämän romantiikan kannalta niukan ja kuivan kauden jälkeen (vuosi) janoan edes pieniä toivon pisaroita...  smitten
tallennettu

m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #38 : 17.03.2006 21:05:09 »

Alkoi tosissaan kiinnostamaan, kun seuraavan AP -kartan askendentti on yhtymässä radix -Venukseen vain yhtymässä proge- Kuuhun, vain asteen päässä !?!
Siis tarkotatko että ap-askendentti, radix-venus ja progekuu on kaikki asteen sisällä vai sis mitä? Enm oikein ymmärtänyt että missä toi kuu on
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #39 : 17.03.2006 21:12:24 »

Kiitos Mongolia pikaisesta vastauksesta!!
Vähän mikä tietty voi riitauttaa tuon progen vaikutusta on sen sijainti 9.huoneessa varmaan ellen nyt sitten seilaile merta oikein urakalla..

Tuo naisvaikutuksen kasvaminen...hmm..entäs kun tuo proge-kuu opponoi tuota Venusta...ei taida olla kovin positiivinen juttu..
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #40 : 17.03.2006 21:18:05 »

Joo, kuulostaa enska siltä että merielämää on edessä  Cool
Tuossa kirjassa on vaan konjunktiot, ja haastaviin aspekteihin käsketään sitten ottamaan huomioon mahdolliset negatiiviset jutut. Mutta ei tossa kuu yhtymä venuksessa tietystikään mainita yhtään mitään negatiivista... Huh Mutta naisista puhutaan taas ja kodista, että voi olla että ne tulee tavalla tai toisella tärkeään rooliin. Ehkä ei sitten kaikkein helpoimmalla tavalla...?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #41 : 17.03.2006 21:20:18 »

Kyllä!!!?!

Siis syntymäpäivänäni tänä vuonna  on Proge- Kuu 19 astetta 32 '  vaaka / radix-  venus 18 astetta 59'  vaaka / AP - askendentti 18 astetta 34'  vaaka ja progressiivisella kartalla 7. huoneessa...

 Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked   smitten smitten smitten smitten
tallennettu

m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #42 : 17.03.2006 21:27:38 »

Okei...

Mulla on hahmotusvaikeus, olihan sen aurinkokin sitten tossa samassa rytäkässä vai onko se jäänyt jo vähän taakse...? Jos haluut niin lähetä syntymätiedot yv:nä niin saan kokonaiskäsityksen. En mä nyt välttämättä ole tässä touhussa sen parempi kuin sinäkään, mutta aina mielenkiintosta saada toinen näkökulma asiaan ja nyt kun tähän vähän upposin tähän sun kuvioosi niin haluaisin katsoa sen kunnolla...
Mut mul ei ole kotona nettiä, joten varmaan joskus ens viikolla vasta kerkeäisin katsomaan. Hyvää viikonloppua!
tallennettu
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920Profiili
« Vastaus #43 : 17.03.2006 21:45:24 »

Kiitos!   Smiley Seuraavalla kerralla sitten 12. huoneesta?  :Smiley
Mukavaa vk-loppua!
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
helinä
Vieras
« Vastaus #44 : 18.03.2006 20:04:52 »

Kiitos Mongolia:
Laitoit mulle sopivasti huone 9, kaksoset ja  kuu  aspect_con radix  saturnus juttuja....  Smiley
Yllättävän suuri osuus pitää paikkansa. Voisi sanoa että melkein kaikki, jossain laajuudessa! Kiitos kun muistutit, että vaikka  saturnus osaa välillä olla hidas ja jäykkäliikkeinen, sen tuoma tauko tuiki tarpeellinen....
Väsynyt - sitä olen. Tiedä mikä sadan vuoden viisaus on annettu hartioille kannettavaksi. Hassua että kaksosen kevytkenkäisyys näkyy enemmän muissa kuin itsessä (junnun koulun käynti yllättäen vaatii tarkkailua!), ja ite on välillä sairaan vakava... crazy2
Mutta se on kai se pitkän tähtäimen suunnitelma mikä tän nyt vaatii...  :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: