Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuun Progressio!  (Luettu 434186 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Insekt
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #15 : 22.11.2005 17:52:29 »

Tarkoittaako progressio vähän niin kuin transiittia, mutta ei kuitenkaan?
Minun prog-kuu on tällä hetkellä Skorpionissa 7.huoneessa. Pitäisikö tätä tulkita kuin mitä tahansa Kuuta Skorpionissa 7.huoneessa, ja joka vaikuttaa kuten transiitti (hetkellisesti tai vähemmän hetkellisesti)? Ihmissuhteet ovat syventyneet lähiaikoina, mutta samalla oon "turhia" ihmisiä elämästäni potkinut lopullisesti pois. Tuo on lähinnä ainoa mitä olen huomannut ja jonka liittäisin prog-kuuhun. vaaaaaaai?

ainiin kiitti Helinä informaatiosta (paitti että Insekt=ötökkä, mutta hyttynen ja ötökkä, ihan sama Smiley).
tallennettu

( aurinko & merkurius) jousimies, (askendenttikuu (12.huone)) oinas, ( jupiter) rapu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #16 : 22.11.2005 20:36:57 »

No niin, jatkuu. Siis 6.huone.

vähän lyhentäen ja suomentaen niin menee nopeemmin:naisista saattaa olla harmia, mutta joistain toisista naisista taas ehkä paljon hyötyä (jee). Työssä puurtamisen tulokset ovat kaiken vaivan arvoisia. Ei erityisen loistavaa aikaa luovalle toiminnalle mutta kirjoittamisen pitäis sujua, erityisesti jos liittyy erikoistuneeseen tutkimukseen ja analyysiin. Saatat joutua sairaaloitten kanssa tekemisiin, itse tai läheinen saattaa joutua tai saatat mennä sellaiseen töihin. Huomioit terveyttäsi enemmän ja yrität edistää sitä kaikin tavoin. Kiinnität huomiota ruokavalioon ja ulkonäköön ja saatat mennä vähän liiankin pitkälle siisteyden ja järjestyksen suhteen tai tulla luulosairaaksi. Joitain ärsyttäviä ja häiritseviä, joskaan ei vaarallisia, hermostollisia vaivoja saattaa ilmetä. Oma käytöksesi saattaa ärsyttää muita koska yrität ylirationalisoida ja -analysoida kaikkea. Ole varuillasi ettet rupea marttyyriksi ja ota liikaa hommia ja sitten valita kaikille. Tunnet syyllisyyttä ilman syytä, lepää ja nauti elämästä koska muuten sairastut.
Ei ole paras progressio romantiikalle mutta saatat tavata jonkun tyypin työn kautta. Tänä aikana syntyneistä ihmissuhteista pitäisi tulla vakaita ja suht ongelmattomia, joskin vähän tylsiä. Mutta ei hätää! Tämä on hyvää aikaa ostaa uusia vaatteita (!!), ehkäpä tämä on lohdutuspalkinto kaikesta kovasta työstä. (No voi jee...)
Yleisesti siis tänä vuonna työn pitäisi luistaa ja yksityiskohdat saavat huomiota myös tai jotain sinne päin.
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #17 : 22.11.2005 20:52:21 »

Sitten kuu yhtymä neptunus:

Jos rakastut nyt, näet rakastettusi vaaleanpunaisten lasien läpi. Fantasia on vahvasti mukana kaikissa rakkaussuhteissa joten saatat rakastaa etäältä tai jopa pitää koko jutun vain pääsi sisällä. Vanhoja puolihaudattuja muistoja palaa kummittelemaan ja saatat joutua käsittelemään vanhoja pelkoja ja fobioita, ehkäpä vihdoinkin kohtaamaan ne. Intuitio kasvaa ja saatat saada mielenkiintoisia yliluonnollisia kokemuksia. Filosofiset ja uskonnolliset näkemykset saa uutta huomiota ja ehkä jopa menet niin pitkälle että vaihdat uskontoa. Käyttät paljon aikaa haaveiluun ja voit alkaa meditoida (inspired forms of meditation). Aistit ilmapiirit ja saatat kehittää selvännäkö- ja ennaltanäkökykyä. Bisnekset voi mennä vähän sekaisin ja saatat tajuta että olet ollut tekemisissä epärehellisten ihmisten kanssa. Saat ehkä hyviä ideoita mutta toteuttaminen joutuu odottamaan kunnes progressio on loppunut. Saatat matkustaa merille tai meren yli. uudelleen solmittuja yhteyksiä ulkomaan suvun ja ystävien kanssa . Saatat järjestää kotisi vesijärjestelmän uudelleen (!) tai kiinnostua työskentelystä nesteiden, kaasujen, öljyn tai valokuvauksen parissa. Kontaktit mystisten ihmisten tai kalojen ja kalapainotteisten ihmisten kanssa voivat kasvaa. Rakkaussuhteista voi tulla upeita ja innoittuneita (no, siis inspired...) tai sitten ne sekoittavat sinut ihan täysin, mutta joka tapauksessa olet täynnä tunteita ja tuskin pystyt ajattelemaan selkeästi. Saatat joutua tekemisiin sairaaloiden kanssa erityisesti liittyen perheenjäseniin tai sitten menet töihin sairaalaan tai johonkin laitokseen. Saatat tykästyä alkoholiin tai saada outoja allergisia vaivoja.
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #18 : 23.11.2005 10:45:19 »

Kiitos mongolia!!  smitten

Tämä aihe osoittautui hyvin mielenkiintoiseksi. Minulla on muutenkin tuo 6.huone nyt tärkeä kun transiitti-Jupiter siirtyy sinne niin samat teemat korostuvat sielläkin.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #19 : 23.11.2005 20:43:48 »

Progekuu jousimiehessä tai 9. huoneessa:
Teemana henkilökohtaisten horisonttien laajentuminen! Saatat matkustaa ensimmäistä kertaa kauas ulkomaille tai perehtyä ajan kanssa johonkin maailmankolkkaan joka on aina kiinnostanut. Työ saattaa aiheuttaa matkustamista tai liittyä ulkomaisiin vientitavaroihin, -palveluihin tms. Perheesi saattaa muuttaa ulkomaille tai perheeseen tulee jonkin erilaisen kulttuuritaustan omaava jäsen. Jotkut rakastuvat ulkomaalaiseen tai erilaisesta kulttuuritaustasta tulleeseen, mikä saattaa aiheuttaa uskonnollisten ja filosofisten asioiden uudelleenmiettimistä.
Taloudelliset tai kulttuuriset muutokset ympäristössä saattavat vaikuttaa henkilökohtaiseen elämääsi tai liikeasioihin. Saatat joutua tekemisiin uskonnollisesti tai etnisesti ahdasmielisten tai jopa kiihkoilevien ihmisten kanssa.
Voit joutua enemmän tekemisiin erilaisten instituutioiden kuten koulujen ja kirkon kanssa. Saatat mennä koulutukseen tai opiskella huviksesi. Valitsemasi aineet ovat pikemminkin filosofisia ja mieltä laajentavia (no ei nyt sentään, kuulostaa epäilyttävältä, mieltä laajentavat aineet... mutta en keksi järkevää vastinetta nyt, mind-broadening...) kuin pelkästään käytännöllisiä. Saatat kuitenkin opiskella kieliä. Henkinen lamaannus tai tylsyys ei vaivaa. Voit myös päätyä opettamaan tai pitämään luentoja tai kursseja. Julkaisuala saattaa tulla ajankohtaiseksi myös, ehkä teet esitteitä tai mainoksia firmallesi tms. Tämän progression aikana on sellaista tuntua että tietty jakso työelämässäsi olisi päättymässä ja saatat progen lopuksi päättääkin suunnata tekemään jotakin ihan muuta. Tämä saattaa olla kohokohta ja työsi kulminaatiopiste tai sitten muutos johtuu siitä että työsi on niin karseaa että päätät vaihtaa alaa kerralla.
Tänä aikana elämästä nauttimisen ja hauskanpidon pitäisi sujua. Innostut monista uusista ideoista ja harrastuksista, erityisesti urheilusta ja ulkoilusta. Saatat kiinnostua eläimistä, etenkin hevosista... Lisääntynyt hauskuus ja seikkailunmaku kuuluvat elämänmenoosi, itseluottamuksesi on hyvä, ehkä jopa liian hyvä mutta se tasapainottuu progression edetessä kymppiä kohti.
Lakiasioihin liittyvät jutut saattavat tulla ajankohtaisiksi, mutta usein on kyse pikemminkin ongelmien päätöksestä kuin uusien synnystä, esim. avioeron viimeisteleminen tai jonkun vanhan perhe- tai liikeasian selvittäminen.
Jousimies ja 9. huone liittyvät 2. avioliittoon joten on mahdollista että kohtaat 2. partnerin tai menet toisen kerran naimisiin.
Yhteenvetona: Voit odottaa elämän henkistä ja fyysistä laajentumista, myös vyötärön jollet ole tarkkana, sekä huolien & murheiden unhoittamista ja elämästä nauttimista. 

Sellainen lisähuomautus että eräs jonka tunnen jolla on tämä, todella monet jutut pitää paikkansa!!! Opiskelu, lakiasiat, ulkomaat, uudet liikunta- ja lukemisharrastukset, itseluottamus... Siis ihan tosi hyvin taas. I h m e juttu tämä kuun progressio, oikeesti. !!  Shocked Shocked kertaa tuhat!
tallennettu
elviira
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #20 : 24.11.2005 09:25:25 »

Hei Mongolia!

katsoin progekuutani ja se on vesimiehessä 8. huoneessa, ihan alussa, mitähän tämä mahtaa tarkottaa, siellä ei oo muita planeettoja


t. Elviira
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #21 : 24.11.2005 09:52:43 »

Kiitos vielä mongolia tuosta Jousimieskuu-jutusta!

Tuosta opiskelusta olen jo sopinut työpaikallani, eli säännöllisiä koulutusjaksoja on tiedossa.

Mutta 2.partneria en haluaisi kohdata kun tämä eka on niin hyvä!  smitten
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
helinä
Vieras
« Vastaus #22 : 27.11.2005 21:20:27 »

Moi Mongolia
Sain vihdoinkin netin taas toimimaan ja huomasin miten hyviä olet kavereille kirjoittanut. Mitäs sanot kun progressio kuu on kaksosessa ja huone 9 sekä konjunktio saturnukseen? Liittyykö tämä huone 4:äänkin, kun kauris majailee mulla huoneessa 4....
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #23 : 28.11.2005 19:22:16 »

Niin, siis tää kirja ei ole pelkästään kuun progressioista vaan kuusta ylipäätään, mutta aika kattava on tuo progeosio. Kirja on Sasha Fentonin Moon Signs: Discover the Hidden Power of Your Emotions.

Moi!

Kyselin tuolla kirja-ja linkkivinkeissä progressioihin liittyviä kirjoja, mutta vielä ei kukaan ollut vastannut...  Undecided  Mielenkiintoinen aihe!!!

Mitä merkinnee pr. Auringon ja Kuun yhtymä pr. 7. huoneessa ja Vaa'assa? 

Kiinnostaisi myös progressiivisten taivaankappaleiden aspektit toisiinsa kovasti...   :Smiley

Itselläni on proge-kartalla ruuhkaa 7. huoneessa  vaaka  /  neitsyt  ja sitten oikein kunnolla....
 merkurius aspect_con mars aspect_con  vertex  aspect_con  pluto   neitsyt aspect_con aurinko  aspect_con  uranus  aspect_con  kuu  vaaka

Yhtymä-ketjun keskellä on Auringon ja Pluton välinen yhtymä... Yllätys- yllätys, kun tr. Pluto kieppuu Askendentilla ja neliöi ensi vuoden alussa radix-Plutoa..

 saturnus  aspect_con  juno 2. huoneessa  harka aspect_opp  venus 7. huoneen lopussa  vaaka

Lisäksi 1. huoneessa ovat pr.  askendentti  aspect_con  Pholus  aspect_con PF  aspect_con  pallas  vesimies  aspect_con  kuunsolmu  kalat 2. huoneen puolella.

Progressiiviset Aurinko ja Kuu, Uranus ja Pluto ovat yhtymässä radix- Uranukseen ja pr. MC radix-Askendentilla...

 Shocked

Mun syntymädata: 26.08.1970 / 17:15 / Jyväskylä
tallennettu

m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #24 : 01.12.2005 21:26:09 »

Moi kaikki,
sori etten ole oikein päässyt koneelle Sad oon yhä vieläkin ihan puolikuntoinen, töissä kyllä välillä mut ei tää nyt oikein.... Tuntuu että aika vaan luiskahtelee jonnekin joka päivä ja lopun aikaa onkin sitten ihan poikki. Kirjotan kyllä noi loputkin mitä olette kyselleet, kunhan kerkeän Smiley
Noista progressiokartan keskinäisistä konjunktioista ja kuvioista en kyllä ole mistään lukenut mitään, en ole pienellä havainnoimisella huomannut että niillä olisi välttämättä ihan hirveästi vaikutusta, pääpaino lienee juuri huoneissa ja sitten konjunktioissa syntymäkartan planeettoihin. Ja juuri progeKUU on se tärkeä, koska se liikkuu kuitenkin suht nopeasti, eli vuodessa, parissa merkin läpi, kun taas muut liikkuu todella hitaasti. Ja myös kuu on jokaisella yksilöllinen eikä ole mitään ikäkausijuttuja ym.
Mutta nyt on lähdettävä kotiin, ettei tule epäilyttäviä työaikoja... moi!
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377Profiili
« Vastaus #25 : 04.03.2006 21:48:02 »

Hei!

Olen tässä viime ajat seuraillut uteliaana prg-Kuun tekemiä transiitteja. Kartallani prg-Kuu on tänään melkein 24 astetta jousimiehessä ja noin viikon päästä se on neliössä radix-Plutoon. Jotain tekemistä naisellisuuden pimeän puolen kanssa, Femme Fatale- tyyppisiä juttuja, masentavia kuvitelmia jne. Jungin symbolit-kirja ollut suureksi avuksi. Olen yrittänyt tunnistaa omaa naisellisuuttani, tunteita, aavistuksia, kärsivällisyyttä ja tietynlaista luottamista asioiden järjestymiseen luonnostaan ilman, että tarvitsee olla päällepäsmärinä. Kaikkea tätä ilman, että heijastaa niitä keneenkään todelliseen naiseen. Miehenä on kyllä vaikeaa tunnistaa naisellisuutta itsessä ja kun miehenkin naisellisuudessa on sitten vielä se pimeä puoli, mikä on vielä vaikeampi huomata ja löytää itsestä ilman heijastamista johonkin todelliseen naiseen.
   Prg-Kuun transiittineliö prg-Plutoon toi esiin näitä teemoja, jotka muutenkin ovat nousseet pintaan, kun minulla on samalla päällä tr-Pluton neliö radixin Plutoon. Äitisuhde on ollut suurennuslasin alla ja nimenomaan se synkkä puoli äidistä, joka ei antaisi lapsensa aikuistua ollenkaan, että lapsi olisi aina vauva, jota voisi paapoa ja ihailla ja sitten työntää takaisin kohtuun ja ottaa sitten esiin ihailtavaksi, kun siltä tuntuisi. Juuri tämä piirre kuuluu masentavana sipinänä päässä, kun yrittää saada jotain aikaan, kun  käyttää omaa aloitekykyään. Paha äiti ei haluaisi päästää lastaan mihinkään.
   Kumma kyllä prg-Kuun neliö prg-Plutoon tuntui myös toimivan, mutta vain muutaman minuutin orbilla. Parina päivänä ohituksen jälkeen oli surrealistinen olo, kun plutomainen kuolleen aineksen hävittäminen poisti automaattisia käytöstapoja, reaktioita. Sen jälkeen helpotti huomattavasti, kunnes prg-Kuu ehti neliöasemaan radix-Pluton ja prg-Pluton keskipisteen astelukuun, mikä oli 23 astetta ja 40 minuuttia muuttuvia merkkejä. Tämä jälkimmäinen alkoi "hauskalla" painajaisella, missä katselin TV:stä jotain mustavalkoleffaa. Siinä joku vankkureilla liikkunut porukka alkoi hautaamaan paria kuollutta toveriaan. Ääni selosti ja sanoi, että liian myöhään hautaajat huomasivat kaivaneensa vanhan haudan auki, jonne haudattu nainen ei ollutkaan kuollut. Kuva siirtyi niin, että näin hautaan ja vaikka nainen ei ollutkaan äitini oli hän sitä kuitenkin. Hautaajat yrittivät lapioida hautaa umpeen, mutta tiesin, että turhaan, koska nainen ei ollut mädäntynyt.
   Pari päivää oli tunteet kuohuksissa, erilaiset pelot jylläsivät mielessäni, mutta haihtuivat sitten. Jotain samanlaista on varmaankin odotettavissa, kun prg-Kuu tekee neliönsä radixin Plutoon.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #26 : 15.03.2006 13:54:23 »

Okei, nyt vihdoin vähän edistystä tähänkin asiaa.
 Elviira, siis vesimies ja 8. huone.

Vesimies tai 11. huone:

Tänä ajanjaksona ystävät ovat sinulle todella tärkeitä, joudut turvautumaan heidän apuunsa ja vastavuoroisesti olet itsekin hyvä ystävä toisille. Tavalla tai toisella elmääsi liittyy myös yhdistyksiä tai yhteisöjä, ja tunnet varmasti tarvetta kuulua johonkin ryhmään. Tämä ryhmäidentiteetti saattaa liittyä politiikkaan tai työhön, vapaa-aikaan urheilujoukkuiessa tai taide- tai tiedeharrastuksissa. saavutat menestystä ryhmän jäsenenä. Töissä joudut myös tekemään yhteistyötä tai mahdollisesti toimimaan ryhmänjohtotehtävissä; yksin et saa nyt paljon aikaiseksi.
Ystävyyssuhteet naisten kanssa ovat tärkeitä ja suhteesi perheeseesi saattaa hieman väljentyä, sillä aika ja huomio ohjautuu toisaalle. Myös ystävyyssuhteissa tapahtuu muutoksia, kun olet tekemisissä uusien ja dynaamisempien ihmisten kanssa. Asenteesi on nyt idealistinen ja saatat pyrkiä toiminnallasi edistämään jotakin kaikkia hyödyttävää, humanitaarista asiaa. Saatat kuitenkin olla myös melko epäkäytännöllinenja olisi viisasta karttaa joutumista mukaan jyrkkiin ideologioihin, jotka eivät salli eriäviä mielipiteitä.
  Joudut opettelemaan uusia asioita, joko johtuen työstäsi tai elämäntavan muutoksesta. Jos esimerkiksi muutat tänä aikana, joudut opettelemaan uusia asioita sisustuksesta tai puutarhanhoidosta. Saatat opetella ompelemaan, ajamaan autoa tai joudut päivittämään taitojasi työssä. Jos sinulla on kouluikäisiä lapsia, joudut hoitamaan siihen liittyviä asioita ja menet ehkä mukaan johonkin koulun toimintaan. Saatat myös itse palata kounpenkille täydentämään opintojasi tai alkaa opettaa. Jos jäät nyt eläkkeelle, saat mahdollisuuden opetella hiihtämään, soittamaan pianoa tai mitä tahansa nyt keksitkin. Saatat joutua tutustumaan hyvin moderneihin ja tavallisesta poikkeaviin menetelmiin, jotka voivat liittyä esim. tietokoneisiin, elektroniikkaan, radioon tai tutkiin, tai astrologiaan!

Tänä ajanjaksona mietit, mitä varsinaisesti haluatkaan elämältä ja määrittelet uudestaan henkilökohtaiset päämääräsi. Tutkimalla omia toiveitasi ja halujasi muutat ajattelutapaasi jollakin radikaalilla tavalla. Esimerkkinä vaikkapa henkilö, joka ei ole koskaan halunnut lapsia päättää että haluaakin, tai ihminen joka on aina ollut laiska muuttuukin kunnianhimoiseksi. Uudet päämäärät ja arvot syrjäyttävät vanhat ja kuluneet. 

Tähän progressioon saattaa liittyä jokin yllättävän hajottava tekijä joka voi muuttaa elämänkatsomuksesi täysin. Saatat vaihtaa uudelle uralle, melkein varmasti uuteen kotiin (Ai jaa! Eiköhän ole vähän liioteltua...), mahdollisesti myös läheiset ihmissuhteesi saattavat uudistua. Nyt voit mullistaa koko elämäsi tai huomata että se vain mullistuu ja nykytilanteesi muuttuu ja hajoaa täysin. Tässä tapauksessa saatat muuttua mustasukkaiseksi ja omistavaksi ja yrittää pitää kiinni vanhasta liian tiukasti. Kaikki riippuu siitä, millasessa tilanteessa siirryt tähän progressioon ja omasta tavastasi suhtautua muutoksiin. Joillekin, jotka ovat käyneet läpi vaikeita asioita edellisessä progressiossa, tämä voikin olla yllättävän hyvää aikaa, jolloin raha virtaa luokse ja riskipelit onnistuvat ja toiveet käyvät toteen. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä olisi aika, jolloin mitä tahansa voi tapahtua - ja usein tapahtuukin. Yritä pitää jalat maassa kun tapahtumat ympärilläsi saattavat tuntua fantasian tai jopa lievän hulluuden sävyttämiltä.
Muista pitää yhteyttä ystäviisi, menevätpä asiat sitten hyvin taikka huonosti, sllä he tukevat ja kannattelevat sinua.


Ja, katsastinpa mitä mulle tapahtui tuon progression aikana. Ylläri ylläri: progen keskivaiheesta loppupuoleen elämänkuvioni muuttuivat ihan täysin, ystävät vaihtuivat (mutta tein sen virheen etten ollut yhteydessä kunnolla enää vanhoihin ja siitä tuli kaikkea ikävää sitten myöhemmin.. olispa ollut tuo neuvo silloin...), suhteet perheeseen ja sukulaisiin etääntyivät ja muuttuivat ja tein aika radikaaleja ratkaisuita ja oli itse asiassa aika hirveää mutta pakko oli tehdä kun sisäinen pakotus oli... muutin kotoa, aloitin opiskelemaan ... Tämä melkeinpä kaikki liittyi yhteen rakkaussuhteeseen, oli nääs se kuu tietysti vitoshuoneessa samalla. Mutta kyllä se kaikki meni hyvin lopulta, vaikkei olis uskonut, mä kyllä uskoin koko ajan.
Että voihan perhana. Nää on niin totta, niin totta...
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #27 : 15.03.2006 14:48:15 »

Skorpioni tai 8. huone:

Nyt teet ne muutokset jotka muovaa elämäsi mallin useaksi vuodeksi eteenpäin. jos olet kokeillut erilaisia ihmissuhteita jne, saatat nyt asettua avioon, tai toisaalta jos olet kulkenut eroa kohti saatat toteuttaa sen nyt. Suuria alkamisia ja loppumisia tapahtuu, esim. kodin perustaminen tai purkaminen. Saatat perustaa perheen tai tulla tilanteeseen jossa lapsesi kasvavat aikuisiksi. he saattavat pian perustaa omat perheensä tai muille sukulaisille tai ystäville voi syntyä lapsia. Valitettavasti syntymien aika on astrologisesti puhuttaessa myös kuolemien aikaa, ja saatat joutua siis osallistumaan myös hautajaisiin tai muutamiin.

Työelämässä saatat joko tehdä uuden sitoumuksen vanhaan työhösi tai sitten vaihtaa uuteen sellaiseen, joka pysyykin vakaana tulevaisuudessa. Nainen saattaa pitää pari vuotta vapaata hoitaakseen lapsia. Kummalla tavalla tämä sitten sinun elämässäsi meneekään, tarkoittaa se joka tapauksessa muutosta, uudelleensyntymää ja päämäärien uudelleenmäärittelyä niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. saatat kiinnostua entisöinnistä, etenkin vanhojen esineiden kierrätyksestä, ja takuulla käytät rahaa ympäristösi (siis surroundings.. ei nyt ihan ympäristö mut blaah en keksi sanaa) muuttamiseen.

Muutokset työssä saattavat suunnata sinut viljely- tai elintarviketuotantoalalle, toinen mahdollisuus on jonkinlainen ammtillinen yhteys poliisiin, yksityisetsiviin tai sairaaloihin. Terveys- ja lakiasiat voivat kuulua myös henk.koht. elämääsi. Olet tietoisempi elämän mystisistä ja henkisistä puolista ja saatat kokea jonkin henkisen (psychic) kokemuksen, ehkäpä ensimmäistä kertaa elämässäsi. Tämä progressio vahvistaa intuitiotasi huimasti ja saatat jopa kehitellä mediumistisia kykyjä.

Toisten ihmisten rahoihin liittyvät asiat tulevat tärkeiksi samoin kuin heidän suhteutumisensa raha-asioihin, Esim. elatusmaksut, testamentit, perinnöt, lainat, verot, yhteistilit, bisnesjutut jne. Varo ettet suhtaudu laki- ja raha-asioihin liian suurella tunteella. Yhteisiis omistuksiin ja omaisuuteen liityvätasiat voidaan nyt selvittää, mutta varo olemasta ahne. Perheessä tai bisneksissä saattaa tulla riitaa erityisesti omaisuudesta. Nämä ovat tyypillisiä avioerotilanteessa, liikekumppanuuden päättyessä tai perheenjäsenen kuoleman seurauksena. Elämäsi rakenne kokee jonkilaisen muutoksen.

Jotkut aktiviteetit tuottavat sinulle nyt suurta tyydytystä ja saattavat täyttää moninaisia vaistomaisia (tai vietteihin liittyviä) tarpeita. Niihin voi kuulu melkeinpä mitä tahansa mikä tekee sinut onnelliseksi, mutta aika korkealle listassa täytyy laittaa seksi, ja ehkäpä asettuminen aloilleen onnelliseen kotiin tai entistä mukavampaan elämään. tapasi uudistuvat, mahdollisesti seurauksena uudesta sisäisten tarpeittesi ymmärryksestä. Vaistot syrjäyttävät logiikan ja saatat pyrkiä tavoitteisiisi lähes pakonomaisesti.

Myös joitakin aika kamalia ongelmia saattaa ilmaantua tämän progression aikana. Voimakkaiden tunteittesi intensiivisyys saattaa mennä yli ja muutua mustasukkaisuudeksi
tai erityisen himokkaaksi tai pakkomielteiseksi intohimoksi. Saatat joutua kiikkiin tai manipuloiduksi johonkin tilanteeseen, jota normaaliloissa kaihtaisit, tai käänteisesti itse pyrkiä omistamaan tai manipuloimaan toista ihmistä. Epänormaalin ylitunteellisissa reaktioissasi on kestämistä ja ne saattavat saada sinut toimimaan täysin päätömällä tavalla.  Tämä olisi oikea aika perehtyä syvällisesti johonkin pitkäaikaiseen sotkuun ja
vihdoinkin selvittää sen syyt, vaikka se tarkoittaisikin sitä että joudut vetämään parit luurangot komerosta. Saatat tuntea olevasi tunteiden ristitulessa mutta lopussa nouset kuin uudelleensyntyneenä, tuhosta pelastuneena.
tallennettu
elviira
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #28 : 16.03.2006 09:41:08 »

Kiitoksia Mongolia tulkinnasta,

kertoisitko vielä huone 10./kaksonen


kiitokset

Elviira Wink
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #29 : 17.03.2006 19:36:57 »

Moi Mongolia
Sain vihdoinkin netin taas toimimaan ja huomasin miten hyviä olet kavereille kirjoittanut. Mitäs sanot kun progressio kuu on kaksosessa ja huone 9 sekä konjunktio saturnukseen? Liittyykö tämä huone 4:äänkin, kun kauris majailee mulla huoneessa 4....

Jaa, enpä tiedä liittyykö toi siihen neloseen erityisemmin. Jousimiehen tulkintahan olikin jo tuolla aiemmin ja tässä
Kuu kaksosessa/3. huoneessa:

Tästä vuodesta tulee hyvin kiireinen ja aika levoton. Liikut paljon entistä enemmän lähiympäristössäsi ja jos et aja autoa, nyt olisi aika opetella koska tarvitset oman kyydin tuomaa vapautta.Tämä on myös älyllisentutkimisen aikaa ja voit osallistua kursseille yliopistossa tai muualla. Parhaiten saattaisivat soveltua kieli-, viestintä- tai tietotekniikka-aineet. Kuitenkin kaikki opinnot, hyödyksi tai huviksi, sujuvat nyt eikä kokeissa ja tenteissä pitäisi tulla ongelmia. Voit myös joutua panostamaan enemmän lastesi koulutukseen tai harrastuksiin.

Kommunikaatiotaitosi tulevat nyt tarpeeseen, sillä työhösi tulee kuulumaan esim. kirjoittamista, puhelin- tai asiakaspalvelua, ehkäpä myös myyntiä ja markkinointia. Tapaamisia ja neuvotteluja kolleegojen kanssa tulee tavallista enemmän ja saatat joutua laatimaan esimerkiksi jotakin esitettä. Vierailet työpaikkasi eri osastoilla ja olet tekemisissä suoraan asiakkaiden kanssa. Saatat myös ottaa useampia väliaikaisia työkeikkoja ja matkustella taitoinesi ympäri seutua. Tästä tulee erityisen kiinnostava ajanjakso elämässäsi, sillä tapaat uusia ihmisiä ja alat tulla tunnetuksi myös lähipiirisi ulkopuolella. Yhtenä esimerkkinä vaikkapa nuori, joka aloittaa työn lehdenjakajana tai pyörälähettinä.

Olet aiempaa enemmän tekemisissä naapuruston ja paikallisten asioiden kanssa. Saatat haluta uudistaa kotiasi ja puutarhaasi, mutta nyt ei ole erityisen hyvä aika suurille muutoksille tai asunnon vaihtamiselle. Saat enemmän vieraita kuin tavallisesti ja itsekin vietät enemmän aikaa ystäviesi ja sukulaistesi vieraana. Esim. Tupperware(tai jotku muut)kutsut ystävien ja sukulaisten kanssa ovat mahdollisia. Puhelimessa juoruilu on tärkeä osa elämääsi ja saatat huomata, että muut ihmiset vaikuttavat ajatteluusi jollakin melko perinpohjaisella tavalla.

Oma ajatteluprosessisi on tavallista tasoasi intuitiivisempaa ja vaistonvaraisempaa, ja jossain tapauksissa saatat olla hermostunut ja levoton. keskittyessäsi työhön tai opiskeluun ongelmia ei kuitenkaan ole. Postiliikenne on vilkasta, lähetät kirjeitä ja paketteja ja mahdollisesti joudut allekirjoittamaan joitakin pieniä sopimuksia esim. osamaksun yhteydessä jne.

Olet tavallista enemmän tekemisissä naispuolisten ihmisten kanssa, ja on mahdollista, että tuotteet tai palvelut erityisesti naisia varten ovat nyt jollakin tavalla tärkeitä.Olet tekemisissä kekseliäiden ja mekaniikkaan liittyvien ideoiden kanssa, joudut opetteleman uusia menetelmiä ja kätevyytesi lisääntyy. Jos olet ollut työelämän ulkopuolella jonkin aikaa, nyt on aika jolloin palaat takaisin.

Tämä ei ole erityisen romanttista aikaa, mutta jos kuitenkin tapaat jonkun uuden, huomaat, että keskustelu ja toisen ymmärtäminen ovat suhteen päävaikuttimia. Jos olet tänä aikana sosiaalisesti tai seksuaalisesti kokeileva, olisi parempi jos et sitoutuisi yhteen ihmiseen liian tiukasti, sillä tunteesi ovat hieman oikukkaat. Romanssiin kuluu nyt ravintoloita, teattereita ja muita tilaisuuksia, jopa urheilutapahtumia. Sinun kannattaisikin alkaa nyt harrastaa jotakin liikuntaa tai muuta aktiviteettia, mikä auttaisi energian purkamisessa ja taistelussa levottomuutta ja tunteiden ylianalysointia ja järkeistämistä vastaan.
Tämän progression ydin on koulutus ja kommunikaatio.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: