Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tyhjät 4 ja 7 huoneet  (Luettu 29459 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 05.08.2006 10:14:47 »

Mietiskelin tässä hauskojen pippaloiden jälkeen taas sitä, kun ei ole elämä siihen avioliittoon asettunut jne ja sitäkin pidän vielä avoimena mahiksena. Niin voisiko asia liittyä siihen, että minulla on tuo 4-huone tyhjä ja 7-huone myös, nämä kun kuvaavat kotia, perhettä, suhteita ja avioliittoa. Huomasin että ekalla exällä on kaksoskuu 4-huoneessa ja hän on naimisissa "paikkansa löytäneenä" tosin ei niin mukava minua kohtaan, joka tapauksessa, ikäänkuin spiikkaisi itselleen kotia. Myös hänellä Jupiter Neitsyessä seiskassa (ja pikkutarkkuutta, minulla Jupiter Neitsyessä kympissä), eli onnea k.o. asiassa. Vikalla exällä taas 2 planeettaa nelosessa, mutta en mitenkään pysty enää näkemään häntä saman katon alle. Mutta aikansa koin jotain perhe/ kotiajatuksia heidän kanssaan. Onko vikana kenties se, että itsellä 4 ja 7 tyhjät?

Moon   Pisces   25°47'26   04   direct
Saturn   Pisces   25°05'24   04   direct (exällä kuu ja saturnus nelosessa, eli ei hänellekään saturnus helppoutta tuota kotiasioihin? useita eroja, ylläpitää kaukosuhdetta)

Eka mies sanoi "I come from home" eli hänestä näki miten viihtyy ja on onnellinen tehdessään pesää. Vikaa ahdisti sama. Sitten tapasin eilen erittäin menestyvän miehen, joka elää poikamieselämää. Heti oli helppo puhua yleisistä asioista ja bisneksistä, ja todellakin kummallekaan meille ei ole perhe-elämä asettunut. Kummallekaan ei oikein.. miten sen sanois.. kelpaa vaikka yritetty on. Hän oli sukulainen. Kumpaakin hallitsee Jupiter, ja vanhoja kiistoja on unohdettu. Nuorena niihin suhtautui tosikkomaisemmin. Oli siinä eräs toinenkin mies, naimisissa, joka flirttaili, ja eräs vapaa, jolla ollut 2 vakavaa suhdetta. jne muut tyypit-

Mutta siis minulla on jotain vain 5-huoneessa näihin ihmissuhteisiin viittaavaa, siellä rakkaus luovuus lapset, ja nämä onkin tärkeitä, mutta olisko se tuo vaje muissa huoneissa, että suhde ei asetu ihan helpolla? Onhan se ristiriidassa nousuvaa´an kanssa.

Yhteiskunnallisissa huoneissa 10, 11, 12 sitten taas löytyy. Samoin 1, 2, 3.

Miten muilla näkyvät 4 ja 7?
« Viimeksi muokattu: 05.08.2006 11:01:13 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 06.08.2006 09:03:17 »

Eikö muilla henkisen tien kulkijoilla ole tätä? Voisin kuvitella että niillä on, jotka ei ole kumppanin kanssa. Tai jos teillä ON jotain 4, 5, 7 huoneissa, mitä siitä seuraa?  Ura, työ, henkisyyshuoneet voi olla vaikka miten painottuneita, vaikkei perhe-suhteet-osasto.

Katselin muuten exien ja minun yhteiskarttaa ja paljastavahan sekin oli. Joko 4-huoneessa tai seiskassa ei ole mitään, tai sitten siellä on mikäs muu kuin Saturnus. Eli rakkauteen tai itseilmaisuun liittyviä ongelmia näkyy jokaisen kanssa yhteiselossa. Itsellä Saturnus vitosessa ja niinpä se näkyi olevan suhteissakin, 4 tai 5 (oinaassa tai kaloissa). Voi ei!

Pitäisi siis varmaan sopivan herran kanssa olla 4, 5, 7 huoneiden planeetat hyvin järjestyksessä yhteiskartalla ja Junon paikka, sekä noususolmullakin jotain? Aikansa on kiva ihmetellä menneitä elämiä jonkun kanssa, mutta jos se siihen jää niin turhaa- 


Yhteiskartta:
(tämän kanssa pisin suhde, mutta yhteiselo siis loppui)
Saturn   Aries   05°41'13           04
True Node   Aries   26°55'36   04

(tämän kanssa Mars-Venus laskusolmu - ei mitään nelosessa, mutta seiskassa True Node, mitäs iloa siitä olis ollut?)
Saturn   Aries   00°23'33         04/5
Saturn is technically near the end of house 4 and is interpreted in house 5.

(allaolevan kanssa ei mitään 4, 7 huoneissa)
Saturn   Pisces   23°09'15   05

No ilmankos nuo Saturnus 5-huoneessa-jutut loppui niin äkkiä (vai olisiko ne jatkuneet vaikeina ja rajoittuneina, siltä tuntui, joko henkisesti tai materiaalisesti)! Hyvänen aika, kyllähän rakkaushuoneeseen oikeamman tapauksen kanssa pitäisi tulla ihan muuta, kuten vaikka Mars, Venus, Aurinko, Jupiter.. ja sitten vielä niihin neloseen ja seiskaan.


Muutos näkyy. Jos Saturnus on Oinaassa, todellakin miesten lähtökohta oli sellainen että iso  muutos tarpeen, joko sosiaalisesti/ henkisesti/ molempia. Olisinpa vaan tuntenut astrologiaa enempi! (vaan sitten en olisi ehkä "elänyt", mutta oppia ikä kaikki, ei samoja virheitä)


On the more positive side, Saturn in Aries tends to be a time of social change and righting of wrongs. For some reason, newspapers and news sources were founded with Saturn in Aries. The music of these times have a turbulent, strident flavor (from the Aries). Rights (Aries) are established (Saturn). Scientifically, Saturn in Aries is the study of force and energy, with an emphasis on the conservation (Saturn) of energy (Aries is a fire sign).

http://www.cafeastrology.com/articles/saturninhouses.html

Saturnus viitoshuoneessa.

Individuals with Saturn in the fifth house might find it difficult to “play” or do fun things. Saturnine guilt and responsibility might make you search for a “good” reason to have fun. All work and no play might stress you out to the point of neurosis. Recognize that you don’t always need a cause to relax and enjoy life. Better still use this influence to your advantage. Get into an activity like raising money for a charity. That way you have a cause and the fund-raising events can be turned into fun occasions.

Saturnus nelosessa.

Saturn in the fourth house can limit the nurturing that you yourself are capable of. Your style of nurturing may come across as slightly cold and impersonal. You might remember your childhood as one that lacked warmth and affection. Saturn’s influence adds a sense of responsibility to fourth house functions. One might feel the need to nurture more than most, perhaps to overcompensate for their own feelings of being neglected. The truth is mothering and nurturing can be fun! Saturn might take away that element of fun and make it a chore. Don’t let that happen to you.
« Viimeksi muokattu: 06.08.2006 09:35:22 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Camisha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 64



Profiili
« Vastaus #2 : 06.08.2006 10:10:10 »

Mulla on myös huone 4 tyhjä, mutta myöskin huoneet 5 ja 12. Huone 5 kuvaa luovuuden huonetta, sillä olenhan juuri kyllä ainakin luovaa tyyppiä, mutta miksi siis huoneet ovat tyhjiä?!  idiot2
tallennettu

Nouseva: Neitsyt
Aurinko: Oinaassa
Kuu: Ravussa
Merkurius: Oinaassa
Venus: Oinaassa
Mars: Kaloissa
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 06.08.2006 10:11:43 »

Sinulla on siis 7-huoneessa kuitenkin jotain? Onko 4-ja 5-huoneiden tyhjyys vaikuttanut suhteisiin/ vaikeuteen tai jopa niiden puutteeseen. Tajusin eilen että vakavaan suhteeseen olen kelpuuttanut vain 3v vanhemman tapauksen ennen (ulkomainen) mutta nyt kyllä 5+ v ikäero ylöspäin olis haussa. Cheesy

Selvästi Mars 3-huoneessa vaikuttaa aktiiviin kommunikointiin tosiaan myös serkkujen kanssa, matkoihin, jne.

Ja mitä True Node seiskassani tarkoittaa? yhtään mitään?
True Node   Aries   27°16'19   07   retrograde

Nyt vasta käsitin mistä kiikastaa, kun nousuvaakana pitää suhteita tärkeinä ja 4, 7 ja Saturnus 5 tökkii. Siispä panen toivoni yhteiskarttaan. Olenpa ihmetellyt myös miten näin matkailevalla henkilöllä 9 voi olla tyhjä.


Huoneiden merkitys:

1. huone: Henkilö itse, hänen luonteensa ja käyttäytymisensä
2. huone: Henkilön hankkima varallisuus
3. huone: Opinnot, matkat, sisarukset, naapurit, serkut (joo, serkkujen kanssa toimintaa ja keskustelua 4-5-7 vaikeuksista sekä 2-10 asioista)

4. huone: Koti, isä, elämän päättyminen
5. huone: Lapset, rakkausasiat, taide, leikit
6. huone: Työ, lyhytaikaiset sairaudet
7. huone: Avioliitto, sopimukset, seurustelu, tapahtumasarjat, tunnetut viholliset
8. huone: Perinnöt, eläkkeet, kuolema
9. huone: Muukalainen, pitkät matkat, filosofia
10. huone: Yhteiskunnallinen menestyminen, henkilön äiti
11. huone: Tuki, sukulaiset, suunnitelmat
12. huone: Koettelemukset, yksinäisyys, krooniset sairaudet. salaiset viholliset, vankilat, sairaalat.
« Viimeksi muokattu: 06.08.2006 11:01:19 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
belle
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #4 : 10.08.2006 18:44:46 »

hei  minulla on sisäisessä soturissa huoneet 4,9 tyhjät. Meneeköhän tämä kartta vanhaksi tai muuttuuko kuviot kuinka usein.
Neptunus on yksin 3houneessa ja ympyrän keskellä on maljan muotoinen kuva. idiot2
tallennettu
sunflower
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 116



Profiili
« Vastaus #5 : 10.08.2006 18:59:46 »

minulla ei seiskassa ole planeettaa. nelosessa on venus.

äidilläni on myös seiska tyhjä vaikka yli 31.v naimissa ollut ja nelosessa eikä vitosessa myöskään mitään vaikka 3 lastakin on  Grin

joten eipä taida planeetat huoneissa paljon kertoa tästä, eh?  Huh
tallennettu

aurinko: oinas
kuu: kauris
AC: skorpioni
merkurius: kalat
venus: kalat
mars: rapu
IN
Vieras
« Vastaus #6 : 10.08.2006 21:24:19 »

Mulla on tyhjänä huoneet 3,4,5 ja 6...Mitähän toi meinaa  Shocked

Tossa "peruskartalla" jonka pääsi näillä sivustoilla tekemään noi huoneet olivat tyhjinä, mutta kun kävin tässä yks päivä astro.com:ssa, niin mulla näyttäis olevan joku Pholus (?) Kaloissa ja huoneessa 4.

Voisiko joku asioista enemmän ymmärtävä valaista mulle tota Pholusta? Että mikäs se semmoinen planeetta (vai asteroidi vai mikä) on  Cheesy

Eniten ryönää mulla on huoneessa 11. Sinne ovat itsensä tunkeneet  aurinko kuu merkurius pluto
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #7 : 10.08.2006 21:30:00 »

sunflower, jos äitisi liitto on onnellinen, niin onpa kumma. minä kun ajattelin että astro merkkaisikin jotain. tunnen samaa tyhjiötä ympärillä edelleen.. joudun ratkomaan kompakysymyksiä.. hrm.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #8 : 10.08.2006 22:06:50 »

sunflower, jos äitisi liitto on onnellinen, niin onpa kumma. minä kun ajattelin että astro merkkaisikin jotain. tunnen samaa tyhjiötä ympärillä edelleen.. joudun ratkomaan kompakysymyksiä.. hrm.

Yleensähän tyhjät huoneet nimenomaan kertovat siitä, että kyseisellä alueella ei välttämättä ole mitään kysymyksiä tai asioita, joita ihmisen tulisi elämäntehtäväkseen ottaa. Yleensä nämä asiat "hoituvat itsestään", eivätkä ne ota erityisen suurta paikkaa ihmisen henkisessa kehityksessä (vaikka toki sitäkin tukevat). Ei tyhjä huone tarkoita onnettomuutta tai huonoa onnea lainkaan. Ei mikään ihme siis, että sunflowerin äidillä on kestänyt parisuhde noin kauan.  Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Aniel
Vieras
« Vastaus #9 : 10.08.2006 22:22:31 »

ON seiska tyhjä. Parisuhteita on mutta ne ei vaan onnistu. Nelonen on täys roinaa, mikä on vaan hankaloittanut elämää.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #10 : 10.08.2006 22:50:36 »

Ebenia- hyvin ajateltu- mutta jos ei ole käsiteltäviä asioita, olis kai pitänyt avioliiton tai avoliiton tai suhteen sen perusteella jatkua (no mutta ne yhteiskartat). Heh tuli taas niin ihmeellinen yhteydenotto mieheltä jenkeistä astrodeitistä, mut en tiedä - en luota nettiin enää.. jotenkin vääriä taas. No tunnistan sen oikean sit.

Eli jos 4, 7 tyhjyys ei haittaa niin mikä sitten. Saturnus 5? Pluto neliö Kuu?
« Viimeksi muokattu: 10.08.2006 22:55:52 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
sunflower
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 116



Profiili
« Vastaus #11 : 11.08.2006 05:10:25 »

aivan, mitä ebenia sanoi kuulostaa erittäin järkevältä !

äitini tyhjine 4,5 ja 7 huoneineen on minusta onnellinen, hän viihtyy useimmiten kotona ja tykkää kotitöistä ja avioliitto ja lapset tulivat aikanaan hyvin luonnollisesti (hänellä venus ravussa) Smiley ja vielä kun isän kanssa hänellä kuut aika tarkassa konjunktiossa skorpionissa niin hyvältä näyttää, eikö?  Smiley

tosiaan kun katsoo missä huoneessa planeettoja on, huomaa missä asioissa on ongelmia ja asioita opittavana  Huh

saturnus viitosessa varmaankin aiheuttaisi vaikeuksia/haasteita rakkaus elämässä? mutta varmaan tärkeämpiä kuin huoneet ovat mitä aspekteja sinulta tulee kuuhun ja venukseen ja askendenttiinkin?

golden, mikä muuten sen astrodeitti on? kiinnostavalta kuulostaa  Smiley
« Viimeksi muokattu: 11.08.2006 05:17:50 kirjoittanut sunflower » tallennettu

aurinko: oinas
kuu: kauris
AC: skorpioni
merkurius: kalat
venus: kalat
mars: rapu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #12 : 14.08.2006 19:11:21 »

Exälläni on Saturnus ja Kuu 4-huoneessa, eli ongelmat olleet vanhempien kanssa ja vaikea luottaa ihmisiin, lisäksi Uranus tekee sellaista transiittia että pitkäkestoiset suhteet on hänelle vaikeita, hän hakee epästabiileja ja epäluotettavia ihmisiä, joiden kanssa kaukosuhteita, juuri kuten sanoi minulle heinäkuun lopussa. Sellainen ei taas sovi minulle ollenkaan pitkällä tähtäimellä, miehen pitää haluta miehekkyydestä riippumatta olla lähellä, rakastaa, rakentaa kotia, ei tunnehäikkiä, epäluotettavuuksia, yö-ja tapahtumaelämän korostamista suhteen kustannuksella.

Minulle sopisi menestyvä älykkömies jonka kanssa jeepillä ajella pitkin poikin tai voishan se harrastaa pienkoneitakin?

"Moon in Pisces   

You are a very sensitive person with strong feelings. If someone makes a harsh remark, you take it very hard. In fact, one of your tasks in life will be to develop a thicker skin. But your sensitivity is good because it makes you kinder and more considerate of others. But you should stay away from people who are always negative, because you pick up and react to their feelings very quickly."

*Yllättäen hänen kovuutensa ja viileytensä saattaa selittyä Kuukaloilla, joiden pitäisi oppia kovanahkaisiksi. Ja onhan se oppinut todellakin. Huh Huh Huh
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Stareyes
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 580


Tuon kultaisen säteen, missä ikinä kuljenkin


Profiili
« Vastaus #13 : 14.08.2006 20:26:12 »

Hei Smiley
Ei ole olemassa 'tyhjiä huoneita'. Huoneet aktivoituvat esim. transiittien kautta... Lunea voisi taas tästä tehdä selvitystä tai joku muu, joka osaa selventää asioita paremmin.
Olkaa hyvät smitten
tallennettu

"Mikä haavoittaa sinua niin paljon, että tunnet olevasi pakotettu haavoittamaan minua, jotta parantuisit?"
aQuarius~
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 353


Au vesimies ja asc neitsyt


Profiili
« Vastaus #14 : 14.08.2006 20:46:48 »

miullakin 7.huone tyhjä...  Wink
tallennettu

Tule takaisin niin kuuntelen ja haluan ymmärtää. Älä tee näin...
Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: