Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pranavirtaus  (Luettu 3969 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Pia*
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68Profiili
« : 18.07.2006 06:33:20 »

Ostin nyt helmikuussa messuilta kirjan nimeltä : Hathor (ruotsinkielinen) kirjoittanut Tom Kenyon ja Virginia Essene

Tässä kirjassa kerrotaan praanasta ja sieltä löytyy myös vinkkejä miten vahvistaa omaa kenttää praanalla.

Ihminen energiakokonaisuutena

Meidän fyysisen olomuodon (fyysinen keho) lävistää ”elämänenergia” nimeltä prana, tämän ns. pranakeho nimitetään Ka, joka tunnetaan myös nimeltä ”eteerinen keho”, on kaksoiskopio meidän fyysisestä kehosta mutta energiatasolla.

Prana on perustavanlaatuinen elämänvoima hapessa, mutta se ei ole happi jota me tunnetaan nimeltään happi.

Prana on itse elämänvoima.

Ilman Prana, joka kulkee meidän fyysisen kehon lävitse ja vahvistaa Ka (prana/eteerinen keho) emme voisi elää.

Meillä on syvällisempiä ns. energiakehoja (kenttiä), jotka kutsutaan mm emotionaaliseksi kehoksi, astraaliseksi ja kausaaliseksi kentäksi , mutta tässä tullaan ensisijaisesti keskittymään Ka virtaukseen.

Jos Ka virtaus ei ole kunnossa (miten paljon otat sitä sisälle pranaputken kautta), se vaikuttaa koko meidän kokonaisenergiaan ja muihin (omiin) kenttiin meidän ympärillä, ja jos pranavirta on tukkeutunut tai muulla lailla häiriintynyt, voi se ilmentää tasapainottomuutta meidän esim emotionaalisessa kehossa/kentässä (tunteet).

Ihmisen ympärillä sijaitsee elektromagneettinen kenttä, voimme siis kutsua ihmisen kehoa kaksisuuntaiseksi magneetiksi jossa on keskuspilari/putki (antahkarana).

Kaikki kaksisuuntaiset magneetit vapauttaa kolmiulotteisen kentän ja muistuttaa muodoltaan esim omenaa, jonka keskustan lävitse kulkee putki = pranaputki.

Tämä kenttä liikkuu kehomme ympärillä kolmiulotteisesti.

Jos menemme suoraan tämän ns. pranaputken keskukseen, löydämme kanavan energialle.

Tämä on keskuspilarin magneettikenttä josta virtaa energiaa kehon sisältä ulospäin.

Tämä ns. praanaputki kulkee pystysuorassa pään kruunusta (keskikohta) tuonne jalkojen välistä maahan asti, jopa maan sisälle, syvyysaste on tietoisuuteen liittyvää, eli mitä laajempi tietoisuus, niin sen syvemmälle se tunkeutuu maan uumeniin.
Taas vastavuoroisesti tuo putki jatkuu pään yläpuolelle tuonne pitkälle, riippuen tietoisuuden tilasta.

Eli, tämä ns. putki on se joka pitää sinut hengissä.

Jos yhdistät peukalon ja etusormen ympyrän muotoon, saat pranaputkesi halkaisijan koko.

Pranaputki ei taivu selkärangan myötä, vaan on aina pystysuorassa asennossa.

Eli, prana virtaa ylhäältä alas ja maan tasolta alhaalta ylös.

Tarkoitus olisi vahvistaa ja rakentaa vahvan Ka harjoituksien kautta, eli keskittämällä tietoisuutemme tähän putkeen.

1 harjoitus.


Keskitä tietoisuutesi/huomiosi pranaputkeen.

Hengitä syvälle sisään ja kuvittele kuinka maan uumenista nousee energiavirta ylös putkea pitkin ylös asti, rentoudu, päästä sisään hengitetty energia ulos putkesta ylhäällä samalla kun huokaiset kevyesti.

Hengitä syvään ja sisään, kuvittele kuinka taivaasta tulee energiaa putkea pitkin alas maahan asti, rentoudu, päästä sisään hengitetty energia ulos ja samalla huokaise kevyesti.

Jatka taas hengittämällä syvään alhaalta ylös, ylhäältä alas, kunnes olosi on vahvempi ja tasapainoisempi.

Harjoittele niin kauan kunnes tunnistat ja totut putkeen ja energiavirtaukseen, tunnet kuinka energia virtaa vapaasti putkea pitkin.

Harjoitus 2

Aloita kuten 1 harjoituksessa, ensin maan kautta prana ylös hengittäessä syvään, rentoudu, huokaise ja päästä hengitys vapautumaan

Hengitä syvään, tunne kuinka prana tulee ylhäältä, alas putkea pitkin ja rentoudut, huokaise kevyesti, kuvittele kuinka tuo energia leviää sisäisesti putkesta kehoon, eli koko fyysiseen kehoon leviää tuo energia.


Harjoitus 3

Tämä harjoitus auttaa jos kokee että ei ole oikein maadoitettuna tai tasapainossa ja jos on esim voimakkaita tunteita, jota haluamme tasapainottaa ja ns hallita/rauhoittaa.

Kyse voi olla pelosta, suuttumuksesta, pettymyksestä, surusta tmv

Seiso jalat hieman levällään, näe kuinka pranaputkesi menee syvälle äiti maan keskispisteeseen ja kuinka pranaputkesi nousee ylös taivaisiin, aina niin pitkälle kun sinusta tuntuu sopivalta.

Keskitä tietoisuutesi/huomiosi sydänkeskukseen.

Koe tämän valopilarin ottavan valoa/energiaa maan keskipisteestä ylös ja samaan aikaan taivaasta alas, ja jossa nämä kaksi valoenergiaa kohtaa toinen toisensa ja sulautuu yhteen sydänkeskuksessa.

Jää tähän tilaan niin kauan kunnes tunnet kuinka energia virtaa vapaasti alhaalta ja ylhäältä, ei ole niin väliä kulkeeko se hengityksen mukaan, kunhan opit tunnistamaan tämän virtauksen.


Jatkoa edelliselle harjoitukselle:

Kun tunnistat vapaan virtauksen energioissa ja kuinka ne yhdistyy sydänkeskuksessa, niin seurava askel on kiinnittää huomiosi hengitykseen, eli samalla kun tunnistat energian niin samalla alat olemaan tietoinen hengityksestäsi ja miten hengität.

Keskityt sydänkeskukseesi, tunnistat energioiden vapaata virtausta ja kiinnitä huomiosi samalla kuinka/milloin hengität sisään, hengität ulos ja niiden välissä oleva tauko.

Nyt on siis samaan aikaan kyettävä huomioimaan kaksi eri asiaa, eli vapaan virtauksen ja hengityksesi.

Harjoittele muutama minuutti kunnes tunnistat nämä molemmat ja olet mukana hengityksesi kanssa.
« Viimeksi muokattu: 18.07.2006 06:49:59 kirjoittanut *Pia* » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: