Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Feminiininen energia  (Luettu 31058 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 13.07.2006 14:01:39 »

Muistelisin kyselleeni tästä asiasta jo vanhalla foorumilla, mutta otetaanpas se taas esille, kun ei millään tunnut yhteyttä löytyvän.

Eli - miten saat yhteyden omaan feminiiniseen energiaasi? Kuinka ilmennät sitä?

Entäs te, joilla on hyvin vahva feminiininen energia, mutta maskuliininen energia on heikompaa - mitä "oireita" se aiheuttaa teille? Itse kärsin huonon feminiinisen energian vuoksi esimerkiksi hirveistä PMS-oireista enkä tunne olevani yhtään nainen, vaan pikemminkin tyttönen.

Ajatus feminiinisestä naisesta tuo mieleeni lähinnä pelkkiä negatiivisia kuvia (nalkuttaa, bimboilee, on materialistinen ja pinnallinen, täytyy hankkia jälkikasvua jne). Tuollaiset ajatukset suorastaan hävettävät, sillä puhtaalla feminiinisellä energialla ei ole mitään tekemistä esimerkiksi sen kanssa, että joku ikäiseni nainen bimboilee jossain! Cheesy Kauheaa!

Etsin puhdasta feminiinistä energiaa - sellaista, joka ei käske olemaan mitään, tekemään mitään. Se antaa vain olla ja kertoo minulle "Olet nainen ja ylpeä siitä". Tällä hetkellä tunnen olevani enemmän mies ja ylpeä siitä! coolsmiley

Kaikki ajallaan, tietysti, mutta vinkkejä feminiinisyyteen avautumiseen kaivataan smitten

Bast-jumalatar on vetänyt puoleensa ihan erityisen paljon, ehkä pitäisi pitää hänen kuviaan esillä esimerkiksi kotialttarilla.

« Viimeksi muokattu: 13.07.2006 14:04:39 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #1 : 13.07.2006 14:09:46 »

Moi AthaMaarit,

En valitettavasti ehdi perehtyä nyt kunnolla tähän aiheeseen, mutta olen aistinut sinussa aiemminkin tiettyä "naisvastaisuutta" tai miten sen nyt muotoilisi... Mikä on harmittanut, kun olet niin fiksu ja ihana nainen itse! Toivotan nyt vain sinulle onnea sen hyvän naisenergian löytämiseksi ja kuten varmaan tiedätkin - kannattaa pohtia asiaa myös aiempien elämiesi ja niiden tukahdutettujen tunteiden ja traumojen kautta. Wink

Rakkaudella,

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 13.07.2006 14:14:06 »

Naisvastaisuus olikin mielenkiintoinen huomio! Ystäväni muistuttaakin, ettö kannattaa aina ottaa asioita esille toisten seurassa, sillä muut näkevät kuitenkin saman asian omalta kannaltaan, ja osaavat poimia sieltä esille seikkoja, joita itse et huomaa.

Olenkohan minä sitten oikeasti niin naisvastainen...? Shocked Ehkä olen. Ehkä minun naisihanne on jumahtanut jonnekin 1300-luvulle ja nykyinen ihanne pännii..! Grin
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #3 : 13.07.2006 14:32:46 »

AthaMaarit,

Et varmasti ole mitenkään supernaisvastainen, mutta jotakin sen suuntaista on ollut aistittavissa joistakin kirjoituksistasi. Älä jää liikaa miettimään! Olin itsekin nuorempana enemmän pro miehet ja miesseura - mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän alan arvostaa naisellisia arvoja ja energiaa.

Linn smitten
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 13.07.2006 14:36:09 »

Lainaus
Ihan väkipakolla olen itse nuuskinut ruusuja, vaikka olen aina Vihannut ruusuja. Ne on niiiiin ätläköitä!!!
Niin, että ruusuja ruusuja vaan...

Haha! Ruusua löytyy, ruusupuska on nimittäin valloittanut nykyisen asuntoni edustan niin, että puolet makuuhuoneen ikkunasta peittyy ruusuihin (ah, miehän olen kuin Prinsessa Ruusunen nukkuessani ruusujen peittämänä Grin). Ikkunan avatessa sisään makkariin tuli ruusujen tuoksua siinä samalla, nyt tulee enää itikoita Grin
tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #5 : 13.07.2006 14:37:48 »

Liittyyköhän tämä naisellisuuden ja maskuliinisuuden pohtiminen jotenkin tuohon Kauris-Rapu polariteettiin... tuli vain mieleeni... koska itselleni on tämä ollut myös hyvin paljon kysymyksiä herättänyt aihe.

Itse taas en ole aistinut AthaMaarit sinussa mitään naisvastaisuutta vaan pikemminkin juuri sitä, että sinun käsityksesi naisellisuudesta ei ole ihan se mikä nykyään on vallassa...

Naisellisuutta on niin monenlaista. Siinä missä maskuliinisuuttakin. Ei sen naisellisuuden tarvitse olla niitä ruusumekkoja ja kotitöitä. Tai bimboilua.

Suosittelisin että unohdat kaikki stereotypiat ja mietit mikä sinun mielestäsi on naisellista.


 smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #6 : 13.07.2006 14:42:58 »

Aaaah...*haaveilee*

Minun mielestäni naisellista on olla viehkeä, viaton ja kaino neito, jota kohdellaan kauniisti ja ritarillisesti. smitten Kuten geishan muistelmissa sanottiin "geisha pystyy pysäyttämään miehen yhdellä katsellaan". Toivoisin, että omakin feminiininen energiani olisi niin voimakas, että se tulisi ulos noin selkeästi. En kuitenkaan halua olla vamppi tai seisottelemassa miehiä kaduilla Cheesy

Siinä on minusta kiteytyneenä se, mitä on naiseus. Minulla on seinälläni pieni kuva, jossa Krishna ja tämän rakastettu Radha keinuvat suuressa, kukin ja köynöksin koristellussa keinussa. Radhasta huokuu sellainen feminiininen energia, jonka toivoisin itsekin  saavuttavani. Hän ei varsinaisesti ole nainen - vain feminiinisyyden ilmentymä, aivan kuin tuossa tilanteessa Krishna on maskuliinisyyden ilmentymä. ^______^
« Viimeksi muokattu: 14.07.2006 08:35:31 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
inkivääri
Vieras
« Vastaus #7 : 13.07.2006 14:44:12 »

Lainaus
Naisellisuutta on niin monenlaista. Siinä missä maskuliinisuuttakin. Ei sen naisellisuuden tarvitse olla niitä ruusumekkoja ja kotitöitä. Tai bimboilua.

Totta! Naisellisuushan on mahtava voimavara. Naisen voima on sellainen, joka pitää asiat hanskassa ja kaiken pyörimässä, kun talo meinaa kaatua.  Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #8 : 13.07.2006 14:45:35 »

Lainaus
Mitähän tuohon sanoisi... Ei käy katteeks..

Kiusasin joskus ex-poikaystävää, kun vielä seurustelimme, noilla ruusuilla. Hän makasi sängyssä, kello ties miten paljon ja valitti, ettei jaksa herätä, vaan haluaisi nukkua. Heitin siihen jotain tyyliin, että "kohta vaivut 100 vuotiseen uneen niinkuin Ruusunen ja ruusut peittää tämän talon... katso!" raotin verhoa ja näytin hirveän kokoista ruusupuskaa "se on alkanut jo!"  2funny
tallennettu
Valo
Vieras
« Vastaus #9 : 13.07.2006 14:49:16 »

Mitähän mitähän, samaa asiaa kuin mitä menossa on Cheesy täälläkin päässä Smiley
Kuinka se feminiinisyys uisi sisälle on ikään kuin lopettaa sen "vastustaminen". Antaa aueta ja pehmentyä sydämen isoon Rakkauteen, vaikka sitten haistella ruusuja..en tiedä. Oon itse kasvanu poikien kanssa, kaverit on myös niitä joilla ruusuverhot ei lepata, maskuliininen energia saa ruokaa helposti. Joten koetan toimia päin vastoin, lisätä niiksi feminiinisiksi tuntemiani asioita (eli niistä joita vastustan) omassa ympäristössä/käytöksessä sitä mukaa kuin jokin sisällä antaa periksi, ei väkisin. Sepä oisi jos jokin harjoite löytyisi mutta koetan ensin aina oman elämän kautta sydäntä kuulostelemalla edetä. Se on asioihin suhtautumista kuin äiti lapsiinsa, rajatonta rakkautta. Kerro miten etenee, tai jos konsti löytyy! smitten

Viiksivallu  Wink

On muuten kumma miten täältä voorumilta saa käpäliin ihme tärinät nykyjään?
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #10 : 13.07.2006 15:40:55 »

Hmm...

täytyy oikein Venuslaisena miettiä mitä olisi naiseus joka EI olisi seksuaalisuutta, hurmaamista, viettelyä, tunteilua, tunne-elämysten hakemista, ruusujen, parfyymien ja kauneuden rakastamista? Vähänpä jäis jäljelle jos se pelkkää äitiyttä ja jumalatartoimintaa on?

Yksi naiseuden esimerkki on äiti Amma/ äiti Meera - siis naisjumalattaret, malleista ja näyttelijöistä löytyy sitten muista esimerkkejä.

Huolenpito, se nyt liittyy naiseuteen mutta hyvää sydäntä voi kolkot miehet käyttää hyväksi.

Nainen tuntee valitettavasti olevansa vahvasti nainen/miinus-energiaa siis naiseutta juuri miehen (plus) kanssa, ainakin seksin tasolla. Muuten en tiedä miten se tuntuisi niin vahvasti..(siis jos nyt on hetero). Kun tuntee oman viehätysvoiman toimivan. Olen muuten ihan hyvin "kaverina" itsekin miesten kanssa, mutta serkkuni on aika hyvä toimimaan naiseuden esille nostajana, välillä hänkin on vain sportti.

Tunnen naiseuden ja naisen historian ja seksin tutkijoita, jotka suhtautuu pornoon ja alistamiseen+sotiin sitten taas kriittisesti.

Sitten on tietysti erikseen noidat, naisnoidat, mystiikka ja yrtit, Frantsilan tyylinen luontaiskauneudenhoitomeininki.. luontoon ja Maajumalattareen liittyvät rituaalit, sana maadoitus ja Maaäiti tulevat mieleen. Jos sellainen kolahtaa. God and Goddess. Aiheesta on varmasti paljon kirjallisuutta.

Lakshmi, vaurauden jumalatar on toinen naispuolinen nimi mikä tulee mieleen.

« Viimeksi muokattu: 13.07.2006 15:54:34 kirjoittanut -+Venus Divine+- » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #11 : 13.07.2006 15:50:53 »

Kuten olen aiemmin sanonut en koe itseäni naiselliseksi  Embarrassed
Ihaillen katson naisia joilla on kurveja, peppua ja rintoja ja ylipäätänsä muotoja. Koen itseni tytöksi jolla on teinipojan vartalo  Tongue
Hormonitoiminta on aina ollut heikkoa ja pms vaivaa aina ja rajusti.

Ehkä siksi yritän luoda itselleni naisellista fiilistä koruilla ja jollain naisellisella asustella tai hörhellyksellä  Tongue Vaikka pintaahan sen vain on.

Olisi ihanaa olla naisellinen sisältä ja ulkoa  Smiley
Kurvit rules!
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #12 : 13.07.2006 15:56:22 »

Tuota, haluaisin kysyä Keholta joka varmaan visitoi täällä, että mikä ja kuka todistaa sen että jumaluuden naisellinen puoli olisi tulossa voimaan? Israel pommittaa Libanonia+tuhoaa Palestiinan tärkeitä pisteitä par´aikaa eli en ymmärrä koska tämä sotaisa jumaluuskuva poistuu pallolta?

http://news.yahoo.com/s/nm/20060713/wl_nm/mideast_gaza_dc_11;_ylt=AtzRtdkXOt3G0pmz.1lh6JwUvioA;_ylu=X3oDMTBiMW04NW9mBHNlYwMlJVRPUCUl

Tai sotaisuus yleensä, oli se jonkun vihaisen jumalakuvan mukaista toimintaa tai ei. Niin miesvalta on elänyt aika kauan.

Miten AthaMaarit suhtaudut miesenergian väkivaltaisimpiin muotoihin, vai liittyykö ne Plutoon ja Marsiin? Miehet sotii, naiset hoivaa.. tuosta muuten puhuin exän kanssa ja sanoin että niin, ovat aika miehekkäitä nämä harrasteesi, mihin hän, eikös se ole naisen kaltaista hoivaa ja huolenpitoa. Kummallinen muistuma. Jos joku ampuisi jotakuta, hän olis paikalla huolehtimassa sitten.

Vai kenties Shivaan..
« Viimeksi muokattu: 13.07.2006 16:51:05 kirjoittanut -+Venus Divine+- » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #13 : 13.07.2006 17:32:41 »

The raising of Atlantis and Lemuria is to balance the land-water ratio of Mother Earth. As a fully conscious planet, she is noted for her symmetry as well as for her exquisite beauty. Her particular blending of land and water results in a stunning surface configuration. The deserts will go; inland seas will increase, which together with forests, lakes, and grasslands will produce a full palette of colors that she will weave into a glorious tapestry. The planet that is to emerge after the changes will be quite different. Yet, she will retain the overall shape of the continents you are used to. In addition, a two-layered firmament will give her a glow much like that of a halo when viewed from near interplanetary space. Soon, an Earth that is both familiar and excitingly novel will become your lovely new home!

www.paoweb.com
« Viimeksi muokattu: 13.07.2006 17:48:02 kirjoittanut -+Venus Divine+- » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
enkelitär
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #14 : 13.07.2006 23:25:44 »

Minun on tavallaan helppo vastata tähän ja tavallaan vaikea. Olen itsekin tyttömallia. Kovasti tahtomassa tulla naiseksi.

Minusta naiselista energiaa on melko vaikea kuvata. Naisellisen naisen ei tarvitse olla erityisen muodokas, vanha, nuori, hyvin pukeutuva jne. Sen näkee silmistä ja tuntee läsnäolossa, kun joku on naisellinen nainen. Oman persoonan kantaminen arvokkaasti on naisellista. Ompas tosiaan vaikeaa kuvailla.. ihmiset jotka katsovat hyväksyen ja välittäen, heissä näen jotain naisellista.

Itse tunnen itseni naiseksi lähinnä poikaystäväni seurassa. Kun laitan itseäni peilin edessä tai kun syön lempisuklaatani  Grin.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: