Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Psyykkiset sairaudet kartalla  (Luettu 5233 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Coloria
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« : 10.07.2006 19:10:23 »

Onko kellään tietoa näkyykö psyykkiset sairaudet jotenkin kartalla? Mitä aspekteja ja planeettoja pitäisi tutkia? Kai terveyteen liittyviä asioita näkyy muuallakin kuin 6. huoneessa... Jotenkin äkkisestään tuntuisi että 12. huoneella sekä pluton, saturnuksen ja chironin  joillain aspekteilla olisi merkitystä mutta tietäisiköhän joku tarkemmin? Onko joku aspekti erityisen selvä merkki oireilevasta psyykestä? 
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #1 : 10.07.2006 19:15:10 »

Tästä onkin käyty paljon keskustelua. Ihan jos vaikka hakee haulla sanoilla masennus niin voi olla että löytyy ne ketjut.
Neptunusta ja kuutakin lienee hyvä katsoa.
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 10.07.2006 19:38:48 »

mä tutkisin ehkä enemmin saturnuksen aspekteja (raskasmielisyys),ja kuuta (mielenhäiriöt).Neptunus ehkä enemminkin aiheuttaa ahdistusta.  Tässä pari mielenkiintoista saittia
 http://www.saunalahti.fi/arnoldus/astr_nyk.html,
 ja tässä toinen
 http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/planeetat/planeetat.htm

tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #3 : 10.07.2006 19:45:46 »

Voipi olla tosiaan. En ole expertti näissä  Smiley
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 10.07.2006 20:50:19 »

"Erään mielenkiintoisen tutkimustiedon mukaan suuri riskiryhmä BDD:hen sairastumisessa ovat taiteen ja suunnittelun parissa työskentelevät ihmiset. Noin 20% tautiin sairastuneista työskentelee niillä aloilla. Tämä on siis paitsi täydellisyyden tavoittelijoiden myös hyvin esteettisten ihmisten sairaus"

tämä bdd:hän on "uusi" sairaus vaikka onkin ollut tiedossa jo ainakin 10 v. Kyseessä on "sairaus" että kuvittelee olevansa ruma. heh...no mullakin on tää varmaan sitten. Tästä oli mm Oprahissa joku aika sitten, jos joku sattui katsomaan. Siinä oli mm ihan barbien näköiseksi leikelty alle 30-v nainen joka oli järkyttävän epätodellinen. Samoin todella komea poika joka ei pitänyt itseään hyvännäköisenä vaan piileskeli kotonaan neljän seinän sisällä ettei muut näe hänen rumuuttaan. Voisiko tämä sairaus liittyä neptunukseen ja venukseen? nep=illuusio/ven=kauneus. Mulla esim on ven 0 nep aspekti, ja jos rahaa olisi tekisin varmaan vaikka mitä operaatioita että olisin tyytyväinen.(jos olisin tyytyväinen sittenkään...mutta ainahan voi haaveilla)
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #5 : 11.07.2006 17:07:09 »

Tässä ainakin yksi viestiketju aiheesta: Mielenterveys syntymäkartalla

Mulla on suoraan sanottuna omalla kartallani joitain aika klassisiakin psyyken ongelmiin viittaavia kuvioita. Esim. Saturnus 12. huoneessa ja 6. huoneessa sijaitseva Kuu, joka on mm. oppositiossa siellä 12. huoneessa sijaitsevien Saturnuksen ja Pluton, sekä kolmiossa Neptunuksen kanssa. Jälkimmäinenhän ei varsinaisesti mikää haasteellinen aspekti ole, mutta voinee aiheuttaa myös tunne-elämän epävarmuutta ja harhaisuutta.
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #6 : 11.07.2006 17:47:01 »

hmm.. olisikohan noissa sijainneissa jotain perää sitten? Kaverilla on väljä Saturnus-Pluto-yhtymä. Saturnus on vielä hänen aurinkomerkkinsä hallitsija. Yhtymään menisi vielä  kuu jos orbi olisi 9 astetta. Kuu taas hallitsee hänen nousumerkkiään. (  aurinko ja  askendentti siis oppositiossa keskenään)
Neptunus löytyy sitten kutoshuoneesta, joka on kooltaan aika valtava, samassa huoneessa myös Urkki-Jupiter-yhtymä. Huoneesta 12 löytyy perääntyvä Chiron ja noususolmut. 
Kaverilla on ollut murrosiästä lähtien psyykkisiä ongelmia ja hän käy nykyisinkin terapiassa mm. pakko-oireiden vuoksi.  saturnus aspect_con pluto ? Paljon muitakin häiriöitä ilmenee, noista mainituista kuvioista saaa niihin jotain osviittaa.
tallennettu
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #7 : 11.07.2006 21:27:51 »

Hei! Mielenkiintoinen aihe todellakin.
 Luulen, että kuun ja pluton sekä kuun ja neptunuksen välistä aspektia kannattaa seurata.
Itse tunnen erään mielenterveyspotilaan (pitkäaikaisen) jolla pluto oppositiossa kuuhun. Lapsuuden kokemuksethan monesti altistavat meidät oireilemaan psyykkisesti.  Panisin myös merkille selvät kontrastit syntymäkartalla. Uranuksellahan voi olla myös todellisuudesta irrottava vaikutus. Saturnuksen ja uranuksen keskenäiset vaikutukset voisivat kieliä jonkinlaisesta sisäisestä ristiriidasta, etenkin mikäli nämä ovat T-ristin osia.
Uskon kuitenkin, että jokaisen syntymäkartta sisältää mahdollisuuksia sekä altistavia tekijöitä tässäkin asiassa...
 aurinko kaksoset
 kuu kaksoset
 askendentti vaaka
tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: