Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sukupuolitesti  (Luettu 29099 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #45 : 25.09.2006 17:30:31 »

2funny Aijaa... Mitähän se äiti sanoo ku oonkin heteromiehen sijasta näköjään lesbo.  Shocked


Moni mies voisi olla onnellinen tuosta tuloksesta (eräs miespuolinen ystäväni HALUAISI olla lesbo...)

 Grin No, testi kehoitti minuakin miehistymään, mutten todellakaan halua! Että se siitä testistä... antaa kaikkien kukkien kukkia!  Kiss
tallennettu
Jasca
Vieras
« Vastaus #46 : 27.09.2006 15:23:07 »

SINÄ OLET ANDROGYYNI NAINEN
Kuvauksesi
Sinussa on paljon feminiinistä naista ja ripaus maskuliinista miestä. Olet lähes androgyyni persoona eli mieheytesi ja naisellisuutesi ovat aika tasapainossa ja sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Olet sukupuolen suhteen aika itsevarma.

Tämä on nk. tulevaisuuden mies eli olet ihmisenä kehittynyt sukupuoliroolien yläpuolelle. Osaat siis toimia ilman sukupuoliroolien streotypioita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa naisista joko rakastaa tai himoitsee sinua, kun taas suurin osa miehistä joko kunnioittaa tai kadehtii sinua.  Kiss
tallennettu
keijulapsi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Where you stumble, there lies your treasure


Profiili
« Vastaus #47 : 09.02.2007 00:30:09 »

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet nainen. Sinulla on hiukan naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on ripaus naisellisuutta. Sinussa on äärimmäisen vähän mieheyttä. Sinulla saattaa olla mieheyteen liittyviä pelkoja tai kapinallisuutta.

Noh, jooh..  Grin
tallennettu

Aurinko: Härkä
Kuu: Leijona
Mars: Kaksonen
Venus: Rapu
Asc: Leijona
Punainen kosminen käärme
Hevoskastanja
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #48 : 09.02.2007 09:42:45 »

SINÄ OLET ANDROGYYNI    
Kuvauksesi   
Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.

juuh...pitäähän tuo ainakin jossain määrin paikkansa.
tallennettu

Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #49 : 10.02.2007 23:07:50 »

Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua vahvasti miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja äärimmäisen epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.

Naisellisuuspisteesi: 26
Miehekkyyspisteesi: -6

Aika jännää, oisin oottanu, että oon maskuliinisempi tapaus  idiot2
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
inkivääri
Vieras
« Vastaus #50 : 11.02.2007 01:01:24 »

Olen androgyyni mies... 2funny
tallennettu
Rakkaudenliekki
Vieras
« Vastaus #51 : 11.02.2007 06:30:31 »

SINÄ OLET Kiss  SUKUPUOLINEUTRAALI NAINEN  Kiss 

Lainaus
Kuvauksesi
Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Olet sukupuolisuuden suhteen tasapainoinen. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Olet nainen.  smitten Sinulla on hiukan naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on ripaus naisellisuutta mutta ei juurikaan mieheyttä.

Tulet hyvin toimeen naiseutta ja mieheyttä itsessään yhdistävien androgyynien sekä sukupuolineutraalien ja miesten kanssa, koska sukupuolinen profiilisi ei ole niin kovin kaukana muista ryhmistä

Neutraali ja nainen pitää hyvinkin paikkansa...totta on etten katso asioita sukupuolisuuden kautta, eikä se tarkoita ettei olisi sukupuolista kiinnostusta  Smiley Kiss  Cheesy on toki ...VAAN kyllä minussa vaikuttaa vahvasti Ikiaikaisten  suomalaisten naisten arkkityyppit - 
No-testi testien joukossa tämä kuitenkin Grin

(http://028_3508.jpg)
« Viimeksi muokattu: 11.02.2007 07:23:34 kirjoittanut Rakkaudenliekki » tallennettu
valoveli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Rakkaus on suurin!


Profiili
« Vastaus #52 : 11.02.2007 09:50:52 »

Sukupuolineutraali mies

nainen-6
mies=0

Ok!
tallennettu

Aurinko kaksoset, nouseva leijona, kuu kaksoset, merkurius kaksoset. aurinko+kuu+ merkurius 11.huone, metalli-rotta, valkoinen spektrinen peili
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: