Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lasten lukumäärä  (Luettu 55542 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Asterix
Vieras
« Vastaus #15 : 18.06.2006 00:06:42 »

Ole hyvä vain.  Smiley

Tässä hiukan selityksiä noille viivoille;



Ihanteellinen pään viiva alkaa selvästi läheltä elämän viivaa tai sitä koskettaen, ja laskee kämmenen tasankoa loivasti pikkusormen alapuolelle. Pään viiva kertoo älykkyydestä.

Ihanteellinen elämän viiva on selkeä ja pyyhkäisee kämmenen keskelle, kaartuu laajasti, ja päätyy alhaalle ranteen lähelle. Elämän viiva kertoo terveydestä ja luonteesta.

Ihanteellinen sydämen viiva alkaa etusormen ja keskisormen välistä ja kaareutuu tasaisesti käden syrjään. Sydämen viiva kertoo tunteista ja ihmissuhteista.


****

Sydämenviiva
Tämä uurre kertoo tunne-elämästä.
Yhtenäinen juonne on merkki uskollisuudesta, suora varovaisuudesta, kaksinkertainen uskottomuudesta ja paksu viiva ailahtelevuudesta.

Päänviiva
Tämä kertoo älyllisen luonteesi.
Aaltoileva viiva on merkki ylpeydestä, katkonainen päättämättömyydestä ja suora ja/tai terävä lujasta tahdosta.

Elämänviiva
Tämä kertoo elämästäsi. Pitkä viiva merkitsee pitkää elämää, syvä merkitsee tarmokkuutta, ohut vakaata mielenlaatua, kovin ohut ujoutta, ja paksu elämänviiva on merkki loputtomasta energiasta.

Kohtalonviiva
Tämä uurre kertoo tulevaisuudesta. Selvä uurre merkitsee onnea, leveä merkitsee, että elämää ohjaa kohtalo. Jos viivaa ei ole,ei kohtalolla ole elämässä osaa eikä arpaa. Suora viiva on merkki rauhallisesta elämästä.


****

Lainaus Vieno Puustjärvi;

Sydämen viiva on tunteittemme mittari. Se liikkuu pikkusormen alapuolelta läpi kämmenen ja paljastaa tunteittemme laadun, herkkyyden ja syvyyden. Tämä viiva voi myös antaa tärkeää tietoa sydämen fyysisestä tilasta kuten myöskin seksuaalisen halumme voimasta ja tyypistä.

Ihanteellisen sydämen viivan tulisi olle pehmeä ja hyvänvärinen, eli vaaleanpunainen, melko saarekkeeton eikä se saisi katkeilla paljoa. Näin on kuitenkin harvoin. Viivan piirteiden muutokset sen kulkiessa käden läpi kertovat henkilön elämän suhteiden muutoksista. Verrattaessa passiivisen käden sydämen viivaa aktiivisen käden sydämen viivaan voimme nähdä, onko henkilöstä tullut rakastavampi ja tunteellisempi iän myötä. Ikävä kyllä on yleisempää, että on käynyt toisin päin tunne-elämän pettymysten vuoksi. Pitäisi muistaa, että jos katkaisemme jalkamme, hoidamme sen kuntoon ja kävelemme, jopa juoksemme myöhemmin. On hyvin tärkeää antaa anteeksi ja unohtaa, koska kuka tahansa, joka kantaa kaunaa toista ihmistä kohtaan ei voi täysin nauttia elämästään tai itsestään.

Usein, kun löydän asiakkaan kädestä sotkuisen ketjuuntuneen sydämen viivan, kädestä löytyy myös Venuksen vyö, joka sijaitsee sydämen viivan ja sormien tyvien välissä. Venuksen vyö tekee omistajastaan helposti loukkaantuvan, ja hänen mielialansa vaihtelee herkästi. Tällaiset ihmiset odottavat, että muut ihmiset kohtelisivat heitä silkkihansikkain. Näin nämä ihmiset itse aiheuttavat sydämen viivalle saaria ja katkelmia. Myöskin alaspäin putoavat viivat kertovat, että jokin ystävä tai rakastettu on aiheuttanut meille tunteellista masennusta. Tämä tunteellinen kulutus kestää niin kauan, kun viivat juoksevat sydämen viivan alapuolella.



****

Lähde: Kädestä katsominen, Mary Anderson, Biokustannus Oy 1980;

Elämän viiva

Elämän viiva kertoo henkilön luonteesta ja elämästä ylipäätään, ja viiva löytyy kaikkien käsistä. Viivan pituudella ei niinkään ole tekemistä elämän pituuden kanssa, vaan se kertoo ihmisen elinvoimaisuudesta. Viiva alkaa kämmenen reunalta etusormen ja peukalon välistä ja kaartuu peukalon alapuolelle, ns. Venuksen kukkulan ympärille. Elämän viivan alkaa normaalisti ns. Jupiterin kukkulan alapuolelta, eli juuri etusormen alapuolelta, mutta jos viiva alkaa kukkulan päältä, henkilö on erittäin kunnianhimoinen.

Ajan voi määritellä elämän viivalta jakamalla sen kymmenen vuoden jaksoihin. Seitsemänkymmenen vuoden ikäkohta sijaitsee noin 2,5 cm päästä kämmenen alaosasta.

Jos elämän viiva on pitkä ja selväpiirteinen, eikä se ole ketjuuntunut tai katkonainen, henkilö on todella elinvoimainen, psyykkisesti vahva ihminen sekä mahdollisuus elää vanhaksi. Jos viiva lisäksi kaartuu voimakkaasti Venuksen kukkulan alle, henkilöllä on runsaasti voimaa ja tarmoa.

Ketjuinen elämän viiva on huono merkki terveydelle. Elämän viivan poikki kulkevat viivat ennustavat huolia tunne- ja perhe-elämään; viivoja kutsutaan myös kokemusviivoiksi. Ylöspäin kulkevat viivat tarkoittavat aina hyvää, sillä ne kertovat edistyksestä ja yritteliäisyydestä sekä kykyä toipua sairauksista.

 
Pään viiva

Pään viiva on yksi tärkeimmistä älykkyyden mittareista. Verrattaessa pään viivaa sydämen viivaan, selviää hallitseeko henkilö sydän vai järki. Pään viiva alkaa elämän viivan tavoin etusormen ja peukalon välistä, mutta jatkuu siitä kämmenen toiselle laidalle. Pään viivan alkamiskohdalla on merkitystä:

1) Jos se alkaa hieman yhtä matkaa elämän viivan kanssa, se merkitsee ajattelevaisuutta ja harkitsevuutta. Henkilö ei ole äärimmäisyysihminen.

2) Jos pään viiva kulkee parin cm:n verran elämän viivan kanssa yhdessä, se kuvastaa henkilön ylivarovaisuutta, pelokkuutta, arkuutta omaan mielipiteeseen sekä heikkoa itseluottamusta.

3) Jos pään viiva lähtee elämän viivasta jonkin verran erillisenä, henkilö on yritteliäämpi ja itsevarmempi. Hän on myös impulsiivinen ja ottaa riskejä elämässään.

4) Jos pään viiva lähtee huomattavasti erillään elämän viivasta molemmissa käsissä, henkilö on huimapäinen, erittäin impulsiivinen ja rauhaton eikä jaksa keskittyä kauaa yhteen asiaan.

5) Jos pään viiva alkaa elämän viivan sisäpuolelta, eli peukalon puolelta, henkilö on helposti pahastuva, kärttyisä ja kiivasluonteinen.

Lyhyt pään viiva kuvaa henkilön olevan käytännöllinen ja terävä-älyinen. Monilla liike-elämän ihmisillä on lyhyt pään viiva.

Pitkä pään viiva osoittaa kiinnostusta yksityiskohtiin sekä organisointi- ja keskittymiskykyä. Alaspäin kaartuva viiva kertoo, että henkilöllä on hyvä mielikuvitus ja intuitiota. Pään viivan lopussa oleva haarukka kertoo henkilön olevan “liian monipuolinen” eli hän ei pysty keskittymään yhteen asiaan, eikä hänellä ole selkeätä päämäärää. Pään viivalta ajan voi määritellä kolmen jaksoissa: nuoruus, aikuisuus ja vanhuus aloittaen peukalon ja etusormen välisestä tilasta.

 
Sydämen viiva

Sydämen viivalta voi nähdä henkilön tunteellisuuden, lämminsydämisyyden tai kylmyyden ja sisäänpäinkääntyneisyyden sekä miten henkilö suhtautuu rakkauteen. Sydämen viiva alkaa pikkusormen alapuolelta ja kulkee kämmenen halki kohti peukaloa. Jos viiva puuttuu kokonaan, henkilö ajattelee rationaalisesti; hän pystyy keskittymään asioihin intensiivisesti, saavuttaa mitä haluaa, mutta voi kadottaa tunne-elämänsä.

Jos sydämen viiva kulkee kämmenen poikki päättyen etu- ja keskisormen väliselle alueelle, henkilö on järkevä, rakastavainen ja hän myös menestyy rakkaudessa ja avioliitossa. Kun sydämen viiva kulkee etusormen alla olevalle kukkulalle, kyseessä on omistushaluinen, itsekäs ja hänen on vaikea olla hienotunteinen.

Pitkä sydämen viiva kertoo ulospäin suuntautuneesta luonteesta. Ohut, haaraton viiva kuuluu henkilölle, joka ei ole kovin huvittelunhaluinen. Ketjuinen sydämen viiva kertoo ailahtelevaisuudesta tunneasioissa. Viivalta kohoavat pienet haarat osoittavat kiintymyksen tunnetta, alaspäin suuntautuvat haarat puolestaan pettymyksiä.

Ajan voi määritellä jakamalla sydämen viivan kolmeen jaksoon aloittaen kämmenen sisäpuolelta ja päättyen pikkusormen alapuolelle.


****





tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #16 : 18.06.2006 00:14:56 »

Lisää selityksiä...

Merja Hirvisaari, Marjo Tiiton haastattelun pohjalta;


Mitä hienompi ihon pinta on, sitä suurempi on ihmisen herkkyystaso. Ohut, sileä iho kertoo herkästä ja helposti loukkaantuvasta ihmisestä, jota karkea käytös puistattaa.

Etusormi kuvaa ihmisen omaa minää. Mitä pitempi etusormi on, sitä vahvempi itsetunto ja selkeämpi minäkuva ihmisellä on. Vahvan itsetunnon omaavalla ihmisellä etusormi on nimetöntä pitempi.

Pikkusormen joustavuus kertoo siitä, miten paljon kykenemme tekemään asioita eri tavalla kuin vanhempamme. Jäykät sormet (eivät taivu taakse päin) kertovat estoista ja varautuneisuudesta, ja niiden takana on usein yliuhrautuva äiti. Yleensäkin sormien taipuisuus on Vieno Puustjärven mukaan mielen ja persoonan joustavuuden mitta. Joustavasorminen ihminen oppii helposti uutta, jäykkäsorminen pitää tiukasti kiinni perinteistä ja lapsena oppimistaan arvoista.

Peukalo on sormista tärkein, koska se kuvastaa super-egoamme ja alitajuntaisia tarpeitamme. Puustjärvi sanoo nauraen: "Jos naisella on suuri peukalo, hän on hyvin rationaalinen ja materialistinen ihminen joka taatusti hankkii puolisokseen "paksun kukkaron", mutta pienen peukalon omaava nainen antaa tunteittensa ohjata itseään ja rakastuu juoppoon tai turkkilaiseen, jota uskoo voivansa muuttaa".

Mitä lyhyemmät sormet ovat, sitä nopeampi ihminen on ajatuksissaan ja teoissaan. Pitkät sormet tuovat hitautta ja haaveilua.

Sisäänpäin kääntyneet sormet ovat merkki arkuudesta, suojautumisesta ja vaikeudesta ilmaista tunteita. Jäykkiin sormiin liittyy usein myös alaspäin sukeltava pään viiva, joka merkitsee erityistä herkkyyttä ja haavoittuvaisuutta, mutta myös masennusta.

Pitkä pään viiva kertoo luovuudesta ja älystä. Jos pään viiva on voimakkaasti haarautunut, on ihminen erityisen älykäs ja hänellä on usein myös kirjallista lahjakkuutta.

Käden viivoista tärkein on se, joka on vahvin. Kolme pääviivaa: sydämen, pään ja elämän viivat kertovat, onko ihminen tunne-, järki- vai fyysinen ihminen.

Sydämen viiva kertoo ihmisen tavasta rakastaa. Mitä syvemmälle ihoon viiva piirtyy, sitä fyysisemmin ihminen ilmaisee tunteitaan. Mitä ylempänä viiva on, sitä henkisemmästä ihmisestä on kyse. Haarukkamainen alku kertoo joustavuudesta. Jos etusormesta alkava haara vahvempi, luonteessa painottuu rehellisyys ja kunniallisuus, jos keskisormesta lähtevä haara on vahvempi, ihminen on käytännöllinen ja suoraselkäinen. Kolmihaaraisena alkavaa sydämen viivaa pidetään erityisen onnekkaana.

 
Pään viiva on älykkyyden mitta. Jos viiva on kaareva, ihmisellä on Vieno Puustjärven mukaan kyky ajatella erikoisella tavalla, yksilöllisesti. Vahva pään viiva on merkki luovuudesta ja herkkyydestä. Vahva pään viiva osoittaa huomiointikykyä ja kykyä ajatella laajasti. Oikea käsi paljastaa älyllisen kehityksen. Jos oikea käsi on samanlainen kuin vasen, ihminen on tyytynyt kohtaloonsa, erot osoittavat kehityksen. Vahva pään viiva oikeassa kädessä on merkki suuresta tahdonvoimasta.

Elämänviivaa pidetään elinvoiman ja elämänhalun mittarina. Viivan pituus ei kuitenkaan korreloi elämän pituuden kanssa. Käsien vertailu on elämän viivaa tulkittaessa myös tärkeää. Jos oikean käden viiva on vasenta voimakkaampi, on ihminen pyrkinyt kohti suurempaa henkilökohtaista vapautta, päinvastainen tilanne kertoo vaikeissa käydystä taistelusta aineellisen tai henkisen hyvinvoinnin puolesta. Kaikki katkot, merkit ja epäsäännöllisyydet elämänviivassa ovat yleensä merkkejä sairauksista ja/tai vaikeuksista, varsinkin jos niitä on molemmissa käsissä.


tallennettu
kooky
Vieras
« Vastaus #17 : 18.06.2006 01:18:30 »

kiitos noista pitkistä kuvauksista Smiley olisipa mielenkiintoista käydä kädestäkatsojalla. aikaisemmin olen jotenkin "pelännyt" asiaa...luulis että käsi on aika armoton tulkintakohde, ei voisi ainakaan syyttää väärin ilmoitettua syntymä-aikaa kun todistuskappale roikkuu tuossa olkavarresta Wink
tallennettu
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #18 : 18.06.2006 09:04:01 »

Jos kyseiset arabialainen 8:kot, eli M todella löytyy molemmista käsistäsi, niin sinun ei tarvitse sitä itse asiassa edes kysyä.
Elämäsi on todenäköisesti jo osoittanut sen erityisen merkityksen niin hyvässä kuin pahassakin. Wink

Länsimaisen M-kirjainta muistuttava kuvio muodostuu kahdesta arabialaisesta numero 8 muistuttavasta merkistä, joka muistuttaa ylösalaisin olevaa V/Y-kirjainta.

Kahdeksikko symboloi ikuisuutta.


Kyllä mulla on tollaset kauniit M-kirjaimet myös! vaan eipä mun elämä niin erityistä ole/ ole ollut. Mutta sittenhän tulevaisuus varmaankin on sitä mielenkiintoisempaa  Cheesy

Muuten käsien ihmettelystä yleisesti, olen ottanut tavakseni vähän tarkkailla käsiä, niitten mallia, kädenpuristusta, sormia jne. tavatessani uusia ihmisiä. En osaa sanoa nyt mitään yleisiä suuntaviivoja (paitsi että veltto ja nihkeä kädenpuristus nyt luonnollisesti on KAMALA), mutta yllättävän paljon ihmisestä voi päätellä ihan noin niinkun käsien asennosta kahvipöydän yli Smiley

tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
Asterix
Vieras
« Vastaus #19 : 18.06.2006 10:26:41 »


Kyllä mulla on tollaset kauniit M-kirjaimet myös! vaan eipä mun elämä niin erityistä ole/ ole ollut. Mutta sittenhän tulevaisuus varmaankin on sitä mielenkiintoisempaa  Cheesy


Heh...!  2funny

En tiedä, mistä olet tuon "erityisen" ja "erikoisen" ihmisen jutun siihen oikein yhdistänyt, koska olen puhunut siitä ainoastaan harvinaisena kuviona molemmissa kämmenissä.  2funny Cheesy

Usein mitenhän ihmisillä nuo viivat eivät yhdisty ollenkaan tai yhdistyvät vain kahdesta viivasta toisiinsa,
joilla on omat merkityksensä, jotka taas kertovat ihmisestä itsestään.

Hehhehe... Cheesy



tallennettu
VE!
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 312


Profiili
« Vastaus #20 : 18.06.2006 22:38:13 »

Mulla on muuten kans ämmät käsissä...  Cheesy

Näin yleensä ottaen minun kädet on aivan kauheaa sillisalaattia, kaikki viivat sohottaa ympäriinsä ja on täynnä saarekkeita  Shocked

Täytyy kyllä tosin myöntää, että tuohon kirologiaan en pahemmin usko, varsinkaan sen Puustjärvellä käynnin jälkeen... (mainitsin siitä tuolla Puustjärvi-ketjussa)
tallennettu
Aniel
Vieras
« Vastaus #21 : 18.06.2006 23:11:13 »

mulla on noita M:miäkin usemapi per käsi... sitten sen alapuolelle tulee A...  buck2 kädet NIIN täys viivoja ettei melkein es kättä näy.  2funny omakiva paras kiva  2funny ja hullu elämä, loppuis jo  Grin
tallennettu
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #22 : 19.06.2006 05:28:30 »


En tiedä, mistä olet tuon "erityisen" ja "erikoisen" ihmisen jutun siihen oikein yhdistänyt, koska olen puhunut siitä ainoastaan harvinaisena kuviona molemmissa kämmenissä.  2funny Cheesy


Moikka Asterix ja muut ämmäkädet!
Niin keksin tuon "erikoisuuden" tästä sun lauseesta, jota aiemminkin lainasin:


Jos kyseiset arabialainen 8:kot, eli M todella löytyy molemmista käsistäsi, niin sinun ei tarvitse sitä itse asiassa edes kysyä.
Elämäsi on todenäköisesti jo osoittanut sen erityisen merkityksen niin hyvässä kuin pahassakin. Wink


Erityinen merkitys kuulosti -no- erityiseltä! Mutta liekö tuo M-kuvio NIIN harvinainenkaan. Kaverini -jonka käsiäni aiheesta innoittuneena vilkaisin- käsistä M:t löytyi myös.

« Viimeksi muokattu: 19.06.2006 05:30:08 kirjoittanut Mathilda » tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #23 : 19.06.2006 05:53:39 »

Pakko jatkaa aiheeseen, josta Asterix näytit paatostelevan toisella puolen foorumia;

"Samaistujat voi mielestäni jaotella kolmeen eri karkeaan ryhmään;

1. Samaistujat, jotka haluavat olla kuin sinä/tehdä/ajatella/omata saman piirteen/tms. kuin sinä.

2. Samaistujat, jotka väittävät olevansa kuin sinä/omaavansa saman piirteen/asia/ajatuksen/tms. mutta vähättelevät sen arvoa/harvinaisuutta/erikoisuutta.

3. Samaistujat, jotka elävät sinun elämääsi unohtaen itsensä.
"

kuulun näemmä kategoriaasi kaksi,HYI MUAGrin

Sopi jotenkin niin hyvin tähän - mutta suokaa anteeksi poikkeamani aiheesta!
« Viimeksi muokattu: 19.06.2006 05:56:30 kirjoittanut Mathilda » tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
Sunflower
Vieras
« Vastaus #24 : 19.06.2006 07:33:28 »

En lukenut, mitä tässä ketjussa on ylipäätään keskusteltu, mutta kommentoisin tuota lasten lukumäärää, jota ei voi tietää, ennen kuin kaikki lapset ovat syntyneet maan päälle.

Kaikille sieluille on tässä uuden ajan Jumaluuden, alkuperäisen Jumaluuden aikana annettu vapaa tahto, joten sopimuksia voidaan muuttaa. Sielu, joka on lupautunut syntyä johonkin perheeseen, voi muuttaa yllättäen mieltään, ja päättää syntyä vaikka toiselle puolelle maailmankaikeutta tai olla syntymättä, jos niin päättää. Tätä vapaata tahtoa ei ole aikaisemmin kaikilla ollut.

Ylipäätään ennustaminen tässä ajassa on yläkerran mukaan melko mahdotonta, vaikka sitä ei ihmiset halua hyväksyä. Ihmisten tiedostoja ollaan vasta muokkaamassa uuteen aikaan sopiviksi, eikä kaikkia vaihtoehtoja ylipäätään ole vielä koodattu tiedostoihin. Sitten on se kyllästymiseen asti hoettu vapaa tahto, joka voi muuttaa kaikki ennustukset.
tallennettu
Perhonen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 366



Profiili
« Vastaus #25 : 19.06.2006 11:54:17 »

Perhonen! Näkyisköhän ne keskenmenot vasemmasta kädestä (villi veikkaus viitaten Asterixin viestiin)...  Cry angel smitten 

Kiitos hannuli vinkistä  Smiley
Tarkistin vasemmasta kädestä niin siinähän ne kolme viivaa ihan selkeesti näkyy   Smiley

Kiitos Asterix noista "tulkinnoista", mielenkiintoista luettavaa!
tallennettu

Nousumerkki Jousimies.
Aurinko ja Venus Kaloissa, Kuu ja Merkurius Vesimiehessä, Mars Oinaassa.
Asterix
Vieras
« Vastaus #26 : 19.06.2006 12:46:33 »

Pakko jatkaa aiheeseen, josta Asterix näytit paatostelevan toisella puolen foorumia;

"Samaistujat voi mielestäni jaotella kolmeen eri karkeaan ryhmään;

1. Samaistujat, jotka haluavat olla kuin sinä/tehdä/ajatella/omata saman piirteen/tms. kuin sinä.

2. Samaistujat, jotka väittävät olevansa kuin sinä/omaavansa saman piirteen/asia/ajatuksen/tms. mutta vähättelevät sen arvoa/harvinaisuutta/erikoisuutta.

3. Samaistujat, jotka elävät sinun elämääsi unohtaen itsensä.
"

kuulun näemmä kategoriaasi kaksi,HYI MUAGrin

Sopi jotenkin niin hyvin tähän - mutta suokaa anteeksi poikkeamani aiheesta!

Heheheh......... 2funny Cheesy Cheesy 2funny



Lainaus
Erityinen merkitys kuulosti -no- erityiseltä! Mutta liekö tuo M-kuvio NIIN harvinainenkaan. Kaverini -jonka käsiäni aiheesta innoittuneena vilkaisin- käsistä M:t löytyi myös.


Niin... sitten varmaan olet kerännyt ämmiä oikein kunnolla ympärillesi, nimittäin usein miten nuo tärkeimmät viivat eivät yhdisty samaksi viivoiksi alkupäästään vaan kulkee vierekkäin.  Wink

Heh...!  Cheesy Samankaltaisuus varmaan vetää puoleensa..? Wink

Itse olen tavannut yhden tai kaksi, joilla sydämen ja kohtalon viivat ovat alkupäästään sama viiva, kuten myös elämän ja pään viiva ja haarautuvat kahdeksi arabialaiseksi kahdeksikoksi.

Eli se, että viivat menevät vain ristiin muodostaen jonkinlaisen länsimaisen M-kirjaimen ei ole vielä se kuvio, mitä tarkoitan.

Aika monelta puuttuu kohtalon viiva kokonaan, jolloin se on merkki ihmisestä, joka ohjaa itse omaa elämäänsä, eikä sinne tänne heittelevät voimat.
Toivoisin, että tuo oma kohtalon viivani katoaisi tuossa pian. Wink
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #27 : 19.06.2006 15:08:38 »

Kiitos Asterixille mielenkiintoisista teksteistä! Pitäisi taas lainata kirologiakirja.

Mutta kritisoisin hieman tuon Vieno Puustjärven rinnastusta juopon ja turkkilaisen välillä, joita nainen yrittää turhaan muuttaa...  :Smiley No, en nyt lähde tätä enempää kommentoimaan, mutta toivottavasti ihmiset osaavat jättää tuollaiset jutut omaan arvoonsa.

Minäkin katsoin ensin, että kädestäni löytyvät nuo M-kirjaimet, mutta itse asiassa pään ja elämän viivat alkavat erillisenä niitä yhdistävästä haarasta huolimatta. Sen sijaan (heikko) kohtalon viiva alkaa vasta tuosta sydämen viivasta.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #28 : 19.06.2006 15:21:44 »

Olemme myös kavereideni kanssa kokeilleet heilurilla tuota lasten lukumäärää. Mielenkiintoista on kun koitimme ystävämme ja hänen miehensä niin molemmille tuli samat...  :Smiley  Smiley

Mutta siis... tuosta terveyden viivasta... Ystävälleni tuli se viiva tässä reilu vuosi sitten ja hän tuntui olevan siitä hyvillään, mutta itselläni oli omat epäilykseni... Nimittäin hänellä on historiassaan syömishäiriöitä, ja juuri tuon viivan ilmestymisen aikaan oireet olivat aika tuskallisen selvät... Pitääkin kysyä, että onko hänellä vielä se.

No mutta mitäs kun minulla on jo monta vuotta ollut oikeassa kädessä niin sanottu vaikutelman viiva, joka ystäväni mukaan kertoisi suhteesta, mutta mitään ei ole tapahtunut? Ainakaan vielä? Huh
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #29 : 19.06.2006 17:07:11 »

Kiitos Asterixille mielenkiintoisista teksteistä! Pitäisi taas lainata kirologiakirja.

Mutta kritisoisin hieman tuon Vieno Puustjärven rinnastusta juopon ja turkkilaisen välillä, joita nainen yrittää turhaan muuttaa...  :Smiley No, en nyt lähde tätä enempää kommentoimaan, mutta toivottavasti ihmiset osaavat jättää tuollaiset jutut omaan arvoonsa.

Minäkin katsoin ensin, että kädestäni löytyvät nuo M-kirjaimet, mutta itse asiassa pään ja elämän viivat alkavat erillisenä niitä yhdistävästä haarasta huolimatta. Sen sijaan (heikko) kohtalon viiva alkaa vasta tuosta sydämen viivasta.

Linn

Ole hyvä vain.  Smiley

Noissa tulkinnoissa olen huomannut monia erilaisia tulkintoja samoista viivoista, myöskin kulttuurillisa eroja on aivan uskomattoman paljon.

Joo.. onhan tuolla Puustjärvellä.. hmmm.. varsin
mielenkiintoisia ilmaisuja. :Smiley
Jokainen on varmasti osaa ottaa itselleen sen, mitä tarvitsee ja jättää höpsötykset sikseen.  Wink

Itselläni molemmissa käsissä sydämen ja kohtalon viivat tosiaan ovat yksi ja sama viiva alkupäästään, kuten myös elämän ja päänviivat alkupäästään.

Näkyyhän noissa molemmissa, että lapsena olen joutunut luovimaan tosi paljon. On joutunut käyttämään kekseliäisyyttä, eikä sydänkään ihan vaurioitta tuolloin ole päässyt, mutta muuten ovat vapaat kaikista viba-viivoista, joten kai sitä on sitten hengissä selvitty, eikä traumojakaan ole kovin jäänyt hiertämään. Cheesy




tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: