Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hola!:)  (Luettu 11969 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
valkoinentaikuri.
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« : 10.08.2016 11:44:16 »

Moikka kaikille!

Kattelin tuossa, että numerologisesti  mukavaan hetkeen 9.9. tänne oon rekisteröitynyt, mutta astuis nyt esiin kun neljä vuotta oven kynnyksellä seisonu  :Smiley

Astrologiassa aloitteleva tutkija ja opiskelija, mutta kaikki esoteerisiin ja okkultismisiin oppeihin nojaava tieto kiinnostaa ja saa sielun tanssimaan.

Sisäiseen maailmani aloin tutustumaan vuosia sitten unien ja ulkoisen todellisuuden ohjaamana. Alkuinnostus oli sangen psykoottista touhua, ja jalat taisivatkin olla ilmassa muutaman metrin, kun innostus minulle henkilökohtaisesti elämän uusille uloottovuuksille sai koko kehon joka solun sykkimään, kuin hmmm intohimoinen sydän?!  coolsmiley Siinäpä sitä sitten riittääki tutkittavaa ja ihmeteltevää tämän elämän ajaksi. Unien tulkinnan, astrologian, psykologisten prosessien, tietoisuuden laajentumisen ja ylipäätään maailmankaikkeuden kanssa kommunikoinnin seurauksena lisääntyvä itsetuntemus saivat jalatkin havitellemaan jälleen maanpintaa. Kuitenkin ohjautuminen hengen tiedon lähteille on tätä nykyä pysyvä osa elämääni, mitkä ovatkin mieluisia keskutelujen aiheita.  Smiley Hengentietoa niinkaun ku henki pihisee. idiot2 Laittakaa yv:tä jos yhtään resonoi jutustelut kanssani, ja varmasti itsekin osallistun keskusteluihin.  

Aurinkoista loppukesää!  smitten

 aurinko kaksoset
 venus kaksoset
 kuu vesimies
 askendentti leijona
« Viimeksi muokattu: 10.08.2016 14:15:25 kirjoittanut valkoinentaikuri. » tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930



Profiili
« Vastaus #1 : 10.08.2016 14:10:55 »

Resonoi heti, ja hymähdin kun lopussa seisoksi nuo astromerkit. Tottakai. Hitsin kaksoset Smiley

T. aurinko  vesimies  askendentti  jousimies

Tervetuloa Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: