Astro Foorumi

Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! => Uudet käyttäjät => Aiheen aloitti: valkoinentaikuri. - 10.08.2016 11:44:16



Otsikko: Hola!:)
Kirjoitti: valkoinentaikuri. - 10.08.2016 11:44:16
Moikka kaikille!

Kattelin tuossa, että numerologisesti  mukavaan hetkeen 9.9. tänne oon rekisteröitynyt, mutta astuis nyt esiin kun neljä vuotta oven kynnyksellä seisonu  ::)

Astrologiassa aloitteleva tutkija ja opiskelija, mutta kaikki esoteerisiin ja okkultismisiin oppeihin nojaava tieto kiinnostaa ja saa sielun tanssimaan.

Sisäiseen maailmani aloin tutustumaan vuosia sitten unien ja ulkoisen todellisuuden ohjaamana. Alkuinnostus oli sangen psykoottista touhua, ja jalat taisivatkin olla ilmassa muutaman metrin, kun innostus minulle henkilökohtaisesti elämän uusille uloottovuuksille sai koko kehon joka solun sykkimään, kuin hmmm intohimoinen sydän?!  :coolsmiley: Siinäpä sitä sitten riittääki tutkittavaa ja ihmeteltevää tämän elämän ajaksi. Unien tulkinnan, astrologian, psykologisten prosessien, tietoisuuden laajentumisen ja ylipäätään maailmankaikkeuden kanssa kommunikoinnin seurauksena lisääntyvä itsetuntemus saivat jalatkin havitellemaan jälleen maanpintaa. Kuitenkin ohjautuminen hengen tiedon lähteille on tätä nykyä pysyvä osa elämääni, mitkä ovatkin mieluisia keskutelujen aiheita.  :) Hengentietoa niinkaun ku henki pihisee. :idiot2: Laittakaa yv:tä jos yhtään resonoi jutustelut kanssani, ja varmasti itsekin osallistun keskusteluihin.  

Aurinkoista loppukesää!  :smitten:

 :aurinko: :kaksoset:
 :venus: :kaksoset:
 :kuu: :vesimies:
 :askendentti: :leijona:


Otsikko: Vs: Hola!:)
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.08.2016 14:10:55
Resonoi heti, ja hymähdin kun lopussa seisoksi nuo astromerkit. Tottakai. Hitsin kaksoset :)

T. :aurinko:  :vesimies:  :askendentti:  :jousimies:

Tervetuloa :)